مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
انتشارات یافته
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

حمایت ۱۰ میلیارد ریالی از دانشجویان دکتری برتر در طرح پژوهش یار

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

بنیاد ملی نخبگان با ارائه‌ی تسهیلات ۱۰ میلیارد ریالی، در قالب طرح پژوهش‌یار از دانشجویان دکتری برتر حمایت می‌کند.

به گزارش پی اچ دی تست، بنیاد ملی نخبگان در راستای انجام ماموریت خود مبنی بر شناسایی و توانمندسازی دانشجویان مستعد کشور، در قالب طرح‌های متعددی از دانشجویان مستعد برتر حمایت می‌کند.

بنیاد برای دو سال پایانی تحصیل هر یک از مستعدان برتر مقطع دکتری تخصصی، طرح «پژوهش‌یار» را با اعطای تسهیلاتی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال به هر دانشجو، تدوین و اجرایی کرد.

اعطای ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان دکتری برتر

بنیاد برای اولین‌بار در کشور، به‌منظور تسهیل شرایط تحصیل دانشجویان مستعد تمام‌وقت دورۀ دکتری تخصصی و تمرکز بیشتر آنان بر انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی، تسهیلات ویژهای را در قالب «طرح پژوهش‌یار» به آنان اعطا می‌کند که بخشی از این تسهیلات ناظر بر «حمایت از فعالیت‌های توانمندساز و مهارت‌افزا در طول تحصیل»، بخشی ناظر بر «تسهیلات فرهنگی و معیشتی»، و بخشی ناظر بر «به کارگیری مناسب آنان در دستگاه‌های کشوری متناسب با توانمندی آنان در قالب انجام پروژۀ جایگزین خدمت» است، به طوری که ضمن پیوستگی مسیر علمی، پژوهشی و توانمندسازی آنان در آستانۀ ورود به بازارکار، مسیر پیشرفت اجتماع نخبگانی در کشور هموار گردد و با رویکرد «توانمندی برتر، مسئولیت بیشتر» و «خدمت بیشتر، ارزش والاتر»، دیدگاه آحاد اجتماع را به سمت تأثیرگذاری بیشتر جلب کند.

در این راستا، بنیاد ملی نخبگان برای دو سال پایانی تحصیل هر یک از مستعدان برتر مقطع دکتری تخصصی، که دوره انجام فعالیت‌های پژوهشی دوره دکتری است؛ طرح «پژوهش‌یار» را با اعطای تسهیلاتی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال به هر دانشجوی مستعد مقطع دکتری، تدوین و اجرایی کرده است.

با عنایت به تسهیلات ویژه طرح پژوهشیار، این طرح جدید بنیاد ملی نخبگان صرفاً جامعۀ مخاطبی از اجتماع نخبگانی کشور یعنی دانشجویان دکتری مستعد برتر با سوابق تحصیلی درخشان را که به صورت تمام وقت بر فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود متمرکز شده اند، شامل می‌شود.

تسهیلات فرهنگی و معیشتی برای دانشجویان دکتری

در طرح پژوهشیار، بیش از نیمی از تسهیلات شامل «کمک‌هزینۀ توانمندسازی»، «کمک‌هزینۀ شرکت در مجامع علمی خارجی»، «کمک‌هزینۀ اعزام به فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی» و «تسهیلات فرهنگی و رفاهی (شامل هدیۀ ازدواج، تولد فرزند، بیمۀ تکمیلی و…)» به صورت بلاعوض، و بازپرداخت نیمی دیگر از تسهیلات (که به صورت ماهانه برای تأمین هزینه‌های معیشتی و… در قالب وام بدون سود به آنان پرداخت می‌شود)، در صورت احراز شرایط مرسوم نظام آموزشی کشور در دانشگاه‌ها (شامل اتمام به‌موقع تحصیل و انتشار مقالۀ مستخرج از رساله)، بدون بازپرداخت (بلاعوض) لحاظ خواهد شد که شرایط سهل‌گیرانه‌ای تلقی می‌شود.

بهره‌مندی دانشجویان دکتری از خدمت نظام وظیفه تخصصی

علاوه بر این، برگزیدگان از تسهیلات خدمت نظام‌وظیفۀ تخصصی نیز که به منظور آسودگی ذهنی آنان برای طی این دوره در قالب پروژۀ جایگزین خدمت اعطا می‌شود، بهره‌مند خواهند شد. به همین دلیل بنیاد ملی تلاش دارد با شناسایی مستعدان برتر دورۀ دکتری تخصصی، برترین‌های جامعۀ مخاطب در کشور را در اولویت بهره‌مندی از این تسهیلات ویژه قرار دهد.

دانشجویان مستعد دکتری که شامل طرح پژوهشیار نمی‌شوند، در صورت احراز شرایط مطابق با ضوابط مربوطه، همچنان امکان بهره مندی از تسهیلات «طرح توسعۀ فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» که شامل بخش عمده‌ای از تسهیلات طرح پژوهشیار است را دارند. (طرح شهید وزوایی جهت حمایت از دانشجویان دکتری)

ضمن اینکه بنیاد ملی نخبگان، در قالب طرح‌هایی از جمله «طرح حمایت از تشکیل هسته‌های مسئله‌محور پژوهشی – فناورانه (طرح شهید احمدی روشن)» و «طرح حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشته‌های اولویت‌دار کشور»، از فعالیت‌های دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در مقاطع مختلف تحصیلی پشتیبانی می‌کند که جامعۀ مخاطب گسترده‌تری را در بر می‌گیرد و دانشجویان با احراز شرایط سهل‌گیرانه‌تری، امکان بهره‌مندی از آن تسهیلات را خواهند داشت.

یادآور می‌شود مأموریت اصلی بنیاد ملی نخبگان ایجاد مسیری برای شناسایی و توانمندسازی مستعدان برتر کشور، هدایت آنان به سمت اثرگذاری بارزتر در حوزه تخصصی خود و در مجموع توسعۀ منابع انسانی برگزیده کشور است به نحوی که بتوانند مدیریت تحول کشور را بر عهده گیرند تا کشور در جهت توسعه متوازن و پایدار حرکت کند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!
5 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
sepehr
دی ۲۵, ۱۴۰۳ ۱۰:۰۹ ب٫ظ

لطفا اگز کسی میتونه به من کمک کنه. من گیر یک استاد ظالم افتادم که اجازه ندادم نام دانشجویش به مقاله ام اضافه شود. متاسفانه در این راستا مشکلات زیادی برای من ایجاد شده و حتی به من گفتند یا اسم فلانی را اضافه می کنی یا استاد راهنمایت را تغییر میدهی. به نظرتون راهی داره بدون پرداخت هزینه به دانشگاه انصراف دهم؟

باران
دی ۲۶, ۱۴۰۳ ۶:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  sepehr

به نام حق
سلام جناب سپهر
چرا انصراف؟ اصلا مگر مقاله اهمیت دارد؟ شما مقاله رو چاپ نکنید دست نگه دارید بعد از فارغ التحصیلی بدون نیاز به اسم استاد اگر خودتون تمام مقاله را نوشتید به چاپ برسونید اما مستخرج از پایان نامه نباشد که استاد بعدها بتونن ادعا کنن نام اون حذف شده! شما از قوانین و حقوق قانونیتون اگر مطلع باشید دیگر هیچ استادی اجازه نمیدهد از شما سواستفاده کند! اولا اسم استاد هم از مقالات دیگر حذف شده حتی برای دفاع ارشد! ارشد اگر هستید دفاعتون رو عالی برگزار کنید و بعد انصراف از مقاله بزنید و نمره ۱۸ رو بگیرید در معدل هم جمع بسته نمیشود . بعد اگر برای دکتری رزومه عالی میخوایید تا ۵ مقاله بدون استاد براحتی چاپ می کنید و بهترین دانشگاه ها پذیرش میشوید.موفق باشید.

sepehr
دی ۲۶, ۱۴۰۳ ۹:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  باران

من دکترا هستم و متاسفانه من را خیلی عقب انداخته این استاد. به صورت شفاف هم گفته اگر اسم آن شخص در مقاله می آمد این مشکلات ایجاد نمیشد. به نظرتون توی دانشگاه میتونم به طریقی پیگیر این موضوع بشم؟ استادم که همش میگه هیچ کاری نمیتونی کنی.

باران
دی ۲۷, ۱۴۰۳ ۴:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  sepehr

به نام خدا سلام و احترام مجدد ببینید شما برای دفاع در دکتری موظف هستید طبق قانون دانشگاه آزاد حداقل یک مقاله چاپ کنید و باید اسم استاد راهنما و متاسفانه نویسنده مسئول هم یشون هست. اما اگر مقاله شما برای رساله باشد ممنوع اسم کسی به غیر از شما و استاد راهنما و مشاور در رساله باشد. و اگر مقاله غیر از رساله هست اصلا چه لزومی داره الان چاپ کنید؟ که ایشون اذیتتون کنن!! برید با مدیر پژوهش و ریاست دانشگاه اگر واقعا حق با شماست صحبت کنید، اگر دو استاد راهنما دارید اسم ایشون که اذیتتون کردن رو حذف کنید و با یک استاد راهنما و مشاور دفاع کنید و مقاله رو پذیرش بگیرید. بنده از ریز مسائلی که بین شما و استاد پیش آمده با خبر نیستم . اما اگر واقعا استاد این درخواست غیرشرعی و غیر قانونی را دارند میتونید به راحتی از ایشون شکایت کنید و تخلف آموزشی هست. اما راه بهتر انصراف از مقاله غیر از رساله هست . وقتی شما فارغ التحصیل شدید به راحتی بدون نیاز به اسم ایشون خودتون هر نشریه ای خواستید اگر خودتون نگارنده هستید و از ایشون کمک نگرفتیید مقاله رو چاپ کنید. (**اخلاقی نیست اگر ایشون کمکتون کردن اسم ایشون رو حذف کنید**) برای دکتری و مقالهش هم اگر میتونید که استاد راهنما که اذیتتون کرده رو حذف کنید و با یک استاد راهنما و مشاور مرتبط با رشته بدون حاشیه مقاله رو اکسپت کنید و دفاع کنید. مقالات مستخرج از رساله تنها اسم شما و… ادامه نظر»

محمد
دی ۲۸, ۱۴۰۳ ۵:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  باران

سپهر عزیز شما کار صحیح و قانونی را انجام داده اید.
عمل ایشان را طریق اداری و یا قانونی پیگیری نمایید. حق با شماست٫ باج ندهید و دوره دکتری را به پایان برسانید و با فارغ‌التحصیلی خود٬ درس خوبی به ایشان بدهید.