مدرسان شریف
پارسه
سنجش و دانش
وکیلی
طورانی
تجربیات مصاحبه دکتری ۱۴۰۳
مدرسان شریف
زمان نتایج دکتری ۱۴۰۴
انتشارات یافته
نوگولرن
آکادمی عالم زاده
4icacu
مدرسان شریف
نوگام
سنجش و دانش
وکیلی
انتشارات یافته
نوگولرن
آکادمی عالم زاده
4icacu

ترجیح وزارت علوم بر فرصت‌ مطالعاتی خارج به جای بورس تحصیلی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

وزیر علوم از تغییر سیاست اعزام دانشجو خبر داد و اعلام کرد که دیگر بورس اعطا نمی‌شود بلکه دانشجویان در قالب فرصت‌های مطالعاتی به خارج از کشور اعزام می‌شوند.

تغییر سیاست وزارت علوم: اعزام دانشجو در قالب فرصت‌های مطالعاتی به جای اعطای بورس

به گزارش ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در آموزش عالی باید از برخی کشورها دانشجو جذب کنیم و به برخی کشورها نیز دانشجو بفرستیم البته وزارت علوم، دیگر بورس اعطا نمی‌کند بلکه دانشجویان را در قالب فرصت‌های مطالعاتی اعزام می‌کند.

حسین سیمایی به تشریح رویکرد وزارت علوم درخصوص دیپلماسی علمی پرداخت و گفت: وزارت علوم در دولت چهاردهم، سیاست‌های مختلفی دارد در برخی کشورها دانشجو برای فرصت مطالعاتی اعزام می‌کند و برای برخی کشورها نیز تشویق نمی‌کنیم که دانشجو بفرستیم.

وی تصریح کرد: علم، مرز ندارد بنابراین دیپلماسی علمی هم بی‌مرز است و ما برای برقراری ارتباط علمی با دانشگاه‌های مختلف تلاش می‌کنیم.

سیمایی افزود: به همین منظور کمیسیون ملی یونسکو که در تهران قرار دارد را فعال کردیم، سازمان امور دانشجویان نیز بخش بین‌الملل را برای تبادل فعال کرده است.

وی تاکید کرد: آموزش عالی، دانشجوی خارجی را بدون توجه به مرز از هر جای دنیا که باید می‌پذیرد همچنین فرصت‌های مطالعاتی برای دانشجویان کشور در نظر گرفتیم تا با سفر به دیگر کشورها به لحاظ علمی خود را تقویت کنند و بیشتر این افراد به کشورهایی می‌روند که دستاورد علمی مناسبی داشته باشند.

فرصت مطالعاتی به دوره‌ای گفته می‌شود که طی آن دانشجو یا پژوهشگر به مدت مشخصی (بین ۶ ماه تا ۲ سال) به یکی از دانشگاه‌ها یا مؤسسات تحقیقاتی داخلی یا خارجی مراجعه می‌کند تا بر روی یک پروژه تحقیقاتی یا توسعه مهارت‌های خاصی کار کند. دانشجویان در این مدت، این فرصت و امکان را دارند تا با فناوری‌ها و دانش روز و همچنین گروه‌های تحقیقاتی جدید دانشگاهی و پژوهشگاهی آشنا شوند.

وزیر علوم: اولویت سیاست خارجی ایران، همکاری با کشورهای عضو بریکس و شانگهای است.

وزیر علوم در ادامه تشریح رویکرد علمی ایران در عرصه بین‌الملل و توجه به کشورهای شرقی و آفریقایی گفت: دیپلماسی علمی کشور، عام و فراگیر است و این روزها با توجه به افزایش قدرت علمی شرق دنیا به این کشورها هم توجه خاصی داریم.

سیمایی خاطرنشان کرد: کشورهای شرقی، این روزها قدرت‌های مهم علمی در برابر قدرت‌های غربی هستند و بر همین اساس، برخلاف گذشته، توسعه همکاری‌های علمی کشورهای شرقی و آفریقایی برای همکاری علمی مدنظر ما است.

وی گفت: در سیاست خارجی ایران، کشورهای عضو بریکس و شانگهای اولویت پیدا کرده است در همین راستا ارتباط بین‌المللی و علمی با این دو گروه را در دستور کار قرار دادیم.

تهران طی سه روز اخیر، میزبان سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا بود، این اجلاس صبح یکشنبه (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور، «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور، «محمد اتابک» وزیر صنعت، معدن و تجارت و نمایندگان ۵۱ کشور جهان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی گشایش یافت.

این اجلاس که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت در اصفهان دنبال خواهد شد، فرصتی بی‌نظیر برای تقویت پیوندهای اقتصادی، تجاری و فرهنگی میان ایران و قاره آفریقا به شمار می‌آید.

هر چند، این رویداد به همت وزارت صنعت، معدن و تجارت و با همکاری فعال وزارت امور خارجه، به‌ویژه معاونت دیپلماسی اقتصادی این وزارتخانه، سازمان‌دهی شده است، اما علاوه بر گسترش تبادلات تجاری و اقتصادی، تقویت تعامل با کشورهای آفریقایی در ابعاد مختلف فناورانه، علمی، سلامت و پزشکی، فرهنگی و گردشگری نیز از سوی مقامات و مسئولان ایرانی طی نشست‌های متعدد، به بحث و بررسی گذاشته شد.

ثبت‌نام
باخبرم کن!
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها