انجمن آزمون دکتری مجموعه پژوهش هنر
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
انجمن دکتری پژوهش هنر به بحث و تبادل نظر داوطلبان آزمون دکترا این رشته اختصاص یافته است.
گرایشهای دکتری پژوهش هنر
مطابق دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۴، رشته پژوهش هنر در مقطع دکتری دارای پذیرش در ۶ گرایش به شرح زیر است:
۱) ﭘﮋوﻫﺶ ﻫﻨﺮ
۲) ﻫﻨﺮﻫﺎی اﺳﻼمی
۳) ﺗﺎرﻳﺦ تطبیقی و تحلیلی ﻫﻨﺮ اﺳﻼمی
۴) هنرهای تجسمی
۵) حکمت هنرهای دینی
۶) مطالعات رسانه – رادیو و تلویزیون
ظرفیت پذیرش آزمون دکتری پژوهش هنر
جهت مشاهده ظرفیت پذیرش آزمون دکتری پژوهش هنر در رشته/گرایشهای فوق در دانشگاه سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۳ میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
همچنین برای اطلاع از دانشگاه های دارای پذیرش در مقطع دکترا در این رشته به صفحه زیر مراجعه کنید:
سرفصل های آزمون دکتری پژوهش هنر
داوطلبان آزمون دکتری رشته پژوهش هنر لازم است به همه سؤالات سرفصلهای امتحانی آزمون دکتری این رشته که در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴ معرفی شده، پاسخ دهند.
عناوین دروس امتحانی رشته پژوهش هنر در کنکور دکتری به شرح زیر است:
رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری پژوهش هنر
مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، برای شرکت در آزمون دکتری رشته پژوهش هنر لازم است داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با این رشته باشند.
داوطلبان عزیز میتوانند رشتههای مجاز به ثبتنام آزمون دکتری پژوهش هنر را در صفحه زیر مشاهده نمایند:
همچنین در صورتی که مایلید اطلاعات بیشتری درخصوص رشته های مجاز دکتری ۱۴۰۴ و نیز رشته های دکتری بدون شرط تجانس کسب کنید کلیک کنید.
منابع آزمون دکتری پژوهش هنر
سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری پژوهش هنر بهصورت کلی اقدام میکند و جزئیات منابع آزمون دکتری رشته پژوهش هنر اعلام نمیشود.
در لینک زیر منابع پیشنهادی آزمون دکتری پژوهش هنر که میتوانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری ۱۴۰۴ باشند ارائه شده است.
همچنین جهت اطلاع از منابع استعداد تحصیلی و منابع زبان عمومی آزمون دکتری میتوانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.
سوالات کنکور دکتری پژوهش هنر
همواره یکی از منابع مهم جهت مطالعه برای کسب آمادگی آزمون دکتری، بررسی سؤالات کنکور سالهای گذشته است. سؤالات آزمون دکتری پژوهش هنر سالهای گذشته از طریق لینکهای زیر قابل دریافت است:
- دانلود سوالات آزمون دکتری ۱۴۰۳ پژوهش هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1402 پژوهش هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1401 پژوهش هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1400 پژوهش هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1399 رشته پژوهش هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1398 رشته پژوهش هنر
- دانلود سؤالات تست آزمون دکتری 1397 رشته پژوهش هنر
- دانلود سؤالات تست آزمون دکتری 1396 رشته پژوهش هنر
- دانلود سؤالات تست آزمون دکتری 1395 رشته پژوهش هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1394 رشته پژوهش هنر؛ تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1393 رشته پژوهش هنر؛ تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1392 رشته پژوهش هنر
انتخاب رشته آزمون دکترا پژوهش هنر
بعد از شرکت در کنکور، نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق سازمان سنجش اعلام میشود. نتایج شامل درصد کسبشده توسط داوطلب در دروس تخصصی، زبان و استعداد تحصیلی، نمره تراز و نیز رتبه است.
بر اساس اطلاعات کارنامه، داوطلبان میتوانند هم برای دانشگاههای سراسری و هم دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته نمایند.
جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره انتخاب رشته دکتری کلیک کنید.
سپس نتایج انتخاب رشته دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام میشود. در این مرحله داوطلبان متوجه خواهند شد که برای مصاحبه کدام دانشگاهها دعوت شدهاند.
مصاحبه دکتری پژوهش هنر
دعوت به مصاحبه دکتری بر اساس کسب حدنصاب نمره تراز تعیینشده توسط دانشگاهها صورت میگیرد. یعنی اگر داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه نتایج اولیه دکتری، نمره ترازی بالاتر از حدنصاب مدنظر یک دانشگاه کسب کرده باشند، به مصاحبه آن دانشگاه دعوت خواهند شد.
در لینک زیر نمونه حدنصاب نمره تراز دعوتشدگان به مصاحبه دکتری پژوهش هنر دانشگاههای مختلف آورده شده است:
اطلاع از جزئیات مدارک مصاحبه دکتری، سوالات مصاحبه دکتری و نیز تجربیات مختلف از جلسات مصاحبه آزمون دکتری میتواند به داوطلبان کمک کند تا آگاهانهتر در مصاحبه حضور پیدا کرده و شانس قبولی خود را تا حد زیادی افزایش دهند.
در لینک زیر تلاش شده تا با معرفی جزئیات این جلسه و ارائه چندین تجربه مصاحبه دکتری رشته پژوهش هنر، زمینه شناخت بیشتر از فضای مصاحبه این رشته برای داوطلبانش فراهم شود.
در صورتی که علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رتبههای قبولی کنکور دکتری این رشته هستید، به صفحه زیر مراجعه کنید:
دورد دوستان، رتبه ۱۶ سهمیه ۵درصد احتمال دعوت به مصاحبه داره به نظرتون؟
درود دوستان، پارسال دانشگاه شاهد شرط ورود به مصاحبه رو داشتن دو مقاله علمی پژوهشی عنوان کرده بود؟
سلام نرگس جان. این رو از جایی شنیدید؟
سلام عزیزم بله. گفتند کارشناس آموزش دانشگاه گروه تشکیل داده بود و مدارک و مقاله ها رو چک میکرد و اگر دوتا پژوهشی نداشتن به مرحله مصاحبه ام راه پیدا نمیکردن:((
ببخشید نرگس جان، از منبع معتبری شنیدی؟ چون ظاهراً شرط ورود به مصاحبه، فقط تراز اعلامی دانشگاه هاست! اینکه در مصاحبه امتیاز مقاله رو نگیرند، بحثش جداست؛ اما سنجش هست که کارنامه دعوت به مصاحبه رو بر تنها اساس ترازهای اعلامی دانشگاه ها صادر می کنه و در این مرحله که از تعداد مقالات داوطلب ها اطلاعی ندارند!
در مورد مدارک مورد نیاز دانشگاه شاهد هم، اطلاعیه سال های قبل رو دیدم و در فرم نوع مقالات نوشته شده، اسمشون و اینکه در مرحله پذیرش هستند با چاپ شدند؛ اما در مورد الزام تعدادشون چیزی ندیدم.
راستش خیلی نگران شدم این رو که خوندم؛ اگر می دونستم اولویتم رو تغییر میدادم؛ اما شاهد رو اولویت دوم زدم و دو مقاله پژوهشی هم ندارم متاسفانه!
امیدوارم دوستانی که اطلاع دارند یا پارسال دعوت شدند، لطف کنند پاسخ بدند. بسیار ممنون میشم.
یک خانمی که پارسال اونجا مصاحبه شده بود اینطور گفت منم راستش باور نکردم اما گفت کارشناس آموزش برای همه ما که اونجا دعوت شده بودیم گروه تشکیل داد و مدارکمون رو چک میکرد. حتی شماره تلفن و اسمهم به من داد که خودم پیگیری کنم اما دیگه منصرف شدم الآن که انتخابا بسته شده کاری نمیشه کرد
ممنونم نرگس جان. خب خدا رو شکر ظاهراً مشکلی نیست با پاسخی که لطف کردند به کامنتتون دادند.
راستی امیدوارم مشکلات انتخاب رشته رو حل کرده باشی. احساس میکنم با شهریه ای که دانشگاه شهرستان به شما گفتند ، دانشگاه شاهد به من آمار شهریه رساله رو داده بوده. چون دوسال اول شهریه هرچه که هست شهریه رساله دست کم دوبرابرش هست.
ممنونم نرگس جان؛ انشاا… برای شما هم خوب پیش رفته باشه. شبانه ها رو بعد روزانه ها زدم و اول هم شاهد رو زدم.
خود امور مالی شاهد حدود ترمی ۳۲-۳۳ میلیون رو بهم گفتند؛ اما جداگانه از رساله نپرسیدم.
کاشان هم که امور مالیش جواب نداد.
یعنی فکر می کنی کل دوره شبانه چقدر بشه با نکته ای که گفتی؟
سلام. انشاله که در مصاحبه ها موفق باشید. اصلا این مطلب که به گوش شما رسیده صحت نداره. پارسال بجز دو یا سه نفر هیچکدوم از کسانی که به مصاحبه دعوت شدن و حتی تعدادی از قبولی های نهایی دانشگاه شاهد مقاله نداشتن.
ممنونم خیالم راحت شد.
اینا پارتی دارند وگرنه محال بدون مقاله کسی قبول بشه
این شکلی نمیشه به اساتید دانشگاه نگاه کرد. عزیز تر و فرهیخته تر از اونی هستن که بشه در موردشون اینجوری فکر کرد. امتیازات مصاحبه فقط به مقاله محدود نیست. اخلاق و نوع برخورد، دریافتی که از میزان دانش شما دارن، پروپوزالی که ارائه میدید، فعالیت های هنری که داشتید و سطح این فعالیت ها، جوایز هنری خصوصا جوایز پژوهشی، معدل دانشگاهی که توش درس خوندید و نمرات پایان نامه هاتون( هم ارشد هم کارشناسی)، زبان، میزان علاقه ای که به پژوهش نشون میدید در زمان مصاحبه و …. با دید مثبت مواجه بشید تو مصاحبه. کسی بخاطر شخص ثالثی خودش رو مدیون نمیکنه
سلام خدمت شما. ممنونم از توضیحاتتون. رشته غیر مرتبط در مقطع کارشناسی، امتیاز منفی محسوب میشه؟
سلام مجدد خدمت شما. چون در مورد مصاحبه دانشگاه شاهد اطلاع دارید، ممکنه این هم بفرمایید که داشتن توصیه نامه لزوما از استاد راهنمای پایان نامه ارشد الزامی است یا خیر؟ در فهرست مدارک اطلاعیه مصاحبه سال قبل این دانشگاه این مورد رو دیدم و استاد راهنمام متاسفانه برای تنظیم این نامه در سربرگ دانشگاه همکاری نمی کنند و بدون سربرگ دانشگاه هم فکر می کنم قابل قبول نیست.
اما از یکی از اساتید دیگر این مدرک را دارم.
سلام. خواهش میکنم. به نظر من اگه در مصاحبه قوی عمل کنید نه. دریافت من اینه در صورتی این جور چیزا پر رنگ میشه که تو مصاحبه ضعیف عمل بشه و بخوان رد کنن. من خیلی ها رو میشناسم کارشناسیشون مرتبط نبوده ولی قبول شدن و دکاراشون رو گرفتن.
سلام به شما و خیلی متشکرم از راهنماییتون. اگر اطلاع دارید، لطفا در مورد سوالم راجع به شرط ارائه توصیه نامه، لزوما از استاد راهنمای پایان نامه ارشد هم می فرمایید؟ خیلی ممنونم.
خواهش میکنم. من پارسال برای شاهد بدون سربرگ خود دانشگاه ارسال کردم. و البته چون در نهایت اولویت های قبل تر قبول شدم نتیجه اون اقدام رو نمیدونم. به هر صورت ممانعتی نکردن از ارسال توصیه نامه بدون سربرگ. حالا اگه استاد راهنما نامه نمیده از چند استاد دیگه بگیرید. دریافت من این بود که توصیه نامه بیشتر بهتره. و البته این موارد رو خانم دکتر کاربر هنر بهتر میدونن. من دیدم ایشون پیام نمبزارن پاسخ دادم. از ایشون خواهش کنید پیامهاتون رو پاسخ بدن.
علاقه به پژوهشو چطور میسنجن وقتی کسی هیچ مقاله ای نداره.اجازه بدید نپذیرم.
قبول دارم. ولی همه لزوما دارای مقاله نیستن. تعداد کمی با مقاله علمی پژوهشی میان. یه تعدادی فقط مقاله کنفرانسی دارن. سطح پایان نامه کارشناسی ارشد تو این مواقع به نظرم کمک دهنده است. بیشتر منظورم پرزنت کردن بود. این که دانشجو خودش رو مشتاق نشون بده به پژوهش و برای مقاله نداشتن توجیه مناسب بیاره. ولی در مجموع حرف شما درسته.
همچین چیزی نیست. از همه کسانی که ترازهاشون به حد نصاب رسیده بود دعوت به مصاحبه کرده بودند. حتی اونهایی که هیچ مقالهی علمی پژوهشی نداشتند. یکی از دعوت شدگان به مصاحبه هیچ مقاله علمی پژوهشی نداشت. فقط توجه داشته باشید که دانشگاه شاهد یک مصاحبه عقیدتی هم داره.
با درود ها و با یاد و نام بزرگترین هنرمند؛
عزیزان، هنرمندان فرهیخته، به حد کافی هر انچه از دستمان می امد انجام دادیم، از نوشتن پروپوزال، پیگیری مقالات و رزومه و…. تا سبک سنگین کردن دانشگاه و شرایط، پر چاضح است که الان این حداقل ۱۵ روز را روی رزومه کارکنیم و خودمان را بسپاریم به بزرگترین هنرمند، التماس دعا دارم، برای یکایک عزیزان که از تجاربشان اموختیم و ارزومندم که برای موفقیت خودمان که واقعا رنج ها کشیدیم، از هنرمند بی همتا، همواره استعانت یاری داشته باشیم، ابتدا دوستان زحمت کش و سپس خودمان. دعا و تقویت معنوی روح و جسم و سپس وقت بگذاریم برای رزومه و تایپ انها به ترتیب موضوع در کاغذ A3 و خود را بسپاریم به توکل، توقل و انچه حضرت حق (جل جلاله) با توجه به زحماتمان برایمان مقدر کرده است.
سلام دوستان
عزیزانی که تجربه مصاحبه داشتند راهنمایی لطفا، رتبه سال گذشته من ۱۶۴ بوده و برای مصاحبه به قم و پردیس هنر رفتم، نتیجه نمره کل نهایی مصاحبه من در دانشگاه هنر ۲۷۱۸ بوده برای پردیس ، ملاک چند بوده یعنی؟ نمره مصاحبه دانشگاه هنر به من ۱۲۰۰ و نمره دانشگاه غیر انتفاهی قم زده ۲۵۰
این ها چه ملاکی هست؟ حد کلی نمره دارند ؟ یا یعنی مصاحبه من در هنر موفق بوده ؟
ممنونم از عزیزانی که تجربه دارند و قبول شدند کمک کنند.
سپاس
پارسال قبول شدین یا نه؟
خیر
اگر دوستانی مطلع هستند در مورد نمره نهایی مصاحبه ها، مانند کاربر هنر که خیلی زحمت میگشند در این جمع، به پاسخ من جواب بدند…. چون برای سنجش خودم میخوام بدونم دانشگاه هنر نمره خوبی به من داده ؟ مصاحبه خوبی داشتم؟ یا ملاک خیلی بالاتر هستش در دانشگاه هنر و یا سایر دانشگاه ها ؟
این نمره از ۱۰۰۰ هست یا عددی دیگه
ممنون
سلام. پارسال نمرههای مصاحبه رو از ۵۰۰۰ داده بودن توی کارنامه.( طبق اطلاعاتی که داوطلبا توی همین سایت از کارنامهشون گذاشتن میگم.)
به طور کلی بارمبندی مصاحبه از ۵۰ هست. شما توی مصاحبهی هنر ۱۲ گرفتین از ۵۰ و اون غیرانتفاعی هم فقط ۰.۲۵ داده که صفر یا غیبت رد نکنه.
توی کارنامه نمرهها رو از ۵۰۰۰ وارد کردن که بتونن با تراز کنکور میانگین بگیرن.
۱۲ هم نمرهی خوبی حساب نمیشه، قبلا که دانشگاهها حدنصاب میذاشتن، معمولا ۲۵ بود.
دوستان عذر میخوام مجدد پیام میدم؛ ممکنه این رو سریع راهنمایی بفرمایید؟
من اصلا کاردانی نبودم؛ ولی ازم تایید معدل و دانشگاه دوره کاردانی میخواد و نمیذاره انتخاب رشته ثبت بشه! چه کار باید انجام بدم؟
خانم کاربر هنر و آقای محمدعلی سلام و خسته نباشید بابت همه کمک هاتون در این مدت.
لطفا چند تا مورد رو می فرمایید؟
۱. اینکه تحلیلی تطبیقی شاهد اولویت بالاتر باشه یا هنر اسلامی اصفهان؟
۲. روزانه های تهران و هنر و جاهایی که شانسی نیست رو آخر تمام روزانه ها و قبل شبانه ها بزنم یا کلا حذفشون کنم؟
۳. در مورد شبانه ها هم پژوهش شاهد بالاتر باشه یا تهران؟
یک دنیا ممنونم از راهنماییتون.
سلام حضور همه دوستان وکار بر هنر عزیز
میخواستم بپرسم پارسال دانشگاه آزاد تا چه ترازی دعوت ب مصاحبه شده ممنون از پاسخگویی
۳۰۰۰
من تراکم ۳۰۴۴ هست نمیدونم احتمال قبولی دارم یا نه میخوام بدونم اگر فقط همینطوری دعوت به مصاحبه میکنن نرم چون تهران نیستم و خیلی دوره راهم به نظر شما احتمال قبولی وجود داره یا بیخیال بشم و مصاحبه نرم؟
سلام بعضی پردیسها با آزاد و غیرانتفاعی
سلام دوستان.
اگر این رو می دونید ممکنه پاسخ بدید؟
هزینه هر ترم خوابگاه شاهد و خوابگاه کاشان چقدره؟ شبانه ها هم اسکان دارند؟ هرچی تماس می گیرم جواب نمی دن!
سلام شرایطشون در دفترچه قید شده. شاهد و کاشان روزانه خوابگاه ملکی دارند نمیدونم یعنی چی. شبانه کاشان نوشته معرفی به خوابگاه خودگردان و شاهد شبانه ام خوابگاه نداره اصلا.
ممنونم نرگس جان. خیلی لطف کردید.
هزینه هاش رو می خواستم بدونم؛ اصفهان زنگ زدم گفت اگر هم اسکان باشه با ماشین ۴۰ دقیقه فاصله داره و امسال ترمی بین ۲ و خرده ای تا ۳ و خرده ای بوده؛ خواستم با هزینه شاهد و کاشان مقایسه کنم.
قربانت عزیزم من خبر از هزینه هاش ندارم اما چهل دقیقه چقدر دوره
بله نرگس جان؛ ظاهراً فقط خوابگاه خودگردان داره و اونم دور از دانشگاه و معلوم هم نیست امسال اختصاص بدن یا نه. برای همین پرسیدم؛ چون خود رفت و آمد هم خیلی ممکنه مشکل ساز بشه. فقط برای تنظیم اولویت ها؛ اینکه شانس دارم یا نه منظورم نیست.
شما هم پیگیر شبانه و هزینه هاش بودین نه؟ مثلا من تبریز زنگ زدم گفت ثابت ۱۸ تومن بوده؛ می گم شاید شبانه کاشان هم از شاهد خیلی پایین تر باشه. اما متاسفانه جواب ندادن و من هنوز هم انتخاب رشته نکردم!
الآن دانشگاه روزانه این مشکلات و داره؟ آخه چیزی در دفترچه قید نشده بود.
اصفهان رو می گید نرگس جان؟ اصفهان تو دفترچه هم ننوشته خوابگاه داره؛ ظاهراً خوابگاهش خودگردانه و شرایطش هم این طوره بر اساس تماسی که گرفتم و کلا اصفهان شبانه نداره برای رشته ما.
باز اگر سوالتون رو متوجه نشدم بفرمایید.
دفترچه اصلاحیه منتشر شد برای هنر هم کدرشته های جدید بازشده
سلام دوستان. من اصلاحات دفترچه رو که قرار بود امروز منتشر بشه، در سایت سنجش پیدا نمی کنم! هنوز نیومده؟
سلام نیومده هنوز
ممنونم نرگس جان.
سلام وقت بخیر دوستان گرامی
یه سوال داشتم از خدمتتون، این قضیه استادمحور به چه صورت هستش؟ ایا اگر قبول بشیم قراره مثل بقیه دانشجویان دکتری تحصیل کنیم؟ یعنی عین همون مراحل خواهد بود؟ بعد از فارغ التحصیلی اگر بخوایم برای جذب اقدام کنیم یه وقت برامون مشکل ساز نباشه این شیوه پذیرش؟
خیلی ممنون میشم اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید
سلام بله، دو سال درس میخونین، آزمون جامع شرکت میکنین، وبعد با اون استاد و اون موضوع کار میکنین. توی استادمحور خیلی مهمه که استاد رو بشناسیم یعنی بدونین روحیاتشون چطوره و تو چه رشته ای فعالن. همچنین موضوع هم مهمه چون دیگه نمیتونی عوضش کنین پس باید علاقمند به موضوع باشین.
ممنونم لطف کردین پاسخ دادین
به نظر میاد قوانینش هنوز تثبیت نشده و سال به سال تغییر میکنه. شایعاتی هست که ممکنه با استادمحور به شکل پژوهشمحور برخورد بشه و شانس جذبش پایین باشه. ولی بیشتر در حد شایعهس. با توجه به کسایی که به این شیوه قبول میشن( بچههای افراد بانفوذ و دستیارهای تدریس)، قوانین اگر به نفع استادمحورها نچرخه، به ضررشون هم نخواهد بود.
سپاسگزارم از راهنماییتون خیلی ممنونم
نه تو دفترچه نوشته که مثل آموزشی پژوهشی هست. فقط استاد و موضوع رساله از قبل معلومه.
از این نظر آره. ولی اینکه توی جذب چهطوری باهاش برخورد کنن معلوم نیست. از این ور فرایند قبولیش خیلی سادهتر از روشهای دیگهس. از اون ور فرایند آموزش و مدرکش تفاوتی نداره. سال اول شرط جذب حمایت مالی هم نداشت. الان اون رو داره و گویا اگر اسپانسر پیدا نشه باید شهریه بدن. بالاخره همهی اینا واکنشهای مختلفی در افراد تصمیمگیرنده ایجاد میکنه. ولی نظر منم همینه که اوضاع به ضرر استادمحورها نمیشه به هرحال.
سلام،
اگر مقاله پژوهشی در راستای پایان نامه نداشته باشیم و مقاله کنفرانسی رو فقط تونسته باشیم از پایان نامه استخراج کنیم، شانسی برای قبولی هس؟ یا باید فقط تمرکز روی روی مقاله پژوهشی مستخرج از پایان نامه گذاشت؟ اگر مقاله پژوهشی خارج از موضوع پایان نامه فقط پذیرش گرفته باشه، امتیاز مناسبی رو میگیره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
حتما همینطوره. هدف مصاحبه در حالت نرمالش اینه که اساتید این واقعیت رو در شما کشف کنند که اهل تحقیق و مطالعه، دغدغهمند در زمینه رشته هنر و مسلط به روش تحقیق هستید.
متشکرم از پاسختون.
در مورد نوع منابعی که باید برای کنکور دکتری پژوهش هنر مطالعه کرد هم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید؟
_ چه حوزه هایی باید مطالعه بشن؟
(با توجه به اینکه استعداد تحصیلی هم امسال حذف شده، اگر مقدور هس عنوان کتب و منابع رو لطفا بفرمایید)
_ عمده تمرکز رو باید روی چی گذاشت؟
_ منابع اصلی خوبه مطالعه بشن یا اینکه کتب موسسات؟ و
_ کدوم موسسه عملکرد بهتری داره در این زمینه؟
امسال دیگه استعداد تحصیلی نیست. زبان و تخصصی. تخصصی شامل هنر ایران و جهان+ هنر و تمدن اسلامی
موسسات بهترن چون یه چکیده از مباحث دارن، ولی در کنارش یه تعداد کتاب هست که باید بخونین مثل تاریخ هنر هلن گاردنر+ شورشیان هنر مدرن+ کتاب های دکتر بلخاری و دکتر آژند و خانم آموزگار
شمسه و ماهان هست
متشکرم از راهنماییتون
اگر جزوات این موسسات مثلا شمسه رو تهیه کنم و خوب بخونم، نیازی به شرکت در کلاس هاش نداره؟ چون از لحاظ هزینه برام شرکت در کلاس ها کمی سنگین هس.
سلام و خسته نباشید، سوالی داشتم، هنرهای تجسمی رو همه گروه پژوهش هنر میتونن انتخاب کنن؟
بله
سپاس از پاسخگوییتون
متاسفانه این شیوه اصلا عادلانه نیست. برای مثال من سالهاست که تو هوزه هنر و فرهنگ کار کردم. با بهترین کارفرماها و تو بهترین پروژه ها. مقاله دارم، رزومه دارم، زبانم هم کارمو راه میندازه. کلی هم توصیه نامه میتونم بگیرم. فقط چون من شاغل بودم نمیتونستم بیشتر از ۳ یا ۴ ساعت درس بخونم هر روز. حالا من رتبم شده ۴۲ که تازه ۵۰ درصد نمره هست. و من بعد از مصاحبه شاید رتبم خیلی بهتر بشه اما متاسفانه با رتبه آزمون فقط یه تعداد خاصی از دانشگاه هارو میتونم مصاحبه برم. در صورتیکه اگه مثلاً میگفتن تا رتبه ۴۰۰ همه بیان مصاحبه یکسان و بعد رتبه رو میدادن کلی تفاوت میکرد تو دانشگاه و رشته. همین باعث میشه که منی که سالها کار و رزومه و تحقیقات دارم نتونم برم دانشگاه خوب ولی کسی که اینها و نداره و چون کار نمیکرده فرصت مطالعه بیشتری داشته بره و تو دانشگاه بهتری درس بخونه.
به نظرم عادلانه نیست این سیستم.
کاش همنطور بود و همه چی مبتنی بر حفظیات بی خاصیت نبود و بی کاربرد نبود! و کسانیکه برای هنر کشور حتی کوچک تلاش کردن دستکم تا مثلا به قول شما ۴۰۰ نفر نخست پذیرفته می تونستند بخت یکسان داشته باشند!
اصلا و به هیچ وجه اعتراف نکنید که زبانتون ضعیفه.
برای زبان در دانشگاه های تهران معمولا راجع به موضوع پیشنهادی و یا پایان نامه ارشدتون سوال میپرسن
اکثرا سوالا درباره همون پایان نامه ارشده
که شما لازمه عنوان و قسمت چکیده انگلیسی رو کامل حفظ کنی
حالا یه جا میگن کلا توضیح بده که کل همون چکیده رو بگو مثلا عنوان چی بوده موضوع چی بوده چه هدفی داشتی سوال و روش و نتیجه.
یه جا هم (معمولا تربیت مدرس) حالت مکالمه ای همینارو میپرسن
که شما خودتون رو براش آماده کنید کار سختی نیست حتی اگر کل اون سوال و کلمات رو نتونستی تشخیص بدی یه کلمه کلیدی رو حتما متوجه میشی چون از قبل آماده شدی
به طور مثال وقتی فهمیدی داره میگه تایتل… با اعتماد به نفس حالت جمله وار عنوانتو بگو
یعنی کاملا جملهای بگو عنوان پایان نامه من … بود.
از هوش مصنوعی کمک بگیر و کامل از قبل آماده کن خودتو واسه سوال و جوابهای زبان.
قول میدم با این روش نمره زبانو میگیرید
من با مدرک زبان رفتم سر جلسه. زبانمم خوبه خدا رو شکر. حدود ۸۰ درصد هم توی کنکور زدم. فقط هنر تهران وقتی مدرکم رو دیدن دیگه از زبان عبور کردن. توی مدرس که حتی اینکه مدرک زبان دارم یا نه رو، دکتر رویان انگلیسی پرسید، توی تهران خواستن درباره پایان نامه ارشدم صحبت کنم و جایی حرفموقطع کردن و باز سوال پرسیدن و توی اصفهان هم خواستن که متنی رو بخونم و درجا ترجمه کنم.
این استراتژی که شما میگید برای کسی که سطح زبانش متوسطه ممکنه جواب بده . اما برای سطح زبان ضعیف و خیلی ضعیف اصلا.
اگر سطح زبانتون ضعیفه، خیلی راحت بگید که قصد دارید روش تمرکز کنید و دوره شرکت کنید. کما اینکه سطح زبان هم قابل چشم پوشیه اگر رزومه وپروپوزال خوبی داشته باشید
به نظرم نگن ضعیفه بهتره چون خودم تجربه شو داشتم و یا حتی اگر هم اینو میگن باز اساتید ممکنه انتظار داشته باشن عنوانتو بتونی به انگلیسی بگی. اگر ازشون خواسته بشه و اینم نگن بد میشه
با سلام
رتبه ۱ تا ۳
درصدهای تخصصی، استعداد و زبان رو چند زدن؟
رتبه ۱ تخصصی ۵۰ زبان ۳۵ استعداد ۴۴
ازسه خبر ندارم
لطف کردید خانم دکتر
خواهش میکنم
استعداد منم ۴۴هست :)
پروپوزال برای مصاحبه تا چه حد باید باشه.یعنی یه پروپوزال کامل با تمام منابع و جزئیات
خانم کاربر هنر میشه شما هم من رو برای انتخاب رشته راهنمایی کنید
درمورد شرایطم کمی قبل پیام دادم
والا من هرچی میگم باز ی عده میان میگن اطلاعات تاریخ گذشتست اما نمیدونم چرا بعدش بابت همون اطلاعات تاریخ گذشته تشکر میکنن.
من دوست دارم شما نظرتون رو اگه امکان داره بفرمایید
من واقعا موندم چه دانشگاهی رو بزنم؟
مقاطع قبلی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب بودم
شما دکترای پژوهش هنر شرکت کردین یا معماری؟
با توجه به رتبتون شانس قبولی در همه دانشگاه های تهران رو دارین اما چون گفتین زبانتون ضعیفه ، تربیت مدرس زبان براش خیلی مهمه دانشگاه هنر و تهران هم زبان میپرسن . پورپوزال خیلی مهمه حتما رزومه اساتید رو انالیز کنین ببینین موضوع شما با کدوم استاد در راستا هست .
شما انتخاب رشتتون رو بزارین بعد باز باهم صحبت میکنیم
پژوهش هنر
حتما پورپوزالتون باید در حوزه معماری باشه و برخلاف دوستی که گفت زبان سخت نیست چون شما میگی زبانم ضعیفه اصلا متوجه نمیشی که چه سوالی از شما میپرسن که بخوای از حفظ و تمرین قبلی جواب بدی . شانس شما به نظر میاد دانشگاه هنر بیشتر از تربیت مدرس و تهران باشه و همین طور کد رشته های تاریخ تطبیقی و هنر اسلامی، اصلا خودتو دست کم نگیر با اعتماد به نفس کامل و با تسلط بر پورپوزال در جلسه شرکت کنیید مطمئن باشین استاد دانشجوی توانمند میخاد و باید اینو روز مصاحبه حس کنه. با توجه به سطح زبانتون و اینکه مخصوصا دانشگاه هنر براش مهمه که انتخاب اولش باشین من پیشنهادم اینه که از هنر تهران شروع کنین به انتخاب رشته.
همه ی اینا درست
ولی اگه دانشجویی صراحتا بگه که زبانم ضعیفه و اصلا نخواد جواب بده تاثیر منفی شدیدی میذاره
باید تا یه حدی از پس زبان بر بیاد در حدی که بتونه موضوع ارشدش رو بگه
من تجربه هر دو مدلش رو داشتم که دارم میگم
یه سال سر مصاحبه گفتم زبانم خوب نیست و دیدم که چقدر قیافه ها درهم شد و با این حال با اصرار ازم سوال پرسیدن و من اصلا آمادگی جواب دادن نداشتم
قبول نشدم.
سال بعدش همین کارایی که گفتم انجام بدید رو انجام دادم با اینکه بزرگترین چالش بود برام ولی از پسش براومدم و قبول هم شدم.
ممنونم بابت نظرتون
ممنونم بابت نظرتون
خواهش میکنم در خدمتم
اصلا و به هیچ وجه اعتراف نکنید که زبانتون ضعیفه.
برای زبان در دانشگاه های تهران معمولا راجع به موضوع پیشنهادی و یا پایان نامه ارشدتون سوال میپرسن
اکثرا سوالا درباره همون پایان نامه ارشده
که شما لازمه عنوان و قسمت چکیده انگلیسی رو کامل حفظ کنی
حالا یه جا میگن کلا توضیح بده که کل همون چکیده رو بگو مثلا عنوان چی بوده موضوع چی بوده چه هدفی داشتی سوال و روش و نتیجه.
یه جا هم (معمولا تربیت مدرس) حالت مکالمه ای همینارو میپرسن
که شما خودتون رو براش آماده کنید کار سختی نیست حتی اگر کل اون سوال و کلمات رو نتونستی تشخیص بدی یه کلمه کلیدی رو حتما متوجه میشی چون از قبل آماده شدی
به طور مثال وقتی فهمیدی داره میگه تایتل… با اعتماد به نفس حالت جمله وار عنوانتو بگو
یعنی کاملا جملهای بگو عنوان پایان نامه من … بود.
از هوش مصنوعی کمک بگیر و کامل از قبل آماده کن خودتو واسه سوال و جوابهای زبان.
قول میدم با این روش نمره زبانو میگیرید
ممنونم از راهنماییتون همه تلاشم رو میکنم
دوستان واقعا این شیوه ی پذیرش استادمحور خیلی تاسف برانگیزه نیست؟!؟!
اگر رانتی توش اتفاق نیوفته نه! البته موضوعات اساتید هنوز به بلوغ نرسیده (مثل رشته های مهندسی یا بقیه رشته ها).
دانشجو از همون اول حسابش با خودش و استاد معلومه، خیلی بهینه تر میتونه از زمانش استفاده کنه
متاسفانه بله استادا موضوعات دانشجوهای خودشون رو که ارشد خوندن اعلام میکنن یعنی شما فقط رتبه بیار بقیش با ما. دانشگاه هنر خیلی باند بازیه برای چند صندلی نه همه ظرفیت باز یه عده نیان بگن ناامید میکنی بچه ها رو
واقعیته
دکتر “کاربر هنر” این درسته که سعی داری واقع بینانه به بچه ها کمک کنی، ولی متاسفانه متاسفانه، در مورد بعضی از رشته محل ها و دانشگاه ها بچه ها رو نا امید می کنی، چون اطلاعات جامعی از اون رشته محل و شیوه پذیرشش نداری، لطفا در این موارد اگر میخواهی با لطف ات کمکی کنی، بر اساس دانسته های گذشته ات، تعمیم به کل نده، با ارزوی موفقیت برای همه
در اخر خواهیم دید….
در آخر خواهیم دید…
دوستانی که تجربه دارند
کارشناسی و ارشد معماری با رتبه ۱۸ و تراز ۵۵۰۰، ۲ تا پروپوزال در ارتباط با حکمت و فلسفه معماری که اساتید خودم معتقدند پروپوزال خوبیه ولی رزومه ضعیف (مقاله کنفرانسی فقط و زبان ضعیف) شانس قبولی در شهر تهران دانشگاه دولتی دارم؟
اگر امکان داره درمورد اولویت بندی انتخاب رشته هم راهنمایی بفرمایید
شانس که قطعا دارید. رتبهتون خیلی خوبه و اگر بتونین نظر اساتید رو جلب کنید، رتبهتون کمکتون میکنه
ولی پیشنهاد میکنم به اصفهان هم فکر کنید. چندان تفاوتی با تهران نداره، هم گروه پژوهش هنر و هم گروه هنر اسلامی اساتیدی دارن که توی همین حوزه کار کنن
خیلی ممنونم
انشاءالله همیشه موفق باشید
سلام. خیلی تبریک می گم خدمتتون. ببخشید اگر پژوهش هنر شرکت کردید، امکانش هست در مورد منابع مطالعاتی تخصصی راهنمایی بفرمایید؟
آقای محمدعلی و خانم کاربر هنر، لطف می کنید نظرتون رو درباره این اولویت ها بفرمایید؟ ۹۲ و ۳۹۴۶
روزانه ها:
۱. پژوهش هنر الزهرا
۲. پژوهش هنر اصفهان
۳. پژوهش هنر شاهد
۴. تحلیلی تطبیقی الزهرا
۵. تحلیلی تطبیقی شاهد
۶. هنر اسلامی اصفهان
۷. هنر اسلامی کاشان
۸. هنر اسلامی تبریز
۹. یک کد پژوهش هنر استادمحور دانشگاه هنر
۱۰. تحلیلی تطبیقی دانشگاه هنر
۱۱. تحلیلی تطبیقی تهران
شبانه ها:
۱۲. پژوهش هنر شاهد
۱۳. تحلیلی تطبیقی شاهد
۱۴. هنر اسلامی کاشان
۱۵. تحلیلی تطبیقی تهران
۱۶. صدا و سیما
روزانه های سطح بالا
۹ تا ۱۱، ۱۵ و روزانه های سطح بالا رو در آخر زدم چون ۵۰ تا انتخاب هست و در مورد شبانه هم نمیدونم اصلا نباید سطح بالا زد یا نه. اگر باز هم این موارد اثر منفی در دید داورها دارند، حذف کنم.
بسیار ممنونم.
رشته کارشناسی و ارشدتون چیه؟ و اینکه حوزه تخصصیتون چیه؟
کارشناسی مهندسی صنایع خوندم و ارشد به پژوهش هنر اومدم. پایان نامه ام تحلیل اسطوره ای فاوست در تطبیق با اژدهاک بهرام بیضایی با نظریه فردیت یابی یونگ بود. مقاله ای که دارم می نویسم بررسی رابطه رویا و واقعیت در باغ وحش شیشه ای ویلیامز با نظریه استروس هست. یکی دیگه هم بررسی استعاره ها در داستانی از لاهیری، جهت بررسی تاثیرشون بر مخاطب که هنوز کامل نشده. پروژه ای هم در حوزه هنری در تحلیل داستان های حماسی جشنواره ملی یک دوره انجام دادم.
مطالعات بین رشته ای ادبیات و سینما با روانشناسی و فلسفه مد نظرمه. به باستان شناسی هم خیلی علاقه دارم و در ذهنمه که مثلا به نوعی تاثیر نمادها و کهن الگوهای سنگنوشته ها در هنر دوران بعد از ادبیات تا اشکال دیگه رو بررسی کنم.
نمی دونم امکان تعمیم این موارد به هنر اسلامی هست یا نه. شاید باید این مطالعات بین رشته ای به جای روانشناسی و فلسفه به عرفان اسلامی تغییر کنه مثلا؟
دانشگاه نیشابور بودم با معدل ۱۹.۳۳.
عذر میخوام طولانی شد.
از سعه صدر و بزرگواریتون در راهنمایی همگی مون ممنونم.
سلام مجدد
با این تفاسیر انتخابهاتون نسبتا خوبه.
روی دانشگاه صدا و سیما متمرکز بشید. شانس دعوت دارید با سلایق پژوهشیتون هم نزدیکه. ولی مسئله مصاحبه عقیدتی هم داره!
هنر اسلامی اصفهان هم شانس دعوت به مصاحبه دارید، توی این گروه شاید بتونید نظر دکتر زینب صابر رو جلب کنید (سوابق پژوهشیشون به این مواردی که گفتید نزدیکه) ولی قطعا باید موضوعتون بیاد توی دوره اسلامی.
پیشنهاد من نوشتن یک پروپوزال با محوریت هنر اسلامیه. چون شانس دعوت به مصاحبه و قیولیتون توی این گروه ها بیشتره تا پژوهش هنر. موضوعات تطبیقی هم نظر اساتید رو جلب میکنه ولی باید تطبیق جون داری باشه که یک سر توی هنر اسلامی داشته باشه.
در کل دوتا پروپوزال بنویسید. یکی برای دانشگاه صدا و سیما و گروه های پژوهش هنر یکی برای گروه های هنر اسلامی.
چون شبانه ها رونوشتید و احتمالا مسئله مالی ندارید، سوره و علم و هنر یزد رو هم بد نیست به انتهای لیست اضافه کنید
چرا، شهریه شبانه که خیلی بالاست و واقعا جور کردنش مشکله؛ اما فعلا در آخر زدم تا بعداً تصمیم بگیرم. شبانه هم کلا ظرفیتش خیلی کمه و اگر شاهد شانسی نباشه، عملا فقط ۱ نفر کاشان میمونه.
اصفهان رو که فرمودید فقط روزانه داره.
می فرمایید هنر اسلامی اصفهان و کاشان رو از تطبیقی ها بالاتر برنم؟
چارت درسی صدا و سیما رو هم پیدا نکردم؛ اما ظاهراً بیشتر به رسانه و خبرنگاری نزدیکه تا نقد هنری، درسته؟
کلا در مورد دکترا تصمیمم اینه اگر روزانه و شبانه قبول نشدم، سایر دوره ها رو نرم و کلا برای امسال بذارم کنار؛ برای همین غیرانتفاعی رو نزدم.
خیلی از اینکه زمان گذاشتید متشکرم.
خیلی ممنونم که اینقدر وقت گذاشتید.
چارت صدا و سیما رو پیدا نکردم؛ اما اون طور که درباره این رشته خوندم، بیشتر از تمرکز به نقد هنری، به رسانه و خبرنگاری نزدیکه، درسته؟ برای همین اولویت های آخر زدم.
شهریه شبانه برام بسیار بالاست؛ فعلا بعد روزانه ها آوردم تا بعد تصمیم بگیرم؛ اما در کل اگر شاهد شانسی نباشه، تهران هم که قطعا نیست، عملا فقط یک نفر کاشان شبانه می مونه که اونقدرا فرقی ایجاد نمی کنه. شبانه تهران هم چون خیلی بالاست کلا نباید بیارم که دید منفی ایجاد نشه؟
هنر اسلامی اصفهان که فرمودید فقط روزانه داره؛ می فرمایید بالاتر از تطبیقی ها قرارش بدم؟
سلام خانم رفعت، هر سوالی درباره دانشگاه صدا و سیما دارید از من بپرسید در خدمتم:
اول اینکه سنتون حداکثر باید ۳٠ سال باشه، و اینکه باید دو برابر میزان تحصیلتون برای سازمان کار کنید و با معدل بالا پایان ۴ سال ان شاءالله جذب می شید،
احساس می کنم برای تالیف، تدریس، و کارگردانی، توانایی بالایی دارید که هر سه اشو در دانشگاه صدا و سیما و اساتید عالی مقطع دکتری که داره میتونید در میان بگذارید به خصوص دکتر ضابطی جهرمی بزرگ، تنها استاد تمام سینما در ایران،
که افتخار دارم شاگرد ایشون بودم، رشته ی تئاتر هم برای مناسب هست، و مشاهده کردم امسال ظرفیت های بیشتری بهش دادن (دانشگاه تهران،
دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه هنر)
و اینکه تراز خوبی دارین، ولی به هر صورت ان شاءالله اونی که میخواید رو دعوت بشوید و بدرخشید
سلام خدمت شما. یک دنیا از راهنماییتون ممنونم. بله، رفتم شرایط انتهای دفترچه رو نگاه کردم و متاسفانه سنم بالای ۳۰ هست؛ متولد ۷۰ هستم. دیگه هیچ راهی نداره؟ چون اگر در این زمینه ها که فرمدید امکان فعالیت باشه، بسیار علاقه مندم.
حیف که کارگردان سازمان به طور رسمی نیستید وگرنه میتوانستید از حق ۱۵ سال تا بازنشستگی با ارائه مجوز تخصیل کنید،
دانشگاه صدا و سیما سخت ترین مصاحبه حضوری رو داره و همه عزیزانی که کارشناسی و ارشدشون رو در این دانشگاه گذراندن مطلع هستند.
چرا که اثار فیلم کوتاه، کارگردانی برنامه زنده، فیلمنامه و طراحی گونه های برنامه و به خصوص پروپوزال های ویژه رسانه که نوین باشد مد نظرشان هست
ان شاءالله شما با این همه شور و اشتیاق و توانایی موفق خواهید بـود،
چرا که واقعا زحمت کشیدید و ان شاءالله با توکل به خداوند خبر موفقیت اتان را در همین انجمن گفتگو خواهیم خواند
من کارگردان سازمانم رتبم ۱۰۵ و ترازم ۳۸۰۰شده
سنمم ۳۱ هست
آیا شانس پذیرش دارم؟
توی روزانه ها با این رتبه و تراز به کجاها دعوت میشم؟
دکتری تئاتر رو با ارشد پژوهش هنر نمیشه شرکت کرد؛ اگر منظورتون رو اشتباه متوجه شدم لطفا توضیح بیشتر می فرمایید؟
من اشتباه کردم سرکار خانم، میبخشید، یگ لحظه فراموش کردم دو سالی هست که دکتری تئاتر از پژوهش هنر کاملا مجزا شده، حیف که کارگردان سازمان به طور رسمی نیستید وگرنه میتوانستید از حق ۱۵ سال تا بازنشستگی با ارائه مجوز فعالیت کنید،
ان شاءالله شما با این همه شور و اشتیاق و توانایی موفق خواهید بـود،
چرا که واقعا زحمت کشیدید و ان شاءالله با توکل به خداوند خبر موفقیت اتان راردر همین انجمن گفتگو خواهیم خواند
اختیار دارید، خواهش می کنم. ممنون از لطفتون. اگر می شد تئاتر شرکت کرد که عالی بود؛ البته فکر می کنم قبولیش هم فوق العاده مشکل باشه.
ببخشید متوجه نشدم؛ در صورت کار کردن برای سازمان شرط سن رو حذف می کنند؟
الان دیگه هیچ راهی نیست و حتی انتخابش هم نکنم؟ معمولا خیلی پیش میاد داوطلب های دکترا بالای ۳۰ سال باشند! یک مقدار برام عجیب بود راستش…
همه دوستان زحمت کشیدند و امیدوارم برای همگی، از جمله جنابعالی، مسیر رضایت و آرامش هموار بشه. از تشویق و حمایتتون بسیار متشکرم!
درود رفعت خانم، دانشگاه صدا و سیما رشته های مناسبی برای بچه های سینما در مقطع دکتری داره، وباید کنکور مجزا داشته باشه که پیشنهاداتی به رئیس دانشگاه داده شد که متاسفانه توجهی نشد ، همچنین این شرط سن به خاطر قانون تعهد کار به صدا و سیما هست که برای دکتری باید تا ۳۵ سال افزایش پیدا کنه و در حال حاضر خود کارمندان سازمان با تعهد حداقل ۱۵ سال مونده به بازنشستگی میتونن مجوز ادامه تحصیل بگیرن که متاسفانه منابع انسانی و معاونت اموزش دانشگاه خیلی اذیت می کنن و همه می دونن علاوه بر مصاحبه های چند مرحله ای سخت، در تمام مقاطع، مصاحبه عقیدتی قدرتمندی میگیره، نه متاسفانه تعهد در تمام مقاطع وجود داره و برای هیئت علمی شدن و داشتن حرف تازه در قامت رشته ی مطالعات رسانه برای بچه های سینما و تئاتر خیلی مناسب هست، به خصوص بچه هایی که منتقد، نویسنده، نمایش نامه نویس و به کل قلم خوبی دارند و ساخت فیلم های کوتاه و… در رزومه اشون دارند، و خیر باشه ان شاءالله امسال پذیرش رو خیلی محدود کردند و یک رشته ی دیگه «فرهنگ رسانه» هم اضافه کردن که شنبه در اصلاحات دفترچه و تمدید انتخاب رشته شرایطش رو توضیح داده، ان شاءالله که چیزایی که نوشتم رو اصلاح کرده باشند
سلام خدمت شما. خیلی از لطفتون در توضیح کامل موارد ممنونم.
ممکنه شرط سن هم اصلاح بشه با کلا امسال دیگه همین محدودیت ۳۰ سال هست و نمی تونم انتخاب کنم؟
خوشبختانه در کشور ما اتفاقات خوب رو فقط خداوند بخشنده میسازه، و نه…. هیچکس!، و اگر کسی باشه فقط واسط اتفاقات خیر هست، متاسفانه سالهاست که افراد ناکارامد در پدیدایی چنین معضلاتی نقش داشتند، همین مسئله ی سن، که در دکتری این دانشگاه بهش توجه نمیشه، یعنی حتی نمی تونن درک کنن که «کسی که میاد کنکور دکتری میده جوون ۱۸ ساله لیسانس یا جوون ۲۳ ساله فوق لیسانس نیست، و حتی نگاه کوچکی به این قضیه نمی کنن، خدا کنه که اصلاح کنن، من به عنوان یکی از دانشجوهای قدیمی اونجا پارسال این درخواست رو داشتم، اما…. خدا کنه که در اصلاحات دفترچه برای رشته جدید فرهنگ و رسانه (یعنی فردا) این تغییرات رو ببینیم، علاوه بر رزومه، چند برنامه طراحی کنید، برای شبکه ها و رویکردشون، یک سریال داستانی، یک برنامه استودیویی زنده و در کنار پروپوزال ها و سایر کارهاتون به همراه خودتون ببرید. ان شاءالله که اصلاحاتی ایجاد بشه
سلام مجدد خدمت شما و ممنون بابت وقتی که برای راهنماییم گذاشتید. بله، خیلی ها بعد فارغ التحصیلی دنبال کار بودن و یا به دلایل دیگه فاصله تحصیلی براشون ایجاد شده و محدودیت ۳۰ سال خیلی داوطلب ها رو محروم می کنه!
مشکلی که وجود داره اینه که منابع این آزمون مشخص نیست و متاسفانه به ندرت هم کسی راهنمایی می کنه! به هر حال همه برای مطالعه وقت گذاشتند؛ اینکه ندونی وقتت رو صرف چی کنی که نتیجه بگیری، انگیزه رو از بین می بره؛ در غیر این صورت ممکن بود ارزش داشته باشه سال دیگه رو شرکت کرد. بنده با استادم مشورت کردم و ایشون گفتند فارغ التحصیل های جدید خصوصا در دانشگاه های تهران با اساتید مهم این حوزه در ارتباط هستند و نوع و حدود سوالات کنکور رو میدونند و تو که چند سال پیش درست تموم شده، دیگه امکان رقابت با ایشون رو نداری و هر سال شانست کمتر میشه و توصیه کردند اگر دولتی، حتی شبانه در هر گرایشی قبول شدم، همین امسال برم؛ چون اوضاع کنکور هر سال سخت تر میشه!
راستش خودم که خیلی ناامید شدم؛ اما گفتم شاید این توصیه به درد فارغ التحصیل های جدید بخوره.
باز هم ممنون. آرزوی توفیق دارم برای شما و همه دوستانم.
مگه پژوهش هنر میتونه کد رشته های تئاتر رو هم انتخاب کنه ؟
نه احسان جان، توی متن دوم اشاره کردم که اشتباه کردم و الان دو سالی هست که پژوهش هنر دیگه از تئاتر جدا شده، متاسفانه چون به هنر اهمیتی داده نمیشه شاهد این هستیم که یک کنکور بسیار مسخره و فرمالیته گرفته میشه که این همه رشته و گرایش غیر مرتبط با سوالاتی که هیچ شباهتی به سرفصل اشون ندارند مطرح میشه، فعالا تئاتر نجات دادن و رشته های مطالعات رسانه
که متناسب برای بچه های سینما و تلویزیون در مقاطع ارشد و کارشناسی کنکور مجزا مثل تئاتر برگزار کنن، اخه بچه های سینما و تلویزیون با حجم بالای مطالب ادیان و عرفان، حیدر اباد هند و نقاش ارمنی و سیرالملوک ها چه تناسبی دارند؟
به جز کاشان وتبریز واحتمالاصداوسیما جایی دیگه احتمالش کمه دعوت بشی
خیلی ممنونم؛ ولی برای اولویت بندی ازشون پرسیده بودم. در مورد دعوت شدن قبلا لطف کردید فرمودید.
سلام و وقت بخیر، من با توجه به ترازهای پارسال متوجه شدم که در صورتی که ترازها تغییری نکنه احتمال اینکه به مصاحبه دانشگاه صدا وسیما دعوت بشم هست، اما با توجه به اینکه رتبم واقعا خوب نیست (رتبه حدود ۴۰ در سهمیه) به نظر شما هیچ امیدی به قبولی نیست؟ و دعوت به مصاحبه نوعی فرمالیته است؟ واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید چون رزومم بد نیست اگه یه درصد به همین دانشگاه امیدی هست من از همین الان متمرکز بشم روی پروپوزالش، اگر نیست که روی موارد دیگه متمرکز بشم.
سنتون باید زیر۳۰باشه
بله هست، شرایط قید شده رو دارم.
رتبه در سهمیه ۴۰ رتبه خوبی نیست . نهایت رتبه های ۱ تا ۱۰ شانس قبولی دارن
اصلا اینطوری نیست، پارسال تا ۲۹٠ هم دعوت به مصاحبه شدن. صدا و سیما درسته روزانه است، اما شرایط پذیرشش و حتی مصاحبه اش هم سخت تره و هم اینکه اکر دوره های لیسانس و فوق اونجا بودید می دونید که باید هفت خان رستم رو رد کنید، بنا براین اگر حرفی برای گفتن در مطالعات رسانه داری، بسم الله….
دفت نکردی گفته ۴۰ در سهمیه نگفته ۴۰ در سهمیه آزاد
دقت نکردی گفته رتبه ۴۰ در سهمیه نگفته رتبه ۴۰ در سهمیه آزاد…
سلام به همه دوستان ببخشید میخواستم منو راهنمایی کنید با رتبه ۲۲۰ پردیس قبول میشم و فرقش با شبانه چیه و هزینش چقدر هست؟
سلام نه متاسفانه پردیس تهران و تربیت مدرس نهایت تا ۷۰ و ۸۰ قبول میشن. فرقش اینه که نوشته در مدرک شما پردیس و شهریه ش از شبانه خیلی بالاتره . شبانه مدرکش دولتیه یعنی در مدرکی که به شما میدن ننوشته شبانه و فرقش با روزانه فقط شهریه هست
ممنون از پاسختون. پس من فقط به فکر آزاد و غیر انتفاعی باشم. یک سوال دیگه که دارم به نظر شما غیر انتفاعی بهتره یا آزاد
غیرانتفاعی هم سه تا دانشگاه که بیشتر نیست.
بنابراین آزاد محتملتره.غیرانتفاعی مثل سوره و یزد و قم هم بالاتر از ۱۰۰را بعید میدونم نظر مثبت داشته باشند.
ممنونم
دوستان گرامی،
بهترین بسته ی اموزشی پژوهش هنر برای کدام گروه هست؟ ممنون میشم اگر کسی رتبه بالا آورده و زمانش محدود بود به من بسته کمکی مورد کاربردش رو بگه!
من تجربه استفاده ندارم اما بر اساس نتایج و قبولی هایی که موسسات اعلام میکنن، احتمالا شمسه.
سلام خسته نباشید. برای رتبه ۱۳۴ پیشنهادتون در حالت خوش بینانه کدوم انتخابهاست؟ در ضمن یکی از پیشنهادهای استاد محور دانشگاه هنر در راستای علایق پژوهشی منه اگر به عنوان اولین انتخابم این کد رو انتخاب کنم تاثیر منفی روی انتخاب بعدیم میزاره؟امکان داره چون استاد محوره و زمینه پژوهشی مشخصه بچه ها سمتش نرن یا استاد چندبرابر ظرفیت به مصاحبه دعوت کنه؟
سلام با رتبه ۱۳۴ دعوت به مصاحبه استاد محور دانشگاه هنر نمیشین متاسفانه
سلام. رتبه ۴۲ کجاها رو میتونه بیاره؟
هر جا دعوت به مصاحبه بشید شانس قبولی دارید. احتمالا فقط مدرس و تهران دعوت نشید ولی با اینحال من پیشنهاد میکنم حتی این دو تا رو هم توی انتخاب هاتون بیارید.
هیچ گرایشی از تهران و مدرس رو نمیارم؟
سلام نه .شاید فقط هنرهای تجسمی دانشگاه تهران
ممنون از کمکتون.
دمت گرم.کاش همه رو دعوت به مصاحبه می کردن. من هم مقاله دارم. هم رزومه دارم. معدلم بالای ۱۸. نمره پایان نامه ارشدم ۱۹.۷۵ فقط رتبم ۴۲ شده. وقتی ۵۰درصد مصاحبه هست بهتر بود در شرایط برابری کار می کردیم.
دکتری همه چیز بستگی به خودتون داره. اگر تهران هستید و اولویت براتون تهرانه، هنر تهران شانس خیلی خوبی دارید. خصوصا این استاد محورهایی که امسال اضافه شده اگر حوزه تخصصتون باشه خیلی خوبه.
وقت بذارین برای پروپوزال، ان شاالله حتما قبول میشین
سلام مجدد. عذر می خواهم کاربر هنر محترم، گروه تاریخ تحلیلی تطبیقی هنر دانشگاه الزهرا به طور مجزا در سایت نیست؟ ممکنه راهنماییم کنید یا خودتون لطف کنید اسامی اساتید این گروه رو بفرمایید؟
در مورد شاهد هم گروه هنرهای اسلامی در سایتشون هست؛ اساتید تحلیلی تطبیقی، همه اعضای همین گروه هستند؟
سلام. الزهرا دکتر افضل طوسی، دادور، شادقزوینی، طالب پور، پنجه باشی و یکی دو نفر دیگه که یادم نیست
شاهد هم ۱ مصاحبه داره براب هر دو کد رشته
خیلی ازتون متشکرم. بله، ایشون در گروه پژوهش هنر بودند؛ اما گروه تاریخ تحلیلی تطبیقی جداگانه در وبسایت نبود.
بازم ممنونم.
سلام ظرفیت ها کم شده دوستان؟
خیر
دانشگاه هنر تهران که امسال ترکونده!
راستی از دانشگاه علم وهنر یزد که امسال دکترا میگیره چیزی میدونید؟؟
پارسال دانشگاه کاشان تارتبه۱۵۰ دعوت کرده بود شبانه. ولی مثلا نفرقبل من که ازاتاق اومد بیرون دیدم رتبه اش۵۰هست. پس ترازکم اعلام کردن صرفا دید مالی دانشگاه هس. مگراینکه بشناسنتون یاواقعا ازنظر مقاله پژوهشی خیلی دستتون پر باشه
خانم نیل شما پارسال کدوم دانشگاها مصاحبه دعوت شدید؟ترازتون چند بود
ترازم نزدیک ۳۶۰۰،رتبه۱۱۰
من روزانه تبریز، شبانه کاشان، تمام پردیسها وغیرانتفاعی ها
متشکرم از پاسختون شاهد دعوت نشدید؟
نه.چیزی که یادمه ترازهاشون بالای ۴۰۰۰ و ۵۰۰۰بود.
آخه مگر نگفتند وقتی دعوت به مصاحبه بشید دیگه نتیجه آزمون کنار می ره و معیار فقط میشه مصاحبه؟
یه شعاره این حرف
خود استاد هم قبول نمیکنه بعدم رتبه های ۱ تا ۴۰ و ۵۰ هست که نمره مصاحبه خیلی تاثبر داره نه دیگه ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰
ببخشید متوجه نشدم.
یعنی مثلاً اگر حتی من با ۹۲ دعوت بشم، شانسی ندارم؟
خب قضیه اینجاست که شما اصلا دعوت نمیشین با رتبه ۹۲ به هنر یا خود دانشگاه تهران و تربیت مدرس.
نگاه کنین اگر شما سهمیه داشته باشی چرا دعوت میشی ولی در سهمیه آزاد با رتبه ۹۲ شما دعوت به تهران و هنر و مدرس و الزهرا نمیشی. به فرض که بشی بله استاد اگر بخواد شمارو پذیرش میکنه. ما خانمی رو داشتیم سال ۱۴۰۱ رتبش ۱۰۰ بود در سهمیه ۵ درصد شده بود ۱۰ ، تراز که تغییر نمیکنه تراز همونه در هردو رتبه اما دانشگاه هنر تهران نمره ۵۰ از ۵۰ مصاحبه رو بهش داد یعنی نمره کامل ، بعد ایشون روزانه تطبیقی هنر تهران قبول شد. توو همین کانال هم هست. پس استاد کسی رو بخواد میدونه چیجوری نمره بده که اون شخص قبول شد. اما الان بحث اینجاست که شما با رتبه ۹۲ در سهمیه آزاد دعوت به مصاحبه دانشگاه های که گفتم نمیشین مگر اینکه سهمیه ۵ یا ۲۵ داشته باشین که رتبتون در اون سهمیه جزو ۱ تا ۱۰ باشه تا شانس قبولی داشته باشین
ممنونم. بله، می دونم این دانشگاه ها دعوت نمی کنند؛ منظورم اصفهان، شاهد، تبریز و کاشان بود که فرموده بودید می تونم در انتخاب رشته بزنم.
خانم نیل فرمودند با این حدود رتبه حتی اگر دعوت هم بشیم، قبول نمی کنن و دعوت فقط برای اخذ هزینه از داوطلب هاست. بعد در پاسخ ایشون من متوجه پیام شما نشدم و برام سوال پیش اومد.
سوالم درباره همین چند دانشگاهه که دعوت به مصاحبه هاشون با این رتبه فرمالیته هست یا بازم شانسی برای قبولی وجود داره؟
نه اینطوری نیست که فقط برای اخذ هزینه باشه . شما شهرستان ها رو حتی روزانه شانس داری. هیچ چیزی رو حذف نکن اما از تهران و تربیت مدرس هم شروع به انتخاب رشته نکن
خیلی ممنونم.
اولویت بندیم رو بالاتر ارسال کردم. میدونم وقت گیره؛ اما ممکنه هر زمان فرصت داشتید راهنماییم کنید که مناسبه یا نه؟
متشکرم.
شما احتمال زیاد با این رتبه برای شبانه ها شانس دارید.اونم شبانه شهرستان .که اونم بستگی داره اساتید شما را چطور ببینند و بخوان یا نه…دعوت شدن یه بحثه ولی واقعیت پذیرفته شدن خیلی پیچیدس.
خیلی ممنونم. اصفهان هم یا فقط کاشان و تبریز؟
اشتباه کردم؛ اصفهان اصلا شبانه نداره.
شبانه شهرستان فقط میشه هنر اسلامی کاشان که یک نفر بیشتر نمی گیره که در واقع یعنی هیچی طبق فرمایشتون.
به غیر از پژوهش هنر با کد ترکیب یک … چه رشته های دیگه ای رو میشه برای پژوهش هنر انتخاب کرد ؟
دوستان سلام این کد ترکیب (۱) ۲۵۰۵ شامل پژوهش هنر میشه ؟ میشه انتخابش کرد ؟
کار بر هنر جان میشه لطفا جواب این سوال منو بدید : کد ترکیب (۱) ۲۵۰۵ شامل پژوهش هنر میشه ؟ میشه انتخابش کرد … مرمت هست این کد ؟؟
پژوهش هنر و زیر مجموعه هاش شامل هنرهای تجسمی هنر اسلامی، تاریخ تطبیقی هنر اسلامی ، مطالعات رادیو و تلویزیون و فرش
یک دفترچه ابتدا میاد تحت عنوان راهنمای ثبت نام. لیست رشته ها و منابع هست. مثلا گروه مهندسی برق ممکنه ۵ تا درس امتحان بدن و هر کد ترکیبی که یکی از گرایش هاست یه تعدادی از این درسا توش لحاظ بشه.
توی گروه پژوهش هنر فقط ۱ کد ترکیب داریم. چیز مهمی نیست و نگرانش نباشید.
سلام دوستان برای دانشگاه آزاد کی دفترچه میاد و چه جوری باید انتخاب کنیم
ازسایت خودش چک کنید. ازاد مصاحبه هاش تابستون و باحوصله هست. خیلی زمانش بهتراز دولتیه
استخدام اموزش پرورش بودن امتیاز منفیه در مصاحبه؟؟؟
شاغل بودن اندکی ممکنه نگاه اساتید رو منفی کنه، چون به عقیده خودشون دنبال «دانشجو تمام وقت» هستن. ولی من همکلاسی شاغل دارم. توی سالهای بعد از ما هم شاغل، پذیرفته شده
خب شغل من تدریسه با این حال بازم نگاه منفی هست؟
مسئله نوع شغل نیست
مسئله زمان آزاد برای کار پژوهشیه!
آنچنان هم معیار نیست
ممنونم اگر در این باره سوال پرسیدند چطور پاسخ بدم به نظر شما؟
اول اینکه در ترم های اول میتونید مرخصی بگیرید و کلاسها رو شرکت کنید.
دوم اینکه وقت آزاد برای پژوهش دارید
سلام وقت بخیر
عذر میخوام دانشگاه الزهرا دانشگاه خوبیه؟
یعنی اساتید
فضای دانشگاه
و…
سلام. دانشگاه و استاد هیچ کاری براتون انجام نمیدن پس دنبال خوب بودن نباشین همه دانشگاه ها خوبن مخصوصا که تهران و وسط شهر هم هست. فضای دانشگاه هم مثل بقیه دانشگاه هاست. از نظر من که اونجا درس خوندم عالیه، من انتخاب اولم بود و آگاهانه هم انتخاب کردم به خاطر علایق پژوهشی ۱ استاد که دوس داشتم توی اون حوزه کار کنم . شما باید اول هدفت رو مشخص کنی.
بسیار عالی ممنون ازتون
لطفا دوستان دیگری هم اگر اطلاعاتی درمورد جذب دانشگاه تهران با مدرک ارشد دارن راهنمایی کنند
مثلا امسال ۲ نفر ظرفیت اعلام کرده دانشگاه تهران برای جذب هیات علمی با ارشد.
لطفا اگر میدونید کمک کنید ما اگر جذب بشیم در این مرحله، با مدرک دکتری ارتقای علمی میدن؟ و چقدر طول میکشه
من درباره جذب شدن و فرایندش توی دانشکاه تهران نمیدونم اما «اگر» مربی جذب بشید امکان ارتقا با مدرک دکتری وجود داره. عبارت «آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی آموزشی و پژوهشی و فناوری» رو توی گوگل جست و جو کنید و آییننامه رو مطالعه کنید. اکثر اساتید دانشگاه هنر اصفهان که من خبر دارم همینجورین. قبلا مربی بودن و بعد ارتقا گرفتن
متوجه شدم خیلی ممنون از راهنمایی تون و اینکه حضور دارید اینجا
سلام خدمت شما و ممنون که اطلاعات و تجربیاتتون رو به اشتراک می ذارید.
کاربر هنر محترم و سایرین لطف کردند راهنمایی کردند؛ برای اینکه به اجماعی برسیم، ممکنه شما هم نظرتون رو درباره انتخاب رشته بفرمایید؟ بهتره از دانشگاه هایی شروع کرد که ممکنه شانسی براشون وجود داشته باشه یا از بالاترین اولویتمون شروع کنیم؟
می تونم درباره رتبه و تراز خودم هم بپرسم؟ ۹۲ و ۳۹۴۶. به نظر شما هم فقط شبانه شاهد، تبریز و کاشان اون هم به احتمال کم شانسی هست با توجه به نتایج سال های اخیر؟ اصفهان هم اصلا شبانه نداره طبق دفترچه. روزانه که شانسی نیست، درسته؟
سلام نگاه کنین اکثر دانشگاه براشون مهمه که شما انتخاب اولش باشی وقتی شما با رتبتون قطعا تربیت مدرس مثلا دعوت نمیشین اشتباه محضه که انتخاب اولتون بزنین پس سعی کنین از انتخابی شروع کنین که شانس قبولی دارین در اون دانشگاه . معمولا سوال میکنن اساتید که انتخاب چندمتونه اون دانشگاهی که مصاحبه رفتین.
خیلی ممنونم. الان ترتیب به نظرتون چه طور باید باشه با این تراز؟ با ترازهایی که زهرا جان از پارسال اعلام کردند، الزهرا و شاهد ممکن بود؛ اما امسال رو نمیدونم.
من حقیقتش این یک مورد رو نمیتونم بگم چون ترازها هر سال تغییر میکنه اما معمولا تا رتبه ۴۵ برای پژوهش هنر و نهایت ۵۰ الزهرا دعوت میکرد براب تاربخ تطبیقی . شاهد هم تا ۱۱۰ و ۱۲۰ و کاشان حتی تا ۲۰۰ هم دعوت میکرد .
ممنونم سرکار خانم. شاهد پژوهش هنر روزانه تا چند دعوت می کنه؟
ضمنا میشه تفاوت تاریخ تحلیلی تطبیقی هنر اسلامی و هنر اسلامی رو بفرمایید؟ چارت ها رو مقایسه کردم؛ اما نمی دونم کدوم برای انتخاب زمینه تحقیق منعطف تر هستند و احیانا شغل مناسب تری براشون هست.
ببخشید فکر می کنم ۱۲۰ رو برای روزانه شاهد پژوهش هنر گفته بودید و من دوباره پرسیدم؛ فکر کردم برای تاریخ تحلیلی تطبیقی فرمودید.
روزانه ها به جز تبریز وکاشان تراز بالای۴۰۰۰میخواستندپارسال. جایی مثل تربیت مدرس بالای۵۰۰۰بود
که این دو هم هنر اسلامی هستند…
خیلی ممنونم از لطفتون.
اینقدر سیاست برای جلسه مصاحبه واقعا زیادیه! من یادمه توی جلسه دانشگاه هنر ، یک بخشی درباره مقالات میپرسیدن و چون من زمان مصاحبه مقاله چاپ شدن نداشتم، برای اساتید خاطره تعریف کردم! جدای از اینکه نمره خیلی خوبی هم بهم دادن، یک سال بعد یکی از اساتید رو دیدم و بنم گفت که یکی از بهترین مصاحبههایی بوده که تا الان دیده! به همین خاطر بهه نظر من اینکه انتخاب چندمتون کدوم دانشگاه باشه، اهمیتی نداره. بعضی از اساتید میپرسن که ما انتخاب چندمت بودیم، ولی باید دلیلی هم داشته باشید که جواب بدید چرا انتخاب اول. یکی هست ارشد اصفهان بوده الانم انتخاب اولش رو میزنه اصفهان که با اساتید خودش کار کنه! من اون سال برای اینکه جو مصاحبه دستم بیاد، دانشگاه صدا و سیما رفتم مصاحبه دادم، انتخابای آخرم بود. یکی از اساتید ازم پرسید چرا این قدر پایین؟ گفتم اولویتهای دیگه ای دارم. البته تنها جایی هم بود که این سوال از من پرسیده شد! بعدا که کارنامه اومد، حد نصاب مصاحبه ۱۹ بود و به من حدود ۳۰ امتیاز داده بودن (اگر چه مصاحبه عقیدتی پذیرفته نشدم!) بازم اینو میگم که اینقدر سیاست برای جلسه مصاحبه لازم نیست. حضرات اساتید، دانشجو خوب رو تشخیص میدن و بخوان جذبش میکنن. مهم نیست انتخاب چندمشون باشی. در مورد شما، با وجود اینکه هنر تهران امسال نیت کرده ۱۸ نفر پژوهش هنر بگیره، احتمالا حد نصابها یه کوچولو توی دانشگاه های شاهد، اصفهان و کاشان بیاد پایین تر و شانس دعوت به روزانه داشته باشین. برای اینکه… ادامه نظر»
خیلی متشکرم از راهنماییتون. دفترچه ها رو مقایسه کردم و دیدم امسال الزهرا و شاهد هر کدوم یک نفر در روزانه و تربیت مدرس ۲ نفر نسبت به پارسال افزایش ظرفیت داشتن؛ ولی شبانه ها ظرفیت خیلی پایینه و فرقی نکرده. مدرس رو که جنابعالی و خانم کاربر هنر فرمودید کلا برای بنده کلا هیچی؛ ولی این دو دانشگاه به دلیل افزایش ظرفیت روزانه به فرموده شما احتمالا تراز رو پایین بیارن و شانسی برای دعوت باشه؟ کلا تا حالا سابقه داشته با این رتبه کسی روزانه قبول بشه؟
پس میشه الزهرا، شاهد، اصفهان، تبریز و کاشان و صدا و سیما، درسته؟
این موردی هم که درباره جلسه مصاحبه فرمودید، به نظرم خیلی به شخصیت آدم ها برمیگرده؛ اینکه چقدر توانایی کنترل استرس و اعتماد به نفس داشته باشند و اساتید هم به نظرم متوجه این موضوع میشن و متاسفانه بنده تو این موضوع ضعیف هستم.
به هر حال از کمک های مفید هر دو شما بزرگوار و سایر دوستانم بسیار ممنونم.
امکانش هست اولویت های نهایی رو اینجا به اشتراک بذاریم و جنابعالی، کاربر هنر محترم و سایر پذیرفته شدگان سال های قبل نظرتون رو بفرمایید؟
اگر خودتوه تمایل دارید بله
خیلی از لطفتون متشکرم.
بین هنر اسلامی و تاریخ تحلیلی تطبیقی، در کدوم دستمون برای انتخاب موضوع بازتره؟ من پروفایل اساتید رو چک کردم و بیشتر در حوزه نقاشی و نگارگری بود؛ هیچ موضوع دیگه ای نمیشه در این دو گرایش کار کرد؟
کدوم اولویت داره در کل در انتخاب رشته؟
تفاوت آنچنانی ندارن و توی هر دو دستتون برای موضوع بازه. فقط موضوعات مربوط به هنر اسلامی و هنر سنتی رو معمولا میپذیرن. نگارگری، خوشنویسی، صنایع دستی، معماری اسلامی، فرش، حتی فلسفه و حکمت هنر اسلامی میتونه برای اساتید جذاب باشه
خیلی از راهنماییتون ممنونم.
دفترچه اومد چیزی که من میبینم ظرفیتها کم شده واکثرا رفته سمت استادمحور که ازالان مشخصه صندلیو کی پرمیکنه
سلام دوستان. وقتتون به خیر و تبریک هم میگم بابات رتبه هاتون من نسبت به بقیه دوستان که لطف میکنن و سر میزنن و سوالات رو جواب میدن، کمتر وقت داشتم تا بیام. اینجا صرفا چند تا نکته خدمتتون بگم شاید در ادامه کمکتون کنه. اول اینکه، دانشگاه های مطرح چندان فرقی با هم ندارن. اگر روزانه اصفهان یا کاشان یا تبریز هم قبول میشید، با برچسب شهرستان گول نخورید و بگید میذارم سال بعد میرم تهران. جز ترم های اول که کلاس هست، و نهایتا دو روز در هفته لازم باشه حضور داشته باشید، بقیه ایام نیاز به رفت و آمد آنچنانی نیست. استاد خوب هم توی همه دانشگاه ها هست. دوم اینکه، پژوهش هنر نسبت به هنراسلامی و تجسمی، بازه کاری وسیعتری داره. اگر مثلا لیسانستون یا ارشدتون سینماست، جای شما توی هنر اسلامی نیست. پس سعی کنید عاقلانه تصمیم بگیرید. ولی از طرفی اگر مقاطع قبلی، هنر اسلامی یا صنایع دستی و هنرهای سنتی بودید، پژوهش هنر هم برای شما مناسبه. سوم اینکه همه کسانی که به مصاحبه دعوت میشن، شانس تقریبا برابری برای قبولی دارن. (اینم بگم حد نصاب ترازهای دانشگاه ها معمولا تغییر چندانی نمیکنه) اگر به چشم بیاید، اساتید جوری نمره ها رو مهندسی میکنن که قبول بشید. سعی کنید زمان بذارید روی پروپوزال نوشتن (صرفا یک مقدمه و بیان مسئله و سوالات و اهداف کفایت میکنه. یه متن حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ کلمه ای). باز اینم که پروپوزال با توجه به علایق پژوهشی استاد بنویسید به نظر من اشتباهه. اساتید معمولا همه چیز… ادامه نظر»
حرف های ناامید کننده به بچه ها نزنین هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه. وضعیت اساتید در شهرستان ها فاجعست ، کمبود دکتری هنر دارن و مجبورن به حق التدریس ارشد اکتفا کنن دانشگاه ها . سر بزنین به دانشگاه نیشابور یا بجنورد میبینین که امسال هیچ کسی بامدرک دکتری ثبت نام نکرد در سامانه مهر رضوی اگرم کسانی ثبت نام کردن لیسانسشون غیر مرتبط بود و هنر نخونده بودن که رد میشن در مرحله مصاحبه. حتما که همه نباید تهران باشن و تهران جذب بشن. تهران سخته جذب شدنش در دانشگاه . نکته دیگه اینکه خدارو شکر کنین هنر خوندین زمان ثبت نام در سامانه جذب متوجه حرف امروز من میشین همتون. دانشگاه مثلا ۱ نفر جغرافیا یا زیست و ریاضی و… میخاد ۲۰۰ نفر شرکت کردن برای همون ۱ سهمیه. اما وضعیت هنر برعکسه .
ممنون از کمکهای شما تا چه سنی میشه جذب شد؟ قبلا ۴۵ بود الان شنیده بودم شده ۴۰ کدومش درسته؟
۴۵
من حقیقتا کسی رو ناامید نکردم! قطعا هم هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه. من خودم تدریس میکنم، دانشجوارشد دارم، شغل آزاد هم دارم و از شرایط خبر دارم.
اینکه دانشگاه به حق التدریس اکتفا میکنه به این خاطره که نیروی کار ارزان قیمته. مملکت کمبود دکتری هنر نداره.
اینکه کسی هم نیشابور یا بجنورد نمیره دلیلش کمبود دکتری نیست، دلیلش توقع بالاست.
۲۴۴۴ نفر امسال توی جلسه حاضر بودن، سال به سال این عدد بزرگ تر خواهد شد و مثل الان که همه ارشد دارن، چندسال دیگه همه دکتری خواهند داشت. کما اینکه الان هم کم فارغ التحصیل دکتری هنر نداریم.
کسی که نمیره شهرستان برای جذب همون بهتر که بیکار بمونه . پایه ۱ همه جا یک هست
سلام.
ببخشید همگی در کارنامه فقط کد ترکیب ۱ دارید؟ معنیش چیه؟ میشه برای همه گرایش ها انتخاب رشته کر دیگه؟
اگر کدرشته پژوهش هنر در کنکور انتخاب کردین همه گرایش هایی که توی دفتر چه برای کدپژوهش هنر اعلام شده می تونید انتخاب کنید مثل گرایش: پژوهش هنر، تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلام، هنرهای تجسمی،هنر اسلام و …
خیلی متشکرم. لطف کردید.
سلام ایا با رتبه ۶ در سهمیه ۵ درصد جایی قبول میشم یا کلا بی خیال بشم
رتبه ۱ تا ۱۰ سهمیه شانس قبولی بالایی در روزانه و شبانه همه دانشگاه هارو دارن
درود به همگی،
دوست گرامی کاربر هنر، گویا امسال بهتری امیدی به روزانه نداشته باشم! با توجه به شرایطم! اگر نخواهم برای سال دیگه کتاب ها و منابع مرجع و اصلی رو بخونم با توجه به زمان کم، در مورد تنها دروس تخصصی چه منابع یا جزواتی رو پیشنهاد میدید!
امکان داره لینکی هم برای خرید یا شماره ای هم برای خرید فیزیکی بگید!
سلام من در جریان منابع نیستم . خودم از شمسه قبول شدم اما خیلیا رو هم دیدم که با اینکه جزو شمسه بودن اما رتبه خوبی کسب نکردن چون سوالات کنکور بیشتر شده اطلاعات عمومی و نمیشه پیش بینی کرد . پیشنهادم اینه که کنار جزواتی که پیدا میکنین حتما حتما مقالات افرادی مثل بلخاری و قلیچ خانی و معماری اسلامی و … رو نگاه کنین . کار دیگه ای هم که میتونین انجام بدین اینه که روز مصاحبه ها که مشخص میشه حتما با رتبه های زیر ۱۰ صحبت کنین و ازشون بپرسین چه منابعی رو خوندن این خیلی جوابه .
دوستان چطور میشه از ترازهای امسال مطلع شد؟، من با یک تیم مشاوره تماس گرفتم گفت چندین ساله حد ترازها تغییر چندانی برای دعوت به مصاحبه نداشتند….
سلام کاربر هنر
شما پایینتر گفتین حقوق هیات علمی آزاد نصف دولتیه
سوالم اینه که الان میدونید حقوق هیات علمی در دانشگاههای دولتی تهران میانگین چقدره؟
و اگه ممکنه بفرمایید خودتون کجا تدریس میکنید
ممنون و موفق باشید
و یه سوال دیگر
آیا جذب هیات علمی با مدرک ارشد فرقی نداره از نظر مزیتها؟ یعنی در ادامه با مدرک دکتری ارتقا پیدا میکنه؟ یا فرقی وجود داره وقتی دانشگاهی با مدرک ارشد هیات علمی میخواد؟
چون دیدم دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران، سمنان فراخوان جذب هیات علمی دادن با مدرک ارشد
میانگین پایه ۱ با این افزایش های هر سال ۲۷ تا ۳۰ به بالاست . جذب هیئت علمی با مدرک ارشد میشه مربی و استادیار نیست. قطعا حقوقش پایین تره. معمولا با مدرک ارشد جذب نمیکنن غیر از چنتا دانشگاه . از ارتقا خبری ندارم اما شانس شما با مدرک دکتری برای جذب خیلی بالاتره مثلا اگر برای دکتری ۵ نفر ثبت نام کنم در رشته مورد نظر ،برای ارشد ۲۰ نفر شرکت میکنن چون اکثرا همه ارشد دارن. دانشگاه های ملی مهارت که زیر نظر فنی حرفه ای هست هم فقط با مدرک ارشد جذب میکنه و بعدا اگر شما دکتری هم بگیری مدرک شما رو لحاظ نمیکنه . اما از بقیه دانشگاه ها مثل تهران و سمنان و … خبر ندارم که لحاظ میکنن مدرک رو یا نه اما کم کمش حتی اگر لحاظ هم کنن باید حداقل ۵ سال با حقوق مربی کار کنین نه استادیار
خیلی لطف کردید ممنون باید پاسختون
لطفا دوستان دیگری هم اگر اطلاعاتی درمورد جذب دانشگاه تهران با مدرک ارشد دارن راهنمایی کنند
مثلا امسال ۲ نفر ظرفیت اعلام کرده دانشگاه تهران برای جذب هیات علمی با ارشد.
لطفا اگر میدونید کمک کنید ما اگر جذب بشیم در این مرحله، با مدرک دکتری ارتقای علمی میدن؟ و چقدر طول میکشه
درود کاربر هنر
من پارسال و امسال دکتری پژوهش هنر شرکت کردم ، امسال با نمره کل ۳۰۶۰ ، درصد تخصصی ۱۴.۱۷ ، زبان ۴۸.۳۳ و استعداد ۲۶.۶۷ و رتبه ۲۲۷ ، پارسال هم تقریبا همچین درصدهایی داشتم با رتبه ی صد تا پایین تر ، می خواستم ازتون دو سوال بپرسم .
۱ . درصد تخصصی من ( با فرض ثابت موندن درصد استعداد و زبان ) برای امسال اگر چند می بود می تونستم رتبه ی خوب برای روزانه داشته باشم ؟
۲ . چه منابعی رو می تونید معرفی کنید که امسال بتونم بخونم برای تخصصی و جهش ؟
سپاس فراوان
سلام شما اگر تخصصی رو ۲۵ تا ۳۰ درصد میزدین رتبتون زیر ۲۵ بود
کتاب مرجع پیشنهاد نمیدم سخت و زمان بره
خیلی ار پاسختون ممنونم
دوستان لطفاً این هم جواب می دید؟ تاریخ مصاحبه دانشگاه ها هم میشه تماس گرفت از خود دانشگاه پرسید؟ از کدوم بخش؟
و اینکه سال بعد قبولی های روزانه یا شبانه امسال، می تونن کنکور شرکت کنند؟ فکر می کنم امسال سال اولی بود که این امکان ایجاد شده بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممکنه اگر اطلاع دارید این سوال رو جواب بدید؟ امکان شرکت در کنکور سال آینده به فرض قبولی امسال. خیلی ممنون میشم.
روزانه قبول بشیدو نرید ۱سال محرومید.بقیش مهم نیست
دوستان هنرمند، خواهش می کنم جواب بدید اگر اطلاعی دارین، با توجه به اینکه تعداد نفرات مجاز امسال بالا رفته نسبت به سالهای قبل؛ ایا حداقل ترازهای دعوت به مصاحبه بالا می ره یا پایین میاد؟
مثلا دانشگاه تربیت مدرس پارسال ۵٠٠٠ بود، میشه ۳٠٠٠ یا میشه ۷٠٠٠؟
من هم متوجه نمیشم چه تاثیری داره این تغییر!
تربیت مدرس مگه بالای ۶۰۰۰ دعوت نمی کنه؟ تراز بقیه دانشگاه ها هم خاطرتونه از پارسال؟ اصفهان و شاهد حدودا چند بود؟
گرایشهای مختلف متفاوت بود
اما شبانه و روزانه چندان تفاوتی نداشت
دانشگاه شاهد پژوهش۳۷۰۰
دانشگاه شاهد تطبیقی ۳۵۰۰
دانشگاه الزهرا پژوهش ۳۹۰۰
دانشگاه الزهرا تطبیقی ۴۱۰۰
دانشگاه تهران پژوهش ۴۴۰۰
دانشگاه تهران تطبیقی ۴۳۰۰
دانشگاه هنر حدود ۴۵۰۰
دانشگاه هنر پردیس ۳۰۰۰
دانشگاه تربیت مدرس حدود ۴۹۰۰
دانشگاه تربیت پردیس پژوهش۳۵۰۰
دانشگاه تربیت پردیس تطبیقی ۴۳۰۰
دانشگاه اصفهان پژوهش ۴۳۰۰
دانشگاه اصفهان اسلامی ۳۶۰۰
دانشگاه کاشان ۳۵۰۰
دانشگاه صدا و سیما ۲۵۰۰
زهرا خانم امسال این ترازها ثابت ماندند؟
این ترازهای پارسالِ امسال رو نمیدونم
چطور میشه از ترازهای امسال مطلع شد؟، من با یک تیم مشاوره تماس گرفتم گفت چندین ساله حد ترازها به این مقدارند..
سلام خانوم زهرا. ممنون بخاطر این ترازها. یک سوال. باید پژوهش و تاریخ تحلیلی یک دانشگاه در تهران انتخاب بشه بعد بریم پژوهش شهرستان انتخاب کنیم؟ یا اول پژوهش تهران بعد پژوهش شهرستان بعدتاریخ تحلیلی تهران.
انتخاب گرایش بستگی به علاقه پژوهشیتوندارهالبته منخیلی توی انتخاب رشته تخصص ندارمدوستاناگر کسی میدونه لطف کنید بگید
خیلی ازتون ممنونم، واقعا لطف کردین. تو هر سایتی گشتم، ترازهای سال های قبل رو خیلی بالاتر زده بودن؛ زیر حدود ۴۲۰۰ نبود و به اطلاعات پارسال دسترسی نداشتیم.
حداقل ترازی که در نهایت روزانه قبول شدن هم خاطرتون هست؟
فکر میکنم قبولی ربطی به تراز نداشته باشه فقط مربوط به جلسه مصاحبه شما میشه؛ پروپوزال، مقاله، زبان، تسلط و …
تراز و رتبه صرفا برای دعوت به مصاحبه است که اونم باید دقت داشته باشید چند برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنند
بله زهرا جان، این ترازی که گفتم در سایت ها دیدم، مربوط به دعوت به مصاحبه بود؛ نه قبولی.
ترازهایی هم که شما فرمودید برای دعوت به مصاحبه است، درسته؟
بله
تراز تاثیری در قبولی نداره
رتبه و تراز فقط برای دعوت به مصاحبه تاثیر داره
این نکته هم مهمه که چندین برابر ظرفیت هر دانشگاه دعوت میکنه
چیزی که باعث میشه در نهایت قبول بشید پروپوزال، مقاله، زبان، تسلط بر جلسه و … هست
و مشکل اینجاست شبانه، پیام نور و غیرانتفاعی، خودگردان و به خصوص دانشگاه ازاد اونقدر گرونه ادم جرعت نمیکنه اسمشو بیاره، خوش به حال داوطلبان پولدار
یک سوالی داشتم عزیزان آیا با مدرک غیر انتفاعی هم امیدی به جذب هست؟ دانشگاه ادیان و مذاهب
کاربر هنر تورو خدا اگه میشه راهنماییم کن دارم تلف میشم.
با تراز ۲۵۰۰ و رتبه ۴۲ سهمیه هیچ جا دعوت به مصاحبه نمیشم؟ چه شبانه چه روزانه؟
عجیبه چطور ممکنه با تراز ۲۵٠٠، رتبه اتون ۴۲ باشه؟
اهان، سهمیه خاص دارین، موفق باشین ان شاءالله
رتبه ۴۲ در سهمیه اگر باشه خیر نهایت تا رتبه ۱۰ در سهمیه شانس دارین
حتی پردیس و ازاد؟
رتبتون در سهمیه آزاد چند شده؟
اگر منظورتون پردیس تهران و تربیت مدرس هست که تا رتبه ۷۰ و ۸۰ پذیرش دارن پردیس اعتبار نداره .
خدا کنه همه کسایی که رتبه اوردن بدرخشن، ولی حرف من درست در اومد و با بررسی انجام شده با همون کلید اولیه که غلط توی طراحی سوال بود پاسخبرگ ها تصحیح شده
و اولین علت پرتاب شدن رتبه و تراز داوطلب ها به رتبه هایی که واقعا حقشون نیست، شد، و یعنی حقشون بیشتره،
عامل دوم زیاد بودن داوطلب ها و حد نصاب مجاز روزانه که به ۱٠٠۸ اومده بنابر این
اونی که ۳۵٠ اورده همون ۱۵۵ پارساله یا کسی که ۲٠٠ اورده در واقع ۹۸ پارساله
خدا همه رو موفق کنه ان شاءالله، به من هم رحم کنه
گفتم که به اعتراض ها ترتیب اثر نمیدن
دکتر، عامل دوم بیشتر موثر شده در کنکور امسال
چند ساعت پای سیستم کند سازمان نشستیم این همه ادله آوردیم؛ حتی یک پاسخ یک سوال رو تغییر ندادند!
خودشون رو مدیون هزاران نفر کردند و من واگذار کردم به خدا، شما هم واگذار کنید، چرا که همه میدونند به خصوص شما خیلی زحمت کشیدین و واقعا انرژی و وقت گذاشتین
شما لطف دارید؛ جنابعالی و همه واقعا زمان و انرژی گذاشتند.
منکر تلاش خیلی بیشتر رتبه های خوب نسبت به خودم نمیشم؛ اما تا اون بخشی که ناهماهنگی های سنجش، از آزمون و عدم دقتش و پاسخنامه اش، بی توجهی به اعتراضات و … باعث حتی ذره ای ناعادلانه شدن نتایج برای هر کسی شده، واقعا مسئول هستند.
با تراز ۳۰۸۰ کجا قبول میشم؟
کارشناسی تهران، ارشد مدرس روزانه
مقاله و رزومه هم دارم
وام شهریه ام الآن پرسیدم به افرادی که بیمه به نامشون رد میشه تعلق نمیگیره
بچه ها من الآن زنگ زدم شاهد پرسیدم. گفت شهریه سال جاری بین ۳۵تا۴۰ بوده
من زنگ زدم دانشگاه آزاد بهم گفتن شهریه ترمی ۳۰ تومنه دکترا نمیدونم واقعا درست گفتن یا شبانه و آزاد مثل همن
نگفتن ورودی کدوم سال؟دوستم پژوهش هنر ورودی ۴۰۳ هست ترم دومه اون گفت دوترم رو چهل واریز کرده. بازم اگر ۳۰ باشه که خوبه
گفتن امسال و حتی گفتن اگر افزایش پیدا کنه میشه ۳۵ و بالاتر نیست
یعنی این مبلغ سال بعد ۳۵ درصد هم افزایش داره؟؟؟؟
میشه درباره بیمه بیشتر توضیح بدی؟ بیمه مربوط به شغل منظورتونه؟
مبلغ وام رو هم گفتن؟
خیلی لطف کردین پیگیری کردین.
بله عزیزم. پرسیدم به کارمند وام تعلق میگیره؟گفت یعنی به نامت بیمه رد میشه؟جواب دادم بله و گفت متاسفانه خیر وام تعلق نمیگیره. و اینکه وام شهریه برای مقطع دکترا مقدارش هفت و نیمه. سوال دیگه این بود برای متاهلین مبلغ وام دوبرابر هست؟که پاسخ دادند اون وام دانشجویی هست که دوبرابر میشه و اصلا به شبانه تعلق نمیگیره. مبلغ شهریه هم گفتند برای سال بعد هنوز بهمون اعلام نشده اما امسال بین ۳۵تا۴۰ بوده
ممنونم نرگس جان. تازه این مبلغ برای امسال بوده!!!
۷.۵ که گفتید سالانه است یا ترمی؟
من هم تماس گرفتم برای پیگیری از بقیه دانشگاه ها؛ اما فکر می کنم ساعت کاری تمام شده بود.
خواهش میکنم عزیزم. ترمی هست. و گفت معمولا هرکسی درخواست کنه قبول میکنن اما بحساب دانشجو واریز نمیشه از شهریش کم میشه
برام قابل درک نیست که پارسال با تخصصی ۱۸.۶ و زبان ۲۰ و استعداد۳۴ شدم ۱۱۱
و امسال با تخصصی ۱۶.۸ و زبان ۲۰ واستعداد ۴۴شدم ۲۰۲.
یعنی واقعا ۱تست تخصصی اینهمه تغییر توی رتبه داره.
نه اینطور نیست . درصد تخصصی های رتبه های برتر خیلی بالاتر از پارسال بوده برای همین شما امسال شدی ۲۰۲ . شما با این درصدها اگر دو سال پیش که تقریبا کسی نمیدونست چی بخونه و همه تاریخ هنر صرفا خونده بودن قبول میشدی رتبه شما میشد زیر ۳۰
خانم نیل سلام شما پارسال کدوم دانشگاها مصاحبه دعوت شدید؟روزانه رو که گفتید شاهد و کاشان دعوت شدید درسته؟شبانه دقیقا کجاها دعوت شدید.
خانم کاربر هنر، مرسی که دوستا رو راهنمایی می کنی، می بخشید خودت کجا قبول شدی عزیزم؟
من الزهرا ۴ سال پیش الان درسم تموم شده
ممنونم عزیزم ولی بعید میدونم اگه ۲۷۰ باشه که عالیه
کاربر هنر هم پایین تر فرمودند ترمی ۲۵. هشت ترم نیست مگه؟
در غیر این صورت فکر می کنی چقدر باشه کلا و از کجا باید بپرسیم دقیقش رو؟ شما شبانه دانشگاه هنر مد نظرتونه؟
حداقل ۶ ترم حداکثر ۹ ترم. شما زودتر از ترم ۶ نمیتونی دفاع کنی
خب میانگین رو هشت ترم بگیریم حدود ۲۸۰ میشه دیگه، درسته؟ البته هزینه خوابگاه هم برای شبانه ها بالاتره.
میتونید با سرچ در اینترنت پیدا کنید یا زنگ بزنید هر دانشکده و از بخش مالی سوال کنید به راحتی پاسخ میدند
ممنونم چشم.
ببینید به رساله که میرسه تقریبا سه برابر میشه. بازم اگر سال قبل با بیست و پنج ثبت نام کردن عالیه چون آزاد که چهل تومن بوده
همین که هر سال ۳۵ درصد افزایش داره واقعا غیر منصفانه است
دوستان شما کسی رو میشناسید که پارسال شبانه هنر قبول شده باشه؟روی وام های شهریه تا چه میزانی میشه حساب کرد؟اگر متاهل باشیم تا نصف شهریه رو پوشش میده؟
انشاا… موفق باشی نرگس جان. می دونید مبلغ شهریه شبانه رو تو هر دانشگاه از کجا باید محاسبه کنیم؟
راستش من این ۲۷۰ تومن رو که گفتم، از هوش مصنوعی پرسیدم و نمی دونم دقیقه یا نه.
ازادم چنین مبلغ وامی نمیده.
در مورد وام نپرسیدم نیل جان، در مورد شهریه کل دوره سوال کردم.
وام های شهریه خیلی کمه زیر ده تومن هست. در صورتی که شهریه شبانه دانشگاه ها بالای ۲۵ هست حالا یه دانشگاهی یکم کمتر یه دانشگاه دیگه یکم بیشتر. اما حدودش همینقدره
ممنونم از پاسختون میتونم ازتون خواهش کنم میزان دقیق شهریه ورودی ۴۰۳ رو بپرسید اگر دسترسی دارید؟من میدونم برای آزاد ترمی ۴۰ بود در دوترم گذشته. میخوام برآورد کنم اگر توانشو دارم شبانه انتخاب رشته کنم
من دسترسی ندارم اما سال ۱۴۰۱ یادمه ۱۶ تومن بود هر سال هم افزایش پیدا میکنه دیگه
شبانه رو نمیدونم اما آزاد هر ترم حدود ۱۰۰تومن میشه متاسفانه سالهای اخیر خیلی شده
نمی ارزه با توجه به اینکه بعد از گرفتن مدرک حداقل ۳ ۴ سال طول میکشه تا جذب شین
دوستان نتایج مرحله بعدی MSRT، نوزده خرداد هست. به مصاحبه های امسال نمی رسه؟ تاریخ مصاحبه ها رو می دونید؟
مصاحبه ظاهرا مرداد هست
درود یعنی از خرداد به مرداد منتقل شد؟خبرتون موثقه؟
نه خرداد هست تا اواسط تیر مرداد رو اشتباه گفتم خرداد منظورمه
خیلی ازتون ممنونم. تاریخ انتشار نتایج انتخاب رشته رو سنجش دهه اول خرداد اعلام کرده؛ مصاحبه ها معمولا چقدر بعد این مرحله است؟
از دوسه روز تا نهایتا ۳۰روز
خیلی ممنونم ازت. امیدوارم که موفق باشین.
یادمه گفته بودین پارسال بیشتر شبانه ها رو دعوت شده بودید، انشاا… امسال هم براتون خیر پیش بیاد.
مصاحبه ها ازهفته دوم خرداد شروع میشه همیشه. مرداد نیست هیچوقت
اخه کاربر هنر جان دو سال پیش آخرین رتبه مجاز روزانه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ بود اما امسال ۱۰۰۸ هست یعنی این موضوع نمیتونه امیدی برای دعوت به مصاحبه رتبه های ۳۰۰ به بالا باشه ؟
شاید هم به خاطر گرفتن هزینش و پر کردن جیب دانشگاه ها چند برابر ظرفیت دعوت کنن اما بالای رتبه ۱۰۰ به هیچ عنوان روزانه که قبول نمیشین تازه من خیلی دست بالا گفتم اونم فقط به خاطر شاهد . و شبانه هم شاید تا ۱۲۰ و ۱۳۰ شاهد یا کاشان . وگرنه ما داشتیم که تا ۲۵۰ کاشان دعوت کرده اما پذیرش نمیکنن
سلام کاربر هنر عزیز
ممنون میشم منو راهنمایی کنید بنا بر رتبه و ترازم که شانس قبولی روزانه در دانشگاه های تهران رو دارم و اگر آره کدوم دانشگاه ها
خودم در تلاش برای دانشگاه تهران گرایش هنرهای تجسمی بودم
رتبه ۸۰ در سهمیه آزاد و رتبه ۲ در سهمیه ۲۵ درصد و تراز۴۰۶۰
سلام رتبه ۸۰ آزاد رتبه خوبی نیست اما چون سهمیه دارین و جزو نفرات برتر رتبخ در سهمیه هستین شما اکثر جاها با رتبه سهمیه تون دعوت به مصاحبه میشین . دانشگاه تربیت مدرس که بعید میدونم قبول شین اون براش خیلی مهمه رتبه در سهمیه آزاد و نفرات برتر رو معمولا میگیره . شانستون برای بقیه دانشگاه ها هست هم روزانه هم شبانه .به شرط اینکه اون دانشگاه امسال ۱ صندلی رو اختصاص به سهمیه ۲۵ یا ۵ بده . بعضی دانشگاه ها این سهمیه رو نمیدن و شما چون رتبتون ۸۰ هست دعوت نمیشین اما بعضی دیگه ۱ نفر سهمیه رو میدن که در قبولی نهایی هم صرفا بر اساس سهمیه سنجیده میشین و اگر ۸۰ درصد نفر اخر سهمیه ازادی که توو اون دانشگاه در مصاحبش نمره آورده رو شما کسب کرده باشی قبول میشی. کلا رتبه های ۱ تا ۱۰ سهمیه شانس قبولی در دانشگاه ها حتی روزانه های تهران رو هم دارن . یک سال ۱ نفر رتبش در سهمیه آزاد ۱۰۰ بود و در سهمیه ۵ درصد ۱۰ و روزانه هنر تهران قبول شد .شما که نفر دوم هستین تازه. پورپوزال خیلی مهمه حتما پورپوزال در راستا بنویسین
خیلی ممنون هستم ازتون و بابت وقتی که میذارید برام
فقط اگر امکانش هست پروپوزال در راستا رو بیشتر شرح میدید؟؟
من خودم در باب رابطه فلسفه و هستی شناسی و هنر دوست داشتم کار کنم
یک دنیام ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتید
یک مقدار بیشتر درباره پروپوزال در راستا میتونید شرح بدید؟؟
من خودم علاقم به نوشتن پروپوزال درباره فلسفه و هستی شناسی و هنر هستش
آیا همچین پروپوزالی مناسب هستش؟؟
این موضوع رو دانشگاه اصفهان دوس داره استادی مثل نادر شایگان.
معمولا بچه ها ۱ موضوع رو انتخاب میکنن همه جا و همه کد رشته ها میبرن که خیلی اشتباهه .شما باید از هر دانشگاه علایق ۱ استاد رو برای خودت در نظر بگیری و بر اساس رزومه اون استاد موضوع پیشنهاد بدی روز مصاحبه اینطوری شانس قبولی شما بالا میره .برای دانشجو سخت هست اما ارزش داره و سخت تر از ۱ سال درس خوندن دوباره که نیست. حتما سعی کن نظریه داشته باشی و صرفا توصیفی و ،تطبیقی نباشه که میگن در حد ارشد هست. اگر کلید واژه هاتون رو به انگلیسی سرچ کنین کلی نظریه پردازهای جدید پیدا میکنین و موضوعات جدید. از مقالات اماده انتشار و شماره جاری مجلات هم اگر نگاه کنین کلی موضوع جدید برای شما مشخص میشه
خیلی خیلی ممنون از توضیح کاملتون
سلام دوستان
با توجه به تغییر تراز دعوت دانشگاه ه هر ساله ، امسال بنظرتون تراز دعوت به مصاحبه میره بالا یا پایین ؟
و اینکه چرا هر سال متغییره !؟
من رتبه ام ۷۴ شدم
امیدی دارم به دعوت روزانه ؟ و شبانه ؟
بله شاهد و شهرستان ها
کاربر هنر عزیز
با تراز ۲۷۲۴ برای دانشگاه صدا و سیما روزانه شانسی هست؟
سلام رتبه رو بفرمایین
۳٠۵
صداسیما شرط سنی داره فکر کنم باید سن حداکثر ۳۵ باشه اگر اشتباه نکنم. اما من دیدم با رتبه ۱۰ قبول شدن اونجا بدون هیچ مقاله و مدرک زبان و پورپوزال درست درمون. اما ۳۰۵ نه تنها صدا و سیما که اونم روزانست ، شانستون برای آزاد شاید فقط باشه.
دوستان و کاربر هنر گرامی لطفا پاسخ منم بدهید که با رتبه ۳۵۰ امکان دعوت به روزانه و شبانه هست ؟
سلام پاسخ شمارو پایین تر دادم شاید آزاد فقط
سلام خدمت دوستان گرامی.
رتبه بنده با درصدهای درس تخصصی ۲۰, زبان ۳۴، استعداد ۱۹ شده ۱۴۶.به نظرتون انتظار دعوت به مصاحبه دانشگاه شاهد یا تهران هست؟
سلام تهران نه اما شاهد شبانه احتمالا دعوت بشین
سلام کاربر هنر گرامی
با رتبه ۳۵۸ امکان قبولی در رشته هنرهای اسلامی هست؟
سلام بعید میدونم
با رتبه ۲۲۹ و سابقه تدریس و ارشد روزانه و نمره پایان نامه خوب ولی بدون مقاله و مدرک زبان فکر میکنید قبول میشم؟ آزاد یا غیر انتفاعی؟
سلام آزاد احتمال زیاد دعوت میشین . اما ی نکته رو در نظر داشته باشین اگر شاغل نیستین و به امید جذب در دانشگاه و هیئت علمی شدن دکترا میخونین پیشنهاد من اینه که حیفه با ارشد روزانه آزاد دکتری بخونین چون دانشگاه دولتی با مدرک ازاد جذب نمیکنه و این قضیه ۱ در هزاره . و شانس شما جذب در دانشگاه آزاد هست که حقوقش نصف حقوق هیئت علمی دانشگاه دولتی هست.
ممنون از جوابتون. برای جذب غیر انتفاعی میگیرن آخه واقعا میخوام بدونم اگر ارزشی نداره واسه جذب غیر انتفاعی و آزاد نرم
معمولش اینطوریه که باید حتما دولتی خونده باشین ، حالا منظورم اون کسانی که به هر دلیلی با پارتی و آشنا و… جذب میشن کار ندارم اما ی فرد عادی حتما باید حداقل دو تا مقطع اخر رو دولتی خونده باشه تا جذب دانشگاه دولتی بشه . من خودم دانشگاهی که درس میدم کسی بود که سه تا مقطعش مرتبط بود کلی هم سابقه تدریس و دو تا isi هم داشت اما با وجود اینکه خیلی نیاز به استاد داشتن جذب نکردن و ردش کردن. برای تدریس هم که بری دانشگاهی اولین سوالی که میپرسن میگن مقاطع قبلی رو کجا خوندی . باز خودتون بیشتر تحقیق کنین من فقط تجربه م رو میگم . ولی شانس برای جذب در دانشگاه ازاد دارین تفاوتش در حقوقش هست نصفه هیئت علمی دولتی دریافتیه دانشگاه آزاده
دوستان
با تراز ۲۷۲۴ برای دانشگاه صدا و سیما، شانسی هست؟
پارسال با همین تراز دعوت به مصاحبه صدا و سیما شدن. فقط یه نکته که هر سال تراز ها تغییر میکند
ترازم ۴۰۹۰
با رتبه ۷۵ ازاد و رتبه ۶ در سهمیه ۵ درصد کجا امکان قبولی دارم؟؟
ترازم ۴۰۹۰ هست
ببخشید، ممکنه درصد هاتون رو بفرمایید؟
همه جا شانس قبولی دارین با توجه به رتبه سهمیه .
جدا از دعوت شدن ممکنه روزانه هم قبول بشم؟؟ وحس می کنم خیلی
افتضاح شدم که.
رتبه ۷۵ خوب نیست روزانه شاهد صرفا شانس دارین از بین دانشگاه های تهران اما شما با رتبه ۶ سهمیه احتمالا الزهرا و هنر هم دعوت میشین . وقتی دعوت بشین و نمره مصاحبه رو بالا بدن به شما شانس قبولی شما بالاست اما نکته ای که هست اینه که هر دانشگاه فقط ۱ نفر رو با سهمیه میگیره ( بهضی دانشگاه ها هم ۱ نفر سهمیه رو به ۲۵ درصدی ها اختصاص میدن) و صرفا هم در بین سهمیه ها سنجیده میشین. نمیدونم تونستم منظورم رو بگم یا نه باز سوال داشتین بپرسین
با این اوصاف به نظرتون برم مصاحبه یا نه؟
صددرصد
با رتبه ۷۵ ازاد ۶ در سهمیه ۵ درصد کجا امکان قبولی دارم
به دوستانی که رتبه خوب اوردن تبریک میگم. راهنمایی های کاربر هنر عزیز رو گوش کنید. راهنمایی های ایشون دقیق هست و فرایند کنکور رو خوب میشناسه. پارسال به ما زیاد کمک داد و از این بابت ازشون تشکر میکنم
سلام ممنونم از شما دوست قدردان و عزیز
بچه ها من با این درصدها، نتیجه ای خیلی دور از چیزی که اینجا بر اساس صحبت ها تخمین زده شده بود گرفتم؛ رتبه ۹۲ و تراز ۳۹۴۶! دلیلش واقعا چیه؟ اینقدر شوکه ام که هیچ کاری نمی تونم بکنم و مغزم از کار افتاده…
تخصصی: ۲۳.۷۵، زبان: ۴۴.۱۷ و استعداد:۱۳.۳۳.
شما هم همین طور شوکه شدین؟
هیچ شانسی ندارم روزانه و حتی شبانه؟
تبریک می گم سرکار خانم، دو رقمی اوردید، انتخاب اتون برای دانشگاه های روازنه حتما صورت بگیره ان شاءالله
آقا امید واقعا ممنونم که دلگرمی می دید؛ اما طبق چیزی که سرچ کردم، زیر تراز ۴۵۰۰ و حداقل ۴۰۰۰ شانسی نیست برای روزانه شبانه.
دو رقمی رو تا جایی که اینجا صحبت شده بود، تا زیر پنجاه شانس داشتن نه بیشتر؛ درسته؟
خیر اصلا همچین چیزی نیست، پارسال تا جایی که یادمه بیشترین تراز مال تربیت مدرس بود که ۵٠٠٠ بود، امسال چون تعداد داوطلب ها بیشتر بوده در مقابل و کنکور درصدها خیلی نسبت به پارسال کمتر بوده، دانشگاه ها برای اینکه داوطلب چند برابر ظرفیت بگیرند. حتی درصدهاشون رو پایینتر میارن، برای همین توصیه می کنم،
ان شاءالله با شروع انتخاب رشته روزانه های تهران رو تمام و کمال بزنید و از رشته مورد علاقتون و دانشگاه شروع کنید، ان شاءالله حتما خبر خوش پذیرشتون رو اینجا می خونیم
واقعا فکر می کنید شانسی هست؟ آخه اینجا طبق تخمین ها فرموده بودند احتمالا رتبه ای حدود ۴۰ با این درصدها به دست بیاد و الان هم تو نرم افزار انتخاب رشته زدم، برای زیر تراز ۴۰۰۰ هیچ انتخابی نداشت! ولی مواردی که درباره تعداد داوطلب ها و اخلاق درصدهای فرمودید رو من هیچ اطلاعی از تاثیرش ندارم؛ منتها اگر درصد داوطلب ها به طور میانگین پایین باشه، فکر نمی کنید باید رتبه بهتری به دست می اومد؟
می دونم وقتتون گرفته میشه؛ اما اگر باز هم لطف کنید توضیح تکمیل کننده ای ارایه کنید، بسیار ممنون میشم.
چشم، سعی می کنم انتخاب رشته رو به درستی انجام بدم؛ اما این ها رو می پرسم تا واقع بین باشیم و مجدد شوکه نشم.
باز هم یک دنیا از همدلیتون ممنونم!
والا سرکار خانم، این نرم افزارهای تخمین رتبه که معمولا این شرکت های مثلا مشاوره کنکور دکتری راه انداخته اند و دکان کنتور اندازی تلفنی هم راه انداخته اند، دارای باگ بوده و بهتره به عزیزانی که سال گذشته تجربه داشته اند و واقعیت را بدون مبالغه میگویند و میدانند که ترازها پارسال بر طبق کنکور سال گذشته چطور بوده توجه نمایید، و اشتباه من رو نکنید، سال گذشته همین نرم افزار و دکان های کلاه برداری خیلی من را به اشتباه انداختند، من ترازم ۲۸٠٠ شد، به خاطر اینکه بیش ۱۵ سوال منفی زدم و مواردی بود که پر از شبهه بود جوابی که عقلانی بود زدم، به هر حال میدونم شانسی برای روزانه های عالی ندارم، فقط یک دانشگاه مد نظرم هست، ان شاءالله قبول شوم، شما با اختلاف کم ۴٠٠٠ به حساب میایید و این یعنی شروع موفقیت ان شاءالله، برای من هم دعا بفرمایید
انشاا… که شما هم موفق باشید؛ از صبر و لطفتون در پاسخ دهی خیلی ممنونم. بله، اگر منفی نمی زدیم، خیلی در تراز تفاوت داشت اما دیگه گذشته و امیدوارم که هرچی پیش میاد خیر باشه!
باز هم متشکرم.
سرکار خانم کاربرهنر عزیز، محبت می کنید من رو هم راهنمایی بفرمایید؟
بالاتر جوابتون رو دادم . شانس شما صرفا برای روزانه و شبانه شاهد و اصفهان و کاشان و تبریز هست. غیر انتفاعی هم اگر بخواین سوره .
برعکس نظر امید ، من معتقدم با توجه به اینکه هر دانشگاه براش مهمه که انتخاب چندمش باشین حتما از دانشگاهی کخ شانس قبولی در اون دارین شروع به انتخاب رشته کنین
سلام تخصصی رو پایین زدین و ضریب ۴ داره اگر شما تخصصی رو ۳۰ میزدین یعنی ۷ درصد بیشتر با توجه به درصدهای عمومیتون که خیلی خوبه رتبه شما زیر ۵۰ بود.
اما با رتبه ۹۲ ، شما فقط روزانه و شبانه شاهد و اصفهان و کاشان و شایدم تبریز دعوت به مصاحبه میشین.
خیلی ممنونم. من هر دو پاسختون رو یک زمان و زیر هم اومده.
اصفهان و شاهد که فرمودید، خود پژوهش هنر شانس هست یا گرایش های دیگه؟ اصفهان از شاهد بالاتره، درسته؟ کاشان و تبریز هم که فقط هنر اسلامی ارائه می کنند.
ضمنا اینجا طی این دو ماه خیلی درباره درصد تخصصی کنکور همین امسال با توجه به سوالات و پاسخنامه بحث شد و اینکه اکثرا زیر ۲۵ زده بودند؛ تخمین ها بر همین اساس، بالاتر صورت گرفته بود.
چون شهریه شبانه بسیار بالاست، می تونید بفرمایید که با این تراز و رتبه قبلا کسی روزانه اصفهان و شاهد آورده یا شانسش خیلی پایینه؟ چون با این وضع نمیدونم شبانه ها رو بزنم یا مثلا به جاش هنر اسلامی روزانه بزنم که شهریه نخواد، با اینکه علاقه ام پژوهش هنره.
باز هم ممنونم.
چند برابر ظرفیت دعوت میکنن روزانه شاهد احتمال زیاد و شبانه اون حتما دعوت میشین چون چندبرابر ظرفیت دعوت میکنن اما شانستون برای شبانه هست بیشتر. و شانستون برای تاریخ تطبیقی و هنر اسلامی بالاتر از پژوهش هنره. اینکه اصفهان بالاتر از شاهد هست اصلا قبول ندارم این حرف رو دانشگاه و استاد در مقطع دکتری هیچ کاری براتون نمیکنن صرفا خودتون باید فعال باشین و پیگیر اساتید. روزانه یا شبانه هر جا باشه ارزشمنده . اما شبانه هزینش بالاست هر کسی انتخاب نمیکنه
در مورد تخمین هم همون طور که گفتم همون موقع ها ، چون اکثرا الان همه میدونن چی باید بخونن و مثل کنکور ۱۴۰۱ غیر قابل پیش بینی نبود سوالات ، به همین خاطر احتمال زیاد رتبه های زیر ۱۰ تا ۵۰ درصد هم تخصصی رو حالا یکم کمتر بیشتر زدن.
روزانه خب قطعا به خاطر تحصیل رایگان با ارزش تره اما در فرقش صرفا در شهریه هست و مدرک یکیه . من پیشنهادم اینه که اول روزانه ها رو بزنین و بعد شبانه ها چون هزینه شبانه بالاست.
خیلی از لطفتون ممنونم.
پژوهش هنر روزانه یا شبانه اصفهان شانسم چه طوره؟ راستش من پژوهش هنر مد نظرمه بیشتر و نمی دونم منطقیه برای عدم پرداخت شهریه و بالا رفتن شانس روزانه بقیه گرایش ها رو انتخاب کرد یا نه که البته فکر می کنم فرمودین کلا روزانه شانس ندارم.
شهریه شبانه حدود ۲۷۰ میلیون میشه برای کل دوره؟ برای من هم فوق العاده سنگینه و تصمیم خیلی سختیه!
شما انتخاب کن روزانه و شبانه ها رو حتما . خدارو چه دیدی شاید تراز ها رو خیلی پایین اعلام کردن دانشگاه ها، مثلا هنر تهران همیشه تا ۲۰ و ۲۵ دعوت میکرد اما جدیدا کد رشته تاریخ تطبیقیش تا ۶۰ هم دعوت میکنه که اتفاقا رتبه ۵۸ سال ۱۴۰۱ همونجا قبول شد خودشم باورش نمیشد.
شبانه سنگینه وام دانشگاه هم خیلی کمه که اصلا نمیشه رووش حساب کرد اما باید دید هدف شما از دکترا خوندن چیه اگر اون هدف ارزش داشته باشه شما دو تا تیکه طلاتو هم بفروشی انقدر که طلا بالا رفته میشه ۲۷۰ تومن
ممنونم. فقط من نگرانم که دعوت ها بر اساس تراز باشه؛ هیچ جا تو فهرست حد نصاب دعوت ها ندیدم زیر ۴۰۰۰ دعوت بشه روزانه و شبانه! ترازم فقط حدود ۵۰ تا پایین تره.
یک سوال هم اینکه اگر مثلا هنر اسلامی روزانه رو بالاتر بزنم که شانس بیشتر داره بعد شبانه پژوهش هنر، می تونم بعد اگر دیدم امکان پرداخت شهریه برام پیدا شد، مصاحبه هنر اسلامی رو نرم که خود به خود حذف بشه؟ چون الان فرصت کمه برای تصمیم.
تونستم منظور سوالم رو برسونم؟ چون قبولی نهایی بر اساس اولویتیه که زدی، با نرفتن به مصاحبه می تونی انتخابی رو حذف کنی؟
بازم ببخشید اینقدر وقتتون رو گرفتم!
بله با نرفتن به مصاحبه اون انتخاب حذف میشه
درود وقت بخیر …. بنده و بقیه داوطلبانی که این مسیر طی کردند بیم و امید زیادی متحمل شدن …پس با انگیزه مسیر طی کنید ….چون عوامل زیادی به جز رتبه در قبولی دکتری دخیل میباشد…اینکه مقاطع قبلی چه رشته بودید و علایق پژوهشی شما ….ضمنا از بزرگوارانی مثل کاربر هنر که تجربیات شون رو به اشتراک گذاشتند استفاده کنید
سلام خدمت شما. خیلی از بزرگواریتون ممنونم؛ بله ایشون و سایر دوستان همیشه با صبر پاسخکو بودند. یک امتیاز منفی من اینه که در مرحله ارشد تغییر رشته دادم و قبلش رشته مهندسی صنایع بودم. چون به این موضوع اشاره کردید و اینکه مقاله پژوهشی هم نتونستم سابمیت کنم. بقیه مراحل هم منوط به این هست که اصلا مصاحبه ای دعوت بشم یا خیر که روزانه با این رتبه بعیده.
با این حال واقعا دعا می کنم تمام این ناامیدی ها باعث نشه تصمیم اشتباهی در مدت کوتاه انتخاب رشته بگیرم.
برای شما و همه دوستانم در همه بخش های زندگی، آرزوی رضایت درونی دارم!
بهتون پیشنهاد میکنم در راستای دکترا خوندنتون حتما ی مدرک لیسانس حتی شده آزاد و غیر انتفاعی و بدون کنکور و… در راستای رشته های هنر مخصوصا نقاشی یا گرافیک بگیرین. برای جذب به مشکل بر میخورین. چون لیسانس شما رو نگاه میکنن.
یعنی امسال اقدام نکنم؟ شانسی ندارم با این اوصاف؟
هیچ طوری نمیشه تغییر رشته رو برای امسال توجیه کرد؟ تو این مدت که کاری ازم بر نمیاد برای کارشناسی!
خب خیلی پیش میاد با سن کم تو دبیرستان اشتباه انتخاب رشته کنیم و برای همین اجازه تغییر رشته تو مقاطع بعد داده شده.
من جذب هیئت علمی رو گفتم نه مصاحبه دکتری.
حتما مصاحبه ها شرکت کنین
آهان فکر کردم در مصاحبه ها هم این موضوع امتیاز منفی داره. ممنونم.
با رتبه ۲۱۰ پژوهش هنر شانسی برای قبولی هست؟
آزاد بله انشاءالله قبول میشید
روزانه و شبانه خیر اما آزاد شاید
سلام کاربر هنر جان … پس منم با رتبه ۳۱۰ امیدی به روزانه و شبانه نداشته باشم … درسته !!
آخه تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر از سالهای قبل بود … یعنی هیچ جایی روزانه دعوت نمیشم !
سلام متاسفانه شما روزانه و شبانه هیچ جایی دعوت به مصاحبه نمیشین
فردای روز اعلام نتایج باید با چراغقوه دنبال داوطلب ها بگردیم… هیچکس لو نمیده چیکار کرده.خخ
این استرسی هست که شما داری اقای علیسان،
ولی مهم این است که همه باید با واقعیت کنار بیایم، کارنامه ای که تدارک دیدند، خدا کنه شبیه طرح سوالای امسال و کلید اولیه نباشه و خستگی ان شاءالله از تن همه در بیاد
سلام خدمت همه دوستان. امیدوارم خوب باشید.
اخیرا به داوطلبان دیگری دسترسی داشتید و احیانا با ایشون صحبت کردید؟ بر این اساس فکر می کنید حداکثر و یا میانگین درصد های تخصصی داوطلب ها چند باشه؟
اگر نتایج زودتر می اومد، دیگه از این اضطراب یک نتیجه شوکه کننده خلاصی بود…
رفعت جان انقدر خودتو اذیت نکن. نتایج امروز نیاد دیگه شنبه دستمونه
انشاا… نرگس جان
توکل به خدا
من هم با نظر نرگس خانم موافقم،
من تمام نوشته دوستان رو خوندم رفعت خانم شما خیلی زحمت کشیدید و مشخصه این یک سال مطالعه از منابع ازاد انهم برای کنکوری به قدمت هنر انهم برای مقطع دکتری برای همه سخت بوده، به هرحال حد اکثر کمتر از ۴٠ ساعت اینده نتایج میاد و من با احتمال بالا می گم کسانی که «زبان نگلیسی» تا حتی ۱٠/۳۳ و «هنرتمدن اسلامی، تاریخ هنر ایران جهان» میانگین بین ۱۹/۳۳ تا ۲۵/۳۳ درصد زده باشن، هم پیروزند، ان شاءالله نتایج میاد و پروپوزال ها نوشتن ها با قوت و ویرایش جدید ان شاءالله پیکیری میشه و همه مزد زحمات سخت کوشی اشان را می گیرند (برای این کمترین هم التماس دعا داشته باشید) و اگر کسی خدای نکرده و دور از جان به نتیجه دلخواه نرسند بازهم چیزی از ارزشها یشان کم نمی شود و می ماند مسئولان سازمان سنجش و خدای خودشان که متاسفانه در تمامی مراحل ازمون دکتری هر ساله کم کاری و اشتباه می کنند، توکل به خداوند {بزرکترین هنرمند}
متاسفانه نتیجه من یکی که به شدت متفاوت بود با همه تخمین هامون…
ممنونم از لطفتون به هر حال. حتما قسمت نیست دیگه؛ هیچ چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه!
بله، همه بسیار زحمت کشیدند؛ نمی دونم حکمت این شکست های مداوم علی رغم تلاش زیاد چیه
سلام بر دوستان گرامی.
آخه چرا نتیجه رو نمیزارن هر شب دارم خواب میبینم رتبه تک رقمی آوردم و تو دانشگاه تهران درس میخونم
به فکر خودشان نیستند به فکر قلب ما پیرمردها باشند که ممکنه ایست قلبی کنیم از ذوق
کلافه کننده هست این شرایط انتظار، از بس سایت ها رو چک کردم خسته شدم
انشالله که نمره و تراز خوبی بیارد.
آقاسعید مگه چنددرصد زدید خواب تک رقمی میبینید؟راستشو بگید
قصدم شوخی کردن بود تا یکم بخندیم، وگرنه منم مثل همه زیاد خوب نزدم.
منظورم به پیرمرد شدن خودمان از روزگار هست و هنوز داریم کنکور میدیم
انشالله همه دوستان گرامی در این جمع قبول بشن، وبه خواسته های دلشون برسند.
به امید خدا
با سلام و ارزوی خرسندی و دل شاد
دوستان زحمت کشم، میخواستم بدانم کسی اطلاع ایا نتایج اولیه فردا اعلام میشه ویا کلا در این هفته؟
توی صفحه جواب کنکور دکتری پی اچ دی تست چند نفر گفتن زنگ زدن سنجش پرسیدن وای هر دفعه یه چیزی میگن یا آخر فروردین یا اوایل اردیبهشت
البته بعضیها هم معتقد بودند که الکی میگن جوابها زودتر میاد
مردم ازاری، و من هم بلانسبت عادت کردم، ممنونم
با سلام، متاسفانه بر اساس بررسی هایی که انجام دادم، گویا با همان کلید اولیه که دست کم سه سوال پاسخ صحیح نداشت، پاسخبرگ ها تصحیح شده، و از اول هم معلوم بود قراره خودشون رو مدیون این همه عزیزی کنند که یکسال هم سر کار می رفتند و هم درس میخوانند و هزینه می کردند و در تدارک رزومه هم بودند، چرا که تغییرات پاسخنامه را در در سالیان پیش اعلام می کردند، …. متاسفم!
به هر حال و با این وجود ان شاءالله همه به انچه که برایش تلاش کردند برسند،
هیچگاه نفهمیدم عنوان دروس کنکوری که نوشته می شود «هنر و تمدن اسلامی و ناریخ هنر ایران و جهان»
ادیان و عرفان
تاریخ ادبیات
فلسفه و تاریخ فلسفه!
فرهنگ ملل
چرا پرسیده می شود؟
ایا این کلاهبرداری علمی نیست؟
که عناوین مواد درسی هیچ شباهتی با انچه پرسیده می شود، نداشته باشد؟
و به قول نوشته شما با کلید غلط پاسخنامه ها خوانده شود
امسال خیلی اجحاف شد در حق همه، با شما موافقم
بله، کاملاً درسته! من فکر کردم چون تجربه خودم از سوالات و کنکور کم بود، سوالات اینقدر برام بی ارتباط به نظر رسید؛ اما ظاهراً این اشکالیه که واقعا وارده! سوالات هنر جهان واقعا در حد چند نمونه انگشت شمار بودند و همون هم بیشتر در ارتباط با علمای اسلامی… خب می تونن کلا این مبحث رو که این همه هم به زمان و تلاش داوطلب ها نیاز داره، حذف کنند! من حس می کنم تا حدی با عدم قطعیت و شفافیت عمدی میخوان فرایند رو مشکل کنند که برای رسیدن به این هدف واقعا راه صادقانه ای نیست! با هرکس مشورت می کنید، میگن کنکور هنر منبع مشخصی نداره و سلیقه ایه! فکر می کنم این نشون دهنده بالا بودن سطح امتحان نیست؛ نشون دهنده بلاتکلیف گذاشتن افراد با عدم رعایت استاندارهاست!
سلام خدمت شما. کجا باید اعلام می کردند؟ من فقط به ذهنم رسید پروفایل درخواست هام رو بررسی کنم که تغییری درش ایجاد نشده بود!
زمان اعلام نتایج هم دقیق مشخص نیست، درسته؟
بله، زمان فقط به اخر فروردین اشاره کردند، در حالی که شاید تا هفته اینده یا یک روز کمتر از یک هفته نتایج اعلام شود
والله سرکار خانم من یادمه زمانی که سال ۹٠ کنکور کارشناسی هنر دادم و اون موقع دیپلم انسانی داشتم، درس «خلاقیت نمایشی» دو تست غلط داشت و بعد از اعتراض پاسخنامه نهایی را که پاسخ برگ داوطلبان با ان تصحیح شد روی سرور سایت قرار گرفت، پاسخنامه کنکور ارشد سال ۹۵ چون تست ها کاملا صحیح بود و پرسشها هم پاسخ روشن داشت اعتراض مخلی از اعراب نداشت، دقیقا مثلا کنکور دکتری سال ۱۴٠۳ که سوالات خوب ولی سخت بود، و پاسخ ها روشن بود و بازهم اعتراضی وجود نداشت، اما کنکور امسال که دست کم در شش سوال هم در تست و هم در پاسخ سرشار از ابهام بود، و فاجعه بود، انتظار داشتم به اعتراض عزیزان توجه شود، و پاسخنامه هایی که حال صد درصد با همان کلید، اولیه تصحیح شده، در این خصوص اطلاعیه صادر می شد و یا اگر به اعتراض ها توجه شده بود، در اخبار دکتری سایت سنجش سرور «پاسخنامه نهایی داوطلبان دکتری ۱۴٠۴» رونمایی می شد. راستش این عزیران، این شیطنت ها و بلا نسبت عزیزان داوطلب این تمسخر ها و زیر سوال بردن دانش داوطلبان زحمتکش که من به شخصه عادت کردم، چیز معمولی شده و از اول هم معلوم بود، اساتیدی که طراح سوال می شوند، چنگ می زنند به دست نایافتنی سوالات! مثلا همه ما میدانیم که تحول در سبک گورکانی هند، همانطور که در سالهای گذشته شبیه همین سوال رو داشتیم «میرمصور، عبد الصمد،سید علی نقاس» بودند و فخر مجلد را که کورترین منابع شاید اساره خیلی جزئی به… ادامه نظر»
چیزی به اسم کلید ثانویه یا اصلاح شده منتشر نمیشه به طور مستقل. وقتی کارنامه بیاد، پاسخنامهی خودتون و پاسخنامهی نهایی سنجش رو میتونین توی لینکی که به صفحهی کارنامه اضافه میشه ببینین و مقایسه کنین.
کار به درست و غلطش ندارم، رویّهشون اینطوریه.
با سلام، خدا کنه اینجور که شما نوشتین باشه، ولی من گذشته دورتر رو (سال ۹٠) کنکور کارشناسی که اعتراض به دو سوال درس «خلاقیت نمایشی» زدم رو مثال زدم، چرا که پاسخنامه اصلاحی و بر اساس نظر داوطلبین جداگانه قبل از کارنامه روی سرور قسمت مربوطه قرار می گرفت.
شاید چون کارشناسی کلا کنکور مهمتریه برای سنجش و فشار زیادی هم از سمت موسسات کنکور بهشون وارد میشه.
ولی برای دکترا هیچ سالی منتشر نکردن. و فشاری هم روشون نیست خب.
بله، دیگه غیر از سپردن به خدا کاری نمی شه کرد؛ انشاا… خیر و صلاح همگی رقم بخوره!
با سلام
دوستان امکان داره تفاوت گرایشهای پژوهش هنر رو بفرمایید؟
زهرا جان سوال من هم بود و من فقط به ذهنم رسید که چارت درسی گرایش های مختلف رو دانلود و مقایسه کنم.
ممنون از پاسختون اتفاقا من هم همین کار رو کردم
با سلام
از دوستانی که تجربه مصاحبه دارند میخواستم بپرسم به نظرشون کسی که زبانش خیلی ضعیفه هم مکالمه و هم گرامر
در حدی که کنکور ۵درصد زده امکان قبولی در مصاحبه رو داره؟
سلام بارها صحبت شده راجب زبان. هر دانشگاه رویکردش فرق داره بستگی داره شما کجا در اولویتت هست برای قبولی. مثلا تربیت مدرس خیلی مهمه براش زبان هر دوتا کد رشته. یا شاهد خیلی در بند زبان و مدرک نیست یا الزهرا اصلا با شما مکالمه نمیکنن و…. به همین روال برای بقیه دانشگاه ها هم همین طوره.
ممنونم
انشاءالله همیشه موفق باشید
با سلام، من ترم اخر کارشناسی ارشد بودم و مهر امسال دفاع کردم، دانشجوی سینما بودم
و امسال کنکور پژوهش هنر دادم، راستش مطالعات من به خاطر کلاسها کم بود و سوالات کنکور ۹٠ تا ۱۴٠۳ رو با درسنامه مطالعه کردم
رزومه پایان نامه و دو پروپوزال دارم
و در صد هام با طبق کلیدی که در انجمن خوندم که بسیار مناقشه برانگیز بود، چنین هست:
زبان: ۱٠/۳۳
استعداد: _۲
تخصصی: ۱۲/۳۳
میدونم شانسی برای روزانه ندارم، دانشگاه صدا و سیما رشته مطالعات رسانه شانسی دارم، پول غیر انتفاعی و ازاد هم ندارم
با توجه به وقت کمی که دارم برای ارتقا رزومه کاری می تونم بکنم؟، فکر می کنم با این وضع اشفته سوالات و کلید عجیبش که خیلی ها رو فکر می کردم درست زدم و کلید اولیه که اومد دور روز تمام گریه کردم، فکر نکنم ترازم به هزار هم برسه
رویا جان سلام. من هم به شخصه خیلی شوکه و عصبی شده بودم روزهای اول انتشار کلید؛ اما خودت رو ناراحت نکن؛ دیگه این وضعیت ظاهراً برای اکثریت ناخوشایند بوده. ضمن اینکه شما در همون سال دفاع کنکور دادی و این خیلی ارزشمنده!
در مورد ارتقای رزومه من هم نمی دونم و خودم هم همین مشکل رو دارم متاسفانه؛ منتها فکر می کنم اساتید در نظر بگیرند که شما تازه فارغ التحصیل شدید و فرصت زیادی برای پژوهش نداشتید و از این جهت شرایطتون خیلی بهتر از کسی مثل منه که حدود ۶ سال پیش فارغ التحصیل شدم.
من فقط از جهت همدلی این پیام رو نوشتم و چون تجربه و اطلاعاتم کافی نیست، نتونستم کمکی کنم. از این جهت خانم کاربر هنر و سایر دوستان قطعا مثل همیشه لطف می کنند کمک می کنند؛ فقط خواستم خواهش کنم بدونی هنوز کلی فرصت داری و حس ناامیدی نکنی.
حتی من هم که قاعدتاً سنم از شما خیلی بیشتره و باید نگران کنکور باشم و گاهی هم عمیقأ ناامید میشم، فکر می کنم وقتی تو هر راهی تلاش کردم و به هر دلیلی اون نشده، شاید لازمه در انتخابم و هدفم تجدید نظر کنم؛ شاید کلی راه های دیگه مونده که به خاطر تمرکز روی یک هدف ازشون غافل شدم.
انشاا… که نتیجه دلخواهت رو بگیری و حالت باهاش خوب باشه.
ببخشید که طولانی شد و کمی از موضوع بحث انجمن خارج شد.
توکل به خدا، انشاا… هرچی صلاحمونه پیش بیاد:)
سلام رفعت خانوم گرامی من متولد ۷۶ هستم و شما دوست عزیزم فارغ تحصیل سال ۹۷ باید باشید، ممنونم که التیام بخش نگرانی و ناراحتی من شدید، امیدوارم همه موفق باشند، و از خوش قلبی شما همه به اون رشته و دانشگاهی که فکر می کنند برسند، راستش من خیلی از سازمان سنحش بابت سوالات عجیب و کلید وحشتناک و غیر منطقیش که تمام کفتگو رو خوندم پی بردم که چقدر دوستان دیکر به کلید و نحوه سوالات معترض بودند، امیدوارم از خوش قلبی و انرژی شما همه انچه را که دوست دارند قبول شون و سازمان ناسنجش!!! تمسخر داوطلبان را با این شیطنت ها تمام کند، توکل بر خدا و ممنونم
سلام رویا جان. ممنون از شما و بزرگواریتون:) بله، من ۶ سال بزرگتر از شما هستم و فارغ التحصیل پایان سال ۹۷.
خوش قلبی از خود شماست و واقعا محبت دارید!
امیدوارم تجربه های خیلی خوبی در انتظار همگی مون باشه؛ با هر نتیجه ای که در مسیر رشدمونه:)
سلام رویا جان، اینکه پروپوزال داری خیلی خوب هست. دانشگاه صدا سیما چندین فرم دارد که میتوانی فرم های سال های گذشته را در سایت دانشگاه پیدا کنی. پر کردن این فرم ها احتیاج به مطالعه و دیدن برنامه های صدا سیما دارد. توصیه میکنم در این فرصت برای رزومه و روز مصاحبه تمرکزت را روی مطالعه کتابهایی با موضوع انواع رسانه و شناخت رسانه بگذاری و برنامه های شبکه های مختلف را ببینی. حتی مقاله های مجله مرتبط با دانشگاه صدا سیما را مطالعه کن.
سال گذشته تا رتبه حدود ۲۴۰ به مصاحبه صدا سیما دعوت شدند ولی به خاطر شرایط خاص و شرط سن (زیر ۳۵) خیلی ریزش دارد.
ممنونم ازت محبوبه جان، ان شاءالله همه موفق بشن عزیزم،
با سلام و تحیت و تبریک سال نو،
ارزومندم کلیه عزیزان این انجمن گفتگو که همگی زحمت کشیدن بعد از یک سال مطالعه حداکثر ۲۵ درصد (ان شاءالله عزیزان دیگری باشند که بیشتر باشد درصد تخصصی اشان) به سوالات بسیار سخت پاسخ دادند، همگی در بهترین رشته و دانشگاه قبول شوند، و بنده کمترین را دعا بفرمایند، سوالی کخ عزیزان داشتم این هست که تبدیل پایان نامه به کتاب و داشتن یک کتاب تالیفی، یک مقاله چاپ شده در نشریات چند امتیاز داره و ایا مخصوصا تبدیل پایان نامه به کتاب جزو رزومه به حساب می اید؟
سلام دوست عزیز نوروزتون پیروز امیدوارم برای شما و همگی دوستان سالی سرشار از موفقیت و بهروزی باشه، اگر پایان نامه رو به همون صورت تبدیل به کتاب کرده باشید بدون هیچ تغییری،من شنیدم حتی تاثیر منفی هم داره چون خودم همین کارو کردم میگم. اطلاع نداشتم باید روش کار کنم. مقاله هم بترتیب علمی پژوهشی و بعد ترویجی و بعد مروری و درنهایت همایش بین الملل و همایش ملی امتیازبندی داره . بالاترین امتیاز برای پژوهشیه
سپاس از پاسخ و محبت شما در ارائه تجربیات اتان، امیدوارم هر انچه که دوست دارید برایتان در پیش رو باشد و ایضا برای سایر عزیزان. در شب های پایانی ماه شریف و خجسته رمضان مرا دعا کنید چرا که بزرگترین هنرمند فرمود {مرا از زبان غیر بخوان} ممنونم، با ارزوی موفقیت برای همه و پیروزی در گرو تلاش هایتان که پیش روی همه عزیزان هست.
امیدجان آرزومیکنم خبر موفقیتت رو همینجا بشنویم
ممنون شما نرگس خانم هنرمند، بنده هم متقابلا ارزومندم همه ی عزیزان این انجمن گفتگو که خیلی زحمت کشیدن خبر موفقیتهایشان را بخوانم و خوشحال شوم، حتی اگر قسمت من قبولی نباشد
سلام کتاب رو جزو رزومتون بزارین چه به صورت پایان نامه چه تالیفی اما اصلا رووش تاکید نکنین و راجبش صحبت نکنین امتیاز منفی داره ی طوری برخورد میکنن داورا. من خودم ی کتاب تالیفی داشتم که بیشتر به ضررم بود تا منفعت.
و همچنین از شما دوست عزیز که تجربیاتتان را خاضعانه و با محبت و توجه در اختیار دوستان هنرمند و هنرجو می گذارید، امیدوارم در زندگی روزمره موفق باشید و حال که در نوشته ها خانم ترم ۳ یا ۴ هستید، میدانید که از ۱۶ فروردین به بعد روزهای استرس دار و پر مشغله ای برای ما کنکوری ۱۴٠۴ دکتری پژوهش هنر می باشد.
با سلام خدمت محترم کاربر هنر.
یه سوال از خدمت شما داشتم.
اگر بر فرض مثال فردی درصدهاشو خوب بزنه و رتبه مناسبی هم آورده باشد، و به مصاحبه دانشگاه ها چه روزانه چه شبانه دعوت هم بشود.
ولی مدرکی اعم از زبان، مقاله علمی و پژوهشی(هیچ نوع مقاله) نداشته باشد.
آیا امکانش هست پذیرفته شودو جز قبول شدگان نهایی قرار بگیرد(صرفا درصد های کنکور خود را خوب زده باشد)
با تشکر از شما بزرگوار
سلام. وقتی شما دعوت به مصاحبه میشین حتی اگه رتبه ۱ هم باشین شانس قبولیتون در روز مصاحبه با اونی که ۱۰ هم شده یا بالاتر برابره. کنکور فقط مجوز ورود شما به مصاحبه هست . در روز مصاحبه ممکنه اصلا مقاله و زبان نداشته باشین اما پوزپوزالتون در راستای علایق پژوهشی ی استادی باشه و حتی از موضوع شما خوشش بیاد یا کلا از طرز بیانتون و هزارتا چیز دیگه خوشش بیاد که اون موقع به شما نمره بالا میده انقدر بالا که حتی اگر رتبتون مثلا ۴۰ هم باشه شما قبول میشی اما ۱ نفر با وجود رتبه تک رقمی اگر به هر دلیلی روز مصاحبه نتونه خوب ظاهر بشه و نظر اساتید رو جلب نکنه ممکنه انقدر نمره پایین بهش بدن که کلا از رقابت حذف بشه . پس نه مقاله نه مدرک زبان و نه حتی رتبه خوب ملاک قبولی شما نیست . ملاک قبولی شما فقط و فقط اینه که اون روز یک استاد شمارو بخواد حالا به هر دلیلی یا آشنایی از قبل یا پورپوزال یا مکالمه زبان خوب یا اعتماد به نفستون خلاصه به هر دلیلی.
حالا نمیشه گفت مقاله نداشته باشین اصلا قبول نمیشین . اما مقاله داشتن نشون میده که شما پرتلاش هستین و میتونین مقاله بنویسین چون استاد دانشجوی بی دردسر میخاد که مقاله بنویسه . با توجه به اینکه اکثرا ۱ تا دو تا مقاله رو حتما دارن شما هرچی قوی تر ظاهر بشه شانس قبولیتون بالا میره. شانس قبولی هم با زبان و مقاله و از همه مهم تر پورپوزال در راستای علایق پژوهشی اساتید مورد نظر و… هست.
سلام، کاربر هنر عزیز از کجا متوجه بشیم که روز مصاحبه کدام اساتید برای مصاحبه حضور دارند؟ مثلا دانشگاه شاهد؟
با ی سرچ ساده از سایت خود دانشگاه مورد نظر متوجه میشین هیئت علمیش کیا هستن. در گوگل هم سرچ کنین اعضای هیئت علمی مثلا پژوهش هنر دانشگاه شاهد براتون میاره.
اساتید شاهد ۵ نفر بودن مثل قاضی زاده ، رضا حسینی و سه نفر دیگه که چون خیلی ساله گذشته یادم نیست اسماشون رو .
با سلام.
ممنون و سپاس بابت پاسخ گویی شما.
انشالله در پناه خداوند منان قرار بگیرید.
دوستان رزومه چی دارید؟
من مجله خود دانشگاه مد نظرم یک مقاله ۵ صفحه ای، با نام خودم
یک مقاله ۱٠٠٠ کلمه ای در روزنامه ی هنری
یک مقاله علمی پژوهشی که تو فکرشم
سابقه تدریس در مدارس سمپاد
شاگرد اولی ارشد
کلی رزومه ی هنری عملی مربوط به رشته ام
کافیه؟ یا کمه؟
فقط همون مقاله ای که فرمودین توو فکرش هستین که در این فرصت کوتاه به داوری و پذیرش نمیرسه برای شما امتیازه.
ممنونم از پاسخ شما، یعنی سابقه تدریس، پروپوزال و اثار هنری در سطح کشور و امتیاز عالی پایان نامه اهمیت نداره؟
امتیاز نداره ولی توو نظر داور ممکنه تاثیر داشته باشه. امتیاز پایان نامه هم شاید ی امتیاز کمی بدن به شما
خواهشمندم سایر دوستان در پاسخ به انچه در گفت و گو من و «کاربر هنر» گرامی صورت گرفت، مشارکت داشته و نظر خود را ثبت نمایند، با سپاس
البته پورپوزال خیلی مهمه به قدری که همه اون موارد و نداشتن مقاله علمی پژوهشی رو پوشش میده و میتونه تمام تایمی که به شما میدن رو به صحبت درباره ایده تون بپردازین
کاربر هنر هر چی میگه کاملا درست و سنده
ممنونم از لطف شما
سلام
این جوری نیست که کلا همه چیز روز مصاحبه با سلیقه اساتید پیش بره. معمولا یک جدول امتیازدهی وجود داره که حدود ۳۰ درصد برای فعالیت پژوهشی (پایان نامه، مقاله، کتاب، اختراع، برگزیدگی جشنواره، طرح پژوهشی)، ۳۰ درصد فعالیت آموزشی (معدل، دانشگاه محل تحصیل مقاطع قبلی، مدرک زبان) و ۴۰ درصد هم برای روز مصاحبه در نظر گرفته میشه. چیزایی هم که روز مصاحبه مهمه، پروپوزال، قدرت بیان، طرز برخورد، نحوه پاسخگویی به سوالات و این موارد هست.
برای جلب نظر اساتید، باید یک توازنی بین اینا برقرار کنید. حتی بهترین رزومه رو هم داشته باشید، اما روز مصاحبه خوب خودتون رو نشون ندید، ممکنه صرفا ۶۰ درصد امتیاز رو بگیرید و از کسی که رزومه نسبتا کمتری داره اما مصاحبه بهتری داشته، عقب بمونید.
داشتن مقاله و رزومه پژوهشی توی رقابت دانشگاههای پرتقاضا نقش تعیین کننده داره. ولی توی دانشگاه هایی که تقاضا خیلی جدی نیست و دست اساتید برای پذیرش باز تر هست، اولویت اصلی نیست و اساتید میتونن خیلی راحت، افراد مورد نظر خودشون رو پذیرش کنن که حتی رزومه قوی هم ندارن.
تمرکزتون رو بذارید روی نوشتن پروپوزال. توی این فرصت محدود نمیشه مقاله چاپ کرد.
سلام خدمت شما. عذر می خوام؛ مقاله کنفرانس ملی که در ISC نمایه شده باشه، هیچ امتیازی برای دانشگاه های پرتقاضا که فرمودید نداره و اگر دعوت هم بشیم، به خاطر نداشتن مقاله علمی پژوهشی رد می کنند؟
کدوم دانشگاه ها این شرط رو دارند در حال حاضر؟
ضمنا دولتی بودن دانشگاه مقطع ارشد، امتیاز هست؟ من دانشگاه نیشابور بودم که تنها دانشکده هنر دولتی خراسان رو داره؛ اما خب مرکز استان نیست چون در مشهد مجوز تاسیس دانشکده هنر وجود نداره.
و اینکه کارشناسی هم رشته ام نامرتبط بوده؛ این هم امتیاز منفی هست؟
طبق فرمایشتون به خاطر نداشتن مقاله پژوهشی، روی دانشگاه های مطرح هیچ حسابی نکنم و بر اساس حوزه کار اساتیدشون پروپوزال ننویسم؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فقط اینکه بین ۸ نفر ورودی ارشد اون سال، نامه کسب معدل اول رو هم دارم. این چه طور؟ کمکی نمی کنه؟
با سلام خدمت اعضای انجمن، من امسال بعد از دو سال ازمون دادم، اخرین ازمون ام سال ۴٠۱ بود که بی نهایت عجیب و سخت بود، من تمام گفت و گوی اعضا را خواندم، اما گویی کسی به سوال لوید رایت توجه نکرده بود و گویی اعتراضی هم کسی نکرده! لویدرایت که در ترکیب معماری با هندسه خاص و ترکیب باغ و حیاط زبانزد هست و معمار موزه گوگنهایم هم بوده، پاسخ گزینه ۲ (ساخت خانه های اپارتمانی با هندسه نامنظم) بوده و کلید پاسخ ۳ که انگار یک دانش اموز هنرستانی این سوال رو طرح کرده (ساخته خانه برای طبقات مختلف مردم) پاسخ صحیح اعلام کرده، واقعا چرا اینقدر سوالات و کلید امثال احمقانه و عجیب و پر از غلط املایی و تاریخی مستدلل که با یک search ساده هم میتوانید به جواب برسید، بوده، کنکور امسال از منظر طراحی سوال و غلط ها در پرسش و کلید فاجعه بوده و من با صحبت همه عزیزانی که کلید و پاسخ اعتراض داشتند، همسو و هم نظرم، در صدهای من:
اختصاصی: ۱۸/۷۸
زبان: ۱۶/۳۳
استعداد: ۸/۳۳
سلام خدمت شما. بله، برای من هم انشای گزینه جواب عجیب بود؛ اما بین گزینه های دیگه این به نظرم مناسب تر اومد؛ چون فکر کردم به طور مثال خانه روبی آپارتمان نیست و چند نمونه از کارهای دیگه ایشون که سرچ کرده بودم و بعضی هاش برای سفارش دهنده خاصی بوده که الزاما کاربرد عمومی نداشته؛ بنابراین فکر کردم ممکنه منظور از طبقات مختلف مرد، همین باشه. اما نهایتا این گزینه رو تنها در نظر بگیری، نمی تونه توصیف کننده نوع حرفه و هنر ایشون باشه. بله؛ انگار تعمدی در دقیق نبودن و مبهم بودن بعضی سوال ها و جواب ها بوده که الزاما ربطی به بهتر سنجیدن داوطلب ها هم نداشته.
بله ممنونم، خدا کنه همه امسال برای روزانه دعوت بشیم، ان شاءالله
به امید خدا :)
با سلام
بله ایشون در هندسه نامنظم در ساخت خانه، این شهرت هنری رو بدست آورده اند. اما خانه سازی رو نمیدونم.
باید میگفت ساخت خانه با اشکال نامنظم هندسی برای اقشار مختلف مردم.
از راهنماییهای بی دریغ کاربر هنر بینهایت سپاسگزارم،
میشه لطفاً در رابطه با این مورد هم راهنمایی کنید که علاوه بر تکمیل رزومه و زبان این مدت روی چه منابعی برای مصاحبه مطالعه داشته باشیم؟ منظورم اینه که سوالات تخصصی که در جلسه مصاحبه پرسیده میشه بیشتر رو چه موضوعاتی فوکوس داره؟
سوال تخصصی پرسیده نمیشه . فقط چنتا سوال در مورد پایان نامه ارشدتون اونم نه همه دانشگاه ها . بیشتر زمان بر این میگذره که ایده تون برای دکترا چیه. زبان هم بعضی جاها مکالمه مهمه براشون. بعضی جاها کلا نمیپرسن بعضی دانشگاه ها هم صرفا مدرک داشته باشین نمره شو میدن.
ببخشید جناب کاربر هنر، فکر می کنید لازمه برای آزمون زبانی برای اخذ مدرک اقدام کنیم؟ اگر بله، چه آزمونی؟ تا زمان مصاحبه به فرض دعوت شدن، می تونیم مدرک رو بگیریم؟
مدرک داشته باشین خوبه . در این فرصت کوتاه هم پیشنهادم msrt هست که هرماه برگزار میشه
خیلی لطف کردید، متشکرم.
اگر تا موعد مقرر شرکت در msrt پیش نیومد یا نمره قبولی رو نیاوردم، ارائه مدرک اتمام دوره های عمومی زبان جهاد دانشگاهی رو پیشنهاد می کنید یا اصلا اعتباری نداره در این مورد؟
ضمنا ممکنه بفرمایید حدود آخرین رتبه قبولی دوره روزانه خود گرایش پژوهش هنر چند هست و احتمالا مربوط به کدوم دانشگاه؟
خیلی لطف می کنید وقت می ذارید؛ واقعا متشکرم.
شما هر مدرکی داری حتما بزار . حتی شده خود مدرک زبان خود دانشگاه ها.
هر دانشگاه ی رتبه ای رو دعوت میکنه اما به طور میانگین شما باید زیر ۵۰ بیارین تا تقریبا همه دانشگاه ها دعوت بشین برای پژوهش هنر در دوره روزانه.
باز جزئی تر بخوام بگم مثلا تربیت مدرس که بالاترین تراز رو اعلام میکنه تا حدود ۱۵ برای پژوهش هنر دعوت میکنه
خیلی از راهنماییتون متشکرم
سلام. مدارک دورههای زبان امتیاز نداره. به عنوان یه چیزی که سطح زبانتون رو نشون بده میتونین همراه ببرین. ولی نمره رو فقط به آزمونهایی که توی جدولشون هست میدن.
بله، متشکرم. جدول زمانی msrt رو چک کردم و در سال ۱۴۰۴ فقط ۲۹ فروردین اعلام شده که زمان کافی برای آمادگی نداره!
آزمون دانشگاههای سطح یک رو هم میتونین چک کنین. اغلب نمرهی ۶۰ همدیگه رو قبول دارن.
ببخشید من در این مورد بار اوله می شنوم! لطفا بیشتر راهنمایی می فرمایید؟ چی هست دقیقا و ثبت نامش چه طوره؟ سطح سختیش نسبت به msrt چه طوره؟ آنلاین هست یا حضوری؟ مثلا دانشگاه فردوسی هم داره این آزمون رو؟
ممنون میشم واقعا لطف کنید توضیح بدید.
سرچ کنین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه ( اسم دانشگاه مد نظرتون رو بنویسین)
حضوریان و معمولا از msrt آسونترن.
فردوسی هم داره و انگار TELP بهش میگه.
ضمنا فردوسی آزمون این دانشگاهها رو قبول داره:
دانشجو در آزمونهای زبان دانشگاههای سطح یک کشور (دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان) شرکت و حداقل ۶۰ درصد نمره کل این آزمونها را کسب کرده باشد.
خیلی متشکرم از پاسختون؛ خیلی لطف کردید.
خود فردوسی که رشته هنر نداره؛ من چون ساکن مشهد هستم پرسیدم می تونم این آزمون رو در فردوسی بدم طوری که برای دانشگاه های دارای پژوهش هنر قابل قبول باشه یا خیر.
مثلا از کجا متوجه بشم این آزمون فردوسی برای الزهرا یا هنر اصفهان قابل قبوله؟
سرچ کنم آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه الزهرا/هنر اصفهان؟
میتونین سرچ کنین “شیوهنامه احراز بسندگی زبان” دانشگاه اصفهان/ الزهرا
این شیوهنامهها برای دانشجویان دکتراست، ولی قابل تعمیم هست به داوطلبان.
دانشگاه اصفهان توی جدولش نوشته که نمرهی ۶۰ از دانشگاههای سطح یک رو قبول داره.( که فردوسی هم سطح یکه.) الزهرا توی جدول نیاورده. ولی یه بند توی شیوهنامهش هست که نمرهی ۵۰ از هر آزمون معتبر مورد تایید معاونت آموزشی وزارت علوم رو قبول داره.
این برای من مبهمه، آزمون دانشگاهها مورد تاییده، ولی این که واضح نگفته، جا رو برای بهانه آوردن باز میکنه.
باز دربارهی الزهرا، کاربر هنر اطلاعات خیلی بیشتری دارن.
البته جناب کاربر هنر هم فرموده بودند مدرک زبان خود دانشگاه ها که متوجه نشده بودم. فکر می کنم منظور شما هم همین هست.
جناب نیستم عزیزم خانم هستم. بله منظور یکیه. دانشگاه الزهرا اگر هدف شماست هر ماه یا دو ماه ازمون بسندگی داره که صرفا اگر ۱ ماه وقت بزارین و کتابهای فست زبان اون ۴ جلد رو بخونین نمره بالای ۵۰ رو میارین و قبول میشین. سایت خود دانشگاه ها رو هم همیشه چک کنین اطلاع رسانی میکنن
خیلی عذر می خوام سرکار خانم؛ از اسمتون متوجه نشده بودم.
در مورد منابع MSRT هم که هرچیزی تو سایت ها اعلام شده قابل استناده یا وبسایت خاصی هست که شما پیشنهاد کنید؟
ضمنا نمره ۵۰ در MSRT حداقل نمره قبولی هست و امتیاز پایینی داره؛ اما در مورد آزمون دانشگاه ها که شما و ویکتاریون فرمودند، فقط قبولی یا رد شدن بدون در نظر گرفتن نمره وجود داره، درست متوجه شدم؟
نه اونا هم نمره داره. امتیازش مشابه msrt هست. ۶۰ به بالا رو برای آزمون جامع قبول میکنن و ۵۰ به بالا رو برای مصاحبه امتیاز میدن.
یک دنیا از راهنماییتون متشکرم.
سلام خدمت شما. امیدوارم خوب باشید. لطف می کنید این لینک رو ببینید که منظورتون از آزمون زبان دانشگاه های سطح یک؛ مثل دانشگاه فردوسی همین هست یا خیر؟ خیلی ممنون میشم.
https://college.um.ac.ir/index.php/fa/phd-language-tests/telp
به نام آزمون TELP عنوان شده که کالج دانشگاه برگزار می کنه و حضوری و به صورت اینترنتی هست.
بله منظورم همینه.
خیلی لطف فرمودید؛ بسیار ممنونم.
راستی فاصله بین دعوت به مصاحبه و مصاحبه چند روز هست؟
بله، برای من هم سواله؛ در صورت دعوت شدن آمادگی برای مصاحبه زمان لازم داره.
فاصله بین انتخاب رشته تا مصاحبه ها تقریبا ۱ ماه تا ۱ ماه و نیم هست اما وقتی زمان مصاحبه ها شروع بشه شما مثلا امروز اصفهان میری فردا باید بری دانشگاه هنر باز دو روز بعد بری شاهد یا فرداش بری کاشان.
فاصله بین دعوت به مصاحبه تا روز مصاحبه هم تقریبا ۱ تا دو هفته بستگی به هر دانشگاه داره . مثلا فاصله دعوت به مصاحبه شاهد تا روز مصاحبه سه روز بود ی سالی. اما کلا از ۱ هفته بعدش که شما مدارکتون رو بارگزاری میکنین مصاحبه ها شروع میشه
امسال من حدودا اختصاصی:۲۳درصد زبان:۲۰درصد استعداد:۳۴درصد زدم یعنی ترازم چجوری میشه
یک سری از سوال ها رو کار کردند و شکی درش نیست ولی این لیست هفتاد درصد مثلا دو موردش بخوام توضیح بدم در مورد سوالی که گزینه فخرمجلد بود، در مورد عبد الصمد و میر مصور درس داده بودن که اگر اشتباه نکنم در همه گزینه ها بود. یا سوال آکوایناس اون رو متکلم فلسفه مدرسی و در ارتباط با گوتیک معرفی کرده بودند
توجه نکنید. ۷۰ درصد امکان نداره. فقط ادعاست
سلام بر کاربر هنر و دوستان میشه لطفا رتبه من را هم تخمین بزنید و آیا امکان دعوت به روزانه هست :
اختصاصی : ۱۹/۱۷
استعداد: ۰
زبان : ۰
با تشکر ..
سلام رتبه شما زیر ۷۰ و ۸۰ نیست قطعا با توجه به این موضوع شاید شبانه شاهد و کاشان دعوت بشین
اما کاربر هنر عزیز پایین تر به یک نفر با شرایطی تقریبا شبیه به من گفته بودین احتمال دعوت به روزانه شاهد و کاشان و اصفهان هم هست ..ایشون فقط ۴ درصد زبان زده بودن درصد اختصاصیشون شبیه به من بود !!
خب ۷۰ و ۸۰ که به شما گفتم هم شاهد و کاشان قطعا دعوت میشین و شاید هنر اسلامی اصفهان هم دعوت بشین. من صرفا بر اساس تجربه میگم شاید انقدر درصد تخصصی رقبا پایین باشه که شما حتی ۴۰ و ۵۰ بشی شاید انقدر بالا زده باشن که شما حتی زیر ۲۰۰ هم نشی . اما چیزی که در این سال ها بوده اینه که برای کسب رتبه زیر پنجاه حتی ازمون سخت هم بوده باشه، شما باز هم حداقل ۳۰ درصد رو باید زده باشی تا بتونی رتبه زیر ۵۰ بیارین.
کاربر جان یعنی روزانه شاهد دعوت میشم ؟ کاش روزانه اونجا پژوهش هنر دعوت بشم . من دانشجوی ارشد اونجا بودم .
انشاالله دعوت میشین
یکی از معدود کارنامه های سال های گذشته که در سرچ ها پیدا کردم، رتبه ۱۹ با این درصدها بود: تخصصی ۲۵.۳۲، زبان: ۴۲.۲۲ و استعداد ۱۴.۴۴.
اما تصویر کارنامه است و مشخص نیست مربوط به چه سالیه.
ممکنه مربوط به ۱۴۰۱ باشه که فرمودید خیلی سخت بوده و دیگه بعد اون سال با این درصدها، که تخصصی هم زیر ۳۰ هست، چنین رتبه ای عالی به دست نمیاد، درسته؟
بله امکان داره مال همون سال باشه. امیدوارم امسال هم برای همه سخت باشه تا کسانی که تخصصیشون همین ۱۵ و ۲۰ درصد هست رتبه خوبی بیارن.
امیدوارم همه نتیجه ای که در مسیر صلاحمون هست بگیریم. خیلی متشکرم پاسخ دادید.
امیدوارم تک تکمون به مصاحبه دعوت بشیم .
توکل به خدا…
از بین دوستانی که سالهای گذشته وارد دانشگاه شدند لطفا در مورد برگزاری کلاس های مقطع دکتری هنر توضیح بدهید که مثل مقاطع قبلی هست هر هفته برگزار میشود و حضور سر کلاس مهم هست و یا نیازی هست در شهری که پذیرفته میشویم ساکن باشیم؟
کلاس های دکترا معمولا ۱ یا دوروز در هفته هست . و ما که باید میومدیم هر هفته باز نمیدونم رویکرد همه دانشگاه ها اینطوریه یا نه. وقتی دوروز در هفته باشه ترم ۱ مجبورین بمونین یک شب رو. ترم دو هم یک روز در هفته بود. ترم سه هم کلا ازمون جامع بود که کلاسی نداشتیم
سپاس از پاسخگویتان
من پارسال تخصصی ۱۹درصد.زبان۲۰درصدو استعداد۳۴درصد زدم با رتبه ۱۱۱و به جزروزانه های تهران واصفهان و کاشان بقیه را دعوت شدم. اما بنا به مشکلات شخصی فقط کاشان شبانه رفتم مصاحبه و پذیرفته نشدم. جهت اطلاع دوستانی که از پارسال سوال داشتند.
همه رو دعوت میکنن حتی کاشان سالی که من کنکور دادم تا ۲۵۰ دعوت کرد اما زیر ۱۰۰ قبول کرد . شاهد یکم رتبه بالاتر قبول میکنه به خاطر مصاحبه عقیدتی اما اونم شبانست . هزینه شبانه رو هم هرکسی نمیده . روی وام شهریه که هر ترم هم میدن حساب کنین خیلی مبلغش کمه ۵ تومن تا ۷ تومن هست مثلا الزهرا که متاهل باشی دو برابر میشه. ولی بازم خودتون باید پول بزارین روی شهریه.
فکر می کنم شاهد هر دو نوبت روزانه و شبانه رو داره، اشتباه می کنم؟
فکر می کنید الزهرا با چه حدود درصدهایی بگیره؟ در کل الزهرا بهتر از شاهد و ترازهای بهتری میخواد، درسته؟
بله شاهد روزانه شبانه داره قطعا الزهرا بهتره هم دانشگاه هم موقعیت مکانیش. الزهرا تا حدود ۴۰ برای پژوهش هنر و ۴۳ برای تاریخ تطبیقی دعوت میکنه. اما شاهد من دیدم که تا رتبه ۱۲۰ هم دعوت شدن برای مصاحبه
خیلی لطف کردید، واقعا ممنونم.
نکته دیگه اینه که الان همه از سال ۱۴۰۱ به بعد میدونن باید بلخاری و حکمت کلا بخونن واسه همین درصد تخصصی ها رفته بالا. همون اولین سالی که بچه ها رفتن سر جلسه و سوالات به یکباره تغییر کرد چون کسی نمیدونست رتبه ۱ ۳۵ درصد زده بود و رتبه های ۳۰ تا ۴۰ حتی با عمومی صفر و تخصصی ۳۰ درصد این رتبه رو کسب کرده بودن.
نظرتون درباره سوالات امسال چیه؟ از نظر سختی؟
اینجا فقط یک نفر ادعای ۴۵ درصد داشت و یک نفر به نقل دوستش ۳۵ درصد. بقیه از ۱۵ تا ۲۳ بودن. البته من خودمم قبل کلید فکر میکردم ۳۵ هستم ولی در نهایت ۱۸/۳۳ شدم.
سوالات سخت بود اما همون طور که پایین تر گفتم چون تقریبا همه میدونن که دیگه تاریخ هنر و نگارگری و آژند و … نمیاد و حکمت و اطلاعات عمومی رو باید بیشتر اهمیت بدن من بعید میدونم رتبه های ۱ تا ۱۰ هم همین ۱۵ و ۲۰ درصد زده باشن. نکته دیگه اینکه گفتم خیلی به حرفای اینجا توجه نکنین . ی سالی ی نفر بود میگفت من ۸۰ درصد زدم . که قطعا رتبه ۱ میشد اما …
ببخشید خب منابع حکمت هنر چه چیزهایی میشه؟ بازم طیف خیلی گسترده ای از کتاب هاست؟ یک فهرست پیشنهادی ازشون موجوده که افرادی که تخصصی رو خوب زدند، اونها رو مطالعه کرده باشند؟ اطلاعات عمومی هم که قاعدتاً هیچ راهی ندارن جز اینکه از قبل مطلبی رو بدونی!
بیشتر این طراحان سوال ها از مقالاتشون سوال در میارن . مثلا اینجا میگن بلخاری طراح سواله که منم قبول دارم چون از ۱۴۰۱ که کلا مدل سوالا تغییر کرد، از کتاب حکمت هنر هند بلخاری ۵ تا سوال اومده بود. یا از یه سخنرانیش ۱ سوال . کلا سوالات رفته سمت هنر اسلامی و حکمت و … من لیست کتاب ندارم حقیقتا که بگم اینارو بخونین قطعا قبولین چون من اطلاعاتم از کنکور مال چند سال پیش هست .
بله، از هنر جهان واقعا تعداد. سوالات کم بود؛ من واقعا شوکه شده بودم… طوری که انگار فقط داری فلسفه و حکمت هنر اسلامی امتحان می دی؛ نه تاریخ هنر. نمی دونم این همه سوال از آرای فلاسفه غرب و شرق و ارتباطش با هنر اسلامی رو از کدوم منابع در میارن؟ خب اگر بدونیم وقتمون رو روی اونها می ذاریم.
بهترین کار اینه که اگر دعوت به مصاحبه شدین با توجه به اینکه رتبه های ۱ تا ۱۰ رو هم روز مصاحبه ها میبینین ازشون سوال کنید که چه منابعی رو خوندن
درست می فرمایید، امیدوارم امکانش پیش بیاد.
سلام خدمت شما. خیلی لطف کردید؛ میانگین تقریبی درصدهای تخصصی پارسال رو می دونید؟
جایی هم بود که خود شاخه پژوهش هنر دعوت بشید یا فقط هنر اسلامی؟
ببخشید فکر می کنم منظورتون این بود که شبانه ها رو دعوت شدید؛ با دقت تر که خوندم متوجه شدم. عذر میخوام سوال پرسیدم.
من پارسال تخصصی ۱۹ و استعداد ۱۰ زبان سفید. رتبم ۲۳۷ شد و فقط دانشگاه صدا سیما روزانه دعوت شدم و پردیس کیش و جلفا دانشگاه تهران، با وجودی که از سوره تا همه شبانه و روزانه ها رو انتخاب کرده بودم.
امسال چیکار کردید؟
خانم نیل روزانه شاهد دعوت نشدید؟
روزانه شاهد نهایت تا ۱۰۰ قبول میشن و شبانه تا زیر ۱۲۰
سلام کاربر هنر من قبلا هم کامنت گذاشته بودم
میشه لطفا به منم بگید با این حدود درصدا بهم بگین حدودی رتبم چند میشه؟
تخصصی: حدود ۱۵
استعداد: بالای ۶۰
زبان: حدود ۲۰
سلام تخصصی رو پایین زدین خیلی اما عمومی رو عالی اگر برای همه سخت بوده ( رتبه ۱ تا ۲۰) و تخصصی همینقدر درصدا پایین هست شما رتبه همین حدود ۲۵ و ۳۰ میاری به شرط اینکه رتبه های برتر ۳۵ درصد به بالا نزده باشن
واقعا استعداد دارید یا منبع خاصی رو برای استعداد تحصیلی مطالعه کردید؟
طراح سوالات بلخاری آژند و گودرزی هستند که از منابع کتاب مقاله و دروس کلاسیشان طراحی کردند و تغییری در کلید نمیدهند.
مشخص بود، منم برای خالی نبودن عریضه اعتراض زدم، به هر حال برای موفقیت در ظلمانی ترین شب، شاید ستاره ی درخشان خداوند ناجی اجحاف حق عزیزانی که با جان و دل و زحمت درس خواندن و سرکار هم می رفتند شود، اشاره کردم، کنکور امسال حد اقل در چهار مورد غلط املایی و نگارشی در صورت سوال داشت که یا گزینه صحیح را در هر چهار گزینه خنثی می کرد و یا سوالی دو پهلو بود و سوالی غلط املایی داشت و در اخر اگر شما توانستید شخصی به نام فخر مجلد که همراه میر مصور و میر سید علی و عبدالصمد در زمان همایون به هند رفته در مقاله یا نگاشته مکتوب پیدا کنی و با شماره صفحه اینجا اعلام کنی من به شما جایزه میدم.
اسمش مولانا فخرمجلد بود
رجوع شود به عوامل موثر در شکل گیری مکتب نقاشی هند و ایرانی از دکتر محمد مرتضایی
درود، بله، من هم این مقاله اینترنتی را مطالعه کردم اما به طور واضح اشاره به همراهی ۳ نفری که همه میشناسند نکرده و از طرفی من مترصد بودم عزیزی در کتب دست اول به ان اشاره کند، با این حال ممنونم و ان شاءالله همه نتیجه زحماتشون رو ببینند
به هرحال چون حتی یک جا ازش اسم برده بشه چه دست اول چه دست دوم و… حذف نمیکنن سوال رو . من پایین تر هم گفتم متاسفانه خیلی کم پیش میاد که ترتیب اثر بدهند به اعتراض ها
سوال اول که غلط املایی داشت، چی؟ حذف نمیشه؟
نه اون که اصلا.
سلام خدمت شما. همین نویسنده در مقاله علت مهاجرت نگارگران به هند، تمامی نگارگران مهاجر در ادوار مختلف را با ذکر نقل از مورخ مورد نظر در جدولی ذکر کردند که فخر مجلد یا مولانا فخر مجلد بین ایشان نبود و ضمناً در چکیده همین مقاله اشاره شده که نه میرمصور، بلکع پسرش سیدعلی به دربار همایون رفته.
چرا یک نویسنده در دو منبع اطلاعات متناقض ارائه می کند؟ با این ابهام در منابع، تکلیف داوطلبان چیست؟
همیشه همینطوری بوده متاسفانه
بله. این تازه در مورد یک مولف هست؛ چه برسه مولف ها و منابع مختلف که خودشون اتفاق نظر ندارند! به نظرم این روند خیلی باعث دلسردیه
نه اصلا دلسرد نباشین باور کنین با دو تا سوال اینور و اون ور رتبه شما خیلی جابه جا نمیشه . نهایت ۱ رتبه.
امیدوارم هرچی خیر و صلاحه برای همگی پیش بیاد. من هم قصد ندارم مدام از شرایط کنکور شکایت کنم؛ فقط خیلی برام عجیب میاد این همه تناقض و گستردگی منابعی که مولف هر کدومش صاحب نظران این حوزه هستند! مثلا سال بعد بخوام شرکت کنم، واقعا بلاتکلیفم که باید چی کار کنم با تجربه امسالم!
و واقعا هم ممنونم که تو این شرایط بهمون امید و روحیه می دین.
ضمنا در صورت دعوت به مصاحبه، ارائه مقاله علمی پژوهشی الزامیه؟ یک مقاله ملی کنفرانسی در دانشگاه فردوسی دارم که در ISC نمایه شده؛ یک مقاله ام هم کامل نشده و فکر می کنم با توجه به داوری چند ماهه نشریات، اگر احیانا مصاحبه ای در کار باشه، به اون زمان نرسه! ضمنا برای حوزه هنری یک پروژه انجام دادم که ازشون توصیه نامه هم گرفتم و به توصیه استاد راهنمام، پایان نامه ام هم تبدیل به کتاب شده.
ممکنه راهنماییم کنید در زمان باقی مونده چه کار کنم؟ وقت رو روی همون مقاله نیمه تمام بذارم؟ چکیده و مرور ادبیاتش کامل شده.
ملاک اصلی قبولی مقاله نیست پورپوزال براشون خیلی مهمه چون استاد دانشجویی رو میخاد که بی دردسر براش مقاله بنویسه جدا از اینکه محکم و با اعتماد به نفس نه از سر غرور صحبت کنین روز مصاحبه ، حتما پیشنهاد میدم از هر دانشگاه ۱ استاد رو هدفتون قرار بدین بر اساس علایقش ۱ عنوان انتخاب کنین اینطوری هم مشتاق میشه به صحبت های شما گوش بده و هم اگر شمارو بخواد انقدر نمره مصاحبه رو بالا میده که میشه تضمین صددرصد قبولی شما. ضمنا کتاب برعکس دید منفی داره توو ذهن اساتید پس خیلی تاکید بهش نکنین روز مصاحبه. حتما مقالتون رو تکمیل کنین درسته امتیاز نداره اما حداقلش میتونیت بگین در حال داوریه. و اگر حدود رتبتون رو پیش بینی میکنین از الان پورپوزال بنویسین.
خیلی لطف کردید، واقعا ممنونم از راهنماییتون.
این شده درصدهام و همون طور که فرمودید چون از بقیه داوطلبان اطلاعی نیست، نمیشه دقیق گفت چه رتبه ای کسب میشه:
تخصصی: ۲۳.۷۵، زبان: ۴۱.۶۶، استعداد تحصیلی: ۱۳.۳۳.
شما عمومی رو عالی زدی به نسبت بقیه هم انگار تخصصی رو خوب زدی من بعید میدونم رتبه شما بالای ۴۰ بشه. اگر برای همه سخت بوده باشه رتبه شما زیر ۲۰ هست
فعلا پروپوزال رو باید بر مبنای علایق خودمون بنویسیم؟
نه اصلا. بر اساس علایق اساتید هر دانشگاه .
خیلی لطف کردید، متشکرم.
پس منظورتون این بود که تا قبل اومدن رتبه ها، با حدس دانشگاهی که ممکنه دعوت بشیم، پروپوزال رو بنویسیم؛ درسته؟
بله از سایت دانشگاه مربوطه اعضای هیئت علمی و رزومه شون رو چک کنین
بله، ممنونم.
خیلی متشکرم که وقت می ذارید و با شکیبایی پاسخ می دید.
سلام.
جسارتا مگر طراحان سوال باید درخواست ها رو بررسی کنند؟ مشخصا اگر این طور باشه، اصلا کل فرآیند ثبت اعتراض زیر سوال می ره! کار طراحان سوال دیگه تمام شده و الان سنجش مسئول بررسی درخواست هاست.
همانطور که از ما منبع میخوان، طراح سوال هم قطعا منابع سوال رو معرفی میکنه.
پس این طوری اعتراض داوطلب ها بی معنی می شه دیگه… اینقدر تاکید شده بود منابع رو با دقت بگید؛ وقتی اولویت با منابعی هست که طراحان معرفی کردند، یعنی دیگه حتی بحث نیست…
دوستان من بعد از چند ساعت فقط تونستم برای سوالات ۱۹، ۲۷ و ۵۳ با کلی رفرش کردن ثبت درخواست بزنم!بقیه سوالات ثبت نشد؛ کسی موفق شد سوال مربوط به آرشیل گورکی و اقلام سته رو ثبت اعتراض بزنه؟
سلام، بله، من برای سه سوال اقلام سته، ارشیل گورکی، و گروهی که به هند رفتند و خرزوخانی!!! به نام فخر مجلد، با بینات روشن و استناد به منابع خیلی شفاف به دور از مبالغه اعتراض نوشتم، امیدوارم نا داوری و کم لطفی (که متاسفانه می کنند) نکنند و به اعتراضات رسیدگی کنند، چون کاملا برحق است، سوالات امسال دو برابر پارسال سخت تر بود و حجم سوالات گنگ بیشتر بود، (تقریبا پنج سوال به اضافه یک سوال با غلط املایی که همان راگامالا بود) پارسال همه سوالات پاسخ صحیح داشتند و ابهامی برای کسی که خیلی مطالعه کرده بود نداشت و اعتراض محلی از اعراب نداشت.
سلام لطفاً منبعی که بهش استناد کردید رو اینجا قرار بدید، ممنون
۱:کتاب اصلس خط، استاد فضائلی
۲: مقاله ضرورت یافتن حضور هنرمندان نقاش به هند و تحول سبک گورکانی، محمد مرتضایی
۳:هنر در گذر زمان، هلن گاردنر ص ۴۱۶
خیلی لطف کردید. امیدوارم سایرین هم اقدام کرده باشند.
سلام لطفاً منبعی که بهش استناد کردید رو اینجا قرار بدید، ممنون
سلام خدمت شما.
مقاله علت مهاجرت نگارگران به هند از محمد مرتضایی، مقاله سفالینه های آمل که کاربر هنر لطف کرده بودند معرفی کرده بودند و در مورد مسجد جامع فهرج هم به عین عبارت صریحی که در کتاب هنر اسلامی ماهان ذکر شده بود، اشاره کردم.
متاسفانه تازه ساعت ۱۱ و ۲۰ شب بود که سیستم برای من درست شد؛ ولی باز هم بسیار کند و با نیاز به رفرش های متعدد و نتونستم برای آرشیل گورکی و سوال اقلام سته اعتراض ثبت کنم.
شما اعتراض ثبت نکردید؟
انسان اگر کامل بود، جائز الخطا نبود، من به شخصه برای اساتید طراح احترام قائلم، اما هیچکس کامل نیست و این خاصیت انسان بودن هست، به هر حال اگر به اعتراضات و حتی بررسی مجدد سوالات غلط یا کلید غلط نپردازند، خودشان مدیون صدها هزار داوطلب پژوهش هنر می کنند و خودشان می دانند و خدای خودشان، چون کسی که برای کنکور دکتری خودش رو اماده می کنه، گذشته از اشتغال، سرشار از انگیزه است و سنی ازش گذشته، و خوبه که عزیزان خدوم سنجش بدانند هیچ کس کامل نیست، حتی اساتید بسیار برجسته طراح سوال…. می بخشید دیکه نمیخوام فلسفه بافی کنم، فقط مروری بر مهمترین خصایص انسانی کردم
سلام دوست عزیز
من سه سال پیش کنکور دادم و الان هم دیگه اواخر دوره دکتری رو دارم طی میکنم.
کلا نمیشه گفت سیستم عادلانه ای برای ورود به مقطع دکتری وجود داره. جلوتر که برید و ان شاالله که جلسه های مصاحبه رو شرکت کنید، روز به روز از این روند دلزده تر میشید. در کل پیشنهام اینه که ناامید نشید و به هدفی که در نظر دارید خوش بین باشید.
سوالات اشتباه معمولا حذف میشن. نمونه داشتیم سالهای قبل. اما سوالاتی که با وجود ایراد بشه به جواب درست پی برد باقی میمونن. چندین ساله که همه میدونن جناب بلخاری از طراح های اصلی هستن و تاکید بیشتر روی هنرهای سنتی و جنبه های این چنین هست.
به هر صورت کنکور گذشته، خوب یا بد علاوه بر تلاش مستمر، شانس هم عاملی هست که دخیله. اگر حدود رتبه ای رو پیش بینی میکنید که دعوت به مصاحبه میشید، تمرکزتون رو بذارید رو نوشتن پروپوزال برای مصاحبه ها. هر دانشگاهی هم که برید، من بهتون قول میدم سال آینده همین موقع کلی ناسزا دربارش میگید.
بله.، ان شاءالله که همه عزیزانی که زحمت کشیدن به نتیجه برسند و سخن شما عزیز برای ما هم به منزله یک تجربه تکرار بشه!!، ممنونم، ان شاءالله در همه مراحل زندگی موفق باشید و بدرخشید
سلام. دوستانی که اعتراض را وارد کردند، لازمه مقاله ای که بهش ارجاع داده میشه، ضمیمه بشه؟ من پیدا نمی کنم از چه قسمتی! راهنمایی می کنید لطفا؟
سوال ۵۲ : ملیت شاخصترین هنرمند سورئالیست رو پرسش کرده اند ، با توجه به اینکه
شاخص ترین هنرمند سورئالیست که اطلاعات عمومی هست سالوادر دالی و تمام سالهای فعالیتش در امریکا بوده است . و دقیقا منظور سوال امریکایی بودن هست در تمام کتب تاریخ هنر جهان بر اثار مطرح سالوادور دالی تاکید شده ، ولی این نقاش اسپانیایی است و با این حال با در نظرگیری اینکه محال است گزینه ی صحیح در میان گزینه ها نباشد : بقیه ها گزینه ها
ارشیل گورکی کاملا ارمنی است و هیچ نسبت پدری و مادری و اجدادی با امریکا ندارد . فقط سال ۱۹۲۰ به امریکا مهاجرت می کند و مطرح ترین اثار او در زمینه اکسپرسیونیسم انتزاعی هست
سالوادور دالی اسپانیایی است
خوان میرو نیز اسپانیایی است
ماکس ارنست، المانی است
سوال پرسیده کدام یک مطرح ترین هنرمند شاخص سورئالیسم امریکاییست؟
هرچند پاسخ صحیح وجود ندارد، اما شاخص ترین هنرمند سورئالیسم که اشاره شد ان هم اسپانیایی است ، در امریکا سالوادور دالی هست ، بنا بر این یا گزینه صحیح وجود ندارد و یا شاخص ترین هنرمند سورئالیست و مطرح در امریکا سالوادور دالی است . که با بررسی ان در تالار گفتمان سایت های مطرح همه و یا اکثر داوطلبین گزینه ی سالوادور دالی را انتخاب نموده اند
من هم دقیقا همین توضیحات رو دادم، و تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه امکان اعتراض هست، با تشکر از شما و همه ی دوستانی که تاحالا به سوالات نادرست اشاره کرده و اعتراض کردند. دوستان اعتراض حق شماست. شما عزیزانی که مطمئنا معلم، کارمند، استاد دانشگاه و…. هستید و یک سال با رقت و امد به سر کار و… به هر حال با هر زحمتی بوده درس خوانده اید، خواهشمندم اعتراض خود حتی یک سوال غلط (حدود پنج سوال با بررسی انجمن گفتکو کاملا غلط یا کلید غلط داشته و قابل بحث بوده) را وارد سایت اعتراض به کلید سال ۱۴٠۴ دکتری کنید.
لطفا می فرمایید چه طور متوجه شم اعتراض ثبت شده؟ یک سوال رو ثبت کردم اما وقتی روی گزینه«درخواست ها و پاسخ ها» کلیک می کنم، عمل نمی کنه؛ درواقع اصلا گزینه کلیکش فعال نیست!
درود سرکار خانم، وقتی گزینه ثبت رو زدید، به قسمت درخواست ها و پاسخها برید و ببینید کد پیگیری و ساعت ثبت اعتراض اتون رو می بینید؟
البته این بخش از سایت باگ عمدی داره، و کاهی چند بار باید Refresh کنید و از نو اعتراصات خودتون رو ثبت کنید، (گاهی با وارد کردن شماره داوطلبی نام رشته و دروس نمیاد که باید از نوع پنجره رو ببندید و مجدد با کد ورود به توضیح و ثبت اعتراض اقدام کنید. گاهی بعد اولین اعتراض وقتی سراغ دومین اعتراض میروید کد داوطلبی را که وارد می کنید به صورت باگ اعلام می کنه چنین مشخصاتی یافت نشد، توجه نکنید و وقتی نام رشته دکتری و نام درس اومد کاملا شرح داده و حتی منبع اینترتی خودتون هم درون اعتراض شرح بدید و کلید ثبت رو بزنید، به هر حال اگر حتی یک کلید از حدود پنج کلید یا سوال غلط رو تصحیح کنن باز هم جای شکر داره، ان شاءالله توضیخاتم برای شما سرکار زحمت کش و پیگیر مکفی بوده باشه، التماس دعا
سلام خدمت شما. خیلی ممنونم از توضیحتون. بله، تایید رو زدم؛ اما همون طور که عرض کردم بعد این مرحله، گزینه درخواست ها و پاسخ ها در پروفایلم حتی فعال نیست که بشه دید ثبت شده یا خیر! REFRESH هم نمیشه؛ چون کلا بعد تایید از صفحه ثبت درخواست خارج میشه. حدود دو ساعته نشستم و ظاهرا هیچ کدوم ثبت نشده و متاسفانه متن ها رو که با دقت نوشته بودم، کپی نکردم که دوباره سریع انجام بدم! با هر دو کروم و فایرفاکس هم امتحان کردم و هیچ کدوم عمل نمی کنه! بری شما کد تایید ثبت شده؟
لطف شماست؛ از شما هم التماس دعا دارم.
با کد ورود و شماره اسمس شده وارد شید و بررسی کنید، به قسمت درخواست های ارسالی و پاسخ ها برید، اگر درخواست ها (به تعداد سوالاتی که اعتراض کردید) وجود داشتند که مشکل حل است، اگر نبود و از صفحه خارج میشه بعد از ثبت اعتراض مشکل از باگ تعمدی هست، که بهش رسیدگی نمی کنند متاسفانه و امروز ۵ ساعت وقت من رو گرفت، فقط زمانی به شرخ اعتراض بزنید که بعد وارد کردن شکاره داوطلبی نام کنکور سرورش فعال و نام درس (هنر و تمدن اسلامی و تاریخ هنر ایران جهان) ظاهر بشه در این حالت اگر اعتراص رو کاملا شرح دهید و دکمه ثبت رو بزنید اعتراض کاملا ثبت میشه و میتونید تو قسمت درخواستها و پاسخها اعتراض خودتون رو ببینید، اگر بعد از وارد کردن شماره داوطلبی در صفحه اعتراض نام کنکور و سرور انتخاب درس فعال نشد وقت خودتون رو هدر ندید و انقدر پنجره را ببندید و باز کنید و بعد از ورود کد داوطلبی اگر اسم کنکور و رشته ظاهر شد اعتراض کنید.
خیلی متشکرم. بله، بعد از ظاهر شدن مواردی که فرمودید اعتراض رو تایید می کنم؛ اما همچنان ثبت نمیشه و به صفحه اول بر می گرده، انگار هیچ اقدامی انجام نشده! برای بخش رفع مشکل فنی هم پیامو نوشتم؛ اما حتی این قسمت هم مشکل داره و پیام ارسال نمیشه؛ تاریخ تولد میخواد که اون رو هم وارد می کنم اما باز هم ارسال نمیشه! من هم چند ساعته پای سیستم هستم اما حتی اعتراض به یک سوال ثبت نشده! واقعا احساس می کنم این حجم از ابهام و باگ و اشکال در مراحل مختلف این کنکور، نوعی بی احترامی به داوطلبان هست! الان چه چاره دیگه ای می مونه؟ تلفنی هم که پاسخگو نیستند! و ظاهرا این مشکل از ابتدای باز کردن سیستم ثبت درخواست برای اعتراض وجود داشته نه فقط امروز! به هر حال اگر راه حلی به نظر دوستان رسید، ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام رضا جان، آرشیل از ۱۲سالگی آمریکا بوده و آنجا تبدیل به هنرمند شده، برای همین اگر منابع رو نگاه کنی،هنرمند ارمنی -امریکایی ذکر میشه، ولی بقیه هنرمند بودند و مهاجرت کردن.
دوستان عذر می خواهم مجدد می پرسم؛به نظرتون کلید جواب سوال ۲۱ استعداد تخصیلی، اشتباه اعلام نشده؟ سوال مربوط به رابطه شغل و تحصیل دانشگاهی.
منم شک داشتم، ولی موقع اعتراض باید منبع معرفی کنی….
بله، مشکل همینه. ولی این درس حالت استدلالی داره؛ چه طور میشه منبع معرفی کرد؟ شما اعتراض نمی کنید؟ جواب کلید خیلی بی ربط و غیر منطقی به نظر میاد!
درود
ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه تمام پرسشای ایراددارو باذکر منبع دسته بندی کنه همگی اعتراض کنیم؟
فکر می کنم زمان ثبت اعتراض تمام شده باشه
مگر تا ۱۳ ام اعلام نکرده بودند؟