مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

انجمن آزمون دکتری مجموعه معماری

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

انجمن دکتری معماری به بحث و تبادل نظر داوطلبان آزمون دکترا این رشته اختصاص یافته است.

انجمن آزمون دکتری معماری

گرایش‌های دکتری معماری

مطابق دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۲، رشته معماری در مقطع دکتری دارای پذیرش در 3 گرایش به شرح زیر است:

1) ﻣﻌﻤﺎری

2) فناوری معماری

3) معماری اسلامی

ظرفیت پذیرش آزمون دکتری معماری

جهت مشاهده ظرفیت پذیرش آزمون دکتری معماری در رشته/گرایش‌های فوق در دانشگاه سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۱ می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

 

همچنین برای اطلاع از دانشگاه های دارای پذیرش در مقطع دکترا در این رشته به صفحه زیر مراجعه کنید:

 

سرفصل های آزمون دکتری معماری

داوطلبان آزمون دکتری رشته معماری لازم است به همه سؤالات سرفصل‌های امتحانی آزمون دکتری این رشته که در دفترچه‌ ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۲ معرفی شده، پاسخ دهند.

عناوین دروس امتحانی رشته معماری در کنکور دکتری به شرح زیر است:

 

رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری معماری

مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، برای شرکت در آزمون دکتری رشته معماری لازم است داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با این رشته باشند.

داوطلبان عزیز می‌توانند رشته‌های مجاز به ثبت‌نام آزمون دکتری معماری را در صفحه زیر مشاهده نمایند:

 

همچنین در صورتی که مایلید اطلاعات بیشتری درخصوص رشته های مجاز دکتری ۱۴۰۲ و نیز رشته های دکتری بدون شرط تجانس کسب کنید کلیک کنید.

منابع آزمون دکتری معماری

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری معماری به‌صورت کلی اقدام می‌کند و جزئیات منابع آزمون دکتری رشته معماری اعلام نمی‌شود.

در لینک زیر منابع پیشنهادی آزمون دکتری معماری که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری ۱۴۰۲ باشند ارائه شده است.

 

همچنین جهت اطلاع از منابع استعداد تحصیلی و منابع زبان عمومی آزمون دکتری می‌توانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.

سوالات کنکور دکتری معماری

همواره یکی از منابع مهم جهت مطالعه برای کسب آمادگی آزمون دکتری، بررسی سؤالات کنکور سال‌های گذشته است. سؤالات آزمون دکتری معماری سال‌های گذشته از طریق لینک‌های زیر قابل دریافت است:

انتخاب رشته آزمون دکترا معماری

بعد از شرکت در کنکور، نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق سازمان سنجش اعلام می‌شود. نتایج شامل درصد کسب‌شده توسط داوطلب در دروس تخصصی، زبان و استعداد تحصیلی، نمره تراز و نیز رتبه است.

بر اساس اطلاعات کارنامه، داوطلبان می‌توانند هم برای دانشگاه‌های سراسری و هم دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته نمایند.

 

جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره انتخاب رشته دکتری کلیک کنید.

سپس نتایج انتخاب رشته دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام می‌شود. در این مرحله داوطلبان متوجه خواهند شد که برای مصاحبه کدام دانشگاه‌ها دعوت شده‌اند.

مصاحبه دکتری معماری

دعوت به مصاحبه دکتری بر اساس کسب حدنصاب نمره تراز تعیین‌شده توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد. یعنی اگر داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه نتایج اولیه دکتری، نمره ترازی بالاتر از حدنصاب مدنظر یک دانشگاه کسب کرده باشند، به مصاحبه آن دانشگاه دعوت خواهند شد.

در لینک زیر نمونه حدنصاب نمره تراز دعوت‌شدگان به مصاحبه دکتری معماری دانشگاه‌های مختلف آورده شده است:

 

اطلاع از جزئیات مدارک مصاحبه دکتری، سوالات مصاحبه دکتری و نیز تجربیات مختلف از جلسات مصاحبه آزمون دکتری می‌تواند به داوطلبان کمک کند تا آگاهانه‌تر در مصاحبه حضور پیدا کرده و شانس قبولی خود را تا حد زیادی افزایش دهند.

در لینک زیر تلاش شده تا با معرفی جزئیات این جلسه و ارائه چندین تجربه مصاحبه دکتری رشته معماری، زمینه شناخت بیشتر از فضای مصاحبه این رشته برای داوطلبانش فراهم شود.

 

در صورتی که علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رتبه‌های قبولی کنکور دکتری این رشته هستید، به صفحه زیر مراجعه کنید:

ثبت‌نام
باخبرم کن!

1.8K نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نیلوفر
آبان ۸, ۱۴۰۳ ۱۱:۵۷ ق٫ظ

گردشگری بر بستر منظر قرار داره! در دل فضای معماری و شهری و تاریخی انجام میشه! اون‌وقت رشته معماری و معماری منظر نمیتونن دکترای گردشگری ثبت نام کنه! این نشون دهنده تعلل دست‌اندر‌کاران و تصمیم گیران فعلی رشته معماری در وزارت علوم و دانشگاه‌ها است. این حق رشته معماری نیست….

1
آبان ۱۸, ۱۴۰۳ ۸:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  نیلوفر

دقیقا

ا
آبان ۶, ۱۴۰۳ ۸:۰۵ ق٫ظ

سالهاست ابهامی عمیق در دفرچه ثبت نام دکتری در بخش مجموعه معماری وجود دارد، مفاهیمی در توضیحات رشته های مجاز نوشته شده که برای بسیاری از داوطلبان قابل درک نیست؛ در دفترچه ثبت نام سال های گذشته، در قسمت رشته های مجاز شرکت در مجموعه معماری نوشته شده: “تمامی رشته های معماری” ! (توجه کنید ننوشته تمامی گرایش ها، بلکه نوشته تمامی رشته های معماری). حالا سوال پیش میاد رشته های معماری چه رشته هایی هستند؟
آیا منظور رشته هایی است که کارگروه معماری وزارت علوم تصویب کرده؟
آیا منظور رشته هایی است که مرتبط با معماری هستند؟
آیا منظور رشته هایی است که در مجموعه معماری قرار دارند؟

مهدی
آبان ۶, ۱۴۰۳ ۱۰:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  ا

خودشون هم نمیدونن

Architect
آبان ۵, ۱۴۰۳ ۴:۱۲ ب٫ظ

این حق سخت ترین رشته تحصیلی دنیا نیست که انقدر بهش بی احترامی بشه. در سخت ترین رشته ی جهان تحصیل کردیم. حداقل وضعیت آزمون دکتراشو درست کنید.

ا
آبان ۶, ۱۴۰۳ ۷:۵۵ ق٫ظ
پاسخ به  Architect

دانشجوهای دیگه بعد از اتمام کلاس ها به خونه برمیگشتند و استراحت می کردند و نهایتا کتاب رو برمیداشتند و یک مروری میکردند اما برای دانشجویان معماری بعد از اتمام کلاس تازه کار اصلی شروع میشد طراحی های شبانه روزی، مطالعات طرح، بازدید و تحقیق و سایت ویزیت و پروژه و ساخت فایل ارائه و……

طلایی
آبان ۸, ۱۴۰۳ ۱۱:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  ا

دقیقا. مثلا برای طراحی بیمارستان ده ها بیمارستان میرفتیم در مورد تجهیزات پزشکی تحقیق میکردیم تا فضای درمانی با استاندارد به روز طراحی کنیم؛ اطلاعاتی که ما در رابطه با درمان و اتاق عمل و سایر فضاها کسب میکردیم فارغ التحصیلان پزشکی نمیدونستن و این شد آخر ما! مایی که احاطه داریم به فضای درمان، مسکونی، ورزشی، صنعتی، روانشناسی محیط، هنر، مهندسی و هرچیزی که بشر با اون سر و کار داره! طراحی روی سیاره مریخ مطالعات در مورد هرچیزی که در تخیلات سایر دانشجویان نیست داشتیم و در عمل هرچیزی رو انجام می‌دادیم.

A
مهر ۲۸, ۱۴۰۳ ۱۰:۲۱ ق٫ظ

چرا هیچکی در وزارت علوم به معماری احترام نمیذاره؟ حیفه دانش آموختگان معماری با این همه دانش در حد یک پزشک در جامعه احترام نداشته باشه.. وزارت علوم هم بجای کمک به معماری برای رسیدن به جایگاه درخور روز به روز تضعیفش میکنه!

مهر ۲۸, ۱۴۰۳ ۱۲:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  A

در حد یک پزشک؟! در حد یک پرستار و حتی یک کاردانی بهداشت هم احترام نداریم…….

1
مهر ۳۰, ۱۴۰۳ ۱:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به 

در حد یک بهیار هم احترام نداریم

احترام به معماری
شهریور ۲۳, ۱۴۰۳ ۷:۳۶ ق٫ظ

قبلا می گفتیم معماری خوندیم همه چشاشون گرد میشد! بعد از پزشکی معماری بود.. خیلی احترام داشت معماری، کارشناسی ارشد پیوسته داشتیم دقیقا به اندازه دوره دندانپزشکی طول می کشید. نفرات برتر کنکور سراسری معماری رو انتخاب می کردند. چه بلایی به سر معماری آوردید

مهدی
شهریور ۲۴, ۱۴۰۳ ۸:۲۵ ق٫ظ

تا سال ۱۳۷۹ پذیرش معماری به صورت کارشناسی ارشد پیوسته بود یعنی بعد از دیپلم نفرات برتر کنکور رشته معماری رو انتخاب میکردند و یک دوره شش ساله ( مثل دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) می می گذروندند و مدرک کارشناسی ارشد پیوسته معماری دریافت می کردند که خیلی باکلاس و با پرستیژ بود. ولی از سال ۸۶ که آخرین فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد پیوسته معماری فارغ التحصیل شدند سال به سال و روز به روز این رشته تضعیف شد. به رشته معماری کلمه تکنولوژی و حرفه ای چسبوندند، خردش کردند، توی سرش زدند، گرایش هاشو ازش جدا کردند و در حرکتی بی سابقه در چند مجموعه پخشش کردند و به این روز درآوردنش! اگر بخواهیم که وضعیت منظر و معماری شهرمون درست شه باید به معماری احترام بذاریم، رشته ها و گرایش های معماری رو تجمیع کنیم، کارشناسی ارشد پیوسته معماری رو برگردونیم.

محمد
شهریور ۲۵, ۱۴۰۳ ۱۲:۵۷ ب٫ظ

رشته معماری را نابود کردند! خیلی جاها می گرم دانشگاه نرفتم که نپرسن چه رشته ای، چون خجالت می کشم بگم تحصیلاتم معماریه ،

مهدی
شهریور ۲۶, ۱۴۰۳ ۸:۰۰ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

امیدوارم این وضعیت زودتر درست شه

.
شهریور ۲۷, ۱۴۰۳ ۱۰:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

از حسادتشان این بلا را سر معماری آوردند.

محمد
شهریور ۲۷, ۱۴۰۳ ۱:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  .

ما که نمیگیم بالاتر از رشته های دیگه باشیم. میخوایم در سطح مهندسیبرق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران باشیم همین. در دفترچه انتخاب رشته مجموعه برق، مکانیک، عمران، کامپیوتر، مدیریت، صنایع و… رو ببینید! بعد یه نگاهی هم به معماری بندازید… به قول یکی از دوستان همین پیج مدیریت پروژه و ساخت و معماری منظر را مثل بچه سر راهی در مجموعه جداگانه گذاشتند. گرایش ها رو رشته نامیدند!! اصلا انگار از قصد با هدف خراب کردن معماری انکارها رو کردند. معماری معماریه!
معماری گرایش فناوری
معماری گرایش مدیریت پروژه و ساخت
معماری گرایش معماری منظر
معماری گرایش معماری اسلامی
معماری گرایش مدیریت ساخته ها
معماری کرایش مسکن
معماری گرایش فضاهای درمانی و بهداشتی و…

:)
مرداد ۲۸, ۱۴۰۳ ۳:۴۷ ب٫ظ

این قضیه احترام به رشته معماری به کجا رسید؟ کسی پیگیر شده؟

المیرا
شهریور ۹, ۱۴۰۳ ۷:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  :)

پیگیر هستیم دوست عزیز شما هم از طریق مدیرگروه و یا مکاتبه با وزارت علوم پیگیر باشید.

آنا
تیر ۲۶, ۱۴۰۳ ۰:۱۱ ق٫ظ

سلام دوستان
کسی اطلاع داره که تدوین و نگارش پایان نامه دکتری چقدر هزینه داره؟
و موسسه معتبری رو می شناسید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ا
مرداد ۱, ۱۴۰۳ ۷:۵۳ ق٫ظ
پاسخ به  آنا

برای برون سپاری می فرمایید؟

فارغ التحصیل ارشدمدیریت پروژه ودانشجو دکتری معماری
مرداد ۱, ۱۴۰۳ ۶:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  آنا

دکترای معماری که پایان نامه آنچنانی لازم ندارد. ۹۹ درصد پایان نامه معماری، طراحی معماری است. موقع دفاع هم کسی به متن پایان نامه توجه نمی کند و می گئیند نقشه ها را بیار! پس بهتره به فکر کسی باشید که در طراحی کمکتان کند.

حسین
مرداد ۴, ۱۴۰۳ ۰:۳۱ ق٫ظ

در هیچ جای دنیا و از جمله ایران، رساله دکتری معماری مبتنی بر ارائه طرح معماری نیست و صد در صد، نظری می باشد. از شما که دانشجوی دکتری معماری هستید بیان چنین مطلبی بعید است.

z
مرداد ۸, ۱۴۰۳ ۳:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  حسین

اگه آخرش اینه پس این همه بگیر و ببند آزمون اسکیس ورودی کارشناسی ارشد چیه؟ خیلی از گرایش ها از جمله مدیریت پروژه و ساخت را به بهانه اسکیس از معماری جدا کردند! که در آخر پایان نامه دکترای معماری ۱۰۰ درصد نظری باشه؟؟؟

حسین
مرداد ۳۱, ۱۴۰۳ ۱۲:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  z

بله. اصلا در بسیاری از دانشگاه های خوب دولتی، پایان نامه کارشناسی ارشد هم ۱۰۰ درصد، نظری است و پایان نامه نظری که به مقاله معتبر منجر بشه برای مصاحبه دکتری امتیاز خواهد بود.

A
تیر ۱۹, ۱۴۰۳ ۳:۰۷ ب٫ظ

مهندسی معماری
مهندسی معماری گرایش معماری داخلی
مهندسی معماری گرایش فناوری معماری
مهندسی معماری گرایش معماری منظر
مهندسی معماری گرایش مدیریت پروژه و ساخت
مهندسی معماری گرایش انرژی
مهندسی معماری گرایش مسکن
مهندسی معمای گرایش فضاهای آموزشی
مهندسی معماری گرایش فضاهای درمانی بهداشتی

اگه متولیان رشته معماری، معماری را به حال خودش رها نمی کردند الان رشته معاری گرایش های بالا را داشت دقیقا مثل رشته عمران ، برق، مکانیک و…

ا
تیر ۱۹, ۱۴۰۳ ۷:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  A

امیدوارم مسئول دلسوزی پیدا شود و با تجمیع معماری جایگاه معماری را ارتقا دهد.

محدثه
تیر ۲۲, ۱۴۰۳ ۴:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  A

ما نسل Z ها خواستار احترام به رشته معماری و بازگشت اعتبار آن با تجمع گرایش ها و تبدیل آن به یک رشته ی قوی مثل مهندسی عمران و مهندسی برق هستیم. نسل های قبل از ما تعلل کردند و کار به جایی رسید که در یک مقطعی گرایش معماری منظر را به مجموعه‌ی جدیدی همراه با طراحی محیط زیست انتقال دادند. گرایش مدیریت پروژه، گرایش انرژی، گرایش، فناوری معماری و گرایش مدیریت ساخته ها را به عنوان رشته ی جداگانه از معماری جدا کردند. ما خواستار برگشت گرایش های معماری به تنها یک مجموعه هستیم و هیچکس حق ندارد گرایش ها را رشته بنامد. چطور رشته عمران گرایش محیط زیست داریم رشته معماری گرایش معماری منظر نداشته باشیم؟ چطور رشته عمران گرایش مدیریت ساخت داریم رشته معماری گرایش مدیریت پروژه نداشته باشیم؟

a
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۳ ۵:۵۰ ب٫ظ

نتایج اولیه دکترای ۱۴۰۳ هم اومد و میبینیم رشته معماری رها شده تر از قبل بی سر و سامان تر از همیشه نمایان شده…..

مریم
خرداد ۵, ۱۴۰۳ ۱:۲۰ ب٫ظ
پاسخ به  a

از چه لحاظ؟

a
خرداد ۸, ۱۴۰۳ ۳:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

در دفترچه انتخاب رشته شما یه نگاهی به رشته مهندسی عمران یا مهندسی برق یا هر رشته دیگه ای بندازید و بعد معماری هم ببینید. دسته بندی گرایش ها، نظم، برنامه و… رو فهمید. و بعد یه نگاهی به مجموعه معماری بندازید… خودتون متوجه می‌شوید.

مهدیه
اسفند ۱۳, ۱۴۰۲ ۷:۴۰ ق٫ظ

رشته معماری هم شده از همون دسته از رشته ها که ارزش ادامه تحصیل نداره

معمار کوچولو
اسفند ۱۶, ۱۴۰۲ ۷:۲۸ ق٫ظ
پاسخ به  مهدیه

کلیدهای آزمون روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت. بعد از ۵ سال گذشتن از فارغ التحصیلی این درصد ها رو بدون حتی یک روز مطالعه ی قبل از آزمون به دست آوردم:
تخصصی: ۶۹ درصد
استعداد: ۳۶ درصد
زبان: ۳۳

داوطلب
اسفند ۵, ۱۴۰۲ ۷:۴۱ ق٫ظ

وای خدایا چرا امسال انقدر سوالات آسون بووووووووووووود

معماری
اسفند ۵, ۱۴۰۲ ۲:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  داوطلب

جالب اینجاست اکثرا تکراری بود! هرکی نمونه سوالات ده سال اخیر رو خونده باشه بالای ۸۰ درصد میزنه

مریم
اسفند ۵, ۱۴۰۲ ۵:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  داوطلب

نه اینقدرها هم که شما میگین آسون نبود مجموعا مگر ۴ الی ۵تا سوال تکراری باشه به نظرمن کلا منابع عوض شده بود!!!

دکترای معماری
اسفند ۶, ۱۴۰۲ ۱۰:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

برای کسایی که نخوندن آسون بود. له نظر من امسال برای کسایی که مطالعه داشتن و سعی کردند کتاب های منابع و مرجع مطالعه کنند سخت تر بوده چون این عزیزان بیشتر به شک افتاند و اگه نمیخوندن قطعا چون سوالات مفهومی و بر پایه ادراک و مفاهیم پایه معماری بود احتمال قبولیشدن بیشتر بود‌‌.

محدثه
اسفند ۷, ۱۴۰۲ ۵:۵۳ ب٫ظ

دقیقا همینطوره

یگانه
فروردین ۲۹, ۱۴۰۳ ۲:۲۸ ب٫ظ

قشنگ مشخصه که برای تضعیف روحیه افرادی که مطالعه کرده بودند این کامنت ها رو گذاشتید. آسان بودن کنکور برای کسانی که مطالعه نداشتند؟ من مطالعه داشتم و رتبه تک رقمی کسب کردم. مرور نداشتم. تستی هم نزده بودم. ولی برای من خیلی از سوالات دو گزینه قطعی حذف و دو گزینه دو به شکی بود.برای من آزمون سخت بود! خیلی علاقه دارم بدونم کامنت هایی که ابراز کردند کنکور آسون بود الان چه رتبه ای کسب کردند.. لطفا کسانی که هدف قبولی در آزمون دارند به این کامنت ها اعتنا نکنند. مطالعه هیچ وقت شما رو عقب نخواهد انداخت.

ویکتاریون
فروردین ۳۱, ۱۴۰۳ ۱۰:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  یگانه

این صفحه متاسفانه یک یا چندتا ترول داره.
پیام‌های واقعیش توی دو سه سال اخیر کم بودن.
کنکور دکترا هم کلا کنکور آسونی نیست.

مهدیه
اسفند ۱۳, ۱۴۰۲ ۷:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  داوطلب

فک کنم امسال نیم ساعت وقت گذاشته بودن برای طراحی سوال! از بدیهیات سوال طرح شده بود!!!!!!!!!

داوطلب
بهمن ۱۸, ۱۴۰۲ ۸:۴۵ ب٫ظ

سلام
آیا اسم استاد مشاور حتما باید در مقاله مستخرج از پایان نامه باشه؟
من بعد از ۴سال فارغ التحصیلی، یه مقاله نوشتم از پایان نامم ولی خیلی تغییر کرده تحلیل‌هام چیزهای جدیدی بهش اضافه کردم
و استاد راهنمام رضایت داد که اسمش نباشه و این مقاله رو با کمک دوستم که دانشجوی دکتراست نوشتم
مقاله به اسم من و دوستم چاپ شد( در نشریه‌ای که اتفاقا استاد راهنمام سردبیر بود)
بدون اینکه ذکر بشه مستخرج از پایان نامه‌ست و به استاد مشاور اطلاعی بدم
الان مشکلی برای من یا دوستم که نویسنده مسئوله پیش میاد؟

روشنک
بهمن ۲۹, ۱۴۰۲ ۰:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  داوطلب

اسم مشاور روی پایان‌نامه هم نیاد مشکلی پیش نمیاد چه برسه به مقاله

علی
بهمن ۱۱, ۱۴۰۲ ۸:۲۲ ب٫ظ

سلام، من لیسانس عمران و لیسانس معماری دارم، ارشدعمران هم دارم، میتونم دکتری معماری دولتی شرکت کنم، ممنون

روشنک
بهمن ۲۹, ۱۴۰۲ ۰:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  علی

با ارشد عمران نمیتونی دکتری معماری شرکت کنی

طراح محیط زیست
آبان ۲۱, ۱۴۰۲ ۱:۴۲ ب٫ظ

سلام دوستان برای منم دعا کنید امسال میخوام معماری شرکت کنم. ارشد طراحی محیط زیست دارم :)

کروئلا
آبان ۲۳, ۱۴۰۲ ۶:۱۴ ب٫ظ

موفق باشی عزیز چشم. شما هم برای ما دعا کن. ارشد مدیریت ساخته ها دارم ولی چون رشتمون دکتری نداره مجبورم معماری شرکت کنم چون رشته مدیریت ساخته ها توسط کارگروه معماری وزارت علوم تصویب شده و در واقع یکی از “رشته های معماری” محسوب میشه.

مدیریت پروژه
آبان ۱۳, ۱۴۰۲ ۵:۳۰ ب٫ظ

دوستان دعا کنید این آخرین فرصت ماست که بیایم زیر یو زیر نظر معماری…

معمار منظر
آبان ۱۴, ۱۴۰۲ ۲:۳۸ ب٫ظ

حالا معماری خودش چه هست که شما بخوای بیای زیر نظر معماری! طبق آمار رسمی فقط ۱۰ درصد از کل فارغ‌التحصیلان معماری کشور مشغول به کار مرتبط با معماری شدند…

روشنک
بهمن ۲۹, ۱۴۰۲ ۰:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  معمار منظر

بعید میدونم ۱۰ درصد باشه! احتمالا ده صدم درصد هست.

Architecture Management
آبان ۱۸, ۱۴۰۲ ۲:۳۶ ب٫ظ

متاسفانه امسال هم این اتفاق نیفتاد….

کروئلا
آبان ۲۳, ۱۴۰۲ ۶:۱۶ ب٫ظ

برای دکتری فناوری معماری بخونید، چون مدیریت پروژه و فناوری معماری در ارشد یک مجموعه هستند و ارتباطشان بیشتره

مونالیزا
آبان ۴, ۱۴۰۲ ۱۰:۲۸ ق٫ظ

در دفترچه ثبت نام سال های گذشته، در قسمت رشته های مجاز شرکت در مجموعه معماری نوشته شده: “تمامی رشته های معماری” ! (توجه کنید ننوشته تمامی گرایش ها، بلکه نوشته تمامی رشته های معماری). حالا سوال پیش میاد رشته های معماری چه رشته هایی هستند؟
آیا منظور رشته هایی است که کارگروه معماری وزارت علوم تصویب کرده؟
آیا منظور رشته هایی است که مرتبط با معماری هستند؟
آیا منظور رشته هایی است که در مجموعه معماری قرار دارند؟
امیدوارم این ابهام در دفترچه ثبت نام دکتری ۱۴۰۳ برطرف شود.

نارسیس
آبان ۴, ۱۴۰۲ ۹:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  مونالیزا

قطعا منظور نمی‌تونه رشته هایی باشه که در مجموعه معماری هستند. همچنین رشته های مرتبط با معماری هم معقول نیست. تنها مورد رشته هایی هست که کارگروه معماری وزارت علوم تصویب کرده‌اند. رشته هایی همچون مدیریت ساخته‌ها، مدیریت پروژه و ساخت، راه و ساختمان (فارغ التحصیلان قدیم) معماری منظر، مطالعات معماری، فناوری معماری و‌…

معماری گرایش مدیریت پروژه
مهر ۱۶, ۱۴۰۲ ۳:۱۰ ب٫ظ

دوستان ما تمام تلاشمونو کردیم که مدیریت پروژه و ساخت هم بیاد زیرمجموعه معماری، دعا کنید با اومدن دفترچه این اتفاق افتاده باشه.

ریحانه
مهر ۲۰, ۱۴۰۲ ۱۲:۰۰ ب٫ظ

من هم به سازمان سنجش و دفتر گسترش وزارت علوم ایمیل زدم امیدوارم تاثیر داشته باشه.

بهادر
مهر ۲۷, ۱۴۰۲ ۲:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  ریحانه

منم چندین بار تماس گرفتم، بنظرم احتمال زیاد تغییرات اعمال شه.

مریم
آبان ۱۱, ۱۴۰۲ ۹:۵۰ ق٫ظ
پاسخ به  ریحانه

من هم بارها بهشون ایمیل ارسال کردم و هردفعه لینک انجمن معماری و انجمن مدیریت پروژه و ساخت رو براشون فرستادم. امیداورم پیام های مارو خونده باشند.
دوستان لطفا شما هم لینک این دو انجمن رو برای جاهایی که فکر می‌کنید کاری از دستشون بر میاد ارسال کنید تا بلکه نظرات ما رو بخونند و صدای ما داوطلبان مظلوم معماری و مدیریت پروژه و ساخت شنیده شه.

کالارا
مهر ۲۲, ۱۴۰۲ ۲:۲۸ ب٫ظ

گمون کنم تاثیر خودشو گذاشته چون انتشار دفترچه ثبت نام ۱۸ روز به تاخیر افتاده

پارسا
شهریور ۳۰, ۱۴۰۲ ۷:۵۰ ب٫ظ

سلام من ارشد طراحی شهری دارم میتونم دکترای معماری شرکت کنم؟

محیا
مهر ۵, ۱۴۰۲ ۷:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  پارسا

بله میتونی، طراحی شهری همون شهرسازیه

صالحی
شهریور ۲۰, ۱۴۰۲ ۱۱:۲۷ ب٫ظ

دوستان ادغام مدیریت پروژه و ساخت به کجا رسید؟

آتیس
شهریور ۲۲, ۱۴۰۲ ۶:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  صالحی

در حال پیگیری از دفتر گسترش وزارت علوم هستیم. لطفا شما هم پیگیری بفرمایید تا احتمال به نتیجه رسیدن بیشتر بشه.

رها
شهریور ۱۰, ۱۴۰۲ ۹:۳۲ ب٫ظ

در انجمن مدیریت پروژه و ساخت هم گفتم در سال فقط یکبار آزمون دکتری برگزار می‌شه. نمیتونیم منتظر بمونیم اگه مدیریت پروژه و ساخت قبول نشدیم بعد آزمون معماری، فناوری معماری بدیم. باید هرطور شده همین امسال کاری کنیم مدیریت پروژه و ساخت بیاد زیرمجموعه معماری تا شانسمونو برای رشته های دیگه امتحان کنیم.
دوستان لطفا ساده از کنار این قضیه نگذرید، ظرفیت مدیریت پروژه که بالا نمیره حداقل شانس چندتا رشته داشته باشیم‌.

تانیا
شهریور ۱۲, ۱۴۰۲ ۴:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  رها

دقیقا؛
موافقم.

محمدرضا
شهریور ۸, ۱۴۰۲ ۱۰:۲۸ ب٫ظ

من معماری خوندم و مایلم مدیریت پروژه هم در مجموعه معماری قرار بگیره تا شانسمو در این رشته هم امتحان کنم

مهسا
شهریور ۹, ۱۴۰۲ ۱:۰۶ ب٫ظ
پاسخ به  محمدرضا

خوبه پس همه با هم تلاش کنیم تا انتخاب های بیشتری داشته باشیم.

تامیا
شهریور ۷, ۱۴۰۲ ۱۰:۳۲ ب٫ظ

ثبت نام دکتری ۱۴۰۳ چه زمانی شروع میشه؟
منم مدیریت پروژه و ساخت هستم میخوام مجموعه معماری شرکت کنم.

M
شهریور ۸, ۱۴۰۲ ۱۱:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  تامیا

من هم ارشد مدیریت پروژه و ساخت دارم. چه مدیریت پروژه و ساخت بیاد زیر مجموعه معماری و چه نیاد، برای آزمون بعدی معماری ثبت نام میکنم‌.

نیلوفر
شهریور ۸, ۱۴۰۲ ۵:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  M

منم همینطور

علی
شهریور ۷, ۱۴۰۲ ۱۱:۱۸ ق٫ظ

یکی از دوستان من کارشناسی معماری خوند، ارشد مدیریت پروژه و ساخت، و دکتری معماری. همین امسال هم عضو هیات علمی دانشگاه در رشته مدیریت پروژه و ساخت شد.
دوستان مدیریت پروژه و ساخت شما با تحصیل در دکترای معماری از امتیازهای دکترای مدیریت پروژه و ساخت برخوردار خواهید بود.

Œ
شهریور ۷, ۱۴۰۲ ۵:۴۸ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سپاس شما، به کامنت شما در انجمن مدیریت پروژه هم پاسخ دادم، سن و سال ما مدیریت پروژه و ساختی ها رو ببین، واقعا اشتباه کردیم این همه سال منتظر قبولی در مدیریت پروژه و ساخت بودیم. امسال اگه مدیریت پروژه و ساخت با معماری برگزار شد که هیچ در غیر این صورت قطعا مجموعه معماری شرکت می‌کنم.

T
شهریور ۲, ۱۴۰۲ ۲:۳۳ ب٫ظ

یکی از دوستان در انجمن معماری پرسیده تحصیل در مقطع دکتری خاصیت دیگه ای بجز تدریس و هیات علمی شدن داره؟! خب معلومه نداره! اونور هم گفتم اگه برای پرستیژ میخوای دکتر شی با دکترای وزارت علوم دکتر نمیشی. تا معماری و مدیریت پروژه میخونید تا ابد مهندس هستید و هرگز دکتر نمی‌شوید. یک مهندس همیشه هندسه و یه هنرمند همیشه هنرمند، حالا هی دکترای تخصصی بخونید. میخوای دکتر شی؟ پزشکی بخون! دندونپزشکی بخون! داروسازی بخون……

بیتا
شهریور ۶, ۱۴۰۲ ۱۱:۴۳ ق٫ظ
پاسخ به  T

نتایج امیال هم اومد لا وجود رتبه تک رقمی قبول نشدم. به خدا خودمون رو سرکار گذاشتیم‌. واقعا دکترای وزارت علوم هیچ خاصیتی نداره.‌‌

بهاره
شهریور ۶, ۱۴۰۲ ۳:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  بیتا

بیتا جان مطمئنی معماری شرکت کردی و با رتبه تک رقمی جایی قبول نشدی؟

بیتا
شهریور ۶, ۱۴۰۲ ۸:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  بهاره

نه مدیریت پروژه و ساخت بودم ولی آزمون بعدی حتما معماری شرکت می‌کنم.

K M
مرداد ۲۴, ۱۴۰۲ ۲:۲۱ ب٫ظ

خدا به سر شاهده حق ما مدیریت پروژه ای هاست که در مجموعه معماری باشیم، آخه تا کی حق خوری! به کی شکایت کنیم؟

سیدنی
مرداد ۲۵, ۱۴۰۲ ۴:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  K M

درست میشه ایشالا

دست از تلاش بر نداریم
مرداد ۲۲, ۱۴۰۲ ۶:۲۴ ق٫ظ

ما می‌توانیم دوستان! باید تمام تلاشمونو بکنیم مدیریت پروژه و ساخت هم بیاریم زیر مجموعه معماری.

ادی
مرداد ۲۲, ۱۴۰۲ ۱۱:۳۴ ب٫ظ

دقیقا

دانش آموخته دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
مرداد ۲۰, ۱۴۰۲ ۹:۱۷ ب٫ظ

کارگروه های معماری، اساتید معماری، صاحب‌نظران معماری و حتی دانشجویان معماری بسیار منفعل عمل می‌کنند و در اصل میشه گفت رشته معماری رها شده! دقیقا مثل خانه ی متروکه ای که صاحب نداره! یه نگاه به رشته مهندسی عمران بیاندازید! ببینید چه گرایش هایی دارند! از گرایش محیط زیست و آب و فاضلاب تا مدیریت ساخت و سازه! همگی مهندسی عمران هستند!! ولی معماری یک روز معماری منظر جدا میشه یک روز مهندسی طراحی محیط زیست میاد زیرگروهش! رشته اصلی مدیریت پروژه‌ و ساخت سالهاست مثل بچه بی پدر مادر جدا افتاده… آدم دلش میسوزه… بخدا حیفه

ادی
مرداد ۲۲, ۱۴۰۲ ۱۱:۳۵ ب٫ظ

متاسفانه همینطوره

شهرسازی
مرداد ۱۹, ۱۴۰۲ ۸:۴۴ ق٫ظ

خداروشکر از امسال به بعد ما شهرسازی ها هم میتونیم دکترای مجموعه معماری شرکت کنیم :)

Tj
مرداد ۱۹, ۱۴۰۲ ۷:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  شهرسازی

امیدوارم آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت هم در مجموعه معماری برگزار شه.

Œ
شهریور ۷, ۱۴۰۲ ۵:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  Tj

دوستان مدیریت پروژه و ساخت دست از تلاش برندارید.از طریق سایت وزارت علوم و سایت سازمان سنجش درخواست بدید. باید هرطور شده مدیریت پروژه و ساخت رو وارد مجموعه معماری کنیم.

روژان
خرداد ۳۰, ۱۴۰۲ ۵:۰۶ ب٫ظ

با ارشد معماری منظر میشه دکترای معماری شرکت کرد؟ آخه مجموعه منظر جدا شده….

دانشجوی محیط زیست؛فارغ التحصیل دکترای معماری آینده
مرداد ۱۱, ۱۴۰۲ ۸:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  روژان

آره خداروشکر؛
دفترچه دکترای ۱۴۰۳ روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت. بجز معماری و معماری منظر رشته های محیط زیست و مهندسی طراحی محیط زیست هم میتونن در کنکور معماری شرکت ککند

نگار
مرداد ۱۴, ۱۴۰۲ ۱۰:۰۲ ب٫ظ

داریم تلاش می‌کنیم که مدیریت پروژه و ساخت هم بتونه. یعنی آزمون مدیریت پروژه وساخت هم در مجموعه معماری برگزار شه

مدیریت پروژه
مرداد ۱۵, ۱۴۰۲ ۱۱:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  نگار

باید تمام تلاشمون بکنیم. اضافه شدن مدیریت پروژه برای معماری ها هم خوبه. دوستان معماری لطفا شما هم تلاش کنید.

محمد
اسفند ۲۰, ۱۴۰۱ ۱۲:۴۹ ب٫ظ

درصداتون چطوری بود؟ من خودم تخصصی ۳۳ درصد

محسن
فروردین ۲۸, ۱۴۰۲ ۵:۳۰ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

ترازتون چند شده؟!

نگار
اسفند ۱۱, ۱۴۰۱ ۷:۱۸ ب٫ظ

سلام دوستان ِزمون دکترای معماری ۱۴۰۲ رو در چه سطح دیدید؟ راضی بودید؟

محسن
اسفند ۱۳, ۱۴۰۱ ۹:۱۹ ق٫ظ
پاسخ به  نگار

مبانی و معماری اسلامی سخت ولی قسمت دوم نسبتا اسون

مریم
اسفند ۲۲, ۱۴۰۱ ۱:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  نگار

خیلی سخت

Mahsa
آذر ۲۴, ۱۴۰۱ ۱۰:۴۲ ق٫ظ

سلام ویکتاریون
خوبی؟
نگرانت شدم توی این روزا امیدوارم حالت خوب باشه کامنتاتو دیگه نمی بینم، البته منم دیگه نیستم.. ولی خواستم مطمئن شم خوبی:*
گرافیکم

مهدیه
آذر ۲۵, ۱۴۰۱ ۱۲:۵۵ ب٫ظ
پاسخ به  Mahsa

سلام منم خیلی نگرانشم. کاش ویکتاریون رو از نزدیک می‌شناختم بعد خوندن نظراتش خیلی بهش علاقه پیدا کردم، هروقت به دانشجویان سال بلایی دکترای معماری دانشگاه تهران نگاه میکنم از خودم میپرسم یعنی ممکنه ویکتاریون باشه؟

ویکتاریون
آذر ۳۰, ۱۴۰۱ ۶:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهدیه

سلام مهدیه
“اونایی که با دیدنشون از خودت پرسیدی” من نبودن:)) احتمالش هست که من رو دیده باشی توی دانشکده، ولی جزو کسانی که به چشم میان نیستم.
ممنون از توجهت.
موفق باشی.

ویکتاریون
آذر ۳۰, ۱۴۰۱ ۶:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  Mahsa

سلام گرافیک
خوبم. یعنی اتفاقی برام نیفتاده. فقط مثل خیلی های دیگه، ادامه تحصیل، حتی ادامه تحصیل خودم به یه موضوع حاشیه ای تبدیل شده که زیاد حوصله ش رو ندارم. البته سر می زنم به اینجا، ولی خب سایت هم این موقع سال معمولا خلوته. به اضافه ی اینکه اطلاعات من هم کم کم قدیمی میشه.
مرسی که حالم رو پرسیدی و با این که دیگه نیستی کامنت گذاشتی.
:*
+امیدوارم دوران دکترای تو روزهای بهتری رو به خودش ببینه.

Mahsa
دی ۱, ۱۴۰۱ ۳:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

خدارو شکر. دیگه الان یه جوری شده که آدم یه هفته از کسی خبر نداره فکرش هزار راه میره متاسفانه.
دقیقا همین‌طوره..
امیدوارم روزهای خوب برسه و حال همه مون بهتر شه.

elham
آذر ۲۰, ۱۴۰۱ ۷:۳۷ ب٫ظ

سلام دوستان ببخشید من ۲تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید۱- پاسخنامه سوالات سالهای گذشته رو از کجا بگیرم؟ ۲- کسانی که تجربه دارن و نتیجه خوبی گرفتن از چه انتشارات یا شرکتی کتابهای مربوط به آزمون دکترای معماری بهتره منظورم مثلا مدرسان شریف یا سنجش و دانش یا سنجش امیر کبیر یا ماهان یا …… کدوم ممنون میشم راهنماییم کنید

مهدیه
آذر ۲۵, ۱۴۰۱ ۱۲:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  elham

سلام؛ پیشنهاد من فقط خوندن منابع اصلیه.

ویکتاریون
آذر ۳۰, ۱۴۰۱ ۶:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  elham

سلام. فکر کنم از یکی از مراکز تخصصی معماری بگیری بهتر باشه.
مثل عصر کنکاش و مرکز معماری و آکادمی.
ولی نظری ندارم که چه چیزی از کدوم خوبه.

سارا
آذر ۱۵, ۱۴۰۱ ۷:۳۹ ب٫ظ

رشته معماری اشباه شده، چه رشته ای رو برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری برای ما معماری ها پیشنهاد می‌دید؟

الهه
آذر ۲۰, ۱۴۰۱ ۸:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

بله اشباع شده. بنظرم شهرسازی یا مدیریت گزینه خوبیه.

امیر.م
مرداد ۲۷, ۱۴۰۱ ۸:۳۶ ب٫ظ

با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان. نتایج نهایی اومد.
دوستان اگه تمایل داشتن نتایجشون رو به اشتراک بزارن
ممنون

مهدی
مرداد ۲۸, ۱۴۰۱ ۱:۰۲ ق٫ظ
پاسخ به  امیر.م

معماری علوم تحقیقات قبول شدم، شما چطور امیر جان؟

امیر.م
مرداد ۲۸, ۱۴۰۱ ۱:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

تبریک میگم مهدی جان، انشالله موفق باشی.
من هم خداروشکر امسال همون که می خواستم شد. تهران، روزانه، پروژه ساخت

مهدی
مرداد ۲۸, ۱۴۰۱ ۴:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  امیر.م

مرسی به همچنین ، تبریک میگم.

محسن
فروردین ۲۸, ۱۴۰۲ ۵:۳۲ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

با چه رتبه ای؟!

ویکتاریون
مرداد ۲۸, ۱۴۰۱ ۴:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  امیر.م

تبریک میگم به هر دو. به خصوص آقای امیر که فکر می کنم امسال بعد از چند دوره کسب رتبه ی تک رقمی پذیرفته شدن.

امیر.م
مرداد ۲۸, ۱۴۰۱ ۷:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنونم. آره. امسال دیگه نتیجه داد

امیر.م
خرداد ۵, ۱۴۰۱ ۸:۱۲ ب٫ظ

زمانبندی مصاحبه سایت سازمان سنجش مثل اینکه عوض شده کامل؟!؟!
لینک تاریخ مصاحبه جدید
تهران
مدرس
هنر
رو کسی پیدا کرده بفرسته؟
لطفا خود صفحه رو
( من مدیریت پروژه هستم، معماری نیستم)
شانس من دنبال هر چی میگردم پیدا نمی کنم!!!!

ویکتاریون
خرداد ۶, ۱۴۰۱ ۲:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  امیر.م

دانشکده ها هیچکدوم اطلاعیه نزدن هنوز. احتمالا از شنبه یکشنبه بزنن.
دانشگاه هنر طبق همون لینک پست قبلی، گفته زمانبندی رو توی هفته ی دوم اطلاع میدیم‌. و مصاحبه ها از هفدهم شروع میشن.
تهران، مصاحبه های هنرهای زیبا از ۲۱ تا ۲۵ هست. که حالا با توجه به رشته توی سایت های پردیس هنرهای زیبا و دانشکده معماری اعلام میشه. در حال حاضر فقط اطلاعیه معاونت آموزشی برای ثبت نام اینترنتی هست که دیدیش حتما.
https://academics.ut.ac.ir/fa/news/27895/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%B2-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B1
تربیت مدرس هم به همین ترتیب. الان صرفا اطلاعیه های معاونت آموزشی هست و گفته نیمه دوم خرداد. ثبت نام اینترنتیش ولی وقت زیادی نداره ها:
https://www.modares.ac.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=17&pageid=13104&newsview=17196

امیر.م
خرداد ۶, ۱۴۰۱ ۲:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

خیلی ممنونم
ثبت ناما رو انجام دادم
زمانش رو می خواستم مطمین شم تداخل پیش نیاد
چون بعد ارتحال هست
همه دارن برمیگردن تهران
جاده ها شلوغه
واسه ما که ازشهرستان میایم
باید زودتر اقدام کنیم گیر نیفتیم

ویکتاریون
خرداد ۶, ۱۴۰۱ ۳:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  امیر.م

چون تمام داوطلبای این سه تا دانشگاه مشترکن، فکر می کنم حواسشون به تداخل باشه. حالا تهران رو که می دونیم از ۲۱ به بعده.
اون دو تا رو به نظرم اگر تا فردا ظهر اطلاعیه نزدن، زنگ بزنین پیگیر بشین. که لااقل اگر خود ۱۷ و ۱۸ باشه آدم تکلیفش رو بدونه.

امیر.م
خرداد ۳, ۱۴۰۱ ۵:۰۵ ب٫ظ

دوستان یه سوال
گروه معماری دانشگاه هنر
بالاخره تهرانه یا کرج؟
تو سایتش زده کرج
از یکی که دکتری معماری می خوند میگفت تهران سر حافظه
من مدیریت پروژه هستم
نه پیامک اومده از دانشگاه هنر
نه تو سایتش مشخصه چجوری باید انتخاب رشته کرد
نه معلومه واسه مصاحبه باید کجا رفت، تهران یا کرج؟!

ممنون میشم هر کس اطلاعات موثقی داره
و مخصوصا انتخاب رشته کرده، اطلاعاتی بده
ممنونم

ویکتاریون
خرداد ۳, ۱۴۰۱ ۹:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  امیر.م
امیر.م
خرداد ۳, ۱۴۰۱ ۱۰:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنونم . آره به نظر همین میاد.
باز خداروشکر تهرانه.
لطف کردین

مهدی
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۱ ۱۱:۱۰ ق٫ظ

امسال تراز های معماری خیلی بالا بود و خیلی از دانشگاه ها بالای ۵۰۰۰ بود.

جمال
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۱ ۱۱:۵۴ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

آخه امسال تراز از ۱۰۰۰۰ هست.

جمال
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۱ ۱۱:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

امسال آزمون خیلی راحت بود و خیلی ها با یکم تلاش میانگین بالای ۴۰ و ۵۰ داشتند‌.

نسیم
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۱ ۳:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  جمال

دقیقا

نرگس
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۱ ۲:۵۳ ب٫ظ

سلام آقا محسن، شما چطور عکس پروعایلتون رو تغییر دادبد؟ مربوط به ایمل میشه؟ ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید چطور اینکار رو انجام بدیم.

مهدی
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۱ ۱۱:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  نرگس

بله مربوط به ایمیل میشه و اگر ایمیل را تغییر دهند عکس حذف خواهد شد.

Anonymous
اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۱ ۲:۵۳ ب٫ظ

نتایج چه زمانی میاد؟

علیرضا
اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۱ ۸:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  Anonymous

نتایج انتخاب رشته خرداد و نتایج نهایی شهریور .

مصیب
اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۱ ۶:۳۱ ب٫ظ
پاسخ به  علیرضا

امروز اعلام کردند که اواخر اردیبهشت میاد، یعنی همین روزها باید منتظر باشیم.

محسن
اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۱ ۳:۳۱ ب٫ظ

سلام به نظرتون بازم ویرایش انتخاب دانشگاه میگذارن؟

ویکتاریون
اردیبهشت ۱۲, ۱۴۰۱ ۹:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام. فکر نمی کنم. امکان جابه جایی اولویت ها رو یه بار به نظرم سال ۹۶ گذاشت. ولی بعد از اون سال فقط حذف اولویت ممکن بوده. حالا از سیستم پاسخگویی هم بپرس. ضرر نداره.

محسن
اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۱ ۴:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنونم.

محسن
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۱ ۹:۴۱ ب٫ظ

سلام دوباره، من ترازم ۷۳۷۱ شد.

ویکتاریون
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۱ ۸:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تبریک میگم.

محسن
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۱ ۲:۵۸ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

خیلی ممنونم. سلامت باشید

وحید
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۱ ۹:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تبریک میگم
تخصصی ۵۴.۸۱
استعداد ۴۵.۵۶
زبان ۵۴.۳۲
رتبه ۵
و تراز ۷۳۷۱ عالیه
ایشالا دانشگاه مورد علاقتو قبول شی

محسن
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۱ ۲:۵۷ ق٫ظ
پاسخ به  وحید

خیلی ممنونم امیدوارم موفق و سلامت باشید

داوطلب. سال ۱۴۰۲
اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۱ ۰:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

به صورت میانگین از رتبه اول با تراز ۸۲۶۰
تا رتبه ۵ که ۷۳۷۰ شده
حدودا هر رتبه ۲۵۰ تا از ترازش کم شده
از رتبه ۵ تا ۱۱ حدودا هر نفر ۱۵۰ تا از ترازش کم شده
این بین اگه رتبه های دیگه هم ترازشون معلوم باشه میشه دقیقتر گفت
اختلاف دو نفر در رتبه های تاپ در هر صورت به اندازه یک نمره مصاحبس.
یعنی کسب دو نمره بیشتر در مصاحبه یک رتبه رو جابجا میکنه در کارنامه نهایی
انشالله که همه نتایج زحماتشون رو ببرن

زهرا
دی ۳۰, ۱۴۰۱ ۹:۵۳ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام میشه لطفا بگیذ چه منابعی مطالعه کردید!؟

سارا دکتری معماری
فروردین ۲۹, ۱۴۰۱ ۱۱:۱۵ ب٫ظ

سلام دوستان

تخصصی ۴۶.۳
استعداد ۴۱.۱
زبان ۵۷.۸

رتبه ۱۱
تراز ۶۵۲۰

امیدوارم مفید باشه

ویکتاریون
فروردین ۳۰, ۱۴۰۱ ۶:۳۹ ب٫ظ

موفق باشی توی مصاحبه:)
چه عجب بالاخره یه نفر تراز گذاشت.

زهره- معماری
اردیبهشت ۲, ۱۴۰۱ ۵:۳۴ ب٫ظ

سلام
خیلی مبارکه. موفق باشید

ولی چه جالب. پارسال این حدود رتبه ۵۰۰ تا ترازش بالاتر بود. یعنی چی؟ یعنی امسال آسون تر بود و همه مثل خوب زدند؟ این تراز مفهومی است بس پیچیده!
باید ببینیم ترازهای دعوت به مصاحبه چطور میاد با پارسال مقایسه بشه کرد

محسن
اسفند ۱۲, ۱۴۰۱ ۱۲:۳۷ ب٫ظ

چه منابعی خوندین و چطور برنامه ریزی کردین!؟

پدرام
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۱:۴۳ ق٫ظ

دوستان با توجه به سالهای قبل آیا بعد از مصاحبه به تراز کارنامه فعلی افزوده میشه یا نه ربطی نداره نتیجه مصاحبه فاکتوریه مثل دروس ؟

سارا
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۱:۵۳ ق٫ظ
پاسخ به  پدرام

آزمون تستی ۵۰ درصد نمره کل برای پذیرش هست.
پنجاه درصد باقی مونده مربوط به مصاحبه میشه.
مصاحبه میتونه هم رتبه نهایی رو بالاتر ببره و هم پایین تر بیاره.
درضمن مصاحبه حدنصاب هم داره مثلا اگه نتونید نصف نمره مصاحبه رو بگیرید حتی اگه نمره نهاییتون به نمره قبولی ها رسیده باشه چون نمره حدنصاب مصاحبه رو نیاوردید قبول نمیشید.

پدرام
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۲:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

ممنون

ویکتاریون
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۹:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  پدرام

میانگینه دیگه. خلاصه ش اینطوری میشه: برای آموزشی-پژوهشی ها نصف تراز کارنامه فعلی به علاوه ی صدبرابر نمره ی مصاحبه( که از مبنای ۵۰ بیاد به مبنای ده هزار)،
برای پژوهش محورا سی درصد تراز فعلی به علاوه ی ۱۴۰ برابر نمره مصاحبه.
که معماری پژوهش محور نداره فکر کنم.
مثلا نمره ۲۶ مصاحبه معادل با ۵۲۰۰ هست. اگر تراز الانت ۶۵۰۰ باشه نمره کل نهایی میاد پایین میشه ۵۸۵۰.

امیر.م
فروردین ۲۹, ۱۴۰۱ ۸:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

احتمالا مبنای تراز امسال ۸۰۰۰ باشه نه ۱۰۰۰۰
و نمره مصاحبه بشه ۴۰

هادی
فروردین ۲۴, ۱۴۰۱ ۱۰:۵۴ ب٫ظ

الان که رتبم خوب شده همش یه حسی بهم میگه اومدی و دکتراتم گرفتی بعدش چی.. :(
همش نگرانم چهار پنج سال از بهترین سال‌های عمرمو صرف کنم و آخر سر تغییری تو زندگیم ایجاد نشه.
دوستان اگه دلیلی که بهم انگیزه بداهه دارید لطفا بگید، چون با رتبه تک رقمی خیییییلی دودل هستم

ویکتاریون
فروردین ۲۵, ۱۴۰۱ ۱:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  هادی

با همون دلیلی که کنکور دادی باید ادامه بدی. من دلیل بهتری ندارم و حس درستیه. فقط می تونم بگم که زمان بروزش نامناسبه. چون اولا چیزی شروع نشده دوما برای منصرف کردنت از شرکت در مصاحبه و احیانا مراحل بعدی کافی نیست. زمان مناسبش از ترم چهار به بعده. وقتی که آدم درگیر یکنواختیش شده باشه.

امیر.م
فروردین ۲۹, ۱۴۰۱ ۸:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  هادی

واقعا خوش به حال شما معماری ها که با کسب رتبه تک رقمی واقعا مطمین هستین که قبول شدین و همه چی تمام شده
والله من چهار سال پیاپی همین رتبه تک رقمی رو تو مدیریت پروژه و ساخت داشتم که دو سالش رتبه ۱ بود
و حتی پردیس هم قبول نشدم!!!!
و چهار سال زندگی بجای اینکه تو دوره دکتری تلف بشه پشت کنکور دکتری تلف شد!
چیزی که تو مدیریت پروژه واسه ورودی می خوان، نمی دونم چرا دانشجوهای دکتریشون تو شش سال تحصیل و سعی و پژوهش و … نمی تونن ارایه کنن که مدرک دکتراشون رو بگیرن!!!!
به هر حال انشالله موفق باشین

ویکتاریون
فروردین ۲۹, ۱۴۰۱ ۱۱:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  امیر.م

امسال دانشگاه هنر هم آورده درسته؟
من جای شما بودم می ذاشتمش انتخاب اول با توجه به اینکه ارشد دوم انرژی هم داری. اولویتم رو سر تهران و تربیت مدرس هدر نمی دادم دیگه. اینا اگر می خواستن قبول کنن تا الان کرده بودن.

امیر.م
فروردین ۳۰, ۱۴۰۱ ۱:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

آره آورده.
ممنونم
راستش تو این مدت فقط یکبار دانشگاه تهران پذیرش داشته که من اون سال به لحاظ رتبه هم یک نفر فاصله داشتم. یعنی سه نفر اول پذیرفته شدن. و نمره مصاحبه ای هم که بهم دادن منصفانه بود. من دو سال پیش تهران قبول نمیشدم. چون سه نفر قبل من رفتن تهران همه.

ویکتاریون
فروردین ۳۰, ۱۴۰۱ ۶:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  امیر.م

آها اگر اونطوریه که ارزش داره همون تهران رو اولویت بذارین. ولی بعدش هنر باشه به نظرم بهتر از تربیت مدرس شانس موفقیت هست.

مهدی
فروردین ۲۴, ۱۴۰۱ ۱۱:۴۱ ق٫ظ

لطفا لیست باترین دانشگاه های دولتی برای معماری رو به ترتیب اینجا بذارید که برای انتخاب رشته استفاده کنیم. ممنون

سارا
فروردین ۲۴, ۱۴۰۱ ۱۲:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهدی

لیست من یک مقداری سلیقه ای هست چون سطح دانشگاه ها تقریبا مثل هم هست:
۱- دانشگاه تهران
۲- دانشگاه شهید بهشتی
۳- دانشگاه هنر
۴- دانشگاه تربیت مدرس
۵- دانشگاه علم و صنعت
۶- دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
۷- دانشگاه هنر اصفهان
۸- دانشگاه شیراز
بنظرم از دولتی ها فقط اینها بهترین هستن و خودم مابقی دانشگاه های دولتی رو انتخاب نمی کنم و مابقی رو از واحدهای دانشگاه آزاد انتخاب می کنم. بنظرم ترتیب زیر هم برای واحد های دانشگاه آزاد مناسب باشه.
۱- واحد تهران مرکز
۲- واحد علوم تحقیقات
۳- واحد تهران جنوب
۴- واحد تهران شمال
۵- واحد اصفهان
۶- واحد شیراز

حسین
فروردین ۲۵, ۱۴۰۱ ۱۱:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  مهدی

با سلام
رتبه بندی دانشگاه ها یه مقداری میتونه سلیقه ای باشه
دانشگاه تهران
دانشگاه شهید بهشتی-علم و صنعت-تربیت مدرس
دانشگاه هنر اصفهان
دانشگاه هنر تهران
دانشگاه امام خمینی قزوین
دانشگاه هنر تبریز
دانشگاه بو علی همدان
دانشگاه شهید رجایی

سارا
فروردین ۲۷, ۱۴۰۱ ۴:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  حسین

شما دیگه خیلی سلیقه ایش کردی :))

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران رو بعد از بوعلی و اصفهان و قزوین و تبریز گذاشتید؟
بعید میدونم تو کل ادوار برگزاری کنکور دکتری حتی یک نفر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی رو بعد از دانشگاه های شهرستان از جمله قزوین و تبریز و همدان که خیلی ها دانشگاه آزاد تهران رو به این واحد ها ترجیح میدن انتخاب کرده باشه.
شما واقعا سلیقه عجیبی دارید :))))))

پریا
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۱:۵۵ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

والا اگه به من حقوق هم بدن صد سال پامو تو شهرستان همدان و قزوین و تبریز نمی‌ذارم!

محمدرضا
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۷:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

دقیقا
:)))))))))

داوطلب. سال ۱۴۰۲
فروردین ۳۰, ۱۴۰۱ ۱:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

چرا؟
مگه شهرستانی ها جزام دارن؟
سطح دانشگاه بوعلی همدان هم خیلی خوبه هم شاگرد اول اون دانشگاه تو استعداد درخشان ارشد انرژی معماری بهشتی پذیرفته شده، یعنی واقع سطحش بالا بوده. که بهشتی قبولش کردن.
دانشگاه تبریز دومین دانشگاهی هست که مجوز ارشد فناوری معماری گرفته بیش از ده سال پیش

دانشکاه ایلام دومین دانشگاهی بود که مجوز ارشد انرژی معماری گرفته، بیش از دوازده سال پیش. خیلی از دانشگاه بهشتی و هنر، زودتر انرژی معماری آورده.

این برخورد با شهرستان فلان و فلان درست نیست و از شما که این رتبه رو کسب کردین انتظار نمیره.

و یه سوال دیگه تو سایت دانشگاه شهید بهشتی به صورت رسمی اسم یه آقایی به نام علی قربانی به عنوان رتبه اول کنکور دکتری معماری اومده
و اینکه دو نفر همزمان رتبه ۱ کسب کنند به شدت دور از انتظاره
ممنون میشم بفرمایید چطور شده؟

محسن
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۱ ۰:۰۸ ق٫ظ

معلوم نیست برخی ها با چه هدفی میان اینجا کامنت میگذارن و خیلی راحت به بقیه هم بی احترامی میکنن.
اقای قربانی رو میشناسم ارشد هم رتبه یک آورده بودند، احتمالا کاربر با اسم “پریا” یک رشته دیگه هستند اصلا.

محسن
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۱ ۰:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  پریا

نظر شما برای خودتون محترم، ولی دانشگاه های شهرستان ها اونطوری که شما تصور کردید نیستند.حتی اخرین دانشگاه سراسری دورترین شهرستان هم نسبت به دانشگاه آزاد مرکز یا هر غیر انتفاعی و آزاد دیگه تهران از نظر رتبه علمی ارجحیت داره.چقدر تصور اشتباهی هست که با بالا رفتن تحصیلات شعور هم بره بالا.

داوطلب تهران
شهریور ۱۶, ۱۴۰۲ ۷:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

دانشگاه های شهرستان ارزونی خودتون

کتایون
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۳۶ ب٫ظ

دوستان عزیزی که معماری منظر شرکت کردید در کارنامتون تعداد شرکت کننده های حاضر در جلسه آزمون رو چند نفر نوشته؟

محمدرضا
فروردین ۲۴, ۱۴۰۱ ۰:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  کتایون

چه سوال خوبی منم کنجکاوم بدونم تعداد حاضرین در جلسه آزمون دکترای رشته معماری منظر چند نفر بودند.
ممنون میشیم اگه دوستان اعلام کنند.

نرگس
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۱۵ ب٫ظ

دوستان برای شما در کارنامه کد انتخاب رشته دانشگاه آزاد مشخصه؟

بهار
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۹:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  نرگس

بله نمایش داده شده

پدرام
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۱:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  نرگس

بله انتهای کارنامه هست

محیا لطیف
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۰۹ ب٫ظ

سلام دوستان بهترین دانشگاه های آزاد به ترتیب کدوم دانشگاه ها هستن و تراز حدودی قبولی مورد نیازشون چند هست؟

علیرضا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  محیا لطیف

معماری / واحد تهران مرکزی ۳۹۷۳
معماری / واحد علوم و تحقیقات ۳۹۲۵
معماری / واحد تهران جنوب ۳۸۹۹
معماری / واحد تهران شمال ۳۸۵۷
معماری / واحد تهران غرب ۳۸۱۵
معماری / واحد اصفهان(خوراسگان) ۲۹۷۲
معماری / واحد رشت ۲۹۱۹
معماری / واحد شیراز ۲۸۸۹

ستایش
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۰۱ ب٫ظ

تخصصی: ۱۱.۰۰
استعداد ۱۹.۰۰
زبان: سفید

امیدی به دانشگاه آزاد هست؟ :(

علیرضا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  ستایش

اگه امیدی هم باشه برای واحد های شهرهای کوچک هست. واحد های تهران و واحد های مراکز استان بعید هست.

حسین
فروردین ۲۵, ۱۴۰۱ ۱۱:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  ستایش

نمره کل رو بفرمایید

پدرام
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۱:۴۶ ق٫ظ
پاسخ به  ستایش

تراز ملاکه

اوستا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۵۰ ب٫ظ

سلام
دوستان عزیزی که اعلام رتبه و درصد می کنند…
لطفا نمره تراز رو هم اعلام کنند..
چئن نمره تراز مهمترین ملاک پذیرش هست و در مصاحبه مهم!

علیرضا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

موافقم

محسن
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۰۴ ب٫ظ

سلام تبریک به دوستانی که رتبه های خوب کسب کردند
تخصصی ۵۴.۸۱
استعداد ۴۵.۵۶
زبان ۵۴.۳۲
رتبه ۵

وحید
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

Tabrik

معمار
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تبریک میگم، میشه ترازتون هم بگید…

محیا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تبریک میگم
شما دانشگاه آزاد هم انتخاب رشته می کنید؟

علیرضا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۸:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  محیا

بنظرم انتخاب کنند بهتره، بطور مثال واحد علوم تحقیقات و واحد تهران جنوب کم از دانشگاه های دولتی ندارند.

اوستا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۴:۱۰ ب٫ظ

امسال حدودا ۲۰ درصد امتیازهای میانگین بالا رفته
من خودم با درصد ۴۵.۳ تخصصی ،۵۱ درصد استعداد و ۱۵ درصد زبان امتیازم شده ۵۹۰۰
و رتبه ۸۴
این درصدها سال قبل امتیازش میشد ۷۴۰۰ حدودا و رتبه زیر ۲۰
عجیبه اتفاقات !

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۶:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

بله چون واقعا آسون تر بود، شما درصدهایی که دوستان پایین‌تر گفتند توجه کنید. موفق باشید.

وحید
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

اوستا جان امسال عجیب سوالات آسون بودن :)

امیر.م
فروردین ۲۴, ۱۴۰۱ ۱۰:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  اوستا

دوستان دقت کنین یه فرمولی وجود داره برای تعیین تراز و هر سال مبنای تراز بسته به تعداد شرکت کننده ها و میانگین درصدهاست

مثلا سال ۱۳۹۹ مبنای تراز ۸۰۰۰ بود
سال ۱۴۰۰ مبناس تراز ۱۰۰۰۰
امشال حداقل برای مدیریت پروژه احساس میکنم مبنای تراز ۸۰۰۰ باشه، احتمالا معماری هم همینه

پس اینکه نمره ترازتون نسبت به پارسال خیلی متفاوته ملاک نیست
مهم اینه نمره تراز شما نسبت به تراز ۱۰ اول کنکور چجوریه

به نسبت تراز هم نمره مصاحبه تغییر میکنه
یعنی اگه تراز ۸۰۰۰ باشه
نمره مصاحبه میشه ۴۰
که ۳۰ نمره ارزیابی حضوری و ۱۰ نمره سوابق پژوهشی
(در اصل باید بشه ۱۶-۲۴) ولی دلنشگاه ها انصاف بخرج نمیدن نمره سوابق پژوهشی رو کم می کنن میدن به ارزیابی حضوری که دستشون واسه قبولی کیس مورد نظر با رتبه و تراز بد و رد کردن رتبه های تاپ باز باشه.

اگه تراز۱۰۰۰۰ باشه نمره مصاحبه
۲۰ نمره سوابق پژوهشی
۳۰ نمره ارزیابی خضوری
مجموعا ۵۰ نمره.

موفق باشین.

گلی
فروردین ۲۵, ۱۴۰۱ ۶:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

۴۸ یا ۸۴؟!!

حسین
فروردین ۲۵, ۱۴۰۱ ۱۱:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

دوستان. تراز شخص شما مهم نیست. تراز اعلامی از طرف دانشگاه ها مهم است که از چه ترازی به بالا برای مصاحبه دعوت بشید.

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۲:۲۰ ب٫ظ

خدااااا شکرت رتبه یک شدم
اونم با رشته ارشد مدیریت پروژه

محمد
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۲:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

تبریک میگم
منم مدیریت پروژه و ساختم و اشتباه کردم برای آزمون هم مدیریت پروژه و ساخت شرکت کردم و رتبم جالب نشد. لینک انجمن مدیریت پروژه و ساخت در پایین صفحه برای من کار نمیکنه

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۳:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

ممنون از شما
بله لینکش تغییر کرده از طریق گوگل سرچ کردم:
https://phdtest.ir/1399/01/انجمن-دکتری-مدیریت-پروژه-و-ساخت

این درسته

معمار
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۳:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

مبارکه…
اگر امکان دارد تراز و درصدتون را بفرمایید…

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۳:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  معمار

مرسی
پایین‌تر گفتم

اوستا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۳:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

سلام
تبریک میگم بهتون ، آیاد درصدهاتون دقیقا همون شده که حساب کردید با کلید اولیه ؟
و اینکه نمره تراز شما چند شده

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۶:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

ممنون از شما
بله درصدها دقیقا هم ن شد، خودمم تعجب کردم چون انتظار می‌رفت چندتا از کلید ها تغییر ‌کنه یا حذف شه ولی انگار همون کلید اولیه لحاظ شده.

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

تبریک میگم

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

به تمام کسایی که

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۰۴ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

رتبه تک رقمی شدن

پریا
فروردین ۲۳, ۱۴۰۱ ۷:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

لطفا شما هم درصداتون رو اعلام کنید‌.

محمد
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۸:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

شما چطور رتبه یک شدید؟؟؟…در صورتی که رتبه یک رو من میشناسم و یک پسر هست…از بچه های ارشد بهشتی که دورادور میشناسمش…

ویکتاریون
فروردین ۲۸, ۱۴۰۱ ۱۱:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

اگر درصد تخصصیش رو متوجه شدی می تونی اینجا بنویسی؟
مرسی.

سارا دکتری معماری
فروردین ۲۹, ۱۴۰۱ ۱۱:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

بله درسته تو سایت دانشکده معماری شهید بهشتی هم اطلاعیه اش هست … گویا ایشون با ما شوخی دارن :)

ستاره
فروردین ۱۰, ۱۴۰۱ ۶:۲۶ ب٫ظ

دوستان ظرفیت دکترای رشته ما (مدیریت پروژه و ساخت) خیلی کمه ، چکار کنیم که ظرفیت رشته ما هم مثل ظرفیت دکترای معماری زیاد شه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

علیرضا
فروردین ۱۲, ۱۴۰۱ ۳:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  ستاره

دوست عزیز به وزارت علوم و دانشگاه ها شکایت کنید. واقعا حق دارید رسته شما واقعا ظرفیتش کمه. معنی نداره کشو ۸۵ میلیون نفری سالی ۳ نفر دانشجوی دکترای مدیریت پروژه و ساخت پذیرش کنه.

علی
فروردین ۱۸, ۱۴۰۱ ۳:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  علیرضا

سلام
چه ربطی داره به شکایت
وقتی تعداد دانشیار و استاد تمام رشته در دانشگاه های مختلف به استاندارد آیین نامه ایحاد رشته های دکتر ی وزارت عتف نخورد
چه ربط و دلیلی داره شکایت شه

امید
فروردین ۱۸, ۱۴۰۱ ۶:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  علی

دوست عزیز
وقتی ظرفیت کارشناسی ارشد همین رشته سالی دو هزار نفر هیت و ظرفیت دکترای این رشته سالی سه نفر باید شکایت کرد! باید تناسبی بین ظرفیت ارشد و دکتری وجود داشته باشه، اگه نمیتونن ظرفیت ارشد رو بیارن پایین باید به هر روشی (وارد کردن اساتید یا به خارج فرستاند دانشجویان و…) ظرفیت دکتری رو افزایش بدهند.

محمد
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۱:۱۹ ب٫ظ

خیلی عجیبه امسال واقعا…خیلی بی سابقه اس درصدها…انشالله هر کسی به اندازه زحمتی که کشیده و لیاقتی که داره نتیجه بگیره…یا درصدهارو دارن بچه ها اشتباه میگیرن یا واقعا خیلی نابغه امسال امتحان دادن… بالای ۷۵ یعنی حدود ۷۰ تا درست بدون غلط زدن یا مثلا ۹۰ تا تست رو زدن ۱۰ تا غلط دارن که میشه حدود ۷۷ درصد… به هر حال سال جالبی شده.

لیلا
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۵:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

دوست عزیز امسال سوالات واقعا آسون بود و البته دوران کرونا که باعث شده خیلی از کارها (کلاس ها، جلسات، کار و خرید) اینترنتی شه زمان زیادی در اختیار داوطلبین قرار داده. باز هم تاکید به سوالات آسون دارم چون منابع نسبت به دوره های قبل تغییری نداشت و خود بنده که سر جلسه بودم حدود ۱۵ سوال رو ندیده بودم که با استدلال و شک و تردید انتخابشون کردم و در نهایت ۸۷ سوال صحیح و ۳ سوال غلط شد.
بعید هم میدونم رتبه تک رقمی بشم. امیدم به رتبه دو رقمیه. استعداد هم احتمالا ۵۰ (چند تا سوالو شک دارم کدوم انتخاب کردم) و زبان سفید.

بهتره دوستانی که تخصصی زیر ۵۰ درصد شدند امیدی به دولتی و آزاد تهران نداشته باشند.

امیدوارم همه دوستان موفق باشند.

محمد
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۷:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  لیلا

بسیار عالی واقعا…تبریک میگم شما ۹۵٪ تخصصی زدین واقعا تو دکتری بی سابقه است…انشالله که تک رقمی هستین…واقعا اینجا بحث کَل کَل نیست فقط در میان گذاشتن نظرات و ایجاد تعامله تا بدونیم باید چه کنیم…

اوستا
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  لیلا

باشه
ممنون که برای بقیه هم تعیین تکلیف کردید…
خیلی دوست دارم اردیبهشت نتایج بیاد و دلیل این همه تضاد رو بفهممم
این کنکور حداقل ۲۰ سوال داشت که پاسخ به آنها نیاز به سواد متفاوتی به جز حفظیات می بود
و با سند من مطمئن هستم پاسخ ۱۵ سوال غلط هست…
این مدل برخوردها موجب دلسردی و حس بد برای بقیه دوستانی هست که تلاش کردند…
و متاسفانه فضای مجازی همه درست ها و غلط های آن به مانند خودش مجازی است…

محمد
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۱۲:۴۱ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

من با نظر شما موافقم…اصلا رویکرد کسی که واقعا درس خونده باشه زدن تمام تست ها نیست… من یکم به شرایط مشکوکم، یا من اشتباه میکنم و واقعا اتفاقات عجیبی افتاده و تجمع درس خوان امسال زیاد بوده، یا یکسری راه ها به قول دوستمون خوب کار کرده، یا اینکه برای بهم ریختن روحیه یکسری دارن اطلاعات غلط میدن(البته با احترام به دوستانی که واقعا خوب کار کردند و خوب نتیجه گرفتن) تا دلسردی ایجاد شه و تمرکز از روی مرحله بعد برداشته شه… به هر حال در این مرحله سعی کنیم از فضای مجازی بزنیم بیرون و تمرکز روی مرحله بعد کنیم مطمئنا نتیجه بهتری خواهیم گرفت… شما هم توجه به این درصدها نکن…تا نتیجه نیاد هیچ چیز معلوم نیست.

محسن
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۴:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

حق با شما هست، درصد بالا حکم الزامی قبولی یا درصد پایین حکم عدم قبولی نیست. من دوستانی داشتم که با رتبه های زیر ۲۰ به خاطر نداشتن رزومه مناسب حتی دانشگاه های سطح پایین هم نتونستند قبول بشند و دوستانی هم داشتم که با رتبه های بالای ۵۰ بخاطر رزومه مناسب در دانشگاه های خیلی خوبی قبول شدند. البته هنوز جواب آزمون کتبی باید بیاد اون موقعه خیلی چیزها متفاوت میشه. در فضای مجازی هم چیزی معلوم نیست خیلی مطالب هم دور از باور هست. به همه دوستانی که مطالب رو میخونم توصیه میکنم گوش به حرف های دلسرد کننده ندند حتی اگر درصدهاشون بر اساس کلید های اولیه خیلی کمتر از آنچه در اینجا نوشته شده هست هنوز نصف مسیر مونده.

داوطلب دکتری
اسفند ۲۳, ۱۴۰۰ ۳:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

سلام. اگر امکانپذیر است، لطفا بفرمایید پاسخ کدام سوالات را اشتباه میدانید.

محسن
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۴:۲۴ ب٫ظ
پاسخ به  لیلا

اگر از ۱۵ تا سوال با شک و تردید فقط وفقط ۳ تاش غلط شده یه نامه به پروفسور دامبلدور بزنید حیف این استعداده.
دوستانی هم که زیر ۵۰ شدن حتی حدود ۳۰ هم شدند بازم میتونن تهران رو با رزومه مناسب بیارند. ملت رو دلسرد نکنید با این حرفا.

حسین
فروردین ۲۵, ۱۴۰۱ ۱۱:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  لیلا

با احترام. کاملا اشتباهه نظر شما

ویکتاریون
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۵:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

میشه انتظار داشت به خاطر محدود و آسون تر شدن سوالای منظر میانگین تخصصی کمی بالا بره. ولی نه تا این حد.
نابغه بودن آخرین احتمالیه که میشه داد. حتی اگر با موج بازگشت نخبگان! به کشور هم روبه رو بودیم نباید اینجوری می شد. اگر احیانا راست بگن، معنیش اینه که یه سری جزوه یا یه کلاس کنکور خاص داره زیادی خوب جواب میده. در اون صورت باید انتظار داشته باشیم از سال بعد سنجش برای این کنکور هم پیچیدگی کاذب درست کنه و مثل کنکور سراسری و نظام مهندسی سرش بیاد.
+ درصدهای خیلی بالا به تعداد زیاد توی آزمون های نا امن به معنی تقلب و لو رفتن سوال ها هم هست. ولی شامل آزمونای سنجش نمیشه. اینا حواسشون جَمعه.

مهدی
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

دقیقا؛
جزوات عصر کنکاش تقریبا داوطلبان رو از خوندن حجم بسیار زیاد کتاب ها بینیاز میکنه.

محمد
اسفند ۲۳, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۰ ق٫ظ
پاسخ به  مهدی

موافقم. بهتره نه مثل لیلا خانوم دیگران رو دلسرد کنیم که درصد زیر ۵۰ امیدی به دانشگاه خوب نست و نه مثل آقا محسن امید واهی و الکی به این دوستان بدیم. بهتره فقط روی مصاحبه وقت بذاریم.

محسن
اسفند ۲۳, ۱۴۰۰ ۱:۴۳ ب٫ظ
پاسخ به  محمد

چه امید واهی دادم؟ من بار اولی که کنکور دکتری دادم از دوستانم با تراز ۳۵۰۰ ولی رزمه خوب دانشگاه سراسری قبول شد. بازم دیدم کسانی که بارتبه ۱۷ و ۱۸ هیچ دانشگاه سراسری قبول نشدند. شما قسمت رزمه و مصاحبه رو خیلی دست کم گرفتید.

محسن
اسفند ۱۸, ۱۴۰۰ ۷:۱۸ ب٫ظ

بر اساس کلید های اولیه
تخصصی ۴۹
استعداد ۳۰
زبان ۶۰

نگار
اسفند ۱۹, ۱۴۰۰ ۵:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تخصصی ۷۷
استعداد ۶۳
زبان ۳۳ (وقت کم اومد)

محسن
اسفند ۲۰, ۱۴۰۰ ۷:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تخصصی ۷۹
استعداد ۴۴
زبان ۷۰

پارسا
اسفند ۲۰, ۱۴۰۰ ۱۱:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تخصصی ۸۴
استعداد ۵۳
زبان سفید

ویکتاریون
اسفند ۲۰, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  پارسا

خب پریا مژده بده دیگه یک نمیشی.
از ۷نفری که واسه امسال کامنت گذاشتن تخصصی ۴ تاشون بالای ۷۵ شده. نسبت به کل داوطلبا حساب کنیم رتبه ی یک تا ۳۰۰۰تکمیله دیگه:|

محسن
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۲:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

با این حساب که موندیم ما. البته تا جوابا بیاد

Graphic
اسفند ۱۶, ۱۴۰۰ ۳:۴۶ ق٫ظ

سلام اتفاقی دفترچه سوالات معماری رو دیدم
جواب سوال ۵تون اشتباست
اون که توی کلیده خط ثلثِ که یکی از پرکاربردترین خطوط در کتیبه نگاری اسلامیه! نمونه هم که ازش خیلی زیاده.
جواب گزینه ۱ میشه یعنی تصویر د
که خط نسخ با این نوع نگارش مخصوص کتابت میشه. و اتفاقا این قطعه به قلم محمد شفیع تبریزی یکی از نسخ نویس های معروف در کتابت دوره قاجاره.
نمی‌دونم خودتون چقدر با خط و خوشنویسی سروکار دارید و شاید هم متوجه شدین که غلطه
ولی گفتم بگم اینجا.
(حالا تو جواب سؤالای کنکور خودم موندما!:))

محمد
اسفند ۱۶, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۴ ق٫ظ
پاسخ به  Graphic

دقیقا منم همون نسخ یعنی د رو زدم چون ثلث به قول شما پرکاربرد ترینه، کوفی و نستعلیق هم در کتیبه ها استفاده میشه…. باید اطلاع بدیم درست کنن پاسخنامه رو… دوستان درصد هاتون رو در دکتری معماری بگذارید،بتونیم حدودا برآورد کنیم امسال چطور میشه…ممنون..

اوستا
اسفند ۱۷, ۱۴۰۰ ۱۰:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  محمد

خب فکر کنم که اول باید خودتان اعلام می کردید که بقیه هم مشتاق بشوند برای اعلام
ولی تا جواب های قطعی نیاد چیزی مشخص نمی شود
هم در مورد کلید پاسخ ها و هم در مورد درصدهای سایر شرکت کنندگان
برای خود من
تخصصی ۴۱-۴۸(با توجه به تغییر گزینه های پاسخ)
استعداد تحصیلی ۴۸-۵۵
زبان ۱۰-۱۵

محمد
اسفند ۱۷, ۱۴۰۰ ۱۱:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  اوستا

سلام،دست شما درد نکنه.چشم.
تخصصی حدود ۵۲ (با توجه به پاسخنامه اولیه)
استعداد ۳۷.۵
زبان ۸.۸_۱۳.۲ (یک تست رو شک داشتم زدم یا نه)
باقی دوستان هم زحمت بکشند بگذارند، ممنون

محسن
اسفند ۱۶, ۱۴۰۰ ۳:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  Graphic

این سوال رو از کتاب خشت و خیال خود نویسنده ها دادند که امیدوارم جواب رو اصلاح کنند.

محسن
اسفند ۱۳, ۱۴۰۰ ۱:۴۸ ق٫ظ

سجاد غریبی زیاد شده

محسن
اسفند ۲۰, ۱۴۰۰ ۷:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

لطفا منظورتون رو واضح بگید

محسن
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۴:۰۳ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

منظور مشخص هست

پریا
اسفند ۱۱, ۱۴۰۰ ۷:۱۵ ب٫ظ

سلام دوستان کلید سوالات روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت.
من اولین بار هست که دکترای معماری شرکت میکنم و سال های قبل دکترای مدیریت پروژه و ساخت شرکت می کردم. درصدهامو میگم شما که تجربه دارید ببینید امیدی هست؟

تخصصی ۸۸ درصد
استعداد ۶۳ درصد
زبان ۲۰ درصد ( وقت کم آوردم)

کارشناسی مهندسی معماری از دانشگاه شهید بهشتی- معدل ۱۷
کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه شهید بهشتی – معدل ۱۹ و پایان نامه با درجه عالی (۲۰)
۴ مقاله کنفرانسی داخلی دانشگاه های داخل
۲ مقاله isi کیو ۱ و کیو ۲
چاپ ۱ کتاب
ترجمه ۲ کتاب
و سه سال رتبه تک رقمی دکترای مدیریت پروژه و ساخت
زبانمم خوبه و تو ابن مدت آزون زبان هم میدم و قطعا نمره خوبی میارم. تنها نگرانیم رشته کارشناسی ارشدم هست.

بنظرتون امیدی هست؟

ویکتاریون
اسفند ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

سلام. یعنی توی تخصصی فقط سه تا نزده و ۶ تا غلط داری؟ درصد بی سابقه ایه و رتبه یک میشی فکر می کنم. با توجه به این که مدیریت بودی این اسلامیا رو چه خوب زدی.
خب به نظرم شانس اولت شهیدبهشتی گروه ساختمانه( قبلا توی مصاحبه تقسیم می کردن طبق پروپوزال دیگه خودت استاداتون رو بهتر می شناسی)
بعدش دانشگاه تهران اگر امسال گرایش تکنولوژی بگیره.
تربیت مدرس هم اگر امسال نوبت گرفتن مدیریت پروژه باشه دیگه بعیده برای معماری هم دانشجوی مدیریت قبول کنه. هرچند مقاله کیووان چشمشون رو میگیره. منتها مدرک زبان رو حتما بگیر توی این مدت.
ولی کلا باید پروپوزالت رو باب سلیقه ی استادای انرژی تکنولوژی تنظیم کنی. چون استادای معماری معماری بهانه ی عدم تجانس رو ممکنه بیارن.

مرتضی
اسفند ۱۲, ۱۴۰۰ ۱۰:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

تخصصی ۸۸ درصد؟ یه چیز بفرمایید بگنجه. خیلی دوست دارید این جوری باسه شرایطتون نه؟

علی
اسفند ۱۴, ۱۴۰۰ ۹:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  مرتضی

ایشون فرمودند ارشد مدیریت پروژه و ساخت و کارشناسی معماری دارند پس طبیعیست که در تمامی بخش ها قوی باشند.

ویکتاریون
اسفند ۱۵, ۱۴۰۰ ۵:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  علی

نه طبیعی که نیست. سوالای معماری اسلامی به خصوص در حد لیسانس نبود.

محسن
اسفند ۱۶, ۱۴۰۰ ۱:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  علی

حالا کاش اسم یکی از کتاب هاشونو میگذاشت کسی که اینطوری باشه حتما مقاله و کتاب های خوبی ترجمه و چاپ کرده و ارزش خوندن داره.

محسن
اسفند ۶, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۱ ب٫ظ

سازه خیلی راحت بود در حد ارشد، مبانی معماری غرب چند سوالش سخت بود، معماری اسلامی هم چند سوال اول سخت بود تشخیصش. زبان راحت بود.

Mehrzad
اسفند ۷, ۱۴۰۰ ۳:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

پدر جان اینجوری که شما میفرمایید نبود ها، اتفاقا برای من که مطالعه داشتم تاریخ معماری غرب و ایران و مبانی نظری بسیار راحت بود و برعکس سازه و سیستم های ساختمانی خیلی سخت بود.

محسن
اسفند ۷, ۱۴۰۰ ۱۰:۵۳ ب٫ظ
پاسخ به  Mehrzad

مادرجان برای هرکسی بسته به استعداد و علاقه اش متفاوته خب، من بیشتر به سازه گرایش دارم بخاطر همینم منابع زیادی از سازه خوندم در طول سال، برای من اینطوری بوده الزاما نگفتم برای بقیه هم اینطوریه.

Mehrzad
اسفند ۸, ۱۴۰۰ ۲:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

پدر جان من ۲۳ سالمه
از روی عکستون تشخیص دادم که بااااالای سی سال سن دارید و بخاطر احترام بهتون گفتم پدر جان!!

محسن
اسفند ۸, ۱۴۰۰ ۱۰:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  Mehrzad

خب به منم نمیاد دختری به سن شما داشته باشم که بهم بگه پدرجان :|
شما هم ماشالله با سن ۲۳ مقاطع رو خیلی خوب اومدید امیدوارم ازمون دکتری هم موفق باشید.

محسن
اسفند ۱۶, ۱۴۰۰ ۲:۱۷ ق٫ظ
پاسخ به  Mehrzad

بازم میگید تاریه غرب و ایران و مبانی راحت بود؟

اوستا
اسفند ۱۷, ۱۴۰۰ ۱۰:۳۳ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام
همیشه سوال های حکمت و هنر ، سوال های روش تحقیق سخت تر هستند، و تعداد این سوال ها امسال کم بود
البته در پاسخ هر کدام از سوال ها نکاتی وجود داشت که پاسخ را سخت می کرد
گزینه های ۵۰-۵۰ برای من زیاد بود
البته کلید ۱۰ سوال غلط بود که من با سند ارسال کردم.
در هر حال فکر کنم باز رتبه های زیر ۳۰ درصد تخصصی شان در همان محدوده های سه سال قبل خواهد بود.
۳۸-۴۸ درصد.

محسن
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۳:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

اینجوری که درصدا هست رتبه های زیر ۳۰ درصداشون بالای ۷۰ همشون

ویکتاریون
اسفند ۲۱, ۱۴۰۰ ۱۰:۰۱ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

تازه شانس آوردی بعضی هاشون سر عمومی وقت کم آوردن:)))

محسن
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۴:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

خود طراح های سوالات عمومی هم تو ۹۰ دقیقه ۶۰ درصد نمیتونن بزنن :|
اینا خیلی خوبن :))

اوستا
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۱۲:۱۳ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

همه این نظرات فیک هستند و من دلیلش رو نمیفهمم ، حرف بدون سند که شاخ و دم ندارد، برای همین منم الکی گفتم
درصد های من اینا هستن….
تخصصی ۹۸درصد
استعداد ۸۸.۵درصد
زبان ۷۷ درصد
من تک تک گزینه ها رو می دونم حتی از کدام صفحه (حتی به لحاظ مفهومی )استنتاج کردند…
بعد همچین ادعایی ندارم که این درصدها رو داشته باشم.
سال های ۹۱-۹۶ که واقعا کنکور آسون بود و عین کتاب ها سوال می دادند…
نفرات اول همچین درصدهایی نداشتند…
امسال تعداد زیادی نخبه وارد کشور شده و یا سوالات در اختیار دوستان بوده با پاسخنامه
اگر نتایج واقعی باشد که اردیبهشت معلوم می شود.

محسن
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۴:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

من اکثر منابع رو خوندم کلاس هم شرکت کردم. منابع و کلاس میتونه تا حدی درصد هارو بالا ببره ولی مشخصا و قطعا یک درصدی از سوالات هست که با کلاس و جزوه نمیشه زد، با استدلال و حذف گزینه هم نمیشه زد، حتی اگر فردی کاملا مسلط باشه بخاطر جو عمومی آزمون یک درصد بالایی خطا در پاسخ دهی وجود داره. شاید سوالات قمست سازه نسبتا مناسب بود ولی قسمت مبانی و تاریخ نسبت به سال های پیش اگرم سختر نبود حداقل هم سطح بود البته به سوالات ازمون های سال های قبل که نگاه کنید و مقایسه کنید میبنید که ازمون ها هم سطح بودند و افت کیفی هم نداشته.خیلی از ادعاها فقط برای دلسرد کردن داوطلبین از قسمت دوم آزمون هست که خیلی تعیین کننده هست معلوم هست که میخوان برخی ها با خوندن نظرات کنار بکشن که کار راحتر باشه. امیدوارم هر کسی به اندازه تلاشی که کرده و استحقاقی که داره نتیجه بگیره.

ویکتاریون
اسفند ۲۲, ۱۴۰۰ ۷:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

نه سوالا که آسونتر نبود. بقیه ی شرایطی که لیلا اون بالا گفته هم پارسال و پیرارسال صادق بوده. تازه سال ۹۹ که کنکور عقب افتاد و یه سری مشاغل هم رسما تعطیل بودن وقت برای خوندن خیلی بیشتر بود. به نظرم همین ۴۵-۵۵ رو برای تخصصی مبنا قرار بدین خوب باشه.
عمومی تا حد زیادی شانسیه. من زمان خودم هر دو تا درس رو بالای ۶۰ زده بودم ولی ده، دوازده درصد از هرکدوم شانسی بود.و همونم رتبه های بهتر با چند درصد تخصصی بیشتر جبران کرده بودن. برای همین الان خالی بندی روی درصد تخصصی بیشتر داره اذیتم می کنه:))
حالا بازم ببینیم بالاخره گذر رتبه های برتر به دانشگاه می افته.

پریا
اسفند ۶, ۱۴۰۰ ۸:۵۵ ب٫ظ

دوستان آزمون معماری منظر چطور بود؟

شمیم
اسفند ۷, ۱۴۰۰ ۱۱:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  پریا

بسیار عا عالی و آسون
امیدوارم ظرفیتشم زیاد باشه

اوستا
اسفند ۶, ۱۴۰۰ ۱:۴۷ ب٫ظ

با سلام به همه دوستان
لطفا همه در مورد کنکور امسال و سطح سوالات نظر بدهند.

اوستا
اسفند ۶, ۱۴۰۰ ۲:۰۲ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

به نظر من سطح سوالات تخصصی متوسط بود، به ویژه تکنیک ساختمان خیلی ساده بودند.
سوال های معماری اسلامی نسبتا دشوارتر از سال قبل بود.
من که زبان نرسیدم
استعداد هم از پارسال کمی سخت تر به نظر می رسید.

محسن
اسفند ۶, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

استعداد بخش دومش تحلیل های کمی رو باید بگذاری اخر سر چون کاملا وقت گیره، بجاش زبان رو میشه تو وقت بیشتری زد

جواد
اسفند ۸, ۱۴۰۰ ۶:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

زبان هلو بود

نرگس
اسفند ۵, ۱۴۰۰ ۱۲:۱۹ ب٫ظ

کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت دارم و بعد از ۷ سال آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت دادن و قبول نشدن فردا میخوام آزمون دکترای معماری شرکت کنم.

دوستان دعا کنید قبول شم؛
به دورترین واحد دانشگاه آزاد هم راضی هستم.

شمیم
اسفند ۷, ۱۴۰۰ ۱۱:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  نرگس

منم بعد چند سال امسال که معماری منظر از معماری جدا شد دیدم فرصت خوبیه و معماری منظر شرکت کردم.
امیدوارم همگی موفق باشند.

سارا
آذر ۱۴, ۱۴۰۰ ۱۰:۳۵ ق٫ظ

سلام دوستان … به نظرتون با توجه به جدا شدن دکتری معماری منظر از دکتری معماری امسال در کنکور دکتری معماری سوال معماری منظر هم می دن مثل سال های قبل ؟

ارشد مدیریت پروژه و ساخت داوطلب دکترای معماری
آذر ۱۴, ۱۴۰۰ ۴:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

منابع تغییری نکرده.
ولی احتمالا تعدادش کمتر باشه

آسو
آذر ۱۵, ۱۴۰۰ ۱:۲۶ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

بله میدن

کپرستو
آذر ۱۸, ۱۴۰۰ ۳:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

در دفترچه ثبت نام ارشد ۱۴۰۱ که در سایت سازمان سنجش قرار گرفته هم رشته معماری منظر از مجموعه معماری حذف شده ولی درس درک عمومی معماری منظر هنوز یکی از دروس امتحانی مجموعه معماری هست.

محسن
آذر ۲۳, ۱۴۰۰ ۲:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

قطعا

شمیم
اسفند ۷, ۱۴۰۰ ۱۱:۴۳ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

راستی بچه ها سوال معماری منظر هم برای شما اومد؟

Mehrzad
اسفند ۷, ۱۴۰۰ ۲:۰۹ ب٫ظ
پاسخ به  شمیم

نه شمیم جون

محسن
اسفند ۸, ۱۴۰۰ ۰:۲۶ ق٫ظ
پاسخ به  شمیم

۱۰ تا سوال منظر اومده بود

آیتانا
آذر ۱, ۱۴۰۰ ۴:۵۲ ب٫ظ

دوووووووووستان ثبت نام دکترای ۱۴۰۱ شروع شد.
ولی آخرش نفهمیدیم معماری همه ی رشته ها شامل چه رشته هایی می شه.
اینطور که من متوجه شدم دوستان معماری منظر و سایر رشته های مشابه تکلیفشون مشخص نیست…

نگار
آذر ۱, ۱۴۰۰ ۱۰:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  آیتانا

بله برای رشته معماری منظر در کنکور دکترای ۱۴۰۱ آزمون جداگانه برگزار می شود.

ویکتاریون
آذر ۹, ۱۴۰۰ ۱۲:۴۲ ب٫ظ
پاسخ به  آیتانا

سلام. بچه ها، دقیقا چی شد بالاخره؟ الان کسی امتحان کرد ببینه با ارشد مدیریت پروژه یا منظر میشه دکترای معماری ثبت نام کرد؟
یا روابط عمومی به پیگیری جوابی داد؟ من فقط دیدم که رشته ی منظر رو اصلاح کردن و برای دکترای خودش مجاز دونستن. :|

داوطلب دکترای معماری با ارشد مدیریت پروژه و ساخت
آذر ۹, ۱۴۰۰ ۴:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

سلام ممنون از پیگیریت ویتاریون جان؛
من از طریق سیستم پاسخگویی پرسیدم که “همه رشته های معماری” شامل چه رشته هایی میشه و در پاسخ یک شماره تلفن (خط کرج بود) دادن و گفتن با این شماره تماس بگیرید.
تماس گرفتم و سوالمو پرسیدم.
گفتن ما دقیقا آنچیزی که وزارت علوم برای ما ارسال کرده رو در دفترچه نوشتیم و سازمان سنجش نمی تونه مشخص کنه که همه رشته های معماری چه رشته هایی هستند.
و گفت سیستم ثبت نام ما جلوی ثبت نام هیچکسی رو نمی گیره و همخوانی رشته رو به تیم مصاحبه گر دانشگاه ها سپردیم. و میتونید از دانشگاه های که دوره دکتری مورد نظرتون رو برگزار می کنند سوال بپرسید.
با این پاسخ پشیمون شدم از پیگیری و با ارشد مدیریت پروژه و ساخت برای آزمون دکترای معماری ثبت نام کردم! ببیینیم در جلسه مصاحبه چی میگن!!

آزیتا
آذر ۹, ۱۴۰۰ ۶:۴۶ ب٫ظ

منم ارشد معماری منظر دارم و آزمون دکترای معماری ثبت نام کردم.

ویکتاریون
آذر ۹, ۱۴۰۰ ۱۰:۰۴ ب٫ظ

ممنون از توضیحاتت.
عجیبه همیشه اینطور برداشت می شد که اگر کلا نامتجانس باشی سیستم ارور میده.
امیدوارم مشکلی پیش نیاد و قبول بشین.:)
مسئله اینجاست که اگر به تیم مصاحبه کننده هم جدول کامل تری نداده باشن دیگه تشخیص تجانس هم به سلیقه ی استاد واگذار میشه. بعدش هم ممکنه به روی آدم نیارن که به خاطر ناهمخوانی ارشد رد کردن یا چیز دیگه. واقعا انقدر سخته براشون یه جدول واضح بدن؟:|

شقایق
آذر ۱۲, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۵ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

مشکل از وزارت علومه. وگرنه وزارت بهداشت لیست تک تک رشته های مجاز رو برای تمام آزمون ها مینویسه.

معماری
آبان ۱, ۱۴۰۰ ۱:۱۷ ب٫ظ

با روابط عمومی سازمان سنجش تماس گرفتم و موارد زیر رو گفتم :

به دلیل عدم شفافیت دفترچه ثبت نام آزمون دکترای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در اعلام رشته های مجاز به ثبت نام مجموعه معماری، داوطلبان زیادی دچار سردرگمی شده اند. در دفترچه رشته های مجاز به ثبت نام مجموعه امتحانی ۱۳۵۲ (معماری) به این صورت نوشته شده است :

“معماری تمامی رشته ها و گرایش ها”

که این عنوان برای داوطلبان ابهام به وجود آورده است زیرا مشخص نیست همه رشته های معماری چه رشته هایی هستند! آیا منظور تمامی رشته هایی که توسط کارگروه معماری وزارت علوم تصویب شده اند هست یاهمه رشته هایی که در مجموعه معماری دفترچه کارشناسی ارشد و دکتری آمده است.

به طور مثال رشته های زیادی از جمله مدیریت پروژه و ساخت و رشته معماری منظر توسط کارگروه معماری وزارت علوم تصویب شده اند ولی در مجموعه معماری پذیرش نمی شوند. ما داوطلبان خواستار شفافیت و اعلام عنوان دقیق تمامی رشته های مجاز به ثبت نام در مجموعه معماری آزمون دکترای هستیم.

با تشکر

Ghazal
آبان ۲, ۱۴۰۰ ۱۱:۱۰ ق٫ظ
پاسخ به  معماری

ممنون از شما، من هم پیگیری می کنم.
به امید اصلاح شدن دفترچه ثبت نام.

معماری گرایش مدیریت پروژه
آبان ۳, ۱۴۰۰ ۹:۵۴ ق٫ظ
پاسخ به  معماری

این لینک سایت وزارت علوم، صفحه لیست رشته های مصوب وزارت علوم هست که رشته مدیریت پروژه و ساخت رو سرچ کردم :

https://www.msrt.ir/fa/grid/283/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7?GridSearch%5Bsearch%5D=%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA+%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87+%D9%88+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA&GridSearch%5BpageSize%5D=10

همونطور که در جدول مشخص هست در ستون زیرگروه نوشته معماری.

در ستون فایل هم می تونید برنامه درسی مصوب (سرفصل) که توسط کارگروه تخصصی معماری تهیه شده رو دانلود کنید.

:-S
آبان ۳, ۱۴۰۰ ۱:۴۲ ب٫ظ

بله! اینطور که پیداست مدیریت پروژه و ساخت جزء رشته های معماری محسوب می شه . و با این حساب فارغ التحصیلان این رشته هم می تونن در مجموعه معماری شرکت کنند.

پریا
آبان ۴, ۱۴۰۰ ۷:۰۹ ق٫ظ
پاسخ به  :-S

پس چرا ویکتاریون جان یکم پایین تر گفت نه نمیشه؟

ویکتاریون
آبان ۴, ۱۴۰۰ ۵:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  پریا

من طبق دفترچه گفتم. هنوزم میگم اگر از الان میخواین برای کنکور بخونین، ریسک نکنین و از سنجش بپرسین قبلش. چون درسته که این رشته ها رو کارگروه معماری تصویب کرده و توی دانشکده ی معماری برگزار میشن، ولی سنجش برای کنکور توی مجموعه های جدا تعریفشون کرده.

درخواست از پی اچ دی تست
آبان ۱۵, ۱۴۰۰ ۷:۳۷ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

از پی اچ دی تست عزیز خواهش داریم که اینمورد رو از سازمان سنجش و زارت علوم پیگیری کنه و یکبار برای همیشه به تفسیر های مختلف پایان بده. سپاس

معمار و مدیر پروژه
آبان ۱۵, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۶ ق٫ظ

اگه پیگیری کنند عالی میشه؛ سریع تر به نتیجه می رسیم.

ساغر
آبان ۱۶, ۱۴۰۰ ۹:۱۳ ق٫ظ

واقعا جای تاسف داره که سازمان سنجش در لیست رشته های مجاز به ثبت نام رشته معماری منظر اسمی از رشته معماری منظر نیاورده!! نمی دونم چرا در دفترچه عنوان دقیق رشته رو نمی نویسند! “معماری تمام رشته ها” یعنی چی؟!! متاسفم برای کارگروه معماری که بی تفاوته. رسما رشته های ما رها شده.

باران
آبان ۱۶, ۱۴۰۰ ۱۰:۲۲ ق٫ظ
پاسخ به  ساغر

امیدوارم با پیگیری های پی اچ دی تست و دوستان عزیز این مشکلات در دفترچه ثبت نام که اوایل آذر ماه همزمان با ثبت نام دکتری روی سایت سازمان سنجش قرار می گیره اصلاح شود.

تانیا
مهر ۲۰, ۱۴۰۰ ۷:۵۹ ق٫ظ

آیا با کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت و کارشناسی معماری میشه دکترای معماری ثبت نام کرد؟

ویکتاریون
مهر ۲۱, ۱۴۰۰ ۹:۴۲ ق٫ظ
پاسخ به  تانیا

نه نمیشه. دفترچه دکترای ۱۴۰۱ رو نگاه کن. برای کنکور مدیریت پروژه اسم رشته رو نوشته. ولی برای معماری ننوشته.

تانیا
مهر ۲۱, ۱۴۰۰ ۱۰:۳۶ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنون ویکتاریون جان

یک نکته وجود داره!
در قسمت رشته های مجاز به ثبت نام برای رشته مدیریت پروژه و ساخت نوشته “معماری (تمامی گرایش ها)، ”
اما برای رشته معماری نوشته “معماری ( تمامی رشته ها و گرایش ها)”

تمامی گرایش های معماری که مشخص هست و شامل موارد زیر است:
۱- مهندسی معماری گرایش معماری آموزشی و فرهنگی
۲- مهندسی معماری گرایش فضاهای درمانی و بهداشتی
۳- مهندسی معماری گرایش مسکن
۴- مهندسی معماری گرایش پایداری
۵- مهندسی معماری گرایش مهندسی فنّاوری

اما مشخص نیست منظور از “تمام رشته های معماری” چیست!

شاید بگید منظور همون رشته های “”””مجموعه معماری”””” هست یعنی :
۱- مهندسی معماری اسلامی
۲- معماری داخلی
۳- مطالعات معماری ایران
۴- بازسازی پس از سانحه

ولی بعید میدونم اینطور باشه چون در این صورت نیاز نبود رشته های “مطالعات معماری ایران” و “بازسازی پس از سانحه” رو مجددا بنویسند!
همچنین ما دو “مجموعه معماری داریم” یکی کد ۱۳۵۲ و یکی ۱۳۶۱ …

تانیا
مهر ۲۱, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  تانیا

راستی همانطور که دوستان در کامنت های پایین گفتند در اصلاحیه دفترچه ارشد ۱۴۰۱ رشته معماری منظر از مجموعه معماری خارج شده و معلوم نیست که آیا فارغ التحصیلان ارشد معماری منظر می توانند در آزمون دکترای رشته معماری شرکت کنند یا خیر!

بنظر می رسد که سازمان سنجش باید به طور واضح مشخص کند منظور از “معماری تمام رشته ها” چیست و شامل چه رشته هایی می شود تا برای داوطلبان آزمون دکترای رشته های معماری و معماری منظر و مدیریت پروژه و ساخت ابهامی وجود نداشته باشد.

ویکتاریون
مهر ۲۱, ۱۴۰۰ ۱:۳۲ ب٫ظ
پاسخ به  تانیا

سنجش که گیج هست. توی این چندسال انقدر این رشته ها و گرایش ها رو دستکاری کردن که الان خودشونم نمی دونن فلان چیز چرا رشته س یا چرا گرایشه.
کد۱۳۶۱ معماری نیست. مجموعه ی هنرهای ساخت و معماریه. در واقع ارشد مدیریت پروژه، تکنولوژی و انرژی هیچ وقت جزو رشته های معماری محسوب نمیشدن از نظر سنجش. رشته هاش همونایی بودن که کنکور ارشدشون با معماری یکی بود. منظر، داخلی، اسلامی، مطالعات، بازسازی.
که چون تقسیم بندی ها توی دکترا متفاوت شده، الان اینا رو هم دونه دونه جدا کردن و فقط اسلامی و داخلی توی رشته های معماری باقی مونده.
الان منظر رو جدا کردن، ولی چون سال های قبل جدا نبوده، توی بخش رشته های مجاز نیاوردتش.
ابهام بدتری هم توی مرمت هست که همینجوری می نویسن معماری می تونه شرکت کنه. ولی نمی دونیم فقط معماری- معماری می تونه یا شامل بقیه هم میشه.
ولی از این نظر بهت گفتم نمیشه که بالاخره توی یه دفترچه باید وحدت رویه داشته باشن. و اینا الان دقیقا جدولشون زیر همدیگه س. اگر مدیریت مجاز بود، همونطور که توی جدول بالا آورده توی پایینی هم میاوردش.
در نهایت این فکر خوبیه که از سیستم پاسخگویی بخواین یه بار برای همیشه! تکلیف خودش و ما رو با “رشته های معماری” روشن کنه. از یه طرف می خوان تجمیع کنن، از یه طرف کنکور رو تفکیک می کنن و در نهایت هم یا ظرفیت ندارن یا کم دارن.

تانیا
مهر ۲۲, ۱۴۰۰ ۱۱:۳۱ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنون :-*

طراحی شهری (منظر)
مهر ۲۶, ۱۴۰۰ ۹:۲۲ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

برای رشته های شهرسازی هم همین مشکل وجود داره
در دفترچه دکتری نوشه رشته شهرسازی میتونه معماری منظر شرکت کنه ولی در واقع کارشناسی ارشد شهرسازی نداریم! شهرسازی فقط در مقطه کارشناسی و دکتری وجود داره و در ارشد رشته های طراحی شهری و برنامه ریزی شهری و مدیریت شهری و… داریم!

سازمان سنجش باید به طور واضح رشته های مصوب و مجاز به شرکت در آزمون رو بنویسه. وقتی مینویسه شهرسازی ، معماری و … اصلا منظور رو نمیرسونه و هزاران برداشت می شه کرد!

طراحی شهری (منظر)
مهر ۲۶, ۱۴۰۰ ۹:۲۵ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

کاش یکنفر پیدا شه تمام این مشکلات رشته های معماری و شهرسازی دفترچه دکتری رو به گوش سازمان سنجش برسونه.
شما انجمن مدیریت پروژه و ساخت و انجمن شهرسازی رو هم ببینید ، اونجا هم به همین مسائل اعتراض شده.
خیلی ها در بلاتکلیفی هستند. داریم وقت و زمان میذاریم برنامه ریزی میکنیم اونها هم باید واضح رشته ها رو تک تک بنویسند.

شقایق
مهر ۲۶, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۰ ق٫ظ

مطابق با دفترچه ارشد و دکترای ۱۴۰۱ ما معماری منظر ها حتی نمی تونیم دکترای رشته خودمونو شرکت کنیم!!!!!!! چه خبره واقعا در وزارت علوم و سازمان سنجش؟ چه کسایی دارن برای ما تصمیم می گیرند که حتی اسم رشته های مصوب رو نمی دونند ……

شقایق
مهر ۲۶, ۱۴۰۰ ۱۰:۱۰ ق٫ظ

من حضوری میرم روابط عمومی سازمان سنجش. لطفا دوستادن دیگه هم اعتراض کنید. ممنون

اوستا
مهر ۲۸, ۱۴۰۰ ۸:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

سلاام
نظر من این است که دوره کارشناسی هم مورد ملاک هست و نه فقط دوره ارشد دو ساله!
من برای دکتری هم از بچه های انرژی دیدم دکتری معماری می خوانند و هم مرمت و هم تکنولوژی …
به نظرم مرتبط بودن کافیه و لیسانس هم مهم است برای تصمیم گیری ، برای همین سوال های دکتری از دوره کارشناسی هم هست…
وگرنه یک لیسانس جغرافیا با فوق معماری دانشگاه آزاد شهرستان چه درکی در دکتری معماری داره؟

ویکتاریون
مهر ۲۹, ۱۴۰۰ ۶:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

سلام.
الان خیلی بحث تئوریش مطرح نیست که می تونن بخونن یا نه. بیشتر مهمه که طبق دفترچه اجازه دارن یا نه، چون دفترچه ابهام و سوتی داره.
تشخیص مرتبط یا نامرتبط بودن لیسانس بیشتر با تیم مصاحبه گره. چون ممکنه کسی موضوع میان رشته ای تعریف کنه و موفق هم از کار در بیاد. هرچند که سختگیری زیاده و معمولا لیسانس نامرتبط حذف میشه.

داوطلب
آبان ۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

سیستم پاسخگویی سازمان سنجش فعلا برای آزمون دکترای ۱۴۰۱ قابل نظردهی نیست. موقع شروع ثبت نام در صورتی که همچنان این عدم شفافیت در دفترچه وجود داشته باشه من هم اعتراض می کنم و خواهان نوشتن نام کامل و بدون ابهام رشته های تحصیلی مجاز خواهم شد.

داوطلب
آبان ۱, ۱۴۰۰ ۱۲:۰۷ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

به دوستانی که کارشناسی ارشد رشته های زیر رو دارند و تصمیم به شرکت در آزمون دکترای معماری رو دارند اکیدا توصیه می کنم حتما پیگیر باشند و اعتراض کنند تا نامم کال و دقیق رشته های مجاز برای آزمون دکترای معماری در دفترچه ثبت شود:

۱-مدیریت پروژه و ساخت
۲-معماری داخلی
۳-معماری منظر
۴-تکنولوژی معماری (نام قبلی رشته فناوری معماری)

داوطلب
آبان ۱, ۱۴۰۰ ۱۲:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

تمام رشته های دفترچه دکتری رو بررسی کردم، بی سر و سامانتر از رشته معماری و شهرسازی و مدیریت پروژه و ساخت وجود نداره. دوستان حق دارند که بگن رشته هاشون رها شده و هیچ دلسوزی نداره………

معماری منظر و معماری
مهر ۱۵, ۱۴۰۰ ۱۱:۴۴ ق٫ظ

سلام دوستان، اتفاق بسیار عجیبی برای آزمون ورودی دوره های دکتری و کاز شناسی ارشد رشته “معماری” و “معماری منظر” افتاده که توجه داوطلبیت عزیز رو به این مورد جلب می کنم: به تازگی سازمان سنجش اطلاعیه ای در خصوص اعلام رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دوره های دکتری (Ph.D) و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ در سایت سازمان سنجش قرار داد که مطابق آن رشته معماری منظر در آزمون کارشناسی ارشد و در آزمون دکتری از مجموعه معماری حذف و به صورت جداگانه پذیرش خواهد داشت. نکته بسیار عجیب اینجاست که در دفترچه دکتری ۱۴۰۱ ، رشته های مرتبط که فارغ التحصیلان آن میتوانند در مجموعه امتحانی “معماری منظر” شرکت کنند به این صورت است : (((“””معماری (تمامی رشته ها و گرایش ها) ، فنّاوری معماری (گرایشهای بیونیک و دیجیتال)، معماری و انرژی، بازسازی پس از سانحه، مطالعات معماری و شهرسازی”””))) از اونجایی که مطابق با مندرجات دفترچه جدید کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ رشته معماری منظر دیگر جزء تمامی رشته ها و گرایش های معماری محسوب نمی شود و داوطلبانی که کارشناسی ارشد معماری منظر دارند نمی توانند در آزمون دکترای رشته معماری منظر شرکت کنند!!!!!! برای مجموعه معماری ، مجموعه مرمت ، مجموعه شهرسازی هم دقیقا همین اتفاق افتاده! و فقط معماری (تمامی رشته ها و گرایش ها) میتوانند در این رشته ها شرکت کنند! و داوطلبینی که کارشناسی ارشد معماری منظر دارند نمی توانند در آزمون دکترای هیچکدام از رشته های فوق از جمله معماری منظر شرکت کنند. اگه براتون مهمه به این مورد اعتراض کنید،… ادامه نظر»

سارا
مهر ۱۶, ۱۴۰۰ ۶:۱۳ ق٫ظ

ممنون از اطلاع رسانی
منم چک کردم دقیقا همینطور هست که شما میگید!
به نظر میرسه ما که ارشد معماری منظر خوندیم مجاز به ثبت نام در مجموعه معماری و معماری منظر آزمون دکتری نیستیم!

معمار منظر
مهر ۱۷, ۱۴۰۰ ۸:۰۸ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

باید اعتراض کنیم تا موقع ثبت نام این نقیصه رو اصلاح کنند

ela
مهر ۲۵, ۱۴۰۰ ۶:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  معمار منظر

دقیقاً

بینام
شهریور ۲۷, ۱۴۰۰ ۲:۰۰ ب٫ظ

سلام
دوستانی که رتبه خوب کسب کردند، لطفا منابعی که مطالعه کردید را بگید، پیشاپیش سپاسگزار.

ZalGA
مهر ۲۲, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  بینام

کتاب از زمان و معماری، تالیف منوچهر مزینی، انتشارات شهیدی. کتاب فضا، زمان، معماری، تالیف زیگفرید گیدیون، ترجمه منوچهر مزینی، انتشارات علمی و فرهنگی. کتاب مبانی و مفاهیم معماری معاصر غرب، تالیف وحید قبادیان، انتشارات دفتر پژوهشهای فرهنگی. کتاب معماری ایرانی، تالیف غلامحسین معماریان و محمدعلی رنجبر کرمانی، انتشارات سروش دانش. کتاب سبک شناسی معماری ایرانی، تالیف محمدکریم پیرنیا و غلامحسین معماریان، انتشارات پژوهنده. کتاب تاریخ هنر معماری ایران در دوره اسلامی، تالیف محمدیوسف کیانی، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت). کتاب آشنایی با معماری جهان، تالیف ابراهیم زارعی، انتشارات فن آوران. کتاب معماری غرب ریشه ها و مفاهیم، تالیف امیر بانی مسعود، انتشارات هنر معماری قرن. کتاب درآمدی بر هویت اسلامی در معماری، عبدالحمید نقره کار، مهدی حمزه نژاد و علی محمد رنجبر کرمانی، انتشارات پیام سیماگران. کتاب مبانی نظری معماری، تالیف عبدالحمید نقره کار، انتشارات دانشگاه پیام نور. کتاب معرفت و معنویت، تالیف حسین نصر، مترجم انشاء الله رحمتی، انتشارات سهروردی. مبانی تکنولوژی معماری کتاب ساختمان ها چگونه عمل می کنند، تالیف ادوارد آلن، مترجمان محمود گلابچی و کتایون تقی زاده، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب درک رفتار سازه ها، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سازه در معماری، تالیف سالوادوری، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب مقاومت مصالح کاربردی، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب فناوری های نوین ساختمانی، تالیف محمود گلابچی و حامد مظاهریان، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند، تالیف محمود گلابچی و محمدرضا گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سازه های مشبک فضایی، تالیف جان چیلتون، ترجمه محمود… ادامه نظر»

هانیه
مهر ۲۲, ۱۴۰۰ ۴:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  ZalGA

یاااااااااااا ابلفضل
خوندن اینهمه کتاب که ممکن نیست!

هیلا
مهر ۳۰, ۱۴۰۰ ۱:۲۱ ب٫ظ
پاسخ به  بینام

دنبال جزوه های اساتید برتر باش
منظورم جزوه اساتید دانشگاه نیست
منظورم موسسات داغون هم نیست
اونایی که کنکوری ارشد درس میدن عالین
فقط تاریخ و فن و بخونید قبولی
از زبان هم غافل نشید
زیرذره بین هم خودش هم استادش که کلاس آنلاین داره
عالیه
استعداد هم خودم خوب نزدم نمیدونم

داوطلب
شهریور ۶, ۱۴۰۰ ۱۱:۴۱ ب٫ظ

♥️⬜⚪⬛❤️️⛄☃️️️⭐
ببخشید می‌خوام ایموجی های مجاز رو شناسایی کنم.

انیتا
مهر ۲۲, ۱۴۰۰ ۶:۳۳ ق٫ظ
پاسخ به  داوطلب

خیلی هم عالی ❤️️

معماری معاصر
مرداد ۲۵, ۱۴۰۰ ۳:۲۲ ب٫ظ

سلام دوستان.

من معماری پردیس علم و صنعت و آزاد تهران شمال قبول شدم. کدام یکی را پیشنهاد می کنید؟
تفاوت شهریه شان چجوری است؟

داوطلب
مرداد ۲۶, ۱۴۰۰ ۳:۱۶ ب٫ظ

سلام معماری معاصر، مبارک باشه تبریک میگم بهتون.
متاسفانه اینجا کسی نیست، نمی‌دونم چرا بچه ها اینجا نمیان تا تخصصی تبادل نظر کنیم.
سوالات رو تو صفحه تبادل نظر دکتری ۱۴۰۰ مطرح کن، بچه ها جواب میدن.
من اطلاعات خاصی ندارم متاسفانه…

سارا
مرداد ۲۷, ۱۴۰۰ ۱:۱۲ ب٫ظ
پاسخ به  داوطلب

سلام
من اینجا رو زیاد چک میکنم ولی انگار دوستان فعال نیستند.
در مورد سوال ایشون هم چون نمی دونستم خواستم نظری ندم که اشتباه باشه. فقط پیشنهاد میکنم علاوه بر شهریه، تفاوت مدرکها و… رو هم از دوستانی که میدونند بررسی کنید. وقتی قراره هزینه کنید؛ حالا درصدی کمتر یا بیشتر توش قابل حل هست، با وام شهریه یا موضوعاتی مثل این؛ ولی اعتبار رو بعد نمیشه کاری کرد. مثلاً از دانشجوهای هر دو بپرسید اساتید چه جوری هستند. اینکه اساتید پردیس از خود دانشگاه باشند یا نه و مسائلی از این دست

ویکتاریون
مرداد ۲۷, ۱۴۰۰ ۵:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  داوطلب

سوال سختیه واقعا. درباره ی علم و صنعت می دونم که کلاسای روزانه و پردیسش یکیه.( لااقل تا سال ۹۷ که خبر دارم اینطوری بود. در واقع مدرس و علم و صنعت اسم دوره ی شبانه شون رو گذاشتن پردیس که بتونن شهریه ی بیشتری بگیرن.)
و می دونم هیئت علمیشون برای موضوعات فنی قوی تر از موضوعات تاریخی فلسفیه. یعنی اگر موضوعت زیادی به سمت مبانی نظری باشه ممکنه توی انتخاب راهنما به مشکل بر بخوری.
مدرک پردیس رو با توجه به اخبار و قانون جدید، می خوان هم ارز کنن با روزانه و شبانه. که البته فکر می کنم به شکل رسمی از ورودی سال بعد رو شامل بشه. ولی خب تصمیمشون بر معادل دیدن مدارکه به هرحال.
از آزاد هم هیچی نمی دونم. به نظرم خیلی بستگی داره که به سیستمشون عادت داشته باشی. به تاپیک های آزاد این سایت که سر می زنم، بچه ها پیوسته در حال غر زدن هستن، از مدرک زبان بگیر تا پیش دفاع و سختگیری مقاله و شهریه. حالا نمی دونم واقعا بدقلقه یا بچه ها زیاد غر می زنن.
شهریه ی پردیس دانشگاه تهران که امروز اعلام شده ترمی ۱۹.۳۰۰ هست که فکر می کنم ارزون تر از آزاد باشه. ولی شهریه ی نهایی جفتشون رو باید براساس سنوات و جریمه و توقف هایی که ممکنه توی کار ایجاد کنن در نظر بگیری که تنها راهش صحبت مستقیم با دانشجوهاشونه. مسلما هر دوتا دوره هر ترفندی رو برای گرفتن پول بیشتر پیاده می کنن.

سارا
تیر ۵, ۱۴۰۰ ۱:۱۲ ب٫ظ

دوستان سلام
من امروز و فردا دو تا مصاحبه دارم و تمام میشه دیگه دارم به مراحل بعدی فکر میکنم
جواب نهایی رو شنیدید کی اعلام میکنند؟ من نتونستم اطلاعیه ای تو سایت سنجش پیدا کنم. قبلاً یه تقویم زمانبندی بود.
و اینکه اگر ان شا اله جزو قبولی ها باشیم؛ اطلاع دارید تو رشته ما که کار آزمایشگاهی و… نداره کلاسها رو در طول هفته چطور میچینند؟
متراکم هست یا پخش میشه تو کل هفته؟ یا اینکه هر دانشگاهی روش خاص خودش رو داره؟

ویکتاریون
تیر ۸, ۱۴۰۰ ۱:۱۷ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

تهران دو روز در هفته س و سعیشون رو هم می کنن که کلاسا پشت سر هم بیفته. مگر این که برنامه ی استادا جور نشه.
فکر می کنم خیلی از دانشگاه ها همین روال رو داشته باشن. بالاخره دانشجوهای دکتری یا شاغلن یا به شهر دیگه رفت و آمد دارن.

سارا
تیر ۸, ۱۴۰۰ ۲:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

مرسی از جوابهات و انرژی مثبتی که با هر توضیح میدی
آخه شنیدم علم و صنعت حضور و غیاب روزانه دارند یه کم برام سؤال شد.
هرچند کرونا انگار ترم بعد رو هم تحت تأثیر بذاره و مجازی باشه کلاسها…

باران
خرداد ۳۰, ۱۴۰۰ ۵:۲۹ ب٫ظ

بنظر شما دکترای رشته معماری بهتر هست یا دکترای مدیریت پروژه و ساخت؟ (از هر نظر)

مجتبی
تیر ۸, ۱۴۰۰ ۸:۵۲ ق٫ظ
پاسخ به  باران

معماری

پژوهشگر
خرداد ۲۶, ۱۴۰۰ ۴:۰۵ ب٫ظ

مصاحبه های دانشگاه های گوناگون:
تهران: زمان ۵ دقیقه
۱ دقیقه معرفی مقاطع تحصیلی
۲ دقیقه تز دکتری
۲ دقیقه سوال در خصوص عنوان تز و توانایی زبان
دانشگاه شهید بهشتی :زمان ۷ دقیقه
موارد شبیه دانشگاه تهران
فقط زمانها یکم بیشتر
دانشگاه هنر زمان ۴۵ دقیقه
محیطی امن و بدون استرس
سوالات کاملا خوب و تخصصی
فرصت کافی برای توضیح تز
مطالعه کامل و دقیق پروپوزال شما
برخوردی بسیار عالی
دانشگاه تربیت مدرس : زمان ۱۵ دقیقه
جو بسیار مناسب و برخوردی خوب
سوالات مناسب
عدم خوندن پروپوزال شما و تعیین کردن قبلی نوع پژوهش ها برای اساتید در دوره دکتری که باعث میشه تو تایم کوتاه شما شاید نتونین کارتون رو درست معرفی کنین
زبان براشون مهمه و می پرسن

نوید
تیر ۲۴, ۱۴۰۰ ۱۰:۲۳ ق٫ظ
پاسخ به  پژوهشگر

ممنون از توضیحات کامل و خوبتون

سارا
خرداد ۲۲, ۱۴۰۰ ۱:۲۵ ق٫ظ

دوستان کسی از زمان مصاحبه هنر اصفهان خبر نداره؟ اطلاعیه جدید نذاشتند؟

صبا
خرداد ۲۵, ۱۴۰۰ ۹:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

۲۹ام خرداد شروع میشه

فرح
خرداد ۲۰, ۱۴۰۰ ۸:۵۱ ب٫ظ

کسی سال پیش علم و صنعت مصاحبه بوده با چه اساتیدی مصاحبه برگزار میشه و چه سوالاتی میپرسن ؟

سارا
تیر ۱۹, ۱۴۰۰ ۱۱:۱۶ ق٫ظ
پاسخ به  فرح

سلام
برای ما که دوستان ندیدند جوابی نگرفتیم. لااقل ما بنویسیم برای بقیه و سال بعد بمونه.
آقای دکتر فیضی+ آقای دکتر خاکزند+ آقای دکتر اخلاصی+ خانم دکتر مهدیزاده+ آقای دکتر یزدانفر حاضرین در جلسه من بودند. نمیدونم برای بقیه هم همین بوده یا نه

سارا
خرداد ۱۷, ۱۴۰۰ ۷:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

مرسی… خیلی لطف کرده بودی
من ندیده بودم

الآن وارد سامانه گلستان شدم این پیام برام اومد
کد ۱۰۷۲۲-۴ : با توجه به غیرفعال شدن آزمون داوطلب، امکان هیچگونه تغییری وجود ندارد

یعنی من حذف شدم یا کلاً چون زمانش بسته شده اینجوری شده؟!؟

ویکتاریون
خرداد ۱۷, ۱۴۰۰ ۸:۴۶ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

نه حذف برای چی بشی. چون ثبت نام کردی و زمان ثبت نام اینترنتی تموم شده اینو میگه.

سارا
خرداد ۱۷, ۱۴۰۰ ۹:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

مرسی ویکتاریون
بازم ممنون برای اطلاعیه
هر چی رو یه جا میذارند اصلاً اینو نمی دیدم اگر لینک نمیذاشتی
یه دنیا ممنون

ویکتاریون
خرداد ۲۰, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۶ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

خب پس اطلاعیه ی دوم رو هم همونجا زدن:))
به جز اطلاعیه ی عمومی دیگه بعدش باید سایت دانشکده و پردیس رو چک کرد.

داوطلب دکترا
خرداد ۱۷, ۱۴۰۰ ۳:۴۴ ب٫ظ

سلام. بچه های که تهران، شهید بهشتی، علم‌وصنعت و تربیت مدرس اگه می شده تجربیاتتونو بگید.

سارا
خرداد ۱۸, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۶ ق٫ظ

سلام
شما داوطلب امسال هستید یا سال بعد؟ امسال مصاحبه دارید؟

داوطلب دکترا
خرداد ۲۱, ۱۴۰۰ ۲:۱۴ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

سلام ساراجان
نه واسه سال بعد می خوام
امسال شرکت کردم ولی ترازم به ۶۰۰۰ و تهران نیومد.
هدفم فقط دانشگاهای تهرانه

سارا
خرداد ۸, ۱۴۰۰ ۲:۱۹ ب٫ظ

سلام
امروز کسی با دانشگاه شهید بهشتی مصاحبه داشت؟ چطور بود؟

رشته معماری که خواهان نداره
خرداد ۱۲, ۱۴۰۰ ۷:۳۸ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

خوب بود

مجتبی
خرداد ۸, ۱۴۰۰ ۹:۲۱ ق٫ظ

سلام دوستان کسی از مصاحبه معماری اسلامی دانشگاه هنر تبریز،اساتید مصاحبه کننده و سوالات مصاحبه خبر دارد؟ از تجربه سال گذشته یا شنیده ها ….ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

معماری معاصر
خرداد ۱۰, ۱۴۰۰ ۱:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  مجتبی

من چند سال پیس اونجا مصاحبه داشتم. با وجود مقاله isi و مدرک زبان و معدل رد شدم.

این دانشگاه متاسفانه به این معروف بود که تقریبا فقط آذری زبان ها رو بر می داره. از یکی از اساتید اونجا پرسیدم و کاملا منکر شد. ولی در نهایت همه ی کسانی که اون سال پذیرفت آذری زبان بودند.

ویکتاریون
خرداد ۱۰, ۱۴۰۰ ۳:۲۰ ب٫ظ

چرا دانشجوی فارس! هم می گیرن ولی می دونم که گرایش مرتبط براشون خیلی توی اولویته. حالا یا خود معماری اسلامی یا مطالعات معماری.
چون اصلا سرفصلای دکتراش رو هم ببینین با معماری فرق داره.

مجتبی
خرداد ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۰۳ ق٫ظ

خیلی ممنون از راهنماییتون

سیما
خرداد ۱, ۱۴۰۰ ۱۲:۳۲ ب٫ظ

بچه ها توصیه نامه چقدر مهمه؟

مریم
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۳:۱۱ ب٫ظ

اینا که نمیخوان دعوت به مصاحبه کنن و خودشونم نمیدونن برنامشون چیه ،چرا این همه ادمو مجاز روزانه کردن ،مگه از تعداد ظرفیت و دانشگاهاشون خبر ندارن،خیلی سیستم مسخره ایه

مریم
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۳:۱۶ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

تا رتبه ۶۸۴ مجاز روزانه کردن ،اما نهایتش فقط تا رتبه ۱۲۰ دعوت به مصاحبه کردن اونم هم روزانه ،شبانه ،پردیس،غیر انتفاعی ،بقیه هم احتمالا فقط ازاد دعوت شودن ،خوب از اول مجاز نکنن

داوطلب معماری
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۳:۲۳ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

بیش از حد سیستم مسخره ای هست. شما فکرشو بکنید اسمش با خودشه مصاحبه و ۵۰ درصد تاثیر داره! خب شاید واقعا یکی رزومش خیلی قوی تر از نفر اول کنکور باشه! اینا دو حالت داره یا یه سری دانشجوی خودشان دارن و ازشون خبر دارن که رتبشون زیر ۲۰ شده و میخوان با اونا بردارن. یه حالتم اینه که واقعا خودآزاری دارن چون دست خودشون رو هرچه باز بزارن میتونن بهترین افراد رو انتخاب کنن و فردی که واقعا رزومه قوی تری داره رو انتخاب کنن! نه اینکه ۵ تا دانشگاه که مجموعا ۳۳ نفر روزانه شبانه ظرفیت دارن بیان ۳۰ نفر مجاز اعلام کنن!

مریم
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۳:۳۳ ب٫ظ

اینا فقط بازی با احساساته همین ،کاش به جای این سلسله مراتب که باید طی کنیم مثل کل دنیا هردانشگاه امتحان ورودی خودشو داشت و اوناایی که واقعا لایق بودن و استعداد داشتن وارد دانشگاه مورد علاقشون میشدن ،با این پشت کنکور موندنا و استرساش فقط داره عمر و وقت ما هدر میره و اخرم یه سری افراد از قبل انتخاب شده جای ادمای شایسته و با استعدادو میگیره ،حالا رتبه و تراز من خیلی خوبم نیست ولی دارم میبینم اونایی که میتونستن جاهای خوب دعوت بشن و با رزومشون یه فرصتی داشته باشن حقشون ضایع شده

مریم
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۴:۰۸ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

حتی عدالت تو تراز دانشگاه ها برای رشته های مختلف هم رعایت نشده مثلا دانشگاه ازاد علوم تحقیقات تهران برای رشته معماری تراز ۲۸۰۰،اما برای بعضی رشته ها تراز زده ۱ و همشون دعوت به مصاحبه شدن،خوب رو چه حسابی همچین برنامه هایی برای دعوت به مصاحبه گذاشتن ،اصلا تراز و رتبه مهم هست یا نیست ؟خدا میدونه :))

داوطلب معماری
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۱۰:۰۵ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

متاسفانه همین طوره و راهش همینی که شما گفتین هست. تازه به نظرم آزمون ورودی هم نگیرن و مثل دانشگاه های برتر دنیا بگن آقا بیا بخون! والا! اگه درست کارشونو انجام بدن هرکسی دنبال تحصیلات نمیره و هم وضعیت افرادی که تحصیلات آکادمیک دارن خوب میشه و هم عمر آدم تلف نمیشه پای کنکور مسخره سازمان سنجش با سئوالات مضخرف استعداد تحصیلی!!!

مریم
اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۰ ۱۲:۳۰ ب٫ظ

دقیقا ،واگه اینطور بود الان همه دنبال رشته و شغل مورد علاقشون بودن ،به هر حال امیدوارم برا همه وشما بهترینا اتفاق بیوفته و انشاالله که اعتراضا نتیجه بده و هرکسی که شایستگیشو داره وارد دانشگاه مورد علاقش بشه

معماری معاصر
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۲:۵۸ ب٫ظ

پیرو بحثی که در این پیج در مورد همپوشانی رتبه های برتر برای دعوت به مصاحبه داشتیم: امسال اتفاقی که بنده در موردش صحبت کردم افتاده. اگر هر دانشگاه حتی ده برابر ظرفیتش دعوت کرده باشه، نتیجه ش این می شه که رتبه های برتر به همه ی دانشگاه ها دعوت شده ن و رتبه های بعدی هیچ جا دعوت نشده ن. اینکه من با رتبه حدود ۸۰ فقط تبریز و همدان دعوت شده م به این دلیله که این دانشگاه ها چون از این خطا با خبر بودند تعداد بسیار زیادی رو دعوت کرده ان. مثلا همدان که ۲ نفر می گیره و بنده را هم دعوت کرده به این معنیه که بیش از ۴۰ برابر ظرفیت دعوت کرده. بقیه دانشگاه ها که همه شون رتبه های یک تا مثلا ۳۰ رو دعوت کرده ن ناچار می شن همه ی اون ها رو بپذیرن(چون روزانه حدود ۵۰ نفر می خواد) و تعدادی از ظرفیت های دانشگاه های متوهم خالی خواهد ماند( متوهم به این معنی که مثلا دانشگاه قزوین که ۲ نفر می گیره و مثلا ۵ برابر دعوت به مصاحبه کرده، درسته که ده رتبه ی اول در اون دانشگاه مصاحبه می دن ولی چون همین ده نفر در مصاحبه ی همه ی دانشگاه ها ی برتر تکرا شده ن، عملا در اولویت های جذاب تر مانند تهران بهشتی مدرس هنر علم وصنعت و… پذیرش می شن اول مهر کسی برای ثبت نام به اون دانشگاه مراجعه نخواهد کرد) با این سیستم احمقانه ی اعلام ظرفیت، شانس رتبه… ادامه نظر»

داوطلب معماری
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۳:۱۸ ب٫ظ

راستش اساتید هم در حد حرف ظاهر شدن و در عمل رتبه های زیر ۲۵ رو ظاهرا دعوت کردن و همشون توهم زدن که ما دانشگاه اول ایرانیم. مثلا تربیت مدرس گفته من اولم! بعد جالبه جایزه کسی که گفته در مجموع مصاحبه و کنکور بشه نفر اول و بیاد تربیت مدرس سه میلیون و پانصد هزار تومنه که اونم همشو یجا نمیدن!
دوست عزیز شما رتبه برتر رو درست تعریف کنید. شما با اون درصدهاتو خیلی فرقی با من نداری که تخصصی ۴۰ زدم و یکم زبان بهتر از شما زدم!
پس شما هم رتبه برتر هستی و ممکنه ده برابر نفر دهم سابقه علمی داشته باشی…
دیگه شانس بیاریم اصلاح کنن وگرنه با رتبه مثلا ۳۵ من هیچ جا دعوت نشدم تهران!
حالا حرف شما هم درست شد و اینا چند برابر ظرفیت خودشون رو دعوت کردن: مثلا دانشگاه هنر که ۳ نفر میخواد آمده گفته ۷ برابر ظرفیتم دعوت میکنم ولی قافل از اینکه به قول شما رتبه های اول تا ۲۰ نمیان برن دانشگاه هنر ک! میرن دانشگاهی که حداقل خوابگاهی داشته باشه! قدمتشم ده برابر هنر تهران باشه!

معماری معاصر
اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۰ ۳:۳۳ ب٫ظ

عاقلانه این بود که سازمان سنجش برای هر داوطلب حد اکثر مثلا پنج دانشگاه رو اعلام می کردن. اینجوری داوطلب های تک رقمی همه ی ظرفیت ها رو نمی سوزوندن

داوطلب معماری
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۳:۰۱ ب٫ظ

من با رتبه زیر ۴۰ دانشگاه بهشتی، تربیت مدرس و هنر تهران دعوت نشدم به مصاحبه!
امسال ترازا رو خیلی آوردن بالا چون پارسال دوستم با رتبه صد و خورده ای روزانه علم و صنعت دعوت به محاصبه شد.
جالبه الان دوستان میگن با رتبه ۸۰ و خورده ای فقط همدان دعوت شدن! مسخرس و این اسمش یه برابر ظرفیتم نیست!
فکر کنم هر دانشگاهی فکر کرده رتبه های اول میرن همون جا… مثلا قزوین گفته دو نفر اول میان دانشگاه قزوین و تا رتبه ۶ رو دعوت کرده!
خواهشا دوستانی که کنکور دادید به سیستم پاسخ گویی مراجعه کنید و یه بخشی ایجاد کردن برای دکتری ۱۴۰۰ که برای اعتراض به ترازا و دعوت به مصاحبس.
سال ۹۸ هم همین اتفاق افتاد و اصلاحش کردن.

مریم
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۳:۴۸ ب٫ظ

سال ۹۸ طبق کارنامه قبولیها ،اخرین تراز قبولی ۲۷۰۰ برای غیر انتفاعی خاتم بود که امسال تراز دعوت به مصاحبه خاتم شده ۴۲۲۵ ،سال ۹۷ تو کارنامه قبولیها ک تو سایت های مختلفم هست حتی رتبه ۵۰۸ هم دیدم که پردیس قبول شدن حالا یا اطلاعاتی که دیدم اشتباه بودن یا امسال خیلی ناامید کننده بود

مریم
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۳:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ با وجود شرایط سخت کرونا سختی کنکور و سختگیری تراز ها هم بیشتر شده

ویکتاریون
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۳:۵۸ ب٫ظ

حالا به همه ش اعتراض بکنین. ولی به شهیدبهشتی و هنر نمیشه امید داشت. اینا توی این چند ساله معمولا رتبه های زیر ۳۰-۲۵ رو دعوت کردن.(۹۵ به خاطر بی تاثیر بودن کنکور قضیه فرق داشت.)
تربیت مدرس ممکنه تغییر بده. نمی دونم به خاطر کم شدن ظرفیت معماریش بوده یا واقعا دست بالا اعلام کردن.

مریم
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۴:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

امسال رشته معماری کلا ترازش بالاتر از سالهای۹۸ به قبل اعلام شده ،۹۹ هم بالا بود

مریم
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۱:۱۹ ب٫ظ

کسی از شهریه دانشگاه ازاد ،رشته معماری خبری داره؟ممنون میشم اگه جواب بدید،وام و اقساطش چطوره؟

معماری معاصر
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۸:۲۵ ق٫ظ

سلام دوستان

من با تراز ۵۴۰۰ و رتبه حدود هشتاد فقط روزانه تبریز و روزانه همدان و چندتا پردیس و غیر انتفاعی دعوت شدم
با اینکه همه را زده بودم ولی حتی هیچ شبانه ای دعوت نشدم. پردیس ها هم مربوط به علم و صنعت و تربیت مدرس بود فقط

کسی از دانشگاه بوعلی همدان خیر خاصی داره؟
امسال کدوم اساتید دانشجو می گیرن و چی براشون مهمه؟

مریم
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۹:۰۰ ق٫ظ

تبریک میگم ،دوسال با شرایط کرونا به جای پایین اومدن تراز انتخابی تراز ها بالاترم رفتن عجیبه ،مگه معماری دانشگاه بوعلی تو دفترچه بود امسال؟

معماری معاصر
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۱۰:۰۰ ق٫ظ
پاسخ به  مریم

در اصلاحیه اضافه شد

مریم
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۱۰:۰۷ ق٫ظ

ممنون ،دفترچه اصلاحیرو اصلا ندیدم هرچند با این ترازها فرقی هم به حالم نمی کرد ،انشاالله که قبول میشید

سارا
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۹:۱۷ ق٫ظ

سلام
من دو سال پیش رفته بودم همدان مصاحبه. خیلی خیلی مصاحبه خوبی بود. همه راضی بودند از جلسه مصاحبه. وقت میدادند که خودت رو معرفی کنی و بعد میپرسیدن چه موضوعی میخوای کار کنی.
یه مقاله هم داشتند که به هر نفر میگفتند سه خط بخونه و ترجمه کنه.
اون سال آقای دکتر عراچیان بیشتر میپرسیدن انگار ایشون میخواستند دانشجو بردارند

داوطلب معماری
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۳:۰۵ ب٫ظ

جالبه شما با رتبه ۸۰ و خورده ای فقط دو جا دعوت شدید مصاحبه!
فرض کنیم ۱۰ تا مقاله هم داشته باشید یعنی لیاقت دانشگاه های شهرستان رو هم ندارید؟
به نظرم حتما اعتراض بزنید در سیستم پاسخگویی… نگران هم نباشید چون سال ۹۸ از این بدتر بود…
درست میشه ولی حتما این کار رو بکنید….
من خودمم با رتبه زیر ۴۰ خیلی جاها دعوت نشدم!!!! یه برابر ظرفیتم در نظر نگرفتن بخدا امسال!!!

داوطلب معماری
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۳:۱۲ ب٫ظ

شما با این رتبه هیچ جا دعوت نشدید
حتما اعتراض بزنید چون واقعا ظلمه در حق شما
شما فرض کنیم ۵ تا مقاله پژوهشی دارید و یکی مثلا رتبه ۱۰ هست و یه دونه مقاله هم نداره!
بعد اون حتما پذیرش میشه در تهران شما شهرستانم هیچ جا دعوت هم نشدید به مصاحبه!
پارسال خیلی خوب بود و تا صد و بیست اینا دعوت شده بودن که هم تاثیر کنکور ۵۰ درصدی لحاظ شده بود و هم تاثیر مصاحبه منطقی میشد!
امسال دانشگاه هنر تهران مثلا یا تربیت مدرس رتبه زیر ۴۰ رو هم دعوت نکردن!!!!
در سیستم پاسخ گویی سنجش اعتراض بزنید و نگران نباشید چون سال ۹۸ هم همین افتضاح بار آمد و اصلاحش کردن!

کیانا
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰ ۱:۴۹ ق٫ظ

سلام. کسی میدونه کد ۱۴ و ۱۶ تو نتایج یعنی چی؟ آیا سهمیه ایثارگری میتونه این دو تا کد را مصاحبه شرکت کنه؟

سارا
اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۰ ۰:۱۷ ق٫ظ

سلام به همگی
دوستان کسی میدونه پارسال دانشگاه تهران کدوم اساتید تو جلسه مصاحبه حضور داشتند؟
اصلاً همه رو بگید اگر میدونید لطفاً… بقیه دانشگاه هایی که ازشون اطلاع دارید
مرسی

سیما
اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۰ ۱۰:۵۳ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

دانشگاه تهران
دکتر انصاری. دکتر حقیر. دکتر یحیی اسلامی. دکتر عینی فر

مهتاب
اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۰ ۱۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

کدوم انصاری؟ “همون اسکیس کار و راندو کار” معروف؟

سارا
اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۰ ۲:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  مهتاب

حدس میزنم دکتر حمیدرضا انصاری منظورشون بوده. چون باید عضو هیئت علمی اون دانشگاه باشند

سارا
اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۰ ۲:۱۰ ب٫ظ
پاسخ به  سیما

ممنونم/

سارا
اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۰ ۸:۵۲ ق٫ظ
پاسخ به  سیما

بچه ها من رفتم دیدم ولی متوجه نشدم تو چه حوزه هایی کار میکنند. فقط دکتر عینی فر متوجه شدم ادراک و… کار میکنند.
دکتر اسلامی هم دانشجوی دکتری میگیرند؟

ویکتاریون
اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۰ ۴:۱۱ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

یه ویژگی رشته ی معماری اینه که اکثرا استاداش توی هر فیلدی دستشون برسه فعالیت می کنن:)))
اولویت ها رو بر اساس موضوعاتی که درس میدن و پایان نامه ها و مقاله هاشون تا حدی میشه متوجه شد.
مثلا دکتر انصاری: بیشتر فرایند طراحی، معماری داخلی و تاریخ معماری ایران.
دکتر حقیر: فلسفه و تاریخ مدرن، معماری معاصر ایران و تا حدی معماری پایدار.
دکتر اسلامی هم که اصلا علاقه مندی هاش رو نوشته، معماری داخلی، رویکردهای جدید هنر و معماری.( قبلا بعیده. ولی شرایط گرفتن دانشجوی دکترا رو فکر می کنم داشته باشن.)
دوم اینکه خودتون رو به همین سه، چهار نفر محدود نکنین. معمولا بر اساس سِمتی که توی دانشکده دارن سر جلسه حاضر میشن ولی حواسشون به تخصص سایر استادا هم هست.
مثلا برای دانشگاه تهران دکتر حجت، دکتر محمودی(امیرسعید)، دکتر مطلّبی، دکتر مظاهریان، دکتر خاقانی، دکتر منصوری(منظر)، دکتر حیدری و خانم دکتر قیابکلو( هر دو انرژی) هم شرایط راهنمایی دانشجوی دکترای معماری رو دارن. دیگه به رزومه و موضوع مورد علاقه خودتون نگاه کنین.

سارا
اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۰ ۴:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

وای ویکتوریان… کلی از کامنتهای تو و گرافیک انرژی میگیرم….
همون! آخه برام عجیب بود چرا از تکنولوژی ها هیچ استادی حاضر نیست… پس من با همون پروپوزال خودم میرم جلو.. دیگه به این نتیجه رسیده بودم که با موضوع من اصلاً پروپوزالم بررسی نشه

پروام
اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۴ ق٫ظ

تخصصی ۲۰
استعداد ۲۵
زبان ۵
رتبه ۴۹۳

در ضمن اکثر سوالات بخش سازه از نظر مهندسی اشتباهه ( مگه علم سازه تو معماری با عمران فرق داشته باشه !!!) حالا کی اینارو طرح کرده واقعا جای سواله

مریم
اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۰ ب٫ظ
پاسخ به  پروام

برای انتخاب رشته کدوم دانشگاه ها مجاز شدین؟شبانه روزانه ازاد؟؟

مریم
اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  مریم

ترازتونم میشه لطف کنید بگید؟

مریم
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰ ۱:۵۹ ق٫ظ

سلام به همه وقت بخیر
با تراز ۳۴۰۷ کجاها احتمالش هست دعوت به مصاحبه بشم

معماری معاصر
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۰ ۲:۲۴ ب٫ظ

سلام
اگر فرض کنیم که هر دانشگاه به طور مثال پنج برابر ظرفیتش رو بای مصاحبه دعوت کنه و اگر بیشترین ظرفیت یک دانشگاه هشت نفر باشه بنابر این اون دانشگاه چهل نفر رو دعوت می کنه. و همه ی دانشگاه های دیگه که ظرفیتشون کمتر از هشت نفر هست هر کدوم زیر چهل نفر دعوت می کنن که در همه ی مصاحبه ها با هم همپوشنی دارن و تکراری هستن این افراد (چون همه ی داوطلب ها همه ی وزانه ها رو می زنن). در نتیجه دلیلی نداره که در این وضعیت فرضی نفر چهل و یکم به هیچ دانشگاه روزانه ای دعوت بشه حتی اگر ظرفیت دانشگاه های روزانه در مجموع پنجاه نفر باشه.
آیا درسته این تحلیل؟

سیما
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۸ ب٫ظ

اره تحلیلتون اشتباهه. بر اساس تراز دعوت به مصاحبه میکنن دانشگاه تهران مثلا میگه همه اونایی که بالای هفت هزار شده ترازشون
دانشگاه یزد میگه همه اونایی که بالای ۵۳۰۰ شده

معماری معاصر
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰ ۰:۴۴ ق٫ظ
پاسخ به  سیما

همه ی نماینده های دانشگاه ها اسمی از تراز نبرده ن و فقط از این اسم بردن که چند برابر می خوان دعوت کنن و این یعنی رتبه.
اگر هم قرار باشه تراز اعلام کنن، تراز اخرین رتبه ی مد نظرشون رو اعلام می کنن که عملا تفاوتی نمی کنه.

ویکتاریون
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۰ ۱۱:۳۳ ب٫ظ

سلام. فقط بخشیش درسته. لااقل مصاحبه ی دانشگاه های تهران شبیه دید و بازدیدهای عیده و یه عده آدم تکراری از این مصاحبه میرن اون مصاحبه.
ولی تعداد دعوت شده ها همیشه از جمع ظرفیت های روزانه بیشتره. توی اخبار ۳ برابر بود. میشه گفت ۲ تا ۳ برابر. هر دانشگاهی حواسش هست که چندبرابر ظرفیت در مصاحبه ش حضور پیدا کنن تا دستش برای گزینش باز باشه. و اگرچه ممکنه همه، همه ی روزانه ها رو انتخاب کنن اما توی مصاحبه شون شرکت نمی کنن. بنابراین اگر دو تا دانشگاه الف و ب تا رتبه ی ۲۰ دعوت کنن، دانشگاه ج که متوسط تره فرض می کنه که ۵ نفر نمیان مصاحبه ش و از کسایی که میان هم مثلا ۵ نفر اولویت های قبلیشون قبول میشن. پس تا رتبه ی ۳۰ دعوت می کنه.

معماری معاصر
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰ ۰:۵۵ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

می فرمایید که تا سه برابر دعوت میشه.
اگر سه برابر ظرفیت هر دانشگاه منظور اخبار بوده که عملا می شه همون تحلیل بالا.
و اگر منظور ، سه برابر کل ظرفیت هست، باید نفر حدود صد و پنجاه دعوت بشه به پایین ترین دانشگاه روزانه.
.

.
در مورد بخش دوم صحبتتون:
اگر پایین ترین دانشگاه با سه نفر ظرفیت بخواد به این فکر کنه که پنجاه نفر اول احتمالا پنجاه ظرفیت اول رو انتخاب و پر کرده ن و بخواد رووی اونها حساب نکنه و بخواد روو تعداد معقولی برای مصاحبه مثلا ده داوطلب حساب کنه، باید به پنجاه نفر اول و ده نفر بعدی اجازه ی مصاحبه بده.
یعنی به شصت نفر.
یعنی بیست برابر ظرفیت!!!!! که بعیده

ویکتاریون
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰ ۱:۴۱ ق٫ظ

سه برابر کل هست و تا همون حدود فکر می کنم دعوت شده باشن سال های گذشته. این که تخمین زدم دو تا سه برابر به همین دلیل بود، ۱۰۰، ۱۲۰ رو با اطمینان بیشتری میشه گفت.
چرا همینکار رو می کنن و تعجب نداره. مثلا شیراز برای ۴ تا ظرفیتش تا حدود ۸۰ رو که می دونم مجاز کرده بود. نمی دونم بیشتر هم بود یا نه. یا دو سال پیش رتبه ۶۹ اگر یادم باشه اصفهان قبول شد.
حالا اگر احیانا پارسال و امسال کمتر دعوت کرده باشن به خاطر محدودیت های مصاحبه ی مجازی ممکنه باشه.
البته لااقل توی معماری چنتا دانشگاه شهرستان اختلاف سطح خاصی ندارن و پایین ترین توشون معنی نمیده. هر داوطلبی بعد از تهران ها میاد شهر نزدیک به خودش رو انتخاب می کنه و دانشگاهی رو نداریم که انتخاب آخر “همه” باشه و فرض کنه ۵۰ نفر رفتن جاهای دیگه.
خیلی این چندبرابر ظرفیت رو جدی نگیرین. صرفا یه عددیه که برای ملموس کردن وضعیت میگن و توی سال های مختلف ثابت نیست. به جز رتبه و ظرفیت و رده ی دانشگاه به خود تراز هم بستگی داره. اگر از یه رتبه ای به بعد ببینن تراز خیلی پایین اومده دیگه دعوت نمی کنن.

سارا
اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰ ۱۱:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

من با همه نظرات موافقم… خودم برای هنر نگرانم که اگر تا سه برابر دعوت به مصاحبه کنه و فقط بشه رتبه ۹ من دعوت نمیشم و نگران کننده است. از طرفی بعید میدونم هنر اینقدر تراز رو بالا اعلام کنه که دستش تو گزینش اینقدر بسته بشه… باید صبر کرد و دید ولی مطمئن هستم سنجش به نوعی ضریب همپوشانی اعمال میکنه… یعنی در نظر میگیره اگر همه رو ضربدر ۳ کنه یه تعداد ثابت نهایت تا ۲۴ (که یه کد هشت تایی داشتیم) دعوت میشند که منطقی نیست. برای همین ضریب همپوشانی میذاره…

ویکتاریون
اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰ ۳:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

نه ۹ که اصلا شوخیه. میگم این سه برابری که سنجش میگه منظورش کل ظرفیت هست. برای هر دانشگاه همون ۷ برابری که تهران اعلام کرده حالا یه کم بالا پایین واسه خودش و بهشتی درست تره.
دانشگاه هنر از اوناییه که بر اساس تراز دعوت می کنه. معمولا هم طبق ترازش تا حدود ۳۰ دعوت می شدن. فقط سال ۹۸ که ترازها پایین بود، ورداشت به روال سابق تراز ۶۵۰۰ رو دعوت کرد که باعث شد رتبه ی ۲۰ هم دعوت نشه. کامنتش همین پایین هست‌.
البته اینم هست که اون سال دو نفر ظرفیت داشت.
اطلاعیه ی پارسالش رو اگه ببینی ۲۹ نفر دعوت شدن. منتها نمی دونم پارسال شبانه هم داشته یا این ۲۹ تا کلا روزانه ن.
سنجش به ترازای اینا کار نداره. خودشون براساس آمارهای سال قبل یه ترازی رو اعلام می کنن به سنجش. سنجش بر اساس اون میاد تراز آخرین نفری که دعوت میشه رو توی کارنامه درج می کنه. حالا اگر ترازهای یه سالی خیلی با قبلی هاش فرق بکنه یهو کم و زیاد دعوت میشن.

سارا
اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰ ۴:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنون بازم

معماری معاصر
اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰ ۶:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

نکته اینه که اگر قراره سه برابر ظرفیت کل دعوت بشه یعنی تا نفر صدو پنجاه دعوت میشه. فرض می کنیم نفر صد و پنجاه دعوت می شه به دانشگاه x و دانشگاه x سه نفر می گیره. برای اینکه این داشگاه نفر صد و پنجاه رو دعوت منطقا باید پنجاه برابر ضرفیتش رو دعوت به مصاحبه کرده باشه و این بعید هست.

ویکتاریون
اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰ ۸:۱۵ ب٫ظ

@ معماری معاصر
تنها پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که قید این عدد سه برابر رو کلا بزنی و روی اینکه آخرین دانشگاه می خواد چند برابر ظرفیتش دعوت کنه هم خیلی حساس نشی.
سه برابر عددیه که سنجش ” حدودا ” گفته و منم گفتم که از ۲ تا ۳ برابر عدد بهتریه. چون دانشگاه های معماری سطح ۲ و سطح ۳ ندارن به اون صورت که بخوان همه ی افراد مجاز رو پوشش بدن. همیشه بعضی ها مجاز میشن ولی عملا جایی دعوت نمیشن.
حالا نتایج که بیاد متوجه میشی که اصلا x عدد خاصی نداره و یکی شش و نیم برابر دعوت کرده یکی ۱۰ برابر، یکی ۲۰ برابر منهای ۲ مثلا.
و انقدر که شرایط کنکور و مصاحبه هر سال متفاوته اصلا ترازها ثبات نداره.
فقط تا جایی که ممکنه آدم باید نمونه کارنامه ببینه و اگر رتبه ش نسبت به آخرین فرد دعوت شده ی متعارف هر دانشگاه و آخرین فرد قبول شده ی متعارفش فاصله ی زیادی داره اون دانشگاه رو انتخاب نکنه.

---
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۰ ۱۱:۳۸ ق٫ظ

سلام
اینجا کسی اطلاعاتی از معماری دانشگاه قزوین داره؟ بین دانشگاه های شهرستان دانشگاه خوبی هست؟

سارا
اردیبهشت ۲, ۱۴۰۰ ۱۰:۵۴ ب٫ظ

سلام به همگی
از این جمع هیچکدوم سالهای قبل مصاحبه علم و صنعت رو شرکت کرده بودید؟ اطلاع دارید براشون مهمه انتخاب اول باشند یا نه؟ اگر بعد از دانشگاه تهران بزنم دیگه مصاحبه نمیکنند؟

سیما
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰ ۴:۵۹ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

سلام من دعوت نشدم اما شنیده ام خیلی براشون مهمه تو همین انجمن هم پیام های پایین تر پارسال یا پیارسال نوشتن

ویکتاریون
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰ ۱۰:۲۷ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

سلام. دوستای من دو سه تاشون رفته بودن. شنیده م که خیلی مهمه. اگر دانشجوی خودشون بودین که حتما اول بزنین وگرنه حدنصاب رو نمیدن.
اگر دانشجوی دانشگاه دیگه ای، به خصوص سایر دانشگاه های تهران بودین با دوم یا سوم بودن هم مشکلی ندارن. ولی یکی از بچه ها چهارم زده بود که بهشون برخورده بود و اعتراض کرده بودن بهش.

سارا
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰ ۱۲:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

ممنون از جواب هر دوتون
پس با این توضیحی که ویکتاریون داشتند احتمالاً درک میکنند که خواستم شانس دانشگاه تهران رو از دست ندم؛ درسته؟
فعلاً گذاشتمش انتخاب دوم بعد از دانشگاه تهران… دانشجوی هیچکدوم از این دو دانشگاه نبودم و الآن با این پیام شما یه کمی امیدوار شدم که درکم کنند

ویکتاریون
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰ ۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

دیگه در این حد رو باید درک کنن. به بهشتی ترجیحشون دادین. کم چیزی نیست.

سارا
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰ ۶:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

مرسی از شما. واقعاً خوشحال شدم با این زاویه نگاهت :) خدا کنه اونها هم نگاهشون همینجوری باشه.
ببخشید یه سؤال دارم. شما الآن دانشجویید یا امسال مصاحبه دارید؟ واسه این پرسیدم که ببینم میدونید قبولی های پارسال چه حدودی بودند؟ بیشتر رزومه هاشون منظورمه؟

ویکتاریون
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۰ ۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

من دانشجوئم ولی قبولی پارسال نیستم. من که خبر ندارم هیچ، از اونجایی که مصاحبه ها غیرحضوری بوده بعیده خودشونم از وضعیت همدیگه خبری داشته باشن.:))
ولی به طور کلی از مقایسه رزومه ی قبولی ها و مردودی ها نمیشه به نتیجه ی خاصی رسید. تعداد مقاله های ژورنالی( داخلی و خارجی) معمولا زیاد نیست. اکثرا یه دونه از پایان نامه دارن. بعضی ها هم فقط کنفرانسی دارن.
تعداد کسایی که مدرک زبان میارن کمتر از چیزیه که آدم انتظار داره.
به خاطر همین بخش های غیر رسمی رزومه هم مهم میشن، مثل سابقه ی تدریس، سابقه ی برگزاری کارگاه، همکاری با نشریات یا حتی سابقه ی کار اجرایی مرتبط با موضوع. تفاوت هایی هم دارن. مثلا تهران به سابقه کار هم اعتنا می کنه ولی تربیت مدرس کیفیت و تعداد مقالات و آشنایی با روش تحقیق خیلی براش مهمه. شهیدبهشتی به کیفیت پایان نامه ی ارشد و پروپوزال نگاه می کنه.
کلا انتخاب موضوع و پروپوزال خوب خیلی مهمه. و توی این چندسال تدریجا مهم تر شده. اینکه کاری که قراره انجام بدین رو خوب بتونین توضیح بدین و به مفاهیم پایه ی کارهایی که تا الان انجام دادین هم مسلط باشین.
و اینکه اگر دانشجوی هرکدوم از این دانشگاه ها نیستین، فرض رو بر این بذارین که برای ۲۰ تا ۵۰ درصد ظرفیتش دارین رقابت می کنین. دانشگاه تهران ۲۰، ۳۰ درصد و بقیه شون ۴۰،۵۰ درصد.

سارا
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۰ ۵:۴۹ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

وای مرسی…. چقدر پیامهاتون بهم انگیزه میده
همین اطلاعاتی که دادی خیلی هم خوبه

سارا
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۰ ۵:۵۱ ب٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

حالا یه کم از خودم بگم که متوجه بشی چرا اینقدر جوابتون بهم انگیزه داد
من کلاً کلی کار دارم که تو چارچوب امتیازبندی نمی گنجه
همکاری با نشریات و تدریس و… مدرک زبان هم ام اس ار تی دارم
از بس شنیدم مقاله مهمه یا دانشجوی خودشون و… آدم رو دلسرد میکنند… مرسی برای پیامت

ویکتاریون
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۰ ۰:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  سارا

فقط اینکه این رزومه ی غیر رسمی باید با ظرافت ارائه بشه. اگر خیلی بخوای برجسته ش کنی می زنن توی ذوق آدم و میگن نمره نداره. اگر هم مطرحش نکنی و منتظر شی خودشون متوجه بشن خب به خودشون زحمت توجه نمیدن. کار ما آسون تر بود چون پورتفولیو رو انتهای مدارکمون میذاشتیم و ورق می زدن. اگر توجهشون جلب می شد درباره ش صحبت می کردن. ولی الان توی غیرحضوری نمی دونم چی کار میشه کرد. مگر اینکه یه فایل سبک چند صفحه ای رو بهcv ضمیمه و آپلود کنی.
موقع صحبت هم بعضی هاش رو حین معرفی خودت مطرح کنی و بعضی های دیگه مثل همکاری با نشریات رو میشه هم موقع صحبت درباره ی انگیزه ی ادامه تحصیل و هم در ادامه ی پاسخ به سابقه ی تدریس مطرح کرد. خلاصه که روش هایی برای ارائه ی مختصر و مفید رزومه پیدا کن.
مدرک زبان توی این شرایط خیلی خوبه. با این تعداد کم امتحانا کمتر کسی توی یک سال و نیم اخیر مدرک گرفته.
+همه ی اون شنیده ها هست. بالاخره از هرچیزی که آدم نداره یا کم داره ایراد میگیرن و خیلی وقت ها دانشجوی خودشون رو توی اولویت می ذارن. ولی خب این چیزا نباید توی این مرحله آدم رو ناامید کنه. خیلی ها به رغم این مسائل نتیجه گرفتن.

سارا
اردیبهشت ۵, ۱۴۰۰ ۱۱:۵۴ ق٫ظ
پاسخ به  ویکتاریون

واقعاً ممنون از توضیحاتت
شاد باشی همیشه

سیما
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۰ ۳:۳۰ ب٫ظ

سلام بچه ها
ترازهای امسال گویا خیلی بالاتر از پارسال و پیارسال بوده بنظرتون چرا؟ بنظر من که سطح سوالا جز سیستم سخت بود

یاس
فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ ۰:۱۲ ق٫ظ

دوستان کسی از سطح دکتری رجایی خبر دارد؟!
به نظرتون اگر کسی شرایط روزانه رجایی را داشته باشد، ارزش داره بره؟! یا سال آینده سرمایه گذاری کنم؟! رتبه ۱۳۰

علی دکتری رجایی
فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ ۱:۱۶ ق٫ظ
پاسخ به  یاس

سططح افتضاح
بسیار بد
سال بعد بهتر میشید

یاس
فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ ۲:۰۴ ق٫ظ

خیلی ممنونم!

سیما
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۰ ۰:۱۹ ق٫ظ

چرا انقدر افتضاحه؟

علی
فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ ۱۱:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  یاس

بده
اصلا خوب نیست
در حد ارشد خوبه
وقتت را تلف نکن

سیما
فروردین ۳۰, ۱۴۰۰ ۱۱:۱۹ ب٫ظ

کاش از بچه های پارسال میومد و کمکمون میکرد

بینام
فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ ۰:۱۱ ق٫ظ
پاسخ به  سیما

من لایو آکادمی و دیدم، میگفت به طور قطع نمیشه نظر داد! اما رتبه ۱ تا ۵۰ برای روزانه تهران، ۵۰ تا ۱۰۰ تقریبا شبانه و پردیس خودگردان، و ۱۰۰ تا ۲۰۰ آزاد میشه پیش بینی کرد…

سیما
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۰ ۳:۲۹ ب٫ظ
پاسخ به  بینام

ممنون من ترازهای دعوت به مصاحبه پارسال و دیدم کاملا ناامید شدم. تراز قزوین ۵۹۸۰ بود

بینام
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۰ ۳:۵۲ ق٫ظ
پاسخ به  سیما

میشه بگید از کجا دیدید؟! چون من توی نت فقط تراز دانشگاهای تهران و دیدم! البته گویا کسانی که پارسال کنکور دادند کارنامه سبز دارند!

سیما
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۰ ۹:۱۲ ق٫ظ
پاسخ به  بینام

من توی وبینار دیدم کارنامه یکی از دعوت به مصاحبه پارسال و نشون داد که تراز حد نصاب و هرکدوم جلوی انتخاب‌هاش نوشته بود

اوستا
فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ ۷:۲۴ ب٫ظ

سلام به دوستان
تراز برای دعوت به مصاحبه برای دانشگاه تهران و بهشتی روزانه و شبانه حداقل ۶۸۰۰ هست.
برای دانشگاه علم و صنعت و تربیت مدرس حداقل ۵۳۰۰
برای قزوین و شهر های دیگه همینجور کمتر و فکر میکنم حداقل باید ۴۰۰۰ باشد.
البته این می تواند متغیر باشد.
به نظرم با توجه به اولویت برای رفتن به ان شهر و دانشگاه می توان همه را به ترتیب پر کرد تا اخر و نهایتا ببینیم کدام برای مصابحه دعوت می کنند.

معماری معاصر
فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ ۸:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  اوستا

ممنون از اطلاعات تون. اینا برام سوال بودن.

این واقعیه که شبانه ی تهران و بهشتی تراز بالاتری از روزانه ی علم و صنعت داره؟

سیما
فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ ۱۱:۰۳ ب٫ظ

بله متاسفانه واقعیه و خیلی خنده دار

مهندس
فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ ۶:۱۰ ب٫ظ

با تراز ۳۴۸۵ کدوم دانشگاه هارو میتونم انتخاب کنم،برا سراسری امیدی هست؟

مهندس
فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ ۶:۰۳ ب٫ظ

دوستانی که از تراز دانشگاه ها مطلع هستن و یا اینکه از کجا تراز دانشگاه هارو بابد بفهمیم ،ممنون میشم راهنمایی کنید