مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

گرایش های دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش یکی از رشته های دوره دکتری گروه امتحانی فنی و مهندسی است که به مطالعه و بررسی ذخیره، انتقال، تبدیل و ارزیابی اطلاعات، و همچنین شناخت و جلوگیری از بروز اتفاقاتی که منجر به آسیب داده ها و اطلاعات می شود می پردازد.

گرایش های دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش چیست؟

داوطلبان دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش لازم است در کنکور دکتری مجموعه امتحانی مهندسی کامپیوتر شرکت کنند.

گرایش های دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

بر اساس دفترچه انتخاب رشته دکتری، فهرست گرایش های دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش به شرح زیر است:

  • مهندسی کامپیوتر

دفترچه انتخاب رشته دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش را از کجا دانلود کنم؟

همه رشته‌محل‌های دارای پذیرش در مقطع دکتری تخصصی در دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری و دانشگاه آزاد اعلام می‌شود. بنابراین، دفترچه جداگانه‌ای برای رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش منتشر نمی‌شود و همه اطلاعات لازم در دفترچه‌های مذکور ارائه می‌شود.

کدام دانشگاه ها در رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش در مقطع دکتری پذیرش دارند؟

پذیرش در گرایش های دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش در دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد. دانشگاه‌های مختلفی در تهران و شهرستان‌ها در این رشته در مقطع دکتری پذیرش دارند.

برای کسب اطلاعات دقیق درخصوص دانشگاه های دارای پذیرش دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش و ظرفیت پذیرش دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش کلیک کنید.

نحوه پذیرش دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

برای شرکت در آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش لازم است نسبت به ثبت نام در کنکور دکتری تخصصی در سایت سازمان سنجش در موعد مقرر اقدام کنید. زمان ثبت نام آزمون دکتری عموما در آبان یا آذرماه است.

رشته­ های مجاز به شرکت در آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش چیست؟

بنا بر دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۴ منتشره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد همه رشته‌ها مجاز به شرکت در کنکور دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش کلیک کنید.

برای پذیرش دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش دانشگاه آزاد چه باید کرد؟

با توجه به ادغام کنکور دکتری سراسری و دانشگاه آزاد، برای پذیرش در مقطع دکتری این رشته نیز لازم است در همان کنکور سازمان سنجش ثبت نام کنید. در هنگام اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری، مجاز بودن به انتخاب رشته هم برای دانشگاه‌های سراسری و هم دانشگاه آزاد از سوی سازمان سنجش اعلام می‌شود.

در ادامه، فرایند انتخاب رشته دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش برای دانشگاه‌های سراسری از طریق سایت سازمان سنجش و برای دانشگاه آزاد از طریق سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد صورت می‌گیرد. نتایج دعوت به مصاحبه و مصاحبه نیز جداگانه انجام می‌شود.

نتایج نهایی قبولی دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش برای دانشگاه‌های سراسری و دانشگاه آزاد از طریق سازمان سنجش اعلام می‌شود.

منابع دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش چیست؟

داوطلبان هر یک از گرایش‌های امتحانی آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش لازم است با توجه به سرفصل های آزمون دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش که در دفترچه ثبت نام دکتری ۱۴۰۴ درج شده، نسبت به مطالعه و کسب آمادگی لازم برای آزمون اقدام نمایند.

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش و ضرایب دروس به صورت کلی اقدام می‌کند. بدین صورت که ضریب دروس عمومی (شامل زبان عمومی دکتری و استعداد تحصیلی) برابر ۱ و ضریب دروس تخصصی برابر ۴ است. اما جزئیات منابع آزمون دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش اعلام نمی‌شود.

دروس تخصصی آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش– مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل (ساختمان داده‌ها و طراحی الگوریتم‌ها)، (مدار منطقی و معماری کامپیوتر) و کارشناسی ارشد شامل (سیستم‌های عامل پیشرفته، پایگاه داده‌های پیشرفته)، (شناسایی الگو – یادگیری ماشین)، (شبکه های پیشرفته)، (معماری کامپیوتر پیشرفته – VLSI پیشرفته)
دروس عمومی آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

– استعداد تحصیلی

 زبان عمومی آزمون دکتری

داوطلبانی که قصد پذیرش در هر یک از گرایش های دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش را دارند، لازم است کلیه سرفصل‌های امتحانی مربوطه را مطالعه کنند.

برای مشاهده منابع پیشنهادی آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش به صفحه زیر مراجعه کنید:

منابع آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها