مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

ظرفیت کنکور دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

فهرست اسامی دانشگاه‌ها و ظرفیت پذیرش دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش در دفترچه های انتخاب رشته دکترا سراسری و دانشگاه آزاد اطلاع‌رسانی می‌شود.

پس از انتشار دفترچه و مشخص شدن ظرفیت‌ها، داوطلبان می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و پرسیدن سوالات خود می‌توانید به صفحه مشاوره انتخاب رشته دکتری مراجعه نمایید.

مطابق دفترچه ثبت نام کنکور دکتری 1403، در رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش در گرایش‌های زیر دانشجوی دکتری پذیرفته می‌شود:

۱) مهندسی کامپیوتر

داوطلبان گرایش‌های مختلف این رشته لازم است در آزمون دکتری مجموعه مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش شرکت نمایند و با توجه به سرفصل‌های کنکور دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش نسبت به کسب آمادگی برای آزمون اقدام نمایند.

پس از برگزاری آزمون از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، در کارنامه اولیه اعلام نتایج کنکور دکتری، رتبه داوطلب به همراه نمره تراز کسب شده در آزمون اعلام می‌شود.

پس از اعلام نتایج اولیه در سایت سازمان سنجش، داوطلبان فرصت دارند با توجه به اطلاعات درج شده در کارنامه اولیه آزمون دکتری و نیز بر اساس ظرفیت پذیرش هر یک از دانشگاه‌ها، نسبت به انتخاب رشته آزمون دکتری اقدام نمایند.

سپس بر اساس حدنصاب نمره تراز مدنظر دانشگاه‌ها، نتایج انتخاب رشته اعلام می‌شود و اسامی دانشگاه‌هایی که داوطلبان به مصاحبه دکتری دعوت شده‌اند اعلام می‌شود.

ظرفیت پذیرش دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش در دانشگاه‌های سراسری

دانشگاه‌های پذیرنده و ظرفیت پذیرش در هر یک از گرایش‌های دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش متفاوت است که در دفترچه انتخاب رشته دکتری اعلام می‌شود.

جهت اطلاع داوطلبان گرامی آزمون دکتری، در ادامه فهرست دانشگاه‌های دولتی دارای پذیرش و ظرفیت پذیرش گرایش‌های مختلف دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش ارائه شده است:

ظرفیت دکتری مهندسی کامپیوتر - شبکه و رایانش

ظرفیت دکتری دانشگاه آزاد در رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

تا سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی تنها فهرست واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش در مقطع دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش را اعلام می‌کرد و ظرفیت پذیرش از سوی این دانشگاه اعلام نمی‌شد. اما از سال ۹۸ ظرفیت پذیرش اعلام شد که فهرست واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش و نیز ظرفیت پذیرش در هر واحد در رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش مطابق دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد به شرح زیر است:

ظرفیت دکتری مهندسی کامپیوتر - شبکه و رایانش دانشگاه آزاد

پیشنهاد می‌کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص منابع، انتخاب رشته و مصاحبه دکتری به صفحات زیر سری بزنید:

آیا در صورتی که داوطلب به مصاحبه آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش دعوت شود، بدین معنا است که در آن دانشگاه پذیرفته شده است؟

خیر، چند برابر ظرفیت پذیرش دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش به مصاحبه دعوت می‌شوند و در ادامه با توجه به مجموع نمره مصاحبه و آزمون کتبی، پذیرفته‌شدگان نهایی تعیین می‌گردند.

ظرفیت آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش در سال 1403 کاهش یافته است؟

جزئیات ظرفیت پذیرش در دفترچه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود. این دفترچه پس از اعلام نتایج اولیه دکتری 1403، از سوی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.

برای انتخاب رشته دکتری سراسری و دانشگاه آزاد رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش به کجا مراجعه کنیم؟

انتخاب رشته سراسری در سایت سازمان سنجش و انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد انجام می شود.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

7 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
هادی علیزاده
مهر ۱۵, ۱۴۰۲ ۱۰:۴۳ ب٫ظ

سلام
به نتیجه رسیدم درس خواندن در ایران ارزش نداره من که دو سال زحمت کشیدم رتبه ۸ کشوری گرایش شبکه و رایانش قبول شدم ولی در مصاحبه پارتی بازی میشه من قبول نمیشم و رتبه های بالای ۱۰۰ قبول میشن نشان دهنده وجود استاد های کم سواد دانشگاه، دانشکده کامپیوتر است در انتخاب دانشجو کوتاهی کردن واقعا متاسفم براشون

میثم
بهمن ۲, ۱۴۰۲ ۱۰:۱۸ ب٫ظ

سلام
من با حرفتون کاملا موافق هستم، منم رتبه ۲ کشوری در گرایش شبکه شدم ۳ تا مقاله داشتم و معدل ۱۸ از دانشگاه امیرکبیر مدرک گرفتم. چندین سال هم در حوزه تدریس، کار دانشگاهی و پژوهشی فعالیت کردم.
دانشگاه سطح خیلی پایینی هم برای مصاحبه انتخاب کردم، دانشگاه شاهد را انتخاب کردم که به مسیر کارم نزدیک باشد. متاسفانه اصلا سوال علمی از من در مصاحبه پرسیده نشد و بعد گفتند سطح علمی ات در مصاحبه تایید نشد.

کامبیز
مهر ۲۹, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۷ ق٫ظ

دوستان گول نخورید این گرایش وجود نداره! میرید واحد دانشگاهی هر گرایشی دوست داشته باشند شما رو میشونن
من قبول شدم رفتم علوم تحقیقات تهران گفتن این همون رایانش امن هستش! در حالی که هییییچ ربطی به این گرایشی که کنکور میدید نداره!
لطفا دقت کنید اینجا کسی دلش برای شما نمیسوزه

علش
آبان ۲۱, ۱۴۰۰ ۴:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  کامبیز

عجب . دو ساعته میگم چقدر مشکوکه . کسی میخواد دکترای شبکه بگیره باید از آی تی بخونه .
چون این ممکنه بشه رایانش امن ممکنه بشه دکترای شبکه!

الهام
خرداد ۵, ۱۴۰۱ ۵:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  کامبیز

سلام من امسال مجاز شدم اما تراز به حد نصاب نرسید برای سال آینده میشه راهنمایی کنید که چه دروسی رو بخونم که تراز بالایی داشته باشم

حامد
فروردین ۲۶, ۱۴۰۳ ۲:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  کامبیز

با سلام
این شرایط برای دانشگاه آزاد هست که فقط واحد قزوین این گرایش ارائه میشه
برای دانشگاه دولتی که بنده دارم میخونم همون گرایش شبکه و رایانش تحصیل و مدرک داده میشه

حامد
مهر ۲۹, ۱۴۰۳ ۲:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  کامبیز

جسارتا این برای دانشگاه آزاد هست
در سراسری با همین گرایش درس میخونید و با همین عنوان مدرک هم صادر میشه
مهندسی کامپیوتر شبکه و رایانش