مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

انتخاب مهم‌ترین منابع دکتری صنایع غذایی، اولین قدم جهت کسب آمادگی و موفقیت در این امتحان است.

مطابق دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۳ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد همه ی رشته‌ها مجاز به شرکت در آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی هستند.

مواد امتحانی کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی لازم است با توجه به سرفصل‌های آزمون دکتری 1403 رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی که در دفترچه ثبت نام دکتری 1403 درج شده، نسبت به مطالعه و کسب آمادگی لازم برای آزمون اقدام نمایند.

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی و ضرایب دروس به صورت کلی اقدام می‌کند. بدین صورت که ضریب دروس عمومی (شامل زبان عمومی دکتری و استعداد تحصیلی) برابر ۱ و ضریب دروس تخصصی برابر ۴ است. اما جزئیات منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اعلام نمی‌شود.

دروس تخصصی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی– مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل (شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژی مواد غذایی) و کارشناسی ارشد شامل (میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی مواد غذایی، روش‌های نوین آزمایشگاهی، انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی)
دروس عمومی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

– استعداد تحصیلی دکتری

– زبان عمومی آزمون دکتری

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

در ادامه منابع پیشنهادی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری باشند ارائه شده است.

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

قابل توجه است که منابع زبان عمومی دکتری و منابع استعداد تحصیلی که بین داوطلبان رشته‌های امتحانی مختلف یکسان است، در صفحات مربوطه درج شده که داوطلبان می‌توانند جهت اطلاع دقیق و پرسیدن سؤالات خود در این باره به این صفحات مراجعه نمایند. همچنین امکان دانلود رایگان کتاب زبان عمومی و کتاب استعداد تحصیلی سایت پی‌اچ‌دی تست در صفحات مذکور برای داوطلبان عزیز فراهم شده است.

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی

دروس در سطح کارشناسی

شیمی مواد غذایی

 

کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار
کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین
کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران

کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ

کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی
کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ

کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ

جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران – جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

میکروبیولوژی مواد غذایی

 

 

کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد
کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران – جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی

اصول مهندسی صنایع غذایی

 

کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمن، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی
کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی،تالیف حمید توکلی پور،انتشارات آییژ

کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی،تالیف هیمن نوربخش، کاظم جهان بین،انتشارات شهرآب، آینده سازان
کتاب درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی: گرایش مهندسی و کنترل کیفیت،تالیف احسان جناب، شیرین حیدرزاده، کاظم کریمی، معصومه مسلمی، مهدی بستان شیرین،انتشارات کتاب میر

جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات – جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران

تکنولوژی مواد غذایی

کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران
کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا
کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر
جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران – جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات
کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ
کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان
جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات – جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران
کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری، انتشارات علوم کشاورزی
کتاب تکنولوژی قند و چغندر قند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران، انتشارات سنبله
جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران – جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی

کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ
کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی
جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران – جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات
کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا
کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران
کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک
کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش
جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات – جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران

دروس در سطح کارشناسی ارشد

 

میکروبیولوژی صنعتی

 

کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان
کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه تهران – جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

خواص فیزیکی مواد غذایی

 

کتاب خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، تالیف ریحانه اکبری، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی، تالیف سروت گولوم سومنو سرپیل ساهین، ترجمه مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی سیستم های فرآوری غذایی، تالیف مایکل جان لوئیس، ترجمه بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ
کتاب خواص فیزیکی مکانیکی محصولات غذایی و مواد کشاورزی، تالیف ریچارد استروشاین، ترجمه علی رجبی، انتشارات پور ماندگار

جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه تهران – جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

روش های نوین آزمایشگاهی

 

کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی
کتاب کشت سلول “مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
کتاب PCR “مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج
کتاب روش های نوین آزمایشگاهی در توکسیکولوژی، تالیف هیبت الله کلانتری، انتشارات تیمورزاده
کتاب روش ها و تکنیک های نوین آزمایشگاهی در علوم زراعی، تالیف علی محمد مدرس ثانوی، مهدی پناهی، انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی

جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه تهران – جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی

 

کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان
کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران
کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی
کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کتاب طراحی کارخانه صنایع غذایی، تالیف آنتونیو لوپس گومس و گوستاوو باربوزا-کانوواس، مترجمان احمد کلباسی و حسین میرسعیدقاضی، انتشارات آییژ
کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب
کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز
کتاب طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی (جلد اول و دوم)، تالیف سید مهدی جعفری و محمد خلیلیان، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کتاب اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی

جزوه اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی دانشگاه اصفهان – جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی دانشگاه تهران – جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی و دکتر محمد حسین حسینی دانشگاه تهران – جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات

انجمن تخصصی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کنکور دکتری و نیز تبادل نظر بین داوطلبان این رشته امتحانی ایجاد شده است. داوطلبان عزیز می‌توانند به منظور به اشتراک‌گذاری نظرات و صحبت با دوستان هم‌رشته خود به این انجمن مراجعه نمایند.

همچنین جهت کسب اطلاع از زمان ثبت نام دکتری ۱۴۰۳ و زمان آزمون دکتری ۱۴۰۳ می‌توانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.

اگر سوالی درخصوص آمادگی آزمون دکتری دارید، می‌توانید در صفحه مربوطه کامنت بگذارید تا مشاوران پی اچ دی تست در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند.

مهم ترین منابع آزمون دکتری رشته صنایع غذایی در سال 1403 چیست؟

در این مطلب فهرست منابع ارائه شده است. با ورود به سایت می‌توانید آن را مشاهده نمایید.

منابع کنکور دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام می شود؟

خیر، سازمان سنجش تنها سرفصل های آزمون دکتری را اعلام می‌کند. اما در سایت پی اچ دی تست، فهرست پیشنهادی منابع آزمون دکتری ارائه شده است.

منابع آزمون دکتری صنایع غذایی تنها شامل دروس تخصصی است؟

خیر، آزمون دکتری همه رشته های وزارت علوم شامل سوالات دروس عمومی نیز است که در این مطلب به طور کامل در این خصوص توضیح داده شده است.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ناامید
خرداد ۱۵, ۱۴۰۲ ۳:۲۸ ب٫ظ

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
همین بالا این منبع رو زدید واسه دکرا اینارو از کجا رایگان دانلود کنم منظورم دروس تخصصی