مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

مصاحبه با رتبه برتر آزمون دکتری 93 رشته معماری

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

سمانه یاراحمدی متولد سال 1362، در سال 81 وارد مقطع کارشناسی در رشته مهندسی معماری دانشگاه تهران شده است. ایشان پس از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی در سال 85، در سال 86 وارد مقطع ارشد در رشته معماری منظر گردیده و در سال 89 تحصیل در دانشگاه تهران را به پایان رسانیده است.

وی با شرکت در کنکور دکتری 93 موفق به کسب رتبه 8 در رشته معماری گردیده و پس از سپری کردن مرحله مصاحبه علمی، در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شده است.

Yarahmadi 03

پیاچدی تست: مطالعه برای آزمون دکتری را از چه زمانی آغاز کردید؟

من مطالعه پراکنده در جهت آرمون دکتری را از دی ماه شروع کردم که این مطالعه در بهمن ماه به صورت منظم و با برنامه‌ریزی ادامه پیدا کرد.

پیاچدی تست: میزان مطالعه شما جهت آمادگی برای آزمون به طور متوسط روزی چند ساعت بود؟

در اکثر روزهایی که امکان رفتن به کتابخانه ملی را داشتم، آنجا به طور متوسط روزی 8 ساعت درس می‌خواندم. البته در طول هفته روزهای استراحت نیز داشتم و گاهی اصلاً مطالعه نمی‌کردم.

پیاچدی تست: چه طور شد که پس از فاصله گرفتن از تحصیلات دانشگاهی، تصمیم به شرکت در آزمون دکتری گرفتید؟

من پس از فارغ‌التحصیلی مشغول به فعالیت حرفه‌ای شدم و یک سال بعد از آن، امکان تدریس در دانشگاه آزاد برای من فراهم شد که با شروع تدریس به این کار علاقمند شدم و احساس کردم که برای موفق شدن در این زمینه نیاز هست که مطالعات خودم را عمیق‌تر کنم و با تحصیل در دوره دکتری درک خودم را در زمینه معماری این امکان برایم فراهم می‌شد. بنابراین می‌توانستم در انتقال مطالب به دانشجویان تأثیرگذارتر عمل کنم.

پیاچدی تست: منابع مورد نیاز جهت کسب آمادگی برای کنکور را چگونه شناختید؟

با جست‌وجو در سایت‌های مرتبط که به معرفی منابع امتحان می‌پردازند و همچنین بررسی آزمون‌های سال های قبل.

پیاچدی تست: برای مطالعه دروس زبان و استعداد تحصیلی چقدر زمان گذاشته بودید؟

بنده قبلاً در آزمونGRE  و TOEFL شرکت کرده بودم و فقط برای آزمون مروری کوتاه برای زبان داشتم. برای آشنایی با سؤالات استعداد تحصیلی نیز تست‌های آزمون‌های سال‌های گذشته را بررسی و حل کردم.

پیاچدی تست: بعد از کنکور در مورد سطح آزمون و نتیجه احتمالی خودتان چه فکر می‌کردید؟

با وجود این که آزمون سال 93 با سال‌های گذشته فرق‌های اساسی داشت (به عنوان مثال، برای اولین بار سؤالاتی از مبحث روش تحقیق در کنکور مطرح شد)، بعد از امتحان احساس رضایت داشتم و احتمال قبولی خود را بالا می‌دانستم. به خصوص به دلیل این که در بخش زبان و استعداد تحصیلی نسبت به بقیه شرکت‌کنندگان با زمان‌بندی صحیح وقت کم نیاورده بودم.

پیاچدی تست: رزومه شما جهت شرکت در مرحله مصاحبه علمی چه بود؟

من دارای یک مقاله علمی- پژوهشی، یک مقاله همایشی، چهار مقاله علمی- ترویجی و همکاری در چاپ کتاب هستم. در دوره تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد جزو دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان بودم. همچنین دارای سابقه تدریس و مدرک زبان نیز بودم.

پیاچدی تست: برای مصاحبه‌ به کدام دانشگاه‌ها دعوت شدید و هر یک به چه نحوی برگزار شد؟

من پنج دانشگاه را به ترتیب برای مصاحبه انتخاب کردم: 1. دانشگاه تهران؛ 2. دانشگاه شهید بهشتی؛ 3. دانشگاه تربیت مدرس؛ 4. دانشگاه علم و صنعت؛ 5. دانشگاه هنر

به طور کلی در مصاحبه هر دانشگاه موارد مشترکی وجود داشت بدین ترتیب که در بدو ورود شخص چند دقیقه وقت دارد که در حضور اساتید به معرفی خود بپردازد و هدف خود را از ورود به دوره دکتری شرح دهد و در این بین هر دانشگاهی روی یک مسأله خاص تأکید بیشتری دارد.

اولویت اول: دانشگاه تهران

در دانشگاه تهران هدف اصلی از سؤالات، پی بردن به علت تحصیل دوره دکتری بود. این هدف می‌توانست علاقه به تدریس یا پژوهش و یا هر چیز دیگری باشد. ضمناً در مصاحبه دانشگاه تهران، آزمون کتبی نیز برگزار شد.

اولویت دوم: دانشگاه شهید بهشتی

سؤالاتی که بخش اصلی مصاحبه در این دانشگاه را تشکیل می‌دادند، پروپوزال داوطلب جهت پژوهش در دوره دکتری بود و سؤالاتی از قبیل فرضیه و سؤال تحقیق، ضرورت و روش انجام آن پرسیده می‌شد.

اولویت سوم: دانشگاه تربیت مدرس

در این دانشگاه مصاحبه در چند مرحله انجام می‌شد، در مرحله اول مدارک علمی بررسی می‌شد. در مرحله دوم سؤالات زبان به صورت تخصصی و عمومی شامل لغات تخصصی رشته معماری و صحبت به صورت مکالمه با استاد حاضر صورت می‌گرفت. همچنین خلاصه پروپوزال تز دوره دکتری نیز باید به انگلیسی بیان می‌شد. بعد از آن سوابق کاری و حرفه‌ای بررسی می‌شد. در مرحله آخر نیز سؤالات تخصصی در زمینه پروپوزال دوره دکتری، روش تحقیق، نحوه رفرنس‌دهی مطرح می‌شد.

اولویت چهارم: دانشگاه علم و صنعت

در مصاحبه این دانشگاه بیشتر در مورد معرفی خود داوطلب و پروپوزال سؤال شد و در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها، مصاحبه کوتاهی بود و سؤالات زیادی پرسیده نشد.

اولویت پنجم: دانشگاه هنر

در این دانشگاه نیز تأکید اصلی و بخش عمده سؤالات به هدف از شرکت در دوره دکتری و پروپوزال اختصاص داشت.

پیاچدی تست: چه توصیه‌ای برای دوستان خود که داوطلب کنکور 94 هستند، دارید؟

من به دوستان عزیزی که قصد شرکت در آزمون دکتری 94 هستم توصیه می‌کنم که ابتدا در تصمیم خود برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری مصمم شوند و پس از تعیین هدف مشخص، تمام تلاش خود را برای مطالعه هدفدار دروس به کار ببرند.  همچنین همزمان با درس خواندن برای کنکور به تقویت رزومه علمی خود بپردازند، زیرا که مواردی مانند تألیف و چاپ مقاله و همچنین دریافت مدرک زبان زمان‌بر بوده و رسیدن به آنها بعد از کنکور و اعلام نتایج تقریباً غیرممکن است. پس بهتر است برای همه اینها برنامه‌ریزی داشته تا بتوانند همزمان از عهده همگی برآیند.

پیاچدی تست: چه منابعی جهت آزمون دکتری مطالعه کردید؟

–         سازه در معماری، دکتر گلابچی

–         درک رفتار سازه‌ها، دکتر گلابچی

–         معمار، مهندس، ساختار، دکتر گلابچی

–         سیستم‌های ساختمانی آینده، دکتر گلابچی

–         نانوفناوری در معماری و مهندسی ساختمان، دکتر گلابچی

–         معماری دیجیتال، دکتر گلابچی

–         جزئیات ارتقا‌دهنده معماری، دکتر گلابچی

–         فناوری‌های نوین ساختمانی، دکتر گلابچی

–         طراحی ساختمان‌های بلند، دکتر گلابچی

–         معماری آرکی تایپی، دکتر گلابچی

–         درآمدی بر هویت اسلامی در معماری، عبدالحمید نقره کار

–         سبک‌شناسی معماری، محمد کریم پیرنیا

–         مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب، وحید قبادیان

–         از زمان و معماری، منوچهر مزینی

–         آشنایی با معماری جهان، ابراهیم زارعی

–         و جزوات دانشگاهی اساتید دانشگاه تهران

Yarahmadi 01

Yarahmadi 02

ثبت‌نام
باخبرم کن!

82 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
sevda
اسفند ۷, ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰ ب٫ظ

با سلام. یه سوالی که بعد از دیدن اکثر کارنامه ها نظر منو به خودش جلب میکنه اینه که چه جوری میشه یه نفر که معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشدش به ۱۹ نمیرسه اونوقت معدل موثرش ۱۹ به بالاست. اصلا این کارنامه ها واقعی هستن؟!!!!!!!!!!!!!

سعید
فروردین ۳۰, ۱۳۹۶ ۸:۳۴ ب٫ظ

با سلام خانم دکتر
با رتبه۲۷۷ معماری۲۵۰۲ و آخرین مجاز۴۹۵ پیشنهاد شما برای انتخاب رشته کدوم دانشگاهه. یا اصلا قبول نمیشم.لطفا راهنمائی بفرمائید.

marya
آبان ۱, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق٫ظ

سلام خانم دکتر سمانه و خانم دکتر مهسای عزیز با سلام و آرزوی موفقیت بیش از پیش برای شما عزیزان و دیگر دوستان ….سوالی داشتم من سالها درگیر کار اجرایی و دولتی ….تدریس ( حق التدریس)بودم ….البته به جهت کارم مطالعات پراکنده هم داشته ام دو سال قبل هم در آزمون دکتری شرکت کرده ام اما این تردیدو سوالی دارم که پذیرفته شدن در مصاحبه دکتری سراسری محدودیت سنی نداره ( بالای ۴۰ سال ) . ضمنا من فارغ التحصیل ارشد پیوسته معماری از دانشگاه شهید بهشتی هستم . ممنون میشم صراحتا پاسخ بفرمایید .

یونس
خرداد ۶, ۱۳۹۵ ۳:۲۳ ب٫ظ

سلام خانم دکتر یاراحمدی ضمن تبرک به شما بابت موفقیت در زمینه درسی و تشکر بابت پیگیرهای و پاسخگوی شما ،بنده در حال آماده کردن پایان نامه ارشد هستم میشه یک لطفی بکنین و یک مشاوره بدین به بنده بگین من برای شروع از کجا استارت درسی بزنم در ضمن بنده زبانم خیلی ضعیفه .ممنون میشم از شروع تا پایان را توضیح بدین با تشکر

احسان
اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۵ ۶:۱۷ ب٫ظ

با عرض سلام و خدا قوت…
میشه ازتون بپرسم ضرایب دروس دکتری چنده،ممنون میشم ج بدید

امیر
فروردین ۱۶, ۱۳۹۵ ۸:۴۷ ب٫ظ

با سلام. با رتبه ۸۱۳ در کنکور دکتری معماری ۹۵ مجاز شدم. آیا شانسی برای قبولی در دانشگاه روزانه دارم؟ بهترین کار ممکن چی هست که انجام بدم قبل و بعد از مصاحبه؟ ممنون

مونا به مهسا جون
اسفند ۲۶, ۱۳۹۴ ۱:۲۵ ب٫ظ

سلام .مهسا خانوم میشه بفرمایید ترازتون چند بود؟یا اگه ترازتون یادتون نیست میشه بفرمایید معدل موثر و درصداتون دقیقا چند بود؟ممنون

با سلا
دی ۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ب٫ظ

با سلام و خسته نباشید در مورد جزوات اساتید دانشگاه تهران رو چطور می تونم تهیه کنم

معماری
دی ۹, ۱۳۹۴ ۳:۰۴ ب٫ظ

خانوم یاراحمدی فرمودن که برای منابع، علاوه بر کتابهای معروف ، جزوات دانشگاه تهران رو هم خونده ن
ماها که دانشگاه تهران نیستیم این جزوات رو چجوری میتونیم تهیه کنیم?

مهسا
فروردین ۱۵, ۱۳۹۵ ۴:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  معماری

به بخش کپی و تکثیر دانشکده ی مربوطه ی دانشگاه تهران تشریف ببرید و جزوات را بخواهید.

شرمین
آذر ۴, ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب٫ظ

سلام دکتر خسته نباشی
من دانشگاه ازاد خوندم با معدل ۱۵ فارغ التحصیل شدم ایا میشه تو دانشگاه سراسری دکترا قبول شم

مهسا
فروردین ۱۵, ۱۳۹۵ ۴:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  شرمین

بدون شک با رتبه ی خوب و رزومه ی قوی

علاقه مند
آبان ۹, ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ب٫ظ

با سلام خدمت مهسا جان و خانم یار احمدی عزیز، راستش تقریبا شروع کردم به مطالعه برای کنکور دکتری، دوره قبل بدون هیج امادگیه کنکور دادم و تخصصی و استعداد رو ۳۳ زدم البته استعداد رو هم وقت کم اوردم و به زبان اصلا نرسیدم، وضعیتم در مورد منابع هم به این صورت هست که چون برای ارشد خیلی خوب خوندم بنابراین الان با منابع تخصصی واقعا مشکل انچنانی ندارم، فقط تمام ترسم از درس زبان هست، در واقع اصلا زبانم قوی نیست و هیچ مدرکی هم در این زمینه ندارم، و الان که دارم درس میخونم همش به زبان فکر میکنم که ضعیفم و استرس میگیرم و حس میکنم وقت گذاشتنم بی فایده است…. ببخشید که طولانی شد اگه جوابم رو بدین ممنون میشم…

مهسا
آبان ۱۲, ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  علاقه مند

سلام
دوست خوبم واقعیت اینه که زبان در کنکور دکتری برای رشته معماری اهمیت زیادی داره، چون خیلی رتبه های خوب زبان رو خوب میزنن. ضمن این که در مقطع دکتری هم به شدت نیازمند به زبان بلد بودن هستین. به نظرم کتاب رایگان سایت که از صفحه زبان عمومی قابل دانلوده رو مطالعه کنید و بعد هم کتاب زبان عمومی انتشارات کتابخانه فرهنگ. فعلا روی اینها متمرکز بشید تا کنکور بتونید خوب عمل کنید. البته کتاب های ۵۰۴ واژه ضروری و لغات ضروری تافل هم کنارش حتما بخونید.
در مجموع تلاش کنید برای ارتقای سطح زبان تون.
و یادتون باشه همه چیز ممکنه!

سیروس نصرتی
مهر ۲۴, ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ب٫ظ

با سلام خدمت خانم دکتر یاراحمدی:
دارم برای آزمون ارشد آماده میشم.ولی لیست منابع خیلی زیاده شما میتونید من راکمک کنید چندتا منابع قوی بهم معرفی کنید.وبرای قبولی ارشد علاوه بر مطالعه منابع چه کارهای دیگه هم باید انجام بدم.
ممون میشم اگه جواب بدید

مهشید
مهر ۱۱, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ب٫ظ

سلام. خواهش میکنم اگر ممکنه به من بگید که آیا آزمون دکتری معماری، بخش اسکیس هم داره یا نه؟

سپیده
شهریور ۱۴, ۱۳۹۴ ۷:۳۲ ب٫ظ

سلام.آیا من لیسانس و فوق لیسانس رشته غیر معماری دارم.آیا امکان داره در دکترای معماری دانشگاه آزاد شرکت کنم?

مهشید
مهر ۱۳, ۱۳۹۴ ۰:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  سپیده

سلام.
در مورد سراسری میدونم که چنین امکانی وجود نداره.
آزاد رو نمیدونم اما بدون داشتن هیچ سابقه ای، قطعا مرحله مصاحبه خیلی دشوار میشه.
ضمنا مدرک دکتری به تنهایی منجر به پروانه نظام مهندسی نمیشه

مینا
خرداد ۸, ۱۳۹۴ ۵:۲۵ ب٫ظ

خانم یار احمدی
با سلام و آرزوی موفقیت برای شما می خواستم ببینم این تحلیل بنای مصاحبه دانشگاه تهران به چه صورت بوده است؟
با تشکر

محمد
خرداد ۷, ۱۳۹۴ ۶:۱۵ ب٫ظ

لطفا درباره کنکور دانشگاه ازاد و منابع اش مطلب بزارین.مرسی

زهره
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۴ ۸:۳۸ ق٫ظ

به نظرتون با رتبه ۱۰۵ ،جلسه مصاحبه شبانه دانشگاه بین المللی قزوین و دانشگاه یزد برم؟

زهره
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۴ ۸:۳۵ ق٫ظ

سلام خسته نباشید
به نظرتون نامه مدیر گروهی من (ساعتی) آیتم مثبت روز مصاحبه ست یا منفی؟

زینب
دی ۱۱, ۱۳۹۳ ۴:۴۳ ب٫ظ

با سلام خدمت خانم یاراحمدی و تبریک برای موفقیتشون ،ممنون میشم بفرمایید برای مبانی نظری مطالعه چه منابعی رو توصیه می کنید؟

مهسا
دی ۱۱, ۱۳۹۳ ۵:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  زینب

زینب جان تا سال ۹۲، برای مبانی نظر خوندن کتاب های نصر و نقره کار از واجبات بود. اما سال گذشته خیلی کم از این کتاب ها سوال اومد. کسی هم منابع رو نمیدونه فکر کنم. سعی کن با نگاه کردن به سوالات ۹۳، منابع رو پیدا کنی

ناامید
آذر ۲۶, ۱۳۹۳ ۹:۰۱ ب٫ظ

سلام مهسا جان و سمانه جان من دارم خودما برا کنکور اماده میکنم ولی لیسانس و فوق را دانشجو دانشگاه ازاد بودم..به نظرتون تو مصاحبه اینارو مد نظر میگیرن و منو رد میکنن چون دوستای زیادی بهم میگن وقتم را صرف دولتی نکنم تو رو خدا صادقانه بهم بگید واقعا دانشجو دانشگاه ازاد مصاحبه رد میشه؟

مهسا
آذر ۲۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  ناامید

سلام دوست خوبم. اولا این چه اسمی ه آخه؟! الان وقت ناامیدی نیست! الان فقط وقت تلاشه! این از این! دوم این که من بارها گفتم، تو مصاحبه دکتری خیلی آیتم ها مطرح ه! مثل موضوعی که برای تز دکتری مطرح میکنید! مثل رتبه مرحله کتبی! مثل رزومه آموزشی و پژوهشی و حتی حرفه ای! پس بیخیال این حرفها بشید و بشینید درس بخونید که به امید خدا رتبه خوبی بدست بیارید.

رها- مهندسی شیمی
آذر ۱۱, ۱۳۹۳ ۸:۵۰ ب٫ظ

سلام به همه ی بچه های معماری مخصوصا خانوم دکترا سمانه خانم و مهسا خانوم
امیدوارم هر جا هستین سالم و سلامت باشین
یه راهنمایی میخواستم برای خوندن درس استعداد تحصیلی
شماها که ماشالا این درستونو در حد خیلی خوب زدین میشه راهنمایی کنید که چه جوری این درسو بخونم؟!!
کتاب مدرسان شریف رو گرفتم حجمش خیلی زیاده نمی تونم همشو بخونم:( نمی دونم از کجاش شروع کنم که بتونم یه نتیجه ی خوبی توی این درس بگیرم.
پارسال که همینجوری شرکت کردم در حد ۲۵ درصد این درسو زدم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

مهسا
آذر ۲۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب٫ظ

ببخش رها جان. تازه دیدم کامنتت رو. عزیزم من فقط همه سوالات استعداد دکتری ۹۲ رو مرور کردم و فضای سوالات دستم اومد. اصلا سخت نیست. پارسال خیلی خوب زدی بدون آمادگی! مطمئن باش با وقت گذاشتن، درصد بهتری کسب خواهی کرد.

سارا( معمار)
آبان ۱۱, ۱۳۹۳ ۹:۳۶ ب٫ظ

سلام مهسا جان
شما اطلاعاتی درباره مرکز پژوهشی نظر دارید؟

مهسا
آبان ۱۱, ۱۳۹۳ ۹:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  سارا( معمار)

نه متاسفانه عزیزم. چیزی نمیدونم.

سارا( معمار)
آبان ۱۱, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

مرسی عزیزم
نمیدونم برا مصاحبه اش برم یا نه!

سارا( معمار)
آبان ۱۱, ۱۳۹۳ ۸:۲۹ ب٫ظ

سلام
کسی از دوستان برا مرکز پژوهشی نظر دعوت شده؟

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۱:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  سارا( معمار)

سلام. مرکز پژوهشی نظر یک موسسه خصوصی هستش که مدیرش آقای دکتر منصوری مدیر گروه منظر دانشگاه تهرانه. اساتید دیگه هم از دانشگاههای دیگه از جمله بهشتی. مدرس و امام خمینی قزوین با این مرکز همکاری میکند. مجله علمی پژوهشی باغ نظر و علمی ترویجی منظر اینجا چاپ میشن. اینجا دوره دکتری پژوهش محور برگزار میکنند که شهریه هم داره ولی با قرارداد های پژوهشی که با سازمان هایی مثل شهرداری یا زیباسازی میشه بست مثل اینکه قابل پرداخت هست. موفق باشید.

سارا( معمار)
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۶:۰۱ ب٫ظ

ممنون از راهنماییتون
به نظر شما شبانه شهرستان بهتره یا این مرکز؟ میدونید که شهریه اش از شبانه بیشتره یا نه؟ من رتبه ام حدود صد شده و جزو نفرات اول دعوت شده ظرفیت شبانه و روزانه که ۴۵ نفر بوده یعنی خیلی ها این مرکز را انتخاب نکردن یا با استعداد درخشان قبول شدن یا آزاد علوم تحقیقات تهران رفتند!

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۵, ۱۳۹۳ ۱:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  سارا( معمار)

خوب خیلی ها مثل شما این مرکز رو نمیشناسند. تا اونجا که میدونم دکتری توی این مرکز پژوهش محور برگزار میشه و شهریه اش از شبانه بیشتر نیست. شاید معادل شبانه باشه دقیقا نمیدونم. انتخاب بین اینجا و شبانه شهرستان خیلی شخصی و سلیقه ای هستش و هر کسی با توجه به شرایط خودش باید تصمیم بگیره. چیزی که من در مورد این مرکز میدونم پژوهش در این مرکز قوی هست و با ارگان های دولتی هم روابط کاری خوبی دارند. فیلد اصلی کارشون هم بحث های مبانی نظری. معماری منظر و بحث های شهری هستش که باید دید مورد علاقه شما هست یا خیر؟

اسما
آبان ۱۰, ۱۳۹۳ ۶:۵۵ ب٫ظ

چون شما گفتید مجموعا اخه منم پارسال همینقدر زدم ۲۵ درصد زبان و ۲۴ درصد استعداد هیچی نشدم

اسما
آبان ۱۰, ۱۳۹۳ ۶:۵۳ ب٫ظ

سلام مهسا جان شما زبان و استعداد را هر کدوم به تنهایی چند زدید و چه چیزهایی مطالعه کردید

مهسا
آبان ۱۰, ۱۳۹۳ ۸:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  اسما

مجموعا؟ ینی چی؟ متوجه منظورت نشدم عزیزم. من هم تخصصی، هم زبان، هم استعداد رو ۵۰ زدم! برای زبان، تافل لانگمن، ۵۰۴ واژه، لغات ضروری تافل و ۱۱۰۰ رو تا حدودی خونده بودم + سوالات سالیان گذشته. برای استعداد هم کلاس های انلاین انجمن همین سایت رو شرکت کردم. همین. سر جلسه هم وقت کم آوردم، وگرنه مطمئنم حداقل توی درس استعداد درصد خیلی بهتری کسب میکردم.

فرید
آبان ۹, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب٫ظ

خانم یاراحمدی لطفا جواب مارا هم بدهید.منبع زبان برای آزمون دکتری چیه؟

مهسا
آبان ۱۰, ۱۳۹۳ ۷:۱۵ ق٫ظ
پاسخ به  فرید

آقای فرید ایشون تو کامنتها گفتن که به دلیل آمادگی برای آزمون تافل، برای آزمون دکتری به طور خاص نخوندن. برای گرفتن سوالتون فکر کنم بهتره به صفحه منابع زبان همین سایت مراجعه کنید.

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۱:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  فرید

سلام . همونطوری که توی مصاحبه گفتم من زبان رو قبلا برای امتحان تافل و GRE خونده بودم و برای امتحان دکتری فقط دوره کردم. و زبان دکتری خیلی به سطح زبان هرکسی بستگی داره ولی به نظرم برای لغات ۵۰۴ وEssential words که ضروری هستند بعد ازون هم ۱۱۰۰ رو باید مطالعه کرد. گرامر هم موسسات کنکوری کتاب های خلاصه دارند که به نظرم خوب هستند.

ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﻣﻬﺴﺎﺟﻮﻥ
آبان ۹, ۱۳۹۳ ۲:۲۷ ب٫ظ

ﺳﻼﻡ ﻣﻬﺴﺎﺟﻮﻥ
ﻣﻦ ﻫﺪﻳﻪ ﻫﺴﺘﻢ.ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﻣﻨﻈﺮ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺷﻬﻴﺪﺑﻬﺸﺘﻴﻢ.ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺭﺗﺒﻢ ﺷﺪ۱۱۴.ﺍﺧﺘﺼﺎﺻﻲ ﺭﻭ۴۹ﺯﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ۲۰ﺩﺭﺻﺪﺯﺑﺎﻥ ﻭ۳۵ﺩﺭﺻﺪﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩ ﺭﺗﺒﻢ ﺑﺪﺷﺪ.
ﻭﺍﻗﻌﺎﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻴﻜﺎﺭﻛﻨﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺩﺭﺱ.ﻭﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺠﻮﺭﻱ ﺑﺎﻳﺪﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﻛﻨﻢ ﻭﻧﺴﺒﺖ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺩﺭﻭﺱ ﺗﺨﺼﺼﻲ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺩﺭﺱ ﭼﺠﻮﺭﻱ ﺑﺎﺷﻪ.:-(
ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﻫﻤﻪ ﻛﺘﺎﺑﺎﻱ ﮔﻼﺑﭽﻴﻮﺧﻮﻧﺪﻡ.ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻧﻈﺮﻳﻢ ﻧﺰﺩﻳﻚ ۶ ۷ﺗﺎﻛﺘﺎﺏ ﺧﻮﻧﺪﻡ.ﻭﻟﻲ ﺁﺧﺮﺵ ﻫﻴﭽﻲ ﻛﻪ ﻫﻴﭽﻲ…:-(

مهسا
آبان ۹, ۱۳۹۳ ۳:۴۵ ب٫ظ

سلام عزیزم.منم درصد اختصاصی همین بود. درصد ۴۹ واسه تخصصی خیلی خوبه! اصلا ناامید نباش! کتابهای گلابچی رو همه شون رو بخون! از روش تحقیق هم با توجه به سوالات سال گذشته غافل نشو! من زبان و استعداد رو ۵۰ زدم. من با توجه به درصدهای دوستانم، متوجه شدم تو رشته معماری زبان و استعداد خیلی تأثیرگذار بوده! ببین اولا استرس نداشته و ناامید نباش. دوما واسه زبان تجربه من میگه ۵۰۴ و لغات ضروری تافل رو خوب بخون و مسلط بشو. ۵۰۴ نه فقط واژه های اصلی، واژه های متن رو هم بخون. به غیر از این دیگه نخون، چون زیاد معلوم نیس منابع سایر لغات کجاست. پس وقت نذار. از خوندن ریدینگ غافل نشو. خیلی خیلی مهم ه و نمره آور. گرامر هم که جای خود داره. یه سر به صفحه منابع زبان همین سایت بزن، بچه ها راهنمایی کردن. ببین من تو استعداد تحصیلی خیلی خوب به سوالات جواب میدادم، اما سر جلسه وقت کم آوردم و دیدم که همه کسانی که زبانشون خیلی خوب بوده، وقت گذاشتن رو استعداد و درصد استعدادشون هم خوب شده. واسه استعداد هم سوالات سالهای قبل رو خوب حل کن. اگه دقت کنی، همین کافی ه. خیلی خیلی روی سرعتت کار کن. موفق باشی دوستم. سوالی داشتی بپرس بازم :)

ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﻣﻬﺴﺎﺟﻮﻥ
آبان ۹, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

ﺳﻼﻡ ﻣﻬﺴﺎﻱ ﻋﺰﻳﻴﺰﻡ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻛﻪ ﺍﻳﻨﻘﺪﺑﺎﺣﻮﺻﻠﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻱ
ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ.ﻣﻦ ۵۰۴ ﻭ ﺍﺳﻨﺸﻴﺎﻝ ﻭﺭﺩ ﺗﺎﻓﻞ ﺭﻭﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺧﻮﻧﺪﻡ.ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﻪ ﺩﺭﺣﺪﺗﺴﻠﻂ ﻛﺎﻣﻞ ﻭﺍﺻﻼﻫﻢ ﺗﺴﺖ ﺯﺑﺎﻥ ﻛﺎﺭﻧﻜﺮﺩﻡ.ﺍﻻﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺪﻥ۱۱۰۰ﻭﺍﮊﻩ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﻛﺪﻳﻨﮓ.ﻳﻪ ﻓﺎﻳﻠﻲ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻳﻪ ﺳﺎﻳﺖ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﻛﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ۱۱۰۰ﻭﺍﮊﻩ ﺭﻭ ﻛﺪﻛﺮﺩﻩ ﻭﺣﻔﻆ ﻛﺮﺩﻧﺸﻮ ﺭﺍﺣﺖ.ﺑﻨﻈﺮﺕ ﻧﺨﻮﻧﻢ ﻳﻌﻨﻲ؟
ﺁﺧﻪ ﻭﻭﻛﺐ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺨﺘﺘﺮﺍﺯﺍﻭﻥ ﺩﻭﻛﺘﺎﺑﻪ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻲ:-(
ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﮕﻪ.ﺍﻣﻜﺎﻧﺶ ﻫﺲ ﻛﻪ ﺭﺗﺒﺘﻮﺑﮕﻲ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻭﺍﻳﻨﻜﻪ ﻛﺠﺎﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻱ؟ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ..;-)
ﻭ ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻬﺴﺎﻱ ﭘﻴﺞ ﺯﺑﺎﻥ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺩﻛﺘﺮﺍﻳﻲ؟
ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻣﻔﻴﺪﻭﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻛﻨﻨﺪﺕ ﻋﺰﻳﺰﻡ:-*:-*

مهسا
آبان ۱۰, ۱۳۹۳ ۸:۴۱ ق٫ظ

سلام عزیزم. خواهش. ببین اول که اون دو کتاب رو مسلط بشو. خوندن ۱۱۰۰ هم مسلما خالی از لطف نیست، به شرطی که وقت زیادی ازت نگیره در حدی که به خوندن گرامر و ریدینگ نرسی! چون با شرایط موجود نمره آورتر هستن! آره عزیزم میدونم ووکب کنکور سخت تره، ولی این رو بهت بگم که اون ووکب های سخت خیلی هاش از تو ۱۱۰۰ هم نیست! من ۳۶ شدم و دانشجوی تربیت مدرس هستم. و بله، همونم!

ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﻣﻬﺴﺎﺟﻮﻥ
آبان ۱۰, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﺖ
ﺍﻳﺸﺎﻻﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ ﻭﻫﻤﻴﺸﻪ ﺷﺎﺩﻭﺳﺎﻟﻢ…:-*:-*

جامعه شناس
آبان ۹, ۱۳۹۳ ۱:۱۸ ق٫ظ

با ارزوی موفقیت برای خانم یار احمدی

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۱:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  جامعه شناس

خیلی ممنون. من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.

رضا - مهندسی شیمی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۸:۰۹ ب٫ظ

سلام خانم یاراحمدی

به شما و خانواده گرامیتون از صمیم قلب تبریک میگم، امیدوارم در همه عرصه های زندگی همچون تحصیل سربلند باشید و باعث افتخار ایران زمین …
در کنار نکات فراوانی که در مصاحبه شما وجود داره یک سوال دارم که میخوام اگر امکانش باشه نظرتون رو در موردش بدونم و اونم اینکه:
درسته ظرفیت روزانه رشته شما کلا محدود (حدودا ۳۲ نفر) بوده اما همون دو انتخاب اول شما جمعا ۸ نفر روزانه پذیرش داشتند، فکر میکنید چرا در دو انتخاب اولتون پذیرفته نشدید؟
شما دانشجوی دانشگاه تهران بودید هر دو مقطع، رتبه ۸ آورید و رزومه خوبی هم داشتید!
راستش فکر کنم پیدا کردن جواب همچین سوالاتی بتونه به داوطلبین سال های آینده بیشتر کمک کنه و دید بازتری به دوستان بده…
امیدوارم جواب این سوالات باعث انگیزه بیشتر دوستان بشه نه اینکه باعث ناامیدیشون بشه!
برخی از دوستان به اشتباه تصور میکنند که اگر جای شما میبودن باید قطعا دانشگاه تهران پذیرفته میشدن و درغیر اینصورت اصلا شانسی برای خودشون قائل نیستند، اما با دیدن نتیجه شما میبینیم که همچین تصوری همیشه هم درست نیست …
البته احتمالات زیادی رو میشه بیان کرد اما دوست دارم نظر خود شما و سایر دوستان رو هم بدونم …

باتشکر و تبریک مجدد، رضا

مهسا
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۸:۵۰ ب٫ظ

سلام مجدد. من هم مثل خانوم یاراحمدی در دانشگاهی که مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (شهید بهشتی) تحصیل کردم، قبول نشدم. اگه بخوام صادقانه برخورد کنم، اگر چه نحوه مصاحبه به نظرم اصلا منطقی نبود و همه توانایی های داوطلب سنجیده نمی شد، اما یک دلیل مهم ش، عملکرد ضعیفم در اون مصاحبه بود! و خیلی سخته، اما باید بگم واقعا جای شکر داره که اساتید چون من دانشجوی اونجا بودم، چشمهاشون رو به روی عملکردم نبستند. باید این رو بپذیریم که اگر چه چیزی که فرمودید، شاید بی تاثیر نباشه، اما واقعا همه دلیل برای قبولی یک فرد در یک دانشگاه نیست!

رضا - مهندسی شیمی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۹:۱۱ ب٫ظ

ممنونم مهساخانم بابت جواب صادقانتون و به این روحیه شما آفرین میگم :)

دقیقا هدفم از پرسیدن این سوال هم همین بود، امیدوارم داوطلبین آینده هم جواب شما رو ببینند و امیدوار باشند که هنوزم عدالت وجود داره!

بابت تبریک بابت انصاف و واقع بینیتون …

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۱:۴۱ ب٫ظ

سلام. ممنون از لطفتون. من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم.
گرایش من در کارشناسی ارشد منظر بوده و دو دانشگاه انتخاب اول من یعنی تهران و بهشتی در دوره دکتری اساتیدی ندارند که رو ی این گرایش کار کنند و برعکس دانشگاه تربیت مدرس و علم و صنعت به این گرایش اهمیت میدن. من هم پروپوزال و تمام مقالاتم در این حوزه بوده. من شخصا علت قبول نشدنم در این دو دانشگاه رو این میدونم.

فرید
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۳:۵۴ ب٫ظ

تبریک میگم خانم دکتر یار احمدی.لطفا بفرمایید منبع زبان آمون دکتری چیه؟

حدیث
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۲:۰۴ ب٫ظ

با سلام وخسته نباشد لطفا با رتبه برتر رشته زمین شناسی-آبشناسی نیز مصاحبه و در مورد منابع سوال پرسیده شود
با تشکر

ساناز
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق٫ظ

با سلام وتبریک به خانم یار احمدی
من وقتی مصاحبه های رتبه های برتر رو میخونم اکثرا میگن دو یا سه ماه به کنکور و اونم روزی میانگین ۷ تا ۸ ساعت مطالعه داشتن واقعا همین قدره؟ یا بیشتره و عنوان نمیشه.
چون درسته کنکور خیلی هم وحشتناک نیست ولی به نظر من برای رقابت در کنکور دکتری که بهتره بگیم المپیک علمی اکثرا خوبن مطالعه و تدریس دارن پس چطور به دلیل اشتغال، وقت کم میارن و بابا دو سه ماه خوندن مجاز هم نمیشن
من به عینه دیدم، به هر حال حجم دروس زیاده و مطالب را عمقی باید خواند
ممنون اگر پاسخ بدید دوستان

روابط بین الملل
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۴:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  ساناز

منم با شما موافقم.رشته ی من حدود ۳۵ منبع اصلی داره و هرچی حساب کتاب میکنم میبینم واقعا وقت نمیکنم این ها رو بخونم،زبان بخونم،مقاله بنویسم ،رزومه قوی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!

مهسا
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۵:۰۶ ب٫ظ

دلیل تفاوت تو زمان مطالعه چند تا چیز میتونه باشه، یکی ش پایه درسی هستش. در هر حال همه ماها تو دوران تحصیل به یک اندازه وقت نگذاشتیم و مطالعه بیشتر تو دوران تحصیل منجر به نیاز به مدت زمان کمتری برای آمادگی آزمون دکتری میشه. این اصلا به معنای توانایی بیشتر و کمتر نیست! به معنی زمانی هستش که بعضی ها از قبل به خوندن دروس تخصصی اختصاص دادن، و بعضی از دوستان این کار رو نکردن و حالا باید وقت بیشتری بگذراند. موضوع دوم این هست که تو بعضی رشته ها، منابع آزمون ارشد و دکتری خیلی نزدیک به هم هستش و عملا کسی که برای آزمون ارشد خوب درس خونده، الان کارش ساده تره و به وقت کمتری نیاز داره. مورد دیگه تدریس هستش. مشخص ه وقتی کسی درسی رو تدریس میکنه که از منابع آزمون دکتری هستش، به مراتب کار ساده تری در پیش داره. یه مورد دیگه هم اینه که خیلی وقتها دانشجوهای دانشگاه های تهران از حضور اساتید طراح سوال بهره مند بودن و خب مسلما از دانسته های ایشون و شیوه طرح سوال توسط اونها بیشتر آگاه هستن.

المیرا
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۷:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

مهسا جان شما کنکور پذیرفته شدید؟

مهسا
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۸:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  المیرا

بله المیرا جان، دانشجوی دکترای معماری یکی از دانشگاه های تهران هستم و میزان مطالعه ام برای دروس تخصصی در مجموع شاید بیش از یک ماه نبود.

رضا - مهندسی شیمی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۷:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

سلام

مهساخانم توضیحاتتون عالی بود

مهسا
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۸:۰۶ ب٫ظ

سلام. ممنون آقا رضا، سلامت باشید.

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۱:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  ساناز

سلام. ممنون از لطفتون. من در مورد زمانی که برای مطالعه گذاشتم صادقانه جواب دادم و واقعا بیشتر ازون نبوده. همونطوری هم که مهسا خانوم گفتن من خیلی ازین درسارو در زمان تحصیل خونده بودم و خیلی ها رو هم فقط دوره میکردم. غیر ازون هم سوالاتی هستند که ممکنه مستقیما توی کتابا نباشن و احتیاج به درک مطلب عمیق کلی مطالب دارن.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.

کنکور
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق٫ظ

با سلام
من هم تبریک می گم و آرزوی موفقیت دارم برای شما
شما فرمودید که:
من پس از فارغ‌التحصیلی مشغول به فعالیت حرفه‌ای شدم و یک سال بعد از آن، امکان تدریس در دانشگاه آزاد برای من فراهم شد که با شروع تدریس به این کار علاقمند شدم و احساس کردم که برای موفق شدن در این زمینه نیاز هست که مطالعات خودم را عمیق‌تر کنم و با تحصیل در دوره دکتری درک خودم را در زمینه معماری این امکان برایم فراهم می‌شد. بنابراین می‌توانستم در انتقال مطالب به دانشجویان تأثیرگذارتر عمل کنم.

یعنی تدریس باعث شد که به سمت دکتری بروید؟ یعنی تا دکتر نمی شدید نمی تونستید در استاد بودن، موثرتر باشید؟

سمانه یاراحمدی
آبان ۱۲, ۱۳۹۳ ۲:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  کنکور

سلام. خیلی ممنون از لطفتون. منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم. به نظر من استاد باید حداقل چند قدم از دانشجوی حودش جلوتر باشه تا بتونه موثر تر تدریس کنه. در مورد من هم تدریس انگیزه تحصیل دکتری بود و فاصله چند ساله ای که بین ارشد و دکترای من هم افتاداین مطلب رو نشون میده. به نظر من هدف از تحصیل دکترای معماری علاقه به تدریس میتونه باشه یا پژوهش و در غیر اینصورت لزومی نداره.

نازی
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب٫ظ

سلام خانم یار احمدی
تبریک میشه لطفا بگید سر جلسه چطور وقتتون رو تنظیم کردید که برای زبان و استعداد وقت کم نیاوردید؟!
خیلی برام جالب بود که شما هر دو درس رو با درصد بالا زدید.
ممنون میشم اگه پاسخ بدید

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  نازی

سلام. من چون به زبان تسلط بیشتری داشتم از زبان شروع کردم و سر نیم ساعت اول ۳۰ تا سوال رو زدم و بعد برگشتم سر استعداد و توی نیم ساعت باقی مونده سوالات استعداد رو زدم و وقتم رو سر سوالات زمانگیر نگذاشتم. البته به همه سوالات هم نرسیدم و سوالاتی رو زدم که به جوابهاشون مطمین بودم. براتون آرزوی موفقیت میکنم.

علیرضا فلسفه تربیت
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۷:۱۸ ب٫ظ

تبریک؛موفق و پیروز باشید.

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب٫ظ

خیلی ممنون از لطفتون.

الی
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۵:۰۱ ب٫ظ

سلام بهتون تبریک میگم وبراتون آرزوی موفقیت های روز افزون رو ازخداوند دارم …ا.ل.ی…

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  الی

خیلی ممنون از لطفتون. منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.

شیرین به المیرا
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۴:۲۴ ب٫ظ

المیرا شما چه گروهی هستید؟هنر؟

المیرا
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۶:۳۴ ب٫ظ

سلام
بله شیرین جون من معماری هستم دیگه

Geotechnical Engineer
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۲:۰۳ ب٫ظ

درود بر شما.
خانم دکتر یاراحمدی به شما از صمیم قلب تبریک می گویم و آرزومندم همیشه تندرست و کامیاب باشید.
پاینده باشید، بدرود.

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  Geotechnical Engineer

خیلی ممنون از لطفتون. منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.

مهسا
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۸:۰۹ ق٫ظ

خانوم یاراحمدی عزیز، بهتون تبریک میگم. هم بابت قبولی در مقطع دکتری، هم بابت درصد خوب دروس زبان و استعداد تحصیلی تون. یه سوال. به نظرتون خوندن جزوه های دانشگاه تهران چقدر بهتون کمک کرد؟ میشه بگید جزوه چه درس هایی بود؟ و این که از کجا میشه تهیه شون کرد؟

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهسا

سلام مهسای عزیز. ممنون از لطفتون. من جزوه های دروس فنی دکتر گلابچی، معماری معاصر دکتر خوشنویس و معماری اسلامی دکتر متدین رو دوره کردم و این دروس جزوه خاص مدونی ندارن و من نت های کلاسی خودم رو خوندم و چون من وقت زیادی برای مطالعه خیلی از کتابهارو نداشتم این جزوه ها برای یادآوری درسها برام مفید بودند.

فرحناز معمار
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۷:۳۰ ق٫ظ

با عرض سلام و تبریکات فراوان خدمت شما بزرگوار
بسیار خوشحال شدم که با یکی از هم رشته ای های ما هم مصاحبه شد
از مدیریت محترم سایت هم بسیار سپاسگذارم.
من چند تا سوال داشتم که لطفا جواب بدهید ممنون میشوم
۱- ایا تمام منابعی که نام بردید را به طور کامل مطالعه نمودید یا فقط تمرکزتان روی قسمتهای مهم بوده است و چه چیزهایی را بیشتر مد نظر قرار دهیم.
۲- ایا باید تمام این منابع را تهیه نماییم
۳-ایا امکان دسترسی من به جزوات اساتید دانشگاه تهران هست و امکان دارد بتوانیم انها را در اختیار ما قرار دهید چون شخص خود من در شهرستان هستم و دانشگاه ما از این لحاظ بسیار ضعف دارد.
۴- لطفا بفرمایید برای استعداد تحصیلی و زبان از چه منابعی اسفاده نمودید.
و اخرین سوال ایا از موسسات مختلف هم کمک گرفته اید یا نه
شرمنده که زیاد شد اما این سوالات اکثر دوستان من هست که به طور تجمیع خدمتتان نوشتم خیلی ممنون شما میشیم کهجواب بدهید.
با سپاس فراوان

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب٫ظ

سلام. ممنون از لطفتون. بله تقریبا این منابع رو کامل مطالعه کردم چون منابع خیلی گسترده هستند و من وقت کافی برای مطالعه همه نداشتم به همین دلیل منابعی رو که به نظر خودم اولویت داشتن رو انتخاب کردم و اونهارو کامل مطالعه کردم.
شما اگه از الان مطالعه رو شروع کنید میتونید کتابهای بیشتری رو بخونید.
جزوات دانشگاهی که گفتم هیچ کدوم مدون و چاپی نیستندو من نت های کلاسی خودم رو جهت یادآوری و دوره خوندم و به نظرم به درد کسی که سر کلاس نبوده باشه نمیخورن مثلا مطالب جزوه های دکتر گلابچی همه توی کتابهاشون به طور کاملتری هست و به نظر من مطالعه اونها مفید تره.
همونطور که گفتم من قبلا امتحان تافل داده بودم و به زبان نسبتا تسلط داشتم و برای کنکور فقط دوره کردم. برای استعداد هم سوالات سالهای قبل رو زدم.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.

physics
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۵:۳۶ ق٫ظ

میشه خواهش کنم حتما حتما با ذتبه های برتر فیزیک هم مصاحبه کنین خیلی نیاز داریم ممنون از سایت خوبتون.

علیرضا
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۶:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  physics

بله اصلا با فیزیکیا مصاحبه نکردین

المیرا
آبان ۶, ۱۳۹۳ ۰:۱۸ ق٫ظ

سلام
سرکار خانم یار احمدی، ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت در سایر مراحل زندگی؛ من سه تا سوال دارم خدمتتون؛
اولا؛ ممکنه بفرمایید که شما کسی رو دیدید که بدون رزومه علمی پژوهشی توی دانشگاه های تهران قبول شده باشه؟
من هیچ مقاله ای ندارم
چکار می تونم بکنم؟
باید صبر کنم تا سال های بعد؟
دوما؛ وقتی برای مصاحبه رفتید به دانشگاه بهشتی و تربیت مدرس، باید از قبل موضوعی رو که قصد دارید در دوره دکتری در موردش تحقیق کنید می دونستید؟!
و سوم اینکه، ممکنه بفرمائید آزمون کتبی دانشگاه تهران در چه زمینه ای بود؟
بی نهایت ممنونم و عذرخواهی میکنم که مطلب طولانی شد

سمانه یاراحمدی
آبان ۷, ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  المیرا

سلام. ممنون از لطفتون. راستش رزومه خیلی مهمه چون کسانی بودن که رتبه تک رقمی داشتن و قبول نشدن و برعکسش کسانی هم بودن که جزو آخرین رتبه های دعوت به مصاحبه بودن و به دلیل رزومه قوی روزانه دانشگاه های تهران قبول شدند. البته این به این معنی نیست که شما از تلاش دست بکشید و درس نخونید چون همین که دعوت به مصاحبه بشید تجربه خیلی خوبی به دست میارید حتی اگر قبول نشید. البته تا اردیبهشت وقت دارید که روی رزومتون کار کنید.
در همه دانشگاه ها شما باید یک پروپوزال اولیه داشته باشید درحد یکی دو صفحه که موضوع مورد علاقتون رو توضیح میدید.
آزمون دانشگاه تهرانم چهار تا بنا داده بودند که باید یکیشون رو انتخاب میکردیم و تحلیل میکردیم (برج میلاد. مسجد آقا بزرگ کاشان. ژرژ پمپیدو. شهرداری لندن)
براتون آرزوی موفقیت میکنم