دانشگاه های دارای پذیرش دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
دانشگاه های دارای پذیرش دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ در دفترچه انتخاب رشته دکتری مشخص خواهند شد.
گرایش های دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ
بر اساس دفترچه ثبت نام دکتری، این رشته در مقطع دکتری تخصصی بدون گرایش ارائه میشود.
دانشگاههای دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ
برخی داوطلبان مایل هستند پیش از این که نسبت به ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۳ اقدام کنند، از دانشگاههایی که در رشته/گرایش مدنظر آنها در مقطع دکتری دانشجو میپذیرد مطلع شوند. اما این اطلاعات به طور دقیق در دفترچه انتخاب رشته اعلام میشود.
با توجه به این که تغییرات دانشگاههای پذیرنده یک رشته در مقطع دکتری در سالهای مختلف تغییرات زیادی ندارد، دانشگاههای جداول زیر که مربوط به آزمون دکتری سال گذشته است، میتواند به داوطلبان عزیز جهت اطلاع از گرایشهای دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ و نیز دانشگاههایی که در دورههای مختلف روزانه، شبانه، پردیس، غیرانتفاعی، پیام نور و دانشگاه آزاد اﺳﻼمی در رشته ﺗﺮﺟﻤﻪ پذیرش دارند، کمک کند.
دانشگاههای سراسری
پس از اعلام نتایج اولیه دکتری ۱۴۰۳ از سوی سازمان سنجش، دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ که شامل اطلاعات دقیق گرایشها و دانشگاههای دارای پذیرش است، در همین سایت در دسترس قرار خواهد گرفت.
پیشنهاد میکنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص آزمون دکتری این رشته به صفحات زیر سری بزنید:
آیا در صورتی که داوطلب به مصاحبه آزمون دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ دعوت شود، بدین معنا است که در آن دانشگاه پذیرفته شده است؟
خیر، چند برابر ظرفیت پذیرش دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ به مصاحبه دعوت میشوند و در ادامه با توجه به مجموع نمره مصاحبه و آزمون کتبی، پذیرفتهشدگان نهایی تعیین میگردند.
ظرفیت آزمون دکتری ﺗﺮﺟﻤﻪ در سال 1403 کاهش یافته است؟
جزئیات ظرفیت پذیرش در دفترچه انتخاب رشته دکتری اعلام می شود. این دفترچه پس از اعلام نتایج اولیه دکتری 1403، از سوی سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
برای انتخاب رشته دکتری سراسری و دانشگاه آزاد رشته ﺗﺮﺟﻤﻪ به کجا مراجعه کنیم؟
انتخاب رشته سراسری در سایت سازمان سنجش و انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد انجام می شود.
در هیچ کجای دنیا رشته ای به نام فوق لیسانس مترجمی زبان (با هر گرایشی) و دکترای ترجمه نداریم و از کارشناسی به بعد باید اسم این رشته مطالعات ترجمه باشد و در دوره ارشد نیز دروس ارائه شده تائید همین نکته است و مدارک اخذ شده عناوین چرت و بی مصرفی دارند و کلا این رشته در ایران سرکاریست. حتی کسانی که در دانشگاه های آزاد درس خوانده اند و معدل بالای ۱۸ داشتند می توانستند ۵ سال بدون کنکور برای دکترا ثبت نام کنند ولی هیچ کجا به جز زیر نویس دفترچه ثبت نام این مسئله اعلام نشد و خود دانشگاه ها هم علی رغم اینکه برایشان منفت مالی به همراه داشت حتی زحمت نکشیدند یک تماس تلفنی یا از طریق ایمیل با دانش آموختگان دوره ارشد بگیرند و به آن ها اطلاع رسانی نمایند.
عناوینی هم که رسیدن به موقعیت های شغلی را برای دانش آموختگان این رشته (مترجمی) تسهیل می کنند نظیر مترجم رسمی همه توسط دستگاه هایی غیر دانشگاهی با آزمون های غیر استاندارد و منسوخ و … ارائه می شوند و اکثر دانش آموختگان از بهره بردن از مزایای چنین مدارکی که حق آن ها است و سال ها برای احراز شرایط آن در دانشگاه جان کنده اند و درس خوانده اند محروم هستند.
کاملن دقیق پ صحیح فرمودید
باسلام فقط همین دو دوانشگاه علامه و مشهد جذب میکنه روزانه و بااین ظرفیت دانشگاه شریف و دانشگاهای دیگر در سطح کشور چطور ممنونم پاسخ دهید
این همه فوق لینساس زبان فقط همین دو دانشگاه همین چند نفر کاشکی از همون لینساس به فکر اینا بودیت باز هم میگیت که بازهم کمتر میشه .کلا جمعش کنید تا ما خودمون بدونیم چکار کنیم
سلام
من دانشجو کارشناسی مترجمی هستم
یعنی ارشد رو ادبیات بخونم ? چون با این وجود اصلا برای دکتری ترجمه پذیرش نمی شیم که ?
اخه من مترجمی دوست دارم خب ! ولی اینطوری برای دکتری باید تغییر گرایش بدیم و این اصلا خوب نیست
مقطع ارشد مترجمی خیلی سازنده و مفید نیست وای به حال دکتری با توجه به منسوخ شدن بعضی روشها و سر فصل ها باید تجدید نظر کنند در رابطه با دروسی که در نظر گرفته شده.
بله صحیح و دقیق است