مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

مصاحبه با رتبه یک آزمون دکتری 95 رشته مهندسی صنایع

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

آقای نوید سلمان‌زاده میدانی متولد سال 1369 موفق به کسب رتبه 1 آزمون دکتری 95 رشته مهندسی صنایع گردیده و پس از گذر از مرحله مصاحبه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شده است.

ایشان مدرک کارشناسی مهندسی صنایع، گرایش تحلیل سیستم را در سال 92 از دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیر اخذ نموده است و مقطع کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی صنایع، گرایش صنایع در دانشگاه تهران از سال 1393 تا 1395 گذرانیده است.

rotbe 1 sanaye

پی‌اچ‌دی ‌تست: بار اول بود که در کنکور دکتری شرکت می‌کردید؟

– بله، همزمان با مقطع ارشد برای اولین بار در کنکور دکتری شرکت کردم. ترم 3 واحدهای درسی زیادی داشتم که هر کدام پروژه داشتند و در کنار آن مشغول پایان‌نامه بودم. بنابراین زمان زیادی برای کسب آمادگی نداشتم.

پی‌اچ‌دی ‌تست: مطالعه برای آزمون دکتری را از چه زمانی آغاز کردید؟

– من خیلی دیر شروع به مطالعه کردم، تقریباً اواخر ترم 3 بود و در مجموع 25 روز مهلت داشتم. اما چون سرفصل‌ها مطابق سرفصل‌های آزمون ارشد بود، مطلب جدیدی برای مطالعه نداشتم و می‌توانستم در این زمان مطالب قبلی را مرور کنم. با توجه به این که برای کنکور ارشد خلاصه‌نویسی خوبی انجام داده بودم، با مرور خلاصه‌های قبلی و تست زدن توانستم آمادگی لازم برای کنکور را کسب کنم.

پی‌اچ‌دی ‌تست: میزان مطالعه شما جهت آمادگی برای آزمون به طور متوسط روزی چند ساعت بود؟

– با توجه به سکونت در خوابگاه، هر وقت می‌توانستم مشغول درس خواندن می‌شدم. به اندازه کافی زمان از دست داده بودم و دیگر وقتی برای از دست دادن نداشتم.

پی‌اچ‌دی ‌تست: برای مطالعه دروس زبان و استعداد تحصیلی چه‌قدر زمان گذاشته بودید؟

– زبان را سفید گذاشتم، اما حالا متوجه هستم که چه‌قدر دانش زبان مهم است. ضعف زبان در مصاحبه‌هایم نیز اثرگذار بود. اما برای درس استعداد تحصیلی، سؤالات استعداد گروه فنی مهندسی دو سال گذشته را مرور کرده بودم.

پی‌اچ‌دی تست: بعد از کنکور در مورد سطح آزمون و نتیجه احتمالی خودتان چه فکر می‌کردید؟

– هدفم رتبه 1 بود، اما بعد از کنکور در حالی که اطرافیانم معتقد بودند رتبه 1 را کسب می‌کنم، انتظار این رتبه را نداشتم. البته مطمئن بودم رتبه تک‌رقمی کسب می‌کنم، چون به سؤالات تخصصی به خوبی پاسخ داده بودم.

پی‌اچ‌دی تست: رزومه شما جهت شرکت در مرحله مصاحبه علمی چه بود؟

– دو مقاله کنفرانس بین‌المللی (یکی مرتبط به پایان‌نامه)

– یک مقاله علمی پژوهشی مرتبط با پایان‌نامه چاپ‌شده

– یک مقاله علمی پژوهشی ارسال‌شده

– دو مقاله ISI ارسال‌شده (که چون یکی از آن‌ها Revise خورده بود، در یکی از مصاحبه‌هایم اثر خوبی بر اساتید داشت.)

پی‌اچ‌دی تست: در مصاحبه‌ کدام دانشگاه‌ها شرکت کردید و هر یک به چه نحوی برگزار شد؟

در مصاحبه دانشگا‌های صنعتی شریف، تهران، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تربیت مدرس و خواجه‌نصیر حضور پیدا کردم و تنها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرش شدم.

هیچ‌کدام از مصاحبه‌هایم آزمون کتبی نداشتند و تنها مصاحبه شفاهی برگزار شد.

– دانشگاه صنعتی شریف: بهترین مصاحبه من بود. اساتید توجه زیادی به همه ابعاد داشتند. از جزئیات پایان‌نامه زیاد سؤال کردند. از مقالاتم نیز پرسیدند و سؤالات عمومی مثل این که هدفت از تحصیل چیست و یا تأمین مخارجت در دوران تحصیل به چه نحو است، نیز مطرح شد. همه چیز خوب بود، اما وقتی متوجه شدند مدرک زبان ندارم، روند مصاحبه تغییر کرد و همان لحظه متوجه شدم که در این دانشگاه پذیرش نمی‌شوم.

– دانشگاه تهران: همه اساتید مرا می‌شناختند و از رتبه‌ام هم اطلاع داشتند. به نظر می‌رسید مصاحبه چندان جدی نیست. به نظرم آن‌چه مهم بود، ریزنمرات مقاطع گذشته به‌خصوص دروس تخصصی مقطع کارشناسی بود که در کنکور هم به آن دروس پاسخ داده بودیم. یعنی اساتید یک سری دروس مدنظرشان بود و برای ارزیابی داوطلب به نمرات آن درس در مقاطع قبلی رجوع می‌کردند. در حالی که من در حال حاضر درصد خوبی در آزمون کسب کرده بودم، با نمرات مقطع کارشناسی‌ام قضاوت شدم و در این دانشگاه نیز پذیرش نشدم.

– دانشگاه صنعتی امیرکبیر: اساتید خیلی خوش‌برخورد بودند و مصاحبه با شوخی شروع شد و بعد روندی جدی پیدا کرد. با توجه به این که ترم 4 ارشد بودم، مقالات ارسال‌شده‌ام نیز اثر مثبتی بر دید اساتید داشت. یکی از اساتید از موضوع پایان‌نامه‌ام خیلی استقبال کرد و شاید حدود یک ربع درباره آن با من گفت‌وگو کرد. در این دانشگاه، روند جلسه مصاحبه و نمره‌ اساتید تعیین‌کننده بود. رزومه پژوهشی و آموزشی در دید اساتید تأثیر می‌گذاشت، اما به نظر می‌رسید قضاوت با محاسبه‌ نمرات تک‌تک مقاله‌ها و بقیه موارد صورت نمی‌پذیرد.

– دانشگاه علم‌وصنعت: در مجموع 3 استاد در مصاحبه حضور داشتند که تنها یک نفر از من سؤال می‌کرد. دید اساتید بنا بر اذعان خودشان این بود که اگر دانشجوی خوبی باشم، در دانشگاه مقطع ارشدم پذیرش می‌شوم.

– دانشگاه تربیت مدرس: در ابتدا از من خواستند خودم را معرفی کنم. مصاحبه روند خوبی داشت، تا این که متوجه شدند که این دانشگاه اولویت پنجم من است و مصاحبه به‌ سرعت خاتمه یافت. به نظر می‌رسید برای دانشگاه تربیت مدرس اولویت انتخابی از اهمیت بالایی برخوردار است.

– دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیر: ابتدا به مصاحبه این دانشگاه دعوت نشدم، اما بعد از آن تماس گرفتند و گفتند که اشتباه شده و می‌توانم به مصاحبه بروم. 2 استاد در مصاحبه حضور داشتند که برخورد خوبی داشتند. اما بعداً متوجه شدم که این دو استاد هیچ‌کدام ظرفیت خالی برای جذب دانشجوی دکتری نداشته‌اند. گویا در این دانشگاه اساتیدی که ظرفیت داشتند در جلسه مصاحبه دانشجوی خود را انتخاب می‌کردند و دانشجو پس از پذیرش موظف بود با استادی که انتخابش کرده همکاری کند.

پی‌اچ‌دی ‌تست: چه توصیه‌ای برای دوستان خود که داوطلب کنکور ۹6 هستند، دارید؟

– توصیه می‌کنم روی رزومه خود کار کنند و در مصاحبه با دست خالی حاضر نشوند. حتماً روی زبان تمرکز کنند و مدرک زبان داشته باشند. همچنین با توجه به تغییر منابع، زمان را از دست ندهند، تلاش کردن و تحمل سختی در این بازه زمانی بهتر از یک سال پشت کنکور ماندن است. قبل از حضور در مصاحبه‌ دانشگاه حتماً اطلاعاتی راجع به نحوه‌ مصاحبه‌ آن دانشگاه کسب کنند تا بتوانند بهتر خودشان را برای جلسه‌ سرنوشت‌ساز مصاحبه آماده کنند.

پی‌اچ‌دی ‌تست: چه منابعی جهت آزمون دکتری توصیه می‌کنید؟

همان‌طور که گفتم با توجه به محدودیت زمانی بنده از خلاصه‌های دست‌نویس خودم که هنگام مطالعه برای کنکور ارشد نوشته بودم، استفاده کردم و برای تسلط بیشتر تست‌های کتاب‌های زیر را مرور کردم. خلاصه‌های بنده از منابع زیر بود:

 آمار و احتمالات

منابع آمار و احتمالات

1) جزوه کلاسی دکتر ایوزیان

2) دو جلد کتاب مبانی احتمالات و آمار مهندسی/ مجید ایوزیان/ انتشارات ترمه

3) مبانی احتمال/ نویسنده شلدون راس/ انتشارات شیخ بهایی

4) تشریح کامل مسائل مبانی احتمال شلدون راس/ انتشارات مؤسسه علمی دانش‌پژوهان برین

توضیحات درس آمار و احتمالات

برای مطالعه این درس، جزوه کلاسی دکتر ایوزیان بسیار کامل است. مطالب موجود در جزوه همان مطالبی هستند که در دو جلد کتاب ایشان نیز آورده شده‌ است. با این تفاوت که در جزوه بلافاصله بعد از نکات ذکرشده، مثال‌ها و سؤالاتی از کنکور آورده شده است که به فهم هر چه بیشتر درس کمک می‌کند. بنابر‌این بهتر است این درس را از روی جزوه مطالعه نموده و سپس برای یادگیری و تسلط بیشتر، تست‌های دو جلد کتاب که به صورت موضوعی و فصل‌بندی شده است، زده شود.

چنان‌چه علاقه‌مند به تمرین تست‌های مجموعه‌ای نیز هستید، می‌توانید از کتاب 2000 تست آمار و احتمالات مهندسی/ مجید ایوزیان و میثم حدادی/ انتشارات نگاه دانش نیز استفاده کنید.

چنانچه علاقه‌مند به تسلط بیشتر و مفهومی روی مباحث این درس هستید، می‌توانید علاوه بر جزوه دکتر ایوزیان، از مسائل کتاب مبانی احتمال شلدون راس استفاده کنید. استفاده از کتاب شلدون راس بدون حل‌المسائل این کتاب فایده‌ای چندانی نخواهد داشت.

تحقیق در عملیات (1)

 منابع تحقیق در عملیات (1)

1) جزوه کلاسی مازیار زاهدی سرشت

2) کتاب تحقیق در عملیات (1)/ مازیار زاهدی سرشت، شهرزاد خسروی/ انتشارات نگاه دانش

3) کتاب تحقیق در عملیات/ بهزاد اشجری/ انتشارات پارسه

توضیحات درس تحقیق در عملیات (1)

برای مطالعه‌ این درس، بهتر است ابتدا جزوه کلاسی استاد زاهدی سرشت را مطالعه کرده و سپس همان مباحث را در کتاب پیدا کرده و از روی کتاب ایشان به دقت و به‌طور کامل مطالعه کنید. نگارش کتاب تحقیق در عملیات (1) زاهدی سرشت به نحوی است که چنان‌چه صرفاً با مباحث کتاب مطالعه کنید، سردرگم می‌شوید. چرا که پیوستگی مطالب در بسیاری از موارد رعایت نشده است. این کتاب بیش از آن که کتابی برای کنکور باشد، کتاب مرجع بوده و توصیه می‌شود حتماً قبل از مطالعه کتاب، جزوه ایشان را مطالعه بفرمایید.

برای این که در مطالعه این درس دچار سردرگمی بیشتر نشوید، توصیه می‌شود از یک منبع دیگر در کنار جزوه و کتاب زاهدی سرشت استفاده کنید و همزمان مباحث را از روی جزوه زاهدی سرشت، کتاب زاهدی‌سرشت و منبع دیگر با یکدیگر جلو ببرید. کتاب تحقیق در عملیات بهزاد اشجری هر چند که خلاصه‌تر است، ولی برای این امر مناسب است.

برای تست زدن، ابتدا تست‌های جلد اول 2000 تست را که به صورت مبحثی است، تمرین کنید. در چندین سال گذشته سبک سؤالات تحقیق در عملیات بسیار تفاوت پیدا کرده است. بنابراین بهتر است سؤالات چندین سال گذشته کنکور ارشد و دکتری را به دقت مطالعه کرده تا با سبک جدید سؤالات که مفهومی‌تر از قبل هستند، آشنا شوید. تست‌های آخر فصل کتاب بهزاد اشجری نیز چون به صورت موضوعی سؤالات کنکور را در فصول مختلف تفکیک کرده است، نسبت به جلد یک 2000 تست زاهدی‌سرشت مناسب است.

بعد از مطالعه تمامی مباحث تحقیق در عملیات (1) می‌توانید از جلد دو و سه 2000 تست زاهدی سرشت، که سؤالات کنکور سال‌های گذشته است، استفاده کنید.

تحقیق در عملیات (2)

منابع تحقیق در عملیات (2)

1) تحقیق در عملیات (2)/ مرتضی قمی اویلی/ انتشارات ترمه

توضیحات درس تحقیق در عملیات (2)

برای مطالعه تحقیق در عملیات (2) کتاب مرتضی قمی آویلی کافی است. این کتاب نگارش بسیار قوی دارد. فصل‌های این کتاب مرتب و پیوستگی مطالب در آن کاملاً رعایت شده است. در متن درس، جاهایی که نیاز به مثال باشد، آورده شده و توضیحات این کتاب مطلوب است. تست‌های آخر فصل این کتاب هم در سه سطح آسان، متوسط و سخت تدوین شده‌اند. تعداد تست‌های این کتاب مناسب است.

چنان‌چه کتاب تحقیق در عملیات (1) مرتضی قمی اویلی نیز چاپ شود و به خوبی کتاب تحقیق در عملیات‌(2) ایشان باشد، می‌توان از یک منبع کامل در مجموعه تحقیق در عملیات بهره‌مند شد.

علاوه بر کتاب مرتضی قمی اویلی، جزوه زاهدی سرشت و کتاب تحقیق در عملیات (2) ایشان نیز منابع دیگری هستند که می‌توان مانند تحقیق در عملیات از آن‌ها بهره برد.

چنان‌چه از کتاب و جزوه زاهدی سرشت برای تحقیق (2) نیز استفاده کردید، حتماً مانند تحقیق (1) ابتدا جزوه و سپس کتاب را مطالعه کنید.

طرح‌ریزی واحد‌های صنعتی

منابع طرح‌ریزی واحد‌های صنعتی

1) کتاب طرح‌ریزی واحد های صنعتی/ محمد هادی نیکوفکر، وحید عبدالله‌زاده/ انتشارات نگاه دانش

توضیحات درس طرح ریزی واحد‌های صنعتی

برای مطالعه‌ این درس کتاب نیکوفکر منبع کاملی است و نیازی به منبع دیگر نیست. سرفصل‌های این درس زیاد بوده و از آن‌ جایی که تعداد سؤالاتی که در کنکور از این درس طرح می‌شود، نسبت به حجم درس کمتر بوده، لذا یک سری فصل‌ها از اولویت زیادی نسبت به سایر فصول برخوردارند. اولویت فصل‌ها برای این درس با سیلابس کتاب نیکوفیکر به صورت زیر است:

اولویت 1فصل 14: مکان‌یابی (جایابی)

فصل 12: روش‌های دستی طرح استقرار

فصل 11: تعیین فضا

فصل 10: تعیین خدمات مورد نیاز کارخانه (مخصوصاً مسائل مربوط به انبار)

اولویت 2فصل 13: الگوریتم‌های کامپیوتری طرح استقرار

فصل 8: طراحی خط تولید (مخصوصاً مسائل مربوط به بالانس خط تولید)

فصل 6: محاسبه تعداد ماشین‌آلات مورد نیاز

فصل 3: انواع روش‌های استقرار ماشین‌آلات

اولویت 3فصل 7: نیروی انسانی مورد نیاز

فصل 5: انتخاب ماشین‌آلات – تخمین خرابی

فصل 4: جریان مواد و طراحی آن

اولویت 4فصل 9: طراحی سیستم‌های حمل و نقل

فصل 2: مطالعه و طراحی محصول، فرآیند و برنامه‌ریزی ظرفیت

فصل 1: مفاهیم و کلیات طرح‌ریزی

فصل 15: ارزیابی و پیاده‌سازی طرح

کنترل تولید و موجودی‌ها

منابع کنترل تولید و موجودی‌ها

1) جزوه دکتر حجی

2) کنترل موجودی/ جواد حسن پور/ راهیان ارشد

3) برنامه‌ریزی و کنترل تولید و موجودی‌ها/ مدرسان شریف

توضیحات درس کنترل تولید و موجودی‌ها

جزوه دکتر حجی برای این درس منبع بسیار خوبی است و تمامی مباحث را پوشش می‌دهد. علاوه بر این بیان شیوا و صریحی دارد. برای مطالعه‌ی این درس بهتر است ابتدا جزوه دکتر حجی را به طور کامل مطالعه نموده و سپس به منظور تمرین و تسلط بیشتر از تست‌های کنکور سراسری سال‌های گذشته استفاده نمایید. متن درس کتاب موجودی راهیان ارشد و مدرسان شریف نیز خوب است، اما توصیه می‌شود فقط از یکی از این منابع استفاده کنید. چرا که مفروضاتی که از اول در این کتاب‌ها در نظر گرفته شده‌اند، متفاوت از هم هستند که ممکن است باعث سردرگمی نیز شود. از کتاب‌های مدرسان یا راهیان ارشد بهتر است بعد از مطالعه جزوه دکتر حجی، به منظور تست زدن استفاده کنید.

علاوه بر این، منابع کتاب عبدالله‌زاده هم موجود است که بیان خوبی دارد و می‌تواند منبع مناسبی باشد.

موفق و پیروز باشید

نوید سلمان‌زاده میدانی

karname rotbe 1 sanaye

ثبت‌نام
باخبرم کن!

48 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نسترن
اسفند ۲۸, ۱۳۹۸ ۴:۱۷ ب٫ظ

سلام لینکی که برای جزوه کنترل موجودی ۲ گذاشتین عمل نمیکنه! ممکنه برام ایمیلش کنین؟

هیوا
بهمن ۱۸, ۱۳۹۵ ۹:۵۶ ق٫ظ

سلام آقای سلمان زاده
بهتون تبریک میگم
یک سوال داشتم.وقتی شما تست می زدید برای کنکور درصدهاتون بالا بود؟الان ۲ هفته تا کنکور هست ولی درصدهای من مثلا در آمار و تحقیق خیلی خوب که بزنم ۵۰ هست.
متشکرم

قاسم
آبان ۲۲, ۱۳۹۵ ۱:۱۷ ب٫ظ

سلام خسته نباشید
خیلی ممنونم از اطلاعات مفید که به اشتراک می گزارید.
خواهش می کنم مصاحبه با رتبه برتر رشته تریبت بدنی کرایش فیزیولوژی .بیومکانیک امزمون ۹۵ دکتر بگزارید .
با کمال تشکر

مهدی
آبان ۲۰, ۱۳۹۵ ۵:۱۹ ب٫ظ

لطفا با نفرات برتر رشته ریاضی محاصبه کنید

شاهین
آبان ۱۳, ۱۳۹۵ ۵:۲۲ ب٫ظ

با سلام و عرض ادب.نتیجه بسیار خوبی کسب کردید تبریک میگم.سوالی داشتم :
اخیرا دیدم سایت مدرسان شریف دروس امتحانی کنکور دکترای صنایع را بر اساس آخرین تغییرات سال ۹۶ اعلام کرده که درس کنترل موجودی حذف شده.واقعا صحت داره؟؟

مهندس
آبان ۱۱, ۱۳۹۵ ۲:۵۷ ب٫ظ

سلام واقعا گل کاشتین
منم دانشجوی ارشد مهندسی ام ترم سه که سمینار و پایان نامه دارم و درسی برای پاس کردن ندارم بنظر شما میتونم قبول بشم اخه هنوز مقاله ای هم ندادم ولی تو فکر گرفتن مدرک زبان هستم

نوید سلمان زاده
آبان ۱۱, ۱۳۹۵ ۵:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهندس

سلام
با توجه به اهمیت بالای کنکور که از امسال اعمال میشه اگه رتبه ی خوبی بیارین شانس بالایی رو دارین.
شاید مقاله ISI تا زمان مصاحبه ها نتونین اکسپت بگیرین ولی قطعا مقاله کنفرانسی میتونین.
با توجه به اینکه درسی ندارین و تمرکزتون کلا رو پایان نامه هست، بهترین فرصته که زمانی رو برای نوشتن مقاله کنفرانسی اختصاص داده و در کنار اون دروس کنکور رو هم مطالعه کنین. سابمیت مقاله ISI با توجه به اینکه حین تحصیل هستین هم تاثیر زیادی میتونه تو نمره مصاحبه و دید اساتید داشته باشه.
موفق باشید

فاطمه. م.ف
آبان ۷, ۱۳۹۵ ۱۱:۳۲ ب٫ظ

خیلی از این مصاحبه لذت بردم. ممنون

سمیه
آبان ۵, ۱۳۹۵ ۱:۵۴ ب٫ظ

افرین ….احسنت

s
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب٫ظ

سلام ممنون مصاحبه خوبی بود…

سیاوش
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۵:۵۹ ب٫ظ

زنده باد آقای سلمان زاده
معدل کارشناسی و ارشدتون رو که دیدم باورم شد یاری خداوند و پشتکار میتونه آدم رو به همه آرزوهاش برسونه. درود بر شما
امیدوارم همیشه پیروز و سربلند باشین
شما افتخار ایرانی
و با سپاس از سایت phdtest

نوید سلمان زاده
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۶:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  سیاوش

سلام
ممنونم سیاوش جان
امیدوارم شما هم همواره موفق و پیروز باشید.

مهسا به دکتر سلمان زاده
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۰:۳۲ ق٫ظ

سلام دوست عزیز اقای سلمان زاده تبریک میگم بابت قبولی و رتبتون امیدوارم بهترین مسیر زندگی پیش رویتون باشه
منم دانشجوی ترم اول دکتری صنایع هستم به ما درس جبرانی موجودی دادن و راستش من موجودی خوب کار نکردم و میخواستم از پایه شروع کنم بخونم شما گفتین جزوه دکتر حجی اول اینکه این جزوه اموزشی هست که من تهیه کنم و دوم اینکه من شهرستانم چجوری و کجا باید کامل این جزوه رو پیدا کنم؟

نوید سلمان زاده
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۵:۳۱ ب٫ظ

سلام، ممنون
جزوه دکتر حجی آموزش بسیار قوی ای داره و تمامی مدل ها رو شامل میشه و اثبات مدل ها با ذکر نکات دقیق در آن ذکر شده.
جزوه کنترل موجودی یک دکتر حجی رو میتونین از لینک زیر دانلود کنید:
http://mosamam.ir/1029/کنترل-موجودی-شریف-حجی/
جزوه کنترل موجودی ۲ دکتر حجی نیز از لینک زیر قابل دانلوده:
http://dastyarkhoob.ir/

موفق باشید.

مالی
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۹:۱۰ ب٫ظ

کسی میدونه شرکت کننده گان مدیریت مالی چند نفر پارسال بودن البته برای دانشگاه سراسری

س
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۸:۴۷ ب٫ظ

سلام
از پاسخ خوبتون بی نهایت ممنون
با توکل به خدا شروع میکنم انشا… ک بتونم تمام تلاشمو بکنم و خوب بخونم

بهار
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۸:۳۳ ب٫ظ

با سلام و تبریک به آقای سلمان زاده و احسنت به روحیه خوب و همت تون !!!
برای یک انسان قوی همه چیز حل شدنی است ، از اینکه صادقانه اطلاعات و تجربیات خودتون رو برای ما باز گو کردید خیلی ازتون ممنون هستیم
امیدوارم همیشه و همیشه مرفق و پیروز باشید
درسته زبان هم خیلی مهمه اما با پشتکاری که شما دارین و استعداد تون حتما و حتما موفق خواهید شد ،،،،

نوید سلمان زاده
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۵:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  بهار

سلام، ممنون از شما
امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید.

دانشجوی دکتری خصوصی
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۶:۲۲ ب٫ظ

سلام دوستان خدا بهتون قوت بده

دانشجوی دکتری خصوصی
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۶:۲۱ ب٫ظ

روش کنکور امسال

شرکت کننده مدیریت مالی
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۵:۳۵ ب٫ظ

در آزمون دکترا می خواهم در رشته مدیریت مالی شرکت کنم .لیساسنم حسابداری و ارشدم حسابرسی است .یک ماه هست شروع به خواندن کردم باید رتبه زیر ده حتما بگیرم .اما ترس از مصاحبه دارم چون هم تغییر رشته هست اگرچه نزدیک به مدرک ارشدم هست و هم اینکه روی مقاله وقت ندارم کار کنم به جاش دارم روی گرفتن مدرک زبان کار میکنم و همچنین دارم تدریس در دانشگاه آزاد انجام میدهم .ایا با یک رتبه خوب و تدریس و مدرک زبان میتوان دانشگاه تهران قبول شد .نمرات لیسانس من زیاد خوب نبود چون شرایط زیاد خوندن نداشتم اما نمرات ارشدم عالی هست .روزی ۵ ساعت درس میخوانم یعنی میتوان در مصاحبه قبول شد با اینکه رشته مدیریت مالی در دانشگاه روزانه و تهران فقط ۵ تا ۷ نفر میگیرند

کارگران
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۴:۴۲ ب٫ظ

آقای نوید سلمان زاده به شما تبریک میگم و براتون موفقیت های بیشتر در زندگیتون آرزومندم .همچنین ممنونم از اطلاعاتی که در اختیار دیگران قرار دادید .همچنین از سایت نیز تشکر میکنم .لطفا با رتبه های برتر رشته فیزیولوژی هم مصاحبه داشته باشید. ممنون

دانشجوی دکترای مدیریت
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۳:۴۷ ب٫ظ

درود بر جناب نوید سلمان زاده عزیز

انشالله موفق باشی وبرای کشور عزیزمان افتخارهای فراوان کسب کنی .مصاحبه جالبی بود .از سایت هم تشکر میکنم.

شفق
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ق٫ظ

با سلام آقای سلمان زاده بهتون تبریک میگم.یه سوال ازتون داشتم:دوره ی ارشد مهندسی صنایع رو میشه یکساله تمام کرد؟ موضوع پایان نامتون در چه زمینه ای بوده؟ ممنون میشم جواب بدین. انشالله همیشه موفق باشید

نوید سلمان زاده
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  شفق

سلام، ممنون.
خییییلی بعیده یک ساله تموم کردن. چون باید ۲۶ واحد درسی پاس کنین که در ایده ال ترین حالت دو ترم فشرده زمان میخواد. پروپوزال دادن و تصویب پروپوزال هم زمانبره، به علاوه ۶ ماه پس از دفاع از پروپوزال میشه دفاع کرد.
من تا به اینجا فقط شنیدم یک نفر تونسته تو یک سال تموم کنه که یکی از اساتید جوون امیرکبیره. ولی خب ایشون اعجوبه ان واقعا
دو سال (۴ ترم) ایده آله و در بهترین شرایط سه ترم.
موضوع تز ارشد من در زمینه ی بهینه سازی عملکرد بود.

شفق
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۱:۵۰ ب٫ظ

با تشکر. مگه نمیشه همزمان با واحد پاس کردن در صورت مشخص بودن موضوع پایان نامه رو کار کرد؟ میشه اسم استاد رو بگید؟

نوید سلمان زاده
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۳:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  شفق

چرا میشه، ولی دو ترمه خیلی ایده آله.
شما اگه بخوای از پایان نامت مقاله هم داشته باشی قطعا سخت میشه کار براتون. به نظرم فکر فارغ التحصیلی تو یه سال رو کاملا از ذهنتون دور کنید.
دکتر آزاده استادمم بودند

شفق
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۵:۳۷ ب٫ظ

سپاسگذارم

سعیده
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۴ ق٫ظ

سلام .. آقای سلمان زاده تبریک فراوان به خودت و خونواده ات.
کاشکی بارتبه های برتر در رشته های دیگه هم مصاحبه بعمل بیاد .. خیلی صحبتهاشون امیدوار کننده اس ..

مهندس
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۹:۳۸ ق٫ظ

اقای دکتر من هم تبریک میگم ایکاش می شد خلاصه نویس دروست را برای استفاده دیگران در سایت می گذاشتید

نوید سلمان زاده
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهندس

سلام
ممنون.
ممکنه خلاصه های من به درد شما نخوره و اینکه حجمشون هم زیاده. معمولا تو خلاصه نویسی هر کسی از یه سری تکنیک هایی استفاده میکنه که هنگام مطالعه فقط خودش میتونه متوجه بشه. بهتره نحوه ی خلاصه نویسی رو یاد بگیریم. اولین بار که بخواین یه درسی رو خلاصه کنین سختتونه ولی رفته رفته بهتر میشین

Dalamper
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۲:۰۲ ق٫ظ

سلام، آفرین به سایت خوب شما که بازم طبق روال چند سال گذشته مصاحبه ها و تجربیات رتیه برتر ها رو برامون گداشتید، لطفاَ از رنبه برتر رشته حسابداری هم مصاحبه تهیه کنید، به این دوست خوبمون هم تبریک میگم و آرزوی موفقیت براش دارم، موفق باشید.

آیلین
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۱:۱۶ ق٫ظ

سلام.تبریک میگم
منم یکم نا امیدم.فکر میکنم نمیرسم که بخونم.رشته مدیریت مالی هستم.

نوید سلمان زاده
آبان ۳, ۱۳۹۵ ۳:۲۳ ق٫ظ
پاسخ به  آیلین

سلام. ممنون
یکی از شرط های موفقیت در آزمون هایی مثل کنکور داشتن روحیه است. شما وقتی از الان میگید نا امیدم و نمی رسم دلتون به درس خوندن نمی ره. سعی کنین این روحیه منفی رو از خودتون دور کرده و با تمرکز دروس رو مطالعه کنین.
تو رشته مدیریت گرایش زیاده و همه ساله دانشجوهای زیادی پذیرش میگیرن. ۴ ماه زمان کمی نیست.
موفق باشید

وحید سلمانزاده
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۹:۴۱ ب٫ظ

آفرین به آقا دکتر که با پشتکاری به بالاترین سطح علمی رسید انشاالله که آینده شغلی خوبی داشته باشی

میثم
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۸:۲۹ ب٫ظ

دمش گرم. فقط امیدوارم آینده شغلی خوبی براش رقم بخوره. من متولد ۶۸ هستم و الان ترم اول دکتری آزاد هستم و آینده شغلی خاصی رو پیش رواز طریق تحصیلات نمی بینم.

reza
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۸:۲۹ ب٫ظ

فردی که رتبه ی یک ایران در رشته ی خودش بوده و در مصاحبه دانشگا‌های صنعتی شریف، تهران، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، تربیت مدرس و خواجه‌نصیر حضور پیدا کرده، تنها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرش شده!!!
این نشون دهنده ی وضعیت مصاحبه در دانشگاه هاست . . . بنظرم ضریب تاثیر مصاحبه دکتری در ایران باید ۱۰% بشه تا اساتید، سلیقه ای و با پارتی بازی حق کسی رو نتونن بخورن.

محسن
آبان ۴, ۱۳۹۵ ۵:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  reza

سلام
رتبه زیاد تاثیری نداره. مهم رزومه فرد و اینکه در شما ببینن توانایی لازم برای کار رو موضوع مورد نظر استاد رو داری یا خیر. دکتری نیاز به پژوهشگر داره.
گرچه رتبه تاثیرش بیشتر شه بنده موافقترم. چون باید تعادل باشه

س
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۳:۴۰ ب٫ظ

آفرین دکتر تبریک میگم به شما
شکی در این نیست که شما از هوش بالایی برخوردار هستین
بنده هنوز شروع به مطالعه نکردم و خیلی ناامیدم احساس میکنم ۴ ماه زمان وقت بسیار کمی برای بنده هست تا بتونم رتبه خوبی کسب کنم با اینکه لیسانس و ارشد هر دو از دانشگاه تراز اول دارم و دوسال از زمان ارشدم میگذره احساس میکنم اصلا چیزی از مطالب یادم نیست و فقط کارم شده حسرت خوردن و اینکه چرا نمیتونم تمرکز کنم و بشینم پا درس

نوید سلمان زاده
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۵:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  س

ممنون
چهار ماه اصلا زمان کمی نیست. رقابت در کنکور دکتری به مراتب راحت تر از کنکورهای ارشد و کارشناسی است و اکثر داوطلبا زیاد وقت نمی گذارند. شما از الان اگر روی دروس تخصصی تمرکز کنین رتبه ی خوبی رو میتونین کسب کنین. با توجه به اینکه مقاطع تحصیلیتونم در دانشگاه های خوبی بوده با آوردن رتبه خوب و داشتن مدرک زبان و دارا بوودن رزومه معمولی به بالا میتونین تو مصاحبه ها هم نتیجه ی خوبی بگیرین.
اینکه احساس میکنین مطالب یادتون نیست کاملا طبیعیه و برای هر کسی حتی بعد از چندین بار خوندن پیش میاد. ابتدا دروس رو به طور کامل بخونین و همزمان با زدن تست تسلط خودتون رو بیشتر کنین.
موفق باشید

سعید سلمان زاده
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۲:۴۶ ب٫ظ

منم به نوبه خودم تشکر ویژه از آقای دکتر دارم

نوید سلمان زاده
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۵:۱۷ ب٫ظ

ممنون برادر بزرگوارم، این مسیر طی نمی شد الا به کمک خدا و خانواده ام.

معماری
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق٫ظ

ممنون از این سایت که این ارتباط ها رو برای مخاطبینش ایجاد میکنه که از وضعیت رتبه های خوب اطلاعات داشته باشن

aliiiiiiiiiiii
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۹:۳۹ ق٫ظ

خیلی خوب بود ممنون از سایت

سارا
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۹:۲۳ ق٫ظ

آفرین آفرین احسنت …
برای ما هم دعا کنید …

دکترا
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۹:۱۴ ق٫ظ

با سلام و تبریک فراوان به آقای سلمان زاده و آرزوی پیشرفت روزافزون برای ایشان، از دوستان رتبه های برتر در رشته مهندسی مواد متالوژی خواهشمندم مثل این دوست بزرگوار تجربیات و منابع مورد مطالعه خود را در این سایت به نمایش بگذارند.با تشکر از مدیریت محترم سایت

___*سناتور*___"علوم سیاسی"
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۸:۳۸ ق٫ظ

ببین پسر!
بهت تبریک میگم.
خوشحالم به انچه شایستگیشو داشتی رسیدی!
امیدوارم بازم رشد و پیشرفت کنی و از زندگیت لذت ببری.
موفق باشی./

نوید سلمان زاده
آبان ۲, ۱۳۹۵ ۱:۴۳ ب٫ظ

ممنون
ایشالا تو هم همیشه موفق باشی دوست عزیز