مدرسان شریف
پارسه
سنجش و دانش
وکیلی
طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
انتشارات یافته
آکادمی عالم زاده
4icacu
مدرسان شریف
نوگام
سنجش و دانش
وکیلی
انتشارات یافته
آکادمی عالم زاده
4icacu

فراخوان پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه کردستان ۱۴۰۴ 

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

جزئیات پذیرش دکتری بدون کنکور سهمیه استعداد درخشان دانشگاه کردستان برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

به گزارش پی اچ دی تست، دانشگاه کردستان بر اساس آیین نامه دکتری استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان برگزیدگان علمی واجد شرایط دانشگاه کردستان و سایر دانشگاه‌ها برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ و در رشته گرایش های ذیل دانشجو می‌پذیرد.

شرایط ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه کردستان

شرایط پذیرش متقاضیان دکتری بدون کنکور دانشگاه کردستان به شرح زیر است:

۱- متقاضیان باید دانش آموخته و یا دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد باشند.

۲- از تاریخ دانش آموختگی متقاضیان تا مهر ۱۴۰۳ بیش از سه سال نگذشته باشد، لذا دانش آموختگانی که در تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ و قبل از آن دانش آموخته شده باشند، مجاز به شرکت در این فراخوان نیستند.

۳- متقاضیانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد هستند، لازم است تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ دانش آموخته شوند.

۴- داشتن حداقل معدل کل ۱۶ در مقطع کارشناسی و حداقل معدل کل ۱۷ بدون احتساب نمره پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد

تبصره ۱: دانش آموختگان یا دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد با کسب میانگین حداقل ۱۶/۶۶ از احتساب میانگین معدل دوره کارشناسی با ضریب ۱ (به شرط کمتر نبودن معدل دوره کارشناسی از ۱۴) و کارشناسی ارشد با ضریب ۲ (به شرطی که تراز معدل کارشناسی آنان از ۱۶ و کارشناسی ارشد آنان از ۱۷ کمتر نباشد) می‌توانند در فراخوان پذیرش بدون آزمون دکتری شرکت نمایند. بدیهی است اولویت پذیرش با افرادی است که واجد شرایط بند ۴ باشند.

۵- پذیرش متقاضیان صرفا در همان رشته تحصیلی یا رشته‌های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی به تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای آموزشی دانشگاه امکانپذیر است.

۶- کسب حداقل ۷ امتیاز از بند (۱) جدول شماره (۱).

تبصره ۲: دانش آموختگان و دانشجویان کارشناسی ارشد دوره‌های روزانه و نوبت دوّم دانشگاه‌های دولتی مراکز استان‌ها که کلیّه دروس را تا پایان نیمسال سوّم گذرانده باشند، چنانچه تعداد دانشجو یان هم رشته-گرایش و هم ورودی آنان بین ۳ تا ۱۰ نفر باشند، رتبه اول و اگر بیشتر از ۱۰ نفر باشند، رتبه‌های اول و دوم از امتیاز وتویی این بند برخوردار خواهند شد.

۷- کسب حداقل ۶۰ امتیاز از مجموع امتیازات سوابق پژوهشی (جدول شماره ۱ با حداکثر ۴۰ امتیاز)، سوابق آموزشی (جدول شماره ۲ با حداکثر ۳۰ امتیاز) و مصاحبه (جدول شماره ۳ با حداکثر ۳۰ امتیاز).

۸- متقاضیان لازم است پس از پذیرش نهایی در دانشگاه کردستان، انصراف رسمی خود را از پذیرش در سایر دانشگاه‌ها اعلام نمایند.

۹- پذیرش از طریق این آیین نامه در دوره‌های روزانه به صورت رایگان است و پذیرفته شدگان در صورت انصراف از تحصیل پس از پذیرش نهایی و ثبت نام در دوره روزانه، مشمول مقررات آموزشی دانشجویان انصرافی می‌شوند.

۱۰- متقاضیان دارای مدارک حوزوی معادل کارشناسی چنانچه دوره کارشناسی ارشد خود را از طریق آزمون تحصیلات تکمیلی سازمان سنجش وارد شده اند، با احراز سایر شرایط می‌توانند متقاضی استفاده از تسهیلات این آیین نامه باشند، در غیر این صورت مجاز به استفاده از این آیین نامه نمی‌باشند.

۱۱- اتباع غیر ایرانی «مقیم ایران» ورودی کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ و بعد از آن در صورت داشتن شرایط می‌توانند از تسهیلات این آیین نامه بهره‌مند شوند.

ظرفیت پذیرش

ظرفیت پذیرش روزانه بدون آزمون دکتری حداکثر به اندازه ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون دوره روزانه در هر کد رشته محل است (عدد غیر صحیح به صورت ریاضی گرد و به عدد صحیح تبدیل شود).

دکتری بدون آزمون دانشگاه کردستان

فرآیند ارزیابی علمی و پذیرش دانشجویان متقاضی

۱- اعلام فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان در دوره دکتری توسط گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه از تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱ تا ۱۴۰۴/۰۲/۲۴

۲- گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان پس از دریافت، بررسی اولیه پرونده‌ها و اطمینان از احراز شرایط مندرج در این دستورالعمل، مدارک و سوابق متقاضیان را جهت بررسی و ارزیابی علمی به دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی مربوطه ارسال می‌کند و داوطلبان حائز شرایط به مصاحبه دعوت می‌شوند. (لازم به ذکر است دعوت به مصاحبه به معنی پذیرش نمی‌باشد). پس از دعوت به مصاحبه، امتیاز دهی به کلیه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی داوطلبان براساس جداول شماره ۱، ۲ و ۳ توسط کمیته علمی رشته ذیربط صورت می‌گیرد.

۳- اسامی واجدان شرایط برای شرکت در مصاحبه علمی و تاریخ و محل برگزاری مصاحبه در زمان مقتضی از طریق وبسایت دانشگاه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

۴- داوطلبانی که حداقل ۷ امتیاز از بند (۱) جدول شماره (۱) و ۶۰ امتیاز ازمجموع فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و مصاحبه را مطابق با جداول شماره ۱ و ۲ و ۳ (جداول انتهای اطلاعیه) کسب نمایند، به ترتیب امتیاز در اولویت پذیرش قرار خواهند گرفت.

۵- پس از بررسی نهایی، اسامی پذیرفته شدگان اولیه در موعد مقرر، از طریق وب سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

۶- پس از اعلام نتایج، آن دسته از پذیرفته شدگانی که تمایل به انصراف از پذیرش دارند، بایستی در موعد مقرر در اطلاعیه پذیرش، نسبت به اعلام انصراف کتبی اقدام نمایند تا نفرات ذخیره جایگزین آن‌ها شوند. عواقب ناشی از عدم اعلام انصراف کتبی در موعد مقرر بر عهده شخص متقاضی است.

۷- پس از جایگزینی افراد ذخیره، نتایج نهایی از طریق وب سایت دانشگاه منتشر می‌شود و در شهریورماه ۱۴۰۴ در پرتال سازمان سنجش ثبت خواهد شد. پس از دریافت تأییدیه سازمان سنجش، دانشگاه کردستان نسبت به ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان براساس اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام خواهد کرد.

۸- پذیرش نهایی و قطعی داوطلبان منحصراً پس از تأیید علمی توسط سازمان سنجش آموزش کشور و تأیید صلاحیت عمومی توسط دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش دانشجو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت خواهد گرفت.

نکات مهم

۱- اطلاع‌رسانی به داوطلبان از طریق وب سایت دانشگاه به نشانی www.uok.ac.ir صورت می‌پذیرد، لذا به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه و یا هر گونه نکته لازم، اطلاعیه‌های مربوطه را از طریق سایت دانشگاه به طور منظم پیگیری نمایند.

۲- تغییر رشته و گرایش بعد از قبولی و کسب پذیرش، به هیچ عنوان امکانپذیر نخواهد بود.

۳- مدارک داوطلبان به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد، لذا به داوطلبان توصیه می‌شود با دقت لازم، مفادفراخوان را مطالعه و تنها درصورت دارا بودن شرایط مربوطه، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

۴- ارائه یک نسخه از پایان نامه (برای دانش آموختگان) و نیز نسخه اصلی کلیه مقالات، کتاب ها، تألیفات و سایر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی داوطلب در زمان مصاحبه الزامی است.

۵- دانشگاه در رد یا قبول تقاضای داوطلبان از اختیارات لازم برخوردار بوده و ملزم به تکمیل ظرفیت دورهدکتری خود نخواهد بود.

۶- چنانچه به هر دلیلی ظرفیت پذیرش روزانه دانشگاه کردستان در رشته/ گرایشی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ لغو شود، پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان نیز در آن رشته/گرایش لغو خواهد شد.

۷- با توجه به اینکه ادامه تحصیل در مقطع دکتری به صورت تمام وقت می‌باشد، داوطلبان شاغل در وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی باید قبل از ثبت نام، موافقت کتبی و بدون قید و شرط محل کار خود رامبنی بر ادامه تحصیل کسب نمایند.

۸- افرادی که در دوره کارشناسی ارشد خود از سهمیه بدون آزمون استعدادهای درخشان استفاده کرده‌اند، می‌توانند از این سهمیه در دوره دکتری نیز استفاده نمایند.

مدارک ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه کردستان ۱۴۰۴

۱- فرم‌های تکمیل شده تقاضای ثبت نام (فرم‌های شماره ۱، ۲، و ۳) به همراه یک قطعه عکس ۳×۴ الصاق شده به فرم شماره ۱.

۲- یک نسخه تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی.

۳- تصویر گواهینامه و ریز نمرات دوره کارشناسی ارشد که در آن معدل دوره کارشناسی ارشد بدون احتساب نمره پایان نامه قید شده باشد. درجه پایان نامه (درصورت دفاع) باید ارائه شود. (ارائه درجه پایان نامه برای دانشجویان سال آخر که تا ۱۴۰۴/۶/۳۱ دانش آموخته می‌شوند الزامی نیست).

۴- تصویر گواهینامه و ریزنمرات دوره کارشناسی

۵- معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد علمی دانشجویی (برای دانشجویان المپیادی)

۶- معرفی نامه از دبیرخانه جشنواره‌های معتبر علمی خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا (برای برگزیدگان این جشنواره‌ها).

۷- تصویر کامل کلیه مقالات علمی-پژوهشی و علمی ترویجی منتشر شده همراه با تصویر جلد مجله.

۸- تصویر کامل کلیه مقالات ارائه شده در کنفرانس‌های معتبر ملی و بین المللی به همراه گواهی ارائه.

۹- تصویر جلد، شناسنامه و فهرست مطالب کتاب‌های تألیفی و ترجمه ای.

۱۰- گواهی پذیرش چاپ مقاله برای آن دسته از مقالاتی که در زمان تقاضا به چاپ نشده باشند (نسخه کامل مقاله نیز ضمیمه شود).

۱۱- گواهی اعتبار درجه‌ی علمی مجلات داخلی و خارجی که مقالات متقاضی در آن چاپ شده و یا خواهد شد.

۱۲- اصل فیش بانکی به مبلغ ۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال (چهارصد هزار تومان) به حساب نزد بانک مرکزی بهنام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی دانشگاه کردستان.

توجه

* در تکمیل فرم‌ها و ارسال مدارک دقت شود، چون مدارک ارسالی ناقص بررسی نخواهد شد.

* مسئولیت صحت اطلاعات ارسالی به عهده متقاضی بوده و در صورت‌ عدم صحت، دانشگاه هیچ مسئولیتی در قبال آن‌ها ندارد.

* مدارک ارسالی و وجه پرداختی عودت داده نمی‌شود.

نحوه و زمان ثبت نام دکتری بدون کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه کردستان

داوطلبان حائز شرایط می‌توانند حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۲۴ فرم‌های تکمیل شده و سایر مدارک مورد نیاز را با پست پیشتاز، به آدرس دانشگاه ارسال نمایند (تحویل مدارک به صورت حضوری نیز برای داوطلبان امکانپذیر است).

درج عبارت (مربوط به پذیرش بدون آزمون دکتری سال تحصیلی (۱۴۰۴-۱۴۰۵) و نام و نام خانوادگی، نام دانشکده، مقطع تحصیلی و عنوان رشته/گرایش مورد تقاضا) روی پاکت الزامی است.

توجه

* مهلت ارسال مدارک حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۲۴ خواهد بود.

* به مدارک ناقص و یا ارسال شده بعد از مهلت مقرر، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

* زمان و مکان برگزاری مصاحبه در زمان مقتضی از طریق وبسایت دانشگاه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

متقاضیان محترم می‌توانند برای آگاهی از اطلاعیه‌های گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه، به وبسایت دانشگاه کردستان به آدرس: www.uok.ac.ir مراجعه و یا از طریق پست الکترونیکی گروه به آدرس estedad@uok.ac.ir مکاتبه نمایند.

رشته‌های دکتری بدون آزمون ۱۴۰۴ دانشگاه کردستان

رشته‌های دارای پذیرش دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به شرح زیر هستند:رشته‌های دکتری بدون آزمون ۱۴۰۴ دانشگاه کردستان

جداول ارزشیابی داوطلبان بدون آزمون دکتری

جداول ارزشیابی داوطلبان بدون آزمون دکتری موضوع بند ۳-۳ ماده ۳ آیین نامه جدید دکتری استعداد درخشان به شرح زیر هستند:

جدول ۱- نحوه محاسبه امتیازات پژوهشی

ردیفنوع فعالیت حداقل امتیاز حداکثر امتیازنحوه ارزیابی
۱

۱-۱- مقالات علمی-پژوهشی (داخلی و خارجی) مرتبط با پایان‌نامه

۱-۲- گواهی ثبت اختراع مورد تأیید  سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران 

۱-۳- برگزیدگی در جشنواره‌های علمی معتبر بین‌المللی (خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا)

۷ امتیاز۴۰ امتیاز

– هر مقاله تا ۷ امتیاز

– گواهی ثبت اختراع بین‌المللی تا ۷ و داخلی تا ۵ امتیاز

– برگزیدگی داخلی تا ۳ و بین‌المللی تا ۷ امتیاز

۲مقالات علمی – ترویجی مرتبط با پایان‌نامه ۶ امتیازهر مقاله تا ۳ امتیاز بر اساس آئین نامه ارتقا
۳مقالات چاپ شده در کنفرانس‌های معتبر (داخلی یا خارجی)۴ امتیاز

خارجی تا ۲

و داخلی ۱ امتیاز

۴تألیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی۴ امتیاز  بر اساس آئین نامه ارتقا
۵کیفیت پایان‌نامه کارشناسی ارشد۴ امتیاز

عالی تا ۴

و بسیار خوب تا ۲ امتیاز

۶احراز عناوین دانشجوی نمونه، نخبه و استعداد درخشان۱۰ امتیاز

مطابق جدول ۱-۱

حداقل و حداکثر امتیاز قابل محاسبه ۷۴۰

۱- مقلات ارائه شده، براساس جدول شماره ۱ مورد ارزیابی قرار گرفته و باید چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ بوده وحتما مرتبط با پایان‌نامه متقاضی باشند.

۲- هر گونه ثبت اختراع باید مورد تأیید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران باشد.

۳- برگزیدگان جشنواره‌های علمی معتبر (خوارزمی، فارابی، رازی و یا ابن سینا) باید تأیید یه دبیرخانه جشنواره را کسب و ارائه نمایند.

۴- مقاله و کتابی در بند ۱-۱- جدول شماره ۱ مورد پذیرش قرار خواهد گرفت که داوطلب در آن، نفر اول باشد و یا نام وی بلافاصله بعد از نام استاد راهنما یا مشاور ذکر شود (نام دانشجو باید اولین نویسنده در لیست دانشجویان باشد).

جدول شماره ۱-۱- نحوه محاسبه امتیازات احراز دانشجوی نمونه، نخبه و استعداد درخشان

ردیفعنوانامتیاز
۱دانشجوی نمونه کشوری۳ امتیاز
۲دانشجوی مشمول جوایز ملی بنیاد نخبگان۳ امتیاز
۳پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان۲ امتیاز
۴عضویت در گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان به عنوان دانشجوی برتر آموزشیعضویت در هر مقطع ۲ امتیاز

جدول ۲- نحوه محاسبه امتیازات آموزشی

ردیفنوع فعالیت حداکثر امتیازنحوه ارزیابی
۱معدل کل نمرات و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)۶ امتیازمطابق جدول ۱-۲
۲معدل کل نمرات و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته (بدون احتساب نمره پایان‌نامه)۵ امتیازمطابق جدول ۱-۲
۳طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی۳ امتیازبیش از ۸ نیمسال کارشناسی پیوسته و بیش از ۴ نیمسال کارشناسی ناپیوسته امتیازی ندارد.*
۴طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ۳ امتیازبیش از ۴ نیمسال امتیازی ندارد.*
۵برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی۵ امتیاز 

رتبه ۱ تا ۳، ۵ امتیاز،

رتبه ۴ تا ۶،  ۴ امتیاز،

رتبه ۷ تا ۹، ۳ امتیاز،

رتبه ۱۰ تا ۱۲، ۲ امتیاز 

و رتبه ۱۳ تا ۱۵، ۱ امتیاز

۶داشتن توانمندی زبان خارجی۸ امتیازمطابق جدول ۴
جمع ۳۰ 

* تبصره ۳: رشته‌هایی که برنامه درسی آن‌ها طبق مصوبه شورای عالی برنامه ریزی آموزشی در دوره کارشناسی پیوسته بیش از ۸ نیمسال تحصیلی و در دوره کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته بیش از ۴ نیمسال تحصیلی و در دوره کارشناسی ارشد پیوسته بیش از ۱۲ نیمسال تحصیلی تصویب شده اند، با نظر کمیته مصاحبه کننده می‌توانند از امتیازات طول دوره تحصیلی بهره‌مند شوند

جدول شماره ۲-۱- نحوه محاسبه امتیاز معدل کل نمرات و کیفیت دانشگاه محل تحصیل

ردیفدانشگاه/ مؤسسه آموزشی محل تحصیلکارشناسیکارشناسی ارشد
۱دانشگاه کردستان و دانشگاه‌های سطح یک۱ با معدل ۱۸ تا ۲۰تا ۶ امتیازتا ۵ امتیاز
 دانشگاه کردستان و دانشگاه‌های سطح یک با معدل زیر ۱۸تا ۵ امتیازتا ۴ امتیاز
۲دانشگاه‌های دولتی مراکز استان‌ها با معدل ۱۸ تا ۲۰تا ۵ امتیازتا ۴ امتیاز
 دانشگاه‌های دولتی مراکز استان‌ها با معدل زیر ۱۸تا ۴ امتیازتا ۳ امتیاز
۳سایر دانشگاه‌ها با معدل ۱۸ تا ۲۰تا ۴ امتیازتا ۳ امتیاز
 سایر دانشگاه‌ها با معدل  زیر ۱۸تا ۳ امتیازتا ۲ امتیاز

۱. پانزده دانشگاه برتر کشور بر اساس آخرین رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) https://ur.isc.ac/Home/RankIranUniv.

جدول شماره ۳- امتیازات مصاحبه

ردیفشاخص ارزیابیحداکثر امتیاز 
۱۲تسلط در تجزیه و تحلیل مسائل علمی و پاسخگویی به سؤالات ۳ امتیاز
۱۳وسعت نظر، نوآوری و کارآفرینی۳ امتیاز
۱۴شخصیت، متانت و نحوه تعامل۳ امتیاز
۱۵نگرش و اطلاعات فناورانه مرتبط با رشته تحصیلی۳ امتیاز
۱۶توانایی فن بیان و انتقال مطالب۳ امتیاز
۱۷هم‌راستایی زمینه پژوهشی داوطلب با اولویت‌های علمی اعضای گروه 
۱۵ امتیاز
جمع۳۰

جدول ۴- همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی 

MSRT (MCHE)IELTS EquivalentTOEFL IBTTOEFL Computer+ TOEFL PAPER
TOLIMO
حداکثر نمره
90-1007-9/096-120250-300600-6808
85-896/5-6/986-95232-229575-5997
80-826-6/276-85213-231550-5736
75-795/5-5/966-75196-212525-5495
70-725-5/456-65173-195500-5244
65-694/5-4/946-55152-172475-4993
60-644-4/236-25133-151450-3732
50-593/5-3/929-35113-132325-3391
ثبت‌نام
باخبرم کن!
4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آباندخت۵۶
فروردین ۲۸, ۱۴۰۴ ۲:۰۲ ب٫ظ

چرا اینقدر شرایط ورود به مقطع رو سختش میکنن
شاید فرد در مقطع قبل به دلیل برخی مشکلات کیفیت علمیش پایین بوده،اما شرایط که همیشه یکسان نیست!!!
ورود باید آسون باشه
مهم خروجیه
اونجا سخت بگیرن خب!!!

وحید۱
فروردین ۲۸, ۱۴۰۴ ۷:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  آباندخت۵۶

کنکور، که عمده ظرفیت‌ها هم مخصوص اون است رو برای افرادی گذاشتند که قصد جبران دارند. اتفاقا به‌نظرم خروجیِ خوب، خیلی سخت‌‌تر از ورودیِ خوب است؛ چون برای ورودی، شما یک مقطع کوتاه رو برای کنکور می‌خونید، ولی برای یک خروجیِ با کیفیت، باید چندین سال با قدرت کار کنید که 《معمولا》از کسی که ورودی خوبی نیست، چنین‌کاری برنمیاد.

A
فروردین ۲۸, ۱۴۰۴ ۱۰:۲۳ ق٫ظ

چرا نتیجه ی اولیه دکتری ۱۴۰۴ اعلام نمیشه؟ از اول هفته هستش، سایت سنجش رو بررسی می کنم، از نگرانی و استرس مردیم.

جواد
فروردین ۲۸, ۱۴۰۴ ۱۱:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  A

آره واقعا عجیبه!