مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

ظرفیت کنکور دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

فهرست اسامی دانشگاه‌ها و ظرفیت پذیرش دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی در دفترچه های انتخاب رشته دکترا سراسری و دانشگاه آزاد اطلاع‌رسانی می‌شود.

پس از انتشار دفترچه و مشخص شدن ظرفیت‌ها، داوطلبان می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و پرسیدن سوالات خود می‌توانید به صفحه مشاوره انتخاب رشته دکتری مراجعه نمایید.

مطابق دفترچه ثبت نام کنکور دکتری 1403، رشته های ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و مدیریت راﻫﺒﺮدی در گرایش‌های زیر دانشجوی دکتری می پذیرد:

۱) مدیریت بازرگانی

     ۱-ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزارﻳﺎبی

    ۲- ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺳﻴﺎﺳﺖﮔﺬاری ﺑﺎزرﮔﺎنی

    ۳-رﻓﺘﺎر ﺳﺎزﻣﺎنی و ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ اﻧﺴﺎنی

۲) ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ راﻫﺒﺮدی

داوطلبان گرایش‌های مختلف این رشته لازم است در آزمون دکتری مجموعه ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی شرکت نمایند و با توجه به سرفصل‌های کنکور دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی نسبت به کسب آمادگی برای آزمون اقدام نمایند.

پس از برگزاری آزمون از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، در کارنامه اولیه اعلام نتایج کنکور دکتری، رتبه داوطلب به همراه نمره تراز کسب شده در آزمون اعلام می‌شود.

پس از اعلام نتایج اولیه در سایت سازمان سنجش، داوطلبان فرصت دارند با توجه به اطلاعات درج شده در کارنامه اولیه آزمون دکتری و نیز بر اساس ظرفیت پذیرش هر یک از دانشگاه‌ها، نسبت به انتخاب رشته آزمون دکتری اقدام نمایند.

سپس بر اساس حدنصاب نمره تراز مدنظر دانشگاه‌ها، نتایج انتخاب رشته اعلام می‌شود و اسامی دانشگاه‌هایی که داوطلبان به مصاحبه دکتری دعوت شده‌اند اعلام می‌شود.

ظرفیت پذیرش دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی در دانشگاه‌های سراسری

دانشگاه‌های پذیرنده و ظرفیت پذیرش در هر یک از گرایش‌های دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی متفاوت است که در دفترچه انتخاب رشته دکتری اعلام می‌شود.

جهت اطلاع داوطلبان گرامی آزمون دکتری، در ادامه فهرست دانشگاه‌های دولتی دارای پذیرش و ظرفیت پذیرش گرایش‌های مختلف دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی ارائه شده است:

ظرفیت دکتری ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی

ظرفیت دکتری دانشگاه آزاد در رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی

تا سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی تنها فهرست واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش در مقطع دکتری رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی را اعلام می‌کرد و ظرفیت پذیرش از سوی این دانشگاه اعلام نمی‌شد. اما از سال ۹۸ ظرفیت پذیرش اعلام شد که فهرست واحدهای دانشگاهی دارای پذیرش و نیز ظرفیت پذیرش در هر واحد در رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی مطابق دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد به شرح زیر است:

ظرفیت دکتری ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی دانشگاه آزاد

پیشنهاد می‌کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص منابع، انتخاب رشته و مصاحبه دکتری به صفحات زیر سری بزنید:

آیا در صورتی که داوطلب به مصاحبه آزمون دکتری ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی دعوت شود، بدین معنا است که در آن دانشگاه پذیرفته شده است؟

خیر، چند برابر ظرفیت پذیرش دکتری ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی به مصاحبه دعوت می‌شوند و در ادامه با توجه به مجموع نمره مصاحبه و آزمون کتبی، پذیرفته‌شدگان نهایی تعیین می‌گردند.

ظرفیت آزمون دکتری ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی در سال 1403 کاهش یافته است؟

جزئیات ظرفیت پذیرش در دفترچه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود. این دفترچه پس از اعلام نتایج اولیه دکتری 1403، از سوی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.

برای انتخاب رشته دکتری سراسری و دانشگاه آزاد رشته ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎزرﮔﺎنی و راﻫﺒﺮدی به کجا مراجعه کنیم؟

انتخاب رشته سراسری در سایت سازمان سنجش و انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد انجام می شود.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها