انتخاب مهم‌ترین منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی، اولین قدم جهت کسب آمادگی و موفقیت در این امتحان است.

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مطابق دفترچه ثبت نام دکتری 1400-1401 که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد همه ی رشته‌ها مجاز به شرکت در آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی هستند.

داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی لازم است با توجه به سرفصل‌های آزمون دکتری 1400 رشته علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی که در دفترچه ثبت نام دکتری 1400 درج شده، نسبت به مطالعه و کسب آمادگی لازم برای آزمون اقدام نمایند.

منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی شیلات – ت فراوری محصولات شیلاتی و ضرایب دروس به صورت کلی اقدام می‌کند. بدین صورت که ضریب دروس عمومی (شامل زبان عمومی دکتری و استعداد تحصیلی) برابر 1 و ضریب دروس تخصصی برابر 4 است. اما جزئیات منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی اعلام نمی‌شود.

در ادامه منابع پیشنهادی آزمون دکتری علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری باشند ارائه شده است.

منابع آزمون دکتری لوم و مهندسی شیلات - فراوری محصولات شیلاتی

قابل توجه است که منابع زبان عمومی دکتری و منابع استعداد تحصیلی که بین داوطلبان رشته‌های امتحانی مختلف یکسان است، در صفحات مربوطه درج شده که داوطلبان می‌توانند جهت اطلاع دقیق و پرسیدن سؤالات خود در این باره به این صفحات مراجعه نمایند. همچنین امکان دانلود رایگان کتاب زبان عمومی و کتاب استعداد تحصیلی سایت پی‌اچ‌دی تست در صفحات مذکور برای داوطلبان عزیز فراهم شده است.

منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی شیلات – فراوری محصولات شیلاتی
دروس در سطح کارشناسی اکولوژی ۱- زیست شناسی و زیست فناوری دریا، تالیف نسرین معظمی، انتشارات مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی.
۲- زیست شناسی دریا، تالیف پیتر کاسترو، مایکل ای. هوبر، مترجمان مریم رودباری و فرزانه فرخی، انتشارات مهربان نیکا.
۳- زیست شناسی دریا با نگرش اکولوژیک (with the ecological attitude Marine blogy)، تالیف جیمزویلارد نای بکن، انتشارات دکتر خلیلی.
۴- اکولوژی دریا (اکوسیستم های دریایی و اقیانوسی)، تالیف مهدی بنایی و محمدکریم رعیت پیشه، انتشارات نقش مهر.
۵- درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
۶- مبانی اکولوژی کشاورزی، تالیف عوض کوچکی و حمید خیابانی، انتشارات جهاد دانشگاهی (دانشگاه مشهد).
ماهی شناسی ۱- ماهی شناسی (۱)، تشریح و فیزیولوژی، تالیف مسعود ستاری، انتشارات نقش مهر.
۲- ماهی شناسی سیستماتیک (۲)، تالیف مسعود ستاری، داوود شاهسونی و شهنام شفیعی، انتشارات حق شناس.
۳- ماهی، ماهی شناسی و ماهی های ایران (بومی و غیربومی)، تالیف علی عرض پیما، انتشارات آبزیان.
۴- مروری بر ماهی شناسی سیستماتیک، تالیف رضا عسگری، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
۵- ماهی شناسی (تشریح و فیزیولوژی)، تالیف مسعود ستاری و همکاران، انتشارات دانشگاه گیلان.
۶- ویژگی زیست شناسی و ریخت شناسی ماهیان جنوب ایران، تالیف سید ناصر صادقی، انتشارات نقش مهر.
۷- ماهیان آب شیرین، تالیف غلام حسین وثوقی و بهزارد مستجیر، انتشارات دانشگاه تهران.
۸- ماهی شناسی عمومی و مجموعه سوالات کارشناسی ارشد به همراه پاسخ، تالیف پریا اکبری، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
۹- ماهی شناسی کاربردی، مسعود هدایتی فرد، انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی.
۱۰- ماهیان دریای خزر و حوزه آبریز آن یوگنی نیکالایویچ کازانچی یف، ابوالقاسم شریعتی، انتشارات نقش مهر
۱۱- درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
۱۲- ماهیان خلیج فارس، تالیف بلگواد، ه، لوپنتین، ترجمه اعتماد، مخیر، انتشارات دانشگاه تهران.
۱۳- درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
دروس در سطح کارشناسی ارشد فرآوری آبزیان (روش های تکمیلی فرآوری و مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی) ۱- فرآوری محصولات شیلاتی، تالیف یاسمن فهیم دژبان، انتشارات مهرالنبی.
۲- آبزیان و فرآوری، تالیف سهراب معینی، ژاله خوشخو، مهداد مهدابی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- تکنولوژی فرآوری تولیدات جنبی دام و طیور و آبزیان، تالیف سیدمجتبی جعفری صادقی، انتشارات نوید شیراز .
۴- فرهنگ علوم و مهندسی فرآوری آبزیان، تالیف سیدولی حسینی، اشکان زرگر، انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی.
۵- درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
فناوری آبزیان (منابع بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی) ۱- فرآورده های نوین شیلاتی، تالیف منی دغاغله، انتشارات علمی آبزیان. 
۲- علم فرآیند فرآورده های غذایی دریایی، تالیف مرکز بین المللی آموزش صنایع شیلاتی کاناگاوا، انتشارات دانش پذیر. 
۳- فناوری تولید فرآورده های شیلاتی، تالیف انوشه کوچکیان، مهران یاسمی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۴- بیوتکنولوژی آبزیان با رویکرد صید، فرآوری و آبزی پروری، تالیف مهران یاسمی، محمدرضا زاهدی، هادی ارشاد لنگرودی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان.
۵- درسنامه جامع علوم شیلاتی، تالیف محمد مولایی نسب، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.