مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
کاکایی
مدرسان شریف
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
انتشارات یافته
نوگولرن
چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
عالم زاده
یازدهمین کنگره سالانه ملی عمران، معماری، هنر و توسعه شهری

رتبه 1 شدن یک اتفاق نیست یک انتخاب است

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

yarmohammadiصحبت های صادق یارمحمدی دلنشین است. دانشجوی ورودی 1392 دکتری دانشگاه علم و صنعت تجربیات زیبایش را در طبق اخلاص گذاشته بود و به همه داوطلبان آزمون سال جاری تقدیم کرد. توصیه اکید داریم که همه داوطلبان این مصاحبه را بخوانند. شک نکنید که ارزش وقتی که می گذارید را دارد.

ایشان ورودی سال 84 مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی مالک اشتر و ورودی 1389 کارشناسی ارشد مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران است.

پی اچ دی تست : با سلام، لطفا بفرمایید از چه زمانی مطالعه برای آزمون دکتری را آغاز کردید ؟

–          درس خواندن من از آبان ماه شروع شرد. از آن­جایی که یکی از شرایط استفاده از سهمیه استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تا سال 91  داشتن مدرک زبان بود، از حدود آبان تا آذر ماه زمانم را به زبان اختصاص دادم. البته روی مقاله هایم هم کار می کردم. با اینکه زبان من در سطح مناسبی نبود این امر سبب شد که آمادگی بسیار مناسبی برای تست های زبان در کنکور پیدا کنم. از این جهت می توانم  شرکت در آزمون زبان MCHE را قبل از آزمون دکتری توصیه کنم. من در آزمون MCHE آذر ماه ثبت نام کرده بودم و با شدت برای آزمون می خواندم و نمره ام 62 شد. تقریبا دو ماه و نیم آخر هم روی دروس تخصصی متمرکز بودم.

پی اچ دی تست : روش درس خواندنتان به چه صورت بود ؟

–          ما یک گروه در خوابگاه دانشگاه علم و صنعت بودیم و با هم جلو می رفتیم. البته در حقیقت دو گروه بودیم. یک گروه دنبال پذیرش خارج از کشور بودن و یک گروه هم قبولی در آزمون دکتری داخل. رشته هایمان یکی نبود اما کاملا با هم هماهنگ بودیم. گروهی درس خواندن  کمک زیادی  به حفظ انگیزه ما کرد و دست آخر رتبه همه خوب شد و تعدادی از دوستانم هم موفق به گرفتن پذیرش شدند و برای ادامه تحصیل از کشور رفتند.

 من از همان لحظه اول که تصمیم به ادامه تحصیل در داخل کشور گرفتم هدفم این بود که رتبه یک شوم. یعنی چاره دیگری نداشتم. ظرفیت پذیرش روزانه رشته ما در سال 91 تنها یک نفر بود. به نظر من رتبه 1 شدن یک انتخاب است نه اتفاق. از همان لحظه اول با خودم می گفتم یک رتبه 1 چه کاری باید انجام دهد؟ در همه مراحل آمادگی برای آزمون دکتری از نگارش مقاله تا روز مصاحبه بر اساس این طرز فکر برنامه ریزی می کردم.

پی اچ دی تست : پس در مرحله تعیین منابع هم این موضوع را رعایت کرده اید ؟

–          انتخاب دقیق منابع از مهمترین کارها است و مهمترین کار در تعیین منابع بررسی دقیق سوالهای کنکور های گذشته است. مثلا در آزمون رشته ما یکی از دروس، دینامیک خودرو است که در دوره کارشناسی ارشد تدریس می شود. اما در بررسی سوالات آزمون 91 متوجه شدم تعدادی از سوالات دینامیک خودرو کنکور، از درس دینامیک پیشرفته که از سرفصل های کنکور گرایش ارتعاشات مکانیک می باشد طرح گردیده است. در نتیجه مطالعه این درس هم در برنامه هایم قرار گرفت. کار بعدی رتبه یک ها شناخت طراحان سوال است. من سوالات را کاملا زیر و رو کردم. با بچه های دانشگاه های دیگر هم ارتباط گرفتم و نظر آنها را پرسیدم. طوری که بیشتر طراحان را شناختم. حالا که بحث به اینجا رسید بگذارید یک خاطره برایتان تعریف کنم. پیش یکی از اساتید رفتم و گفتم” استاد شما که طراح سوالات کنکور بوده اید امکان دارد چند دقیقه از وقت خود را به بنده اختصاص دهید ؟ ” . ایشان گفت ” من طراح سوال نیستم ” . گفتم خوب کلا لطف می کنید واین سوال را برای من حل کنید.؟  سوال را که نشان دادم ، خندید و گفت ” از کجا فهمیدی که این سوال را من طرح کرده ام؟ “

 وقتی طراح را بشناسی جزوه اش می شود یک منبع مهم مطالعه و من این کار را هم انجام دادم. حل سوالات سالهای قبل هم خیلی مهم هستند. با توجه به نوپا بودن آزمون دکتری هنوز در بسیاری از رشته ها پاسخ سوالات این آزمون منتشر نشده است. اما داوطلبین حتما باید سعی کنند این سوالات را حل کنند. سوال تکراری یا تقریبا تکراری هدیه است که سازمان سنجش معمولا به این داوطلبان تقدیم می کند.

پی اچ دی تست : چند ساعت در روز مطالعه داشتید؟

–          روزانه 9 تا 10 ساعت درس می خواندم.

پی اچ دی تست : این تعداد ساعت خسته کننده نبود ؟

–          خسته کننده که بود اما انگیزه من فراتر از آن بود که زیاد درس خواندن دلزده ام کند. وقتی به آمار شرکت کننندگان نگاه می کنی و متوجه می شوی تنها 5 درصد داوطلبان وارد دوره دکتری می شوند کمی می ترسی. اما باید توجه داشت که خیلی ها فقط با کنکور بازی می کنند. برای قبول شدن در کنکور باید جدی بود. برنامه ریزی مشخص ، وقت کافی و تمرکز مناسب روی کنکور از ضروریات موفقیت در کنکو راست. وقتی داوطلب آزمون دکتری هستی باید بدانی مهمترین کار تو همین است. باید ذهن را از هر چیز دیگری خالی کنی . همه توجه ات ، همه انرژی ات و همه وجودت روی کنکور متمرکز باشد. البته شاید این برای همه مقدور نباشد اما همه باید تلاش کنند در حد توان اینگونه باشند. ما پنج نفر که به صورت گروهی برای کنکور می خواندیم این شرایط را داشتیم و این توان مارا چند برابر می کرد.

همانطور که گفتم در یک جمع کنکوری بودن خیلی مفید است. مثلا همین سایت شما جایی است که همه کنکوری هستند. همه استرس دارند وهمه به دنبال یک هدف مشترک هستند. گاهی هم به سایت شما سر می زدم و جو کنکور را در فضای مجازی لمس می کردم. سعی می کردم به چیزی جز کسب رتبه نخست آزمون دکتری فکر نکنم و این موضوع کمک زیادی به من کرد.

مطالعه قسمت دوم مصاحبه با آقای یارمحمدی.

yar mohamadi

ثبت‌نام
باخبرم کن!

92 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آزیتا
آذر ۲۰, ۱۳۹۴ ۳:۵۲ ق٫ظ

سلام ضمن عرض تبریک بابت موفقیتتون خواستم بگم من روزی٨-٩ ساعت درس میخونم ولی از ٢٠روز پیش با عوض شدن گرایش و همینطور کتابا دیگه امیدم از دست دادم دیگه خستم میگید چیکار کنم؟؟

ف
مهر ۲۶, ۱۳۹۳ ۵:۳۲ ب٫ظ

و خواستم اضافه کنم آقای دکتر که من اصلا راه های نوشتن مقاله یا ترجمه کتابو نمی دونم زبانم خوبه اما چون ارشدم بدون پایان نامه بوده هیچی از این ها نمی دونم راهنماییم کنید که من چیکار می تونم بکنم.. قبولی امکان داره یا کلا به دکترا فکر نکنم؟! ممنونم

ف
مهر ۲۶, ۱۳۹۳ ۵:۲۷ ب٫ظ

با سلام و خسته نباشیدبه آقای دکتر و دوستان
راستش من خیلی نسبت به دکترا خوش بین نیستم به دلیل اینکه نه دانشگاه لیسانسم و نه فوقم خوب بوده لیسانسم دانشگاه پیام نور بوده و ارشدم دانشگاه تهران پردیس فارابی بوده.. راستش تا تصمیم می گیرم که جدی درس بخونم یاد این میوفتم که شانسم برای قبولی نسبت به اون هایی که دانشگاه های خوب بودن خیلی خیلی کمه تمام انرژیمو برای ادامه از دست می دم من رشتم حسابدارری بوده و برای دکترا مالی می خوام شرکت کنم نمی دونم باید چیکار کنم دو تا از درسای مهم رو کلاس های ماهان می رم ولی بازم اون امیدرو ندارم در ضمن یه امیدی دارم که سنم کمه چون متولد٧١هستم ولی دوس دارم توی این دوران که مشکلاتم کمتر بگذرونم اما واقعا استرس و قدرت نمی تونم بر من حاکم شده لطفا منو راهنمایی کنید من چیکار کنم ؟! پیشاپیش ازتون ممنونم

H
شهریور ۱۱, ۱۳۹۳ ۷:۳۳ ب٫ظ

ضمن عرض تبریک
برای آزمون MCHE چه منابعی مطالعه فرمودید؟
کتاب های لانگمن و کیت بسیار حجیم هستند لطفا راهنمایی فرمایید. سطح زبانم ضعیف می باشد.
باتشکر

صادق
شهریور ۲۰, ۱۳۹۳ ۳:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  H

کیت رو شدیدن، قوین و حتمن توصیه می کنم .. واو به واو کتاب مخصوصن listening رو حتمن حفظ کنید. پشیمون شدی بیا همین جا تو پیام بزار

sara
شهریور ۴, ۱۳۹۳ ۹:۱۱ ق٫ظ

با سلام جناب مهندس
من میخوام در رشته مهندسی برق مخابرات امسال با توکل به خدا حتما رتبه یکو بیارم
در مورد پیدا کردن طراحان سوال میخواستم بدونم باید حضوری برم دانشگاه ها؟ با پرس وجو در دانشگاه میشه نتیجه ای گرفت گرفت؟ یا بایستی راه دیگه ای رو طی کرد

صادق
شهریور ۲۰, ۱۳۹۳ ۳:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  sara

با سلام
رتبه های برتر رشته ی خودتون بهترین راهنمایی رو در پیدا کردن طراح می کنند. توی صحبت با اساتید معمولن نمی شه فهمید . هیچ استادی نمی گه من طراحم. اگه وقت بزارید و دقت کنید توی بعضی درسا می شه فهمید منتاها با آسین ا رو بالا زد و رف تو میدون .

گلناز
مرداد ۲۵, ۱۳۹۳ ۳:۱۱ ب٫ظ

با سلام به شما آقای دکتر یاراحمدی
من هم ارشد علم و صنعت بودم و الان مطالب این صفحه رو خوندم که احتمالا شما سال دوم دکترا هستید!!
به هر حال، باز هم بهتون تبریک میگم و اینکه کتاب preparation toefl key که معرقی کردید منظورتون کمبریج بود یا لانگمن؟
ممکنه اسم کتاب رو به طور کامل بگید؟
ممنون و موفق باشید

r
تیر ۱۱, ۱۳۹۳ ۰:۳۵ ق٫ظ

سلام خدمت همه ی دوستان سخت کوشم
من میخوام دکتری حسابداری شرکت کنم.
زبان و استعداد تحصیلیم بد نیست (به ترتیب ۴۶ و ۴۱ زدم واسه کنکور دکتری گذشته)، چون ریاضی فیزیک بودم، آمار و ریاضیمم بد نیست. یه همراه می خوام واسه درس خوندن، چک کردن منابع و خلاصه یه همراه که نه من اونو معطل خودم بکنم نه اون منو! در ضمن چون متاهل هستم، خیلی هم وقت ندارم، باید برنامه مرتب داشته باشم.
چون خودم خانم هستم،اگر از خانم های این سایت کسی هست که فکر می کنه ما از نظر درسی می تونیم گروه موفقی بشیم یا علی!
از الان واسه همه دوستای خوبم آرزوی موفقیت می کنم.
در ضمن رمضان هم مبارک و التماس دعا

فرشته
مرداد ۱۴, ۱۳۹۳ ۷:۴۱ ق٫ظ
پاسخ به  r

سلام منم یه خانومم+مادر+کارمند+دانشجو میخوام شروع کنم برای آزمون دکتراانگیزه زیاد دارم وقت کم منم برنامه میخوام کسی هست کمک کنه البته من مدرسان شریف ثبت نام کردم ببینم چطوری برنامه میدن بهمون خوشحال میشم از راهنمایی بقیه با این شرایط استفاده کنم رشته ام هم مشاوره است

سلام
در صفحه مشاوره در منوی بالای سایت نیز سوال خود را مطرح فرمایید تا مشاوران آن بخش نیز به شما یاری دهند. با تشکر از شما.

سید علی اطیابی
خرداد ۲۸, ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق٫ظ

سلام صادق جان من هم رشته ای ات در دانشگاه مالک اشتر بودم خیلی خیلی خوشحال شدم
دوست دارم
انشاالله در تمام مراحل زندگی ات موفق باشی
دوستدارت سید علی اطیابی
دانشگاه مالک اشتر

sadegh
مرداد ۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب٫ظ

ممنون علی جان. ما خدمت شما بسیار ارادت داریم.

fereshteh
فروردین ۱۱, ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق٫ظ

لطفا تجربیات نفرات برتر دکترای پرستاری هم در سایت گذارده شود و بهترین منابع نوشته شود

تات
آذر ۲۷, ۱۳۹۲ ۵:۲۲ ب٫ظ

سلام
اول به خاطر بینش و تلاشتون تبریک می گم اقای دکتر
شما فرمودید که فکر دکتری خوندن خارج تهران رو کلن بزاریم کنار، می شه توضیح مبسوط تری بدین چرا؟؟؟؟
بعد هم جایی گفته بودین برای مصاحبه علاوه برداشتن رزومه خوب باید از قبل با اساتید مصاحبه کننده اشنایی داشته باشیم ببینیم که قبلا ظرفیت خود را هماهنگ نکرده باشند یعنی چی؟
لطفا درباره این راهکارهای ظریف روابط و اقربا بودن با اساتید و نکات کلیدی کمی بیشتر خودمونی تر توضیح بدین؟
و بگین چرا بیشتر اساتید تجربیاتشون رو در اختیار دانشجوهای اقا می ذارن خودم شاهد بودم که حتی طرح های پژوهشی و کلاس داری رو به دانشجوهای پسر ترجیحا می دن تا دخترها!!!
موفق باشید

sadegh
مرداد ۶, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  تات

با سلام
تعداد بسیار زیاد دانشجویان دکتری در دوره ی قبل باعث شده تعداد متقاضیان جایگاه های علمی کشور زیاد بشه . اینه که رقابت رو بسیار سنگین می کنه. بحث کیفیت هم هست. البته همیشه استثنا هست مثه اینکه شما بورسیه جایه خاصی باشید که هدف تون ارتقا شغلی باشه یا صرف علم باشه که بحثش جداس.
مقطع دکتری با مقاطع قبلی تقاوت بسیاری داره مثه اینکه شما قرار ه یه مدت طولانی با یه استاده خاص کار کنید . اینه که فقط کنکور و رتبه مهم نیست . و استادا روی انتخاب دانشجو ها ، اینکه باشون راحت باشن، زمینه کاری شون یکی باشه ، حتی اخلاق استاد یا دانشجو بسیار مهمه به عنوان مثال تو دانشکده یکی از اساتید زمینه کاریش با من یکی بود ولی اخلاق استاد جوری بود که اگه قرار بود دانشجوش بشم کلن ترک تحصیل می کردم :) .
اینه که حتی خود دانشجو هم باید تو انتخاب استاد راهنما خیلی دقت کنه و بدون ه که مقطع دکتری یه دانشجو ۳-۴ سال با یه استاد قراره کار کنه پس باید خیلی مراقب انتخاب استاد مناسبی باشه که از هر جهت نزدیک باشه بهش.
خانوم و آقا چندان فرقی ندارند ، حداقل من که ندیدم. اتفاقن من همه جا دیدم که همه رعایت خانوم ها رو از خیلی جهات می کنند. از این جهت می گم که تو ورودی قبل ما یه خانوم بود.
موفق باشید

علی
آذر ۱۵, ۱۳۹۲ ۴:۱۴ ب٫ظ

سلام آقای یار محمدی
آیا در سربرگ مدرک شما مهندسی خودرو قید میشه یا مهندسی مکانیک – گرایش خودرو؟
می خواستم بدونم اگه تنها مهندسی خودرو قید بشه رو آینده شغلی و جذب در شرکت ها و سازمان ها تأثیر نمیذاره؟ چون عنوان مهندسی مکانیک کلی تر و جامع تر هست…!!
ممنون میشم پاسخ بدید.

محمدرضا
آذر ۱۲, ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب٫ظ

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی…
سوالی که داشتم درباره منابع مطالعاتی برای آزمون دکتری مکانیک خودرو – قوای محرکه هست. البته میدونم گرایش شما متفاوت هست اما اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید چون برای این رشته اطلاعات کسب کردن خیلی سخته!!
با تشکر از شما…

محمدرضا
آذر ۸, ۱۳۹۲ ۹:۳۳ ب٫ظ

با سلام خدمت شما دوست عزیز…
اول از همه بسیار خوشحالم که موفق به قبولی در آزمون شدید و برای شما در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت می کنم.
سوالاتی از شما داشتم. من دانشجوی ارشد رشته کشاورزی – سازه های آبی دانشگاه منابع طبیعی گرگان هستم. اما واقعا به این رشته علاقه ندارم حتی با پذیرش در مقطع ارشد…!!
می خواستم برای دکتری در رشته مهندسی خودرو – گرایش قوای محرکه شرکت کنم چون با تک تک سلول های بدنم عاشق خودرو هستم!! اما از مصاحبه بیم دارم!! به نظر شما با اینکه تازه سال اول هستم می تونم پایان نامه ام رو نزدیک به این رشته تعریف کنم و با داشتن مقاله نظر هیئت مصاحبه کننده رو جلب کنم؟
خیلی نگرانم و در ذو راهی بدی گرفتار شدم! لطفا برادر کوچک تون رو راهنمایی کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما.

sadegh
آذر ۹, ۱۳۹۲ ۵:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  محمدرضا

با سلام
رزومه همیشه یه عامل تعیین کننده تو مصاحبه است. اگه رتبتون و رزومتون خوب باشه احتماله قبولی تون زیاده. البته یه مطلبی هم هست و اون اینکه بیشتر دانشگاه ها تمایل به جذب دانشجویان خودشون دارند.

ن
آبان ۲۰, ۱۳۹۲ ۶:۲۸ ب٫ظ

تبریک آقا صادق. من هدفم دانشگاه تهران و یا فردوسی است ولی جون هیج مقاله و سابقه تدریس ندارم، به نظر شما امیدی به قبولی در این دانشگاهها و یا دیگر دانشگاههای تهران مثل شریف که میترسم اسمشو بیارمف هست؟ ممنون

sadegh
آبان ۲۲, ۱۳۹۲ ۶:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  ن

هدف تنها کفایت نمی کنه باید رزومتون رو خوب کنید . دادن مقاله برای اینکه برای مصاحبه لازمه اگرچه آدم های زیادی بدون داشتن مقاله توی دکتری پذیرفته شدند. این به جلسه مصاحبه بستگی داره

ساناز
آبان ۹, ۱۳۹۲ ۳:۳۵ ب٫ظ

سلام بهتون تبریک میگم واینکه داشتن هدف ورسیدن به اون براتون اینقد مهم بوده که بهش رسیدید
لطفا بگید برای زبان واستعداد تحصیلی چه کتاب یا جزواتی خوندید لطفا دقیق بگید ممنون

sadegh
آبان ۹, ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  ساناز

زبان و استعداد مدرسان شریف ، ۵۰۴ رو هم خوندم

narges
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۲:۰۵ ب٫ظ

با سلام وتبریک
می خواستم بدونم چه جوری متوجه بشیم کی طراح سوال بوده؟

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  narges

تو رشت تون دانشگاه های قطب رو سر بزنید. متوجه میشید

صونا
آبان ۳, ۱۳۹۲ ۲:۰۰ ب٫ظ

الهم الرزقنا از این رتبه ها.تبریم میگم بهتون

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  صونا

ممنون بسیار

بیوانفورماتیک
آبان ۲, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب٫ظ

سلام و تبریک میگم خدمت شما
واقعا جای تحسین داره ارادهی شما و باز هم تبریک میگم.من مصاحبه شما رو خوندم خیلی امیدوار شدم چرا که رشته ای که من میخوام شرکت کنم ظرفیتش فقط ۳ نفرهستش و شما به من انگیزه مضاعف دادید.ممنون
موفق باشید

somayeh
آبان ۱, ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب٫ظ

واقعا ای ولا داری.ارادت خیلی قوی بوده آفرین

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  somayeh

ممنون سمیه خانوم

سمانه
آبان ۱, ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب٫ظ

سلام صمیمانه به شما تبریک میگم شما یک الگوی موفق در ذهن همه داوطلبان کنکور دکتری ۹۳ هستید

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  سمانه

ممنون لطف دارید شما سمانه خانوم

tahereh
آبان ۱, ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب٫ظ

باعرض سلام وتبریک خدمت شما آقای یار محمدی وتشکر ازاینکه صادقانه اطلاعاتتون در اختیارداوطلبان کنکور دکتری میذارید سوالی که از خدمتتون داشتم اینکه آیا برای پایان نامه ارشد چه استادی انتخاب بشه خیلی تأثیر داره؟چه توصیه ای در انجام پایان نامه دارید که ازجهت بهتر انجام شدن آن وتأثیر درآزمون دکتری بتوان بکاربرد؟ آیا با داشتن معدل۱۸ در ارشدوداشتن دومقاله بدون هیچ نوع مدرک زبان جای امیدواری هست؟ برای بورس شدن چه داخل ویاچه خارج از کشور چه اطلاعاتی دارید؟لطفاپاسخ دهید باتشکر

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  tahereh

بله استاد موثره البته بیشتر این مطلب به دانشگاهی بستگی داره که معرفی می شید اینکه استادتون رو اونجا بشناسند. برای دکتری نیاز به داشتن مدرک زبان نیست.بورس وزارت علوم پارسال حدود بهمن بود اون هم یه روش پذیرش اتفاقا زیاد هم سخت نیست پذیرش توشت . البته تو مصاحبش که من هم رفته بودم به قول معروف باید از قربا باشید تا انتخاب بشید

صبا
مهر ۲۹, ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب٫ظ

سلام.من دارم واسه دکتری ریاضی محض آماده میشم.پارسال خوب خوندم ولی رتبم نزدیکای ۵۰۰شدواسه همین امسال باناامیدی میخونم.بنظرتون چکارکنم رتبم خوب شه؟

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  صبا

یه برنامه خوب، با یه اراده قوی. اینکه نترسید و بدونید که اگه تلاش تون رو بکنید و تو مسیر درست برید قطعن موفق می شید.

ارتا
مهر ۲۹, ۱۳۹۲ ۳:۰۶ ب٫ظ

سلام باتشکرازمصاحبه عالی تون.منم که ازاول شروع کردم انگیزه بالایی داشتم .باخودم میگفتم باید رتبه یک یابرترباشی.ولی این روزا نمیدونم چرا انگیزه موازدست دادم.کاش مث شما پشتکارداشتم.لطفاراهنماییم کنید.م.ب

sadegh
مهر ۲۹, ۱۳۹۲ ۸:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  ارتا

این احساس و همه دارند ، این مسیر ، مسیر سختیه . در آخر کسی می تونه موفق بشه که از پسش بر بیاد

شادی(تاریخ ایران)
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۹:۰۵ ب٫ظ

سلام .
از خوندن مصاحبه ی شما احساس خیلی خوبی دارم. انگار همه ی اینها را با زبان خودتان برایم گفته اید .

ممنون از این همه صداقت

رویا
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۲:۲۴ ب٫ظ

با سلام و تبریک خدمت شما دوست عزیز
می خواستم بدونم با داشتن یک مقاله علمی پژوهشی
و یک مقاله ISI بازهم برای قبولی در ازمون دکتری شانسی دارم با توجه به اینکه شما گفتین داشتن یک رزومه خوب شانس قبولی در مصاحبه را بالا می بره.

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  رویا

بله البته به داوطلب های دیگه هنگام مصاحبه ین امر بستگی داره بیشتر

مینا
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۲:۰۶ ب٫ظ

سلام
ببخشید منظورتون از هماهنگی با استاد برای مصاحبه چی هست؟

sadegh
آبان ۴, ۱۳۹۲ ۴:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  مینا

سلام
وقتی رتبه ها اومد و به دانشگاه ها معرفی شدید. قبل مصاحبه برید با اساتید صحبت کنید ببینید ظرفیت خالی داره ،ضمیه کاری کدو اساتید به شما می خوره و….

فرناز
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱:۵۳ ب٫ظ

ممنون از صداقت و محبتت آقا صادق .. خیلی بی ریا تجربیاتت رو share کردی.. بهت تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق و رتبه ۱ باشی..برای ما هم دعا کن امسال نتیجه خوبی بگیریم ..

sadegh
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۸:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  فرناز

خواهش می کنم فرناز خانم ایشالله که شما هم خانم دکتر شی .

نرم افزار
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱:۰۱ ب٫ظ

با سلام و نبریک
اگه میشه بگین چطور ۸ مقاله از پایان نامه در آوردین؟ آیا موضوعات یکی بودو با نگارشهای متفاوت برای جاهای مختلف فرستادین؟ یا اینکه از هم متمایز بودن؟ من بیش از یک مقاله نتونستم از پایان نامه دربیارم.

sadegh
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  نرم افزار

با سلام
متمایز بودند. به موضوعتون این قضیه بستگی داره. بعضی از موضوعات جای مقاله بسیار دارند. به عنوان مثال یکی از هم کلاسی های من از یک موضوع تا الان حدود ۹ تا ISI در آورده.

خطاب به اقای یار محمدی
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب٫ظ

با سلام خدمت اقای یار محمدی
ضمن عرض تبریک و ارزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتان یک سؤال از جناب عالی داشتم . ایا داشتن دو مقاله ISI با IF نسبتا خوب رزومه خوب محسوب می شود (بدون داشتن مقاله همایشی و کنفرانسی) و نداشتن سابقه تدریس و نداشتن نمره زبان؟

sadegh
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱:۴۲ ب٫ظ

با سلام
بله رزومه خوبیه ، نمره زبان برای مصاحبه نیازی نیست اگرچه تو برخی دانشگاه ها امتیاز داره، ولی نکته ای که باید بهتون بگم اینه که همه چیز بسته به رقیباتون داره شاید یه سال کسی رو بگیرند که یه دونه مقاله هم نداره و سال بعد یه آدم با چند تا ISI قبوا نشه چون دانشجوی بهتر وجود داشته .

آسمان
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ق٫ظ

تبریک فراوان

ولی من کلی نا امید شدم با خوندن مصاحبه شما

چون شما علاوه بر اینکه حتما موضوع کارتون قوی بوده شانس خوبی هم داشتین که اکسپت همه مقاله هاتون اومده.

آسمان
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  آسمان

و اینکه استادتون هم هواتون رو داشته نه مثل خیلی از استادا که وقت نمیذارن

علیرضا
مهر ۲۸, ۱۳۹۲ ۸:۴۶ ق٫ظ

سلام تبریک میگم. خیلی متشگرم از توصیه ها و راهنمایی هایتان . امیدوارم همیشه پیروز و پاینده باشید

mahla
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۹:۲۹ ب٫ظ

سلام آقای دکتر

بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت روزافزون می کنم

می خواستم اگه براتون امکان داره فرآیند آمادگی و درخواست تحصیل دکترای خارج از کشور رو بطور کامل توضیح بدین. ممنون

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  mahla

برای بیشتر دانشگاه ها این طوریه که برای ثبت نام مهر مثلن مهر ۹۳ حداکثر تا آبان ۹۲ باید نمره تافل مناسب رو گرفته باشید این سخترین قسمت کاره، از مهر۹۲ هم باید دنبال اساتید مناسب تو رشته و گرایشتون باشید و باهاشون مکاتبه کنید هرکدوم جواب دادند باید برای اون دانشگاه درخواست بفرستید نمره تافلتون هم باید برای همون دانشگاه ها بفرستید ، ترجمه مدرک و سایر چیز ها هم مال بعدشه . معدل برای گرفتن fund خیلی موثره

سعید خاندانی
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۹:۲۱ ب٫ظ

با سلام وعرض ادب واحترام
ببخشید من خیلی ارزودارم که بتوانم در رشته دکتری مدیریت اموزشی رتبه تک رقمی ویا دو رقمی کسب کنم.لطفا برای رسیدن به موفقیت جزوات مدرسان شریف کافی است ویانه.ودر روز چند ساعت باید مطالعه داشته باشم. درهرصورت برای رسیدن به هدفم راهنماییم فرمایید.باتشکر وقدردانی.

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب٫ظ

با سلام
جزوات مناسب مربوط به رشته تون رو باید از دانشجویان موفق رشته ی خودتون بپرسید. اما به نظر من جزوات مدرسان شریف خوبند ولی کافی نیستند سراغ بهترین منبع برای هر درس برید و سعی کنید بجای خواندن چند کتاب یا جزوه یه جزوه ی مناسب گیر بیارید و اون را چندین بار بخونید . به نظر مبنای موفقیت در کنکور خوندن نیست بلکه مرور چند باره ی بهترین جزواتی که گیر اوردید. تعداد ساعت به خودتون بستگی داره ولی به نظر من اگه تونستید با خودتون جمع بندی کنید که قطعن می خواید تو دکتری قبول شید ، ۲ ماه تمام وقت و فکرتون رو به کنکور اختصاص بدید. ۹ ساعت مفید به نظرم کافیه

لیلی
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۵۳ ب٫ظ

چقد صادقانه به سوالات
پاسخ میدید
آقا صادق
مرسی…

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  لیلی

ممنون

محمدحسن امیریون
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۴۸ ب٫ظ

تبریک صادق جان- باعث افتخاری عزیز- یاد دوران مطالعه در آن جو صمیمی و مسابقات ورزشی خاص بین اوقات درس خواندن به خیر، ایشاا…. موفق باشی

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۹:۱۵ ب٫ظ

ارادت محمد ، دلما که برای شما بسیار تنگه اگرچه می دونم که دانشگاه تهران حسابی مشغول شدی و دیگه وقت ت کمه

vida
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۷:۴۲ ب٫ظ

آره خیلی جالبه…فقط ۱۸ نفر…خیلی ی ی کمه ه ه

داش وحید
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  vida

رقابت بین ۱۸ نفر خیلی خیلی سخته بالاخص که همه از دانشگاههای معتبر ایران بر سر انتخاب یه نفر رقابت میکنند

negar
مهر ۲۹, ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق٫ظ
پاسخ به  داش وحید

کلا ۱۸ نفر شرکت کننده وجود داشته! که از این ۱۸ نفر ۱۷ نفر مجاز شدن!

Akbar
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۴:۵۹ ب٫ظ

کاش این دوست ما بصورت کلی بحث میکرد. مثلا کسانیکه در شهرستان درس خوانده اند نمیتوانند بیایند در تهران دنبال اساتید طراح سوال! برای بسیاری هم این امکان فراهم نیست که از کسی پرس . جو کند! این امر تنها برای دانشجویان دانشگاههای تهران صادق است.

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  Akbar

حق با شماست. ولی مثال نقض تا دلتون بخواد وجود داره

داش وحید
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۴:۳۷ ب٫ظ

تبریک میگم. ما یک گروه به تمام معنا بودیم که اثبات کردیم می تونیم. بار دیگه بهت تبریک میگم چون با سختکوشی مزد زحمتتاتو گرفتی. امیدوارم در تمام مراحل دیگه ی زندگی هم موفق باشی.

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۹:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  داش وحید

ممنون آقا وحید ، شما خودتم کم تلاش نکردی و البته نتیجش رو هم گرفتی

zk
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۲:۲۸ ب٫ظ

بهتون تبریک میگم.
بک سوال داشتم، فکر کردن به رتبه ی یک به شما این استرس رو نمیداد که اگه این رتبه رو نیارید اونوقت چی میشه؟

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  zk

راستش کل این مدت بسیار استرس داشتم چونکه سال قبل ظرفیت گرایش توی روزانه یک نفر بود. مخصوصن که بعضی از رقیبام رو می شناختم و از رزومه هاشون خبر داشتم به عنوان مثال یکی از رقیبای من که دانشجوی همون جا هم بود ۹ تا مقاله ISI داشت . تقریبن همه ی دوستام می گفتن که توی یه گرایش دیگه ای از مکانیک که ظرفیت بالاتری داره شرکت کنم. مخصوصن که مثلن توی گرایش ارتعاشات یا جامدات سال قبل تا حدود رتبه ۵۰ تهران رو آورده بودند. یه توصیه از من به شما فکر دکتر خوندن خارج از تهران رو کلن بزارید کنار چونکه با توجه به تعداد فارغ التحصیل های دکتری شاید توی جدب هییت علمی شدن به مشکل بخورند

امین
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۲:۲۴ ب٫ظ

سلام
تبریک میگم

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  امین

ممنون

منم دوست دارم اول شوم..
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۳۳ ب٫ظ

سلام آقای دکتر تبریک
اگرامکان دارد بفرمایید چطور می توان جزوه های مناسب برای آزمون دکتری را فراهم کرد برای ما که شهرستانی هستیم خیلی پیدا کردن این منابع مشکله..و خیلی برایم دغدغه شده..

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۳۹ ب٫ظ

عموما توی رشته های مختلف ، برخی دانشگاه ها قطب هستند. که می تونید حضوری یا از طریق دوستان به دانشکده مراجعه کنید ، با اساتید صحبت کنید سعی کنید ببینید دانشجوهای موفق چه جزواتی رو توی رشته تون مطالعه کردند

علیرضا
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۲۶ ب٫ظ

با سلام و عرض تبریک خدمت شما.
دو تا سوال داشتم
یکی اینکه شما چرا برای رفتن به خارج از کشور اقدام نکردین؟
اونطوری که از تاریخ فارغ التحصیلی از مقطع ارشد میشه فهمید اینه که شما وقتی که سال دو ارشد بودین برای دکتری اقدام نکردین و یکسال صبر کردین(درسته ؟). می تونم بپرسم چرا یه همچین تصمیمی گرفتین ؟
ممنون میشم پاسخ بدین
با تشکر

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  علیرضا

می خواستم از طریق اداره کار مدرکم رو آزاد کنم و برم، کارای رفتن هم تقریبن درست شده بود البته ۱۰۰ درصد نبود. از اونجایی که تو مصاحبه باید موندن یا رفتن رو قطعی بهشون می گفتم، ترجیه دادم که دکتری داخل رو که نقد بود انتخاب کنم. اگرچه وقتی دیدم دوستام یکی دارند می رند و رزومه ی خودم رو بالاتر می دیدم خیلی پشیمون شدم

علیرضا
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۲:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  sadegh

ممنون که پاسخ دادین.
من سال دو کارشناسی ارشد مکانیک هستم. در انتخاب موندم راستش کلی هم پرس و جو کردم ولی باز موندم که برای مقطع دکتری در ایران شروع کنم برای خواندن یا کلا بیخیال بشم و برای اونور فکر کنم.
به نطر من عموما در ایران دانشجویان تحصیلات تکمیلی رو خیلی به حال خودشون رها کردند و اونطور که باید ازشون کار نمیکشند و اصلا در زمینه ی ایده پردازی مشکل داریم و این باعث یک نوع سردرگمی میشه!(البته استثنا ها هم کم نیستند شاید ولی من که ندیدم.)
حالا شما با توجه به شرایطی در مقطع دکتری می بینید اگر زمان به عقب بر می گشت باز هم برای داخل تلاش می کردین ….؟

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  علیرضا

اینکه چجوری دکتری رو طی کنید به خودتون، به استاد راهنمایی که انتخاب می کنید و به پروژه تون بستگی داره.
در مورد دکترا، من فکر می کنم که دکتری خارج از کشور بهتر باشه البته اگه امکاناتش رو داشته باشید.
آره اگه یه سال برگردم عقب فکر کنم بجای داخل رو خارج از کشور تمرکز می کردم

مژگان
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۲۴ ب٫ظ

واقعا جای تبریک داره
ایشالله که همیشه موفق باشید

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  مژگان

ممنون بسیار

phdmech93
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۰۱ ب٫ظ

بهتون تبریک میگم شاد و سربلند باشید

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  phdmech93

ممنون

ناصر
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۰۰ ب٫ظ

لطفا میشه بگید برای قوی کردن زبان چه کتاب هایی مطالعه کردین؟

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  ناصر

کتاب ۵۰۴ ، مدرسان شریف و یا longman
خوبند.

bargh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب٫ظ

ما شهرستانی ها … حالا باز بکید جرا همه هجوم اوردن تهران،،،دلیلش همینه که اقای دکتر کفتن،،
ایشالا ک همه موفق باشن ما هم همینطور،،

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  bargh

ممنون

محسن-مرتعداری
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۵۶ ق٫ظ

تبریک میگم عالی بود

برنامه ریزی منم شبیه شماست

منم دقیقا معتقدم رتبه یک شدن یک انتخاب است نه یک اتفاق

موفق باشید

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۲۷ ب٫ظ

ممنون

negar (فیزیولوژی گیاهی)
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۳۰ ق٫ظ

تبریک آقای دکتر موفق باشید
چقدر خوب فقط ۱۸ تا شرکت کننده توی این رشته بود چندتا پذیرش دانشگاه داشت؟

جامعه شناسی
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۷:۲۳ ق٫ظ

آفرین ثابت کردی که هرچی تو زندگیت می خوای می تونی برسی سعی کن در اخلاق. ایمان. و جنبه های دیگه زندگی هم اول باشی..

sadegh
مهر ۲۷, ۱۳۹۲ ۸:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  جامعه شناسی

ممنون