مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

مصاحبه با رتبه برتر آزمون دکتری 93 رشته مهندسی شیمی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

نام “رضا-مهندسی شیمی” برای کنکوری های 93 پی اچ دی تست نامی آشنا است. کسی که در یکسال گذشته همواره فعال و پرتلاش در صفحه های مختلف سایت حضور داشت و نظرات خوب ش راهگشای بسیاری از داوطلبان بود. رضا از آن کاربرهایی است که هم به خوبی از پس آزمون برآمد و هم  تا حد امکان کاربران دیگر را راهنمایی می کرد.

رضا خلیقی ششده متولد اسفند ماه 1366 اصالتاً اهل ششده و ساکن فسا در استان فارس می‌باشد. ایشان در سال 85 وارد مقطع کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول شده و در سال 89 فارغ التحصیل گردیده است. پس از آن با کسب رتبه 43 در آزمون کارشناسی ارشد سال 89 در انتخاب اول خود یعنی دانشگاه صنعت نفت، رشته مهندسی شیمی (فراوری و انتقال گاز) پذیرفته شده و در سال 91 از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است.

ایشان در کنکور دکتری 1393 رتبه 23 را در آزمون کتبی رشته مهندسی شیمی (کلیه گرایش ها) کسب نموده و با گذر از مرحله مصاحبه علمی موفق به پذیرفته شدن در دانشگاه تهران گردیده است.

SONY DSC

پیاچدی تست: چه زمانی مطالعه برای آزمون دکتری را آغاز نمودید؟

من در مهر ماه سال 91 از مقطع ارشد فارغ‌التحصیل شدم، سپس پروژه‌ای یک ساله از طرف بنیاد ملی نخبگان به جای طرح سربازی گرفتم و چون این پروژه وقت چندانی از من نمی‌گرفت، درکنار آن مطالعه برای آزمون دکتری 92 را آغاز نمودم. من بیشتر وقتم را به دروس تخصصی اختصاص دادم و در کنار مطالعه، نکته‌برداری نیز انجام می‌دادم. در آزمون 92 شرکت کردم و از آزمون هم راضی بودم. اما پس از اعلام نتایج و مشاهده رتبه‌ام بسیار متعجب شدم. اصلاً انتظار چنین رتبه‌ای را نداشتم. روزهای اول بسیار ناراحت بودم و اصلاً درک نمی‌کردم که این اتفاق چه حکمتی می‌تواند داشته باشد. دوستان و خانواده سعی در آرام کردنم داشتند، اما به هیچ عنوان برایم قابل قبول نبود.

راستش را بخواهید من در آن سال به قبولی در آخرین دانشگاه روزانه هم راضی بودم، اما ظاهراً خداوند چنین سرنوشتی را برای من نمی‌خواست. تصمیم گرفتم راضی باشم به رضای خداوند، چون ایمان داشتم که تا آن روز هر اتفاقی که برایم افتاده است، از اتفاقات قبل از آزمون سراسری در سال 85 تا آزمون ارشد و دکتری، همه و همه به خیر و مصلحتم بوده است.

در سال 92 در کنار انجام پروژه طرح سربازی و همچنین تحقیق در مورد کار در صنعت،  اقدام به تکمیل رزومه و شناخت دقیق‌تر منابع آزمون دکتری نمودم. پس از تحویل این پروژه در مهرماه 92 و به منظور تدریس در دانشگاه آزاد مطالعه دروس تخصصی مهندسی شیمی را آغاز کردم. اما با توکل بر خداوند مطالعه جدی‌تر برای آمادگی در آزمون دکتری 93 را از آذر ماه و پس از ثبت‌نام در آزمون شروع کردم. چون قبل از آن همانند خیلی از دوستان بین ادامه تحصیل در مقطع دکتری و یا استخدام در صنایع مختلف از جمله وزارت نفت مردد بودم.

پیاچدی تست: به طور متوسط روزانه چه زمانی به مطالعه اختصاص می‌دادید؟

از مهرماه 92 به دلیل تدریس دروس تخصصی در دانشگاه آزاد مطالعه روزانه داشتم، اما پس از ثبت‌نام در آزمون دکتری در آذر ماه دو روز در هفته را به تدریس اختصاص داده و بقیه روزها برای مطالعه دروس مختلف برنامه‌ریزی داشتم. هر روز سه درس مختلف را در نوبت صبح، عصر و شب مطالعه می‌کردم که به طور متوسط حدود 6 ساعت در روز مطالعه داشتم. هرچند اعتقاد دارم هرکس می‌تواند بهترین برنامه را برای خود تهیه کند، اما اگر لازم باشد می‌توانم برنامه‌ریزی درسی خود را در اختیار دوستان قرار دهم.

پیاچدی تست: انگیزه شما از شروع به مطالعه برای آمادگی جهت آزمون دکتری چه بود؟

از سال سوم کارشناسی که به صورت حل تمرین (TA) با اساتید همکاری می‌کردم به تدریس علاقمند شدم و یک سال تدریس در دانشگاه آزاد هم به علاقه‌ام به استادی دانشگاه و محیط دانشگاهی بیش از قبل افزود. اما همواره از این که آینده فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری در کشور ما چندان روشن نیست کمی نگران بودم.

پیاچدی تست: جزوات و کتاب‌های مورد نیاز برای مطالعه جهت آزمون را چگونه پیدا کردید؟

منابع و جزوات خوبی را برای آزمون ارشد و همچنین دکتری سال گذشته مطالعه کرده بودم که بسیار کمک‌کننده بودند. خلاصه‌نویسی‌هایی نیز از همان کنکور ارشد داشتم که به مرور آن را کامل‌تر نیز کرده بودم. بعد از مقطع ارشد ارتباطم را با اساتید، دانشجویان و همکلاسی‌هایم حفظ کرده بودم و با آنها مشورت می‌کردم. در نهایت هم با برخی از دوستانم که در کنکور دکتری نتایج خوبی کسب کرده بودند مشورت کرده و بهترین منابع را شناسایی کردم.

پیاچدی تست: برای دروس عمومی هم مطالعه‌ای داشتید؟

به دلیل اینکه ضریب دروس عمومی در کنکور 93 به یک کاهش پیدا کرد در حالی که دروس تخصصی ضریب چهار دارند، وقت چندانی برای مطالعه دروس عمومی نگذاشتم و فقط به مرور سؤالات کنکور دکتری در سال‌های قبل پرداختم. در کنکور هم بیشتر وقتم را برای درس استعداد تحصیلی گذاشتم که متأسفانه مثلاً در قسمت درک مطلب از 8 سؤالی که پاسخ داده بودم، با توجه به کلید سازمان سنجش فقط یک جواب صحیح داشتم.

پیاچدی تست: آزمون چگونه برگزار شد و سطح سؤالات مطابق انتظارتان بود؟

سؤالات کنکور امسال نسبت به سا‌ لهای گذشته در برخی دروس تغییرات محسوسی داشت و کاملاً مشخص بود که برخی از طراحان سؤالات کنکور تغییر کرده‌اند. اما در کل روند و نوع سؤالات و منابع آزمون قابل پیش‌بینی بود و از آزمون راضی بودم. البته باید عرض کنم که قسمت درک مطلب استعداد تحصیلی برای رشته‌های فنی واقعاً غیراستاندارد و سلیقه‌ای طرح شده بود.

پیاچدی تست: پیش‌بینی شما از نتیجه آزمون کتبی بعد از برگزاری کنکور چه بود؟

چون آزمون دکتری در رشته مهندسی شیمی نسبت به خیلی از رشته‌های فنی، تعداد شرکت‌کنندگان بیشتری دارد و همه گرایش‌های مختلف در یک آزمون برای ورود به دکتری شرکت می‌کنند واقعاً پیش‌بینی رتبه بسیار سخت خواهد بود. اما امیدوار بودم که رتبه‌ای زیر 60 یا 70 بیاورم و بتوانم به راحتی در دانشگاه شیراز یا دانشگاه صنعت نفت پذیرفته شوم.

پیاچدی تست: چه رزومه‌ای برای شرکت در مرحله مصاحبه داشتید؟

–        سه مقاله ISI چاپ شده

–        یک مقاله ISC چاپ شده

–        چهار مقاله کنفرانسی پذیرفته شده

–        تألیف یک کتاب به زبان انگلیسی

–        ثبت یک اختراع

–        دو مقاله ISI در دست داوری

*لازم به ذکر است تمام موارد ذکر شده در بالا به جز یکی از مقاله‌ها مستخرج از پایان‌نامه کارشناسی ارشد بوده و اسم اول می‌باشم.

–        یک سال تدریس در دانشگاه آزاد در دروس: انتقال جرم، انتقال حرارت، مکانیک سیالات، موازنه مواد و انرژی و عملیات واحد و همچنین دو سال تدریس به صورت حل تمرین در دروس: ترمودینامیک، عملیات واحد و طراحی راکتور

–        دو سال دبیر انجمن علمی در مقطع کارشناسی و یک سال در مقطع کارشناسی ارشد

–        یک سال دبیر کمیته دانشجویی انجمن مهندسی شیمی ایران

–        گذراندن تمام دوره‌های کانون زبان و داشتن گواهی پایان دوره

–        رابط اجرایی دومین جشنواره ملی حرکت، دبیر برگزیده جشنواره و دریافت لوح تقدیر از دکتر زاهدی وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری

–        کسب رتبه ممتاز در اولین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های برتر مهندسی شیمی ایران در سال 1388

–        پژوهشگر برتر دانشگاه صنعت نفت اهواز در سال 1390

–        گذراندن تمام دروس کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی و همچنین نوشتن متن کامل پایان‌نامه کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی در دانشگاه صنعت نفت

پیاچدی تست: برای مصاحبه‌ به کدام دانشگاه‌ها دعوت شدید و هر یک به چه شکل برگزار شد؟

بین انتخاب داشگاه تهران، شیراز و یا صنعت نفت به عنوان انتخاب اولم شک داشتم که با مشورت و بررسی همه جوانب و البته علاقه بسیار زیادی که به دانشگاه تهران داشتم این دانشگاه را به عنوان انتخاب اولم در نظر گرفته و تصمیم گرفتم سایر دانشگاه‌های تهران را برای انتخاب‌های بعدی قرار دهم. اولویت‌های من برای مصاحبه به ترتیب عبارت بودند از: دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس (گرایش طراحی فرآیندها)، دانشگاه تربیت مدرس (گرایش جداسازی) و دانشگاه شیراز

اولویت اول: دانشگاه تهران

دانشگاه تهران رزومه‌های ما را از یک ماه قبل به صورت حضوری دریافت کرده بود. بنابراین در روز مصاحبه شناخت اولیه از داوطلبین وجود داشت. ظاهراً 50 نمره برای رزومه پژوهشی، 20 نمره برای رزومه آموزشی و 30 نمره هم برای جلسه مصاحبه در نظر گرفته بودند. جلسه مصاحبه در دو گروه و به صورت موازی برگزار می‌شد که این مسئله باعث اعتراض برخی از داوطلبین شده بود. تقریباً 35 نفر اول مهندسی شیمی برای پذیرش در این دانشگاه که فقط 4 نفر ظرفیت روزانه داشت شرکت کرده بودند که رقابت را بسیار سخت می‌کرد.

در جلسه مصاحبه ابتدا رئیس دانشکده معرفی مختصری از هر داوطلب داشتند و سپس چند دقیقه به ما فرصت داده می‌شد تا خودمان را بیشتر معرفی کنیم. در ادامه از پروژه ارشد، استاد پروژه، محل انجام آن، نمره پروژه و همچنین علاقمندی به زمینه کاری انجام شده سؤال پرسیده می‌شد. هدف از ادامه تحصیل، منبع درآمد، موضوع مدنظر برای پروژه دکتری، علت انتخاب دانشگاه تهران و … هم سؤال شد. سؤال تخصصی و یا زبان انگلیسی خاصی پرسیده نشد.

اولویت دوم: دانشگاه صنعتی امیرکبیر

این دانشگاه نیز همانند دانشگاه تهران رزومه‌های داوطبین را از قبل گرفته بودند و در روز مصاحبه شناخت نسبتاً کاملی از هر داوطلب داشتند. در دانشگاه امیرکبیر به اولویت انتخابی شما بسیار توجه می‌کردند و ظاهراً برایشان خیلی مهم بود که آنجا را به عنوان اولویت اول انتخاب کرده باشیم. ضمن این که من از قبل برای رایزنی نزد اساتید نرفته بودم. در جلسه مصاحبه از رزومه پژوهشی من تقدیر کردند. از پروژه ارشد و همچنین موضوع مد نظر برای دوره دکتری سؤال شد و این که آیا متاهل و شاغل هستم یا خیر. در کل مصاحبه نسبتاً کوتاهی انجام شد. متأسفانه دانشگاه امیرکبیر معمولاً فقط همان تعدادی که به عنوان ظرفیت پذیرش اعلام کرده (امسال 5 نفر) را به سازمان سنجش معرفی می‌کند. در حالی که اکثر دانشگاه‌ها یا تمام داوطلبین را به ترتیب نمره و یا حداقل دو برابر آن ظرفیت را به سازمان سنجش اعلام می‌کنند و اولویت هم برایشان مهم است.

اولویت سوم: دانشگاه تربیت مدرس – گرایش طراحی فرآیندها

امسال این دانشگاه مصاحبه را در دو روز مختلف برگزار کرد و در روز اول از داوطلبینی که آن جا را به عنوان اولویت اول انتخاب کرده بودند مصاحبه گرفت و در روز دوم از سایر داوطلبین، که این امر اکثر بچه‌های روز دوم را ناامید و مأیوس کرده بود. در جلسه مصاحبه ابتدا مختصر خودمان را معرفی می‌کردیم. بعد اساتید از موضوع پروژه ارشد سؤالات جزئی‌تری می‌پرسیدند. سپس هر استاد با توجه به تخصص خود تعدادی سؤال تخصصی از دروس مهندسی شیمی مطرح می‌کرد. در نهایت هم متنی به زبان فارسی به ما داده می‌شد تا به انگلیسی ترجمه کنیم.

اولویت چهارم: دانشگاه تربیت مدرس – گرایش جداسازی

جلسه مصاحبه برای گرایش‌های مختلف این دانشگاه مشترک بود و در نهایت شما یک نمره ثابت برای همه گرایش‌های انتخابی کسب می‌کردید. اگر دوستانی هستند که تمایل دارند حتماً در این دانشگاه قبول شوند، اگر همه گرایش‌های این دانشگاه را انتخاب و البته در اولویت‌های اول خود قرار دهند شانس بیشتری خواهند داشت. هر چند همان طور که عرض کردم این دانشگاه در بررسی رزومه‌ها و همچنین اعلام نمرات مصاحبه عادلانه عمل می‌کند.

اولویت پنجم: دانشگاه شیراز

مصاحبه دانشگاه شیراز اولین مصاحبه من بود. رتبه‌های بسیار خوبی دعوت به مصاحبه شده بودند و حتی برخی دوستان با رتبه‌های تک رقمی و یا دو رقمی آن جا را به عنوان اولویت اول انتخاب کرده بودند. در این دانشگاه تقریباً همه ی اعضای هیئت علمی در جلسه مصاحبه حضور داشتند که فشار و استرس مضاعفی به داوطلبین وارد می‌شد. در روز مصاحبه رزومه‌ها را دریافت کردند و در جلسه مصاحبه هیچ صحبتی از رزومه ها نمی‌شد. در ابتدا چند دقیقه به معرفی خودمان می‌پرداختیم و سپس به طور مفصل‌تر از پروژه ارشد سؤال پرسیده می‌شد. برخی اساتید سؤالات تخصصی می‌پرسیدند و یا سؤالاتی که نیاز به تفسیر و بحث داشتند و از ما می‌خواستند که حتی در صورت مطمئن نبودن به جوابمان باز هم وارد بحث شده و پاسخمان را توجیه کنیم. در بین سؤالات فارسی یکی از اساتید سؤالاتی هم به زبان انگلیسی می‌پرسیدند که شامل مقایسه فرهنگ شهرهای مختلف، هدف از تحصیل در مقطع دکتری و همچنین موضوع مورد نظر برای پروژه دکتری می‌شدند.

پیاچدی تست: چه توصیه‌ای برای دوستان خود که داوطلب کنکور دکتری 94 هستند، دارید؟

همه دوستان باتجربه هستند و معلوماتی بهتر از من دارند. فقط چند تجربه را عرض می‌کنم شاید برای برخی از دوستانم مفید باشد. علت اینکه مصاحبه با مسئولین محترم این سایت را قبول کردم در حالی که رتبه‌های بهتر از من و یا دوستانی با رزومه بهتر از من هم در رشته مهندسی شیمی حضور دارند، این بود که شاید یکی از دوستان عزیزم که در کنکور امسال رتبه مناسبی نیاورده و یا به هر دلیل در بین پذیرفته‌شدگان نهایی 93 قرار نگرفته، با توجه به این مصاحبه انگیزه‌ای دوباره برای مطالعه پیدا کند. وقتی نتایج نهایی امسال اعلام شد بیشتر به حکمت خداوند در نتیجه کنکور سال قبل پی بردم. من که آرزوی تحصیل در دانشگاه تهران را داشتم و آن را محال می‌دانستم درحال حاضر دانشجوی این دانشگاه در مقطع دکتری هستم. من سال گذشته قبول نشدم چون فقط احساسی درس می‌خواندم و دید بازی نداشتم. منابع را خوب شناسایی نکرده بودم و فقط برای قبولی در یکی از کد رشته های روزانه تلاش می‌کردم. بدون این که دانشگاه محل قبولی برایم اهمیتی داشته باشد. اما این زمان به دست آمده یک توفیق اجباری بود و باعث شد که بتوانم پذیرش نهایی مقالاتم را بگیرم، کتابم چاپ شود، ثبت اختراعم نهایی شده و یک سال تدریس را تجربه کنم. از خداوند منان سپاسگزارم که چنین مسیری را در پیش رویم قرار داد.

بارها در صفحه مهندسی شیمی هم به دوستانم عرض کردم، داشتن رتبه و رزومه در کنار هم بهترین حالت ممکن است که همانند دو بال یک پرنده شما را به بهترین مقصد خواهند رساند. شما همان طور که در روز ساعت‌هایی را برای مطالعه قرار می‌دهید باید ساعتی را نیز برای تکمیل رزومه وقت بگذارید. چون هر کدام بدون دیگری نتیجه مطلوبی نخواهند داشت. یکی دیگر از تجربیات به دست آمده از نتایج نهایی این بوده که دوستان عزیز باید با توجه به شناختی که از خود دارند و از رزومه‌های آموزشی و پژوهشی و همچنین رتبه کسب شده انتخابی منطقی و واقع‌بینانه داشته باشند وگرنه ممکن است نتیجه ناخوشایند نصیبشان شود.

با توکل به خداوند برای بهترین هدف تلاش کنید اما نتیجه نهایی را به خودش بسپارید و شک نداشته باشید که هرچه اتفاق بیفتد حتما برای شما بهترین خواهد بود.

پیاچدی تست: چه منابعی برای آمادگی جهت آزمون مطالعه کرده بودید؟

در اینجا برخی از منابع که با مشورت دوستانم جمع آوری شده را معرفی می‌کنم، البته پیشاپیش عرض می‌کنم که خودم همه این منابع را مطالعه نکرده‌ام، اما به نظرم منابع جامع و کاملی می‌رسند و امیدوارم به داوطلبین سال‌های آینده کمکی بکند.

– ترمودینامیک: کتاب راهیان ارشد یا مدرسان شریف و جزوه دکتر موسویان (طراح سؤالات ترمودینامیک دکتر موسویان از دانشگاه تهران)

– راکتور: کتاب راهیان ارشد

– مکانیک سیالات: کتاب راهیان ارشد و جزوه سیالات پیشرفته دکتر رشتچیان (طراح سؤالات سیالات دکتر رشتچیان از دانشگاه شریف)

– حرارت: کتاب راهیان ارشد و جزوه حرارت پیشرفته دانشگاه تهران (شامل مثالهای کتاب حرارت آرپاچی)

– انتقال جرم: راهیان ارشد یا مدرسان شریف و کتاب انتقال جرم دکتر بهمنیار (طراح سؤالات جرم دکتر بهمنیار از دانشگاه تهران)

 – تذکر:

کتاب برد منبع اصلی درس پدیده های انتقال می‌باشد که اگر فرصت کنید و بخوانید یا قبلاً در دوره ارشد مطالعه کرده باشید شاید بتواند کمک خوبی باشد وگرنه اجباری به مطالعه چنین کتاب حجیمی نیست.

استعداد تحصیلی: کتاب دکتر وکیلی و یا کتاب مدرسان شریف

زبان: کتاب 504، کتاب دکتر خیرآبادی از انتشارات کتابخانه فرهنگ و یا کتاب مدرسان شریف

پیاچدی تست: حرف آخر؟

تست‌های کنکور چند سال اخیر دکتری و کارشناسی ارشد همراه با پاسخ تشریحی را حتماً باید به طور کامل مطالعه بفرمایید. همچین باید عرض کنم که مطمئناً منابع متنوع دیگری هم از ده‌ها مؤسسه و انتشارات مختلف وجود دارد که اگر سایر دوستان از منابع دیگری هم استفاده کرده‌اند می‌توانند اینجا ذکر کنند تا به داوطلبین سال‌های آینده کمکی کرده باشیم. همچنین در مورد پیش‌بینی طراحان سؤالات در دروس مختلف، اسامی ذکر شده از سال‌های قبل هستند و ممکن است در هر درس چندین استاد به صورت مشترک سؤالات را طرح کنند و یا در سال‌های آینده از طراحان دیگری استفاده شود.

در نهایت از همه مسئولین محترم و زحمتکش «سایت پی اچ دی تست» تشکر و قدردانی می‌کنم. من از مخاطبین همیشگی این سایت بوده و هستم که به واسطه این سایت دوستان بسیار خوبی هم پیدا کرده‌ام. برای همه داوطلبین کنکور 94 و علی الخصوص بچه‌های مهندسی شیمی آرزوی سربلندی دارم. امیدوارم هرکس به هر چیزی که آرزو دارد اگر خیرش در آن هست برسد.

دوست‌دار شما عزیزان، رضا خلیقی

Karname 1

Karname 2

 

ثبت‌نام
باخبرم کن!

5.5K نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
م شیمی
اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۶ ۱۱:۰۳ ب٫ظ

سلام
درخواست کمک از بچه هایی که پارسال مصاحبه دادند:
۱-امتحان کتبی که هر دانشگاه برگزار میکرد از چه درسایی بود؟
۲- سوالات تستی یا تشریحی؟
۳- سختی سوالات در چه حد بود؟
۴- چه توصیه هایی به ما دارید؟
با تشکر

زهراااا
فروردین ۲۸, ۱۳۹۶ ۱:۲۲ ب٫ظ

سلااام دوستان
کسی میدونه با رتبه ۲۹۰ میشه روزنه یا شبانه جایی قبول شد؟
میشه راهنماییم کنید

دکتری ۹۶
فروردین ۲۸, ۱۳۹۶ ۱۱:۵۰ ق٫ظ

سلام دوستان . کسی میدونه دانشگاه فردوسی تقریبا تا چه رتبه ای دعوت به مصاحبه میکنه؟

شهره
اسفند ۱۱, ۱۳۹۵ ۶:۲۷ ب٫ظ

سلام دوستان. خسته نباشید و خداقوت. با درصد ۴۵ زبان ۱۰ استعداد و ۴۲ تخصصی همچنین معدل ۱۶.۵تربیت مدرس تقریبا چ رتبه ای میشه آورد؟ ۵تا ISI و دو تا داخلی و پایان نامه برتر و پروژه ارتباط با صنعت… ((اینا برای همسرم هست. خیلی استرس داره خودش جایی هست ک نت نداره. ممنون میشم زودتر جواب بدین.))

فرشته
اسفند ۹, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب٫ظ

بچه ها با چه رتبه ای شانس قبولی در بیوتک هست ؟ و چه ترازی ؟
خواهشا جواب بدین

اسفندیار
اسفند ۷, ۱۳۹۵ ۸:۰۶ ب٫ظ

سلام
ببخشید کسی از درصدهای رتبه های برتر مهندسی شیمی بیوتکنولوژی خبر نداره؟
از ادمین خواهش می کنم اگه امکانش هست مصاحبه با رتبه های برتر این رشته در آزمون دکترا رو هم تو سایت قرار بدن…

بهار- دکتری ٩۴
بهمن ۱۱, ۱۳۹۵ ۳:۵۰ ب٫ظ

سلام دوستان عزیز کنکوری :-)
یه سوال دارم،
کسی سوال ٢۵ دکتری ٩۵ رو حل کرده؟ (ضریب بی مرکزی)
واسه حل ش ایده ای به ذهنم نمیرسه :-|

فاطمه
بهمن ۲۵, ۱۳۹۵ ۶:۳۶ ب٫ظ

سلام بهار خانم عزیز

استارت حلش استفاده از معادله کلازیوس کلاپیرون هست فکر کنم
ادمیستر برمبنای معادله کلاپیرون و کلازیوس و شرایط نقطه جوش نرمال و نقطه بحرانی ضریب بی مرکزی رو طبق جوابی که توی کلید سوالا هست ارائه کرده.

البته فکر کنم منبعش :
Smith, J.M., and Van Ness, H.C., Introduction to Chemical Engineering Thermodynamics
باشه که بشه اثباتش رو پیدا کرد از داخلش :)

مریم
بهمن ۳, ۱۳۹۵ ۳:۲۵ ب٫ظ

کسی درباره رتبه قبولی روزانه اراک میمونه و نحوه مصابش

نیلوفر
دی ۲۷, ۱۳۹۵ ۷:۵۸ ب٫ظ

سلام
اینجا چرا سوت و کوره ؟
کسی نیست کنکوری ؟

فاطمه به بهار -دکتری 94
دی ۱۴, ۱۳۹۵ ۷:۱۶ ب٫ظ

سلام بهارخانم عزیز

اول تشکر میکنم به خاطر وقتی که گذاشتین و راهنماییتون دوست نازنین و خوبم

سوال اول جواباش ایناست:
البته این سوال ۳۴ دکتری ۹۴ هست

۱-مساحت سطح مقطع لوله ضربدر (۱/۳ چگالی در مجذور سرعت+p2-p1 )
۲-مساحت سطح مقطع لوله ضربدر (۱/۳ چگالی در مجذور سرعت-p2-p1 )

۳- مساحت سطح مقطع ضربدر اختلاف فشار
۴- ۲/۳ مساحت سطح مقطع ضربدر ۱/۲ چگالی ضربدر مجذور سرعت

بازم ممنون عزیزم

بهار- دکتری 94
دی ۱۷, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب٫ظ

سلام دوستم
تست کنکور ۹۴ بود :-) کنکور خودم :-)
من روش فکر میکنم و اگه به نتیجه رسیدم بهتون اطلاع میدم.
موفق باشید.

بهار- دکتری 94
دی ۱۸, ۱۳۹۵ ۶:۵۵ ب٫ظ

سلام
توی این مسئله، نیروی اصطکاک ناشی از اختلاف فشار هست و مومنتوم که اگه روابط مربوطه رو جاگذاری کنید (از روابط کتاب سیالات راهیان میتونید کمک بگیرید، اون قسمتش که واسه زانویی و لوله های خمیده نیروها رو مینویسه :-) )، نیاز به ارتباط بین سرعت ورودی و خروجی دارید. برای اینکه بدونیم سرعت ورودی و خروجی از لوله چه رابطه ای دارند، میشه موازنه جرم نوشت که U1=U2 خواهد شد و با قرار دادن توی معادله به جواب تست نمیرسیم!
به نظر من توی این سوال سطح مقطع لوله در ورودی و خروجی جریان باید متفاوت باشه که توی صورت سوال نگفته و مسئله ناقصه و اگه U2=2/3 U1 باشه به جواب درست میرسیم.
من پاسخ تشریحی کتاب مدرسان واسه این تست رو هم نگاه کردم اما متاسفانه کامل توضیح نداده :-|
موفق باشید.

فاطمه
دی ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۲۴ ق٫ظ

سلام
خیلی ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتین. بله؛ دقیقا من هم اشکالم توی همون موردی هست که شما فرمودین چون با جایگزاری توی روابط به جوابی که خود تست داده نمیرسیم! منم سرگردان شدم که این ۱/۳ چگالی سیال در مجذور سرعت از کجا اومده :)

به هر حال بازم خیلی خیلی ممنون از لطفتون بهار خانم گل

پاینده باشید

نیلوفر
دی ۱۳, ۱۳۹۵ ۲:۰۳ ب٫ظ

سلام
خداقوت
میگم الان دیگه «ترمو»،«راکتور» و «پدیده های انتقال» میاد؟
جهت تاکید و اطمینان می پرسم :)
سپاسگزارم

بهار- دکتری ٩۴
دی ۱۳, ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  نیلوفر

سلام
حتما دیگه :-)

نیلوفر
دی ۱۴, ۱۳۹۵ ۲:۲۴ ب٫ظ

:))))
متشکرم

فاطمه
دی ۴, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ب٫ظ

سلام دوستان گرامی
میشه لطفا توی توضیح حل دوتا مسئله زیر راهنمایی کنید.
۱-برای آنالیز جریان سیال نیوتنی تراکم پذیر و به دست آوردن توزیع سرعت احتیاج به حل همزمان چندمعادله است؟
جوابش زده ۱۵ معادله( ۳ حرکت و یک پیوستگی .یک معادله حالت و یک معادله انرژی و ۹ معادله نیوتنی ویسکوزیته)توی حلش و استدلالش که معادله ها از کجااومده مخصوصا انرژی و ویسکوزیته خیلی مشکل دارم

۲-درنفوذ جز A در فاز گاز دو جزئی (A,B) تحت شرایط دماوفشار ثابت و تک جهته ودرمختصات کارتزین تغییرات غلضت جزء A درمسیرنفوذ درکدام حالت تقعر ندارد؟

جواب رو زنده NA=NB ولی آیا با فرض خود مسئله که گفته نفوذ یکطرفه هست جوابش درسته؟

خیلی ازراهنماییتون سپاسگزار میشم.

فاطمه
دی ۴, ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  فاطمه

ببخشید تصییح میکنم جواب سوال ۲ رو NA=-NB

بهار- دکتری ٩۴
دی ۶, ۱۳۹۵ ۲:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  فاطمه

سلام دوست عزیز
نظر خودمو بهتون میگم.
سوال اول: من این سوالو با رد گزینه حل میکنم :-) تا الان معادلاتی که توی سیالات داشتیم و دیدیم برای سیالات تراکم ناپذیر بود و توی این تست سیال تراکم پذیر مطرح شده. چون دانسیته سیال ثابت نیست پس قطعا برای بدست اوردن توزیع سرعت علاوه بر معادلات مرسوم، نیاز به تعدادی معادله دیگر نیز هست که تنها گزینه دوم چنین شرایطی رو داره.

سوال دوم: در صورت سوال نمودار تغییرات غلظت در شرایط بدون تقعر مطرح شده، یعنی نمودار خطی باشه و تنها در حالت نفوذ متقابل با مول مساوی نمودار خطی میشه. اینکه توی صورت سوال از لفظ “تک جهته” استفاده شده بنظرم اشتباه طراح سوال بوده که اگه سوالات کنکور سال های گذشته رو بررسی کرده باشید متاسفانه از این دست اشتباهات کم نیست!

بازم سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.

فاطمه
دی ۷, ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب٫ظ

سلام بهار عزیز.
خیلی ممنونم ازلطف وراهنماییتون.

فاطمه
دی ۱۲, ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب٫ظ

سلام بهار خانم عزیز ونازنین
ممنون میشم که لطفا توی حل دوتا سوال راهنمایی کنید اگه ممکن باشه براتون

۱-اگرسرعت متوسط جریان درورودی لوله افقی به شعاع RبرابرU و فشار ورودی برابر P1 وپس از توسعه یافتگی جریان برابر P2 باشد.نیروی اصطکاک وارده از سمت سیال به لوله؟

جواب روزده مساحت سطح مقطع لوله ضربدر (اختلاف فشار -۱/۳ چگالی سیال در مجذور سرعت).
توی قسمت دومش اشکال دارم در محاسبه ۱/۳ چگالی در مجذور سرعت

۲-کدام یک ازتوابع پتانسیل زیر مربوط به جریان غیرچرخشی نیست؟

چهارتا تابع داده قبل از حلش مگه شرط تابع پتانسیل داشتن این نیست که حتما باید غیرچرخشی باشه جریان تا تابع پتانسیل داشته باشیم؟ پس این سوالش چه معنی میده؟
واگر بخواهیم بررسی کنیم باید از همون شرط غیرچرخشی بودن استفاده کنیم؟ یعنی اول v وU رو بدست بیاریم از روی توابع و بعد از Vنسبت به y واز U نسبت به ایکس مشتق بگیریم و ببینیم مساوی میشه جواباشون یانه؟

ممنونم از لطفتون

بهار- دکتری ٩۴
دی ۱۳, ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  فاطمه

سلام دوستم :-)
واسه سوال اولی که پرسیدین اگه اجازه بدید روابط رو نگاه کنم و اگه متوجه شدم بهتون اطلاع میدم.
در مورد سوال دوم، درسته که پتانسیل سرعت تنها برای جریان غیرچرخشی تعریف میشه، اما واسه اینکه بفهمیم جریان غیرچرخشی هست یا نه، باید حتما شرط مربوطه رو به همون روشی که خودتون فرمودین بررسی کنیم.
موفق باشید.

بهار- دکتری ٩۴
دی ۱۴, ۱۳۹۵ ۹:۱۶ ق٫ظ
پاسخ به  فاطمه

سلام
برای سوال اول، میتونید بقیه گزینه ها رو هم بهم بگید؟

---مهندسی شیمی----
آذر ۲۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۹ ب٫ظ

سلام دوستان من ی مشاوره میخوام
ارشد مهندشی می با ۴ مقاله isi و سه تا داخلی
به درس علاقه دارم
سربازی معاف شدم
هنوز شاغل نیستم
۲۶سالمه
حقیقتا با این شرایط جامعه انگیزه ادامه تحصیل ازم گرفته شده
پارسال بدون یک روز خوندن سهند تبریز و سمنان و … روزانش مجاز شدم ولی نرفتم حقیقتش واسه مصاحبشون
اگه بخونم احتمال رتبه خول اوردنم هست ولی کلا تو دوراهی موندم که ادامه بدم یا نه
با توجه به اینکه با گرفتن دکترا محدود ب هیئت علمی میشم و خود هیئت علمی شدنم الان خیلی سخت شده.

آیا کسی هست مشاوره ای بده که ایا بخونم یا خیر حالتی رو در نظر بگیرید که با خوندنم دانشگاه های تهران قبول میشم ایا باز ادامه دادن خوبه یا خیر؟؟

ممنون میشم نظراتتونو بشنوم

Grace
آبان ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ق٫ظ

سلام دوستان
میشه در مورد اینکه برای کنکور چه کتابایی رو بخونم راهنماییم کنید ؟ همینا که آقای رضا در مصاحبشون ذکر کردن کافیه ؟
بعدم اینکه کتاب های راهیان که گفتن، منظورشون همون کتاب تستای کنکور ارشده؟

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۱۹, ۱۳۹۵ ۹:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  Grace

سلام
توی مصاحبه اکثر کتابا گفته شد و بنظر میرسه همین کتاب ها کافی هستند.
بله منظور از کتاب های راهیان، همون کتاب تست های ارشده. بد نیست بررسی سوالات کنکورهای اخیر رو هم در نظر داشته باشید.

موفق باشید.

محمد.ن
آبان ۱۱, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب٫ظ

سلام .
دوستان یه سوال
سوالات کنکورهای سالهای قبل کنکور دکترا همراه با تحلبل و جواب به صورت کتاب موجود هست که بتونیم تهیه کنیم؟

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۱۴, ۱۳۹۵ ۱:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  محمد.ن

سلام
مدرسان شریف کتاب بررسی سوالات آزمون دکتری همراه با پاسخ تشریحی رو داره و کتاب نسبتا خوبیه.
موفق باشید.

یلدا
شهریور ۱۵, ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب٫ظ

سلااام به بهار دکتری ۹۴و آقا رضا
اصلا فکر نمی کردم هنوز تو گروه فعال باشیییییین خیلی خوشحال شدم من همون سالی که بهار جان برای دکتری میخوند کنکور دادم و متاسفانه با رتبه ۲۰۰جایی قبول نشدم امسال مجدد انگیزه دارم بخونم راهنمایی میخوام دوستان آیا دیر نشده؟؟ منابع چی هست ؟ کممممممک لطفا
تشکر بسیاااار

بهار- دکتری ٩۴
شهریور ۱۶, ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  یلدا

سلاااام عزیزم
خیلی هم فعال نیستا :-)
خیلی هم عاااااالی، با انگیزه شروع کن.
موفق باشی دوستم :-)

لیلی
شهریور ۲, ۱۳۹۵ ۴:۰۷ ب٫ظ

سلام دوستان
خسته نباشید
من مقاله م در یک مجله ای اس ای اکسپت شد و موقع پر کردن فرم ها من اشتباهی گزینه اپن اکسسز رو زدم و به سردبیر محله میل زدم ولی اونا مقاله من رو انلاین کردن و هر چی بهشون میل زدم گفتن کنسل اپن اکسسز امکان نداره باید هزینه رو پرداخت کنی
من برای پروژم دو سال شبانه روز کار کردم و کلی هزینه کردم تو رو خدا کمکم کنید چکار کنم؟ مقاله من ۱۴ صفحه هست با کلی اطلاعات که انلاین شده و همه استفاده کردن
یعنی تموم زحمات من دود شد رفت هوا؟
دوستان سردبیر مجله به من گفته به دانشگاه ت بگو پولشو بده ولی دانشگاه من کوچکترین کمکی به من نکرد حتی هزینه پایان نامه رو که به همه میدن به من نداد واقعا شرمم میشه بگم کجا درس خوندنم چقد دلم خوش بود که دانشگاه دولتی قبول شدم ولی افسوس که تشنه پول بودن
انشالله که خدا کمک تون کنه راهنمایی م کنید
سپاسگزارم
لیلی

لیلا- مهندسی شیمی
شهریور ۲, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  لیلی

سلام لیلی جان
واقعا حالتو درک میکنم.خیلی بد شده که باید پولو بدی.دانشگاه هم که به هیچ وجه زیر بارش نمیره چون فارغ التحصیل شدی دیگه..البته اگه استادت با مرام باشه میتونه خودش از گرنتش بده بهت و تاریخشو هم در حین کارت بزنه..چون فکر کنم از گرنتشونم بخوان خرج کنن باید با سند و مدرک باشه..
الآن هزینه کلش چقد میشه؟!کدوم دانشگاه خوندی مگه؟!
استادت نمیتونه میل بزنه و بگه که اشتباه شده؟!از چنتا استاد راهنمایی بگیر حتما.

لیلی
شهریور ۲, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ب٫ظ

سلام لیلا جون
مرسی از لطفت
نگم کجا خوندم بهتره فقط داغ دلم تازه میشه
استادم اگه می خواست از گرندش استفاده کنه تو پروژه کمکم می کرد دریغ از هزار تومان من هم ساده تشریف دارم تا الان اسمشو تو تموم مقالاتم اول زدم ولی الان میگه متاسفم کار خیلی خوبی بود خیلی زحمت کشیدی همین
۳۰۰۰ یورو
اخه من این همه پول رو از کجا باید بیارم
فقط به خاطر یه اشتباه کوچیک زحماتم هدر رفت دارم دق می کنم

hoda
مرداد ۱۳, ۱۳۹۵ ۲:۲۲ ب٫ظ

سلام دوستان،من دانشگاه سمنان قبول شدم!خوابگاهش خوبه؟اتاقاش چند نفره؟در کل امکانات دانشگاهش در چه سطحیه؟!

بهار- دکتری ٩۴
مرداد ۱۳, ۱۳۹۵ ۸:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  hoda

سلام
مبارک باشه :-)
به دانشجویان دکتری خوابگاه فرزانگان اسکان میدن که نسبتا خوبه، ظرفیت اتاق ها چهار نفره است اما کمتر پیش میاد هر چهار نفر همزمان توی اتاق باشن چون اکثرا رفت و آمد واسشون سخت نیست و سمنان نمیمونن :-)
امکانات دانشکده بد نیست و بستگی به این داره با کدوم استاد کار میکنید.
شاد و پیروز باشید.

hoda
مرداد ۱۴, ۱۳۹۵ ۹:۳۹ ق٫ظ

مرسی بهار جان!خوابگاه فرزانگان داخل دانشگاه است؟

بهار- دکتری ٩۴
مرداد ۱۴, ۱۳۹۵ ۲:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  hoda

بله داخل هست، تا دانشکده تقریبا یه ربع راهه :-)

بهار- دکتری ٩۴ به لیلا
مرداد ۶, ۱۳۹۵ ۳:۳۱ ب٫ظ

سلام عزیزم
تبریک میگم لیلااااا، دیدی به آرزوت رسیدی :-) اصلا هم از این تصمیم پشیمون نخواهی شد، هیچ نگران نباش :-)
میگما حالا به حکمت خدا پی بردی

لیلا- مهندسی شیمی
مرداد ۷, ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق٫ظ

مرسی بهار جون..آره همش لطف خداست.
والا دو ساله که پای لپ تابم جم نمیخورم برای اینکه ایده هام به نتیجه برسن که فعلا خداروشکر یک سومشو به نتیجه رسوندیم انشاالله خدا کمک کنه بقیه شو هم به نتیجه برسونیم.

بهار- دکتری ٩۴ به الهه
مرداد ۵, ۱۳۹۵ ۱:۳۸ ب٫ظ

سلااااام عزیزم
خوبی؟
چه خبرا الهه بانو؟
تربیت مدرس نتیجه نهایی رو اعلام نکرد؟

الهه
مرداد ۵, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ب٫ظ

سلام بهار جون خوبی؟
هنوز تو ذخیره ام و چیزی بهم نگفتن واسه تعهد. نمیدونم قرار چیکار کنن. هنه تکلیفشون معلوم شده به جز من.

نگین
مرداد ۵, ۱۳۹۵ ۹:۰۷ ق٫ظ

سلام بهار خانم. عذر میخوام مزاحمتون میشم، برای فرم صلاحیت عمومی و معرف هایی که ذکر می کنیم، همه باید از یک شهر باشند. مثلا من استاد ارشدم تهران و لیسانسم اصفهانن. اشکالی نداره؟

بهار- دکتری ٩۴
مرداد ۵, ۱۳۹۵ ۱:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  نگین

سلام خانوم
دو تا از معرف های من تهران بودن و بقیه همشهری :-) شماره تماس و اطلاعات دیگه رو توی فرم مینویسید، مشکلی نداره.
شاد و سلامت باشید.

داوطلب
مرداد ۴, ۱۳۹۵ ۶:۴۷ ب٫ظ

سلام لیلا خانم. عذر میخوام مزاحمتون میشم، برای فرم صلاحیت عمومی و معرف هایی که ذکر می کنیم، همه باید از یک شهر باشند. مثلا من استاد ارشدم تهران و لیسانسم اصفهانن. اشکالی نداره؟

لیلا- مهندسی شیمی
مرداد ۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  داوطلب

سلام دوست عزیز..والا منم خبری ندارم..اصلا نمیدونم این فرم رو باید کی و چطوری بفرستیم!!شما اطلاع دارید؟!تا کی فرصت هست برا این فرم ؟؟آخه هنوز اسامی داره بالا پایین میشه ممکنه دوباره یه جای دیگه قبول بشن و برن اصلا ربطی به این داره که کدوم دانشگاه قبول شدیم آخرش یا نه؟!

داوطلب
مرداد ۷, ۱۳۹۵ ۹:۳۸ ب٫ظ

باید اینترنتی فرستاد اگر با آزمون هستین توسایت سنجش گذاشته تا ۲۵ مرداد هم فرصت داره. فکر کنم ربطی به دانشگاه قبولیمون نداره اگر قبول مشروط هستیم و با آزمون باید اینترنتی بفرستیم اگر بدون آزمون از طریق دانشگاه

فرزانه
مرداد ۴, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب٫ظ

منابع آزمون دکترای مهندسی شیمی بیوتکنولوژی آبان ۹۵ رو کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا کنکور آبان ۹۵ قراره چطوری برگزار بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهار- دکتری ٩۴
مرداد ۵, ۱۳۹۵ ۱:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  فرزانه

سلام
منابع آزمون گرایش های مختلف مهندسی شیمی یکسان شده و مثل آزمون ٩۵ هست. در مورد آزمون آبان هم توی اخبار خوندم احتمالا کنسل میشه و آزمون اسفند برگزار میشه، البته خبرش قطعی نشده بود!
موفق باشید.

مهندسی
مرداد ۱, ۱۳۹۵ ۴:۴۵ ب٫ظ

لیلا خانم چ منابعی خوندید؟

لیلا-مهندسی شیمی
مرداد ۲, ۱۳۹۵ ۴:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی

والا من متفرقه خوندم.
سیالات که فقط اکتفا کردم به کتاب راهیان ارشد اونم چنتا از فصلاشو برا خودم حذف کردم فشار و صوت و..
ترمودینامیک هم فقط پوران پژوهش خوندم که جدید نبود مال سال ۸۷ بود..
ریاضیات هیچی نخوندم فقط هفته آخر کتاب مدرسان شریف به اسم حل دستی مسائل ریاضی رو خوندم..
تستارو هم روی کتاب مدرسان شریف خوندم که مال ده سال اخیر بود یعنی من از سال ۸۰-۹۱ رو داشتم..
زبان و استعداد هم هیچی نخوندم متاسفانه..
من تدریس داشتم و بخاطر همین مطالعاتم خیلی کم شد و حدودا اواسط بهمن شروع به خوندن کردم.
ولی پیشنهاد میکنم شما از الآن زبان بخونید و حدودای آبان آذر تخصیصا رو بخونید البته بستگی به پایه علمیتونم داره اگر حس میکنید بعضی درسا رو خوب بلد نیستید زودتر تخصیصیا رو شروع کنید و همزمان با زبان بخونید.
موفق و مؤید باشید.

درسا-مهندسی شیمی
مرداد ۳, ۱۳۹۵ ۴:۲۴ ب٫ظ

لیلا خانم میشه درصد و رتبه تون رو لطف کنید بگید؟ مقاله داشتین؟

لیلا- مهندسی شیمی
مرداد ۶, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۶ ق٫ظ

وااای خیلی بد زدما!!!
اختصتصیا:۴۰٪
زبان و استعدادو نگم بهتره چون زیر ۱۰٪ بود هردوتاشون.
رتبه ۱۳۰
رزومه: یه ثبت اختراع با تایدییه سازمان پژوهشها که البته بعد از اتمام همه مصاحبه ها بدستم رسید و روز مصاحبه همرام نبود ولی به دانشگاهها زنگ زدم بعضیشون پذیرفتن فکس کنن بعضیشونم اصلا نپذیرفتن.برای تربیت مدرس هم دیدم امتیازارو زده توی سایت منم حتی بهشون زنگ نزدم که میپذیرن بفرستم یا نمیپذیرن.
یه مقاله آندریویو از پایان نامه
یه مقاله ISI مرتبط با رشته که در یه ژورنال با ایمپکت ۴/۳ چاپ شد.
رتبه اول ارشد.
دومقاله همایش ملی.
دو کارگاه آموزشی.
سه سال سابقه تدریس.
تسلط کامل بر ۶ نرم افزار تخصصی مهندسی شیمی و مکانیک(نرم افزارهای شبیه ساز و متلب)
مدرک زلان نداشتم ولی زبانم در حد متوسط هست که با وجودیکه مدرک نداشتم ولی متن های انگلیسی رو خوب میخوندم و ترجمه های فارسی به انلیسی رو خوب انجام میدادم بخاطر همین میگفتن قابل قبوله زبانت ولی مدرکشو باید بگیری.
از طرفی تسلط کامل کامل برنگارش مقالات به زبان انگلیسی دارم و بقولی لم مقاله نویسی دستم اومده که از این بابت خوشحال بودن اساتید.یه مقاله ISI درحال نگارش هم داشتم.
اینو هم به دوستای گلم بگم که من از صنعت نفت انصراف دادم و دیروز صنعتی اصفهان تعهد دادم. برام دعا کنید که پشیمون نشم هیچوقت از ابن تصمیمم.

مهندسی
مرداد ۱, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق٫ظ

سلام بچه ها

میشه راهنماییم‌کنید لطفا

من ارشد و لیسانس ازاد خوندم معدل ارشدمم۱۹.۰۷هستش ولی دکترا ازاد قبول شدم ولی نرفتم میهام واسه دولتی بخونم

بنظرتون کسی که ازاد خونده دانشگاه دولتی قبولش میکنند؟!؟؟

سوال بعدیم اینه چ رزومه ای داشته باشم خوبه؟؟؟؟

ولینکه اگه میشع راهنماییم کنید چ منابعی بخونم

خدا خیر دنیا و اخرت بهتون بده

لیلا-مهندسی شیمی
مرداد ۱, ۱۳۹۵ ۱:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی

سلام دوست عزیز.
بله شما میتونید دانشگاه دولتی درس بخونید اگر و اگر رتبه خوب و رزومه خوبی داشته باشید..امسال شیوه پذیرش کاملا متفاوت بود و خیلی از دانشگاههای برتر به فارغ التحصیل کدوم دانشگاه اهمیت میدادن حتی فارغ التحصیلای دانشگاههای درجه ۲ و ۳ دولتی رو هم قبول نداشتن چه برسه به آزاد ولی بازهم بعضی شهرستانا بودن که دانشجویی که هر دو مقطع آزاد بوده و رتبه چندان خوبی هم نداشته رو پذیرش کردن.چون این دانشجو تونسته بود توی مرکز تحقیقاتی ای که کار میکرد خودشو قوی کنه و از لحاظ نرم افزاری حرفی برای گفتن داشته باشه.ولی کلا کمتر دانشگاهی بود که اینکارو امسال انجام بده..
خوشبختانه با قانونی که مجلس طرح کرد و سهم رو به ۵۰-۵۰ رسوند شما میتونید امیدوار باشید که حتما سال آینده قبول بشید.
در مورد رزومه هم بدونید برای همه دانشگاههای دولتی مقاله و ثبت اختراع مستخرج از پایان نامه مهمه و حتی اگر n مقاله معتبر مربوط به رشته داشته باشین ولی مرتبط با پایان نامه نداشته باشید در اولویت قبولیای اون دانشگاه نیستید..پس سعی کنید از پایان نامتون مقاله ISI معتبر و یا علمی پژوهشی معتبر بنویسید که تا اردیبهشت سال بعد چاپ بشه.
موفق و مؤید باشید.

مهندسی
مرداد ۱, ۱۳۹۵ ۲:۰۹ ب٫ظ

لیلا خانم کار من مدلسازی غشا بوده تو چ مجله ای پیشنهاد میدید چاپ کنم؟!؟

دکتری95
مرداد ۲, ۱۳۹۵ ۱۲:۱۳ ب٫ظ

در کنار صحبتهای دوست عزیزمون این رو هم بگم که اگه صرفا منظورتون دانشگاه دولتی باشه اتفاقا امسال بعضی از دانشگاههای شهرستانها اصلا به این مواردی که لیلا خانم فرمودند توجهی نکردن! بین قبولیهای روزانشون افرادی دیده میشن که نه مدرک زبان دارن! نه پژوهشی! نه مقاله آی اس آی مرتبط ! نه حتی پایان نامه!!! ونه پیشینه قابل توجهی وهردومدرک کارشناسی وارشد غیر دولتی
پس امیدوار باشیدو فقط تلاش کنید وتوکل که غیر ممکن نیست

نگین
تیر ۳۱, ۱۳۹۵ ۶:۳۸ ب٫ظ

سلام بهار جان، آقا رضا و بقیه دوستان. عذر میخوام قضیه این صلاحیت عمومی چیه؟ چه کسانی رو رد می کنند؟ اسم چه کسانی را به عنوان معرف باید ذکر کنیم؟ خیلی می ترسم تو این مرحله رد بشم.

بهار- دکتری 94
تیر ۳۱, ۱۳۹۵ ۷:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  نگین

سلام دوست عزیز
فرم صلاحیت عمومی سازمان سنجش فقط برای بررسی صلاحیت عمومی داوطلبان است :-) بعید میبینم کسی رو رد کنن مگر اینکه دانشجوی ستاره دار و … باشه که اینم خیلی مطمئن نیستم رد بشه! توی قسمت معرف استاد راهنمای دوره لیسانس و ارشد تونو میتونید بنویسید، دوستان دوره مدرسه، معلم و … هم خوبه :-)
شاد و پیروز باشید.

نگین
مرداد ۱, ۱۳۹۵ ۰:۳۴ ق٫ظ

خیلی ممنونم بهار جان عزیزم. شاد باشی

لیلا-مهندسی شیمی
تیر ۲۸, ۱۳۹۵ ۰:۱۲ ق٫ظ

سلام خدمت آقای خلیقی و بهارجون من واقعا نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم کمکم کنید. من دانشگاه اصفهان، صنعت نفت آبادان، مالک اشتر تهران، بوشهر و یاسوج قبول شدم. بین اصقهان و مالک اشتر و صنعت نفت مرددم نمیدونم کدومو برم.هدف اصلیم اینه که عضو هیات علمی بشم نهایتا ولی با این اوضاعی که همه میدونیم امیدی به هیاعت علمی نیست.باید جایی رو انتخاب کنم که حداقل آینده کاری داشته باشه نکه ۴ سال ۵ سال بخونم بازم بیکار بمونم. مالک اشتر وابسته به وزارت دفاع ست و صنعت نفت وابسته به وزارت نفت..هیچکدوم بورسیه ندارن مخصوصا صنعت نفت که امسال کلا بورسیه شو برداشته..یه عده به من میگن برو مالک اشتر چون محل تحصیلت تهرانه و ازمالک اشتریا هم روی پیل سوختی کار میکنن و پروژه نظامی هم میدن بهت حتی ممکنه توی شرکتاشون جذب بشی اگر اونجاها نشی حتما شرکتی چیزی هست که تهران که بتونی دست خودتو بند کنی ولی بدیش اینه که اولا دانشگاش سطحش پایینه ثانیا یه دانشگاه نظامیه و غیر از وزارت دفاع دیگه هیچ جا نمیتونی بهش امیدوار باشی و وزارت دفاع هم بیشتر سعی میکنه آقایونو بگیره و اونا توی اولویتن و از طرفی برای هیات علمی شدن هم دید بقیه دانشگاهها روش مثبت نیست بخاطر نظامی بودنش.. یه عده هم میگن برو اهواز چون تجهیزاتشون خوبه و ممکنه مجددا بورسیه رو برگردونن خوابگاه و غذا رایگانه هرینه کتاب رو میدن و از طرفی ماهیانه ۲۰۰ تومن میدن ولی بدیش اینه که اهوازه و از طرفی نمیزارن استغال همزمان با تحصیل… ادامه نظر»

بهار- دکتری ٩۴
تیر ۲۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۰ ب٫ظ

سلام لیلا خانووووم
خوبی؟
پارسال دوست امسال دوست تر :-) مبارکا باشه خانوم دکتر :-)
چه تصمیم سختی پیش رو داری :-|
عزیزم یکی از دوستام دانشجوی دکتری مالک اشتر هست، ازش پرسیدم میگه مالک اشتر خوبه اما قضیه بورسیه ش قطعی نیست، گفتن بورسیه داریم ولی فعلا خبری از بورسیه نیست! بنظر من اینکه میگن دانشگاه نظامیه و واسه جذب بقیه دانشگاه ها خیلی قبولش ندارن صحت نداره. اگه آموزش محور باشی بنظر نباید مشکلی توی جذب داشته باشی.
سطح دانشگاه اصفهان به اندازه صنعتی اصفهان بالا نیست ولی تا جاییکه یادمه دوست داشتی توی یکی از دانشگاه های اصفهان دکتری بخونی :-)
در مورد صنعت نفت اطلاعاتی ندارم و فقط اینکه دانشگاه توی آبادان هست نه اهواز! قضیه بورسیه هم که منتفی شده :-|
لیلا انتخاب بین این سه تا به خودت بستگی داره، اینکه ساکن کجا هستی و رفت و آمد واست سخت نباشه، میتونی با شرایط جوی استان خوزستان کنار بیای یا نه و …
انشالله هر جی به خیر و صلاح باشه اتفاق بیفته :-)
شاد و پیروز باشی دوستم.

لیلا-مهندسی شیمی
تیر ۲۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۳ ق٫ظ

مرسی بهارجونم.
آره از اول صنعتی اصفهان رو دوست داشتم بعد اصفهان ولی در برابر صنعت نفت که قرار گرفته همه دارن بهم میگن برو صنعت نفت..
اسمش آبادانه و آبادان نیست توی خود اهوازه فقط چون انتهای اهواز و ابتدای جاده ورودی به آبادانه بهش میگن صنعت نفت آبادان.
منم مشکلم آب و هواشه از طرفی اصفهان یک ساعت نسبت به اهواز به من نزدیکتره ولی هردوتاشون خوبن از این لحاظ…توکل برخدا ببینم نهایتا بین این دوتا کجا رو برم.
ازت ممنونم گلم که هم برای راهنماییت هم برای اینکه از دوستت پرسیدی.یکی دوتا از دوستای من دارن میان سمنان امیدوارم همگی موفق باشین و مثل ستاره بدرخشید اونجا.

بهار- دکتری ٩۴
تیر ۲۹, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب٫ظ

یعنی مالک رو کلا حذف کردی و بین اصفهان و صنعت نفت موندی الان؟
إ چه خوووووب، بیان سمنان در خدمت باشیم :-)

الهه
تیر ۱, ۱۳۹۵ ۵:۳۱ ب٫ظ

سلام بهار جان خوبی
بازم میای اینجا یا رفتی؟
دلم واست تنگ شده. هر جا هستی امیدوارم موفق باشی.

امیر حسام
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۱:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

سلام خوبین ؟چکار کردین؟من تاحالا هیچ دانشگاهی تماس نگرفته

الهه
تیر ۲, ۱۳۹۵ ۴:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  امیر حسام

سلام مرسی
من رشته ام شیمی نیست جامعه شناسی اما به خاطر اشنایی با بچه ها سر میزنم.
فقط مدرس اونم ذخیره هستم نمیدونم چی میشه. انشا الله یه جای خوب قبول بشید.
نمیدونم کی این زنگ زدن را عرف کرد. بعنی چی خب یه روزو اختصاص بدین به اعلام نتابج و تموم به خدا از وقتی گفتن زنگ میزنن همش این گوشی دستمه.

بهار- دکتری ٩۴
تیر ۶, ۱۳۹۵ ۷:۳۴ ق٫ظ
پاسخ به  الهه

سلااااااام الهه
خوبی عزیزم؟
ببخشید دیر جواب میدم، فقط یه چند روزی به اینجا سر نزدم :-|
چه خبرا؟
انشالله خبر قبولی تو بهم بدی عزیزم :-)
نگران نباش، انشالله قبولی.
فقط تربیت مدرس مصاحبه رفتی؟

الهه
تیر ۷, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق٫ظ

سلام عزیزم
ممنون. سلامتی. ولسم دعا کن اگه به صلاح قبول بشم.
نه سه جای دیگه هم رفتم مصاحبه اما تا جایی گه خبردار شدم جز پدیرفته شدگانشون نیستم.

بهار- دکتری 94
تیر ۷, ۱۳۹۵ ۹:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

آهان، انشالله هر چی خیر و صلاح ت باشه پیش بیاد :-)

الهه
تیر ۸, ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

نمیدونم چی باید بگم بهار جان.
حس میکنم امسالم قبولم نمیشم. اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. من تمام تلاشمو میکنم اما…

بهار- دکتری ٩۴
تیر ۸, ۱۳۹۵ ۲:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

توکل بر خدا :-)
تربیت مدرس دعوت شدی، پس نمره خوبی آورده بودی آره؟
انتخابای دیگه ت کجاها بود؟

امیرمحمد
خرداد ۹, ۱۳۹۵ ۶:۵۶ ب٫ظ

سلام در خصوص مصاحبه دانشگاه امیرکبیر کسی نظر یا تجربه ای داره؟
لطفاً

بهار- دکتری ٩۴ به الهه
اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۵ ۲:۱۱ ب٫ظ

الو الوووو
سلاااااااام الهه بانو :-)
خوبی خانوم؟
در چه حالی، بار سفر میبندی؟ :-)

الهه
اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۵ ۳:۰۹ ب٫ظ

سلا عزیزم
مرسی گلم شما خوبی.
بله هفته دیگه مصاحبه دارم تو رو خدا واسم دعا کن.
شما چیکار میکنی؟ اوضاع خوبه درس و مشقا خوب پیش میرن.
انشا الله هر جا هستی موفق باشی.

بهار- دکتری ٩۴
اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

ممنون عزیزم
تبریک میگم، انشالله خانم دکتر شی :-)
درس و مشق هم سلام دارن خدمت تون :-)

الهه
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۵ ۵:۴۴ ق٫ظ

سلام
مرسی عزیزم.
خدا را شکر تو هستی دیگه بچه ها مثل سال قبل اینجا نمیان.

رضا-مهندسی شیمی
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۵ ۹:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

سلام الهه خانم

امیدوارم که هم شما و هم بقیه دوستان موفق و سربلند باشید و ما هم خبرهای خوش از شماها بشنویم :)

مهندس شیمی به بهار و دوستان
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ب٫ظ

ببخشید شما سمنان میخونید درسته؟؟
میشه از اساتیدش و دانشگاش و همینطور نحوه مصاحبشون برام توضیح بدین؟
در مورد تربیت مدرس و امیرکبیر و صنعتی اصفهان هم اگه کسی هست بی زحمت یه توضیحی راجب مصاحبه ها و اساتیدشون بده ممنون میشم.
آقای خلیقی شما دانشگاه صنعت نفت بودید درسته؟
شما هم لطف میکنی هم راجب تربیت مدرس، امیر کبیر، شیراز و صنعت نفت راهنماییم کنین؟؟ راجب مصاحبه و چیزایی که مهمه براشون.
یه سوال دیگه که خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه که دانشگاه شیراز بالاتره یا صنعتی اصفهان؟؟ من هر دوتا دانشگاه اصفهانو بالاتر از شیراز زدم. شیراز خیلی بهم گیر میدن درسته؟؟

hoda
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ ب٫ظ

بچه ها سمنان مصاحبه شو گذاشته ۳ روز،اونم با فاصله زمانی زیاد،یعنی چی؟هر وقت بخواهیم میتونیم بریم یا نه؟اصلا بر مبنای چیه این روزها؟

بهار- دکتری 94
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۵ ۲:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  hoda

سلام
سمنان سال گذشته هم مصاحبه رو توی دو روز برگزار کرده بود. سایت دانشگاه رو حتما چک کنید شاید تاریخ مصاحبه تغییر کنه.

شاد و تندرست باشید.

بهار- دکتری 94
اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۵ ۲:۱۱ ب٫ظ

سلام دوستم
تبریک میگم :-)
بین اساتید اینجا چند نفری هستن که توی زمینه تخصصی خودشون نسبتا قوی باشن و انتخاب استاد به زمینه کاری ارشد تون بستگی داره.
توی جلسه مصاحبه سوال تخصصی پرسیدن، مثلا عدد نادسن چیه :-) ریزنمرات رو نگاه میکردن و اگه نمره درسی کم بود دلیل شو میخواستن. در مورد مقالات و پروژه هایی که انجام دادم هم پرسیدن. جو مصاحبه خوب و سوالات منطقی بود :-)

سال گذشته بعضی از دوستان تجربیات مصاحبه هاشونو توی صفحه گذاشته بودن، اگه صفحات قبلی رو ببینی میتونی اطلاعات بیشتری کسب کنی.
اگه روز مصاحبه سمنان بودم و دیدمت بیشتر حرف میزنیم :-)
توی جلسه مصاحبه مهمترین سوال اینه که چرا ما رو اول نزدی :-) سعی کن یه دلیل خوب و قانع کننده داشته باشی.
من بعد مسافت رو مطرح میکردم و خداروشکر قانع میشدن :-)

شاد و موفق باشی.

شاپرک
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۵ ۴:۳۰ ب٫ظ

سلام
بچه ها دانشگاه مدرک دیپلم منو گم کرده
چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید؟

آیا اگه مدرک دیپلمم نبود باید قید مدرس برنم
کمک کمک

آنیتا
اردیبهشت ۵, ۱۳۹۵ ۳:۴۰ ب٫ظ

سلام به دوستاااااای گل و نازنینم :-)
بهار عزیزم کوشی دختر؟؟ امیدوارم حال دل همگیتون خوب باشه.
تا دیشب اعتکاف بودم برا همه جوونهای زحمتکش دعا کردم
امیدوارم سرنوشت جوری رقم بخوره که به صلاحمونه ، نه اون طور که ما میخوایم!
حالِ دلتون آسمونی

بهار- دکتری ٩۴
اردیبهشت ۶, ۱۳۹۵ ۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  آنیتا

به به
سلاااااااام بر بانو آنیتا :-)
خوبی عزیزم؟ خوشا به سعادتت، قبول باشه، این روزا به یاد معتکفین بودم :-)
منم همین گوشه کنارا هستم، مشغول درس و مشق.
آنیتا میبینی صفحه رو چه خاکی ورداشته :-| یاد ایام بخیر.
انشالله هر جا هستی خوش و خرم باشی و به تک تک آرزوهای قشنگت برسی :-)
دوست خوب و مهربونم، کلی ذوق کردم اومدی :-)

حال دلت دریایی :-)

سیما
اردیبهشت ۴, ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ب٫ظ

کسی خبر داره آزمونای کتبی تستیه یا تشریحی؟

مهندس شیمی به دکتر رضا و دکتر بهار
فروردین ۲۲, ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ق٫ظ

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.آره این کنکور هنوز هیچیش مشخص نیست…
من رتبم ۱۳۳ شده ترازم هم ۴۰۵۳…
بهار جان بله میدونم این مقاله ای که دارم خیلی خبه بالآخص اینکه با یکی از اساتید مجرب دانشگاه تهران کارشو انجام دادم..از طرفی یکی دو مقاله هم در دست اجرا دارم که با اساتید دانشگاه اصفهان داره انجام میشه البته هیکدومشون نه منو دیدن نه من تا حالا دیدمشونو هم صحبت شدم باهاشون..همه کارام بصورت الکترونیکیه..یکی از دوستام پارسال با رتبه ۳۶ و داشتن فقط یه مقاله کنفرانس داخلی قبول دکترای شهرستان شد بنابراین اگه اساتید منصفانه عمل کنن و مقالمو ببینن و یا حتی درست به کارایی که انجام دادم و دارم میدم گوش بدن میشه امیدوار بود که منم قبول بشم.
حالا من یه انتخاب رویایی میکنم، چون با توجه به سوالو جوابای سایت پی اچ دی تست فهمیدم که امسال محدودیت ۵ کد رشته رو نداریم هرکدوم که حدنصاب ترازو آوردیمو میتونیم بریم..انتخاب رشتمو براساس دانشگاههای تراز اول میزنم دیگه باید ببینم خدا مصلحتمو توی کدوم دانشگاه میبینه اگرچه خودم همیشه یکی از دانشگاههای تهران یا یکی از دانشگاههای اصفهان رو دوست دارم قبول بشم..ولی متاسفانه رتبم در حدشون نیست..انشاالله خدا کمک کنه بهم.

بهار- دکتری ٩۴
فروردین ۲۲, ۱۳۹۵ ۱:۰۵ ب٫ظ

عزیزم فقط اینو در نظر داشته باش که مقاله مستخرج از پایان نامه مهمه.
در کنار انتخاب های رویایی ت :-) بقیه جاها رو هم در نظر داشته باش.
شاد و موفق باشی.

بهار- دکتری 94 به الهه
فروردین ۲۱, ۱۳۹۵ ۹:۰۲ ب٫ظ

سلاااااام الهه
نیستی ولی به یادت هستم :-)

هر جا هستی شااااد و تندرست باشی.

الهه
فروردین ۲۴, ۱۳۹۵ ۲:۳۷ ب٫ظ

سلام بهار جان خوبی دلم واست خیلی تنگ شده.
خیییلی اومدم تو این صفحه اما نبودی. هر جا گشتم نبودی دیگه ناامید شدم و نیومدم تا امروز.
انشا الله هر حا هستی شاددو سلامت باشی. منم مجاز شدم ترازم چهارهزار و خرده ای شد نمیدونم خوب یا نه جایی دعوت میشم یا نه.
ولی چه میشه کرد با گذروند. لطفا بیشتر به ما سر بزن.
از همین جا به دکتر رضای عزیز هم سلام میگم و امیدوارم خوب و سلامت باشن. شما هم مثل بهار جان ما را تنها گذاشتید و رفتید..

بهار- دکتری ٩۴
فروردین ۲۴, ۱۳۹۵ ۹:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

سلام عزیزم
اره متاسفانه یا خوشبختانه جای دیگه ای نمیرم، انگار منزل اول و آخر همینجاست :-) :-| اینجا هم همیشه بودما اما هیشکی نبود و منم حرفی نمیزدم، اجازه دادم بچه ها به درس و مشق برسن :-)
الهه جان، توکل بر خدا، انشالله قبولی و دور هم شیرینی میخوریم، مثل سال گذشته :-)
من که تنها نذاشتم و برم اما دکتر خطاب شده شاید :-)

موفق باشی دوستم
منتظر شنیدن خبرهای خوب هستم، از هر نوعی که باشه قبوله :-)

بهار- دکتری 94 به لیلا
فروردین ۲۱, ۱۳۹۵ ۸:۵۹ ب٫ظ

سلااااام عزیزم
خوبی؟
دکتری ۹۵ همچنان در هاله ای از ابهام :-|
لیلا داشتن مقاله با ایمپکت به این بالایی رزومه خوبی هستا، یکم اعتماد به نفس داشته باش دختر :-)
عزیزم من تراز تو دقیقا نمیدونم چنده، از طرفی مقاطع تحصیلی قبلی، معدل، کار پژوهشی و … هم توی مصاحبه خیلی مهمه و در مورد تو اینا رو نمیدونم و نمیتونم کاملا بگم باید چکار بکنی.
به نظر من اگه فکر میکنی به دانشگاه های تراز اول مملکت !!! دعوت میشی توی انتخاب هات بیار، دانشگاه هایی که منطقی برخورد میکنن و مصاحبه هاشون صرفا به ذکر نام و نام خانوادگی منتهی نمیشه! اگه بتونی توی همین دانشگاه ها با یکی از اساتید از قبل صحبت کنی و تاییدیه بگیری که دیگه رزومه خاصی نیاز نداری :-)
تا جایی که یادمه تو CFD کار بودی و بسیار سخت کوش :-) فکر میکنم اگه دعوت بشی و خدا هم بخواد قبولی. فقط توی انتخاب هات زیاد رویایی فکر نکن، شاید دانشگاه محل سکونت خودت بهترین انتخاب باشه.
انشالله خبر قبولی تو بهم بدی عزیزم :-)
ببخشید اگه نتونستم خیلی بهت کمک کنم، آخه واقعا از شرایط دکتری ۹۵ سر در نمیارم و بنظر من خودشونم سر در نمیارن :-|

شاد و پیروز باشی دوستم :-)

رضا-مهندسی شیمی
فروردین ۲۲, ۱۳۹۵ ۱:۱۴ ق٫ظ

سلام لیلاخانم، بهارخانم و البته همه داوطلبین عزیز کنکور دکتری

امیدوارم سالی پر از شادی و سلامتی رو شروع کرده باشید :)
من هم با صحبت های بهارخانم در مورد کنکور ۹۵ و البته شخص لیلاخانم کاملا موافقم مخصوصا درمورد اینکه اطلاعاتی از شما ندارم؛

فقط چندتا نکته برای همه دوستای گلم:
اول اینکه تا جایی که من اطلاع دارم کنکور امسال ۲ سال اعتبار داره یعنی اگر امسال هم جایی قبول نشید با همین رتبه میتونید برای سال بعد هم انتخاب رشته کنید!

دوم اینکه کنکور امسال ضریبش در قبولی نهایی صفر هست و تاثیر مصاحبه بازهم شده ۱۰۰ درصد شده!! پس رزومه خیلی اهمیت پیدا میکنه!

سوم اینکه میتونید با این شرایط بیشتر ریسک کنید، انتخاب های بهتری داشته باشید و حتی اگر عجله ای ندارید یا جواب مقاله هاتون هنوز نیومده میتونید برای سال بعد هم قوی تر اقدام کنید و این رتبه ی شما براتون میمونه!

چهارم اینکه احتمالا امسال علاوه بر کنکور اسفندماه در آبان یا آذر هم کنکور برگزار میشه و برای ترم دوم پذیرش دارن و البته بازهم کنکورش ۲ سال اعتبار داره پس زیادم غصه نخورید اگر این کنکور رو زیاد خوب نشدید و یا اگر در پذیرش نهایی امسال خدای نکرده قبول نشدید!

و … و … و… (موارد دیگه ای هم بودن که فعلا یادم نیستن :) )

شرمنده که نیستم یا خیلی کم هستم، امیدوارم هرچه خیرتون هست برای همگی رقم بخوره :)

شادشادشاد، پاینده و سربلند باشید
یاحق، رضا :)

لیلا-مهندسی شیمی به دکتر رضا و دکتر بهار
فروردین ۲۰, ۱۳۹۵ ۵:۴۰ ب٫ظ

با عرض سلام خدمت دکتر رضا دکتر بهار و بقیه دوستان عزیز
ببخشید دوستان عزیز اگه میشه منو راهنمایی کنین برا انتخاب رشته…
بنظرتون اولویتهامو چجوری انتخاب کنم؟!از دانشگاههای تراز اول شروع کنم یا اینکه با توجه به رتبم با سال قبل مقایسه کنم و جاهایی که احتمال دعوت شدنم زیاده رو اول بزنم؟!!من یه دونه فقط یه دونه مقاله آی اس آی دارم ولی ایمپکتش ۵/۱۵ ست و یه اختراع که هنوز تاییدیش از سازمان پژوهشا نیومده.کارای زیادی هم انجام دادم ولی متاسفانه هنوز نتایج اصلیشون بهم اعلام نشده و جایی نفرستادم که بتونم جزء رزومم بیارمشون…
حالا بنظرتون من اگر توی انتخابای اولم بزنم دانشگاههای برتر و دست برقضا هم قبول شدم البته با معجزه فقط٬اونوقت ممکنه بخاطر کم بودن رزومم رد بشم و به این ترتیب اولویتای شهرستانامو از دست بدم درسته؟؟؟

دکتری 95
فروردین ۲۰, ۱۳۹۵ ۷:۱۱ ب٫ظ

آره از دست میدی،منم همین مشکل را دارم،و تصمیم گرفتم انتخاب های اولم را مطابق با قبولی های پارسال انتخاب کنم تا شانس بیشتری برا قبولی داشته باشم!بنظرم اینجوری منطقی تره!

دکتری 95
فروردین ۲۰, ۱۳۹۵ ۷:۱۴ ب٫ظ

چون به نظر من دعوت شدن مهمه ولی خب قبولی خیلی خیلی مهمتره!و اصلا نمیشه با ریسک انتخاب رشته کرد.

مسعود
فروردین ۱۹, ۱۳۹۵ ۵:۰۵ ب٫ظ

من رتبه ام ۴۰۰ شده کجاها دعوت به مصاحبه میشم؟

حسینی
فروردین ۱۸, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ق٫ظ

با رتبه ۴۷۹ روزانه قبول میشه

سحر
فروردین ۱۷, ۱۳۹۵ ۲:۴۱ ب٫ظ

سلام دوستان.امیدوارم همه ب نتیجه دلخواه رسیده باشن.
یه سوال داشتم راجع ب انتخاب رشته؟؟
اینکه من اول تمام انتخابهای تراز شرکت کننده با تراز بالاتر بررسی میشه و بعد ب شرکت کننده تراز پایین تر میرسه؟؟
و اینکه چن جا دعوت ب مصاحبه میشیم من خدارو شکر رتبم خیلی خوب شد نمیدونم چطور انتخاب کنم آیا از دانشگاههای تاپ شروع کنم ب انتحاب و به دانشگاههای شهرستان برسم یا همون اوایل شهرستانهارو هم بزنم؟؟خیلی گیج شدم.دوستان میشه یکم راهنمایی کنید
خیلی ممنون میشم

سمیرا
فروردین ۱۶, ۱۳۹۵ ۵:۴۱ ب٫ظ

سلام به همه. خوشحالم که زده بود ۴۹۵ و قبول. یک ساعتی هست از ذوق دارم تو خونه راه میرم همش. استرس گرفتتم. الان میخوام یهوویی همه زبانو و کتابا تخصصی رو فول شم.خخخخ

انشاله دوستان جواب موفقیتشون رو بگیرن.

رتبه ۴۹۵ خوبه چطوره امیدی هست و…؟؟؟
۲۱ مقاله کنفرانس ۲ کتاب تالیف و ۱ کتاب ترجمه و معدل ۱۸.۱۵ارشد و نمره پایانامه ۲۰ هستم. زبان مدرک ندارم.عضو باشگاه پژوهشگرانم هستم

بچه کرمونی
فروردین ۱۵, ۱۳۹۵ ۱:۵۵ ب٫ظ

سلااااامی گرم بر همه ی هم کنکوری های خودم.
امیدوارم حال همگی خوب و خوش باشه و سالی پر از شادی و سربلندی و سلامتی شروع کرده باشید.
خب به سلامتی فردا نتایج میاد. فقط خواستم آرزوی موفقیت کنم برای همه ی دوستان و اینکه بگم دکتری همه چیز نیست. گرچه من برای کسب تجربه امتحان دادم و نخونده بودم ولی داشتم کامنتا رو می خوندم دیدم بعضیا خیلی نگرانند. حقم دارن…
امیدوارم همه جواب زحمتاشونو بگیرن.

پیروز باشید. دوستون دارم/ sajjad

جدید
فروردین ۱۴, ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب٫ظ

سلام دوستان..تو سایت زده نتیجه ازمون دکتری پس فردا یعنی زودتر از موعد قبلی اعلام میشود.

!!!!!!!!!!!!
فروردین ۱۴, ۱۳۹۵ ۱:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  جدید

آره منم الان دیدم!خیلی استرس گرفتم.

جدید
اسفند ۲۶, ۱۳۹۴ ۴:۰۷ ب٫ظ

یعنی چی؟متوجه نشدم..حالا یعنی اونی که ریاضی مهندسی سفید گذاشته با اونی ک جواب داده ولی در کل تعداد سوالات یکسانی جواب دادن واسه تخصصی ترازشون فرق داره؟به هر درس تراز میدن؟یا کلا به تخصصی یه تراز میدن؟

سعید
اسفند ۲۸, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ ق٫ظ
پاسخ به  جدید

سوال به سوال تراز فرق میکنه ,سوالی که همه جواب داده تراز کمتر و سوالی که کمتر جواب داده تراز بیشتر

جدید
اسفند ۲۵, ۱۳۹۴ ۰:۳۶ ق٫ظ

دوستان یه سوال…مثلا یه نفر ۱۷ تا سوال تخصصی جواب داده و ۱۷ تاش همش ترمو بوده و سیالات و ریاضی نزده با کسی که ۱۷ تا سوال از سه درس ریاضی ترمو و سیالات زده باشه ایا فرق هم دارند؟منظورم در نهایت در نتیجه و ترازی که میدن تاثیر داره یا نه؟اگه میشه جواب بدییییین :)

سعید
اسفند ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  جدید

من شنیدم حتی اگه درصدای درسا هم یکی باشه ممکنه تراز فرق کنه,بستگی داره سوالای سخت جواب داده باشی ,یا اونی که کمتر کسی جواب داده باشه بیشتر تراز دارع

علی
اسفند ۲۲, ۱۳۹۴ ۹:۲۳ ق٫ظ

سلام بچه هایی که پارسال و سال قبل قبول شدید, لطفا برید از گروه هاتون بپرسید که کف تراز دانشگاه شما چند اعلام میکنن به بقیه هم خبر بدید

رضا-مهندسی شیمی
اسفند ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ق٫ظ

سلام و خداقوت به دوستای گل داوطلب ۹۵ :)

خسته نباااااااااااشیـــــــــــد :) و خداقووووووووووووت :) به همه دوستان گل قدیمی و جدید امیدوارم سلامت و شاد باشید؛

چه خبرا؟؟؟ :D
رضایت بخش بود آیا؟؟؟
انگار که یه خرده سوالات و روند متفاوت از گذشته بوده؟!

براتون بهترین ها رو آرزو دارم
التماس دعا، رضا :)

آرام جدید
اسفند ۱۵, ۱۳۹۴ ۰:۳۲ ق٫ظ

سلام. هر جوری فک میکنم نمیتونم بفهمم طراحان سوالای کنکور مهندسی شیمی با خودشون چه فکری کردن که این سوالات رو با این مدت زمان پاسخگویی طرح کردن. واقعا جفا بود این کنکور در حق کسانی مثل من که برای هر سه درس تخصصی آماده بودن. منی که هر سه درس رو کامل خونده بودم در مجموع هفده سوال جواب دادم و اونی که فقط درس ترمو رو دو هفته ی مانده به کنکور خونده بود شونزده سوال جواب داده. این ظلمه. چرا باید درسی مثل سیالات اونقد سخت باشه که کسی که خونده با کسی که نخونده تفاوتی با همدیگه نکنن و حتی به نفع کسانی تمام بشه که این درس رو بیخیال شدن؟ این چه استانداردی هست انصافا؟ چرا توزیع سوالات باید اینجوری باشه که خوندن فقط یک فصل از یک درس اینهمه سرنوشت ساز باشه؟؟؟ این ظلمه به خدا

رضا - مهندسی شیمی
اسفند ۱۶, ۱۳۹۴ ۰:۵۵ ق٫ظ
پاسخ به  آرام جدید

سلام آرام خانم

از ۴۰ سوال تخصصی ۱۷تا رو جواب دادین؟ چرا اینقدر کم؟ این ۱۷تا رو مطمئن زدین یا شک دار هم داخلشون بودن؟
ظاهرا که نظر بقیه بچه ها هم مثل شماست و استاندارد نبودن سوالات امسال؛
سوالات عمومی رضایت بخش بودن؟

امیدوارم سربلند باشید، رضا

آرام / مهندسی شیمی
اسفند ۱۶, ۱۳۹۴ ۱:۵۴ ب٫ظ

سلام آقا رضا. احوال شما؟ امیدوارم حالتون خوب و خوش باشه. راستش کنکور امسال ظلم آشکار بود به کسانی که همه ی منابع رو خونده بودن. من هر سه درس رو با تمام جزئیات خونده بودم و حتی ریاضی مهندسی برای تمام مباحث آماده بودم اما به دلایلی نتونستم به اندازه ی زحمتم امتحان بدم. اول اینکه دو ساعت زمان فوق العاده کمی برای اون سوالات بود و همین خودش باعث شد که استرس زیادی داشته باشم. مخصوصا اینکه امتحان هشت و نیم شروع شد و قاعدتا باید ده و نیم تمام می شد اما من سر جلسه به هوای اینکه امتحان هشت شروع شده نزدیکای ساعت ده مغزم قفل کرده بود و منتظر بودم بلند گو اعلام کنه که وقت تخصصی تمام شده. همین باعث شد که تنش زیادی بم وارد بشه. علاوه بر این ها برای من که همه ی درسها رو خونده بودم این انتظار وجود داشت که بتونم به بخشی از سوالات همه ی درسا جواب بدم و وقت زیادی رو برای سیالات گذاشتم اما سطح سوالات سیالات بالا بود و نهایتا چیز زیادی از سیالات جواب ندادم. حالا بماند که دفترچه سوالات مخصوصا توی قسمت ترمو جایی برای محاسبه نداشت و سوالات بسیار کیپ همدیگه نوشته شده بود و همین باعث می شد که مدام چک نویس هات رو پاک کنی و برای محاسبات بعدی اشتباهاتی به وجود بیاد. در نهایت بعد از امتحان متوجه شدم دوستانی که امسال رو فقط برای کسب تجربه شرکت کرده بودن و فقط درس ترمو رو دو هفته قبل… ادامه نظر»

رضا-مهندسی شیمی
اسفند ۱۶, ۱۳۹۴ ۸:۵۹ ب٫ظ

ممنونم آرام خانم
امیدوارم شماهم سلامت و تندرست باشید

پس اینجوریاست ؛
در مورد اون که فرمودین توی ذهنتون ساعت شروع امتحان ۸ بوده و ساعت ۱۰ توقع داشتین کنکور تموم بشه رو کاملا درک میکنم چون خودم تجربه ش رو دارم. کاش آزمون های آزمایشی استاندارد و بدرد بخوری بود که آدم میتونست همچین تجربیاتی رو توی آزمونای آزمایشی داشته باشه و …

اما آرام خانم شما زحمتت رو کشیدی و کنکور دیگه تموم شده، پس لطفا این ایام رو به تکرار کنکور توی ذهنت و یا مرور سوالات و پاسخ های احتمالی تلف نکن؛
اول یه استراحت مطلق برای خودت تجویز کن هم روحی و هم جسمی
یه برنامه خوب برای لذت بردن از تعطیلات سال نو که حسابی بهت انرژی بده
در نهایت و درکنار همه اینها در روز زمانی رو به پیگیری و تهیه کردن یک فایل رزومه مناسب، جمع آوری توصیه نامه از اساتید مقاطع کارشناسی و ارشد، پیگیری مقالات و یا کتاب و اختراع و … یا هرچیزی که در دست انجام دارید و شرکت در آزمون زبان بعداز تعطیلات عید اختصاص بدید اگر مدرک زبان ندارید.

این پیشنهاداتی که خدمتتون عرض کردم بقول معروف هم بدرد دنیاتون میخوره و هم آخرت :D
پس لطفا دیگه غصه خوردن و حرص خوردن ممنوووووووع ;)

شادشادشاد باشید و مثل همیشه باانگیزه و پرانرژی
اگر سوالی بود درخدمتم، رضا :)

مهندسی شیمی
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۸:۲۴ ب٫ظ

از اول وزارت علوم میخاست فقط زبان و استعداد بگیره ولی سنجش مخالفت کردو گفت دروس پایه وقتی پایه میخونی میبینی هیچ پایه ای درکار نبود…
شد همون حرف وزارت علوم…
کاری کردن که فقط زبان و استعداد تعیین کننده باشه….

قابل توجه دوستانی که همش میگن آزمون خوبه و باید باشه…الآن خوب بود آزمون؟؟؟؟؟
سوالات غیراستاندار بودن٬ترمو راحت و بیشتر از مبحث آنتروپی بود…
سیالات که بنظر من سخت بود گفتن دروس پایه ولی پایه نبود من از رو راهیان خوندم تستای از ۷۴-۹۴ رو هم زدم ولی یه دونش توی این سوالا نبود حتی مشابهش!!!

ریاضی هم بین این همه مبحث فقط عدد مختلط دادن!!!
چرا طراح یه درصد فکر نکرد که چون مباحث زیادن داوطلبا برا خودشون یکی دو مبحثو که تسلط ندارن روش رو حذف میکنن؟؟!! اگه اینطوری فکر میکرد باید حداقل از هر مبحثی ۱-۲سوال میداد تا دواطلب بتونه چنتا سوال رو که خونده و بلده رو هم بزنه تا زحمتاش هدر نره بخاطر اینکه از مبحثی که تسلط نداره و یا نخوندتش و روش وقت نذاشته سوال بیاد اونم بیش از نصف سوالات!!! چند ماه درس میخونی وقت میزاری برای چی؟؟؟ واقعا برای اینجور سوالا؟؟؟؟؟
این آزمون استاندارده واقعا؟؟؟؟؟
یکبار مهندسی شیمی آزمون استاندارد دکترا داشته توی این جن سال؟؟؟؟
یا سوال اشتباست یا گزینه یا اینکه کل سوالا رو از یه مبحث میده!!!!

حسام
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

حدنصاب امید به خدا همه میاریم

رضا-مهندسی شیمی
اسفند ۱۶, ۱۳۹۴ ۹:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  حسام

انشاالله

رضا - مهندسی شیمی
اسفند ۱۶, ۱۳۹۴ ۰:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

که اینطور

بهار- دکتری ٩۴
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۶:۲۲ ب٫ظ

سلام دوستان
همگی نخسته :-)
چی شده، سیالات مبحث صوت و تراکم پذیری؟!؟ چه سوالات زشتی :-) نازل و گلوگاه و همگرایی و واگرایی!
ریاضی هم اعداد مختلط؟!! اینم بدتر بود که!
بچه ها توکل بر خدا، انشالله حدنصاب دانشگاه مدنظرتون رو بیارید. تغییرات کنکور امسال واسه همه جدید و مبهم بود، نگران نباشید و به خودش توکل کنید. و اینکه دکتری نهایت زندگی نیست، شاید سرنوشت بهتری واستون رقم خورده باشه، امید داشته باشید و تا اعلام رتبه ها، حسابی خوش بگذرونید :-)
انشالله نتیجه تلاش تون رو خواهید دید :-)

سیما
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۸:۲۴ ب٫ظ

ممنون عزیزم بابت دلداریتون. فقط خدا کنه نتیجه زحماتمون رو بگیریم!

امیدوار
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۹:۱۶ ب٫ظ

ممنون دوست عزیز،امیدوارم نتیجه زحمتامونو بگیریم!

بهار- دکتری ٩۴
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

در این که شکی نیست، قطعا به نتیجه تلاش تون خواهید رسید :-)
البته فراموش نکنیم گاهی نتیجه مطابق میل ما نیست و حکمت خدا مطرح میشه. انشالله در تمامی مراحل زندگی به بهترین ها دست پیدا کنید.

لیلا و الهه؛ یاران قدیم، اگه دوست دارید بفرمایید اندر احوالات شما :-)؟

رضا-مهندسی شیمی
اسفند ۱۵, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ق٫ظ

سلام بهارخانم

خوبین؟؟
توی آسمونا دنبالتون میگشتیم توی سایت پی اچ دی پیداتون کردیم :D
پس شماهم سوالات امسال رو تایید نمیفرایید؟ ;)

اوضاع خودتون روبراه هست آیا؟

موفق باشید، رضا :)

بهار- دکتری ٩۴
اسفند ۱۵, ۱۳۹۴ ۶:۳۴ ب٫ظ

سلام
ممنون
خداروشکر

مهندسی شیمی
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۵:۰۳ ب٫ظ

از شانس بدم توی این همه مبحث سیالات کارشناسی٬ من سیالات تراکم پذیر و سرعت صوتو نخونده بودم که متاسفانه ۳ تا سوال ازش اومده بود….هیچی از سیالاتو حتی نتونستم بزنم هیچیه هیچی…
ریاضی هم هیچی..وای خوش بحال اونیکه زبانش خوب بود….به همین راحتی کنکور امسالو از دست دادم
ای خدااااااااااا

حسام
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۷:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

چرا از دست دادی؟ همخ همین بودن

سیما
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۴:۱۵ ب٫ظ

سیالات و استعدادش سخت بود…

رضا-مهندسی شیمی
اسفند ۱۶, ۱۳۹۴ ۹:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

بله ظاهرا برای همه سخت بودن

امیدوار
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۴۲ ب٫ظ

پس ریاضی چی؟

حسام
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۳:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

یه دونه نزدم,هر ده تاش عدد مختلط بود.ما که عدد مختلط نخوندیم تو ریاضی مهندسی,حالا حداقل یکی دو سوال مشتق جزیی ندادن

امیدوار
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۴:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

آخه اینم شد سوال کنکور!ریاضی مهندسی ۳ فصل،نه فقط عدد مختلط!!!!!!!!:

مهندسی شیمی
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۲۵ ب٫ظ

افتضاح دادم..
فقط تونستم ترمو بزنم فقط ترمو فقط ترمو….

زبان و استعداادم اگه منفی نزنم شانس آوردم.

مهندسی شیمی
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۲۳ ب٫ظ

بچه ها چیکار کردین؟؟؟؟؟
من فقط تونستم ترمو بزنم….
هیچ سوال سیالتو نزدم چون نه جریان تراکم پذیر خونده بودم نه سرعت صوت بقیشو هم که مربوط به بخشای بعد بودو نزدم چون مطمئن نبودم….

استعداد و زبانم اگه منفی نشه شانس آوردم..
کلا افتضاح بود….
ای خدااااااااااااااااااا دیگه خسته شدم از این دکترا و آزموناش…

میخانه _مهندسی شیمی
اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ ۱:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

منم بد دادم : ) ترمو رو هم خوب نزدم. به نظرم ولی آسون بود : )

مهندسی شیمی به سیما
اسفند ۱۳, ۱۳۹۴ ۹:۱۳ ق٫ظ

ببخشی من همش سوال میکنم..
خوب حجم مخلوطه و بعد از اینکه Va,Vb رو بدست آوردیم برا بدست آوردن حجم کل مخلوط باید هر کدوم رو در جزء مولی شون ضرب بشن مگه اینطور نیست؟؟؟
اینجوری که شما گفتین فقط مجموع حجم ها رو به عنوان حجم کل بدست آوردین!!!
خواهش میکنم منو بیشتر راهنمایی کنین..

سیما
اسفند ۱۳, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق٫ظ

مولهاشون رو موقع محاسبه هر کدوم از حجم ها ضرب کردیم بهشون دیگه.داخل معادله حالت!

مهندسی شیمی به سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب٫ظ

خوب پس گزینه درست سوال ۳۰ چی میشه؟؟
میو* یو* بی٬تقسیم بر آ ؟؟؟

برا سوال ۱۳ منم ۳۶۰ درجه بدست آوردم ولی جواب فشار شد ۴/۱ که تو گزینه ها نبود!!
شما V کل رو از اون فرمولی که پایین تر گفتم بدست آوردین؟؟!! یعنی ۸۸۰ شد؟؟؟

سیما
اسفند ۱۳, ۱۳۹۴ ۹:۰۳ ق٫ظ

۳۰: بله اگه ارشد ۹۴ رو ببینین همونه!
۱۳: بعد از T2 رفتم سراغ معادله حالت و برای هم A و هم B ، حجم رو حساب کردم و V2 شد مجموع اون دوتا. حالا هم t و هم v رو داریم برای حالت دوم معادله حالت مینویسیم و p بدست میاد.

مهندسی شیمی به سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۹:۵۷ ب٫ظ

خوب پس گزینه درست سوال ۳۰ چی میشه؟!!
میو* یو* بی تقسیم بر آ ؟؟؟؟

برا سوال ۱۳ خوب منم ۳۶۰ درجه بدست آوردم ولی جواب فشار شد ۴/۱ که تو هیچکدوم نبود!!!
شما V کل رو از همون رابطه ای که پایینتر توضیح دادم بدست آوردین؟؟!یعنی ۸۸۰ ؟؟؟

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۹:۴۴ ب٫ظ

وای یکی به داد ما برسه!!!!!!!!!!!!

مهندسی شیمی به امیدوار و سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۹:۲۶ ب٫ظ

در مورد سوال ۳۰ شما میتونین راهنمایی کنین؟؟ چون من توی کتابای راهیان٬و مدرسان و پارسه حل های متفاوت دیدم نمیدونم باید چجوری حلش کنم؟!!!

سیما به امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۹:۳۶ ب٫ظ

مگه گزینه هاش غلط نیستن؟! حتی ارشد ۹۴ هم داده بودن همینو منتها با گزینه های درستش!

سیما به امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۸:۵۷ ب٫ظ

اگر ممکنه جوابتونو بفرستین. من نمیدونم چرا به نمیرسم به جواب.

مهندسی شیمی به امیدوار و سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۸:۴۹ ب٫ظ

بچه ها گزینه های سوال ۱۳ اشتباه هستن؟؟
من دمای تعادل رو ۳۵۰ بدست آوردم چرا گفتین ۳۶۰؟؟؟
اصلا برای اینکه انرژی های درونیشونو برابر قرار بدیم مگه نباید n1 ,n2 رو که متفاوت هستن رو هم توی معادلاتشون بذاریم؟؟ یعنی اینجور
Te-T1*n1 رو برابر با T2-Te*n2 بذاریم؟؟؟ بعد دمای تعادل رو ازش بدست بیاریم؟؟ یا اینکه اصلا n ها رو نباید بذاریم؟!!!!
بعدش مگه حجم مخلوط نمیشه y1*V1+y2*V2 ؟؟؟ خوب اینجوری حجم بدست میاد ۸۸۰؟؟
من روی تعیین دما موندم میشه منو راجب این دوتا موردی که گفتم برا تعیین دما راهنمایی کنین؟؟!!!
ممنون.

سیما به امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۹:۲۹ ب٫ظ

نه ۱۳ درسته.
من از رابطه ام آ در (یو۲ منهای یو۱) + ام بی در (یو۲ منهای ع۱) برابر صفر بدست آوردم.
T2=360

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۵:۰۱ ب٫ظ

بچه ها میشه سوال ۳۱ و ۳۴ رو هم یه راهنمایی بکنین؟

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۵:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

سوال ۳۱ رو خودمم خوب متوجه نشدم!فقط میدونم چون سیال بینگهام است پس در حال حرکت بایستی تنش بزرگتر شود از تنش تسلیم!

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۵:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

میشه شما هم بگین نظرتون چیه در مورد این سوال!من خوب متوجه نمیشم.

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۶:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

با نظرتون موافقم!

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۷:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

۳۴ چی؟

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۸:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

دوست عزیز با استفاده از معادله اندازه حرکت جواب بدست میاد!

مهندسی شیمی به امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ب٫ظ

دوست عزیز دستت درد نکنه واقعا ممنونم.
والا منم همینطوری راجب سوال ۱۵ گفتم از قانون اول برا سبستم بسته استفاده کرد بعدش فرض کنیم که سیستم برگشت پذیره و جای W بذاربم تغییرات PV بعد بگیم مجموع PV+u میشه تغییرات آنتالپی!!!
ما h1 رو داریم که از رابطه کیفیت بدست بیاد ولی h2 باید چی بذاریم؟؟!! باید تشخیص بدیم با فرار دادن وزنه به صورت بخار داغ درمیاد یا مایع سرد؟؟ بعد یکی از آنتالپی هارو جای h2بذاریم…بنظر شما با قراردادن وزنه چه سیستم حالتی ممکنه بگیره؟؟!!
بنظر شما میتونه درست باشه این حل؟؟؟

ببخشی شما برا سوال ۱۰ منظورتون از قانون سیکلیک چیه؟؟!!میشه بیشتر راهنمایی کنید؟!!
ممنون از اینکه جواب دادید.

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۱:۳۰ ب٫ظ

(rond V bar rond T)*(rond T bar rond P)*(rond P bar rond V)برابر -۱ راحت حل میشه سوال ۱۰.
من مشکلم ۱۵ و ۱۷ هست.
۳۱ رو کسی حل کرده؟

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۱:۴۷ ب٫ظ

برا سوال۱۰ باید از قانون سیکلیک که برابر ۱- می شود استفاده کرد.رند حجم به رند فشار در دمای ثابت ضربدررند فشار به رند دما در حجم ثابت ضربدر رنددما به رند حجم در فشار ثابت مساوی۱-.

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۱:۵۱ ب٫ظ

برا سوال۱۵ میشه چون افزایش فشار داریم پس کاهش حجم! بنابراین وارد ناحیه مایع متراکم میشیم پس h 2 همان hf می باشد.

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۴:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

میشه پاسختون رو بفرستید کامل

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۵:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

چون با اضافه کردن وزنه،نیرو زیاد،پس p هم زیاد!بنابراین طبق نمودار دما برحسب حجم فشار زیاد که حجم کاهش بنابراین به ناحیه مایع متراکم میرسیم پس h2 همان hf می باشد وh1 هم از رابطه کیفیت تو ناحیه دوفازی بدست می آید!برا اینکه Q برابر است با انتالپی طبق گفته دوستمون چون کار برگشت پذیر داریم و سیستم بسته است بدست می آد.

سیما
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۶:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

ممنون حل شد برام.

محمد علی
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۰:۳۵ ق٫ظ

بچه ها ریاضی چکار کردین؟بجز مدل سازی و مشتقات جزیی چی تمرکز کردین من تو این چن ساعت بخونم

محمد علی
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۰:۳۴ ق٫ظ

سلام دوستایی که قبول شدن میشه تراز و درصدشون بگن؟حدود چه ترازی باید بیاریم

مهندسی شیمی
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۹:۱۰ ب٫ظ

خواهش میکنم اگر کسی جواب سوالای پایینی منو داره برا من توضیح بده یا عکس از حلش بذاره تا ببینیم!!!

امیدوار
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

دوست عزیز در پایین که سوال پرسیدی برات جواب رو توضیح دادم.

مهندسی شیمی
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۸:۴۹ ب٫ظ

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید خواهش میکنم!!
کسی هست که پاسخ تشریحی کنکور دکتری ۹۴ رو داشته باشه؟؟!!!یا لینکشو یا اگه لینکشو نداره عکس از صفحاتش بگیره بذاره اینجا؟؟؟
من خیلی لازمش دارم!!!

سیما
اسفند ۱۰, ۱۳۹۴ ۱:۳۳ ب٫ظ

سلام بچه ها کسی جوابای تشریحی دکتری پارسال رو داره؟

میخانه _مهندسی شیمی
اسفند ۱۰, ۱۳۹۴ ۲:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

کسی جواب کلیدی، دکتری ۹۲ و ۹۳ رو داره ؟

بهار- دکتری ٩۴
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۰:۱۵ ق٫ظ

سلام دوست عزیز
پاسخنامه کلیدی آزمون دکتری مهندسی شیمی ۹۱ و ۹۲ رو توی اینترنت میتونید پیدا کنید. پاسخنامه ای که در ادامه اومده از کتاب مدرسان شریف هست.

پاسخنامه دکتری مهندسی شیمی ۹۲
۴، ۲، ۴، ۳، ۲، ۱، ۱، ۲، ۱، ۳،
۴، ۲، ۳، ۱، ۴، ۱، ۳، ۴، ۱، ۱،
۴، ۱، ۴، ۲، ۲، ۳، ۱، ۲، ۱، ۲،
؟، ؟، ۳، ۱، ۱، ۱، ۳، ۴، ۴، ۲،
۳، ۲، ۳، ۳، ۳٫
پاسخنامه دکتری مهندسی شیمی ۹۱
۳، ۴، ۲، ۴، ۴، ۳، ۳، ۱، ۱، ؟،
۱، ؟، ۲، ۳، ؟، ۴، ۴، ۱، ۳، ۳،
۳، ۲، ۳، ۴، ۳، ۴، ۲، ۱، ۲، ۱،
۳، ۴، ۲، ۴، ۳، ۲، ۳، ۴، ۳، ۴،
۲، ۱، ۲، ۴، ۲٫

ترتیب پاسخ ها از راست به چپ هست، پاسخ ده سوال اول ردیف اول، ده سوال دوم ردیف دوم.
البته جواب بعضی از سوالات میتونه غلط باشه که اشتباه در سوالات کنکور جز لاینفک است!

پاسخنامه کلیدی آزمون دکتری ٩٣ توی قسمت بالای بخش نظرات لینک زیر اومده:

https://phdtest.ir/1392/12/ردانلود-تست-سوال-دکتری-مهندسی-شیمی-۹۴-۹۳/

شاد و سربلند باشید.

سیما
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

کسی نداشت؟!

سیما
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

کسی نداشت ۹۴؟

مهندسی شیمی
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۹:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

منم در به در دنبالشم!!! سوالات پارسال صورت راحت ولی حل مشکل داره اصلا به حل نمیرسم!!!
مثلا این سوالتش سختن بنظرم!!
سوال ۱۰ که با وجودیکه معکوسش کردمو مشتق گرفتم بازم حوابش مثل گزینه مورد نظر نشد…

سوال ۱۳: اصلا باید چیکار کرد؟؟ مگه نباید از قانون گاز کامل استفاده کرد؟؟ به این ترتیب که حجم نهایی میشهv1*y1+v2*y2…و دمای نهایی که با قانون اول بدست میاریم که ثابته ولی چون دوتا دمای مختلف داریم پس باید میانگینشو بذاریم یعنی ۳۵۰؟؟!!!Rهم که معلومه میمونه فشار که طبق این توضیحات از قانون گاز کامل باید حسابشون کنیم درسته؟؟؟ ولی جوابش میشه ۳/۹!!که اصلا نیست تو گزینه ها!!!!

سوال۱۴: خیلی راهنمایی لازم دارم بچه ها!!! آنتالپی فرآیند پلی تروپیک رو باید چجوری حساب کنیم؟؟! از این فرمول میشه رفت؟؟ h_u+PV؟؟؟ خوب اگه بشه استفاده کرد به جای انرژی درونی و حاصلضرب پی وی چی بذارم؟؟؟

سوال ۱۵: Q برابر میشه با تغیرات آنتالپی؟؟؟ اگه آره h1 از رابطه مربوط به کیفت بدست میاد ولی h2 رو چی بذاریم؟؟مگه میشه از این فرمول استفاده کرد که بگیم Q برابر است با h+u و بعد بریم از روابط کیفیت u,h براشون حسابش کنیم!!! آخه مگه سیستم بسته نیست؟؟چه جوری جای w بذاریم تغیرات آنتالپی؟؟

سوال ۱۷: این سوال مگه براحتی از فرمول یخچال بدست نمیاد؟؟؟ چرا ln آورده برا داده های مسئله؟؟؟ اصلا چجوری باید حل بشه؟؟؟

اوووففف بچه ها تو رو خدا کمک کنید!!! سوالات همه ظاهر راحت دارن برام ولی نمیدونم من چرا تو حلشون موندم؟؟؟؟

امیدوار
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

سلام دوست عزیز!برا سوال۱۰ باید از قانون سیکلیک استفاده کنی!

امیدوار
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

جواب سوال۱۷ هیچ کدوم از گزینه ها صحیح نیست!جوابش میشه ۵۷.۱۴!از فرمول یخچال کارنو حل میشه.

امیدوار
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

برا سوال ۱۳ با استفاده از قانون اول ترمو برای سیستم بسته کار وگرما صفر،پس انرژی داخلی ثابت، بنابراین انرژی داخلی مادهA و B برابر و دمای تعادل بدست میاد،که میشه ۳۶۰!بعد بایستی V کل را بدست آورده و در آخر از رابطه قانون گاز کامل فشار کل را بدست آوریم.

امیدوار
اسفند ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

برا سوال ۱۵ چه طوری میشه گفت Q برابر انتالپی است؟از کجا میشه فهمید؟؟؟؟؟

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۰:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

برا سوال ۱۴ چون ما گاز کامل داریم از فرمول انتالپی گاز کامل استفاده میکنیم.بعد برا بدست آوردن T2 از قانون پلی تروپیک!رابطه فشار و دما!

امیدوار
اسفند ۱۲, ۱۳۹۴ ۰:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

برا سوال ۱۵ نمیدونم چه جوری میشه گفت گرما برابر تغییر انتالپی!شما اگه میدونی لطف میکنی برام توضیح بدی.ممنون میشم!

محمد علی
بهمن ۲۸, ۱۳۹۴ ۶:۳۳ ب٫ظ

یه سوال دیگه ,من پارسال که شرکت کردم استعداد رو ۳۰ زدم میخواستم بدونم با زبان صفر ولی استعداد شانس هس یا نه,من خلاصه نویسی سیالات رو دارم اما ریاضی رو نمیدونم چکار کنم

محمد علی
بهمن ۲۸, ۱۳۹۴ ۶:۱۶ ب٫ظ

سلام من تنها ترمو رو خوندم ,رزومم خوبه فقط باید مجاز بشم,کسی توصیه ای برا این دو هفته داره؟

بهار- دکتری 94 به الهه
دی ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۲ ق٫ظ

سلااااااام الهه
کجایی دختر خوب؟
هستی یا نیستی :-)
اگه هستی بدو بیا ببینم در چه حالی، اگه نیستی هم لطفا پیام بده :-)

الهه
دی ۲۵, ۱۳۹۴ ۸:۳۷ ب٫ظ

سلام بهار جان خوبی؟
هستم. اوضاع رو به راه؟
اگه بخوای از من بدونی که خوب نیستم این تغییر منابع کلافه ام کرده و از طرفی تمرکز ندارم. زبان و استعداد هم هر چی میخونم تاثیر زیادی نداره. درس میخونم اما…
تو از خودت بگو..

بهار- دکتری ٩۴
دی ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  الهه

سلاااااااااام عزیزم، چشم به صفحه موندم دختر :-| گفتم نکنه متواری شدی رفتی دور دورااااا :-)
ممنون منم خوبم خداروشکر، نمرات این ترم اعلام شه ببینیم پرونده رو به دست راست مون میدن یا چپ :-)
تغییر منابع کنکور که اصن یه وضی، خدا خیرشان دهاد یا … :-|
الهه شرایط واسه همه یکسانه، توی همین رشته ی ما هنوز خیلی از بچه ها واسه خوندن ریاضی سر در گم هستن و نمیدونن چیزایی که میخونن خوب و کافیه یا نه! توی این مدت باقی مونده سعی کن مباحث رو تموم کنی و حداقل قسمت های مهم رو خونده باشی و بقیه شو بسپار به خودش، انشالله نتیجه تلاش تو میبینی عزیزم. بدون هیچ نگرانی درس تو بخون و واسه رسیدن به هدفت تلاش کن تا ببینیم چی پیش میاد، انشالله که خیره و به بهترین ها دست پیدا میکنی. اصلا به هیچی فکر نکن، تمرکز ندارم چیه :-) هنوز واسه استرس و بی تمرکزی خیلی زوده هااااا :-)
عاقبت بخیر شی عزیزم، نگران نباش و از لحظات زندگیت لذت ببر.
شاد باشی دوست خوبم :-)

الهه
دی ۲۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ق٫ظ

مرسی دوست عزیزم واسم دعا کن.

یاسین
دی ۱۹, ۱۳۹۴ ۴:۰۵ ب٫ظ

سلام بچه ها
من تا حالا خیلی خوب مطالعه داشتم ولی یک دورم کامل نشده و مرورم نداشتم، ولی الان خیلی انرژی کم دارم و خیلی با تمرکز نمیخونم از طرفی خیلی علاقه به ادامه دارم و رشته ام رو خیلی دوست دارم و براش برنامه دارم، بنظرتون تو این فرصت باقی چکار میشه کرد؟؟؟؟
من واقعا انگیزه بالایی دارم ولی انرژیم ته کشیده و کم اوردم،
با تشکر

بهار- دکتری 94
دی ۲۰, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  یاسین

سلام دوست عزیز
اگه تا الان با تمرکز خونده باشید، مرور مطالب نباید خیلی وقت تونو بگیره. حالا که انگیزه بالایی دارید و واسه رشته تون برنامه دارید، پس استرس و نگرانی رو بذارید کنار و به تلاش تون ادامه بدید :-)
عنوان همه مطالبی که نخوندید رو توی یه برگه بنویسید و براساس اونا یه زمانی رو واسه “پایان” در نظر بگیرید و سعی کنید تا اون روز یه دور تموم بشه و بعدش به مرور مطالب بپردازید. بررسی سوالات سال های قبل هم فراموش نشه :-)
شاد و پیروز باشید.

جدید
دی ۶, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب٫ظ

بچه ها بنظرتون منظور از ریاضیات مهندسی دقیقا چه منابعیه؟؟؟
آیا شامل کاربرد ریاضی، معادلات دیفرانسیل و محاسبات عددی هم میشه؟؟؟
خواهشا یکی جواب بده..
شماها چی میخونین؟؟؟

امیدوار
دی ۱۲, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  جدید

ریاضیات مهندسی و معادلات، منابع مناسب ریاضی مهندسی دکتر کریمی انتشارات نصیر،کتاب مدرسان شریف!
حل مسائل ریاضی مهندسی بدون دخالت دست هم کتاب خیلی خوبه،

مهندسی شیمی
دی ۶, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب٫ظ

بچه ها یکی راهنمایی میکنه؟!!
امکان اصلاح ثبت ناممون هست؟!!میتونم یه رشته دیگه اضافه کنم به قبلیا؟!!
بنظرتون شبانه خوبه که بزنمش؟؟!!
احتمال قبولیم تو شبانه زیاده ولی نه پول دارم نه سرکارم!!!بنظرتون ریسک کنم برا زدنش؟؟!!یعنی شبانه این ترم بهتره یا بشبنم کم کم بخونم و به امید قبولی روزانه باشم برا سال بعد؟!!!

مهندسی شیمی
دی ۶, ۱۳۹۴ ۱:۲۶ ب٫ظ

ببخشید بچه ها میشه رتبه هاتونو بگید؟؟!!میخام بدونم رتبه برتر هم داشتیم که رزومه هم داشته ولی توی مصاحبه رد شده یا نه فقط رتبه های بالای۳۰۰موندن؟!!

الآن کسی هست توی رشته ما که هم رتبش خوب باشه و هم رزومه خوب داشته باشه؟؟!!!

...
دی ۶, ۱۳۹۴ ۱:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهندسی شیمی

بله هست
هم رتبه خوب و هم رزومه خوب

به ...
دی ۶, ۱۳۹۴ ۸:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  ...

یعنی شما الآن هم رتبه ی خوب و هم رزومه ی خوبی داشتید ولی متاسفانه قبول نشدید!!!!
آخه چرااااااا!!!!

به ...
دی ۶, ۱۳۹۴ ۸:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  ...

میشه رتبه و رزومتون رو بگید؟؟؟

farzane
دی ۶, ۱۳۹۴ ۰:۴۶ ق٫ظ

سلام.خسته نباشین دوستان کنکوری :-) خیلی روزای خوبیه.خیلی خوش میگذره واقعا بهمون.امیدوارم سال اینده دوستان پشت کنکوری این لحظات عرفانی رو تجربه کنن :-P واقعا ازدستش ندین.تلاشتون انجام بدین :-) باتشکر

الهام
دی ۳, ۱۳۹۴ ۸:۳۱ ب٫ظ

سلام دوستان عزیز یه سوال میخواستم ازتون بپرسم
اگر کسی تو مرحله تکمیل ظرفیت انتخاب رشته انجام بده و یه دانشگاهی را انتخاب کنه و بعدا به این دانشگاه دعوت به مصاحبه بشه اما اگر بعدا منصرف بشه برای جلسه مصاحبه حضور پیدا نکنه از کنکور سال بعد محروم میشه ؟
منظورم اینه که شرایط تکمیل ظرفیت مثل خود انتخاب رشته کنکوره یا سختره؟

امیر
دی ۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  الهام

نه محروم نمیشه اما التماس میکنم این کار را انجام ندید!
اینجوری حق یه نفر دیگه که نیت شرکت و قبولی در اون کدرشته رو داره میخورید و اصلا کار خوبی نیست
بشینید همین الان فکر کنید و تصمیم بگیرید و اگر مطمینید در صورت دعوت شدن به مصاحبه حتما حضور پیدا میکنید انتخاب کنید و اگر قصد شرکت ندارید لطفا لطفا لطفا لطفا انتخابش نکنید

نگار
دی ۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  الهام

بهتره همین الان تکلیف خودتون را روشن کنید و فقط در صورت شرکت در مصاحبه انتخاب رشته کنید
این فرصت آخر هست از هم نباید بگیریم این فرصت را

آنیتا به آرام و بهار عزیزم
دی ۲, ۱۳۹۴ ۱۰:۱۳ ق٫ظ

یه سلاااااااام گرم و پرانرژی به دوستانم بویژه بهار و آرام عزیز، با اینکه پارسال ندیده بودمتون ولی حس بودنتون بر من شوق زیستن میداد :-) من خوبم خدا رو صد هزار مرتبه شکر :-) خوبیها رو به همه دوستای عزیزم از ته ته ته قلبم از خدا آرزو میکنم :-) بچه ها مواظب باشیم تا خدایی نکرده سردی هوا احساساتمونو منجمد نکنه. خیلی خوبه که همدیگرو به هدف های خوب هل بدیم در کنار اهدافمون تا جای ممکن همدیگرو به کارای خوب تشویق کنیم و غرق روزمرگی زندگیهامون نشیم. با خودِ همین زبونمون خیلی کارا میتونیم از صبح تا شب انجام بدیم: با این زبون میشه مسخره کرد. با همین زبون میشه روحیه داد!!! با این زبون میشه ایراد گرفت. با همین زبون میشه تعریف کرد!!! با این زبون میشه دل شکست. با همین زبون میشه دلداری داد!!! با این زبون میشه آبرو برد. با همین زبون میشه آبرو خرید!!! با همین زبون میشه جدایی انداخت. با همین زبون میشه وصل کرد!!! با این زبون میشه آتیش زد. با همین زبون میشه آتیش ها رو خاموش کرد!!! اگه اختیار هیچ چیز رو نداشته باشیم، لااقل اختیار زبونمونو که داریم!!!!!!!! زبون استخون نداره ولی بدجووور استخوان میشکونه!!! بیایید بیشتر حواسمون به زبونمون باشه تا در کنار موفقیت های شغلی و تحصیلی ازمون به عنوان یک انسان، به نیکی یاد بشه :-) :-) همه شمارو به همون نگاه زیبای خدا می سپارم. دعای من برای شما و خدای من پناه شما :-) آرام عزیز و دوست داشتنی، بهارخانوم مهربون و شیرین… ادامه نظر»

بهار- دکتری ٩۴
دی ۲, ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب٫ظ

سلام آنیتا :-)
یه قلب قشنگِ قشنگ، رنگی رنگی، فقط و فقط واسه آنیتا :-)
خیلی خوشحالم که خوب و خوشی هر چند مطمئن بودم که آنیتا مثل کوه استواره. خدا رو شکر :-)
چه خوب شد به اینجا سر زدی، یاد ایام گرامی باد دوستم.
هر جا هستی دلت خوش و تن ت سالم.
موفق باشی عزیزم …

آرام
دی ۳, ۱۳۹۴ ۱:۱۴ ق٫ظ

سلااام آنیتای عزیز :) دوست خوب و قدیمی :)

خدا رو شکر که خوبی و حالِ دلت خوبه :) انشالله همیــــــشه همینطور باشی :)
و ممنونم بابت دعاهای خوب و قشنگت :)
من هم از داشتن دوستای خوبی مثل شماها بسیاااااار خرسندم :D
انشاالله همیشه شااااد و سلامت و موفق در کنار عزیزانت باشی :)

آنیتا
آذر ۳۰, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ق٫ظ

تصحیح میکنم
یلدای همگی!

آنیتا
آذر ۳۰, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ق٫ظ

شب یلدا همیشه جاودانی است / زمستان را بهارزندگانی است
شب یلدا شب فر و کیان است / نشان از سنت ایرانیان است
ببین چگونه قناری ز شوق می لرزد
” نترس از شب یلدا بهار آمدنی است!! ”
سلااااااااااااام میکنم به همه رفیقان قدیمی بویژه بهار عزیز، آرام، آقارضا،ریحانه گل،و…
اومدم بعد مدتها بگم یلدای همگی پیشاپیش مبارک… با اینکه نبودم ولی همیشه به یادتون هستم.

بهار- دکتری ٩۴
آذر ۳۰, ۱۳۹۴ ۳:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  آنیتا

سلااااااااااااام عزیزم
به به آنیتا اومدددددددددد :-) خانوم، پارسال دوست امسال هیچی ها :-|
خوبی آنیتا؟
از ریحان جویای احوالت شدم، خوش باشی عزیزم :-)
انشالله همیشه ازت خبرای خوب خوب بشنوم :-)
یلدا بر شما نیز مبارک …

آرام
دی ۱, ۱۳۹۴ ۰:۲۰ ق٫ظ
پاسخ به  آنیتا

سلااام آنیتای عزیــــــــز :)

چقد خوشحال شدم :)، مگه میشه دوستای خوبی مثل شما رو فراموش کرد. الآنم به یاد پارسال همین موقع … اومدم اینورا سری بزنم ;)
امیدوارم هر جا هستی حالت خوبِ خوب باشه :)
دیگه زمان از تبریک یلدا گذشته… ولی انشالله زمستون خوب و پر باری رو پیش رو داشته باشی دوست قدیمی ;)
تنت سالم… لبت خندوووون :)

امیدوار
آذر ۲۵, ۱۳۹۴ ۶:۰۵ ب٫ظ

سلام دوستان،میشه بگین چه جوری جواب= (f(x
[X_[Xبه ازای x=0 میشه ۱/۲ ؟!ممنون میشم جواب بدین؟در کل یه توضیح کوچولو در مورد براکت صف و اعداد مثبت و منفی؟!

دوست قدیمی
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ق٫ظ

چرا اینجا اینقدر سوت وکور شده از بهار خانم اقا رضا چه خبر دلتنگتون شدیما

بهار- دکتری ٩۴
آذر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  دوست قدیمی

سلام دوست قدیمیِ عزیز :-)
ممنون از لطف شما، منم مشغول بجا آوردن مسئولیت سنگین دانشجویی و همچنین استادی هستم :-)

انگار بچه ها نمیخوان امسال کلاس رفع اشکال بذارن و فعالیت کنن :-|
انشالله همگی دارن با سرعت نور پیش میرن و هیچ سوالی هم ندارن :-)
شاد و پیروز باشید دوستان.

دوست قدیمی
آذر ۲۵, ۱۳۹۴ ۹:۵۰ ق٫ظ

بهار خانم دستتو بزار روی سرم شاید منم قبول بشم
خانم دکتر استرس دارم دولتی که قبول نمیشم واسه ازاد همون کتابای راهیان ارشد دوره لیسانس رو بخونم به نظرت خوبه؟

بهار- دکتری ٩۴
آذر ۲۷, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  دوست قدیمی

با عرض سلام مجدد
:-|

بهار- دکتری ٩۴
آذر ۲۸, ۱۳۹۴ ۹:۳۹ ق٫ظ
پاسخ به  دوست قدیمی

در مورد دانشگاه آزاد اطلاعاتی ندارم.
موفق باشید.

امیدوار
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۶:۵۱ ب٫ظ

سلام دوستان،برا ریاضی مهندسی باید معادلات هم بخونیم؟؟؟؟خواهشا یکی جواب بده!برا ریاضی مهندسی بخش توابع مختلط هم باید خونده شود چون تو کتابای ر
ریاضی مهندسی تست مخصوص م.شیمی نیست؟
ممنون میشم حداقل یکی جواب بده!

میخانه _مهندسی شیمی
آذر ۲۳, ۱۳۹۴ ۱:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

معادلات رو باید بدونین چون تو کابرد ریاضیات زیاد استفاده میشه. برا مهندسی شیمی لازمه.
توابع مختلط مبحث کم اهمیتی هست. اگه وقت دارید بخونید اگه نه که بی خیال :)

میخانه _مهندسی شیمی
آذر ۱۸, ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب٫ظ

سلام.
بازم من سوال دارم.

ارسال مقاله به ژورنال معتبر خارجی، بعد چند وقت تایید و پذیرفته می شه؟

ممنون

مهندسی شیمی
آذر ۱۹, ۱۳۹۴ ۹:۳۶ ب٫ظ

سلام.
دوست عزیز بستگی داره به ژورناله.
من یکی از مقالاتمو فرستادم برای فیول سل آلمان از اردیبهشت تا حالا درحال داوریه..
یکی دیگشو توی همون وقتا با فاصله دو هفته زودتر فرستادم برای زورنال انرژی الآن دیگه کم کم داره مراحل چاپ نهاییشو طی میکنه که زود بره توی ساینس دایرکت..

sara
آذر ۱۴, ۱۳۹۴ ۶:۵۱ ب٫ظ

سلام به دوستاان گل
ی سوال
خواهشا دقیق جواب بدین
ریاضی چی بخونیم ؟؟؟
من اصلا درک نمی کنم ریاضی چطور میخوان سوال بدهن :(

محمد حسین
آذر ۷, ۱۳۹۴ ۹:۳۸ ق٫ظ

با سلام خدمت دوستان چند تا سئوال داشتم میشه کمکم کنید اصلا گیج شدم

واسه ازمون دکترا باس منابع ارشد رو بخونیم یعنی همون منابعی که باهاشون ارشد رو قبول شدیم باس بخونیم!!!(مگه میشه چنین چیزی)

سئوال بعدیم اینه که تو فرصت زمانی کم مثلا یک ماه واسه خوندن به نظرتون چه کتاب هایی رو بخونیم که امید داشته باشیم بتونیم چندتا جواب تست رو بدیم

یه سئوال دیگمم اینه که اگه پایان نامه من موضوعش شبیه سازی کار غشایی هست برای مصاحبه گیر نمیدن که گرا رفتی کار شبیه سازی برداشتی وکار ازمایشگاهی انجام ندادی

ممنونم اگه کمکم کنید

لیلا -مهندسی شیمی
آذر ۸, ۱۳۹۴ ۶:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  محمد حسین

سلام.
سوال اول: بنظر میرسه که امسال باید در همون حد کتابای کارشناسی بخونین.
سوال دوم: اگه مسلط هستین به مسایل و از طرفی زبانتون هم خوبه بله همون یک ماه هم کفایت میکنه..من خودم همیشه میگم ماه، هفته ، روز و ساعت مطالعه فقط به خود شخص و نوع خوندنش بستگی داره چه بسا افرادی هستند که با یک یا دوماه خوندن رتبه های خوبی آوردن نسبت به اونایی که ۴ یا ۵ ماه میخوندن..کیفت همیشه بهتر از کمیته.
سوال۳: این سوالو هیچوقت ازتون نمیپرسن چون همه که نمیتونن کار آزمایشگاهی انجام بدن الآن دیگه اکثرا کار مدلسازی و شبیه سازی انجام میدن وقتی به نتیجه مطلوب رسیدن برای ساختش اقدام میکنن..
خیلی از اساتید هم ترجیح میدن دانشجوهاشون یه کاری رو شبیه سازی کنن و درصدد ارایه یک ایده نو باشن یا یه مشکلی را بتونن برطرف کنن پس کسی مطلقا به شما گیر نمیدن برای همچین کاری..از طرفی موضوعات غشا یکی از موضوعات برجسته توی زمینه جداسازیه و معمولا توی هر دانشگاهی که مهندسی شیمی داره حداقل یک استاد وجو داره که بیس کاریش روی غشا و فرآیندهای مربوط به اون باشه پس اصلا نگران نباشین.
انشاالله موفقو موید باشین.
التماس دعا.

سیما
آذر ۱, ۱۳۹۴ ۶:۵۴ ب٫ظ

با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی اینجا میدونه آخرین رتبه قبولی در مهندسی شیمی کلیه دانشگاههای تهران روزانه چند بوده؟

رضا - مهندسی شیمی
آذر ۳, ۱۳۹۴ ۴:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

سلام سیماخانم

با شیوه ای که امسال بچه ها رو به دانشگاه ها معرفی کردن، شما باید رتبه ای زیر ۵۰ داشته باشید برای معرفی شدن و درنهایت پذیرش در دانشگاه های تهران و حتی پژوهشگاه صنعت نفت؛ هرچند رتبه های پذیرفته شده در نوبت شبانه به مراتب بالاتر بودن؛

موفق باشید، رضا :)

سیما
آذر ۳, ۱۳۹۴ ۴:۴۴ ب٫ظ

ممنونم آقا رضا. چه توصیه هایی دارین برامون؟ برای این رتبه ای که فرمودین! ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید.

رضا - مهندسی شیمی
آذر ۳, ۱۳۹۴ ۷:۲۷ ب٫ظ

خواهش میکنم سیماخانم

درس درس درس رزومه رزومه رزومه :D
اول اینجوری بگم که شما بهترین رزومه رو هم داشته باشید اما رتبه نیارید پس بکارتون نمیاد!
اما از سال گذشته که خواستن روند کنکور رو تغییر بدن و بیشتر روی مصاحبه مانور داده بشه و یه جورایی بیشتر حق انتخاب به دانشگاه ها داده بشه، بنابراین رزومه و جلسه مصاحبه خیلی اهمیت پیدا میکنه؛

بنابراین در این مدت درکنار درس خوندنتون برای بهترین رتبه، میتونید در روز یکی دو ساعت هم برای تکمیل رزومه

( مثلا ارسال مقالات و پیگیری پذیرش نهایی مقالات، تدریس برای ترم آینده درصورت امکان، گرفتن مدرک زبان در اولین فرصت بعداز کنکور، اختراع و کتاب و … که شما بهتراز من میدونید؛)

در نظر بگیرید که درنهایت به هر دو قسمت به خوبی رسیده باشید. :)

در مورد خود کنکور هم اگر پایه زبان خوبی دارید روی هردو درس عمومی وقت بگذارید ولی فقط به سوالاتی که مطمئن هستید پاسخ بدید. اما اگر احساس میکنید که زبان رو خیلی تسلطی ندارید و وقت زیادی میخواد کلا بیخیالش بشید و فقط استعداد رو کار کنید و سرجلسه هم تمام وقتتون رو بگذارید روی استعداد و با تمرکز بیشتری به سولااتش پاسخ بدید.

انشاالله که هرچه خیر شما و سایر دوستان هست رقم بخوره :)
التماس دعا، یاحق :)

سیما
آذر ۵, ۱۳۹۴ ۶:۵۰ ب٫ظ

ممنونم ازتون.

دکتری95
آذر ۱, ۱۳۹۴ ۰:۴۷ ق٫ظ

سلام بهار جان
میخواستم یه سوالی راجع به رزومه بپرسم. مثلا اگه من یه مقاله ISI داشته باشم و ۲ تا کنفرانسی امکان داره که با گرفتن حد نصاب برای دانشگاه های خوب دکتری قبول بشم؟(البته قبولی فقط توی دانشگاه های تهران مد نظرمه چون دکتری طولانیه. برای من سخت و نشدنیه برم جای دیگه)
دانشگاه کارشناسیم دانشگاه تهران بود. ارشد علم و صنعت. سابقه تدریس و کتاب و اختراع ثبت شده هم ندارم.
مدرک زبان هم شاید بتونم تا سال دیگه بگیرم.

بهار- دکتری ٩۴
آذر ۱, ۱۳۹۴ ۵:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  دکتری95

سلام داوطلب دکتری ٩۵ :-)
بله، چرا که نه. رزومه نسبتا خوبی دارین، دوره لیسانس و ارشد هم که جاهای خوب خوب درس خوندین :-) واسه مدرک زبان اگه تونستین حتما اقدام کنین و اینکه اگه بتونید بازم مقاله بنویسید، عالی میشه. البته بنظرم همین رزومه تونم خیلی خوبه و میشه امیدوار بود. فعلا درسا رو خوب بخونید تا بتونید نمره عالی کسب کنید، بعدش خدا بزرگه، انشالله بتونید همون تهران قبول بشید.
شاد و موفق باشید.

دکتری95
آذر ۲, ۱۳۹۴ ۰:۵۴ ق٫ظ

مرسی از راهنماییتون :-)

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۹:۴۵ ب٫ظ

سلااااااااام دوستان
یه سلام مخصوص به مسئولین محترم پی اچ دی تست :-)
یه خسته نباشید ویژه ی ویژه، داغ داغ مخصوص شما
خدا خیرتان دهد و به بهترین ها دست پیدا کنید …
واسم یه سوال فنی پیش اومده! میگما امسال “مصاحبه با رتبه برتر آزمون دکتری ٩۴ رشته مهندسی شیمی” نداریم عایا؟ :-)
آخه خیلی وقته وسایل صفحه رو جمع و جور کردیم و روی یه تیکه موکت نشستیم تا به صفحه جدید کوچ کنیم :-) اگه مصاحبه ای در کار نیست که ما به ناچار مجددا فرش بگسترانیم :-)
———
سلام
با توجه به تغییر نحوه برگزاری آزمون دکتری احتمالا مصاحبه ای نخواهیم داشت اما پیشنهاد می کنیم برای ارتباط بهتر با داوطلبان آزمون ۹۵ به صفحه
“انجمن آزمون مهندسی شیمی”
مراجعه فرمایید
با تشکر از توجه هوشمندانه شما

امیدوار
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۴:۵۵ ب٫ظ

سلام،دوستان کسی میدونه در ریاضی مهندسی قسمت روش دالامبر برای حل معادله موج را باید بخونیم یا نه؟در فصل معادلات دیفرانسیل با مشتقات جزئی!

نگار م
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۸:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

ببخشید شما ریاضی رو چی میخونید؟ چی بهتره؟ مدرسان یا پارسه یا کتاب دکتر کریمی؟

امیدوار
آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ۸:۱۶ ق٫ظ
پاسخ به  نگار م

سلام من کتاب دکتر کریمی رو میخونم!ولی هم حجمش زیاده و هم احساس میکنم خیلی از مطالبش برا م.شیمی نیست بلکه مخصوص برقی هاست!اگر جایی رو باید حذف کرد و نخواند دوستان لطف کنن بگن!

یلدا
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۱:۱۵ ب٫ظ

سلام و عرض تبریک به دوستای گلم بهار و آرام فرزانه … خیلی خوشحالم که نتیجه زحماتتونو گرفتین ایشاا… همیشه موفق باشین من پارسال همقطارتون بودم اما به مقصد نرسیدم متاسفانه… بنظرتون الان دیره اگه بخام شروع کنم ؟ بعدش مگه دو مرحله ای نشد مرحله اول زبان و استعداد پس چرا همه دارن سوال از درسای اختصاصی میپرسن و میخونن ؟؟؟ میشه یکی راهنماییم کنه ممنون میشم …

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۹:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  یلدا

سلاااااااام خانوووم
به به یلدای قدیم :-) خوبی عزیزم؟ ممنون، انشالله امسال به بهترین ها برسی.
نخیر، دیر نیست دوستم.
پس از خواب جدید مسئولان محترم بی خبر موندی :-| آزمون دو مرحله ای کنسل شد و یک مرحله شامل دروس پایه و دروس عمومی برگزار میشه، لیست دروس رو قبلا اعلام کرده بودن و از جناب گوگل هم بپرسی بهت میگه :-) دروس پایه شامل سیالات، ترمودینامیک و ریاضیات مهندسی و دروس عمومی شامل استعداد و زبان هست. آزمون کتبی مثل سالهای قبل برگزار میشه و به جای رتبه، نمره ی داوطلب اعلام میشه. بعد هر دانشگاهی یه حد نصاب نمره واسه خودش در نظر میگیره و هر کسی براساس حد نصاب اعلام شده از سوی دانشگاه میبینه که آیا نمره ش در محدوده ی نمره ی دانشگاه هست یا نه! بعد از اینکه به دانشگاه ها واسه مصاحبه دعوت شدید حالا دست دانشگاه ها بازه که بیان آزمون کتبی برگزار کنن یا نه! اینجا دیگه ساز دانشگاه های مختلف به صدا درمیاد و … :-| خدا بخیر بگذرونه و انشالله حق هیچ کس ضایع نشه!
فعلا فقط و فقط باید به مرحله آزمون کتبی سازمان سنجش فکر کنید تا بتونید یه نمره خیلی خوب کسب کنید، بقیه ش خدا بزرگه :-) شاید خواب قشنگ تری دیدند :) در کنار درس خوندن تکمیل رزومه فراموش نشود، مقاله، کتاب، اختراع، آزمون زبان و …
بازم مشکلی بود در خدمتم.
شاد و تندرست باشی.

به دکتری 95
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۵۲ ب٫ظ

با سلام
دوست عزیز کتاب ریاضیات پارسه دکتر معتقدی را باید کامل کامل خواند؟
بخش حذفی ندارد؟
شما راضی هستین از این کتاب خوب گفته شده مطالب؟

حسام
آبان ۳۰, ۱۳۹۴ ۱:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  به دکتری 95

سلام بابا ایقده استرس ندین به خودتون کتابای مهندسی شیمی بخونین

نگار م
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۳:۳۴ ب٫ظ

سلام بچه ها.
من تازه میخوام شروع کنم اگه خدا بخواد
میشه یه راهنمایی کنید که شما ریاضی رو مدوم کتاب میخونید؟ کدوم کتاب بهتره و خوب و کامل توضیح داده و تست داره؟

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۹:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  نگار م

سلام نگار :-)
موفق باشید …

رعنا
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب٫ظ

سلام به بهار خانوم مهربون
عزیزم سوالی ازتون دارم لطفاکمکم کنید.من برای خوندن استعداد تحصیلی واقعا سردرگمم.به نظرتون چی بخونم.وقتی بخش تضعیف و تقویت استدلال رو میبینم واقعااسترس میگیرم ازپسش برنمیام.استرس میگیرم چکار کنم.من استعداد مدرسان شریف رو ندارم ولی میگن پرحجمه بازم میترسم بگیرمش و باز هم به دلیل حجم زیاد فرصت نکنم کامل بخونم ولی به دنبال یه درصد خوبم نمی تونم ازش بگذرم.لطفا راهنمایی کنید.

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۱۱:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  رعنا

سلام عزیزم واسه استعداد تحصیلی کتاب مدرسان شریف خیلی خوب و کامله و قطعا چنین کتابی باید حجیم باشه :-) استعداد کلا شامل ۴ بخش میشه؛ حل مسئله، بخش تحلیلی، درک مطلب و تجسمی. تضعیف و تقویت استدلال یعنی چی؟ نکنه قسمت استدلال منطقی رو میخونید :-) استدلال منطقی واسه ما نیستا. توی این ۴ بخشی که گفتم اول باید ببینید نقطه قوت تون توی کدوم بخش ه، یعنی باید بدونید توی کدوم بخش پر استعداد هستید :-) اصولا بچه های فنی سوالات تجسمی رو به راحتی جواب میدن. بخش حل مسئله و تحلیلی هم تا حد زیادی به ریاضیات و یه سری قوانین هندسی برمیگرده که اگه نکات ساده ریاضی رو بلد باشید و سوالات کنکور هم فضایی :-) نباشن میشه جواب داد، انشالله. قسمت درک مطلب بستگی زیادی به حال و هوای طراح محترم داره که سوالات منطقی و درستی مطرح کنه و یا … :-| خیلیا میگن سوالات درک مطلب رو آخرین بخش جواب بدید و یا حتی کنار بذارید! در مجموع اگه با این قسمت ها آشنا نیستید، اول سوالات سال های قبل رو یه نگاه کلی بندازید تا با تیپ سوالات آشنا بشید و بفهمید توی کدوم بخش باید خودتونو تقویت کنید و بعد خوندن استعداد رو شروع کنید. خوندنش هم مثل زنگ تفریح میمونه، اصلا استرس معنا نداره دوست عزیز :-) در مورد معرفی کتاب خوب، من نظرم همون مدرسان هست که تمام مباحث رو پوشش داده. کتاب مسیح خواه هم میگن خوبه اما از حجم کتاب هیچ اطلاعی ندارم. اگه توضیحاتم ناقص هست… ادامه نظر»

رعنا
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۹:۲۰ ب٫ظ

مرسی عزیزم از راهنماییت.توضیحاتون به من آرامش داد.عزیزم مهربانیتون همیشه پایدار.

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۲۶, ۱۳۹۴ ۹:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  رعنا

خداروشکر عزیزم.
با آرامش به درس خوندن ادامه بدید.
هر جا کم آوردید صفحه در خدمت شماست :-)

میخانه به رضا_مهندسی شیمی
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۰:۵۱ ق٫ظ

سلام.
ببخشید با تاخیر، تشکر می کنم از پاسخگویی تان.
ممنون که درصدهای رتبه اول سال ۹۴ را گفتید. واقعا ۸۲ درصد تخصصی؟؟ چقدر با نفر اول سال ۹۳ تفاوت داشتن..

رضا - مهندسی شیمی
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۱:۱۲ ب٫ظ

سلام

خواهش میکنم؛
بله امسال درصدهای تخصصی بالاتر بوده؛ مثلا رتبه ۱ حدود ۸۲، رتبه ۶ حدود ۷۴ و رتبه ۲۳ حدود ۶۵ درصد تخصصی زدن؛

موفق باشید :)

میخانه به رضا_مهندسی شیمی
آبان ۲۵, ۱۳۹۴ ۷:۵۹ ب٫ظ

ممنونم.

خیلی رقابت شدید شده. جالبه.

مهسا
آبان ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق٫ظ

مرسی بهار جونم بابت جواب سوالم همین ک وقت گذاشتی واسش کلیه ببخشیدا ولی اولش ک جواب سوالمو ندادی پیش خودم گفتم چرا دکتری گرفتن اینقد مغرورشون کرده بهر حال ببخشید زود قضاوت کردم

بهار- دکتری ٩۴
آبان ۲۴, ۱۳۹۴ ۲:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

مهساااااا :-) :-) :-) دکتری کجا بود، هنوز تا دکتر شدن فاصله ها بسیار است، من خانوم مهندسم :-B
شما ببخشید دیر جواب دادم، آخه اون هفته که سوال پرسیدید مارکوپولو شده بودم و اصلا وقت نشد روی مسئله فکر کنم :-) اما در اولین فرصت جوابو فرستادم و انگار دیر شده بود :-| در هر صورت معذرت میخوام دوستم، انشالله سوالات بعدی جبران میکنم :-)
شاد و پیروز باشید.

بهار- دکتری 94
آبان ۲۴, ۱۳۹۴ ۳:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

خب اومدم و فراموش کردم سلام عرض کنم :-|
از یه خانوم مهندس بعیده :-)

سلاااااااام مهسای عزیز

لیلامهندسی شیمی به دکتر رضا
آبان ۲۲, ۱۳۹۴ ۶:۵۲ ب٫ظ

سلام آقای دکتر ممنون ان شاالله شما دوستان خوبو شادو سر زنده باشین.
والا دیدم توی جدول امتیازای پژوهشی دکترای امسال برای ثبت اختراعاتی که به تأیید سازمان پژوهش های صنعتی رسیده باشه امتیاز میدن٬ثبت ما هم همینطوری بخودی خود امتیاز نداره!!!

رضا - مهندسی شیمی
آبان ۲۳, ۱۳۹۴ ۸:۵۸ ق٫ظ

سلام لیلاخانم

بله درسته پس برای محکم کاری و اعتماد به نفس بیشتر میتونید اینکار رو هم انجام بدید؛
اینم از من داشته باشید که اگر بخوان کسی رو بگیرن میگیرن و اگرهم نخوان که نمیگیرن :) در واقع خود اساتید بخوبی میدونن که خیلی از اینکارا فقط کاغذ بازی هست و فقط هزینه و وقت داوطلب رو میگیره وگرنه اون بنده خدا اختراعش رو که ثبت کرده :)

امیدوارم که نتیجه تلاشتون رو بخوبی بگیرید که قطعا هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه؛ فقط سعی کنید زیادی درگیر حاشیه و رزومه نشید و درکنار رزومه عالی در نهایت به رتبه عالی هم انشاالله برسید.

شاد، سربلند و مانا باشید، رضا :)

لیلا -مهندسی شیمی
آبان ۲۱, ۱۳۹۴ ۸:۲۷ ب٫ظ

بهار جان اینجا که هزینه ها رو نوشته:
” جهت شروع مراحل ارزیابی لازم است متقاضیان حقیقی مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال و اشخاص حقوقی مبلغ ۲/۵۰۰/۰۰۰ ریال را به حساب درآمدهای سازمان به صورت علی الحساب واریز نمایند. در صورت تایید جهت دریافت گواهی ارزیابی لازم است متقاضیان حقیقی مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال و اشخاص حقوقی مبلغ ۲/۵۰۰/۰۰۰ ریال دیگر به حساب درآمدهای سازمان واریز نمایند.”
یعنی هر نفر باید ۲۵۰ تومن واریز کنه یا نه برای هر اختراع کل افراد باید این مقدار هزینه رو بدن؟؟ یه کم گیج شدم..

بهار- دکتری 94
آبان ۲۱, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب٫ظ

نمیدونم کجا رفتی لیلا :-)

هزینه داوری اولیه هر اختراع (اگه متقاضیان حقیقی باشند) ۲۵۰ هزار تومان هست و بعد از تایید اولیه و جهت صدور تاییدیه سازمان، باید مجددا هزینه واریز کرد.
من واسه داوری اولیه ۲۵۰ واریز کردم و بهم نگفتن مبلغ واریزی کم هست. اگه میخوای مطمئن بشی شنبه باهاشون تماس بگیر :-)

رضا - مهندسی شیمی
آبان ۲۲, ۱۳۹۴ ۹:۳۴ ق٫ظ

سلام لیلاخانم

خداقوت :)
خوب هستین؟
دنیا بکامه؟؟
راستی چه اصراری دارید که اونجاهم ثبتش کنید؟ :)