مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
نوگولرن
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

نحوه ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۴ (راهنمای تصویری)

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

در این مطلب نحوه ثبت نام داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۴ به صورت تصویری و گام به گام ارائه شده است.

به گزارش پی اچ دی تست،از سال ۹۶ کنکور دکتری سراسری و دانشگاه آزاد ادغام شده است. به نحوی که کلیه مراحل آزمون کتبی و اعلام نتایج اولیه و نهایی از سوی سازمان سنجش انجام می‌شود.

در جدول زیر جزییات فرایند برگزاری کنکور دکتری سراسری و دانشگاه آزاد ارائه شده است:

مرحله

دکتری سراسری

دکتری دانشگاه آزاد

ثبت نام کنکور دکتری

در سایت سازمان سنجش

برگزاری کنکور دکتری

توسط سایت سازمان سنجش

اعلام نتایج اولیه دکتری

در سایت سازمان سنجش

انتخاب رشته دکتری

در سایت سازمان سنجش

در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد

اعلام نتایج انتخاب رشته (دعوت به مصاحبه) دکتری

در سایت سازمان سنجش

در سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد

برگزاری مصاحبه

توسط دانشگاه‌ها بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش

به صورت متمرکز زیر نظر مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد

اعلام نتایج نهایی دکتری

در سایت سازمان سنجش

شرایط ثبت نام کنکور دکتری دانشگاه آزاد

با توجه به ادغام آزمون دکتری سراسری و دانشگاه آزاد، داوطلبانی هم که قصد ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد را دارند نیز باید تمام شرایط ثبت نام این دفترچه را داشته باشند تا مجاز به شرکت در این کنکور باشند.

از آن جا که کنکور دکتری سراسری و آزاد یکپارچه برگزار می‌شود، لازم است داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد در هنگام ثبت نام به رشته های مجاز به ثبت نام دکتری دقت کنند.

هر داوطلب ‌براساس ‌علاقه ‌فقط می‌تواند در یک کد رشته‌ امتحانی ثبت‌نام‌ و در آزمون مربوط شرکت‌ نماید. بنابراین، رشته امتحانی آزمون دکتری دانشگاه آزاد با رشته‌ای که مدنظر داوطلبان در دانشگاه های سراسری است یکسان بوده و امکان ثبت نام در رشته مجزا و متفاوت برای دانشگاه آزاد وجود ندارد.

سایر شرایط لازم برای ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۴ به شرح زیر است:

  • دارندگان مدرک دوره کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت

  • دانشجویان دوره کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای به شرطی که تا حداکثر تا سی و یکم شهریورماه ۱۴۰۴ فارغ التحصیل شوند.

  • فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های گروه پزشکی باید از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت منعی برای ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴ و شرکت در آزمون و در صورت قبولی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

  • پذیرفته شدگان روزانه کنکور دکتری ۱۴۰۳ امکان شرکت در کنکور دکتری ۱۴۰۴ را دارند.
  • دارندگان مدارک تحصیلی معادل می بایست حائز شرایط «آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیر رسمی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر» باشند.

  • داوطلبان شاغل در وزارت خانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی باید با در نظر داشتن تمام وقت بودن تحصیل در مقطع دکتری، قبل از ثبت نام موافقت محل کار خود را مبنی بر ادامه تحصیل دریافت و آن را نزد خود نگه دارند.

  • کلیه دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌های مذکور راه یافته اند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۴/۵/۲۸ برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می‌شوند.

حداقل معدل ارشد برای دکتری

دانشجویان سال آخر و یا فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای (به جز فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد پیوسته، دکترای عمومی دامپزشکی و دکترای پزشکی)، که معدل آنان کمتر از ۱۴/۰۰ می باشد، حق ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۴ را ندارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص شرط معدل برای آزمون دکتری کلیک کنید.

شرایط ثبت نام فضلا و طلاب حوزه های علمیه در کنکور دکتری

فضلا و طلاب حوزه های علمیه که بر اساس مدرک صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم و خراسان دوره سطح ۳ را گذرانده اند و یا تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ فارغ التحصیل می شوند ، منحصرا می توانند در یکی از کدرشته های امتحانی مرتبط در گروه علوم انسانی ثبت نام و در آزمون آن شـرکت نمایند و در صورت پذیرفته شدن مشروط به گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی ادامه تحصیل دهند.

مدارک لازم ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

داوطلبان دانشگاه آزاد لازم است پیش از ثبت نام دکتری نسبت به تهیه مدارک و اطلاعات زیر اقدام کنند تا در هنگام طی مراحل ثبت نام به مشکلی برخورد نکنند:

۱- شناسنامه و کارت ملی

۲- شماره سریال کارت اعتباری خریداری شده

۳- فایل عکس اسکن شده

داوطلب باید یک قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات زیر اسکن نموده و فایل آن را برای ارسال از طریق برنامه ثبت نام اینترنتی آماده نماید.

  • عکس ۳×۴ یا ۶×۴ (تمام رخ) که در سال جاری گرفته شده باشد.

  • عکس اسکن شده فقط باید با فرمت JPG باشد.

  • اندازه عکس اسکن شده باید حداکثر ۳۰۰×۴۰۰ پیکسل و حداقل۳۰۰×۲۰۰ باشد.

  • تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مُهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.

  • حجم فایل ذخیره شده عکس نباید از ۷۰ کیلو بایت بیشتر باشد.

  • حاشیه های زاید عکس اسکن شده باید حذف شده باشد.

  • حتی الامکان عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد.

۴- کد وضعیت نظام وظیفه (داوطلبان مرد)

۵- کد و نام مجموعه امتحانی

۶- معدل مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد

۷- کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی و کاردانی و کد موسسه دریافت مدرک

۸- کد پیگیری سهمیه رزمندگان و ایثارگران

۹- شناسه یکتا مربوط به داوطلبان غیرایرانی

۱۰- کد پستی محل سکونت و کد شهرستان برای تعیین حوزه امتحانی

سایت ثبت نام کنکور دکترا دانشگاه آزاد ۱۴۰۴

داوطلبان دانشگاه آزاد نیز لازم است همچون داوطلبان دکتری سراسری در سایت سازمان سنجش ثبت نام کنند. ثبت نام دکتری ۱۴۰۴ از ۲۹ مهر تا ۵ آبان صورت می‌گیرد.

نیازی به پرداخت هزینه اضافی و یا انتخاب گزینه خاصی در هنگام ثبت نام جهت شرکت در پذیرش دکترا دانشگاه آزاد نیست. همه داوطلبانی که در آزمون دکتری سازمان سنجش ثبت نام می‌کنند، داوطلب دکتری آزاد هم محسوب می‌شوند.

مراحل ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد

نحوه ثبت نام آزمون دکتری دانشگاه آزاد و سراسری در سایت سازمان سنجش به شرح زیر است:

۱. پیش از اقدام جهت ثبت نام لازم است نسبت به آماده نمودن مدارک ثبت نام و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت‌نام اقدام کنید.

۲. مدارک لازم برای ثبت نام آزمون دکتری و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت‌نام را نیز تهیه کنید.

۳. برای ثبت نام آزمون دکتری سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی لازم است به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنید.

۴. با انتخاب گزینه ثبت نام آزمون ورودی دوره دکتری در سایت سازمان سنجش به سامانه ثبت نام این آزمون هدایت خواهید شد.

ثبتنام کنکور دکتری تخصصی

۵. در این صفحه بر روی گزینه «تأیید و ادامه» کلیک کنید.

روش ثبت نام آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴

۶. در صفحه «ثبت نام جدید» جهت ادامه مراحل نیاز به تهیه کارت اعتباری ثبت نام دکتری 1404 دارید. برای تهیه این کارت، از منوی سمت راست بر روی گزینه خرید کارت کلیک کنید.

خرید کارت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴

۷. در این صفحه با انتخاب گزینه سریال ثبت نام دکتری 1404 و انتخاب دکمه «تأیید و ادامه» به صفحه‌ای وارد خواهید شد که لازم است مشخصات خود را به صورت دقیق وارد نمایید.

هزینه ثبت نام کنکور دکتری ۱۴۰۴

۸. با وارد کردن مشخصات و انتخاب درگاه بانک به صفحه پرداخت الکترونیک می‌روید. در این صفحه با پرداخت هزینه ثبت نام دکتری 1404، نسبت به تهیه کارت اعتباری اقدام کنید.

تبصره: با توجه به اینکه مقرر گردیده است که در مراحل مختلف فرآیند این آزمون، خدماتی از طریق پیام کوتاه به داوطلبان ارائه شود، داوطلبانی که تمایل به استفاده از خدمات پیام کوتاه دارند، با انتخاب گزینه مربوط و پرداخت هزینه استفاده از خدمات پیام کوتاه، می‌توانند از این خدمات استفاده نمایند.

خرید سریال اعتباری ثبت نام کنکور دکتری

۹. پس از پرداخت هزینه، وارد صفحه‌ای خواهید شد که شامل شماره سریال لازم جهت ثبت نام آزمون دکتری است.

نحوه خرید کارت اعتباری ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴

شماره سریال ۱۲ رقمی ثبت نام کنکور دکتری ۱۴۰۴۱۰. به صفحه ثبت نام کنکور دکتری بازگردید و با وارد کردن شماره سریال ثبت نام و کد امنیتی، ارسال اطلاعات جهت ثبت نام را آغاز کنید.

نحوه درج سریال ۱۲رقمی ثبت‌ نام آزمون دکتری 1404

۱۱. پس از آپلود عکس در این صفحه و کلیک بر روی گزینه ارسال عکس و مشاهده عکسی که در سایت بارگذاری کرده‌اید می‌توانید بر روی گزینه «تأیید و ادامه» کلیک کنید.

ثبت نام کنکور دکتری 1404 - 1405 سراسری و آزاد

1۲. در این مرحله لازم است نسبت به وارد کردن کلیه اطلاعات خواسته‌شده به صورت دقیق اقدام کنید. (جزییات تکمیل فرم ثبت نام در همین مطلب ادامه آمده است)

گفتنی است وارد کردن تمام اطلاعاتی که با ستاره قرمززنگ مشخص شده، الزامی است.

جهت دسترسی به اطلاعاتی همانند کد محل تولد، کد محل صدور شناسنامه، کد رشته امتحانی، کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی/کارشناسی ارشد و کد موسسه محل اخذ مدرک کارشناسی/کارشناسی ارشد و موارد مشابه بر روی گزینه اطلاعات بیشتر که جلوی هر کادر مشخص شده است کلیک کنید تا کد موردنظر خود را بیابید.

مراحل ثبتنام آزمون دکتری سراسری و آزاد 1403

1۳. به داوطلبان توصیه می شود که مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام، ابتدا فرم پیش نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذکور را تکمیل نموده و سپس بر اساس فرم پیش نویس با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان، اطلاعات لازم را بر اساس بندهای برنامه نرم‌افزاری ثبت نام وارد نمایند.

  • اطلاعات فرم تقاضانامه ثبت نام دکتری باید به صورت کاملاً دقیق و صادقانه تکمیل شود. در هر مرحله از آزمون دکتری ۱۴۰۴ که سازمان سنجش متوجه وجود مغایرتی در اطلاعات ارسالی از سوی داوطلب شود، داوطلب از بقیه مراحل آزمون حذف خواهد شد.

1۴. بعد از وارد کردن اطلاعات و انتخاب گزینه «اینجانب ضمن مطالعه کلیه شرایط و ضوابط این دفترچه راهنما، با آگاهی کامل فرم تقاضانامه را تکمیل و تمام اطلاعات درج شده را تأیید می‌نمایم»، بر روی دکمه «تأیید» کلیک کنید.

1۵. پس از نمایش اطلاعات صفحه ثبت نام که حاوی کد رهگیری ثبت نام آزمون دکتری 1404 (کد ۱۲ رقمی) است ثبت نام به اتمام رسیده است.

نحوه تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی دکتری

به داوطلبان توصیه می شود که مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام، ابتدا فرم پیش نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذکور را تکمیل نموده و سپس براساس فرم پیش نویس با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، اطلاعات لازم را براساس بندهای برنامه نرم افزاری ثبت نام وارد نمایند.

ضمناً داوطلبان لازم است در درج اطلاعات ثبت‌نام دقت نمایند. بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در موارد قید شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارک داوطلب در صورت پذیرفته شدن در آزمون، مطابق ضوابط با وی رفتار خواهد شد.

نحوه تکمیل تقاضانامه ثبت نام دکتری

در ردیف های ۱، ۲ و ۳: متقاضی باید در محل مورد نظر نام خانوادگی، نام و نام پدر خود را مطابق با شناسنامه بطور کامل و خوانا وارد کند (از به کار بردن مَد، تشدید، الف محذوف یا همزه خودداری شود).

در ردیف ۴: متقاضی باید برحسب اینکه، زن یا مرد می باشد، دایره مربوط را علامت‌گذاری نماید.

در ردیف ۵: متقاضی باید از سمت چپ به راست فقط شماره شناسنامه خود را در محل مربوط درج نماید و از درج حروف، ممیز و یا خط تیره که در بعضی شناسنامه ها درج گردیده خودداری نماید.

در ردیف ۶: متقاضی باید سری و سریال شناسنامه خود را در محل مربوط درج نماید.

در ردیف ۷: متقاضی باید روز، ماه و سال تولد خود را در محل مربوط درج نماید (دو رقم اول سال تولد یعنی ۱۳ درج گردیده است.)

در ردیف ۸: متقاضی باید حتماً کد ملی خود را که عددی ده رقمی می باشد، از سمت چپ به راست و در محل مربوطه درج نماید و از درج ممیز و یا خط تیره خودداری نماید.

در ردیف ۹: متقاضی باید با علامت‌گذاری در یکی از دایره ها، دین خود را مشخص نماید.

در ردیف ۱۰: متقاضیان استفاده از هر یک از سهمیه‌های پذیرش، حسب مورد باید یکی از موارد این بند را علامت گذاری کنید.

رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح شامل: ۱- ستاد کل نیروهای مسلح، ۲- ستاد کل ارتش جمهوری اسلامی، ۳- ستادکل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ۴- سازمان بسیج مستضعفین، ۵- وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ۶- نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، هستند.

در ردیف ۱۱: داوطلب متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان که با علامت‌گذاری مورد ۲۰،۱۹،۱۸،۱۷،۱۶،۱۲،۱۱،۱۰ و یا ۲۱ بند ۱۰، متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان (رزمنده داوطلب بسیجی، رزمنده جهاد کشاورزی و یا رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح و همسر و فرزندان آنان) شده است، باید مدت حضور در جبهه خود را برحسب ماه، در محل مربوط درج نماید.

در ردیف ۱۲: داوطلب متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان که با علامت‌گذاری مورد ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و یا ۲۱ بند ۱۰، متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان (رزمنده داوطلب بسیجی، رزمنده جهاد کشاورزی و یا رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح و همسر و فرزندان آنان) است باید کد پیگیری ۱۲ رقمی خود را در محل مربوط و از چپ به راست درج نماید.

  • در صورتی که ارگان تأییدکننده سهمیه شما ستاد مشترک سپاه پاسداران و یا ستاد کل نیروهای مسلح است، لازم است برای دریافت کد پیگیری به نواحی محل اعزام خود مراجعه کرده و پس از دریافت کد پیگیری ۱۲ رقمی، آن را در این بند درج کنید (کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگران برای هر آزمون متفاوت است).

  • در صوِرتی که ارگان تأییدکننده سهمیه شما، وزارت جهاد کشاورزی است کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگران عبارت است از: (کد ملی خود رزمنده+۵۵). مثال: اگر کد ملی رزمنده: ۰۳۲۱۶۴۰۶۷۰ باشد کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگر: ۵۵۰۳۲۱۶۴۰۶۷۰ خواهد بود.

  • متقاضیان ارگان جهاد کشاورزی، در صورت داشتن هرگونه سؤال و ابهام در این خصوص به ادارات امور اداری سازمان جهاد کشاورزی استان مراجعه نمایند.

در ردیف ۱۳: متقاضی باید شهر محل تولد خود را با توجه به جدول شماره ۲ مندرج در صفحات ۲۸ و ۲۹ مشخص و در محل مربوطه درج نماید.

در ردیف ۱۴: متقاضی باید شهر محل صدور شناسنامه خود را با توجه به جدول شماره ۲ مندرج در صفحات ۲۸ و ۲۹ مشخص و در محل مربوطه درج نماید.

در ردیف ۱۵: متقاضیان ذکور باید وضعیت نظام وظیفه خود را با توجه به شرایط داوطلبان مندرج در صفحه ۱۷ همین دفترچه با یکی از کدهای ۱ تا ۱۱ مشخص نمایند.

در ردیف ۱۶: متقاضیان اتباع خارجی با علامت‌گذاری در دایره های این ردیف، شناسه یکتا خود را در محل مخصوص درج کنند.

در ردیف ۱۷: آن دسته از متقاضیانی که نوع معلولیت آنان بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی، آسیب گفتار و زبان، تکاملی رشد (اتیسم) و اعصاب و روان است، باید با علامت‌گذاری در دایره‌های این ردیف وضعیت خود را مشخص کنند.

معلولیت و شدت معلولیت این افراد از سازمان بهزیستی استعلام خواهد شد و براساس شدت معلولیتی که به تأیید آن سازمان خواهد رسید، خدمات و تسهیلات لازم طبق جدول نیازهای برآورد شده متقاضیان دارای معلولیت (جدول ذیل) به متقاضیان ارائه خواهد شد. لذا متقاضیان معلولی که در سازمان بهزیستی تشکیل پرونده نداده‌اند، ضرورت دارد با مراجعه به ادارات بهزیستی محل سکونت خود نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند. بدیهی است در صورت‌ عدم تأیید معلولیت آن‌ها توسط سازمان بهزیستی، خدمات و تسهیلات لازم به آنان ارائه نخواهد شد.

جدول نیازهای برآورد شده متقاضیان دارای معلولیت 

ردیف

نوع معلولیت

شدت معلولیت

نیاز تعیین شدهتوضیحات

 ۱

بینایی

خیلی شدید

منشی – وقت اضافه

شدید

منشی – وقت اضافه

متوسط

چاپ درشت سوالات – وقت اضافه به صورت ۱/۳ وقت افراد شدید 

با توجه به طیف وسیع کم بینایی و با توجه به شرایط محیط آزمون در صورت درخواست منشی در دسترس باشد.

خفیف

چاپ درشت سوالات

۲

شنوایی

خیلی شدید

رابط- وقت اضافه

شدید

رابط – وقت اضافه

متوسط

 –

خفیف

 –

۳

جسمی حرکتی

خیلی شدید

منشی – وقت اضافه

با توجه به آسیب چهاراندام در افراد با معلولیت جسمی حرکتی خیلی شدید، منشی و وقت اضافه ضروری است.

شدید

 –

در صورت آسیب صرفاً اندام های تحتانی (پاها)، نیازی به وقت اضافه و منشی ندارد.

شدید

منشی – وقت اضافه

در صورت آسیب دست ها به ویژه دست غالب یا فقدان دست.

متوسط

منشی – وقت اضافه

در صورت آسیب دست ها به ویژه دست غالب یا فقدان دست.

خفیف

وقت اضافه

در صورت آسیب دست ها به ویژه دست غالب یا فقدان دست.

۴

آسیب گفتار و زبان

با هر شدت

معلولیت

وقت اضافه

۵

تکاملی رشد (اتیسم)  

با هر شدت

معلولیت

وقت اضافه- محیط فیزیکی

آرام و با تراکم جمعیت بسیار پایین

۶

 اعصاب و روان

با هر شدت

معلولیت

 –

 

در ردیف ۱۸: آن دسته از داوطلبان چپ دست که متقاضی استفاده از صندلی مخصوص در جلسه آزمون می باشند، این بند را علامت‌گذاری نمایند.

در ردیف ۱۹: متقاضیان وضعیت تحصیلی و یا فارغ التحصیلی خود را، میبایست در این بند علامت‌گذاری نماید.

تذکر مهم: منظور از کارشناسی ارشد پیوسته دوره‌ای ۵ ساله است که پس از پایان دوره متوسطه آغاز شده و دانشجو پس از گذراندن تعداد واحدهای معین، مدرک کارشناسی ارشد دریافت می‌کند (مانند رشته‌های تحصیلی: الهیات و معارف اسلامی و ارشاد گرایش‌های: فقه و مبانی حقوق اسلامی، فلسفه و کلام، قرآن و حدیث) و منظور از دکتری عمومی دوره‌ای است ۶ ساله، که پس از پایان دوره متوسطه آغاز شده و دانشجو پس از گذراندن تعداد واحدهای معین، مدرک دکتری عمومی دریافت می‌کند (مانند رشته‌های تحصیلی: پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی).

در ردیف ۲۰: متقاضی باید گروه امتحانی خود را که در آزمون آن شرکت خواهد کرد، با علامت‌گذاری در یکی از دایره های مربوط مشخص نماید.

در ردیف ۲۱: متقاضی، کد مجموعه امتحانی را که متقاضی شرکت در آزمون آن است از قسمت معرفی مجموعه‌های امتحانی (صفحات ۳۰ تا ۶۷) استخراج و در این بند درج کند.

در ردیف ۲۲: متقاضی بایستی زبان خارجی امتحانی خود را بر اساس زبان خارجی تعریف شده در رشته امتحانی انتخابی، با علامت‌گذاری یکی از موارد این بند مشخص نماید.

در ردیف ۲۳: متقاضی کدرشته تحصیلی مقطع کاردانی خود را که نام رشته فراغت از تحصیل درآن مجموعه رشته تحصیلی قرار میگیرد از درگاه اطلاعرسانی این سازمان، استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۲۴: متقاضی کد مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک تحصیلی کاردانی خود را از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان، استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۲۵: متقاضی باید تاریخ دقیق اخذ مدرک کاردانی خود را به روز، ماه و سال در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۲۶: متقاضیان باید معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی مقطع کاردانی خود را بر مبنای ۰ تا ۲۰ و یا ۰ تا ۴ و تا دو رقم اعشار از چپ به راست در محل مربوط درج کنند. به عنوان مثال: برای معدل ۲/۸۵، در قسمت عدد صحیح ۰۲ و در قسمت اعشار عدد ۸۵ درج شود.

در ردیف ۲۷: متقاضی کدرشته تحصیلی مقطع کارشناسی خود را که نام رشته فراغت از تحصیل درآن مجموعه رشته تحصیلی قرار می‌گیرد از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان، استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۲۸: متقاضی کد مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی خود را از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان، استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۲۹: متقاضی باید تاریخ دقیق اخذ مدرک کارشناسی خود را به روز، ماه و سال در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۳۰: متقاضی باید معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی مقطع کارشناسی خود را بر مبنای ۰ تا ۲۰ و یا ۰ تا ۴ و تا دو رقم اعشار از چپ به راست در محل مربوط درج کند. به عنوان مثال: برای معدل ۲/۸۵، در قسمت عدد صحیح ۰۲ و در قسمت اعشار عدد ۸۵ درج شود.

در ردیف ۳۱: متقاضی کدرشته تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد خود را که نام رشته فراغت از تحصیل در آن مجموعه رشته تحصیلی قرار می‌گیرد از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان، استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۳۲: متقاضی کد مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی خود را از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان، استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۳۳: متقاضی باید تاریخ دقیق اخذ مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی خود را به روز، ماه و سال در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۳۴: فارغ‌التحصیلان معدل کل اکتسابی را براساس معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی و دانشجویان سال آخر مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی، میانگین واحدهای گذرانده خود را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ خود را بر مبنای ۰ تا ۲۰ و یا ۰ تا ۴ و تا دو رقم اعشار از چپ به راست در محل مربوط درج کنند. به عنوان مثال: برای معدل ۲/۸۵، در قسمت عدد صحیح ۰۲ و در قسمت اعشار عدد ۸۵ درج شود.

  • دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی، لازم است نسبت به تکمیل و تأیید فرم معدل مندرج در صفحه ۶۸ دفترچه راهنما، از سوی دانشگاه محل تحصیل مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری عمومی خود اقدام و آن را نزد خود نگهداری کنند، تا در صورت قبولی به مؤسسه محل قبولی ارائه کنند.

در ردیف ۳۵: مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی (دولتی و غیردولتی) و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی که متقاضی استفاده از سهمیه مربیان هستند، بایستی این بند را علامت‌گذاری کنند.

در ردیف ۳۶: مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی که متقاضی استفاده از سهمیه مربیان هستند و بند ۳۵ فرم تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی را علامت‌گذاری کرده اند، لازم است کد دانشگاه یا موسسه محل خدمت خود را از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان استخراج و در محل مربوطه درج کند.

در ردیف ۳۷: متقاضی با علامت‌گذاری در یکی از موارد هفت‌گانه این بند وضعیت اشتغال خود را مشخص کند.

تبصره ۱: متقاضیان رسمی و پیمانی شاغل در نیروهای مسلح (ارتش، سپاه و نیروی انتظامی) لازم است فقط گزینه «نظامی» را علامت‌گذاری کنند.

تبصره ۲: شاغلین رسمی و پیمانی وزارت آموزش و پرورش که متقاضی رشته‌های تحصیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ویژه فرهنگیان هستند، لازم است متناسب با وضعیت استخدامی خود، نسبت به علامت‌گذاری یکی از گزینه‌های «دولتی-رسمی» و یا «دولتی-پیمانی» اقدام کرده و در بند بعدی (بند ۳۸) محل اشتغال خود را نیز (وزارت آموزش و پرورش) مشخص و انتخاب کنند.

در ردیف ۳۸: متقاضی شاغل باید محل اشتغال به کار خود را در این بند مشخص کند.

در ردیف ۳۹: متقاضی باید کد و نام استان و کد و نام شهرستان محل اقامت خود را برای تعیین حوزه امتحانی از جدول شماره ۲ (مندرج در صفحات ۲۸ و ۲۹ دفترچه) استخراج و سپس کدهای مذکور را از چپ به راست در محل‌های مربوط درج کند.

آزمون ورودی مقطع دکتری تخصصی (Ph. D) سال ۱۴۰۳ منحصراً در داخل کشور برگزار می‌شود.

در ردیف ۴۰: متقاضی باید کد و نام استان و کد و نام شهرستان محل اقامت و سکونت اصلی خود را از جدول شماره ۲ مندرج در صفحات ۲۸ و ۲۹ دفترچه استخراج و در این بند درج کند. همچنین لازم است متقاضیان آدرس دقیق پستی محل اقامت و سکونت اصلی خود را مطابق موارد خواسته شده در این ردیف تکمیل کند.

در ردیف ۴۱: متقاضی باید کد پستی دقیق خود را که یک عدد ده رقمی است در محل مربوط از چپ به راست درج کرده و از درج ممیز و یا خط تیره خودداری کند.

در ردیف ۴۲: متقاضی باید شماره تلفن ثابت خود را با کد پیش شماره تلفن شهر مربوطه، در این بند از سمت چپ به راست درج کند.

در ردیف ۴۳: متقاضی باید شماره تلفن همراه خود را بطور کامل در محل مربوط درج کند (با توجه به ارسال کد تایید به شماره تلفن همراه در زمان شروع ثبت‌نام و مراحل بعدی، ضرورت دارد از شماره موبایل خود که در دسترس بوده و همواره روشن است استفاده کنید).

این بند از تقاضانامه در هیچ یک از مراحل ویرایش اطلاعات، قابل ویرایش نیست.

در ردیف ۴۴: آن دسته از متقاضیانی که دارای پست الکترونیکی هستند از سمت چپ به راست آدرس پست الکترونیکی خود را در این ردیف درج کنند.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها