عدم ارزیابی مدارک فارغ التحصیلان دکتری دانشگاههای ضعیف خارج ار کشور
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
دکتر محمدحسین مجلس آرا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سال گذشته حدود 3 هزار و 200 مدرک دانش آموختگان خارج از کشور ارزشیابی شد.
وی ادامه داد: 650 تا 700 مدرک مربوط به فارغ التحصیلان دکتری، حدود یک هزار و 500 مدرک مربوط به فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و مابقی هم مربوط به فارغ التحصیلان کارشناسی و کاردانی بود که ارزشیابی شد.
مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارند می توانند به سایت وزارت علوم مراجعه کرده و با مشاهده لیست دانشگاه های مورد قبول وزارت علوم دانشگاههای ممتاز و خوب را برای تحصیل انتخاب کنند.
وی توصیه کرد: دانشگاه های درجه سه را کمتر و دانشگاه های درجه چهار را اصلا برای تحصیل انتخاب نکنند چون جزء دانشگاه های ضعیف ارزیابی شده است و مدرک کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه ها ارزیابی نمی شود و مورد پذیرش نیست .
مجلس آرا در خصوص دانشگاه هایی که در لیست وزارت علوم وجود ندارد هم گفت: مدارک دانش آموختگان دانشگاههایی که در لیست وزارت علوم هم نباشد چنانچه شاخص های مورد نظر را داشته باشد ارزیابی می شود و در لیست دانشگاه های وزارت علوم قرار می گیرد.
وی افزود: اکنون تعداد زیادی دانشگاه وجود دارد که در لیست وزارت علوم نیستند اما از نظر ارزیابی ها از شاخص های مناسب برخوردارند که لیست آن را نیز در سایت قرار داده ایم تا دانشجویان از آن استفاده کنند.
وی در مورد مکانیزه شدن صدور مدارک دانش آموختگان گفت: از 5 سال پیش تمام پرونده های دانش آموختگان مکانیزه شده و با یک کلیک می توانند به پرونده مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
هانا جون به خاطر امار داغونی که مه داد،،هر بجه ای میدونه تحریما رو امار علمی هم تاثیر کذاشته،، :)
سلام
اسم این دانشگاه ها رو میشه از جایی چک کرد که دانشگاه هایی مشمول حرف ایشون هست؟
با این جامعه ای که ما داریم همین که مدرکت از خارج گرفته باشی ارج و قرب داری برای بعضی ها اصلا مهم نیست مالزی باشه یا هند یا ….
به هر حال مدرک خارجی برای خیلی ها صرف خارجی بودنش نشانه علم و دانش بیشتره.
چقدر از هیئت علمی های رشته ما که از هند مدرک گرفتن و حالا برای خودشون بروبیایی دارن…
سلام .فکر نمی کنید دیر به این نتیجه رسیدید..چه ادمایی رفتن مالزی ارشد دکترا گرفتن و در دانشگاهی که حتی مدرک زبان ازشون نمی خواست…حالا این افایان هیت علمی دانشگاه هستند…تا کی علاج بعد از بیماری؟؟؟؟؟؟؟
الان شرایط طوری شده هر کی زورش به قبولی دکترا تو ایران نمیرسه میره خارج مدرک بی دردسر میگیره بعد میگن آقا از خارج مدرک گرفته…واقعا برا این جامعه متاسفم
من با نظر شما مخالفم. خارج رفتن برای بعضی کشورا با پول زیاد و دانشگاه خیلی رده پایین شاید یه مقداری راحت باشه که اونم باز چندان بی دردسر نیست. ولی برای دکترا اقدام کردن در دانشگاه های عالی، خوب و حتی نرمال هم زمان زیادی میبره، هم به نمره بالای زبان خوبی نیاز داره و هم به طور نسبی به رزومه علمی و پژوهشی خوب. پس این پروسه اصلا بی دردسر نیست! به شما پیشنهاد میکنم اول درباره یه موضوع یه مقدار اطلاعات به دست بیارید بعد به طور ۱۰۰% اون رو به همه چیز نسبت بدبد! موفق باشیم! :)
مه جان شما خودت هم زود قضاوت کردی از کامنتهای برق و علیرضا کاملا مشخصه که منظورشون از خارج جاهای عالی و تاپ نیست!
merc hana jaaannn..az pasokhdehid..vagheyate talkhye..to daneshgah be yeki begi aghaye doktor ke hanoz moshakhas nis payanname doktorisho to malezi defa karde ya na..ke intor motevaje shodam in mozoam yejurayi vasashun hale va moshkeli nis..inam az daneshgahe motabare malezi kemored tayid ham hast..
خواهش میکنم برق جان،یکی از استادهای خودم هند دکتری گرفته بود باور میکنی کلا لهجشون عوض شده بود!!و جوری درس میداد که همش دچار تناقض میشدیم
meh jan goftam malezi..daneshgahi ke mored tayide va madrake zaban ham nemikhast.jadidane ke in daneshgaha sakht migiran.va madrak zaban mikhan :D
… آخه تشریف ببرید رنکینگ دانشگاههای دنیا را ببینید اگه یه دانشگاه ایرانی تو ۵۰۰ تای اول پیدا کردید بیایید هرچی خواستید بگید. همون مالزی و امارات و هند و کویت و لبنان هم دانشگاهاشون از دانشگاههای ایران قویترن… واقعیت را بپذیرید تا امید به اصلاحمان باشد.
ananase aziz shoma tashrif bordid malezi daneshgahasho nahve defae daneshnamehasho bebinid….?? man asatid iran ghabul daram chon az sadta filter rad shodan..
اولا که شریف و امیرکبیر و تربیت مدرس هستند بین ۵۰۰تای اول.ثانیا مثل اینکه در جریان نیستید که تحریمها شامل مسائل علمی هم شده و سیاسی بازی باعث شده که رنک دانشگاههای ایران پایین باشه.من دوستایی دارم توی کانادا در دانشگاه رنک ۵۰۰ درس می خونن و قسم میخورن که از یک واحد دانشگاه آزاد شهرستان هم امکانات پایینتری دارند.اگر غیر از این بود اینهمه ایرانی نمی تونستن برای دانشگاههای تاپ دنیا پذیرش بگیرن.
http://www.topuniversities.com/node/5143/ranking-details/world-university-rankings/2013 شریف ۶۵۰
http://www.4icu.org/reviews/2234.htm امیرکبیر ۱۱۸۸!
چه خوب بود اگه با حرفای دیگران زندگیمونو پیش نمیبردیم.
به دوستانتون بگید اگه اینقدر امکاناتشون افتضاحه برگردن بیان اینجا بخونن. چرا موندن!
meh aziz kesayi keraftan motmaen bashid age bargardan dg jayi vase shoma nakhahad bod..ina ke az malezi madrak gereftan ba on ozae eftezah ghadim heyat elmi shodan..age az daneshagah top bargardan rayis daneshgah mishan..
من یکی اگه امسال اینجا قبول نشم یکی از جاهایی که میخوام اپلای کنم کاناداست،فقط کارم لنگ مدرک زبانم هست که بعد کنکور میفتم دنبالش.
منم همینطور،،
شادی جون خودتو ناراحت کن همیشه یه نفر مخالف باید باشه،،اینا معلوم نیس مشکلشون جیه
برق جون شادی چرا؟؟
شادی جون خودتو ناراحت نکن همیشه یه نفر مخالف باید باشه،،اینا معلوم نیس مشکاشون جیه؟ ا
برق جان همین الانم ما جایی نداریم که!!! مشکلات از این حرفا گذشته..