مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

مصاحبه با رتبه برتر آزمون دکتری 93 مدیریت ورزشی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

مهدی غفوری متولد سال 1368، تحصیل در مقطع کارشناسی را در رشته تربیت بدنی دانشگاه تهران در سال 1386 آغاز نموده است.  ایشان پس از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی در سال 90، با استفاده از سهمیه استعداد درخشان وارد مقطع ارشد در رشته روانشناسی ورزشی گردیده است و در آذر ماه 92 این مقطع را نیز به پایان رسانده است.

وی با شرکت در کنکور دکتری 93 موفق به کسب رتبه 2 در رشته تربیت بدنی، گرایش مدیریت ورزشی گردیده و پس از عبور از مرحله مصاحبه علمی موفق به پذیرفته شدن در دانشگاه تهران گردیده است.

___ر__ 93

پیاچدی تست: مطالعه برای آزمون دکتری را از چه زمانی شروع کردید؟

من در آذر ماه 92 از پایان‌نامه ارشد دفاع کردم. اواسط آذر ماه بود که یک هفته‌ مروری کلی بر کتاب‌ها داشتم و پس از آن 10 روزی را به سفری زیارتی رفتم. بنابراین می‌توانم بگویم رسماً از اوایل دی ماه مطالعه برای آزمون دکتری را آغاز کردم.

پیاچدی تست: میزان مطالعه شما جهت آمادگی برای آزمون چگونه بود؟

من در ابتدا روزی 5 ساعت درس می‌خواندم اما بعد به روزی 8 یا 9 ساعت رساندم و این روند را تا زمان کنکور ادامه دادم. ضمن این که هفته‌ای 3 روز مشغله کاری داشتم که مطالعه‌ام به مرور دروس در حد 2-3 ساعت محدود می‌شد.

پیاچدی تست: چه طور شد که تصمیم به شرکت در آزمون دکتری برای این رشته گرفتید؟

متأسفانه گرایش من در کارشناسی ارشد، در مقطع دکتری فعلاً پذیرش ندارد. با توجه به علاقه‌ام و با پیشنهاد اساتید، رشته مدیریت ورزشی را برای مقطع دکتری انتخاب کردم.

پیاچدی تست: منابع مورد نیاز جهت کسب آمادگی برای کنکور را چگونه شناختید؟

با دوستانم در دانشکده که سال‌های قبل رتبه‌های خوبی کسب کرده بودند، مشورت کردم. مشورت کردن در این امر بسیار راهگشا است، و البته باید توجه داشت که مشورت کردن با افراد بسیار منجر به سردرگمی می‌گردد. بنابراین من تنها با 2-3 نفر از دوستانم مشورت نمودم.

پیاچدی تست: برای مطالعه دروس عمومی چقدر زمان گذاشته بودید؟

واقعیت آن است که من پایه زبان خوبی نداشتم و با توجه به محدودیت زمانی، امکان مطالعه درس زبان برایم مقدور نبود. اما برای درس استعداد تحصیلی کارگاه 2 روزه مسیح‌خواه را شرکت کردم و 3-4 روزی را به مرور تست‌های کنکورهای سالیان گذشته اختصاص دادم.

پیاچدی تست: بعد از کنکور در مورد سطح آزمون و نتیجه احتمالی خودتان چه فکر می‌کردید؟

من از جلسه کنکور راضی بیرون آمدم. طبق پیش‌بینی‌ام دروس تخصصی را بالای 60 و استعداد تحصیلی را بالای 50 زده بودم. اما اتفاقی که بعد از آزمون‌ها می‌افتد، صحبت‌های اغراق‌آمیز برخی دوستان در مورد درصدهایشان است که موجب نگرانی می‌شود و بعد از اعلام نتایج متوجه می‌شوی که چندان واقعیت نداشته است. در هر حال من برای رتبه زیر 20 خودم را آماده کرده بودم.

پیاچدی تست: رزومه شما جهت شرکت در مرحله مصاحبه علمی چه بود؟

با توجه به این که زمان زیادی از فارغ‌التحصیلی‌ام نگذشته بود، رزومه‌ای که داشتم می‌توان گفت در حد بقیه دوستان و نه خیلی بالاتر بود، اما متنوع و گسترده بودن رزومه‌ام  تأثیر مثبتی در مصاحبه‌هایم گذاشت یعنی فقط روی مقاله تمرکز نداشت. اما ذکر این نکته ضروری است که رزومه فقط بخشی از نمره مصاحبه است و بخش زیادی به ارزیابی اساتید از شخصیت، اطلاعات و فن بیان شما بستگی دارد. اگر به خوبی اینها را مدیریت کنید، می‌توانید ضعف‌های رزومه را بپوشانید. داشتن کارهای پژوهشی از آن جهت خوب است که اساتید متوجه شوند شما بلد هستید پژوهش کنید. رزومه من شامل موارد ذیل بود:

– 2 مقاله علمی پژوهشی

– 2 مقاله کنفرانسی

– 2 مقاله کوتاه کنفرانسی

– 2 کتاب (ترجمه)

– همکاری در طرح پژوهشی

– مدرک مربی‌گری فوتبال بین‌المللی (درجه B)

– 4 تقدیرنامه کشوری

– تجربه مدیریت یک رویداد خارج کشوری و چند رویداد بزرگ داخل کشوری

پیاچدی تست: برای مصاحبه‌ به کدام دانشگاه‌ها دعوت شدید و هر یک به چه نحوی برگزار شد؟

من پنج دانشگاه را به ترتیب برای مصاحبه انتخاب کردم: 1. دانشگاه تهران؛ 2. دانشگاه علامه طباطبایی؛ 3. دانشگاه خوارزمی؛ 4. دانشگاه فردوسی مشهد؛ 5. پردیس فارابی دانشگاه تهران (قم)

من در مصاحبه دانشگاه تهران، فردوسی و پردیس فارابی حضور یافتم. حقیقت این است که من سال‌ها بود که از شهر خودم دور بودم و فکر کردم اگر در دانشگاه تهران که دانشگاه خودم بوده، قبول نشدم، به مشهد بازگردم. به همین علت در مصاحبه دانشگاه علامه و خوارزمی حضور نیافتم. ضمن این که مصاحبه من در آن سه دانشگاه به خوبی برگزار شده بود و به شدت امیدوار بودم که در یکی از آنها پذیرفته می‌شوم.

اولویت اول: دانشگاه تهران

از بین اساتید مصاحبه‌کننده، تنها دو استاد را می‌شناختم. دو استاد مدعو بودند و فرصت آشنایی با یکی از اساتید را از قبل نداشتم. مصاحبه در این دانشگاه به دو صورت کتبی و شفاهی برگزار شد. آزمون کتبی شامل 5 سؤال بود که موجب شد سؤالات علمی چندانی در مصاحبه شفاهی مطرح نشود.

یکی از اساتید 1-2 سؤال علمی پرسید. در مورد زمینه مورد علاقه‌ام برای مقطع دکتری سؤال شد. همچنین به زبان انگلیسی در مورد موضوع پایان‌نامه ارشد و معرفی اجمالی خودم از من سؤال شد.

اولویت چهارم: دانشگاه فردوسی مشهد

مصاحبه خیلی خوبی بود. قبل از مصاحبه رزومه‌ها بررسی شده بود و در طول مصاحبه از رزومه سؤال نشد. حدود 20 دقیقه فقط سؤال می‌پرسیدند که سؤالات به دو صورت سؤالات کتابی و کاربردی مطرح شد. سؤالات کتابی در مورد مدیریت ورزشی بود که لطف خدا به طور کامل پاسخ دادم و سوال های کاربردی نیز در زمینه مدیریت فوتبال و ویژگی‌های یک مدیر فوتبال بود که سؤال‌های چالشی زیبایی بود و لطف خدا در این مورد هم عملکرد خوبی داشتم.

در مورد زبان انگلیسی هم سؤالات مانند دانشگاه تهران بود.

اولویت پنجم: پردیس فارابی دانشگاه تهران (قم)

چون دو تن از اساتید مصاحبه‌کننده، همان اساتید دانشگاه تهران بودند، روند مصاحبه تفاوت چندانی با مصاحبه دانشگاه تهران نداشت. یک استاد از رزومه سؤال می‌کرد، یک استاد 1-2 سؤال علمی مطرح کرد و دیگری سؤالاتی به زبان انگلیسی پرسید.

پیاچدی تست: چه توصیه‌ای برای دوستان خود که داوطلب کنکور 94 هستند، دارید؟

مایل هستم 3 نکته خیلی مهم را در این جا ذکر کنم:

اولین مورد مسئله برنامه‌ریزی است. این موضوع را خیلی‌ها جدی نمی‌گیرند و پس از شناسایی منابع به سرعت شروع به درس خواندن می‌کنند، در حالی که چشم‌اندازی برای شیوه درس خواندن و زمان‌بندی آن ندارند. من 2-3 هفته پس از درس خواندن، مروری بر روند خود داشتم و محاسبه کردم که برای هر درس در چه بازه زمانی، چه کاری انجام دهم. این برنامه‌ریزی دقیق بسیار کمک‌کننده بود و به کاهش استرس در من بسیار اثرگذار بود چرا که به خوبی می دانستم با این سرعتی که مطالعه می کنم چه درسی را در چه تاریخی تمام خواهم کرد و چه زمان های را باید به مرور و تست زنی بپردازم.

دومین مورد استفاده از جعبه‌های لایتنر است. درست است که اصولاً اینها را برای فراگیری زبان به کار می‌گیرند، اما من در مرور دروس تخصصی از آنها استفاده کردم و نتیجه خوبی گرفتم. من در طول روز 7-8 درس می‌خواندم و شب‌ها قبل از خواب به مدت یک ساعت با جعبه لایتنر به مرور دروس می‌پرداختم. گمان می‌کنم در رشته‌های علوم انسانی که خیلی از دروس جنبه حفظی دارد، این روش بسیار کمک خواهد کرد.

سومین مورد این است که با توجه به توانایی‌ها و استعداد خود درس بخوانید. بعضی‌ها توانایی 8 ساعت درس خواندن دارند و بعضی‌ها 14 ساعت! دوستان اصلاً نباید نگران این موضوع باشند و خود را ملزم به درس خواندن به میزان مشخصی که با توانایی‌هایشان سازگاری ندارد، بکنند. یعنی به طور مثال چنانچه فردی احساس می‌کند اگر بیشتر از ده ساعت درس بخواند برایش کیفتی ندارد بهتر است است این کار را نکند و به اندازه‌ای درس بخواند که برایش مفید و لذت‌بخش است. تمرکز و آرامش در حین مطالعه شاید اهمیتی بیشتر داشته باشد.

علاوه بر موارد مذکور انتخاب یک محیط مناسب برای درس خواندن، حفظ خونسردی و آرامش در همه مراحل، خوشبینی به آینده، توسل به یکی از امامان بزرگوار و  توکل حقیقی به خدای مهربان انشاالله تضمین‌کننده موفقیت شما خواهد بود.

پیاچدی تست: منابع مطالعه شده توسط شما جهت آزمون دکتری چه بود؟

01

02

1

2

 

ثبت‌نام
باخبرم کن!

44 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس
مهر ۲, ۱۳۹۹ ۸:۳۲ ب٫ظ

با سلام و احترام؛
آقای غفوری الان که شما باید فارغ التحصیل شده باشید؛ بهتون تبریک میگم. جلوی برخی منابع نوشتید که مطالعه مروری و گزینشی داشتید. ممکنه لطفا برای من توضیح بدین که چطوری؟

نگین فاضلی
مرداد ۱۱, ۱۳۹۴ ۲:۵۴ ب٫ظ

باسلام و عرض تبریک .ببخشید نوع دانشگاه تاثیر رو قبولی داره ینی امکانش هست کسی از دانشگاه پیام نور تو دانشگاه سراسری قبول بشه

ناشناس
دی ۱۱, ۱۳۹۵ ۶:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  نگین فاضلی

سلام
فقط خواستم ببینم شما که زبان صفر زدین و خودتون میگین ضعیف هستین چطور دو تا کتاب ترجمه دارین؟

علوم ورزشی
اردیبهشت ۴, ۱۳۹۶ ۹:۴۷ ق٫ظ
پاسخ به  ناشناس

جداً این را خیلی خوب اومدی

مهدی
آذر ۱۶, ۱۴۰۲ ۳:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  ناشناس

دوست عزیز زبان عمومی با زبان تخصصی تفاوت دارد و شما هم با صرف وقت و تلاش در حوزه تخصصی خودتون می تونید کتاب ترجمه کنید.

میترا مدیریت ورزشی
خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ب٫ظ

سلام با تبریک
آقای غفوری اگه ارشدو دانشگاه آزاد گرفته باشیم تاثیر منفی تو مصاحبه دکتری میذاره؟البته کارشناسیم دولتی بوده و ارشدم دانشگاه تهران قبول شدم ولی نرفتم و آزاد خوندم

معصومه
خرداد ۱۶, ۱۳۹۴ ۱:۴۰ ب٫ظ

باسلام
لطفا با رتبه برتر رشته ی مدیریت ورزشی دکتری ۹۴ جهت معرفی منابع آزمون مصاحبه بفرمائید.
با سپاس

جهانگیر مینا
اسفند ۱۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب٫ظ

سلام جناب دکتر غفور.مصاحبه شما را خواندم و لذت بردم.بنده معدل ارشدم رشته مدیریت ورزشی ۱۷.۳۷پیام نور قشم سال گذشته فارغ التحصیل شدم و امسال در آزمون دکتری اختصاصی ۶۰درصد زبان ۴۰در صد و استعداد ۲۰ درصد زده باشم چه رتبه ای را برام پیش بینی می کنید.با تشکر فراوان -جهانگیر مینا-فرهنگی شاغل-لیسانس زبان-ارشد مدیریت ورزشی

رییسی
فروردین ۱۳, ۱۳۹۴ ۹:۲۰ ب٫ظ

رتبه زیر ۱۰ می اوری . ببین نفر سوم پارسال زبان صفر زده و استعداد امسال اکثرا زیر ۴۰ درصد میزنند.

علی
دی ۱۴, ۱۳۹۳ ۵:۰۱ ب٫ظ

سلام.خواهشمندیم از دوستان فیزیولوژی ورزشی هم خواهش کنین بیان برا مصاحبه. متشکر

آزاده
آذر ۲۶, ۱۳۹۳ ۱:۳۴ ق٫ظ

سلام
مطالب بسیار مفید و ارزنده ای بود
با آرزوی موفقیت و سربلندی

مدیریت ورزشی
آذر ۱۲, ۱۳۹۳ ۴:۲۷ ب٫ظ

با سلام
از اینکه صادقانه اطلاعاتتونو در اختیارمون قرار دادید بسیار سپاسگزاریم.

علی
مهر ۲۹, ۱۳۹۳ ۸:۱۳ ب٫ظ

با سلام حضور جناب آقای غفوری لطفا از هم دانشگاهی های خودتون که در آزمون دکترای فیزیولوژی ورزشی موفق بودند منابع رو برای من و دوستان بپرسید اگه امکانش هست . با تشکر برات آرزوی موفقیت در مراحل بعدی را دارم

امیر
مهر ۲۳, ۱۳۹۳ ۳:۰۱ ب٫ظ

سلام:
آقای دکترلطفاجزوه هم اگر می شود برای مدیریت ورزشی ذکر کنید . با تشر

پژوه
مهر ۲۳, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق٫ظ

لطفا بارتبه برتر جامعه شناسی مصاحبه نمائید

دیلی وند
مهر ۲۳, ۱۳۹۳ ۷:۴۱ ق٫ظ

سلام مصاحبه خوبی بود خیلی استفاده کردم موفق باشی دکتر

طاها
مهر ۲۳, ۱۳۹۳ ۱:۰۱ ق٫ظ

با سلام و حترام
تشکر فراوان از این که اطلاعات بسیار ارزنده در اختیار ما گذاشتید.
لطفا از آمار در تربیت بدنی اگر منبع خاصی مورد نظرتان هست بفرمائید.
با سپاس

فاطمه
مهر ۲۳, ۱۳۹۳ ۰:۳۲ ق٫ظ

مدبرمحترم اگر ممکن است با رتبه برتر دکتری حقوق خصوصی هم مصاحبه کنید.
بخصوص که با اتفاقات پیش اومده و اعتراض های سال قبل به واضح نبودن منبع برخی سوالات نیاز ضروری می باشد ؛ حداقل من که خیلی سردرگم هستم.

زهرا
مهر ۲۲, ۱۳۹۳ ۹:۵۲ ب٫ظ

لطفا با رتبه برتر اقلیم شناسی مصاحبه کنید با تشکر

روژان
مهر ۲۲, ۱۳۹۳ ۸:۴۶ ب٫ظ

با سلام خدمت مدیریت سایت، لطفاً با رتبه های برتر رشته ریاضی محض نیز مصاحبه بفرمایید.

مرتضی- روانشناسی
مهر ۲۲, ۱۳۹۳ ۱:۰۴ ب٫ظ

با سلام و ادب خدمت مدیریت محترم سایت

لطفا با نفرات برتررشته روانشناسی که رشته پرطرفداری هست و رقابت سنگینی دارد هم مصاحبه بفرمایید
و لطفا اطلاعات مربوط به منابع رو هم لطف لحاظ بفرمائید

شیمی تجزیه
مهر ۲۲, ۱۳۹۳ ۹:۳۱ ق٫ظ

سلام کسی هست رشته شیمی تجزیه باشه خواهش میکنم کسایی که رتبه های خوب در سالهای قبل کسب کردند به ما در معرفی منابع ناب و جامعی که سواللات پوشش میده کمک کنند راه دوری نمیره یاد روزای کنکور خودشون بیفتند ما رو از سردر گمی در بین انبوه مطالب نجات بدن.آیا کسی از بسته های مدرسان شریف استفاده کرده؟موثر؟جزوات چه دانشگاهی خوبه؟خدا خیرتون بده کمکم کنید.

نازی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب٫ظ

با تبریک به آقای غفوری و آرزوی توفیقات روز افزون، مدیر محترم لطفاً با یه رتبه ی تک رقمی از حقوق عمومی مصاحبه کنید.

حسین
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب٫ظ

ضمن تبریک فراوان به ایشون
اگر امکان داره بارتبه برتر امارریاضی هم مصاحبه داشته باشید ممنون

الی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۹:۰۹ ب٫ظ

سلام بهتون تبریک میگم وبراتون آرزوی موفقیت های روز افزون دارم….الی….

رضا مدیریت ورزشی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۸:۱۴ ب٫ظ

با سلام و خسته نباشید و تبریک برای قبولیتون
ببخشید شما از جزوات دانشگاه تهران استفاده نکردید؟ آیا شما صلاح میدونید اون جزواتی که تو دانشکده هست رو بخونمو با تشکر

فیزیولوژی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۵۰ ب٫ظ

سلام اقای غفوری تبریک بابت قبولیتون و کارتون خیلی ارزش مند بوده که با وجو اینکه دو سال روانشناسی خوندید که درسهاش کاملا از مدیریت جدا هست تونستید رتبه دو مدیریت کسب کنید.با توجه به اینکه سوالات سنجش بین تمام گرایش ها یکسان میباشد میخواستم بدونم برای اینکه از سی سوال سنجش حداقل ۲۴-۲۵ تا را زد به نظرتون همین منابعی که معرفی کردید کافیه؟؟و یه سوال هم درباره کتاب راهیان دکتری مدیریت داشتم نویسنده و انتشارات این کتاب چیست من قبلا برای ارشد راهیان ارشد کتاب سنجش رو داشتم ایا این کتاب همون کتابی هست که شما گفتین یا کتاب جدیدی برای دکتری چاپ شده؟

رضا مدیریت ورزشی
مهر ۲۳, ۱۳۹۳ ۸:۳۵ ق٫ظ
پاسخ به  فیزیولوژی

با سلام به فیزیولوزی
کتاب سنجش برای دکتری چاپ شده و این با اونی که شکا میگید فرق می کنه
مولفش هم فکر کنم آقای سید کاووس صالحی و داود حومنیان مال انتشارات آزاده هس
موفق باشید

نازگل-تبدیل انرژی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۳۵ ب٫ظ

مدیر محترم سایت
لطفا با یکی از رتبه های برتر مهندسی مکانیک تبدیل انرژی مصاحبه کنید.

علوی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۴:۵۸ ب٫ظ

سلام و تبریک خدمت آقای غفوری

ببخشید خواهر من کارشناسی محیط زیست برای ارشد می خواد فیزیولوژی شرکت کنه. دروس عملی در دوره ارشد این رشته چقدر هست؟

غفوری
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  علوی

سلام
گرایشهای رشته تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ارشد دروس عملی ندارند فقط احتمالا جهت آشنایی باید چند رشته اصلی تر را بعد از قبولی در مقطع ارشد با کارشناسی ها پاس کنید.

زهرا
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۴:۵۳ ب٫ظ

سلام
ضمن تبریک فراوان به ایشون
اگر امکان داره بارتبه برتر فیزیولوژی ورزش هم مصاحبه داشته باشید ممنون

میثم بیابانی
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۲:۴۳ ب٫ظ

سلام و تبریک به دوست مومن خوبمون … انشاالله به لطف خداوند و شفاعت معصومین علیهم السلام، در باقی آزمونهای زندگی نیز سربلند بیرون بیایید … از طرف هم دانشکده ای های خودت …

غفوری
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۲۵ ب٫ظ

سلام آقا میثم ممنون از لطف شما
منتظر خبر موفقیت شما در کنکور دکتری هستم

Maliheh/ TEFl
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۲:۴۱ ب٫ظ

درود بر شما
بسیار بسیار بهتون تبریک میگم. انشأالله سر بلند و پیروز باشید.
و ما پشت کنکوری ها رو هم دعا کنید…
سپاسگذار

غفوری
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  Maliheh/ TEFl

سلام
انشاالله به لطف خدا و تلاش خودتون موفق خواهید شد

آقکاریز
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب٫ظ

باسلام خدمت دکتر غفوری
ضمن تبریک عید سعید غدیرخم کسب رتبه برتر را در رشته مورد علاقتون به شما و خانواده گرامی تبریک میگم
انشاالله در پناه حق پیروز و سربلند باشید
التماس دعا

غفوری
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  آقکاریز

ممنون و سپاس از لطفتون
امیدوارم شما نیز در تمامی مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید

فاطمه
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق٫ظ

با سلام حضور مدیرر محترم سایت

لطفا با نفرات برگزیده رشته زبان و ادبیات عرب هم مصاحبه بفرمایید.

دکتری حقوق
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق٫ظ

من از مسئول محترم سایت تقاضا میکنم با رتبه برتر دکتری حقوق خصوصی هم مصاحبه کنند.

پریسا
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۹:۵۸ ق٫ظ

سلام آقای دکتر غفوری
بهتون خیلی تبریک میگم و امیدوارم بیش از پیش موفق باشید.:)

غفوری
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  پریسا

ممنونم
امیدوارم شما نیز در تمامی زمینه ها موفق باشید.

فریبا فلسفه
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۹:۰۰ ق٫ظ

سلام با تبریک.
فلسفه چند دفعه درخواست کردیم تورو خداااااااااااااااااااااااا با رتبه برترشون مصاحبه کنید ممنون میشم

پریا2
مهر ۲۱, ۱۳۹۳ ۷:۰۶ ق٫ظ

سلام تبریک میگم
مصاحبه خوب و جامعی بود.
سپاس از مدیریت محترم سایت.