مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

مصاحبه با رتبه نخست دکتری زمین‌شناسی-تکتونیک

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

سیروس اسماعیلی متولد سال 1361 ساکن تبریز، در سال 81 وارد رشته زمین‌شناسی در دانشگاه پیام نور تبریز شده و در سال 86 از مقطع کارشناسی فارغ‌التحصیل شده است. ایشان در سال 87 وارد مقطع کارشناسی ارشد تکتونیک در دانشگاه شیراز شده و این مقطع را در سال 90 با معدل 31/17 و کسب رتبه اول در هم‌دوره‌ای‌های خود به پایان رسانده است.

در کنکور دکتری 1393 ایشان رتبه 1 را در آزمون کتبی رشته زمین‌شناسی، گرایش تکتونیک کسب نموده است.

Ashampoo_Snap_2014.06.03_02h01m14s_001_

پیاچدی تست: چه زمانی مطالعه برای آزمون دکتری را آغاز نمودید و چقدر زمان برای آن اختصاص داده بودید؟

با توکل بر خدا دقیقاً 3 ماه و 20 روز مانده به کنکور شروع به مطالعه کردم. از آن موقع تا زمان کنکور روزی حداقل 10 ساعت درس می‌خواندم و همزمان در حال نگارش چند مقاله بودم. کار نیمه وقتی نیز داشتم که آن را کنار گذاشتم تا بتوانم روی مطالعه و کسب آمادگی برای آزمون تمرکز کنم و به صورت تمام وقت درس بخوانم.

پیاچدی تست: به چه علت تصمیم گرفتید در آزمون شرکت کنید؟

از اواخر دوره کارشناسی و زمانی که به تکتونیک علاقه بسیار زیاد پیدا کردم، تقریباً تمام فعالیت‌های پژوهشی، اقتصادی و شاید مشغولیت ذهنی‌ام در مسیر تکتونیک و زمین‌شناسی بوده است. به این نتیجه رسیدم که بهترین راه برای پیشبرد اهدافم می­تواند در چارچوب مطالعات آکادمیک تحقق یابد.

پیاچدی تست: بامنابع لازم جهت آمادگی برای آزمون دکتری چگونه آشنا شدید؟

منابع و جزوات خوبی در دوران ارشد مطالعه کرده بودم که بسیار کمک‌کننده بودند. من برای تحصیل در مقطع ارشد به مدت 3 سال در خوابگاه دانشگاه شیراز ساکن بودم و این فرصت خوبی بود تا در این مدت مطالعات جامع و آزادانه‌تری داشته باشم. بعد از مقطع ارشد به خدمت سربازی رفتم، اما ارتباطم را با اساتید، دانشجویان و همکلاسی‌هایم حفظ کرده بودم و با آنها به روز می‌ماندم.

پیاچدی تست: فکر می‌کردید رتبه 1 را کسب کنید؟

رتبه 1 را مطمئن نبودم، اما خیلی امیدوار بودم که رتبه‌ای بهتر از 5 را کسب ‌کنم.

پیاچدی تست: چه رزومه‌ای جهت مرحله مصاحبه داشتید؟

– همکاری در تهیه 12 ورقه نقشه 25000/1 زمین‌شناسی

– مشاور و کارشناس در پروژه مطالعات زمین‌شناسی ژئوترمال سبلان

– کارشناس زمین‌شناسی در پروژه مطالعات زمین‌شناسی منطقه سبلان

– دبیر کارگروه حمایت از مطالعات زمین‌لرزه بسیج مهندسین استان آذربایجان شرقی

 – همکاری در پروژه مخاطرات استان آذربایجان شرقی (البته در زمان مصاحبه این پروژه در حال شروع بود)

– تدریس در دانشگاه پیام نور تبریز به مدت پنج سال

– عضو هیئت مدیره شرکت زمین‌شناسی فلات پویا

– یک مقاله علمی-پژوهشی پذیرش شده، 4 مقاله علمی-پژوهشی در دست داوری و 3 مقاله در کنفرانس‌های داخلی

پیاچدی تست: به کدام دانشگاه‌ها برای مصاحبه رفتید؟ مصاحبه‌ها چگونه برگزار شد؟

قبل از مشخص شدن رتبه‌های آزمون کتبی، فقط دلم می‌خواست در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهم. اما بعد از کسب رتبه 1 توقعم بالا رفته بود و منتظر قبولی در بهترین دانشگاه‌ها بودم، اما مرحله مصاحبه به گونه‌ای رقم خورد که در اولویت پنجم که دانشگاه بیرجند بود پذیرفته شدم.

اولویت اول: دانشگاه تربیت مدرس

در این دانشگاه یک استاد مدعو جهت مصاحبه حضور داشت که سؤالات علمی زیادی پرسید که برخی را پاسخ دادم و برخی را نه. حسابی مرا سؤال‌پیچ کردند. بحث پایان‌نامه ارشد به میان آمد و در مورد موضوع پایان نامه من سوءتفاهم پیش آمده بود و بحث منحرف شده بود و زمان زیادی در مورد موضوع پایان نامه صحبت کردیم. به نظرم صحبت‌های من موجب ناراحتی اساتید شد. به هر صورت مصاحبه به نحوی پیش رفت که مطمئن بودم در این دانشگاه قبول نخواهم شد.

اولویت دوم: دانشگاه شهید بهشتی

من رزومه کاری خوبی داشتم. آن‌قدر که بعد از اتمام توضیحاتم در مورد آنها، اساتید گفتند که نیازی نیست درمورد مقالاتم صحبت کنم و کسی که مشغول کارهای عملی زیادی بوده، حتماً فرصت چندانی جهت مقاله‌نویسی نداشته است. به نظرم انتخاب آنجا به عنوان کد دوم تأثیر منفی زیادی روی نمره‌ام داشت.

اولویت سوم: دانشگاه شیراز

سؤالات زبان پرسیدند و متنی داده شد و از من خواسته شد ترجمه کنم. در مورد این که چرا اولویت سوم انتخاب شده‌اند از من سؤال شد و پاسخ دادم که ترجیح می‌دهم در دانشگاه‌های تهران پذیرفته شوم که اثر خوبی نداشت. البته با توجه به شرایط موجود ترجیح می‌دادم دیگر در آن دانشگاه به تحصیل ادامه ندهم و فردای روز مصاحبه رفتم و خواستم که نمره خوبی برای مصاحبه‌ام رد نشود.

اولویت چهارم: دانشگاه فردوسی مشهد

مصاحبه در حد 2-3 دقیقه ارائه رزومه‌ام بود و آن‌قدر مورد استقبال اساتید قرار گرفتم که ایمان داشتم همین‌جا قبول می‌شوم.

اولویت پنجم: دانشگاه بیرجند

گروه تکتونیک دانشگاه بیرجند، قطب تکتونیک کشور است و با اساتید بسیار خوبی دارد. تمام سؤالات مطرح شده علمی و مربوط به رشته درسی بود. تنها سؤال غیرعلمی در مورد تأهل و سکونت من در تبریز و نحوه رفت‌وآمدم به بیرجند بود.

پیاچدی تست: حرف آخر برای دوستان داوطلب دکتری؟

با خدا معامله کنید که عادل است و بدون مصاحبه پذیرشتان کرده است. عهد ببندیم که این راه را به راهش پیوند دهیم «لا یملکون الشفاعه الا من اتحذ عند الرحمن عهدا- سوره مریم»

پابند این و آن نباشید و مثل مرد به جلو حرکتت کنید. یاعلی

پیاچدی تست: چه منابعی جهت آزمون دکتری مطالعه کردید؟

– جزوه دکتر فریدی، دانشگاه پیام نور تبریز

– Structural Geology (twiss @ moores)

– Structural Geology (fossen)

– Global Tectonics

– Thrust Tectonics

– زمین‌شناسی ایران آقانباتی و درویش‌زاده همراه با چارت استراتیگرافی ایران

– سنگ‌شناسی دگرگونی درویش زاده

– جزوه ژئوتکتونیک دانشگاه تربیت مدرس

 Picture1

Picture2

ثبت‌نام
باخبرم کن!

139 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کی ر
شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ ۶:۳۳ ب٫ظ

کی را رود به این رشته

نیک منش
بهمن ۷, ۱۳۹۸ ۰:۵۹ ق٫ظ

درود بر شما جناب دکتر اسماعیلی، من دانشجوی ارشد Geoscience هستم. خیلی مایلم که برای پایان نامه ام در مورد تکتونیک ایران فعالیت کنم. میشه لطفا راهنمایی کنید. سپاس از لطفتون

Pegam masoumi
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۸ ۶:۲۷ ب٫ظ

سلام من رشتم تجربیه اما اگر به تجربی علاقه چندانی نداشتم حتما در رشته های زمین شناسی تحصیل میکردم و بخاطر علاقم بود که این صفحه رو سرچ کردم خواستم تبریک بگم و خوشحالم که عاشق رشته و هدفاتونید.

faeze.a
شهریور ۲۱, ۱۳۹۴ ۳:۳۳ ب٫ظ

سلام دکتر.تبریک عرض میکنم .ببخشید یه سوال داشتم از خدمتتون ممنون میشم جوابمو بدین
من امسال سال اولی بود که کنکور میدادم و زمین شناسی دانشگاه تهران قبول شدم,زمین شناسی رو خیلی دوست دارم اما اطلاع زیادی در مورد رشتش توی دانشگاه ندارم واسه همینم خیلی نگرانم.به خصوص حالا که مصاحبتونو خوندم چون فکر نمیکردم مقاطع بالا تر این همه مصاحبه داشته باشن.حالا به هر حال اگه بخوام بی وقفه تا دکترا ادامه بدم ‘چه مدت طول میکشه?

سیروس اسماعیلی-تکتونیک
شهریور ۲۲, ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ق٫ظ
پاسخ به  faeze.a

سلام
قبولی شما رو در رشته زمین شناسی تبریک عرض میکنم. از تحصیل در رشته زمین شناسی لذت کافی رو ببرید, شمام که هم علاقه مند هستید و هم دانشگاه خوبی قبول شدید. لذت فیلدهای زمین شناسی رو هیچ رشته ای نداره. ان شالله ورودی دکتری سال ۱۴۰۱ شمایید پس عجله نکنید و با حوصله و توکل بر خدا یه یاعلی بگید و شروع کنید.

فرید
شهریور ۵, ۱۳۹۴ ۳:۴۳ ب٫ظ

سلام سیروس عزیز
خیلی از دوره شما دانشجویان خوب خاطره های خوشی دارم من برای شما و سایر همکلاسی هایتان آرزوی سلامت و موفقیت روز افزون دارم
شاید شما مرا بخاطر نیاورید ولی شما را من از کلاس بلور هندسی با با دانشجوی دیگر آقای اسدی به خاطر می آورم راستی ایشان بلاخره این محور های بلور شناسی را که اغلب باهاشون مشکل داشت به جایی رسوند؟

سیروس اسماعیلی- تکتونیک
شهریور ۶, ۱۳۹۴ ۱:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  فرید

سلام
وقت شما بخیر. ایشان فعلا درباره دو محور اصلی بلورشناسی که همیشه نسبت به وجود آنها اعتراض داشته اند مطاله می کنند. و باز هم اعتقاد دارند که وجود محور x، برای مطالعه بلورشناسی کفایت می کند!

سحر برامینی
مرداد ۱۵, ۱۳۹۴ ۶:۲۸ ب٫ظ

سلام از صمیم قلبم بهتون تبریک میگم انشااله همیشه در تمام عرصه ها موفق و شاد باشید. دکتر من گرایش مورد علاقم تکتونیک هست و میخوام امسال کنکور ارشد شرکت کنم. یه سری کتابهای رفرنس رو تهیه کردم اما حسابی گیج شدم و نمیدونم از کجا و چطوری مطالعم رو شروع کنم. یک دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید. اگه امکانش هست ایمیلتونو لطف کنین بدین تا باهاتون در ارتباط باشم. سپاس فراوان

علاقمند به تکتونیک
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ ق٫ظ

با سلام جناب دکتر اسماعیلی. امیدوارم راه رو به موفقیتتون را هر روز بیشتر ادامه بدید…
من فارغ التحصیل رشته اکتشاف نفت هستم و در زمینه ژئوفیزیک هم کارهای نسبتاً قابل قبولی داشتم و دارم. در حال حاضر شاغل هستم و باتوجه به نیاز میادینی که در موردشون کار میکنم و علاقه ی شخصی خودم در زمان تحصیل، تصمیم دارم که به گرایش شما بیام.
لطفاً اگر مقدور هست راهنمایی بفرمایید که کدام دانشگاهها و در چه زمینه هایی بیشتر با روند کار بنده و گرایشی که دارم موافقت بیشتری خواهند داشت…
در صورت امکان از گرفتن ایمیل از طرف شما بسیار خوشحال خواهم شد. سپاسگزارم.

سیروس اسماعیلی-تکتونیک
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب٫ظ

باسلام
بسیار متشکرم از ابراز محبتتان. رشته مقطع کارشناسی شما چی بود؟ واقعیت اینه که برای ورود به رشته_گرایش مقطع دکتری از سایر گرایش های مقاطع پایینتر, زحمت خیلی زیادی میخاد. مقداری از مشکلات مربوط به کنکور و مقدار بسیار زیادی نیز مربوط به مصاحبه شفاهی میباشد! ولی با علاقه ای که به این رشته پیدا کرده اید، اگر موفق به ابراز این علاقه در مراحل نهایی! به اساتید مصاحبه گر شوید حتما موفق خواهید شد. شاید دانشگاه های شیراز و تربیت مدرس, نسبت به سایر رشته-محل ها، بیشتر نفتی باشند! باعث افتخاره که بتونیم راهنماییتون کنیم. مطمن باشید تصمیم بدی نگرفته اید, فقط توکل کنید و تلاش بینهایت.

samin
فروردین ۲۸, ۱۳۹۴ ۲:۵۴ ب٫ظ

سلام اقای دکتروقتتون بخیر.میخواستم در مورد تکتونیک و سایر اطلاعات زمین شناسی از قبیل چینه شناسی زلزله خیزی کشورهای همسایه تحقیق کنم خواستم از شما کمک بگیرم ازچه سایتی پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنین.

سیروس اسماعیلی_تکتونیک
فروردین ۲۸, ۱۳۹۴ ۴:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  samin

سلام
اگه کتاب فارسی بخواهید, کتاب تکتونیک ایران(نوشته دکتر قرشی و دکتر آرین) در ضمن, کتاب زمین شناسی ایران و کشورهای همجوار نوشته دکتر آقانباتی. درباره البرز, مقالات فارسی دکتر حمید نظری رو میتونید دانلود کنید (از مجله علوم زمین)
درباره تاریخچه لرزه خیزی ایران تو گوگل “آمبرسیز و ملویل” رو جستجو کنید مقالات و مطالب مفیدی بدست میارید. رفرنس مقالات رو هم نگاه کنید, برای جزییات بیشتر. موفق باشید

سیروس اسماعیلی_تکتونیک
فروردین ۲۸, ۱۳۹۴ ۴:۵۲ ب٫ظ

درباره ترکیه, کلید واژه های sengor, golonko, yilmaz رو به همراه tectonic سرچ کنید. درباره پاکستان,Jean pierre buerg رو به همراه واژه های پاکستان و زمین لرزه سرچ کنید. برای آذربایجان واژه caucasuse.

آیلین
اسفند ۹, ۱۳۹۳ ۹:۲۸ ب٫ظ

سلام.تبریک میگم اقای دکتر.ببخشید اقای دکتر من یه نرم افزار ازتون میخواستم اگه امکانش هست برام ایمیل کنین ممنون میشم.

software analoge experimental tectonics

ممنون از لطفتون

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
اسفند ۱۹, ۱۳۹۳ ۹:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  آیلین

سلام
متاسفانه ای نرم افزار رو ندارم اگه پیداش کردم حتما میفرستم. موفق باشید

سیروس اسماعیلی_تکتونیک
فروردین ۲۸, ۱۳۹۴ ۴:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  آیلین

سلام
اگه کتاب فارسی بخواهید, کتاب تکتونیک ایران(نوشته دکتر قرشی و دکتر آرین) در ضمن, کتاب زمین شناسی ایران و کشورهای همجوار نوشته دکتر آقانباتی. درباره البرز, مقالات فارسی دکتر حمید نظری رو میتونید دانلود کنید (از مجله علوم زمین)

درباره تاریخچه لرزه خیزی ایران تو گوگل “آمبرسیز و ملویل” رو جستجو کنید مقالات و مطالب مفیدی بدست میارید. رفرنس مقالات رو هم نگاه کنید, برای جزییات بیشتر. موفق باشید

زمین شناس
دی ۳۰, ۱۳۹۳ ۸:۲۸ ب٫ظ

سلام آقای دکتر باعرض تبریک.من دانشجوی ارشد تکتونیکم وموضوع پایانامه ام در موردانرژی زمین گرمایی زئوترمال سبلان است.میخواستم اگه براتون مقدوره دراین زمینه من راراهنمای کنید ممنون میشم.

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
بهمن ۱۶, ۱۳۹۳ ۵:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  زمین شناس

سلام
لطفاایمیل بزنید، در خدمتیم.

سیروس اسماعیلی_تکتونیک
فروردین ۲۸, ۱۳۹۴ ۶:۳۳ ب٫ظ

سلام
ما یه پروژه کار کردیم. میتونم تا اونجا که در توانم باشه راهنماییتون کنم. موفق باشید

م.ا
آذر ۴, ۱۳۹۳ ۶:۴۹ ب٫ظ

برادر همه ما به وجود شما افتخار میکنیم.موفقیت شما آرزوی قلبیمونه

عضو تکتونیک
آبان ۱, ۱۳۹۳ ۱:۵۷ ب٫ظ

با سلام و تبریک به شما. ایشالا تو همه مراحل زمدگی موفق باشید.من شهریورماه از دانشگاه فردوسی دفاع کردم هم رشته ای شماهستم.۱)واسه ازمون کنکوردکترا حتما باید تواون شهرهایی که این مقطع رو داره شرکت کرد؟چون شهر ما تا ارشد تکتونیک دانشجو می پذیره.۲)منبع ژئوتکتونیکی که مطالعه فرمودید رو میشه بگید ممنون.

صبرا
مهر ۲۲, ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب٫ظ

با سلام دکتر.خیلی خوشحالم که دانشگاه شهرم دانشجوی چون شما داره
من ترم یک ارشد شیرازم ولی ساکن بیرجندم.از اونجایی که شما فرمودید تکتونیک بیرجند قطبه ایا انتقالی گرفتن من به بیرجند کار درستیه؟سطحشون خیلی تفاوت داره؟اگر بخوام پایانامم کاربردی باشه در زمینه نفت یا معدن کجا بهتره؟متشکر

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
مهر ۲۸, ۱۳۹۳ ۴:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  صبرا

با سلام
هرجا راحت ترید اونجا براتون بهتره. پایان نامه رو خودتون باید کار کنید.
فرقی نمیکنه کجا بخونید.

زمین شناس
مهر ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب٫ظ

با سلام و تبریک فراوان به مناسبت قبولیتان.
من دانشجوی ترم اول ارشد شیراز هستم می خواستم ببینم به نظر شما برای موضوع پایان نامه میکرو تکتونیک خوب هست یا ماکرو تکتونیک؟کدامش با ارزش تر است؟یا تلفیقی از هر دو ؟ سوال دومم اینه که برای مقاله دادن بهتره روی چه موضوعی کار کنیم و در چه زمانی شروع کنیم در چه ترمی؟ بهتر است برای قبول شدن در دکترا در همان شیراز؟واقعا الان خیلی مقاله دادن برایم پر از سوال است؟ مرسی از توجهتان

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
مهر ۱۴, ۱۳۹۳ ۹:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  زمین شناس

سلام دوست گرامی
خیلی زیاد در بند مقاله نویسی نباشید! اگر کار پایان نامه شما خوب باشد مقاله خوب هم خواهید نوشت. اول از کنفرانس های داخلی شروع کنید.
میکروتکتونیک امروزی باید با روشهای جدیدتر کار شود کاری که در شیراز هم انجام میدهند کارهای با ارزشی است.
برای کسب تجربه بد نیست میکرو کار کنید. در دانشگاه شیراز راحت تر می توانید میکروتکتونیک را ادامه دهید. فرصت چندانی برای انجام پایان نامه به دانشجویان ارشد داده نمی شود باید سریع و جمع و جور کار کنید.
موفق باشید

صبرا
مهر ۱۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  زمین شناس

با سلام دکتر
من ترم یک ارشد شیرازم ولی ساکن بیرجندم.از اونجایی که شما فرمودید تکتونیک بیرجند قطبه ایا انتقالی گرفتن من به بیرجند کار درستیه؟سطحشون خیلی تفاوت داره؟اگر بخوام پایانامم کاربردی باشه در زمینه نفت یا معدن کجا بهتره؟متشکر

صبرا
آبان ۲۲, ۱۳۹۳ ۹:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  صبرا

بیرجند سالاره

صبرا
مهر ۱۸, ۱۳۹۳ ۰:۰۰ ق٫ظ
پاسخ به  زمین شناس

با سلام دکتر
من ترم یک ارشد شیرازم ولی ساکن بیرجندم.از اونجایی که شما فرمودید تکتونیک بیرجند قطبه ایا انتقالی گرفتنم به بیرجند کار درستیه؟سطحشون خیلی تفاوت داره؟اگر بخوام پایانامم کاربردی باشه در زمینه نفت یا معدن کجا بهتره؟متشکر

شیلات
مهر ۳, ۱۳۹۳ ۴:۳۴ ب٫ظ

سلام

من لیسانس و فوق لیسانس ریاضی هستم و قصد دارم در رشته شیلات در دکتری امتحان بدهم

البته معدل پایین دارم وهیچ مقاله ای ندارم که با این شرایط در روز مصاحبه هیچ امتیا زی ندارم اگر رتبه را خوب بیارم ایا هیچ زمینه امیدواری در قبولی من نیست با توجه به این که واقعا به شیلات علاقه دارم.

۰

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
مهر ۵, ۱۳۹۳ ۵:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  شیلات

سلام
وقتتون بخیر. سعی کنیر حداقل ها رو داشته باشید ولی من دیدم کسانی رو که تقریبا دستشون تو مصاحبه خالی بود و رتبه خیلی ضعیفی هم داشتند ولی قبول شدند. رتبه یک باشی دلشون باهاتون نباشه قبول نمیشی!!
ولی رشته تون چون فرق میکنه و میخواهید تغییر رشته بدید رو نمیدونم چقدر میتونه رو پذیرشتون تاثیر بذاره.
اگه واقعا رو هدفتون تمرکز کنید و توکل بر خدا کنید، بدون شک پذیرفته خواهید شد. شاید امسال نشه ولی مطمئن باشید در آینده نه چندان دور به هدفتون خواهید رسید!
موفق باشید

رامین صالحی
شهریور ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ب٫ظ

با سلام خیلی خوشحال شدم موفق باشید

مهرداد نیاسری
شهریور ۱۸, ۱۳۹۳ ۷:۱۰ ب٫ظ

سلام سیروس جان. امیدوارم که به زودی به آن جایگاه والایی که شایستگی اش را داری برسی و ما به شما افتخار کنیم. اگر خود را برای خدا خالص کنی و تلاش خود را خالصانه تقدیم او نمایی، به همین نتیجه ای که دنبالش هستی می رسی. انشاءالله

سنا
شهریور ۱۷, ۱۳۹۳ ۷:۰۰ ب٫ظ

سلام لطفا جواب سوالات همه رو بدین نه فقط دوستان خودتون رو

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۷, ۱۳۹۳ ۷:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  سنا

سلام وقتتون بخیر
خیلی دلم میخواهد که برای همه کامنت ها جواب بنویسم ولی فکر میکنم اگه اینکار رو بکنم بخش نظرات رو با کامنت های خودم پر میکنم و این صفحه رو خیلی شلوغ میکنه. اگر سوالی پرسیده شده، همشون رو جواب دادم.
متشکرم از نظرتون

زمین شناسی
شهریور ۱۷, ۱۳۹۳ ۴:۱۲ ب٫ظ

آقای اسماعیلی آنچه در مصاحبه شما بیش از صلاحیت علمی بالایتان می درخشد ایمان و اعتقاد خالصانه شما نسبت به خدای بزرگ است. چیزی که همه ما بخصوص اقشار تحصیلکرده که کار هدایت علمی و اخلاقی جوانان این مرز و بوم را به عهده دارند به آن نیازمندند. براتون آرزوی توفیق روزافزون دارم و به وجود هم وطن فرهیخته ای چون شما می بالم. التماس دعا

پریا
شهریور ۱۷, ۱۳۹۳ ۱:۵۰ ب٫ظ

یه سوال آقای اسماعیلی ،با توچه به دید خوبی که از صحبتهاتون دارم به نظرتون این همه دانشجو دکتری سرانجامشون چیه؟بخوصوص این دانشگاه آزاد که انگار میخوان صادر کنن و پژوهش محور هم میگیره؟!دانشگاه های دولتی مگه چقد ههئت علمی میخوان؟آزاد هم که از همین صادراتش حتما هیئت علمی میگیره…

دانشجو
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۷:۱۴ ب٫ظ

افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب، زمینی که بلند است!

مجید
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۸:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  دانشجو

منظورتون چیه دوست عزیز؟ میخام ببینم تو هم مث من فکر میکنی؟

علی
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۱:۵۸ ب٫ظ

آقای اسماعیلی عزیز چند ساله متاهلی؟و با توجه به تاهل در درس خوندن مشکلی نداشتی؟

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۷:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام علی بزرگوار
زمانی که شروع به مطالعه کنکور کردم هشت ماه بود که ازدواج کرده بودم و با عنایت خداوند و همدلی خانواده محترم، نسبت به دوران مجردی هیج نفاوتی در نحوه و ساعات مطالعه احساس نمیکردم
متشکرم

پریا
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۷:۵۴ ب٫ظ

والا اولین متاهلی هستیر که از قبولیش خوشحال شدم..

سوسن
شهریور ۱۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

آره منم هرچی متاهل دیدم کارشون رو متاسفانه درست انجام نمیدادن و دنبال مدرک بودن فقط..

امیر محبوبی
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۱:۲۱ ب٫ظ

سیروس جان بابت قبولیت در دکترا خیلی خوشحال شدم ولی بابت ناملایمتی که برای گزینش دانشگاه صورت گرفته ناراحت شدم.
من همیشه از اینکه دوست و یا به تعبیر دیگری برادربزرگتری چون شما رو داشتم به خودم می بالم.باشناختی که از شخصیتت دارم مطمئنم که روزی در جایگاهی در شان خودت بلندبالا قرار خواهی گرفت.
افوذ امری الی الله ان الله بصیر بالعباد…

افشین از لرستان
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق٫ظ

آقای اسماعیلی من هم از طرف خودم بهتون تبریک میگم به خاطر پشتکار و ایمانتون امیدوارم بعدا که درخت وجودتون ثمر داد ایران رو از وجودتون بهره مند کنید , یا علی

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۷:۱۸ ب٫ظ

سلام افشین عزیز
از ابراز محبت و تبریکتون بسیار سپاسگزارم.
پیروز و سرافراز بمانید

ب منافی
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۹:۳۰ ق٫ظ

یک عمر می توان سخن از زلف یار گفت
در بند آن مباش که مضمون نمانده است
… وآنگاه که سایهء اندیشه نورانی اش را بر باورهای آسمانی می بینی ، آرامشی صد چندان می یابی و نظاره گر قدم های ثابت و محکم جوانان خواهی بود.
موفقیت کمترین پاداش تلاش است،دوست عزیز آقای اسماعیلی

یعقوب عیوضی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۸:۴۴ ب٫ظ

با سلام خدمت استاد و دوست عزیزم آقای اسماعیلی.موفقیتتان را تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق روز افزون و سلامتی را برای شما دارم.

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۷:۴۳ ب٫ظ

وقتی برای مصاحبه به دانشگاه های فردوسی مشهد و بیرجند رفته بودم خیلی ها از جمله بچه هایی که برا مصاحبه اومده بودند، این کار منو کار بیهوده میدونستن و میگفتند که شما حتما اولویت اول یا دومتون پذیرفته شدید.
یکی از رتبه های بالای بیست که مجاز نشده بودند به من گفتند که شما اگر اولویت پنجم رو انتخاب نمیکردید من مجاز به مصاحبه میشدم و واقعا از دستم عصبانی بود. راست هم میگفت اگه انتخاب نمیکردم ایشون مجاز میشد برا مصاحبه.
ولی … حالا دیگه از دستم ناراحت نیستند!

یه نمونه دیگه!
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب٫ظ

آقای اسماعیلی.. من یه آدم را می شناسم که در رشته ایشون کلا مقاله بخصوص isi دادن سخته. اما ایشون برای خودش یک شخصیت جهانی هست از بس مقالات آنچنانی داره حتی بورسهای تحصیلی مختلف از آمریکا و.. گرفته، دعوت به سخنرانی در آمریکاو.. آدمیه وابسته به هیچ کس نیست و.. جالبه بدونید چند ساله که توی ایران هیچ جا قبول نشده! حتی همه شرایط استعداد درخشان و.. هم داره، میگه هرجا میرم در انتها دانشجوی خودشون رو برمی دارن!
خیلی مظلومه.. من جاش بودم تا الان با کله رفته بودم آمریکا!

لیلا
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب٫ظ

شما که از دلشون خبر ندارید، حتما یه مشکلی هست که نمیتونه بره وگرنه هر کسی صلاح خودشو بهتر میدونه، مگه نه؟
ان شاء ا… به حرمت این شب عزیز(تولد آقا امام رضا(ع)) بهترین ها برای همه رقم بخوره.

سیروس اسماعیلی- تکتونیک
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۰:۲۸ ق٫ظ

ما استادی داریم که همیشه مدیون راهنمایی ها و تشویق های ایشان در طول تحصیل بوده و هستیم، جناب آقای دکتر م.ف.
درسشان را تمام وکمال ارائه میدادند وسپس دانشجویان را به چالشی درباره یک موضوعی میکشاندند تاجایی که بحث و سوالات دانشجویان به جایی برسد که خارج از معلومات ایشان باشد!!!!! اینجا بود که با همکاری دانشجویان، عاشقانه و با شور و اشتیاق در پی کشف آن میگشتند!!
اگر استادی اینگونه باشد دنبال با سوادترین دانشجوها میگردد!

مریم
شهریور ۱۶, ۱۳۹۳ ۰:۵۹ ق٫ظ

مشکل ما اینه که بعضی استادها خودشون رو کمال مطلق میبینن و تحمل یه همکاری شیرین و صادقانه جهت کشف ناشناخته ها رو از خودشون و دانشجوها دریغ میکنن! این در حالیه که در خارج از کشور معمولا روابط استاد و دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی خیلی راحت و خودمانی هست خودشون رو یک تیم تحقیقاتی میدونن که همه باهم توش همکارن و این منجر به بروز خلاقیت دانشجو میشه.

سعید پورناجی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۶:۲۵ ب٫ظ

سلام سیروس جان اولا از ته دل تبریک میگم .دوما افتخار میکنم که تو یه همچین مکتب فکری همفکریم.سوما انقدر خوشحالم که جایی برای سوزن انداختن نیست.موفق باشی

جواد زرخواه
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱:۳۲ ب٫ظ

سلام.امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق و سربلند باشید

فاطمه والهام
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ب٫ظ

سلام آقای اسماعیلی خیلی بهتون تبریک میگیم امیدواری.م که موفقیتتون ادامه پیداکنه.

امیدوار
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق٫ظ

تبریک می گم موفق باشید

کنترل
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۷:۵۴ ق٫ظ

سلام
با برق کنترلی مصاحبه کنید
کسی هست؟

رقیه * روانشناسی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱:۳۳ ق٫ظ

دوست گرامی که درباره منابع ازم پرسیده بود:

قبل از همه چیز, فراموش نکنیم که ویژگیها و دایره اطلاعات و دانش افراد یکی نیست.
اگر رشته تون در لیسانس و ارشد, روانشناسی بوده و دروس رو عمیق مطالعه کرده بودید توصیه میکنم که از کتب تستی- تشریحی موسسات شروع کنید و اول همه نکاتشون رو بخونید و بعد تستهاش رو بزنید و درجاهاییکه دیدید نمیتونید خوب عمل کنید اونوقت بروید سراغ منابع اصلی. که خود من چنین کرده بودم و کلی کتب تستی رو تست زده بودم و کتب تخصصی مدرسان شریف رو بسیار دقیق خونده بودم.
ولی اگر رشته تون غیرمرتبط بوده یا دروس یادتون رفته اول منابع اصلی رو بخونید و بعد بروید سراغ نکاتی که کتب موسسات درآورده اند و بعدش زدن تست هاش. رتبه ۱۸ سراسری امسال کتب زیر رو خونده اند که با اجازه ی مریم جون تجاربش رو برای شما میذارم:

آمار انتشارات ساد و کتاب آمار کرامر
روش تحقیق دکتر بازرگان و حجازی
آسیب شناسی؛ سه جلد کاپلان + خط کشی های کتاب دکتر دادستان
رشد: لورا ای برک و انتشارات ساد

دوست گرامی امسال رقابت بین رتبه های زیر ۲۰ و بخصوص زیر ۱۰ بر سر دروس عمومی (استعداد و زبان) بوده. بنابراین از این دو درس غافل نشوید.
براتون آرزوی موفقیت دارم.

دوست ابدی سیروس
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۸:۰۴ ب٫ظ

باسلام تبریک میگم به خودمون من به اراده و درس خوندنت ایمان داشتم و مطمئن بودم که به خواست خدا قبول میشید حرف اخرتون خیلی به دلم نشست واقعا قابل تحسینید امیدوارم همیشه از حضورتان فیض ببریم ان شاء الله موفق باشید

الی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۵۹ ب٫ظ

اقا سیروس خوش به حالتون والا دوستان همه جمعند اینجااااااااااا….ا.ل.ی…..

محمد صادق
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۳۹ ب٫ظ

باعرض سلام و تبریک خدمت اقاسیروس ان شاءالله درتمام مراحل زندگیتون موفق باشیدخییییییییلی خوشحال شدیم

محسن مجنونی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۵:۰۶ ب٫ظ

سلام پسرخاله مومن ومتدینم.ضمن عرض تبریک ازخدای متعال برات آرزوی موفقیت دارم.افوض امری الی الله ان الله بصیرباالعباد

d
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۴:۱۹ ب٫ظ

با سلام. خدمت شما دوست گرامی. امیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشید. اگر امکان دارد ادرس ایمیل خودتان را در اختیار ما بگذارید.با تشکر

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۶:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  d

خواهش میکنم دوست گرامی
sy.ismaili@gmail.com

Chemical engineer
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۳:۵۹ ب٫ظ

واقعا الان باید به ایشون تبریک گفتنتتتتتت!!!! رتبه ۱ با این رزومه خوب، بیرجند قبول شه!!!!!!

پریا
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۴:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  Chemical engineer

بعضی دانشگاها اسم دارن مثه دانشگاه تهران مهم جایی هست که موفق باشی اساتید بعضی دانشگاها که اسمشون رو اینجوری گفتی شما اساتیدی داره که فوق العاده هستن.حتی بهتر از دانشگاه تهران.
تازه باید جایی باشی که توش موفق هسی.

یک دوست
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۴:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  Chemical engineer

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت سیروس محترم
بهتون تبریک میگم.انشاله در تمامی مراحل زندگیتون موفق و موید باشید. و من مطمینم قبولیتون در اولویت پنجم خواست و مشیت الهی بوده و حتما در اون شهر و در اون دانشگاه راه و مسیر خیر براتون از طرف خدا در نظر گرفته شده.امیدوارم همواره به زندگی از دریچه مثبت اندیشی و لطف خدا بنگرید مث همین نگرش حال حاضرتون. موفق و پیروز باشید.

فرزانه
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۳:۵۶ ب٫ظ

با سلام و ضمن تبریک به اقای اسماعیلی ،لازمه که ذکر کنم رزومه این دوستمون دارای پارامترهایی است که بیشتر واسه درخواست شرایط شغلی تاثیر گذاره نه واسه مصاحبه، بنابراین به دوستان پیشنهاد می کنم بیشتر به فکر مواردی از جمله مقاله و تالیف کتاب باشن، این موارد که تو دید اساتید تاثیر گذار هستش نه اینکه بگی مشاور فلان جا بودم.پیروز باشید

دکتری 99
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۴:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  فرزانه

تالیف کتاب حداقل ۲ سال وقت میبره حتی نوشتن مقاله هم برای پذیرش ۱ ساله.یعنی فقط باید ۲-۳ سال باید نشست و رزومه تکمیل کرد بعد یه دفعه وزن آزمون رو میبرن بالا بعد که بخوای برای آزمون وقت بزاری درصد رزومه رو بالا میبرن!!!!!!!!

آموزش
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۴:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  فرزانه

آیا جدای از اون قسمت رزومه که ربط به شرایط شغلی داره داشتن یک مقاله علمی-پژوهشی پذیرش شده، ۴ مقاله علمی-پژوهشی در دست داوری و ۳ مقاله در کنفرانس‌های داخلی باز هم کمه؟

ا.ل.ی به دکتری 99
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  آموزش

دوست عزیز تالیف کتاب اصلا ۲سال وقت نمیبره من خودم۸ماهه ی کتاب۹۸صفحه ای روتالیف وچاپ کردم درزمینه زیست شناسی ونوشتن مقاله هم اصلا زیاد طول نمیکشه نمیدونم شما چطور حساب کردی به هرحال براتون ارزوی موفقیت دارم…ا.ل.ی…

هواشناسی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱:۳۵ ب٫ظ

خیلی حرفاتون عجیبه الی خانوم یا ا. ل. ی آقا مگه کتاب نوشتن شوخیه و به این سادگی ها!

سنا
شهریور ۱۷, ۱۳۹۳ ۷:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  هواشناسی

بله دوست عزیز امکان داره تو بخش خصوصی کتاب تالیف کرد

لیلا
شهریور ۱۵, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب٫ظ

اه اینجوریاست؟ بیایید بگید دوستان هم استفاده کنند چه جوری امکان داره، همه که هم رشته ای شما نیستند، که رقابت بشه.
من که فک نمیکنم به این راحتی ها باشه و گرنه اساتید که الان باید هر کدوم هزار جلد کتاب میداشتن…

انی مدیریت ورزشی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۲:۱۶ ب٫ظ

سلام. لطفا منابع زبان عمومی رابنویسید

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۶:۲۵ ب٫ظ

سلام
چون درصد زبان یک بود هیچ زمانی رو برای زبان و استعداد صرف نکردم.

وحید باقری
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱:۳۳ ب٫ظ

سلام سیروس جان بهت تبریک میگم قبول شدنت رو
انشالا در تمام مراحل زندگی موفق باشی
با آرزوی بهترین ها برای شما.

ادیانی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱:۰۶ ب٫ظ

سلام
واقعا بهتون تبریک میگم نه برای رتبه ی خوبتون نه! بخاطر ایمان و اعتقاد محکمتون! چیزی که کمتر توی قشر تحصیل کرده و مذکر ما دیده میشه! اینکه یه آقایی انقدر توکل، ایمان و اعتقاد قوی ای داره منو خوشحال و امیدوار میکنه! برا منم دعا کنید که اول اعتقاد و ایمانم قوی بشه و بعد یه رتبه خوب بیارم و از لطف های اون خدای مهربونی که شما میگید برای دیگران بگم.
التماس دعا

رقیه * روانشناسی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب٫ظ

سیروس محترم چنان شرایطی برای من هم بسیار مهیا بود. طوریکه با نام بردن از یکی دو نفر میتونستم حتی دانشگاه تهران قبول بشم اما در قاموس من چنین حق خوری نوشته نشده بود. یک بار دیگه تحسینت کردم دوست عزیز. هرچی باشه ما از خطه پروین عزیز هستیم که میگه:

ای دل، اول قدم نیکدلان… با بد و نیک جهان، ساختن است
صفت پیشروان ره عقل… آز را پشت سر انداختن است
ای که با چرخ همی بازی نرد… بردن اینجا، همه را باختن است
دل ویرانه عمارت کردن… خوشتر از کاخ برافراختن است

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۱۵ ب٫ظ

ممنون از نظرتون
خیلی حرفها در خط مشی این سایت قابل احترام نیست که بیانشون کنم. در برخی از مصاحبه هام نود درصد بحث ها کاملا غیر علمی بودند. تو یکی از این جلسات خودم ختم جلسه رو اعلام کردم! پیروز باشید

توکلیان
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب٫ظ

تبریک میگم و موفق و پیروز باشید در تمام مراحل زندگی …
بیرجند کادر علمی خوبی داره دکتر خطیب و دکتر غلامی رو من از نزدیک میشناسم…
انشاله که بتونید فرد مفیدی باشید برا کشورمون

توکلیان
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ب٫ظ

سلام.
تبریک میگم اقای اسماعیلی..
مصصاحبه جالب و منطقی وخوبی بود و سرشار از جملات زیبا…
جالبه برا من بعضی از دانشگاهها واقعا چطور دانشجو گرفتن…
مطمینم سلیقه خیلی تاثیر داشته توی ورودی بعضی دانشگاهها…
با این حال باید تلاش کرد….
انشاله ما بتونیم تا جایی که میتونیم و از دستمون برمیاد در زندگی خدا را ناظر بر اعمال و رفتارمون بدونیم و با عدالت رفتار کنیم….
البته شاید بعضی دانشگاهها نباید بهشون اجازه داده میشد حتی ارشد بگیرن چه برسه به دکترا..،.
رزومه اساتید توی سایتهای دانشگاهها مشخص هست یه سر دوستان بزنن میتونن متوجه عرض بندهبشن….
با ارزوی موفقیت برای تمامی دوستان و عزیزان و داشتن ایرانی اباد

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  توکلیان

سلام بر دوست عزیز و هم مصاحبه ای گلم، توکلیان
ممنون از نظر لطفتون. نگو که دلمون پره از این نقطه چین های آخر جملاتت!
هیچ پشیمانی از مصاحبه هام ندارم چون توفیق آشنایی با دوستانی مثل شما رو برامون مهیا کرد (البته این تنها خوبی مصاحبه ها بود).

حاجیان نژاد
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق٫ظ

با تبریک مجدد خدمت دوست عزیزم و امید موفقیت برای همه دوستان تکتونیکی سال ۹۳

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  حاجیان نژاد

سلام بر دوست عزیز و هم مصاحبه ای گلم، توکلیان
ممنون از نظر لطفتون. نگو که دلمون پره از این نقطه چین های آخر جملاتت!
هیچ پشیمانی از مصاحبه هام ندارم چون توفیق آشنایی با دوستانی مثل شما رو برامون مهیا کرد (البته این تنها خوبی مصاحبه ها بود).

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  حاجیان نژاد

متشکرم دوست عزیز
به امبد دیداری دوباره.
فراموشمان نکن.

رویا
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۹:۵۴ ق٫ظ

آقای اسماعیلی به شما تبریک عرض می کنم. شما در صحبت هایتان به برخی سوابق کاری در رشته تخصصی تان اشاره نمودید ولی متاسفانه در بررسی سوابق علمی و پژوهشی خیلی از این موارد امتیازی ندارند. موارد دیگری همچون رتبه اولی در دانشگاه و … نیز امتیازی ندارند که به نظر بنده بهتر است شیوه امتیاز دهی به سوابق علمی و پژوهشی جامع تر و با توجه به رشته های تخصصی افراد باشد.
آیا به نظر شما آیا سوابق تجربی و مدیریتی در رشته تخصصی، رتبه اولی دانشگاه و دانشجوی نمونه دانشگاه (متاسفانه فقط دانشجوی نمونه کشوری امتیاز دارد) و …. ارزش این را ندارند که در مصاحبه دکتری مدنظر قرار گیرند.

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

سلام رویاخانم

ضمن تبریک به دوست بزرگوارم جناب آقای اسماعیلی،
خدمت شما عرض کنم که سوابق کاری و مدیریتی گاهی دید منفی هم ایجاد میکنه اما سوابق آموزشی مثل تدریس در دانشگاه ها در دروس تخصصی و همچنین نمره اولی در بین ورودی های خود حتما دید مثبتی در اساتید ایجاد خواهد کرد و علاوه بر نمره آموزشی بای شما نمره مصاحبه بهتری هم رقم خواهد زد…
و از طرفی وقتی شما به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاهی یا کشوری هم انتخاب شده باشید حتما رزومه ی خوبی داشتید که در مصاحبه دکتری هم به شما کمک خواهد کرد …
مقاله، مدرک زبان، سابقه تدریس، ثبت اختراع، تالیف کتاب و … مهمترین فاکتورهایی هستند که باعث میشن نمره مصاحبه خوبی بگیرید …

موفق و مؤید باشید، رضا

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

سلام رویاخانم

ضمن تبریک به دوست بزرگوارم جناب آقای اسماعیلی،
خدمت شما عرض کنم که سوابق کاری و مدیریتی گاهی دید منفی هم ایجاد میکنه اما سوابق آموزشی مثل تدریس در دانشگاه ها در دروس تخصصی و همچنین نمره اولی در بین ورودی های خود حتما دید مثبتی در اساتید ایجاد خواهد کرد و علاوه بر نمره آموزشی بای شما نمره مصاحبه بهتری هم رقم خواهد زد…
و از طرفی وقتی شما به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاهی یا کشوری هم انتخاب شده باشید حتما رزومه ی خوبی داشتید که در مصاحبه دکتری هم به شما کمک خواهد کرد …
مقاله، مدرک زبان، سابقه تدریس، ثبت اختراع، تالیف کتاب و … مهمترین فاکتورهایی هستند که باعث میشن نمره مصاحبه خوبی بگیرید …

موفق و مؤید باشید، رضا

ا.ل.ی به رضا مهندسی شیمی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۶:۵۴ ب٫ظ

سلام قبولی شما رو هم در دانشگاه تهران تبریک میگم امیدوارم همچنان موفق وکامیاب باشید…ا.ل.ی…

رضا - مهندسی شیمی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۴۶ ب٫ظ

سلام الی خانم

ممنونم از لطفتون، من هم برای شما بهترین ها رو آرزو دارم … رضا

علی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۸:۵۸ ق٫ظ

سلام …
آقا سیروس عزیز
من هم هم دانشگاهیتون تو شیراز بودم…منتها رشته عمران…
دوست بهنام (زمین شناسی)…
چند بار هم در مورد پایان نامتون با هم صحبت کردیم…
خیلی خوشحال شدم…
ایشالا همیشه موفق باشید…

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام علی عزیز
ممنونم شما لطف دارید انشالله هرچه زودتر بازم میبینمت. به امید دیدار

رویا
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۸:۳۰ ق٫ظ

در مورد قسمت صحبت شد. من پارسال از طریق استعداد درخشان در ۷ دانشگاه مصاحبه رفتم. با وجود سن کمم و رزومه ی عالی که حتی بعضی اساتید مصاحبه کننده از من آن را نداشتند در همه این ها رد شدم از دانشگاه تهران، تبریز، فردوسی، بهشتی، مدرس و حتی دانشگاه لرستان. در آن موقع خیلی ناامید شدم ولی الآن به فضل خدا جایی قبول شدم که اصلا هم انتظارش را نداشتم و درواقع سقف آرزوهای من بود. الآن فکر می کنم اگر آن موقع در آن دانشگاه ها قبول می شدم واقعا برای من بد می شد. ولی خدا لطف کرد و تقدیر مرا اینگونه رقم زد.

من
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۸:۱۶ ق٫ظ

سلام. تبریک میگم. اما به نظرم شما باید خیلی جدی پیگیر می شدید و اعتراض می کردید. چون خیلی هارو دیدم که بدون هیچ دانش و هیچ رزومه ای در بهترین دانشگاه ها پذیرش شده اند. واقعا خیلی ناعادلانس. اون جمله تون خیلی خوب بود: با خدا معامله کنید که عادل است و بدون مصاحبه پذیرشتان کرده است
البته بعضی مصاحبه ها مخصوصا در دانشگاه های خوب فکر می کنند تعیین سطح زبان می گیرند. چون فقط زبان برایشان مهم است. و یکی که فقط زبانش خوب است فقط با همان زبان تمام مقاطع را بالا می آید. این رو به عینه دیدم.

وحید اسدی(شهرک باغمیشه)
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۰:۰۰ ق٫ظ

سلامی به گرمی محبت بچه های مسجد.واقعاً از ته دل خوشحال شدم و به شما دوست گرانقدرم افتخار می کنم. زیر سایه خالق بی همتا موفق و سربلند باشی.

سیروس اسماعیلی- تکتونیک
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب٫ظ

سلام.
یاشا وحید بزرگوار
همیشه در اوج

تکتونیک (ایمان پور)
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب٫ظ

با آرزوی موفقیت برای شما
راستش وقتی فهمیدم رتبه ۱ از اولیت پنجم قبول شده خیلی جا خوردم ولی میدونم که دانشگاه بیرجند در گرایش تکتونیک خیلی پیشرو بوده و از اساتید بسیار بزرگی بهره میبره.
انشالله دوران تحصیل خوب و سرشار از موفقیت های بزرگی تو این دانشگاه خواهید داشت.

ا.ل.ی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب٫ظ

سلام بهتون تبریک میگم وبراتون آرزوی موفقیت دارم…ا.ل.ی…

سید توحید نبوی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب٫ظ

با سلام بر دوست خوبم جناب سیروس اسماعیلی
مصاحبه بسیار خوبی بود و همراه با پاسخ های صادقانه. خاطرات روزهای مصاحبه با این مصاحبه برایم تکرار شد و چندین روز همسفر بودن با هم. پس اون استاد مدعو دانشگاه تربیت مدرس شما را هم به دردسر انداخت و همچنین استاید دیگر هم موضوع سوالات و بحث را به سمتی بردند که خودشان دوست داشتند. در هر حال امیدوارم همیشه سلامت، شاد و موفق باشی دوست عزیز.

شهرام نیکنام
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب٫ظ

این آقا سیروس کارش درسته علاوه بر مباحث آکادمیک رزومه کاری خیلی خیلی قوی داره. تازه کوهنورد حرفه ای هم هست و یادمه همیشه آرزو داشت بره هیمالیا. رتبه اولی حقته سیروس جان

سیروس اسماعیلی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب٫ظ

سلام شهرام هم اتاقی خوابگاه دانشگاه شیرازم
ممنونم از ابراز محبتت موفق هستی موفقتر باشی.
به امید دیدار

دانشگاه شهید بهشتی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب٫ظ

سلام
از دوستان پذیرفته شده دانشگاه شهید بهشتی کسی تونسته فرم اخذ تعهد رو از سیستم گلستان پرینت بگیره
من هر کاری می کنم (فونت فارسی و …) فایلی رو نمایش نمی ده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سید توحید نبوی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب٫ظ

سلام دوست عزیز دانشگاه شهید بهشتی

آره. مشکلی توی فونت فارسی نیست و من بدون مشکل پرینت گرفتم. احتمالاً زبان سیستم کامپیوترت چیز دیگه ای است که باید درست کنی و همچنین از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده کن.

فاطمه
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۴۵ ب٫ظ

با سلام. بنده دانشجویی هستم که در دوره دکتری روزانه دانشگاه علامه طباطبایی تهران قبول شدم. با توجه به اینکه بنده از دانشگاه دیگری بودم؛ با توجه به تجارب بچه های دانشگاه مقطع ارشدم که قبلا در مصاحبه این دانشگاه شرکت کرده بودند، تقریبا مطمئن بودم در آن دانشگاه قبول نمی شوم ولی با توجه به رزومه بسیار خوبم و البته در درجه اول با لطف خدا قبول شدم. الآن واقعا از اساتید دانشگاه علامه واقعا متشکرم که منصفانه قضاوت کردند. و با این کارشان بنده تعلق خاطر منحصر به فردی نسبت به آن دانشگاه و اساتید محترمم پیدا کردم. به نظر من در شرایط تقریبا برابر در مصاحبه دکتری، بین دانشجوی خود دانشگاه و دانشجوی دانشگاه دیگر اولویت با دانشجوی خود آن دانشگاه است ولی وقتی فرد خارج از دانشگاه به صورت قابل ملاحظه ای برتر از دانشجوی خود دانشگاه باشد آن موقع عادلانه است تا فرد خارج از دانشگاه انتخاب شود.

اقتصاد
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۴۴ ب٫ظ

بتا سلام و تبریک خدمت دوست عزیزم. از مدیر محترم سایت تقاضا مندیم که با نفرات برتر رشته اقتصاد کشاورزی نیز مصاحبه ای داشته باشن به خدا بعد اعلام نتایج همش منتظر مصاحبه با نفرات برتر اقتصادم میخام واسه اعلام منابع وبرای ازمون امسال اماده بشیم .با تشکر.

جمال
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۴۲ ب٫ظ

اگر برفرض شما تو این اولویت اخر هم قبول نمیشدید باز شرکت میکردید امسال؟ انگیزشو داشتید واقعا؟ لطفا جوا ب بدین چن منم مثله شمام با این تفاوت که من با رتبه یه کم بالاتر و رزومه بهتر هیچ جا قبول نشدم

سیروس اسماعیلی - تکتونیک
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  جمال

سلام بر شما دوست گرامی.
اگر پذیرفته نمیشدم مطمئنم می رفتم خارج از کشور درس بخونم و هیچ گاه کنکور نمیدادم اینو مطمئنم.
ولی عاشق خاک ایرانم و چون زمین شناسم عاشق زمین ایران.
یاعلی

پریا
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۹:۱۹ ق٫ظ

واقعا عالیه تبریک میگم به شما بخاطر داشتن همچین طرز فکری…

پریا
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۹:۲۲ ق٫ظ

کاش همه دانشجوهای دکتری مثه شما فکر کنن.

یه آشنا
فروردین ۲۸, ۱۳۹۴ ۴:۳۴ ب٫ظ

صبح نزدیکه آقای اسماعیلی عزیز، ناامید نشوید. منم یکی از موفق ترین ها بودم، اما …. به لطفش توکل می کنم، صبور هستم، امیدوارم در پناهش همه موفق بشیم.

زهرا اقتصاد
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۸:۲۲ ب٫ظ

تبریک میگم ایشاا… همیشه موفق باشید

سپیده روان شناسی عمومی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۶:۵۴ ب٫ظ

تبریک دوست عزیز……امسال گوش بچه ها رو بردین با این اعمال سلیقه ها…..الان می فهمم چرا دذوستم با رتبه ی ۱۸ همش می گفت قبول نمی شه و ما بهعش می خندیدیم…یکی دیگه از دوستام با رتبه ی ۱۴ هیچ جا قبول نشدبا رزومه ی عاااااااااااالی و معلومات عاااااااالیتر… بارها تو این سایت ازش نوشتم….. اما دلم هنوز براش آروم نگرفته تا اینکه شمارو هم دیدم بیشتر اتیش گرفتم…خدا رحم کرد که ۵ نشدسن تو انتخاب آخرتون…
به هر حال تبریک…امیدوارم شما از نوع استادای خوبش بشین که عدالت محورن نه سفارش محور چون درد کشیده طبیب است.

سیروس اسماعیلی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۸:۴۶ ب٫ظ

پیشرو ما علی بوده و است پس باید صبور بود و توکل بر خدا کرد. چند نفر از اساتید بزرگوارم گفته بودند یک روز قبل که میخای بری دانشگاه فلان، یادآوری کن به استاد اونجا سفارشتون رو بکنیم، استاد اونجا همشهری و رفیق و هم دوره ای ماست!
من باکمال احترام و تشکر از ایشان خواستم که این کار رو نکنند! مگه چند سال میخام زندگی کنم که تو این مدت روح ناقابل خودم رو به این و آن! بفروشم. دشواری این مسیر برایم شیرین است و با عنایت خدای مهربان شیرین تر هم خواهد شد زیرا تلخی ظاهری آن با عسل راستی و روسفیدی لحظه ای دوام نمی یابد.

رقیه * روانشناسی
شهریور ۱۴, ۱۳۹۳ ۱:۱۱ ق٫ظ

ارادتمند سپیده عزیزم هستم.

سعید باقری
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۶:۳۶ ب٫ظ

یاشاسین بچه محلم(شهرک باغمیشه)

سیروس اسماعیلی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۸:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  سعید باقری

سلام و درود بر شما سعید دلاور. ممنون از لطفتون هم محلی بزرگ

نیما
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۶:۰۸ ب٫ظ

خداییش دیگه اوج سلیقه رو تو نمره دهی به این دوستمون با رتبه ۱ و رزومه خوب دارم میبینم. یعنی اگر ایشون دانشگاه بیرجند فقط ۱ رتبه کم میاوردن عملا هیچ جا قبول نمیشدن. خیلی ظلمه آخه واسه چی امسال این بلا هارو سر داوطلب ها آوردن؟ این که دیگه سندش آماده و حاضره.

فیزیک
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۴:۳۵ ب٫ظ

با عرض تبریک
یعنی اگر اولویت پنجم هم قبول نمیشدن بارتبه ۱ باید پشت کنکور می موندن؟!!

سیروس اسماعیلی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  فیزیک

ممنون
کنکوری نمیدادم که پشتشم بمانم.
میرفتم خارج البته باید حداقل یکسال زندگیمو وقف پذیرش و تکمیل رزومه و … میکردم که هیچ مشکلی هم نداشت و تازه خیلی هم لذتبخش بود.

ساناز
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۳:۵۶ ب٫ظ

با خدا معامله کنید که عادل است
خیلی جمله زیبایی بود
موفق باشید

خوبه
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۳:۴۵ ب٫ظ

آقای اسماعیلی، ایمان و امیدتون قابل ستودن است.

آرزوی شریف
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۳:۴۴ ب٫ظ

تبریک میگم بهتون
امیدوارم در مراحل بعدی نیز موفق باشید
لطفا با مهندسی برق-مخابرات سیستم هم مصاحبه کنید.
باتشکر

مهرداد نیاسری
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۳:۱۷ ب٫ظ

با سلام و احترام خدمت دوست عزیزم جناب آقای اسماعیلی. از اینکه در دوره دکتری تکتونیک در دو دانشگاه مختلف پذیرفته شدیم بسیار متاسف هستم. اما خوشحال از اینکه توتنستیم به دوره دکتری راه پیدا کنیم. امیدوارم که با این روحیه تفویض امور به باریتعالی که در شما سراغ دارم همیشه موفق باشید و بتوانیم از شما استفاده ببریم.

سیروس اسماعیلی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۰۴ ب٫ظ

سلام بر شما مهرداد عزیز، ممنون از لطفتون.
بهترین توشه ای که از مصاحبه ها نصیبمان شد آشنایی با شما دوست عزیز و دوستان دیگر این رشته بود. موفق باشی
فراموشمان نکن دلاور

زهرا
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۳:۱۵ ب٫ظ

تبریک ویژه به اقاى اسماعیلى تلاش و اراده واز همه مهم تر ایمان قوى و استوارتون واقعا قابل تحسینه امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید

علی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  زهرا

؟؟؟؟؟؟؟

علی ملکی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۲:۳۷ ب٫ظ

باعرض تبریک به شما
این بخش کلام عالی بود

با خدا معامله کنید که عادل است و بدون مصاحبه پذیرشتان کرده است. عهد ببندیم که این راه را به راهش پیوند دهیم «لا یملکون الشفاعه الا من اتحذ عند الرحمن عهدا- سوره مریم»

فرزانه
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱:۳۴ ب٫ظ

سلام
تبریک می گم بهتون
موفق باشید

رتبه یک
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب٫ظ

موفق باشید

ندا
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق٫ظ

روحیه قابل تحسینی دارید. امیدوارم همیشه موفق باشید.

دانشجو
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق٫ظ

اگه قبولی های قبل از ایشون رو باهم جمع کنید میشه ۲۸ . یعنی با رتبه اول کتبی بعد از مصاحبه دست کم به رتبه ۲۸ کشیده شدن !
با احتمال کد محل های دیگر ؛ رتبه بعد از مصاحبه خیلی بیشتر از ۲۸ می شود!

رقیه * روانشناسی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق٫ظ
پاسخ به  دانشجو

بله متاسفانه. و این نشوندهنده ذهنیت گرایی در این سیستم سنجش هست بجای عینیت گرایی. البته امثال آقای اسماعیلی در بدترین شرایط هم میتونند بهترین ها رو خلق کنند.
امیدوارم سال بعد, سیستم سنجش و پذیرش قربانیان کمتری داشته باشه.
ممنون از PHD TEST که همزمان هم داره مصاحبه میکنه و الگودهی و هم ضعفهای مرحله مصاحبه رو مستندسازی میکنه. خسته نباشید واقعا.

رقیه * روانشناسی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق٫ظ

سلام و با احترام ویژه به شما هم استانی خودم
خیلی از خوندن مصاحبه تون خوشحال شدم و اراده و خدابینی تون رو تحسین کردم. منم امسال رتبه ۱۴ سراسری بودم و رتبه ۱ تخصصی در ایران اما بدلایلی گاها بی منطق و مبهم مردود شدم. جملاتتون یکبار دیگه اراده ام رو قویتر کرد برای پیش رفتن. من هم مثل شما لیسانسم را از پیام نور بناب گرفته ام که نفر اول گروهمون بودم و ارشدم رو از آزاد تبریز که فقط حدس میزنم که علت مردودیم شاید دانشگاههای فارغ التحصیلی ام بوده اند درحالیکه بخاطر دخترم و این منطق در دانشگاههای نزدیک تحصیل کردم که زمانی را که صرف نشستن بیهوده در قطار و اتوبوس بشه را صرف مطالعه و یادگیری بیشتر کنم. البته منم هم اکنون مدرس پیام نور هستم و همیشه افتخار میکنم که خشت اولم در پیام نور نهاده شده که دانشجوهای قویی پرورش میده. من رزومه بسیار عالی هم داشتم درحد ۲۵ مقاله تاپ چاپ شده در مجلات فارسی و انگلیسی و کنفرانسهای جهانی و آسیایی.
به هرحال روحیه و ایمان و یقین قلبی تون قابل تحسین و تقدیر بود. همیشه موفق و سلامت و مفید باشید انشالله. برای من و امثال من هم مثل خودتون اراده و خستگی ناپذیری از خالق مهربونمون آرزو کنید.

روان شناسی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۳:۳۸ ب٫ظ

۱۴ روان شناسی؟ ماشالله.خیلی خوب بوده.حیف قبول نشدین
بنده هم امسال دکتری میدم.میشه منابعی که خوندین رو معرفی کنید برام؟

سیروس اسماعیلی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۲۱ ب٫ظ

ایمان به این جمله که “شاید صلاح نبوده و قسمتون این بوده و …” خیلی سخته، فکر کنم در روانشناسی بهش میگن “جبران”. فقط زمانی باید به این جمله اعتقاد داشته باشید که امور تان را و عاقبت کارتان را به خدایی که دوستش دارید! بسپارید. اگر اینطور بودید که حتما نیز بوده اید، بله صلاح در این بوده صلاحی که شاید با ناعدالتی رقم خورد. برخی رو سفید و برخی … .
موفق باشید

مدیریت مالی
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق٫ظ

سلام دوست گرامی
صمیمانه به شما تبریک میگم
امیدوارم در تمام مراحل زندگی بالاخص دوران شیرین تحصیل پیروز و پایدار باشید.

رضا
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۵۶ ق٫ظ

با سلام. آفرین به این داوطلب که پس از طی سربازی توانست عملکرد خوبی در آزمون دکتری داشته باشد.

پریا
شهریور ۱۳, ۱۳۹۳ ۹:۵۰ ق٫ظ

تبریک میگم.