مصاحبه با رتبه برتر آزمون دکتری 93 رشته حسابداری
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
یاسین امینی متولد سال 1369، تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه صنعت نفت در رشته حسابداری و در سال 86 آغاز نمود. ایشان پس از فارغالتحصیلی از مقطع کارشناسی در سال 90، موفق به کسب رتبه 1 کنکور مقطع کارشناسی ارشد سال 1391 شده و تحصیلات خود را در همین رشته در دانشگاه تهران از سال 91 تا 93 سپری نمود.
ایشان در بهمن ماه 92 در آزمون دکتری 93 شرکت نمود و موفق به کسب رتبه 3 در رشته حسابداری گردید و پس از مصاحبه علمی موفق شد در دانشگاه تهران با رتبه 1 پذیرفته شود.
پیاچدی تست: با توجه به کسب رتبه 1 در مقطع کارشناسی ارشد، آمادگی در آزمون این مقطع را چقدر در آمادگی جهت آزمون دکتری مؤثر میدانید؟
مسلماً آمادگی کسب شده در آن دوران در سهولت ایجاد آمادگی برای آزمون دکتری بیتأثیر نبود، اما باید این نکته را بیان کنم که این امر تضمینکننده قبولی در کنکور دکتری نیست و اگر فردی همان روند مناسبی که برای کنکور ارشد طی کرده را برای کنکور دکتری نیز طی کند، مطمئناً موفق خواهد شد، مگر این که اشتباه خاصی کرده باشد. ضمن این که عدم کسب رتبه خوب در کنکور ارشد مانعی برای قبولی در آزمون دکتری نیست.
پیاچدی تست: روند مطالعه شما برای آزمون به چه صورت بود؟
با توجه به این که من هنوز مشغول تحصیل در مقطع ارشد بودم، از اواخر خرداد ماه شروع به مطالعه کردم، اما روندی پیوسته نداشت. اگر بخواهم به طور دقیقتر بگویم حدود یک ماه و نیم در تابستان و حدود یک ماه و نیم پس از امتحانات ترم تا زمان کنکور روزی حدود 8 ساعت درس خواندم. در بین این دو برهه زمانی نیز مطالعه داشتم ولی بسیار پراکنده و غیرمستمر بود.
پیاچدی تست: چرا تصمیم گرفتید در آزمون دکتری شرکت کنید؟
چون مشغول تحصیل بودم و زمان زیادی از کنکور ارشد نگذشته بود، آمادگیاش را داشتم، ترجیح دادم که در آزمون شرکت کنم.
پیاچدی تست: منابع مورد نیاز برای آزمون را چگونه پیدا کردید؟
از دوستانی که در سالهای گذشته در آزمون قبول شده بودند، سؤال کردم. ضمن این که برخی منابع با منابع آزمون ارشد مشترک بود.
پیاچدی تست: برای دروس عمومی هم مطالعهای داشتید؟
بله وقت گذاشتم و منابعی را مطالعه کردم. برای درس استعداد تحصیلی کتاب عرفانیان و کتاب مدرسان شریف را مطالعه کردم ولی پس از کنکور به این نتیجه رسیدم مطالعه درسنامهها چندان ضروری نیست و بررسی و حل تستهای سالیان گذشته کنکورهای سراسری مؤثرتر خواهد بود. به نظرم اگر دوستان بر روی تستهای سالهای گذشته تمرکز کنند، درصد خوبی در این درس کسب خواهند نمود.
پیاچدی تست: سطح سؤالات آزمون مطابق انتظارتان بود؟
اگر بخواهم به تفکیک تشریح کنم، باید بگویم سؤالات درس ریاضی تقریباً سختتر شده بود. سؤالات آمار مثل سؤالات کنکور 92 بود. در درس حسابرسی سؤالات دشوارتری مطرح شده بود. برای دروس حسابداری و مدیریت و تئوری حسابداری شیوه سؤالات عوض شده بود، اما به شکلی نبود که با خواندن منابع نتوان پاسخ داد.
پیاچدی تست: آزمون چگونه برگزار شد؟
من در سؤالات تخصصی زمان کم آوردم و در حالی که توانایی بیشتری داشتم، نتوانستم آن را به خوبی به نمایش بگذارم.
پیاچدی تست: چه رزومهای برای شرکت در مرحله مصاحبه داشتید؟
با توجه به این که هنگام شرکت در مصاحبه هنوز دانشجوی ارشد بودم تنها 1 مقاله خارجی داشتم.
پیاچدی تست: برای مصاحبه به کدام دانشگاهها دعوت شدید و هر یک به چه شکل برگزار شد؟
من پنج اولویت انتخاب کردم و در همه مصاحبهها شرکت کردم. اولویتهای من به ترتیب عبارت بودند از: 1. دانشگاه تهران؛ 2. دانشگاه علامه طباطبایی؛ 3. دانشگاه شهید بهشتی؛ 4. دانشگاه تربیت مدرس؛ 5. دانشگاه قزوین
مصاحبه در همه دانشگاهها تقریباً شبیه هم صورت گرفت. برخورد اساتید مناسب بود و در مورد سوابق علمی و پژوهشی سؤال میشد و چند سؤال تخصصی رشته هم مطرح میشد.
در اکثر دانشگاهها سؤال میشد که به عنوان اولویت چندم انتخابشان کردهام، اما در هیچ کدام با واکنش منفی در این باره مواجه نشدم.
موضوع مورد سؤال دیگر آخرین مقالات رشته حسابداری بود. در مورد مجلات مختلف رشته و تفاوتهایشان نیز سؤال میشد. گاهی یک کلیدواژه تخصصی مطرح میشد، مانند COBIT، COSO ، ITIL و .. و خواسته میشد که درباره آنها توضیح دهم، این که مخفف چه کلماتی هستند و چه تفاوتهایی دارند و سؤالاتی از این قبیل.
گاهی هم سؤالات بین رشتهای مطرح میشد، مثلاً یک سؤال مالی در مورد سرمایهگذاری از من به انگلیسی سؤال شد. یک جا هم از من خواسته شد در مورد پایاننامه ارشد به انگلیسی توضیح دهم.
در مصاحبه دانشگاه تهران از ما آزمون کتبی گرفته شد که شامل دروس تئوری حسابداری، حسابرسی، زبان تخصصی، حسابداری مدیریت بود. در مصاحبه شفاهی در مورد پایاننامه ارشد سؤال شد، چند سؤال تخصصی مطرح شد و نیز سؤال شد که سطح زبانم در چه حدی است.
پیاچدی تست: چه توصیهای برای دوستان خود که داوطلب کنکور دکتری 94 هستند، دارید؟
در مرحله اول آزمون اصل کار رتبه است، چون فیلتر مهمی برای دعوت به مصاحبه دانشگاههاست. بنابراین نباید آن را دست کم گرفت. در مرحله دوم سوابق خیلی مهم است و در این مرحله باید رزومه (آموزشی و پژوهشی) خوبی داشت. توجه به هر دوی اینها به صورت همزمان موفقیت را به دنبال خواهد داشت.
پیاچدی تست: چه منابعی برای آمادگی جهت آزمون مطالعه کرده بودید؟
به نظر من منابع مورد مطالعه دانشجویان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و شاید بتوان گفت که کلید اصلی موفقیت دانشجویان مطالعه منابع مناسب میباشد. همچنین مطالعه منابع مناسب علاوه بر آزمون کتبی، در مصاحبه ها نیز به کمک داوطلبان خواهد آمد تا با سطح بالاتری از آمادگی در جلسات حضور یابند. لذا منابع پیشنهادی کنکور حسابداری مقطع دکتری در ذیل به طور مفصل که مورد استفاده من بود شرح داده میشود.
1- با توجه به این که ضرایب آزمون ورودی و مصاحبه، ضرایب دروس، تعداد سؤالات و محتوای آنها هرساله تغییرات زیادی نسبت به قبل داشته است، برنامه درسی خود را به شیوهای تنظیم نمایید که دارای حداکثر میزان انعطافپذیری باشد. لازم به ذکر است در ادامه موارد لازم برای تهیه چنین برنامهای جهت مطالعه برای آزمون ورودی ذکر شده است.
2- با توجه به تجربیات بنده افرادی در رقابت برای قبولی در آزمون دکتری موفق میشوند که ابتدا نقاط ضعف خود را برطرف نمایند و سپس به طور مساوی تلاش خود را در تمامی زمینهها تقسیم نمایند. به عنوان مثال اگر در درس ریاضی ضعف دارید حتما با تحقیقات کافی شیوه رفع نقطه ضعف خود را بیابید و هرگز به امید این که با سایر درسها بتوانید مشکل خود را برطرف کنید نباشید چرا که نهایتاً امکان دارد با وجود سطح قوی که در سایر دروس دارید سطح سؤالات آنها نسبت به ریاضی سادهتر باشد و داوطلبان اکثراً آن درس را بالا بزنند و درس ریاضی که سطح دشوارتری دارد تعیین کننده شود و شما که قادر به حل تستهای آن نیستید، ضرر کنید. بنابراین پیشنهاد میشود در همه دروس در یک سطح مناسب باشید و نقاط ضعف خود را حتماً برظرف کنید.
3- از آنجا که در سؤالات سالهای گذشته کنکور انواع سؤالات حفظی، مفهومی و محاسباتی مطرح شده است، به ترتیب نکتهبرداری مناسب، مطالعه عمیق مطالب و تحلیل آنها و نهایتاً حل تست های کافی و مناسب از منابع معرفی شده ضروری است. برای این کار ابتدا نگاهی گذرا به مطالب یک مبحث یا فصل خاص داشته باشید. سپس با مطالعه دقیق اقدام به تحلیل و ربط دادن مطالب با سایر موضوعات مرتبط نمایید. در ادامه تستهای مربوطه را به طور کامل حل نموده و پس از رفع اشکالات خود اقدام به یادداشت برداری مطالب مهم و نیز نکاتی نمایید که در درک آنها مشکل داشتید. پس از اتمام مطالعه تمامی دروس به این شیوه در ماه آخر قبل از کنکور به مرور یادداشتهای خود بپردازید و سپس آزمونهای سال قبل را به صورت جامع در زمان تعیین شده روی دفترچه آن حل نمایید.
4- در ادامه علاوه بر پیشنهاد لیست منابع، شیوه مطالعه هر درس نیز توضیح داده خواهد شد و ترتیب و اهمیت مطالعه منابع با توجه به روشی که در ادامه معرفی میگردد بیان خواهد شد. به این ترتیب که منابع پیشنهادی بر اساس ضرورت و اهمیت به 4 دسته زیر تقسیم میشوند:
منابع مهم و ضروری: منابعی که حتماً باید آنها را بخوانید و جهت داشتن سطح مناسبی از اطلاعات در آن زمینه ضروری است. این منابع باید به دقت توسط تمامی داوطلبان خوانده شود.
منابع مهم ولی غیر ضروری: منابعی که افراد موفق را ار افراد غیر موفق جدا میکند. به عنوان مثال در درس حسابداری مدیریت که در ادامه منابع آن معرفی خواهد شد حل تستهای محاسباتی بسیار دشوار ضروری نیست اما در صورتی که روند سؤالها تغییر نماید و بیشتر سؤالات به صورت محاسباتی باشد افرادی که این نوع از منابع را مطالعه کرده باشند از سایر افراد متمایز شده و سود خواهند نمود زیرا این منابع انعطافپذیری شما را بیشتر مینماید. اگر چه با توجه به احتمال پایینتر طرح تست از چنین منابعی مطالعه آنها فقط به افرادی توصیه میشود که زمان کافی داشته و قصد کسب رتبه تک رقمی دارند. چنانچه تنها قصد قبولی دارید مطالعه این منابع ضروری نیست.
منابع غیر مهم اما ضروری: منابعی که مطالب موجود در آنها عمدتا به شیوهای بهتر در منابع مهم و ضروری بیان شدهاند اما با توجه به بررسی سؤالهای کنکور در سالهای گذشته به نظر این منابع، مورد علاقه طراحان برای طرح تست میباشد. زمان مطالعه این منابع را به ماههای آخر و بعد از مطالعه منبع دسته مهم و ضروری موکول نمایید و در مطالعه آنها به جای مطالعه دقیق، مطالب را روزنامهوار خوانده و تنها مطالبی که در سایر کتابها مطرح نشده و یا در این کتب به شکلی متفاوت مطرح شده را به دقت بخوانید.
منابع غیر مهم و غیر ضروری: این منابع اغلب توسط افرادی مطالعه میشود که قادر به مطالعه منابع مهم و ضروری نیستند. دقت کنید که مطالعه این منابع به تنهایی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشود با این حال در صورتی که از لحاظ روانی قادر به مطالعه منابع دستههای دیگر نمیباشید (به عنوان مثال به دلیل متن دشوار برخی منابع دسته 3) این منابع شاید به شما در درک آنها کمک نمایند و میتوانید از آنها به عنوان مکمل استفاده نمایید (البته این منابع حتی با وجود برخی مزیتها، دارای اثرات مخربی میباشند که از جمله میتوان به هدر رفتن زمان شما اشاره نمود). لازم به ذکر است طبقه بندی برخی منابع در این دسته تنها با توجه به تجربه شخصی و توجه به کارایی و اثربخشی این منابع برای آزمون دکتری و با توجه به زمان موجود میباشد و به علاوه این طبقه بندی تنها یک نظر شخصی میباشد و مسئولیت و تصمیم نهایی در استفاده از این نوع طبقه بندی به عهده خود داوطلب میباشد. پس از ذکر عناوین چنین کتابهایی خودداری کرده و تنها پیشنهاد میشود با توجه به توضیحات بالا چنین کتابهایی را خودتان شخصاً شناسایی کرده و از مطالعه آنها بپرهیزید. مبرهن است که احتمال اینکه در سایر زمینهها این منابع مفید باشند محال نیست.
این علایم به صورت قراردادی برای معین کردن هر یک از طبقات بالا به کار میرود: منابع مهم و ضروری: دسته الف؛ مهم ولی غیر ضروری: دسته ب؛ منابع غیر مهم اما ضروری: دسته ج
فهرست منابع
سؤالات رشته حسابداری در آزمون اسفند ماه 1392 در دو دفترچه عمومی و تخصصی به شرح زیر بود که به تفکیک دروس موجود در هر دفترچه منابع زیر پیشنهاد میشود:
دفتر چه شماره 1:
این دفترچه حاوی 90 سؤال بود که زمان پاسخگویی به آن نیز 120 دقیقه میباشد. سؤالات این دفترچه از دروس زیر طرح شدهاند:
آمار و احتمالات (13 سؤال)
دسته الف:
1- آمار و احتمال-جلد اول- محسن طورانی-انتشارات پارسه
با توجه به اینکه این کتاب به سختی یافت میشود تنها در صورتی که موفق به خرید این کتاب نشدید میتوانید از کتاب آمار و احتمال و کاربرد آن در اقتصاد- هادی رنحبران- انتشارات اثبات (با جلد سبز رنگ) استفاده نمایید.
2- آمار و احتمال(مجموعه تستها) – محسن طورانی- انتشارات نگاه دانش ( با جلد مشکی)
ریاضیات (7 سؤال)
دسته الف:
1- ریاضیات عمومی- امید محمودیان- انتشارات نگاه دانش
دسته ب:
1- ریاضی عمومی (1) و (2) – جلد اول و دوم- مسعود آقاسی- انتشارات نگاه دانش
با توجه به اینکه در چند سال سؤالات بسیار دشواری در درس ریاضی طرح شده است حل تستهای این کتاب که دارای سطح دشوار میباشند پیشنهاد میشود. همچنین با توجه به ظبقهبندی سؤالات به آسان و دشوار در جلد اول این کتاب، مطالعه آن برای افرادی که در درس ریاضی ضعیف هستند نیز پیشنهاد میشود. توضیحات لازم در خصوص شیوه استفاده از این کتاب در ابتدای آن آمده است. البته توجه کنید که تنها مطالعه مطالبی از این کتاب که با سرفصلهای موجود در کتاب آقای محمودیان مطابقت دارد الزامی است و میتوانید از مطالعه مطالبی که مربوط به رشتههای مهندسی میباشد صرف نظر کنید.
حسابرسی (20 سؤال)
دسته الف:
1- مروری جامع بر حسابرسی- ایرج نوروش، ساسان مهرانی، غلامرضا کرمی، مجید شهبازی- انتشارات نگاه دانش
دسته ب:
1- فلسفه حسابرسی- یحیی حساس یگانه –انتشارات علمی و فرهنگی
مطالعه فصول 1 الی 7 و هم چنین فصل 12 این کتاب پیشنهاد میگردد.
2- نقش اقتصادی حسابرسی در بازارهای آزاد و تحت نظارت- وندا اِی . والاس- ترجمه حامی امیراصلانی- نشریه 159 سازمان حسابرسی
حسابداری مدیریت (25 سؤال)
دسته الف:
1- حسابداری مدیریت- ساسان مهرانی، غلامرضا کرمی، محمد عبدزاده- امید فرجی- انتشارات نگاه دانش
دسته ب:
1- تستها و تمرینهای متن کتاب هورن گرن و کاپلان و همچنین تست بانک این کتابها
تئوری حسابداری (25 سؤال)
دسته الف:
1- تئوری حسابداری- جلد اول-ساسان مهرانی، غلامرضا کرمی، سید مصطفی سید حسینی- انتشارات نگاه دانش
با توجه به اینکه کتاب فوق کتاب بسیار غنی میباشد و احتمال انتشار جلد دوم آن در آیندهای نزدیک وجود دارد، مطالعه آنها (جلد اول و دوم) نیازهای شما برای پاسخگویی به سؤالات تئوری حسابداری در آزمون را تا حد بسیار زیادی بر طرف خواهد نمود. در آن صورت منابع زیر جزء دسته ب طبقه بندی میشوند. با این حال در صورت چاپ نشدن جلد دوم این کتاب موارد زیر ذیل همین دسته پیشنهاد میگردد. توجه داشته باشید که از این موارد میتوانید مبحثی را که در جلد اول کتاب فوق پوشش داده شده است مطالعه ننمایید.
2- تئوری حسابداری (1)- ولک و همکاران- ترجمه: غلامرضا کرمی، کامران تاجیک- انتشارات نگاه دانش
مطالعه فصول 3 و 6 این کتاب چندان ضروری نیست
3- تئوری حسابداری- ویلیام اسکات- با توجه به ساده و روان بودن متن انگلیسی این کتاب پیشنهاد میشود نسخه اصلی آن را مطالعه نمایید اما در صورتی کمبود زمان از ترجمههای موجود در بازار نیز میتوانید استفاده نمایید.
فصول 6 و 9 این کتاب بسیار مهم میباشند اما مطالعه فصل 7 آن ضروری نیست.
دسته ب:
1- مطالعه بخشهایی از متن اصلی کتابهای تئوری حسابداری اسکات که ترجمههای موجود در آن قسمت دچار کاستیهای عمدهای میباشد.
دسته ج:
1- نظریههای حسابداری- جلد اول- علی ثقفی- انتشارات انجمن حسابداری ایران
با توجه به احتمال طرح تست از این کتاب مطالعه جلد دوم این کتاب در صورت چاپ نیز توصیه میشود.
2- فصل 9 کتاب تئوری های حسابداری- احمد ریاحی بلکویی- نسخه انگلیسی
3- فصل 4 کتاب تئوری اثباتی حسابداری- واتز و زیمرمن- نسخه انگلیسی
4- مبانی نظری حسابداری و گزارشگری مالی در ایران (متن پیشنهادی-1376)- هیأت تدوین استانداردهای حسابداری-انتشارات سازمان حسابرسی
دفترچه شماره 2:
این دفترچه حاوی 60 سؤال با 90 دقیقه زمان میباشد.
استعداد تحصیلی (30 سؤال)
دسته الف:
1- استعداد و آمادگی تحصیلی- امیر عرفانیان- انتشارات نگاه دانش
2- 2000 سؤال چهارگزینه ای استعداد تحصیلی- امیر عرفانیان- ایمان جمشیدی- انتشارات نگاه دانش
این درس احتیاج به مطالعه چندانی ندارد اما منبع شماره 1 برای افرادی که دارای ضعفهای پایهای میباشند به دلیل توضیحات مبسوط و روان مناسب میباشد. در این درس حل تستهای سالهای گذشته و نیز تستهای تالیفی منبع شماره 2 اهمیت زیادی دارد. سؤالات استعداد تحصیلی در 4 بخش طرح میشود: درک مطلب (دو متن-هر کدام 4 سؤال)، استدلال منطقی (7 سؤال)، سؤالات تحلیلی (دو مورد هر کدام 4 سؤال) و بخش کمی (7 سؤال). با نگاهی گذرا به سؤالات سالهای گذشته تنها مطالبی را مطالعه کنید که از آنها تست طراحی میشود.
زبان انگلیسی (30 سؤال)
دسته الف:
1- گرامر کاربردی- محمد مهدی خادم زاده، بابک مجید زاده- انتشارات زبان دانشجو
2- تافل کاربردی رهنما- ابراهیم نظری تیموری- انتشارات رهنما( با جلد بنفش)
3- راهنمای جامع آزمون تافل دکتری- سید محمد رضا ناصر زاده، یاشار دهدشتی- انتشارات نگاه دانش
4- زبان عمومی کارشناسی ارشد- داور ونوس، مهرداد پرچ- انتشارات کتابخانه فرهنگ
منابع بالا دارای حجم بسیار زیادی میباشند اما با توجه به شیوه مطالعهای که پیشنهاد میشود میتوانید از مطالعه چندباره مواردی که در بین این منابع مشترک هستند خودداری کنید. همچنین لزوم مطالعه مستمر زبان در یک بازه بلند مدت اما با تعداد ساعات کم در هر روز(بین 1 الی 2 ساعت برای 6-9 ماه) بهترین شیوه مطالعه بر اساس تجربیات شخصی بنده میباشد. سؤالات این درس متشکل از سه بخش قواعد(8 سؤال)، لغت(12 سؤال) و درک مطلب (دو متن 5 سؤالی) میباشد که شیوه مطالعه برای هر یک در ادامه توضیح داده میشود. در انتها نیز نکات لازم در خصوص سؤالات تستی موجود در این منابع نیز مطرح میگردد.
قواعد:
ابتدا بخش اول از فصل دوم (صفحات 43 الی 65) منبع شماره 3 را مطالعه نمایید. سپس منبع شماره 1 را به طور کامل مطالعه کنید. در مرحله بعد منبع شماره 2 را از ابتدا تا صفحه 488 مطالعه نمایید. و در نهایت بخش دوم از فصل دوم (صفحات 67 الی 164) منبع شماره 3 را نیز مطالعه کنید. توجه کنید که این موارد نزدیک به 1000 صفحه می باشد اما با توجه به همپوشی برخی از مطالب این منابع با یکدیگر زود تر از موعد مورد انتظار خود مطالعه آنها را به پایان خواهید رساند اما در مقابل با مطالعه این موارد به دانش بسیار بالایی از گرامر دست خواهید یافت که با توجه به اهمیت بسیار بالای زبان انگلیسی در کسب رتبه مناسب ضروری میباشد.
لغت:
با توجه به آزمونهای سال گذشته، پاسخگویی به بخش لغت آزمون نیازمند دامنه بسیار گستردهای از لغات میباشد. ابتدا توصیه میشود لغات موجود در منبع شماره 2 (صفحات 488 الی 882) را با استفاده از روش حفظ همیشگی لغات (روش جعبه لایتنر یا جی 5) به خاطر بسپارید. سپس لغت موجود در منبع شماره 4 (صفحات 8 الی 100) که حفظ نیستید را نیز با همین روش به خاطر بسپارید.
درک مطلب:
مهارتهای 13 گانه درک مطلب را از فصل سوم منبع شماره 3 (صفحات 167 الی 263) به دقت بخوانید.
ترتیب زیر برای حل سؤالات چهار گزینه ای منابع بالا از آسان به دشوار به شکل زیر پیشنهاد میگردد:
ابتدا منبع شماره 1، سپس منبع شماره 4، سپس منبع شماره 2 و در نهایت منبع شماره 3
لازم به ذکر است ترتیب فوق تنها برای بخشهای صرفاً تستی منابع فوق بوده و در بخشهایی که تستها مابین توضیحات درس آورده میشوند حل آنها به هنگام مطالعه همان بخش پیشنهاد میگردد. مبرهن است که در صورتی که احساس نمودید تستهای هر منبع برای شما بسیار ساده میباشند نیازی به حل تمامی آنها نیست و میتوانید به سراغ منابع دشوارتر بروید.
دسته ب:
مراجعه به سایتهای انگلیسی زبان به صورت مستمر و تماشای ویدئو به زبان انگلیسی تأثیری بسیار زیاد در افزایش یادگیری زبان انگلیسی دارد.
در قسمتهای قبل سعی شد لیست جامعی از منابع به همراه شیوه مطالعه آنها بیان شود. پیشنهاد میشود برای حل آزمونهای سال قبل به صورت جامع در ماه آخر، از منبع زیر استفاده شود:
مجموعه سؤالات کنکور دکتری سراسری حسابداری- غلامرضا کرمی، امید محمودیان، امیر عرفانیان، سید محمد رضا ناصر زاده، سید مصطفی سید حسینی، مجید شهبازی- انتشارات نگاه دانش
سلام
ممنون از منابع
من امار طورانی رو تهیه کردم.میخواستم بدونم کدام فصل ها کفایت میکند؟لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
آقا دکتر فقط می تونم بگم احسنت.
سلام به دوست عزیز علی آقا. دانشگاه باهنر دوستانی رو انتخاب کرده که من تا حدودی می شناسمشون.
رتبه ۲۵ و ۲۶ و ۵۷ رو مطمئنم.
بقیه رو دقیق نمی دونم.
اما از دانشگاه علامه، تربیت مدرس، شهید بهشتی و خود باهنر پذیرش کردن.
سلام جناب امینی
بنده دکتری پارسال رتبه ۳۰۰ شدم بنظر شما از الان بخوام شروع کنم به خواندن میتوانم موفق بشم در ازمون سراسری
سلام بله میتونید
سلام به نظر شما منابعی که گفتید بخونم می تونم دانشگاه باهنر قبول شم.
سلام
ممنون از سایت خوبتون
خواهش می کنم با رتبه برتر رشته آمار گرایش آمارریاضی مصاحبه کنید
سلام لطفا با رتبه اول ؤشته ژنتیک و اصلاح دام هم مصاحبه نمایید
سلام. لطفاً با رتبه برتر رشته اقتصاد مصاحبه کنید…
سلام جناب آقای امینی بهتون تبریک میگم یعنی واقعا این منابع کفایت میکنه؟؟؟ من حتما باید سراسری قبول بشم!!!میشه طلف کنید بفرمایید به جز این منابع چیز دیگه ای هم خوندیدآیا؟
با سلام. لطفا با رتبه برتررشته ریاضی محض هم مصاحبه کنید.
با سلام و تشکر بسیار از سایت موفید شما, می خواستم خواهش کنم با رتبه های برتر رشته ی ریاضی نیز مصاحبه کنید.
با سلام.
دوستان فکر می کنید برای قبولی در آزمون دکتری (آزاد یا سراسری)چه قدر زمان لازمه؟ آیا میشه با استارت از مهر رسوند؟ با مطعاله متوسط ۳ ساعت در روز؟!
سلام بستگی به میزان یادگیری شما درزمان داره ولی همه چیز امکان داره تو ازاد وسراسری نگران نباش موفق باشی…ا.ل.ی…
سلام..لطفا با رتبه های برتر رشته کامپیوتر هم مصاحبه کنید تا بفهمیم منابع چیه
ممنونم
شدیدا دنبال منابع نرم افزارم. خواهش می کنم با رتبه های برتر کامپیوتر هم مصاحبه کنید. با تشکر
با سلام
خواهش میکم با رتبه باغبانی گروه زینتی صحبت کنید. یا حداقل از یکی از ۶ گرایش باغبانی.
گرایش باغبانی مخصوصا زینتی همه را شکه کرد بسیار سخت بود. واقعا رتبه یک این رشته لیاقت مصاحبه و راهنمایی ما را دارد.
سلام خواهشمندم با رتبه های برتر رشته فیزیولوژی ورزش هم مصاحبه کنید.
سلام یک دنیا ممنون از معرفی منابع
یاسین جان بی زحمت جواب سوالات دوستانو محبت کن.
ممنون.
بهتون تبریک میگم آقای امینی. و تشکر بابت معرفی منابع. امیدوارم همیشه موفق و پایدار باشید.
با نفر اول کامپیوتر هم مصاحبه کنید؟
سلام تبریک زیاد خدمت دکتر جوان
لطفا ، خواهشنا منابع رو ذکر کنید
با سلام لطفا با رتبه برتر حقوق عمومــــــی هم مصاحبه ای ترتیب دهید با احترام
سلام و تبریک
دوست بزرگوار شما تجربه بیشتری دارید. لطفن راهنمایی کنید:
بنده متولد ۱۳۶۲ هستم
کاردانی و کارشناسی کامپیوتر – نرم افزار با معدل به ترتیب ۱۵٫۶۲ و ۱۵٫۴۸
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل ۱۸٫۵۵ و پایان نامه ۲۰
از دوره ارشد ۵ مقاله علمی – تخصصی ، ۲ همایش منطقه ای ، ۱ مقاله انگلیسی زبان در هندوستان و ۱ مقاله ISC در کانادا دارم
در حال حاضر هنرآموز رشته کامپیوتر آموزش و پرورش هستم و البته از سال ۸۷ مدرس حق التدریس یکی از واحدهای دانگاه آزاد
در آزمون دکترا متاسفانه موفقیت حاصل کارم نبود
به پیشنهاد دوستان در آزمون ارشد کامپیوتر شرکت کردم که پذیرفته شدم
با توجه به شرایط کاری تمامی مقاطع نحصیلی رو در دانشگاه آزاد گذروندم.
حالا مردد هستم که در کلاس های ارشد کامپیوتر شروع به تحصیل کنم یا تمام مطالعات رو معطوف به کنکور دکترای صنایع کنم
لطفن راهنمایی
با سلام.لطف کنید منابعی که مطالعه کردید را بگذارید تا بقیه استفاده کنند و نحوه ترتیب استفاده از فصول در خصوص ائلئیت منابه.اگر انی جا نمی شود لطف کنید در قسمت انجمن(بخش حسابداریhttp://forum.phdtest.ir/fa/index.php?Page=frontpage) اعلام نظر کنید . در ضمن یک سوال برای بنده وجود دارد.این است که چطور ظرف سه ماه کلیه منابع رو مطالعه کردید.خصوصا گفتید که استعداد تحصیلی دو کتاب رو خوندید.چون هر کتاب کلی وقت رو میگیره و خصوصا برا حل کردن تست هایش.ممنون میشم راهنمایی کنید یا هر کدام دوستان که در این زمینه اطلاع دارند.
سلام آقای امینی
تبریک میگم بهتون. میشه لطف کنید منابعی رو که برای آزمون خوندید دقیق ذکر کنید(حتی منابعی رو که در دوران ارشد ب عنوان مکمل درسی خوندید).
با تشکر
از صمیم قلب بهت تبریک می گم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی آفرین و خسته نباشید هم به پدر و مادر گرامیتان
great
سلام
اولین روز از فصل پاییز هم که یاد آور درس و مدرسه است به همگی تبریک می گم
اولین روز مهر مبارک
و این که آقای امیننی بهتون تبریک میگم درصداتون خیلی عالی ه
امیدوارم در تمام مراحل زندگی تون موفق باشید
مصاحبه خوبی بود
ممنون از شما و مدیریت محترم سایت برای این انتخاب شون
همگی موفق باشید
واقعا اگر امثالی مثل شما قبول بشن آدم از ته دل خوشحال میشه که لذت عدالت رو می چشه و به شما می گن نخبه واقعی.
یه چیز اینجا خیلی عجیبه. ایشون متولد ۱۳۶۹ هستند. یعنی در خوشبینانه ترین حالت متولد نیمه اول سال ۶۹. بنده نیمه دوم سال ۶۸ به دنیا اومدم. یعنی همزمان با هم میبایستی بریم دانشگاه. من لیسانس خودم رو مستقیم بدون هیچ مردودی یا چیزی و یا پشت کنکور موندن سال ۸۷ شروع کردم. ایشون چطوری سال ۸۶ رفتن دانشگاه؟؟؟ این یه علامت سوال بزرگه. من احساس میکنم یه چیزی اینجا درست نیست.
—-
با سلام.
آقای امینی یک سال را در مدرسه جهشی درس خوانده اند.
دوست خوشگلم کاملا درست گقپفتند اقای امینی نگاهی به کارنامش بنداز.
لطفا با نفر اول رشته حقوق جزا هم مصاحبه نمایید.
آخرش من متوجه نشدم نمره مصاحبه که در این کارنامه قید شده از ۷۰ بوده یا صد؟
نمره مصاحبه از ۱۰۰ هستش! بعد تراز میشه، بعد در ضریب ۰.۷ ضرب میشه و نمره کتبی در ضریب ۰.۳ ضرب میشه و این دو با هم جمع میشن و میشه نمره نهایی!
نمرات مصاحبه تراز نمیشه متاسفانه
باسلام وتبریک خدمت شما دکتر جوان
سلام و تبریک به آقای یاسین امینی، لطفا منابعی رو که مطالعه کردین رو معرفی کنین.
با تشکر.
دوست عزیز دمت گرم واقعا حال کردم. درس خوندن یعنی همین… من کارشناسیم دانشگاه تهران بودم. واقعا قابل تحسین هستی
با سلام و تشکر فروان از زحمات شما. عاجزانه خواهش میکنم با نفر اول رشته شیمی تجزیه هم مصاحبه نمایید.
واقعا تبریک محشرید
سلام بهتون تبریک میگم وبراتون ارزوی موفقیت دارم واینکه درصد استعداد رو خیلی خوب زدید…..ا.ل.ی….
سلام
الی جون
خوبی در صفحه قبلی مصاحبه دیدی کامنت م
امیدوارم همیشه خوب باشی
سلام خوبی؟بازم یک متن پاییزی قشنگ گذاشتی ممنونم میام انجمن به زودی ممنونم گلم توام موفق باشی عزیزم….ا.ل.ی….
راستی تو همون مصاحبه قبلی جواب دادم فرزانه جون….ا.ل.ی….
لطفا با رتبه برتر حقوق خصوصی هم مصاحبه کنید.
اول یک تبریک بگید بدنیست بعدبرید سراغ رشته های خودتون….ا.ل.ی…
بله دانشگاه خوارزمی راست میگن ایشون دکتر به این جوانی اول تبریک بگید الی رشته شما چیه؟یا همون…ا.ل.ی…
زیست گرایش تکوین سلولی….ا.ل.ی…
با عرض تبریک لطفا منابع خود راذکرکنیدباتشکر ازشما
تبریک عرض میکنم آقای امینی با این سن کم واقعا باعث افتخاره،میشه لطف بفرمائین منابعی که برای درس زبان مطالعه داشتینو بیان بفرمائین؟
ممنونم.
موفق باشید