پذیرش دکتری استعداد درخشان دانشگاه ولی عصر رفسنجان ۱۴۰۳
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
فراخوان پذیرش دکتری بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان ۱۴۰۳ منتشر شد.
به گزارش پی اچ دی تست، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در نظر دارد بر اساس آیین نامه دکتری استعداد درخشان، از طریق ارزیابی سوابق علمی پژوهشی و انجام مصاحبه از متقاضیان واجد شرایط برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری نماید.
شرایط ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه ولی عصر رفسنجان
شرایط پذیرش متقاضیان دکتری بدون کنکور دانشگاه ولی عصر رفسنجان به شرح زیر است:
الف – شرایط عمومی
۱- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
۲- تعهد به قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی ایران
۳- نداشتن ممنوعیت تحصیل به تشخیص مراجع ذیصلاح
۴- دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاههای دولتی معتبر و مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری از یکی از دانشگاههای داخل کشور
تبصره: دفاع از پایان نامه و دانش آموختگی در دوره کارشناسی ارشد تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۳ (قبل از شروع دوره دکتری) الزامی است.
ب- شرایط اختصاصی
۱- دارا بودن میانگین کل ۱۶ یا بالاتر در مقطع کارشناسی و یا جزء ۱۰ درصد اول هم ورودی رشته خود در دانشگاه محل تحصیل
۲- دارا بودن میانگین کل ۱۷ یا بالاتر بدون احتساب نمره پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و یا جزء ۱۰ درصد اول هم ورودی رشته خود در دانشگاه محل تحصیل
۳- از تاریخ دانش آموختگی متقاضی تا اول مهرماه سال پذیرش در دوره دکتری بیش از دو سال نگذشته باشد.
۴- دارا بودن حداقل یکی از شرایط زیر:
الف. حداقل یک مقاله علمی پژوهشی معتبر مرتبط یا مستخرج از پایان نامه (در صورت مستخرج بودن از پایان نامه دادههای حاصل از آن به تایید استاد راهنمای اصلی داوطلب برسد).
ب. حداقل یک ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
ج. ارائه گواهی برگزیدگی در حداقل یک جشنواره علمی معتبر مورد تایید مراجع ذیصلاح (فارابی خوارزمی، رازی و ابن سینا)
۵- کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه مطابق با جداول ارزشیابی انتهای این اطلاعیه
نحوه و زمان ثبت نام دکتری بدون کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه ولی عصر رفسنجان
۱- قرار دادن تمامی مدارک مورد نیاز و فرم ثبت نام در فایل فشرده Zip که به نام متقاضی ذخیره شده باشد.
۲- پرداخت مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ ریال هزینه ثبت نام به نام حساب درآمد اختصاصی دانشگاه ولی عصر (عج) نزد بانک مرکزی
۳- مهلت ثبت نام و ارسال مدارک حداکثر تا ۵ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ خواهد بود.
۴- به مدارک ناقص و یا ارسال شده بعد از مهلت مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۵- افرادی که حد نصاب اولیه را کسب نمایند طی اطلاعیههای بعدی جهت مصاحبه معرفی خواهند شد.
۶- زمان برگزاری مصاحبه افرادی که حد نصاب اولیه را کسب نمایند در اطلاعیههای بعدی اعلام خواهد شد.
داوطلبان لازم است کلیه مدارک لازم را به صورت غیر حضوری به ایمیل education@vru.ac.ir ارسال نمایند.
تبصره ۱: منظور از پذیرش مقاله، پذیرش بدون قید و شرط مقاله است. مقالات ارائه شده طبق آیین نامه ارتقاء اعضا هیات علمی مورد ارزیابی قرار گرفته و باید چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ، بوده مرتبط یا مستخرج از پایان نامه باشد. منظور از مرتبط بودن هم موضوع بودن مقاله با پایان نامه و منظور از مستخرج بودن وجود دادههای مقاله عیناً در پایان نامه است.
تبصره ۲: دانشجو پس از کسب پذیرش در مقطع دکتری تا قبل از امتحان جامع، فرصت خواهد داشت که مقاله خود را که دارای گواهی پذیرش است، به چاپ رسانده و اصل آن را ارائه نماید، در غیر این صورت قبولی وی لغو خواهد شد.
۷- هرگونه ثبت اختراع باید مورد تایید سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران باشد.
۸- برگزیدگان جشنوارههای علمی معتبر (خوارزمی، فارابی رازی و یا ابن سینا) باید تایید دبیرخانه جشنواره را کسب و ارائه نمایند.
۹- برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی باید تایید دبیرخانه المپیاد را کسب و ارائه نمایند.
۱۰- در مورد مقاله، اختراع یا برگزیدگی موضوع ماده ۴ شرایط اختصاصی، داوطلب باید نفر اول باشد یا نام و یا بلافاصله بعد از استاد راهنما با مشاور و یا یکی از اعضای هیات علمی ذکر شود.
۱۱- سهم متقاضی از امتیاز فعالیتهای مشترک مطابق با آیین نامه ارتقا اعضای هیات علمی خواهد بود. سهم استاد راهنما و مشاور در نویسندگان مقاله مستخرج از پایان نامه متقاضی محسوب نمیشود.
نکات مهم
۱- به داوطلبان دکتری استعداد درخشان توصیه میشود به منظور اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه و یا هرگونه نکته لازم، اطلاعیههای مربوطه را از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه به نشانی https://www.vru.ac.ir/assistant/education به طور منظم پیگیری نمایید.
۲- دانش آموختگان دانشگاههای آزاد اسلامی، موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، پیام نور، جامع علمی-کاربردی و همچنین دانش آموختگان دورههای مجازی، نیمه حضوری، بین الملل، پردیس بین الملل و پردیس خودگردان، مجاز به ورود بدون آزمون به دوره دکتری نمیباشند.
۳- اتباع غیرایرانی «مقیم ایران» ورودی کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ و بعد از آن در صورت داشتن شرایط میتوانند از تسهیلات آیین نامه بهرهمند شوند.
۴- متقاضی باید حد نصاب لازم را در یکی از آزمونهای زبان مطابق (با جدول شماره ۴) تا قبل از آزمون جامع ارائه نماید (گواهی زبان فقط تا دو سال معتبر است).
۵- پذیرش در رشتههای مرتبط به رشته کارشناسی ارشد براساس تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه امکانپذیر است.
۶- داوطلبان رشتههایی که سنوات مجاز تحصیل آنها طبق مصوبه شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در مقطع کارشناسی ۹ نیمسال و کارشناسی ارشد ناپیوسته ۵ نیمسال تصویب شدهاند امتیازات لازم را مطابق با جدول شماره ۲ اخذ خواهند نمود.
۷- در صورت انصراف فرد پذیرفته شده و عدم وجود متقاضی دیگری که شرایط لازم را کسب نکرده باشد، جایگزینی پذیرش نخواهد شد.
۸- تغییر رشته و گرایش بعد از قبولی و کسب پذیرش امکانپذیر نخواهد بود.
۹- مدارک داوطلبان و هزینه پرداختی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد. لذا به داوطلبان توصیه میشود با دقت لازم، مفاد آگهی را مطالعه و فقط در صورت دارا بودن شرایط مربوط نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام نمایند.
۱۰- ارائه یک نسخه از پایان نامه و نسخه کلیه مقالات، کتب، تالیفات و سایر فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و اجرایی داوطلب در زمان مصاحبه الزامی است.
۱۱- دانشگاه در رد یا قبول تقاضای داوطلب از اختیارات لازم برخوردار بوده و ملزم به تکمیل ظرفیت دوره دکتری نخواهد بود.
۱۲- با توجه به این که ادامه تحصیل در مقطع دکتری به صورت تمام وقت است، داوطلبان شاغل در وزارت خانه ها، سازمانها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت نام، موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل کسب نمایند.
۱۳- افرادی که در دوره کارشناسی ارشد خود از سهمیه بدون آزمون استفاده کردهاند میتوانند از این سهمیه در دوره دکتری نیز استفاده نمایند.
۱۴- با توجه به اینکه احتمال تغییر رشته گرایشهای مشمول پذیرش بدون آزمون برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ وجود دارد، لذا حذف رشته گرایش مورد تقاضای داوطلب هیچگونه حقی برای وی ایجاد نمینماید.
۱۵- دارا بودن حداقل شرایط عمومی و اختصاصی مذکور به هیچ عنوان به منزله پذیرش نهایی داوطلب نیست و پذیرش نهایی منوط به انجام مصاحبه و پذیرش در گروه مربوطه و در نهایت تایید سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است بنابراین به داوطلبان توصیه میشود مراحل و پیشنیازهای آزمون عادی ورود به دوره دکتری تخصصی را نیز دنبال نمایند.
فرآیند اجرای دکتری بدون آزمون دانشگاه ولی عصر رفسنجان
۱- پس از امتیازدهی به کلیه امتیازات آموزشی و پژوهشی داوطلب بر اساس جداول شماره ۱، ۲ و ۴ که توسط کمیته علمی رشته ذیربط صورت میگیرد، فقط از داوطلبانی که مجموع امتیازات آنها ۳۰ و یا بیشتر باشد برای مصاحبه علمی دعوت به عمل خواهد آمد.
تبصره ۱: اسامی واجدین شرایط برای شرکت در مصاحبه علمی در زمان مقتضی از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
۲- امتیاز مصاحبه علمی حداکثر ۳۰ امتیاز است.
۳- داوطلبانی که حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و مصاحبه را مطابق با جداول شماره ۱ و ۲ و ۳ کسب نمایند، به ترتیب امتیاز در اولویت بررسی مجدد، قرار خواهند گرفت.
۴۔ پس از بررسی مجدد، اسامی پذیرفته شدگان غیر قطعی و مشروط در موعد مقرر اعلام خواهد شد.
۵- پذیرش نهایی و قطعی داوطلبان دکتری بدون آزمون منحصراً پس از تایید سازمان سنجش آموزش کشور و هیات مرکزی گزینش دانشجو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت خواهد گرفت.
مدارک ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه ولی عصر رفسنجان ۱۴۰۳
مدارکی که لازم است متقاضی آنها را در یک فایل zip قرار داده و به ایمیل education@vru.ac.ir ارسال نماید و در زمان مصاحبه اصل آنها را به همراه داشته باشد:
♦ فرم Word تقاضا و تکمیل آن به صورت تایپ شده
♦ یک نسخه تصویر شناسنامه و کارت ملی
♦ عکس جدید اسکن شده
♦ تصویر مدرک نمایانگر مدرک نظام وظیفه برای داوطلبان ذکور
♦ اسکن فیش واریزی
♦ تصویر گواهینامه و ریزنمرات تایید شده در دوره کارشناسی ارشد که نمره پایان نامه حتماً در آن درج شده باشد (معدل دوره کارشناسی ارشد بدون احتساب و با احتساب نمره پایان نامه باید به تفکیک ارائه شود).
♦ گواهی مبنی بر فارغ التحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل ارشد تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳
♦ گواهی مبنی بر قرار گرفتن رتبه کارشناسی ارشد متقاضی در بین ۱۰ درصد اول هم ورودی رشته خود در دانشگاه محل تحصیل، به تایید آموزش دانشگاه مربوطه برای آن دسته از متقاضیانی که معدل کارشناسی ارشد آنها زیر ۱۷ است.
♦ تصویر گواهی نامه و ریز نمرات تایید شده در دوره کارشناسی
♦ گواهی مبنی بر قرار گرفتن رتبه کارشناسی متقاضی در بین ۱۰ درصد اول هم ورودی رشته خود در دانشگاه محل تحصیل، به تایید آموزش دانشگاه مربوطه برای آن دسته از متقاضیانی که معدل کارشناسی آنها زیر ۱۶ است.
♦ معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد دانشجویی برای دانشجویان المپیادی در مقطع کارشناسی ارشد
♦ معرفی نامه از دبیرخانه جشنواره معتبر علمی (خوارزمی، فارابی، رازی ابن سینا) برای برگزیدگان جشنوارهها در مقطع کارشناسی ارشد
♦ تصویر کامل کلیه مقالات علمی ترویجی، علمی پژوهشی، ISC و ISI که منتشر شده باشد (در صورت انتشار مقاله، تصویر جلد مجله حتماً ضمیمه شود).
♦ گواهی اعتبار درجه علمی-ترویجی، علمی پژوهشی، ISI ،ISC، مجلات داخلی و خارجی که مقالات متقاضی در آن چاپ شده و یا خواهد شد.
♦ تصویر کلیه مقالات ارائه شده در کنفرانسها، کلیه تالیفات، کتب و فعالیتهای پژوهشی داوطلب
♦ گواهی پذیرش چاپ مقاله برای آن دسته از مقالاتی که در زمان تقاضا به چاپ نرسیده باشند (نسخه کامل مقاله نیز ضمیمه شود).
♦ در صورت مستخرج بودن مقاله از پایان نامه، گواهی استاد راهنمای اول مبنی بر استخراج مقاله از پایان نامه ضمیمه شود.
♦ توصیه نامه از استاد راهنمای دوره کارشناسی ارشد.
♦ در صورتی که داوطلب متقاضی دو رشته/ گرایش است ملزم به دو مرتبه ثبت نام اینترنتی جداگانه و تکمیل دو پرونده مجزا حاوی کلیه مدارک لازم خواهد بود.
جداول ارزشیابی داوطلبان بدون آزمون دکتری
جداول ارزشیابی داوطلبان بدون آزمون دکتری موضوع بند ۳-۳ ماده ۳ آیین نامه جدید دکتری استعداد درخشان به شرح زیر هستند:
جدول ۱- نحوه محاسبه امتیازات پژوهشی
ردیف | نوع فعالیت | حداقل امتیاز | حداکثر امتیاز | نحوه ارزیابی |
۱ | ۱-۱- مقالات علمی-پژوهشی (داخلی و خارجی) مرتبط با پایاننامه ۱-۲- گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ۱-۳- برگزیدگی در جشنوارههای علمی معتبر بینالمللی (خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا) | ۷ امتیاز | ۴۰ امتیاز | – هر مقاله تا ۷ امتیاز – گواهی ثبت اختراع بینالمللی تا ۷ و داخلی تا ۵ امتیاز – برگزیدگی داخلی تا ۳ و بینالمللی تا ۷ امتیاز |
۲ | مقالات علمی – ترویجی مرتبط با پایاننامه | – | ۶ امتیاز | هر مقاله تا ۳ امتیاز |
۳ | مقالات چاپ شده در کنفرانسهای معتبر (داخلی یا خارجی) | – | ۴ امتیاز | خارجی تا ۲ و داخلی ۱ امتیاز |
۴ | تألیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی | – | ۴ امتیاز | – |
۵ | کیفیت پایاننامه کارشناسی ارشد | – | ۴ امتیاز | عالی تا ۴ و بسیار خوب تا ۲ امتیاز |
حداقل و حداکثر امتیاز قابل محاسبه | ۷ | ۴۰ | – |
- ابلاغیه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تاریخ ۹۹/۴/۲ در خصوص جدول ۱ برای دریافت کنندگان ابلاغیه به قوت خود باقی است.
جدول ۲- نحوه محاسبه امتیازات آموزشی
ردیف | نوع فعالیت | حداکثر امتیاز | نحوه ارزیابی |
۶ | معدل کل نمرات و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) | ۶ امتیاز | مطابق با دستورالعمل اجرایی شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه |
۷ | معدل کل نمرات و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته (بدون احتساب نمره پایاننامه) | ۵ امتیاز | مطابق با دستورالعمل اجرایی شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه |
۸ | طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی* | ۳ امتیاز | بیش از ۸ نیمسال کارشناسی طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته پیوسته و بیش از ۴ نیمسال کارشناسی ناپیوسته امتیازی ندارد. |
۹ | طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته * | ۳ امتیاز | بیش از ۴ نیمسال امتیازی ندارد. |
۱۰ | برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی | ۵ امتیاز | رتبه ۱ تا ۳، ۵ امتیاز، رتبه ۴ تا ۶، ۴ امتیاز، رتبه ۷ تا ۹، ۳ امتیاز، رتبه ۱۰ تا ۱۲، ۲ امتیاز و رتبه ۱۳ تا ۱۵، ۱ امتیاز |
۱۱ | داشتن توانمندی زبان خارجی | ۸ امتیاز | مطابق شیوه نامه ارزیابی توانمندی زبان خارجی دانشگاه مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه ** |
جمع | ۳۰ |
* رشتههایی که برنامه درسی آنها طبق مصوبه شورای عالی برنامهریزی آموزشی در دوره کارشناسی پیوسته بیش از ۸ نیمسال تحصیلی و در دوره کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته بیش از ۴ نیمسال تحصیلی و در دوره کارشناسی ارشد پیوسته بیش از ۱۲ نیمسال تحصیلی تصویب شدهاند، با نظر کمیته مصاحبهکننده میتوانند از امتیاز بندهای ۸ و ۹ بهرهمند شوند.
** دانشگاه موظف است در فراخوان پذیرش خود بر اساس شیوهنامه ارزیابی توانمندی زبان خارجی دانشگاه (مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه) موارد مرتبط با ارزیابی توانمندی زبان خارجی و تعیین نمره را به متقاضیان اطلاع دهد.
جدول شماره ۳- امتیازات مصاحبه
ردیف | شاخص ارزیابی | حداکثر امتیاز |
۱۲ | تسلط در تجزیه و تحلیل مسائل علمی و پاسخگویی به سؤالات | ۳ امتیاز |
۱۳ | وسعت نظر، نوآوری و کارآفرینی | ۳ امتیاز |
۱۴ | شخصیت، متانت و نحوه تعامل | ۳ امتیاز |
۱۵ | نگرش و اطلاعات فناورانه مرتبط با رشته تحصیلی | ۳ امتیاز |
۱۶ | توانایی فن بیان و انتقال مطالب | ۳ امتیاز |
۱۷ | همراستایی زمینه پژوهشی داوطلب با اولویتهای علمی اعضای گروه | ۱۵ امتیاز |
جمع | ۳۰ |
جدول ۴- همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی
MSRT (MCHE) | IELTS Equivalent | TOEFL IBT | TOEFL Computer | + TOEFL PAPER TOLIMO | حداکثر نمره |
90-100 | 7-9/0 | 96-120 | 250-300 | 600-680 | 8 |
85-89 | 6/5-6/9 | 86-95 | 232-249 | 575-599 | 7 |
80-84 | 6-6/4 | 76-85 | 213-231 | 550-574 | 6 |
75-79 | 5/5-5/9 | 66-75 | 196-212 | 525-549 | 5 |
70-74 | 5-5/4 | 56-65 | 173-195 | 500-524 | 4 |
65-69 | 4/5-4/9 | 46-55 | 152-172 | 475-499 | 3 |
60-64 | 4-4/4 | 36-45 | 133-151 | 450-474 | 2 |
50-59 | 3/5-3/9 | 29-35 | 113-132 | 425-449 | 1 |