مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

مصاحبه با رتبه نخست دکتری مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

شکوفه راستی ورودی 1382 مهندسی کشاورزی – صنایع غذایی دانشگاه شیراز است‌ که پس از اتمام تحصیلات مقطع کارشناسی خود در شیراز در سال 87 موفق به کسب رتبه 18 آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی، گرایش صنایع غذایی شده‌ و در سال 1389 با معدل 17/81 از دانشگاه تربیت مدرس فارغ‌التحصیل شده است.

در آزمون دکتری سال 1393 ایشان رتبه 1 مهندسی کشاورزی، گرایش مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی را کسب نموده است.

retrt3

پیاچدی تست: از چه زمانی مطالعه برای آزمون دکتری را آغاز کردید و چقدر وقت گذاشتید؟

از آبان ماه 92 مطالعه دروس تخصصی را آغاز کردم. با توجه به این که در همه روزهای کاری هفته تا ظهر تدریس داشتم، به طور متوسط روزانه 4 ساعت مطالعه می‌کردم. البته روزهای آخر هفته از حداکثر زمان ممکن برای مطالعه بهره می‌بردم. این روند به صورت مستمر تا زمان کنکور ادامه داشت. ضمن این که با توجه به تدریس، در برخی دروس تسلط نسبی داشتم.

پایه‌ام در درس زبان بد نبود و با حل تست‌های کنکورهای قبلی خود را آماده کردم تا درصد متوسطی از سؤالات را پاسخ دهم و دیگر زمان زیادی را به خواندن زبان اختصاص ندادم. اما مبحث استعداد تحصیلی برایم تازگی داشت و با دیدن سؤالات سال‌های قبل نگران شده بودم. با جست‌وجو در سایت‌های مختلف متوجه شده بودم که کتاب تست مدرسان شریف منبع خوبی است، این کتاب را تهیه کرده بودم و یک ماه آخر وقت زیادی برای حل کردن تست‌هایش گذاشتم و به خوبی با سؤالات آشنا شدم.

پی‌اچ‌دی تست: بعد از کنکور در مورد نتیجه احتمالی چه تصوری داشتید؟

من برای کنکور نهایت سعی‌ام را کرده بودم. موقع آزمون هم تا آخرین لحظه تلاش کردم و مشغول حل کردن تست‌ها بودم، در حالی که می‌دیدم خیلی از دوستان زمان اضافه آورده و بی‌کار بودند. مطمئن بودم رتبه خوبی کسب می‌کنم، اما انتظار رتبه یک را نداشتم.

پی‌اچ‌دی تست: با منابع چگونه آشنا شدید؟

با جست‌وجو در اینترنت سرفصل‌ها و عنوان دروس را پیدا کرده بودم و با توجه به آنها منابع را پیدا می‌کردم. از رتبه‌های برتر سال‌های قبل نیز در مورد طراحان سؤال و منابع پرسیده بودم و حتی برخی جزوات را از آنها گرفته بودم. کلاً تلاشم بر این بود که شاخص‌ترین جزوه‌های اساتید را پیدا کنم و به خوبی مطالعه کنم. خواندن منابع مختلف گیج‌کننده و زمان‌بر به نظر می‌آمد.

پی‌اچ‌دی تست: برای مصاحبه چه رزومه‌ای آماده کرده بودید؟

از زمان فارغ‌التحصیلی‌ام از مقطع ارشد که مجموعاً 3 سال بود، در دانشگاه آزاد تدریس کرده بودم. یک مقاله ISI، یک مقاله علمی-پژوهشی، سه مقاله کنفرانس داخلی و مدرک زبان MSRT با نمره 64 داشتم.

پی‌اچ‌دی تست: برای مصاحبه به کدام دانشگاه‌ها دعوت شدید و هر یک به چه شکلی برگزار شد؟

دانشگاه تربیت مدرس که دانشگاه ارشدم بود، گرایش من را در مقطع دکتری نداشت. دانشگاه تهران هم متأسفانه امسال پذیرشی در رشته من نداشت. به همین علت بود که کلاً ظرفیت پذیرش روزانه 9 نفر بود که مربوط به دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، گرگان و پژوهشکده صنایع غذایی بود. من هر چهار دانشگاه را انتخاب کردم، ضمناً شبانه دانشگاه صنعتی اصفهان را هم به عنوان اولویت سوم انتخاب کردم، اما بعداً با توجه به بعد مسافت تصمیم گرفتم که به مصاحبه دانشگاه گرگان،که اولویت پنجمم بود، نروم.

موضوع جالب توجه اهمیت انتخاب اولویت‌ها در همه دانشگاه‌هایی بود که به مصاحبه رفتم.

اولویت اول: دانشگاه صنعتی اصفهان

برخورد اساتید بسیار خوب و منطقی بود. از سوابق علمی پژوهشی و رزومه‌ام سؤال شد. یکی از دروسی که تدریس می‌کردم، از منابع دکتری بود. در مورد آن درس سؤالات بسیار زیادی از من پرسیدند. می‌توانم بگویم تا 80% جواب سؤالات را می‌دانستم، بقیه را هم که نمی‌دانستم سعی می‌کردم با اعتماد بنفس پاسخگو باشم و خودم را نبازم. در مورد زمینه کاری آینده و هدفم از ادامه تحصیل نیز سؤال کردند.

زبان در مصاحبه این دانشگاه پرسیده نشد و حتی مدرک زبان هم نخواستند.

سؤال غیرمنتظره‌ای که از من پرسیده شد، این بود که «اگر قبول نشوی، چه کار خواهی کرد؟»، در جواب گفتم که «به تحصیل در مقطع دکتری و کارهای پژوهشی بسیار علاقمندم و باز هم تلاش خواهم کرد تا قبول شوم».

اولویت دوم: دانشگاه فردوسی مشهد

در این دانشگاه مصاحبه اصلاً جدی نبود. سؤال خاصی پرسیده نشد، رزومه و زمینه پژوهشی در آینده و ترجمه یک مقاله انگلیسی تنها سؤالاتی بود که از من پرسیده شد که آنها هم خیلی جدید نبود.

اولویت سوم: دانشگاه صنعتی اصفهان (شبانه)

مصاحبه شبانه و روزانه یکی بود و با هم برگزار شد.

اولویت چهارم: پژوهشکده صنایع غذایی

در مصاحبه پژوهشکده، اولویت انتخاب خیلی اهمیت داشت. بعداً از دوستانی که آنجا قبول شده‌اند شنیدم که اساتید خیلی به این موضوع حساس بوده‌اند. من دلیل انتخاب اولویت چهارم را مسافت بیان کردم.

از آنجا که دکتری در پژوهشکده، پژوهش محور است و دوره آموزشی ندارد، سؤالات در این مصاحبه اغلب حول طرح‌های پژوهشی و ایده‌های کلی پژوهش بود. همچنین با توجه به سابقه تدریسم، از یکی از دروسی که تدریس می‌کردم، به زبان انگلیسی از من سؤال شد.

پی‌اچ‌دی تست: چه توصیه‌ای برای داوطلبین دکتری هم‌رشته‌ خود دارید؟

ضمن این که داشتن برنامه‌ریزی را هرگز فراموش نکنند، باید بگویم که در رشته ما درصد دروس تخصصی تقریباً در یک سطح است و آن چیزی که رتبه‌ها را شاخص می‌کند، دروس زبان و استعداد تحصیلی است. از این دو درس هرگز غافل نشوند و حتماً وقت مناسبی به مطالعه آنها اختصاص دهند.

پی‌اچ‌دی تست: منابع مطالعه شده شما جهت آزمون دکتری چه بود؟

1-     تکنولوژی لبنیات: جزوه دکتر خسروشاهی-دانشگاه ارومیه

2- تکنولوژی روغن: جزوه دکتر فرهوش-دانشگاه فردوسی مشهد

3- تکنولوژی قند: کتاب تکنولوژی شکر-مهندس غلامرضا مصباحی-دانشگاه شیراز

4- تکنولوژی کنسرو: جزوه مهندس غلامرضا مصباحی-دانشگاه شیراز

5- میکروبیولوژی: کتاب جی-جزوه پارسه

6- شیمی مواد غذایی: کتاب دکتر حامدی (دو جلدی)- لازم به ذکر است مطالعه کتاب شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی کافی نبوده (برای آزمون دکتری) و مطالعه کتاب شیمی مواد غذایی دکتر حامدی توصیه می‌شود.

7- اصول مهندسی 1و2: کتاب دکتر مرتضوی-دانشگاه فردوسی مشهد

8- خواص بیوفیزیک مواد غذایی: جزوه دکتر شاهدی-دانشگاه صنعتی اصفهان- کتاب خواص بیوفیزیک محصولات کشاورزی دکتر رضوی-دانشگاه فردوسی مشهد

9- تکنولوژی غلات: جزوه دکتر کدیور-دانشگاه صنعتی اصفهان

10- فرایند مواد غذایی: جزوه دکتر سلیمان عباسی-دانشگاه تربیت مدرس

Picture1

Picture1

ثبت‌نام
باخبرم کن!

84 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آرمان موسوی
اسفند ۲, ۱۳۹۵ ۱:۴۵ ق٫ظ

سلام. ضمن عرض تبریک قبولی و آرزوی موفقیت برای شما خانم راستی. کاش میشد بنده را برای قبولی در ارشد وادامه وادامه تحصیل صنایع غذایی راهنمایی کنید.سپاس

لیلا
آذر ۱۷, ۱۳۹۵ ۲:۴۷ ب٫ظ

باسلام
خانم راستی از نظر شما کدوم موسسه(پارسه و مدرسان شریف) برای آزمونهای آزمایشی بهتر هست برای ارشد؟؟؟؟
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
بنده از دانشجوهای شما بودم در دانشگاه
باعث افتخارمه که استاد خوبی مثل شما داشتم.

لیلا
آذر ۱۷, ۱۳۹۵ ۱:۵۸ ب٫ظ

سلام خانم راستی
میشه من را راهنمایی کنید میخوام واسه کنکور ارشد امتحان بدم و رتبه خوبی بیارم
درباره میزان ساعت مطالعه که روزانه چقدر باشه ومنابع یه توضیح بدین خیلی ممنونم

مرمر
مرداد ۴, ۱۳۹۵ ۱:۱۶ ق٫ظ

باسلام.میخواستم بپرسم چراخانم راستی چندین سؤال مهم وغیرتکراری رو بدون پاسخ گذاشتن؟باتشکر.ارشد از شیراز

ساناز
تیر ۲۸, ۱۳۹۴ ۲:۲۵ ق٫ظ

سلام خانوم راستی واقعا تبریک میگم
در مورد درس فرآیند ازتون کمک میخوام، دکتر سلیمان عباسی جزوشونو چطور میتونه پیدا کنم؟ جزوشون خوب بود؟ راستش من گرایش شیمی مواد غذایی شرکت کردم و سوالات فرآیند زیاد بودن چون جزوه خوبی نداشتم قبول نشدم خیلی ناراحت و سردرگمم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم میشه شماره یا آدرس ایملتونو داشته باشم؟ اگه جزوه واقعا خوبه من میتونم به یکی ازدوستای شیرازیم بگم جزوه رو از شما کپی کنه و برام بیاره
ممنون منتظر جوابتون هستم

شکوفه راستی
آذر ۴, ۱۳۹۴ ۳:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  ساناز

من فکر میکنم جزوشون نسبت به سایر اساتید کامل تر بود

ه
فروردین ۳۱, ۱۳۹۴ ۳:۱۸ ب٫ظ

سلام خانم راستی میشه ایمیلتونو بدین ازتون راهنمایی بگیرم منم میخام گرایش مهندسی شرکت کنم

مینا
دی ۲۵, ۱۳۹۳ ۳:۱۷ ب٫ظ

چه طوری میتونیم منابعی که خانم راستی معرفی کردند رو گیر بیاریم؟
من اصفهان هستم…

sana
شهریور ۲۹, ۱۳۹۳ ۸:۴۹ ب٫ظ

سلام
به شما تبریک میگم
۱ سوال؟ آیا مطالعه کتب را پیشنهاد میکنید یا بیشتر جزوات ؟من فارغ التحصیل دانشگاه تبریزم که بین جزوات اشاره نکردید به جزوات سایر دانشگاهها دسترسی ندارم .جزوه مهمتره یا کتاب؟
مرسی

شکوفه راستی
آذر ۴, ۱۳۹۴ ۳:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  sana

به نظر من جزوه از کتاب مهمتر بود

تشکر از رضا- مهندسی شیمی
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۵:۱۵ ب٫ظ

اتفاقا من تربیت مدرس قبول شدم
امیدوارم گفته شما کاملا کاملا در مورد همه رشته هاش صحت داشته باشه
باتشکر

شکوفه راستی
آذر ۴, ۱۳۹۴ ۳:۵۴ ب٫ظ

من نمیدونم رشته شما چیه.اما کسانی که هم رشته من هستند میدونن که دانشگاه تربیت مدرس صنایع غذایی گرایش مهندسی مواد نداره

139
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب٫ظ

سلام آیا همه دانشجویان در دوره دکترا بایستی مدرک زبان ارائه دهند؟؟؟؟
با تشکر

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۳:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  139

سلام

با اجازه خانم راستی!

به داشنگاه بستگی داره، تقریبا اکثر دانشگاه ها مدرک زبان میخوان اما مثلا دانشگاه مدرس از بچه های رشته ی مهندسی شیمی مدرک زبان نمیخواد! (گفتم مهندسی شیمی چون از بقیه رشته هاش خبر ندارم اما احتمالا از سایر دانشجوها هم مدرک زبان نمیخواد!)

سر در گم
شهریور ۱۱, ۱۳۹۳ ۸:۲۲ ب٫ظ

sos!!!!!!
من ارشد از طریق کنکور پردیس شریف پذیرفته شدم ،به نظرتون اگه ارشد پردیس بخونم واسه دکتری روزانه شانس پذیرشم اندازهی کسی هست که روزانه خونده باشه؟با فرض اینکه رزومه ی خوبی بتونم جور کنم!
خواهش می کنم هرچه سریع تر راهنمایی کنید!!

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۳:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  سر در گم

سلام

با اجازه خانم راستی!

دوست عزیز اگر هدف شما دانشگاه های تاپ برای مقطع دکتری هستش اینکار رو نکنید.

سر در گم
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۷:۳۱ ب٫ظ

با تشکر از آقای رضا، یعنی اینکه اساتیدش از خود شریفن هیچ پوینت مثبتی حساب نمیشه؟!و اینکه دانشگاه ارشد چقد تاثیر داره؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید! خیلی حیاتیه! آخه فرصتم داره تموم می شه!(کارشناسیم روزانه دولتیه ی هدفم دکتری دانشگاه خوبه)

به سردرگم
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۸:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  سر در گم

بنظر من چون پردیس شریفه واگر استادها از دانشگاه شریف اندوهزینه اش براتون مسئله ای نیست ومثل خود شریف کلاسهاتون به طور منظم تشکیل میشه واستادها منظم میایند سرکلاسها،ثبت نام کنید.البته اگر ازیکی-دوتا از فارغ التحصیلای پردیس بپرسیدوببینیدالان چیکارمی کنندو راضیند بهتره.اگر برای دکتری اپلای بکنید که اصلا مشکلی نخواهید داشت.خصوصا اینکه در خارج استادا خیلی بچه های شریف رو قبول دارندوراحتتر می پذیرنشون.البته این نظرمن بود باز خودتون از بچه های خود پردیس شریف جویا بشید.

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۲, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  سر در گم

بنظرم زیاد نیازی به توضیح و تفسیر نداره، به فرمایشات دوست عزیزمون هم فکر کنید، مخصوصا در مورد اپلای و بحث هزینه و …

اما

اگر من به جای استاد مصاحبه گیرنده باشم دانشجوی پردیس درس خوانده رو نمیگیرم! (و بالای ۹۰ درصد حداقل در رشته ی خودمون مطمئن هستم که همچین فردی هیچگاه در دکتری روزانه ی دانشگاه تهران، شریف و امیرکبیر پذیرفته نخواهد شد!)
و اگر جای شما بودم و این توانایی رو درخودم میدیدم که در آزمون دکتری رتبه عالی میارم، قطعا یه سال دیگه میموندم و همین ارشد که فقط نیاز به رتبه داره و رزومه هم نمیخواد میرفتم بهترین دانشگاه درس میخوندم و اینجوری بیش از ۹۰ درصد راه پذیرش در دکتری هم طی میشد!

از ما گفتن بود، بقیه دوستان هم میتونن نظر بدن و درنهایت این خود شما هستید که باید تصمیم بگیرید، امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید…
موفق و مؤید باشید، رضا

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  سر در گم

بنظرم زیاد نیازی به توضیح و تفسیر نداره، به فرمایشات دوست عزیزمون هم فکر کنید، مخصوصا در مورد اپلای و …

و اما

اگر جای شما بودم و این توانایی رو درخودم میدیدم که در آزمون دکتری رتبه عالی بیارم، قطعا یه سال دیگه میموندم و همین ارشد که فقط نیاز به رتبه داره و رزومه هم نمیخواد میرفتم بهترین دانشگاه درس میخوندم و اینجوری بیش از ۹۰ درصد راه پذیرش در دکتری هم طی میشد!

بقیه دوستان هم میتونن نظر بدن و درنهایت این خود شما هستید که باید تصمیم بگیرید، امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید…

موفق و مؤید باشید، رضا

سر در گم
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۴:۳۵ ب٫ظ

خیلی ممنون بخاطر راهنمایی ها،دوستان من تا دوشنبه مهلت دارم، همچنان منتظر راهنمایی های مفیدتونم!(این گرایشی که قبول شدم خیلی خوبه اگه بخوام روزانه شو قبول شم رتبه ام خیلی خیلی باید خوب باشه!هدفم اپلای نیست)اگه مطمئن باشم که اساتید رزومه واسشون مهمه نه دانشگاه ارشد، بی تردید میرم وگرنه مجبورم به توصیه ی رضا عمل کنم!

جواد
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  سر در گم

من کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی و ارشد رو آزاد خوندم انشالله هم دکتری سراسری روزانه هستم تلاش و سواد و رزومه مهمه.هرچند اسم دانشگاه تاثیر کمی داره

سمی
شهریور ۱۰, ۱۳۹۳ ۸:۱۰ ق٫ظ

سلام خانم راستی، تبریک میگم بهتون، آفرین

من یه سوال داشتم، جزواتی که اینجا بهشون اشاره کردید و از کجا میشه تهیه کرد؟ اگه به صورت word دارید، میشه در خدمت دوستان قرار بدید. متشکرم

شکوفه راستی
آذر ۴, ۱۳۹۴ ۴:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  سمی

سلام متاسفانه فایل ورد را ندارم و خودم جزوات رو از یکی از دوستان کپی کردم

تبریک به خانم راستی از آذربایجان
شهریور ۹, ۱۳۹۳ ۳:۰۲ ب٫ظ

خانم راستی بهتون تبریک میگم، من دانشجوی ارشد ترم آخر و گرایش مهندسی دانشگاه آزاد هستم دارم روی پایان نامه ام کار میکنم. از شهریور هم همزمان شروع به مطالعه کردم و همزمان هم مسئول فنی کارخونه هستم. قبلا با همکاری استادم در مقطع کارشناسی یک کتاب تدوین و گردآوری کردم که کارهای ترجمه اش رو خودم انجام دادم. به نظر شما این کتاب برایرزومه ام میتونه تنها کافیه یا استخراج مقاله از پایان نامه هم ضرورت داره چون میترسم وقت برای مقاله نداشته باشم؟

آذین
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۸:۳۵ ب٫ظ

از هر دو نفر شما ( ناشناس و دکتر راستی)ممنونم ک پاسخ دادید
موفق باشید

از آذین به خانم راستی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۶:۳۳ ب٫ظ

با سلام و احترام
می خواستم بپرسم شما برای آزمون ام اس آرتی چه منابعی را خوندید؟؟
در قسمت شنیداری از چه منابعی استفاده کردین؟؟
با تشکر

ناشناس
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۸:۱۴ ب٫ظ

با سلام
من پارسال امتحان دادم. ۶۴ شدم. منابع اضافه نخونید. سریع ترین راه خواندن کتاب longman paper test هست و خواندن کتب kit.خواندن کتاب kit شدیدا توصیه میشه. تست های آزمون خیلی شبیه کتاب kit هست. به خصوص بخش شنیداری.ببخشیدمن جواب دادم.

راستی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۸:۱۷ ب٫ظ

سلام.برای قسمت شنیداری از کتاب لیسنینگ ایلتس استفاده کردم

رضا - مهندسی شیمی: در جواب سوال دوستم که چرا ممکنه کسی با رتبه ی عالی قبول نشه؟
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۴:۰۰ ب٫ظ

سلام دوست عزیز اول خدمت شما عرض کنم که این قصه دو رو داره، وقتی یکی به دلایلی قبول نشده یک نفر دیگه به دلایل دیگه ای قبول شده، خوبه که شما پیگیری میکنید بدونید علت قبول نشدن فرد با رتبه یک یا تک رقمی چی بوده، اما بهتر اینه که علت این کنجکاوی عبرت گرفتن باشه نه ناامیدی … پیشنهاد میکنم درکنار این سوال، دنبال علت قبول شدن بچه ها با رتبه های بالاتر هم باشید تا از تجربه اونا هم استفاده کنید، البته روی صحبتم با شما دوست عزیز تنها نیست، امیدوارم هرکس که سوال شما رو داره به عرایضم فکر کنه؛ مثلا در مورد رشته خودمون خدمت شما عرض میکنم، رتبه تک رقمی رشته ما (مهندسی شیمی) فارغ التحصیل دانشگاه شریف بود و به همین علت هم انتخاب اولشون رو شریف زدن و انتخاب های دیگه ایشون به شکل زیر بود: ۲- تهران ۳- مدرس ۴- امیرکبیر این دوست ما رتبه عالی داشته و فارغ التحصیل یکی از بهترین دانشگاه های ایران در رشته خودش بوده، پس احتمالا تصور میکردن که همه جا باید ایشون رو بگیرن اما … ایشون قبول نشدن! چرا؟ * دانشگاه شریف: این دانشگاه دوتا از بچه های خودش با رتبه های ۹ و ۲۴ رو گرفت که رزومه خوب داشتن و استاد راهنماهاشونم میخواستن که بااین دانشجوها ادامه همکاری داشته باشن، اما ایشون رزومه چندانی نداشتن و استاد خودشون هم امسال قصد برداشتن دانشجو نداشتن، پس ایشون در نهایت دراین دانشگاه پذیرفته نشدن! * دانشگاه تهران : در جلسه مصاحبه از ایشون… ادامه نظر»

میلاد
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۶:۴۴ ب٫ظ

دوست گرامی،من که میخوام برای دکتری بخونم باید تمرکز داشته باشم.نمیشه همزمان ۴۰ تا منبع +زبان+استعداد تحصیلی رو بخوای بخونه و همزمان مقاله و کتاب هم بخوای بنویسی.شاید بگی در مقطع فوق لیسانس باید رزومه رو تکمیل میکردی اما من خودم از ترم ۲ تازه با شیوه ی مقاله نویسی آشنا شدم ولی به دلیل مشکلات رفت وآمد و خانوادگی و بدلیل اینکه فوق لیسانس هم مثل لیسانس باید درس پاس کنی و پژوهش اهمیت نداره برای همین نتونستم مقاله بنویسم بعدش هم گرفتار پایان نامه شدم الان هم قصد دارم برای دکتری بخونم.اما وقتی میخوام درس بخونم فکرم میره پیش رزومه و وقتی میخوام مقاله بنویسم میترسم وقت کم بیارم تا منابع رو بخونم!!!حتی اگر الان هم مقاله یا کتاب بنویسم حداکثر ۱ سال طول میکشه تا چاپ یا پذیرفته بشه…به خدا نمیشه همزمان این دو کار رو انجام داد فقط باعث استرس و سردرگمی میشه.

دانشجوی دکتری
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۷:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  میلاد

سلام
خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه.
اینقد مضطزب نباشید به خدا توکل کنید
اگه روزی ۸-۹ ساغت مطالعه مفید داشته باشید و ۵ ساغت رو به مقاله نوشتن اختصاص بدید اصلا نه از این ور بوم میفتید نه اونور بوم.

میلاد
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب٫ظ

ممنون از دعای خیرتون…اما الان معلوم نیست میخوان وزن آزمون رو بالا ببرن یا نه چون اگه مصاحبه ۳۰ درصد بشه وقت گذاشتن برای مقاله دیگه به صرفه نیست…اما به فرض من تا دو ماه آینده ۳تا مقاله هم بنویسم با توجه فرایند پذیرش مقالات که یک سال طول میکشه به سال بعد برای مصاحبه نمیرسه واقعا من خسته شدم نمیدونم کدوم رو بچسبم :(

صدیقه
شهریور ۸, ۱۳۹۳ ۳:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  میلاد

سلام. شما نیاز نیست حتما مقاله رو چاپ نهایی کنید اگه سابمیت کنید هم کفایت میکنه که اونم جوابش خیلی زود میاد. من هم وضعیتم مثل شماست. تاره استادم هم خیلی سخت گیره هزار بار یه متن رو می خونه تا اکی نهایی رو میده.اما توکل میکنم به خدا. امیدوارم همه کسایی که زحمت میکشن نتیجشونو بگیرن.

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب٫ظ

میلادجان شما که در خودتون میبینید تا دو ماه آینده سه تا مقاله بنویسید دیگه چرا اینقدر ناامیدانه از کنکور میگید؟
شما هر روز ساعتی رو برای تکمیل رزومه و بقیه رو برای مطالعه قرار بده (همینطور که دوست دانشجوی دکتری فرمودن) اونوقت یکی یکی مقاله ها رو آماده و سابمیت کن، انشالله حتما به هردو میرسی و سال بعد خبرای خوشی از شما میشنویم :)

یاعلی بگید و توکل کنید و بقیه رو به خداوند بسپارید … رضا

میلاد
شهریور ۸, ۱۳۹۳ ۰:۲۳ ق٫ظ

ممنون از آقا رضا و دانشجوی دکتری برای روحیه ای که دادن…توکل به خدا

هواشناسی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب٫ظ

جالبه اما اگه متاهل باشی بچه هم داشته باشی شغل پاره وقتی مث تدریس هم داشته باشی کدبانو خونه هم باشی با این تفاسیر به نظرتان فرستی برای روزی سیزده چهارده ساعت مطالعه مفید هست.

هواشناسی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  هواشناسی

عرایضم به دانشجوی دکترا بود

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب٫ظ

دوست عزیز “رتبه یک” شما خانم راستی هستین یا خیر؟

بله من هم دیدم اما نه بارها یا بیشمار! و راستش بنظرم اینقدر کم هستن که نباید اینقدر موج منفی داد! پس لطفا مستند صحبت کنیم و مثال بیاریم؛
مثلا همین امسال در رشته ی ما، دانشگاه تهران ۴نفر، شریف و امیرکبیر هم ۵ نفر یعنی مجموعا این سه دانشگاه درجه یک ۱۴ نفر روزانه میگرفتن، که از این تعداد فقط ۲ نفر از کسانیکه پذیرفته شدن دانشجوی خود این دانشگاه ها نبودن! اما کسانی که پذیرفته شدن هم یا بهترین رتبه رو داشتن و یا هم رتبه و هم رزومه! پس باید منصف بود …
اما برای مثلا دانشگاه مدرس و علم و صنعت به عنوان دو دانشگاه عالی در تهران شرایط خیلی منصفانه تر و قابل قبول تر هم بود …

دوست عزیز
من نمیگم بی عدالتی نیست (چون اصلا نمیشه همچین حرفی زد) اما اینقدرها هم زیاد نیست که بیایم بزرگش کنیم و داوطلبین سال های آینده رو نا امید کنیم … ممنونم … رضا

ادیانی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب٫ظ

بچه ها کسی میدونه بچه های که با رتبه یک پذیرفته نشدن علتش چیه؟(من میخوام برای امسال بخونم ولی وقتی فکر می کنم که اگه رتبه یکم بیارم قبول نمیشم افسردگی میگیرم و انگیزمو از دست میدم، تو رو خدا راهنماییم کنید)

راستی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۲:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  ادیانی

احتمالن این دوستان نتونستن تو مصاحببه موفق عمل کنن.چون مصاحبه غیر از رزومه و رتبه خیلی چیزای دیگه داره

ابوذر _آموزش زبان انگلیسی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب٫ظ

با سلام و آرزوی قبولی همه عزیزان.در مورد انتخاب رشته مجدد کسی هست راهنمایی کنه ممنون.

ابوذر _آموزش زبان انگلیسی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب٫ظ

خدایا امروززیباترین سرنوشت را برای عزیزی که این نوشته را می خواند مقدر کن.خدایا بهترین روزگاران را برایش رقم بزن و او را در تمامی لحظات دریاب، دلش را سرشار از شادی کن و آنچه راکه به بهترین بندگانت عطا میکنی به او نیز عطا کن .کوچک شما شجاعی.

صدیقه
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق٫ظ

سلام. تبریک میگم بهتون.

من ارشد دانشکاه صنعتی اصفهان بودم البته نه رشته کشاورزی. به طور کل دانشگاه خوبیه. تازه به دانشجوهای دکترا اتاق تک نفره هم میدن.البته محدود. موفق باشید.

راستی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  صدیقه

سلام ممنون صدیقه جان.از اونجایی که خوابگاهش خارج از شهره میخواستم بپرسم شما خوابگاه دانشجویی خصوصی در شهر سراغ ندارید

صدیقه
شهریور ۸, ۱۳۹۳ ۳:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  راستی

نه عزیزم.خوابگاه و دانشگاه هردو خارج شهر هستند ولی هر ۱۵ دقیقه یک بار سرویس به داخل شهر داره.اصلا مشکل نیست. از طرفی برای رشته هایی که کارشون عملی باشه بهتره خوابگاه داخل دانشگاه بگیرند که مسیر رفت وآمدشون راحت باشه. هر ۱۵ دقیقه یک بار هم سرویس گردشی تو خود دانشگاه داره برای رفت وآمد داخل دانشگاه.

زهرا
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق٫ظ

سلام.خانم راستی.یه سوال دارم
مدرک زبان تولیمو و msrt که بگیریم تا چه زمانی معتبر هست؟شما چه موقع مدرک زبان گرفتید؟برای msrtچه منابع مطالعه کردید؟من میخوام حتما تا زمان مصاحبه دکتری مدرک زبانم ببرم.چی بخونم که حتما قبول بشم؟رنج نمره قبولی msrtچی هست؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون

صدیقه
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  زهرا

سلام. ببخشید من جواب میدم. هر مدرک زبانی که بگیرید تا دو سال معتبر است.
یکی از منابع خوب کتاب تافل دکترا دکتر خیرآبادی هستش که انتشارات کتابخانه فرهنک است. اکثر دانشگاه ها برای msrt نمره ۵۰ به بالا رو قبول دارند به جز دانشگاه تهران که ۶۰ و دانشگاه شریف ۵۵ به بالا رو قبول میکنند. بازم اگه سوالی داشتید از قسمت منابع زبان عمومی بپرسید. موفق باشید.

راستی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  صدیقه

بله همینی که صدیقه جان گفتن

به علیرضا
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۹:۴۲ ق٫ظ

سلام محض اطلاعتون رتبه یک رشته امار هم پدیذفته نشده.خودمم رتبم ۱۹ شد ولی هیچ جا پذیذفته نشدم.این اتفاقات میفته همه چیز تو ازمون دکتری ممکنه بستگی داره مصاحبه کننده ها ازت خوششون بیاد یا….

زینب
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  به علیرضا

سلام
شما هم اماری هستین؟کجاها مصاحبه رفتین؟ منم رشته امارم و رد شدم .جالبه رتبه بالاتر از من قبول شد چون اساتید مسماختنشون ..رتبه یک هم همشهری یکی از دوستام هست و واقعا از وقتی شنیدم ایشون رو رد کردن کلی غصه دار شدم.هیچوقت من و هیچکس دیگه ای نمیتونه ادعا کنه که درکشون میکنیم و فقط میتونم بگم متاسفم! ضمنا خیلیا با رتبه های خوب رو میشناسم که علیرغم خوب بودن از لحاظ علمی و پژوهشی رد شدن متاسفانه..

علیرضا
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب٫ظ

با سلام و تبریک بابت رتبه عالی و رزومه خوب و قبولی به حق شما.

راستی
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق٫ظ
پاسخ به  علیرضا

ممنون اقای علی رضا از لطفتون

م
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۹:۴۳ ب٫ظ

با سلام مجدد خدمت خانم راستی
ببخشید بنده شیراز نیستم و یکی از شهرستان های دور هستم. امکانش هست ایمیلتون رو لطف کنید در اختیارم بذارید تا برای جزوات هماهنگ کنم؟

ممنون میشم

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  م
راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۹:۲۷ ب٫ظ

سلام تبریک میگم.جو دانشگاه شیراز خیلی خوب و دوستانه هست.از زمانی که نن فارغ التحصیل شدم خیلی میگذره.اما تا اونجا که میدونم خانم دکتر مجذوبی در زمینه غلات خوب هستن و دکتر فرحناکی هم بیشتتر رئولوژی کار میکنن.خوابگاه دانشگاه شیراز برای مقطع دکترا خوبه و اتاق ها دو نفره هستن.موفق باشید

گلی-تکنولوژی مواد غذایی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۷:۳۵ ب٫ظ

سلام خانوم راستی.
من شیراز قبول شدم گرایش تکنولوژی.
راجع به اساتید ممنون میشم راهنمایی ام کنین.
اینکه جو گروه چطوره، زمینه کاری اساتید، با کدوم استاد راحتتر میشه کار کردو …
امکانات خوابگاهی چطور؟

H
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۹:۳۱ ب٫ظ

با عرض سلام و تبریک خدمت شما
لطفا منابعی که برای دکتری تکنولوژی برای هر درس مطالعه فرمودید رو معرفی فرمایید و اینکه چند ماه خوندید و رتبه شما.. برای دروس کارشناسی ارشد منبع خاصی مطالعه نمودید…
نمره زبان و استعداد برای دکتری مهم هست یا خیر
ممنون

جواد
شهریور ۹, ۱۳۹۳ ۳:۱۶ ب٫ظ

من هم منتظرپاسخ شما در مورد منابع گرایش تکنولوژی و درصدهاییکه زدید هستم؟

مریم
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۵:۰۵ ب٫ظ

سلام و تبریک
من هم اصفهان قبول شدم. اما فاصله شهرمون تا اصفهان ۱۰ ساعته. موندم رفت و امد کنم یا خوابگاه بگیرم. فاصله سکونت شما تا دانشگاه چقدره؟
سال اول رو که کلاس و درس هست ترجیح می دین رفت آمد کنید یا در خوابگاه ساکن باشید. تشکر

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۵:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

سلام.فاصله شش ساعته ولی خوابگاه میگیرم.رفت و امد سخته

سوزان
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۲:۵۸ ب٫ظ

با سلام وتبریک صمیمانه به خانم راستی – از مدیریت محترم سایت خواهشمندم تا با رتبه ۱ رشته زبا نشناسی نیز مصاحبه ای داشته باشند . با تشکر

فرزانه
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱:۴۷ ب٫ظ

سلام
خواستم بهتون تبریک بگم
و دیگه این که من هم رشته ام مهندسی کشاورزی ولی نه در گرایش شما ،من امسال کنکور دادم ولی نتیجه خوبی نگرفتم امسال می خوام دوباره کنکور بدم و با تلاش بیشتر

امیدوارم در تمام مراحل زندگی تون موفق باشید
واین که امیدوارم سال بعد من هم جزو قبولی ها باشم البته با بهترین رتبه…

و خواستم ی تشکر ویژه بکنم از مدیر سایت محترم و دست اندرکاران این سایت که این مصاحبه رو تدارک دیدن
خیلی ممنون
ممنون از تلاش هاتون،واقعاً خسته نباشید

همگی موفق باشید.

__

سلام دوست عزیز:
ما نیز از شما بخاطر همراهی گرمتان سپاسگزاریم و خدا را شاکریم که توانسته ایم گامی کوچک در راه رضایت شما برداریم.
پیروزی و آرامش ارمغان زندگیتان

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۲:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  فرزانه

سلام ممنون فررانه جان.انشالا شما هم سال دیگه قبول میشید.به امید موفقیت شما

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱:۲۹ ب٫ظ

سلام خانم راستی

خدمت شما هم صمیمانه تبریک عرض میکنم و براتون در همه ی عرصه های زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی دارم …
ببخشید شما شیرازی هستید؟

موفق و مؤید باشید … رضا

میلاد
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب٫ظ

تبریک میگم خانم راستی .لطفا میشه منابعی که برای زبان مطالعه کردید رو بگید.

صبا
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب٫ظ

سلام
ضمن تشکر از مدیریت محترم سایت از ایشان خواهش می کنم با رتبه برتر زمین شناسی گرایش چینه و فسیل شناسی نیز مصاحبه نمایند

حقوق خصوصی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق٫ظ

سلام رشته های حقوق را هم دعوت کنید

م
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق٫ظ

ضمن عرض تبریک خدمت خانم راستی

خانم راستی من سال آخر ارشد تکنولوژی مواد غذایی می باشم و تنها جزوات پارسه سه سال قبل را که برای ارشد تهیه کردم رو دارم و به جزوات سایر دانشکده های صنایع غذایی دسترسی ندارم.آیا خوندن تنها جزوات پارسه کافی می باشد و اینکه برای دروسی مثل میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی که مباحث زیادی دارند خوندن کدوم مباحث اهمیت دارد.برای رسیدن به سطح متوسط در زبان هم لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  م

سلام.خیر جزوات پارسه غیر از میکروبیولوژی کافی نیست.حتما جزوات سابر دانشگاه ها رو تهیه بفرمایید.اگر شیراز باشید من میتونم جزوات رو در اختیارتون بذارم.مباحث شیمی مواد هم پروتئین و چربی ها مهمه ولی خوب همه مباحث مطالعه شود بهتر است.ههمچنین میتونید از مباحث خلاصه تهیه کنید.

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  راستی

برای درس زبان هم لغت بسیار مهم است که میتونید از کتاب ۵۰۴ و واژگان تافل دایره لغات خود را گسترده کنید

سارا
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ق٫ظ

برادرم رتبه ۱ باغبانی سال ۹۲ بود که فقط مصاحبه دانشگاه تهران رفت و اونجا هم دانشجوهای خودشون رو پذیرفتن! و ایشون هم قبول نشد!

ali
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

کدوم گرایش؟

سارا
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۲:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  ali

اجازه می خوام پاسخ ندم. تصحیح می کنم سال ۹۱

سعید
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

خب برادرتون خیلی ریسک کرده که فقط دانشگاه تهرانو زده…
حداقل دانشگاه های دیگه تهران و اصفهان و شیراز و مشهد و تبریز رو هم می زد…

ستایش
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق٫ظ

ضمن تبریک به خانم راستی و تمامی دوستان عزیزم که پذیرفته شدن، از مدیریت سایت تقاضا دارم با رتبه برتر دکترای باغبانی گرایش فیزیولوژی درختان میوه مصاحبه داشته باشند.

لطفا نظرات خود در خصوص مصاحبه ها و پیشنهادات را در صفحه مصاحبه با رتبه های برتر مطرح فرمایید. با تشکر.

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۹:۰۱ ق٫ظ

سلام به همه دوستان و ممنون از لطفتون.کتاب تست استعداد تحصیلی مدرسان شریف ابتدا تست های استعداد تحصیلی رو طبقه بندی کرده و نحوه حلشون رو توضیح داده.بعد نمونه سوالات تالیفی و کنکور سال های گذشته رو با توضیح حل کرده.حتما تهیه کنید کتاب رو.خیلی کمک میکنه.موفق باشید

مهدی دکترای 94
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱:۱۸ ق٫ظ

سلام شکوفه خانم مبارکتون باشه
یه سوال داشتم ،کتاب استعداد مدرسان تا چه حد کمکتون کرد ،یعنی مطالبش شبیه سوالای استعداد کنکور بود یا خودتون سوالات امتحان امسال رو تجزیه تحلیل کردید ممنون

رامین
شهریور ۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب٫ظ

تبریک عرض میکنم در تمام مراحل زندگی تان موفق باشید.

راستی
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۰:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  رامین

ممنون از لطف دوستان

محمد رضا
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  راستی

تبریک میگم.
استعداد تحصیلی چی خوندید ؟
جزوه کتاب یا چیز خاصی مطالعه کردید ممنون میشم اسماشونو بفرمایید .
همچنین برا درس زبان .

امیدوار
شهریور ۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب٫ظ

ضمن تبریک به خانم راستی، از مدیریت محترم سایت تشکر می کنم و خواهش می کنم با رتبه برتر مهندسی عمران-سازه هم مصاحبه داشته باشید.

لطفا نظرات خود در خصوص مصاحبه ها و پیشنهادات را در صفحه مصاحبه با رتبه های برتر مطرح فرمایید. با تشکر.

علیرضا
شهریور ۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  امیدوار

به گونه ای که مطلع شده ام رتبه ۱ سازه در آزمون شگفت انگیز امسال پذیرفته نشده است. از صحت خبر اطمینان کامل ندارم.

s.t
شهریور ۷, ۱۳۹۳ ۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  علیرضا

شگفت انگیزو خوب اومدی!