انجمن آزمون دکتری مجموعه مهندسی متالورژی و مواد
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
انجمن دکتری مهندسی متالورژی و مواد به بحث و تبادل نظر داوطلبان آزمون دکترا این رشته اختصاص یافته است.
گرایشهای دکتری مهندسی متالورژی و مواد
مطابق دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۴، رشته مهندسی متالورژی و مواد در مقطع دکتری دارای پذیرش در ۲ گرایش به شرح زیر است:
۱) مهندسی متالورژی و مواد
۲) حکمرانی محیط زیست
ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد
جهت مشاهده ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد در رشته/گرایشهای فوق در دانشگاه سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۳ میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
همچنین برای اطلاع از دانشگاه های دارای پذیرش در مقطع دکترا در این رشته به صفحه زیر مراجعه کنید:
سرفصل های آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد
داوطلبان آزمون دکتری رشته مهندسی متالورژی و مواد لازم است به همه سؤالات سرفصلهای امتحانی آزمون دکتری این رشته که در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴ معرفی شده، پاسخ دهند.
عناوین دروس امتحانی رشته مهندسی متالورژی و مواد در کنکور دکتری به شرح زیر است:
رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری مهندسی متالورژی و مواد
مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، برای شرکت در آزمون دکتری رشته مهندسی متالورژی و مواد نیازی نیست که داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با این رشته باشند.
فارغالتحصیلان کلیه رشتههای کارشناسی ارشد دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبتنام در کنکور دکتری این رشته هستند. جزئیات را میتوانید در لینک زیر مشاهده نمایید:
همچنین در صورتی که مایلید اطلاعات بیشتری درخصوص رشته های مجاز دکتری ۱۴۰۴ و نیز رشته های دکتری بدون شرط تجانس کسب کنید کلیک کنید.
منابع آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد
سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد بهصورت کلی اقدام میکند و جزئیات منابع آزمون دکتری رشته مهندسی متالورژی و مواد اعلام نمیشود.
در لینک زیر منابع پیشنهادی آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد که میتوانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری ۱۴۰۴ باشند ارائه شده است.
همچنین جهت اطلاع از منابع استعداد تحصیلی و منابع زبان عمومی آزمون دکتری میتوانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.
سوالات کنکور دکتری مهندسی متالورژی و مواد
همواره یکی از منابع مهم جهت مطالعه برای کسب آمادگی آزمون دکتری، بررسی سؤالات کنکور سالهای گذشته است. سؤالات آزمون دکتری مهندسی متالورژی و مواد سالهای گذشته از طریق لینکهای زیر قابل دریافت است:
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1403 مهندسی متالورژی و مواد
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1402 مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1401 مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1400 مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1399 رشته مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1398 رشته مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1397 رشته مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1396 رشته مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات تست آزمون دکتری 1395 مجموعه مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1394 رشته مهندسی مواد و متالورژی
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1393 رشته مهندسی مواد و متالورژی
انتخاب رشته آزمون دکترا مهندسی متالورژی و مواد
بعد از شرکت در کنکور، نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق سازمان سنجش اعلام میشود. نتایج شامل درصد کسبشده توسط داوطلب در دروس تخصصی، زبان و استعداد تحصیلی، نمره تراز و نیز رتبه است.
بر اساس اطلاعات کارنامه، داوطلبان میتوانند هم برای دانشگاههای سراسری و هم دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته نمایند.
جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره انتخاب رشته دکتری کلیک کنید.
سپس نتایج انتخاب رشته دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام میشود. در این مرحله داوطلبان متوجه خواهند شد که برای مصاحبه کدام دانشگاهها دعوت شدهاند.
مصاحبه دکتری مهندسی متالورژی و مواد
دعوت به مصاحبه دکتری بر اساس کسب حدنصاب نمره تراز تعیینشده توسط دانشگاهها صورت میگیرد. یعنی اگر داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه نتایج اولیه دکتری، نمره ترازی بالاتر از حدنصاب مدنظر یک دانشگاه کسب کرده باشند، به مصاحبه آن دانشگاه دعوت خواهند شد.
در لینک زیر نمونه حدنصاب نمره تراز دعوتشدگان به مصاحبه دکتری مهندسی متالورژی و مواد دانشگاههای مختلف آورده شده است:
اطلاع از جزئیات مدارک مصاحبه دکتری، سوالات مصاحبه دکتری و نیز تجربیات مختلف از جلسات مصاحبه آزمون دکتری میتواند به داوطلبان کمک کند تا آگاهانهتر در مصاحبه حضور پیدا کرده و شانس قبولی خود را تا حد زیادی افزایش دهند.
در لینک زیر تلاش شده تا با معرفی جزئیات این جلسه و ارائه چندین تجربه مصاحبه دکتری رشته مهندسی متالورژی و مواد، زمینه شناخت بیشتر از فضای مصاحبه این رشته برای داوطلبانش فراهم شود.
در صورتی که علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رتبههای قبولی کنکور دکتری این رشته هستید، به صفحه زیر مراجعه کنید:
سلام به همگی خصوصا آقایی با نام کاربری علی که در خصوص منابع سوال پرسیده بودید. انالیز کتاب دکتر مرعشی و دکتر سیم چی خوب ، ولی من چون ارشدم نانو بود ، آنالیزم قوی بود . بیشتر هم رو اون بخش سرمایه گذاری کردم ، علاوه بر این کتاب ها هر تکنیک رو با ویدیو آموزشی انلاین( که یه بخشیش در سایت ستاد نانو هست) هم یاد گرفتم . ضمن اینکه حتما حتما سوالای سالهای قبل رو حل کنین. تو انالیز حدود ۴ سوال تکراری بود . این بحث تو درسای دیگه هم فکر میکنم باشه. من خودم برای دروس دیگه وقت نگذاشتم فقط کمی مکانیکی خوندم اونم با مدرسان اصلا نتونستم ارتباط بگیرم، یه دوره انلاین پیدا کردم چند جلسه از اون دیدم ، همین. کتاب جهش و جزوه اکرامی رو هم تعریفش زیاد شنیدم اما برای دکتری نخوندم ارشد بودم خوندمشون. به نظرم رو دو درس هم عمقی تمرکز کنین تو تخصصیا میتونین نتیجه خوب بگیرید. البته من از نظر زمانی فرصت نداشتم و مجبور بودم این کارو کنم ، اگر شما فرصت دارید و از الان میخواید بخونید میتونید سه یا چهارتا درس رو بخونید. ان شا الله موفق باشید.
سلام، خیلی ممنون از لطف و بزرگواریتون
با توجه به اینکه نانو بودید، آیا شما لیسانس فیزیک بود.
چون من لیسانسم فیزیک ولی ارشدم مهندسی مواد
و برای دکتری، کمی مردد هستم که مواد ادامه بدم یا فیزیک
دوستان کسی خبر داره دانشگاه تربیت مدرس با قبول شده ها تماس میگیره یا نه؟
مدیر گروهش پیامک میده
سلام دوستان وقت بخیر ، آیا کسی رو می شناسید که با رتبه حدود سی دانشگاه تهران روزانه قبول شده باشه ؟
سلام من اطلاعی ندارم. لطف می کنید درصدهاتون را بگید ممنونم
تخصصی ۳۱.۸
زبان ۴۶.۵
استعداد ۱۳.۳
خیلی ممنون
منم درصدهام را که رتبم حدود پنج برابر شما شده یعنی تقریبا ۱۵۰ اینجا مینویسم
تخصصی ۱۶
استعداد ۴۰
زبان ۰
ان شاالله موفق و پیروز باشید
ممنونم . همچنین ، رتبه لزوما شرایط قبولی رو تعیین نمیکنه، انتخاب رشته درست و هوشمندانه و ارتباط گرفتن با اساتید خیلی مهم تر هست. من الان هیچ دانشگاهی باهام تماس نگرفته. چون انتخاب های خیلی خوب رو زدم ، یک دانشگاه رو هم نباید میزدم چون استاد خودم بود زدم و اون استاد کلا دانشجو نمی گرفت امسال و اون فرصتمم سوخت.معمولا هم اگر دانشگاهی رو تا اولویت سه بزارید شما رو بررسی میکنند. مثلا امیرکبیر کسی که رتبه اش از من بیشتر شده بود و رزومه ضعیف تری داشته بود رو گرفته الان چون انتخاب اول زده بود اونجا رو، سر جلسه رسما به من گفتن چرا ما رو چهارم زدی و حالت قهر پیدا کرده بودن و شروع کردن به سخره گرفتن انتخاب سومم که واقعا هم از امیرکبیر سطحش پایین تر بود ،یه جورایی بهشون بر خورده بود.
بله انتخاب دانشگاه خیلی مهم است. من تنها دانشگاه ارشد خودم را زدم.
البته از طریق استعداد درخشان نیز شرکت کردم.
تخصصی ۳۷
استعداد ۲۵
زبان ۷
رتبه ۳۲
خیلی ممنون
دوستان منابع خوب برای کنکور دکتری مواد را معرفی کنید
کتاب یا کلاس؟
کتاب آنالیز اگر مد نظرتون کتاب دکتر مرعشی به عنوان یکی از کتاب ها میتونه خوب باشه ولی کافی نیست.
سلام دوستان بیاند درصدها و رتبه هاتون اعلام کنید.
سلام دوستان برای زبان فنی خواهشاً اعتراض بزنید که حقمون ضایع نشه. دلایلش رو هم پایین نوشتم
سوال ۱۵۳ زبان گروه فنی مهندسی، دو گزینه صحیح دارد. با توجه به متن گزینه ۴ هم جواب هست. چون در متن گفته که اگر معلمان یک دانش آموز، خودشان در آن مراکز پذیرش گرفته باشند، مزیتی برای دانش آموز میباشد که راحت تر پذیرش بگیرد. برای همین حضور در دبیرستان، تاثیرگذار میباشد و در نتیجه گزینه ۴ هم جواب میباشد.
سوال ۱۵۵ هم دو گزینه صحیح دارد یعنی گزینه ۲ هم جواب هست چون پیش از اشاره به آمار، گفته بوده که مدارس خصوصی تاثیر زیادی در پذیرش در دانشگاههای خوب مثل آکسفورد و کمبریج دارند و در ادامه گفته این دو دانشگاه، خیلی کمک میکنند به اینکه به شغلهای خوب دست پیدا کنند. به همین دلیل گزینه ۲ نیز درست میباشد.
دوستان خواهشا یکم فعال باشید انجمن مواد فکر میکنم از همه جا سوت و کور تر باشه
سلام
دوستان مواد بسیار محجوبن. ازطرفی فکر میکنم با اطلاعاتی که همواره از دیگران میگیرن و همفکری با همشاگردیها تقریبا درصدهاشون رو بدست میارن. هر چند گروههای تلگرامی مهندسی مواد هم محیط پرسش و پاسخ رو فراهم کرده.
علی ایحال بنظر من، سوالات فیزیکی امسال فیزیکی متالورژی نبود و بیشتر فیزیکی سرامیک بود. مباحث مهمی مانند نفوذ، انجماد، استحالهها، تبلور مجدد و بازیابی و … کاملا مهجور بودن.
مکانیکی هم که انگار ن انگار که سوالات دکتری بود. بسیار ساده.
ترمو رو هم اگر سوالات ده سال اخیر رو میزدیم یکی از راحت ترین ترموها بود.
انالیز هم چند سوال تکراری سالهای قبل. همچنین مباحث اصلی باز مهجور بود و انگار که از سوالات سالهای قبل طراح گزینش کرده بود.
دو سه سوال هم مورد داشت.
دو تا از سوالات مکانیکی پاسخش در گزینه ها نبود.
سوال فاز منظم اهن نیکل هم هر دو گزینه ۱ و ۲ میتونه صحیح باشه.
چون در ۲۵ درصد نیکل، اگر ریختگی باشه و حالت تعادلی سرد کنیم فاز بین فلزی مربوطه ایجاد میشه. اگر عملیات هایی مثل تنشگیری (عملیات حرارتی) انجام بشه باز میتونه وجود داشته باشه. در اثر برخی عملیات ها که ممکنه غیر تعادلی سرد بشه ممکنه به وجود نیان.
خیلی طراح خواسته بود سوال صنعتی بده، سوال ۴۵ و حالت آنیل الومینیوم ها رو داده بود:)
منم ترازم ۳۶۰۰ بود، همه جادعوت به مصاحبه شدم. البته به خاطر شرایط زندگیم فقط یزد مصاحبه رفتم و همونجا قبول شدم.
تبریک موفق باشید
له نطر شما دوره فوق سختره یا دکتری البته منطورم دروس نه پایان نامه
و همچنین مبارک شما باشه. به نظرم خیلی از لحاظ مشکل بودن متفاوت از دوره فوق نیست. ولی خوب بعضی دانشگاهها آزمون جامع رو خیلی سخت می گیرن .
میشه درصد ها و رتبه تون رو هم بگید؟
با درود علم و صنعت تهران قبول شدم
سلام مبارکتون باشه. ببخشید میشه رزومه ی خودتون و رتبه و درصدهاتون و نمره ی مصاحبتون رو بگین؟ ببخشید سوالا زیاد شد D:
مبارکه، به سلامتی.
سلام دوستان
کجاها قبول شدین؟
سلام خدمت همگی دوستان بنده در سه دانشگاه صنعتی اصفهان، شریف و تهران مصاحبه انجام دادم و خواستم برداشت های شخصیم رو تقدیم کنم. همواره در کامنت ها میخوندم که سوالات اساتید در مورد انگیزه دکترا خوندن، مقاله داری یا نداری، معدلت چند بوده، دانشگاه های مقاطع قبلیت را نام ببر و … . در مورد من هیچکدوم از این سوالات نبود. این سوالات همگی در فرم شماره ۱ و برای دانشگاه شریف در سامانه هنگام ثبت نام بصورت نوشتاری با مدارک انجام شد. اولین مورد بیان و گفتار هستش. اینکه نه بیخال نشون داده بشیم و نه مضطرب. هر چند وجود مقداری هیجان در مصاحبه باعث سوء برداشت اساتید نمیشه و طبیعیه. همگی برای پی بردن به این هدف عموما در حد دو سه دقیقه بیوگرافی علمی میخوان وگرنه برداشت شخصی بنده این هستش که کاملا مطلع هستن ولی ما بهتره در نقاط مثبتمون مانور بدیم و بیشتر از اینکه نشون بدیم اهل مطالعه هستیم بروزی در مورد اهل پژوهش بودن داشته باشیم. قسمت مهم پروپزال پیشنهادی هستش بویژه برای دانشگاه شریف و تسلط بکاری که میخوایم انجام بدیم و اساتیدی که دانشجو ندارن و زمینه کاریشون به پروپزال ما نزدیک باشه بیشتر سوال میپرسن. بنده ۴ مقاله ای اس ای، سه مقاله فارسی، سابقه کار در یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین سازمان های صنعتی کشور رو دارم و دو لوح تقدیر. در حد یک دقیقه همین هارو بیان میکردم. با اینکه ۷ سال از فارغ التحصیلیم گذشته هیچ سوالی در این زمینه نداشتن چون در این هفت… ادامه نظر»
سلام
خیلی هم عالی.ممنون از توضیحات کاملتون. موفق باشید.
دانشگاه صنعتی اصفهان فقط ۳ سوال پرسید بدون معرفی و … نهایتش خدافظی کردن اصلا از زمینه پژوهشی معرفی و ….هیچی نپرسیدن .استرس نتیجه کی میاد اخه
سلام. ببخشید کسانی که انتخاب رشته کرده اند ممکن هست که حداقل تراز دانشگاه های تهران و شهرستان رو بفرمایند.
احیانا اگر ممکن هست رتبه و تراز خودشان را هم بیان کنند تا داوطلبان سال های بعد استفاده کنند. ممنون.
شریف حد نصاب ۴۴۸۹
تهران ۳۳۷۴
امیرکبیر ۳۳۱۴
علم و صنعت ۳۴۰۰
تربیت مدرس ۳۴۶۳
خواجه نصیر ۲۷۵۵
صنعتی اصفهان ۲۰۵۴
تراز بنده ۵۳۲۵ رتبه ۱۹
سلام. از توجه شما خیلی ممنونم. به امید موفقیت شما در مصاحبه ها.
با سلام خدمت عزیزان
کسی اطلاع دقیق داره که تراز تربیت مدرس امسال چنده؟
سلام دوستان
آیا با تراز ۳۴۰۰ و رتبه ۹۰ برای دانشگاه های تهران و پژوهشگاه دعوت به مصاحبه میشم؟
جز اینا نمیخوام باشه
خواجه نصیر ، مالک اشتر و پژوهشگاه و اگر مثل پارسال باشه امیرکبیر دعوت میشید
امیرکبیر تراز قبولی رو پارسال پایین داد که دستش تو انتخاب باز باشه
خیلی خیلی ممنون از پاسخگویی
ببخشید کسی اطلاع داره چرا گرایش های مواد رو حذف کردن و ظرفیت رو پایین آوردن؟
سلام دوستان
کسی درمورد مالک اشتر اصفهان و تهران اطلاعاتی داره تا چه رتبه و ترازی دعوت میکنند؟؟
ممنون میشم بفرمایید.
معمولا تعداد دعوت شده به مصاحبه برای این دانشگاه خیلی زیاده پارسال فکر کنم سی نفر دعوت شده بودن
تهران راحت تا رتبه صد و پنجاه اینا دعوت میشن چون ترازش از روزانه سمنان و بابل اینا کمتره پارسال هزارو خورده ایی بود
ظرفیت های مواد درست یک سوم شده.
خیلی ناراحت کنندست….
دانشگاه های اصلی تفاوت خاصی نداشتن.
درسته
ببخشید اطلاع دارید دانشگاه های بزرگ تا چه رتبه ای دعوت به مصاحبه میکنند؟؟؟
میشه از تراز و رتبه داوطلبین و تعداد ظرفیت درخواستی دانشگاه متوجه شد.
بالفرض دانشگاه شریف امسال ظرفیت ۸ نفر رو داره. اگر سه برابر واسه مصاحبه درخواست کنن، حدودا تراز رتبه ۲۴ رو کف قرار میدن که حدس میزنم ۵۰۰۰ باشه چون من رتبه ۱۹ و تراز ۵۳۲۵ شدم و رتبه ۲۴ حدودا ترازش ۵۰۰۰ هزار باید باشه. حالا هر چقدر دانشگاه رنکش پایین تر باشه این تراز کاهش پیدا میکنه.
باید دوستان تراز و رتبشون رو اعلام کنن تا بشه چند دانشگاه تهران رو حدس زد.
سلام.
ببخشید میشه لطفن درصداتونو بگید؟
تخصصی ۴۳
استعداد ۳۶
زبان ۶
تحلیل درستی نیس داداش اگه شما تراز مورد نظر دانشگاه را بیارین دعوت به مصاحبه میشین تراز مورد نظر هم تقریبا با سال قبل نزدیک هست و حتی در بیشتر موارد کمتر می شود.
نه اینطوری نیست، روزانه حدود ٣٠ نفر کم شده.
با درود با توجه به کلید سوالات ۳۰% تخصصی – استعداد ۲۰% و زبان ۷% – چه رتبه وچه ترازی و آیا شبانه تهران و یا پردیس تهران قبول می شوم
اگه شرایط مثل پارسال باشه رتبتون حدود ١٣٠-١٢٠ میشه، مصاحبه که قطعن دعوت میشین
مرسی در صورت امکان اگه شما آزمون دادید رتبه و تراز و درصد خود را اعلام نماییو و همجنین کجا قبول شدید با سپاس
رتبتون چند شد؟
با درود رتبه ۱۰۸ تراز ۳۱۵۰ و به ترتیب ۱- تربیت مدرس ۲- امیر کبیر ۳- نصیر الدین طوسی ۴- پزوهشگاه
۵- تربیت مدرس نوبت دوم ۶- دانشگاه تهران نوبت دوم ۷- نصیر الدین طوسی نوبت دوم ۸- علم و صنعت نوبت دوم ۹- بین المللی قزوین روزانه ۱۰- نوشیروان روزانه
به نطر شما کجا دعوت میشم و آیا الزام داره همه دانشگاههای که دعوت یشم بروم برای مصاحبه یا می توانم پس از اعلام مرحله دوم برای مثال سه تا را بروم برای مصحبه
با سپاس
به سلامتی. فکر کنم از خواجه نصیر به بعد دعوت میشین. هر تعداد دانشگاه که خواستید، لازم نیست همه دانشگاهها رو برای مصاحبه برید.
مرسی
دوستان اگه امسال کنکور دادید نظر تان در مورد تعداد نفرات و همچنین سختی تستها بیان کنید
بچه های مواد کجا قبول شدید؟
تربیت مدرس
سلام امکان هست رزومه و رتبه تون رو هم بفرمایید. مصاحبه تون چطور بود؟ همون موقع به اکثر سوالا جواب دادید؟
لیسانسو فوق دانشگاه ازاد بود معدلمم بالا نبود ولی یه کتاب یه مقاله isi و دوتا داخلی داشتم
مصاحبه هم نه همه رو جواب ندادم خواجه نصیرم قبول شدم ولی تربیت مدرسو بالاتر زده بودم
با سلام. میشه رتبتون رو بفرمایید که چقدر شده بود؟ ممنون
سلام دوستان
در مورد نحوه مطالعه برای کنکور دکتری جهت قبولی در رشته مهندسی مواد راهنمایی بفرمایید؟ بینهایت متشکرم
ینظر من کتابای مدرسان خوبه
من خودم ترمو رو حذف کردم اختصاصی چهل زدم میشه تا شصت راحت زد
ولی مصاحبه و رزمه خیلی مهم تره از کنکور دعوت به مصاحبه کاری نداره
بچه ها مصاحبه ها چطور بود
سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید. فقط سرزنش نکنید.
من دانشگاه تربیت مدرس روزانه قبول شدم اما به دلیل مشکلی که پیش اومد از بار گذاری مدارک جا موندم خواهش میکنم خواهش میکنم لطفا راهی هست که بتونم مشکلمو حل کنم.
اگر هست چه راه حضوری چه غیر حضوری میشه کمک کنید
سلام دوست عزیز
رتبه و ترازتون برای قبولی تربیت مدرس چند بود؟
من متوجه شدم رشته کارشناسیم توی سایت عوض مواد خورده شیمی کاتالیست!!!
این برای تایید صلاحیت عمومیم مشکل ایجاد نمیکنه ؟ اشکال سیستم بوده !
بچه ها امیرکبیر چرا اینقد ترازش پایینه؟!
سلام به همگی
بچهها لطفاااااا اگه جزوه خوبی از درس آنالیز و شناسایی مواد دارین در اختیار بقیه هم بزارین . مرررررسی. متاسفانه من جزوه خوبی نتونستم پیدا کنم، کتابام خیلی سنگین و حجمش زیاد. مدرسانم که جزوشو داره اما باید برای گرفتنش کل پکیجشو بخری اما متاسفانه خیلی گرونه. خاهشاااا اگه کسی جزوه خوب داره در اختیار بقیه بزاره . خخخخیلی ممنون
کتاب ماهان بگیرید خوبه ولی در کنار خوندن تست خوب کار کنید
خخخخیلی ممنون بابت راهنماییتون
فقط یه چیزی این کتاب ماهان کامله، یعنی تمام مطالب مربوط به آنالیز رو که تو کنکور میاد رو داره؟
کسی اطلاعاتی یا نظری راجع به دانشگاه مالک اشتر نداره؟
سطح بسیار پایین علمی دانشگاه های شهرستان شرف دارن ده بار به مالک اشتر
کار هم که میگن میدیم توهمی بیش نیست چون تمام صنایعشون توی تعدیل نیرو هستن هیچ جذبی ندارن
سلام پروژه های علمی که کار میکنند قوی هست در تهران، شعبه اصفهانش رو نمیدونم. از نظر اعتقادی و مذهبی هم مصاحبه می گیرن.
من رتبه ۳
درصدام تخصصی و زبان ۵۵ استعداد ۲۹
سلام.
مبارکتون باشه.
ببخشین میشه کتابای کنکوری برای تست که استفاده کردید رو معرفی کنید؟
سلام تبریک میگم. ببخشید شما یه جزوه عالی از درس آنالیز و شناسایی مواد ندارین؟ خاهشا اگ دارین میش لطف کنید در اختیار بقیه ام بزارین . خیلی ممنون
من برای تمام دروس خودم خلاصه نویسی دارم که هر کی بخونه صد در صد تک رقمی میشه. ولی خب فقط خودم میتونم بخونمشون بس که بدخطه. برای درس آنالیز حتی ماهان هم کامل نیست من از چند تا کتاب آنالیز خلاصه برداری کردم.
کتاب هایی که استفاده کردید رو میفرمائید؟
ماشالله
سلام دوستان، وقت بخیر. به نظرتون ترتیب دانشگاه های تهران برای انتخاب چه جوریه؟ به ترتیب از بهترین. خیلی ممنون.
شریف،تهران،علم و صنعت،تربیت مدرس،امیر کبیر،خواجه نصیر،پژوهشگاه مواد و انرژی
لطف کردید. فقط بعضی از دوستان گفتن که ترتیب دانشگاه ها به این صورت هست که:
شریف
تهران
تربیت مدرس
امیرکبیر
علم و صنعت و خواجه نصیر.
به نظر شما علم و صنعت بهتر از امیرکبیر و تربیت مدرس هست؟
بنده ارشد روزانه تربیت مدرس بودم و می تونم به جرات بگم تربیت مدرس با اختلاف زیاد بالاتر از علم و صنعت و خواجه نصیر قرار می گیره
به نظرتون با رتبه ۱۴۰ کجا میشه قبول شد؟ رزومه هم ۲ تا ISI و ۱۰ تا علمی -پژوهشی
سمنان وسایر شهرهای درجه دو
ممنون.
سلام
بچه ها نوشیروانی بابل بهتره یا سمنان
چرا امسال اینقدر گرایش برا هر دانشگاه گذاشتن؟
آره مسخره شده من جوشم فقط دو تا دانشگاه داره
واقعن. گرایش خواص فیزیکی و مکانیکی رو از کجا اوردن؟
کلا مقاله ارسال شده و سابمیت نشده ممکنه موثر باشه ؟
مثلاً پنج تا مقاله ارسال کنم فایده داره یا بیخیال شم ؟
تراز ها نسبت به پارسال افت زیادی نکرده؟!
تراز ۴۱۰۰ رتبه ۳۸
منم بدون مقاله و رزمه م فقط دانشگاهم سراسری بوده معدلمم بالا نیس
امیدی هست؟
سلام
تخصصی ۴۰
استعداد ۳۰
زبان ۲۸
رتبه ۳۰
تراز ۴۵۴۰
طبیعتا باید همه ج دعوت به مصاحبه بشم البته شریفو نمیدونم
باسلام. رشته ام مهندسی مواد هست. من رتبه ام ۱۵ شده. اما چون بلافاصله بعد از ارشد امریه گرفتم و فکر ادامه تحصیل نبودم کار پژوهشی نکردم. مقاله و این چیزا ندارم. بنظرتون بخاطر رتبه ام شانس قبولی دارم؟ در دانشگاهای موجود در تهران.؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید. لطف میکنید
خیلی سخته احتمالش مگر استاد رو توجیه کنه هر کاری بگه تو دکترا انجام بدی و هر موضوعی که بخواد که بنظرم منطقی نیس
کلا برو خدمت بعد خدمت دکتری بخون اینجوری بازار کار بهتریم داری
ببخشید اما من خدمت رفتم. سرکار هم هستم. چند ساله که سرکار هستم.سابقه تدریس در دانشگاه و استاد راهنمای پایاننامه برای دانشجویان کارشناسی هم دارم. فقط نگارش مقاله ندارم. لطفا حالا راهنماییم کنید. با این تفاسیر با رتبه زیر بیست چقدر شانس دانشگاههای موجود در تهران را دارم؟
نا امید نباشید. در سایت دانشگاه های تهران صفحه اساتید را پیدا کرده و تخصص آنها را ببینیند و آنکه با تخصص کاری و تحقیقیاتی شما نزدیکتر است ایمیل بزنید و خودتان را با انگیزه وانرژی نشان دهید که در دوران دکتری خیلی وقت خواهید گذاشت و اینها… و روز مصاحبه چون مقاله ندارید روی انگیزه و انرژی و علاقه به تحقیق مانور دهید ..زیرا جدیدا رویکرد اساتید برای دانشجویان دکتری دیگر مدرک و مقاله و … نیست بلکه دانشجوی پر انگیزه..پر انرژی و اینکه قول دهید وقت برای کار می گذارید..به شخصه خیلی افراد را دیدم به دلیل همین خصیصه و بدون مقاله در بهترین دانشگاه های تهران دکتری میخانند
موفق باشید
من هم موافقم
تخصصی ۲۵
زبان ۵۸
استعداد ۳۴
رتبه ۵۲
تراز ۳۸۲۴
کجاها دعوت میشم ؟
رزومه آنچنانی ندارم .
فقط یه مروری دارم
یه پژوهشی
مقاله شوت کنم فایده داره ؟ خیلی مقاله دستمه ولی فرصت نکردم برای سابمیت
بجز شریفو تهران فکر کنم همه جا دعوت بشید
سلام من رتبه ۵۲ تراز ۳۸۲۴
کجا دعوت میشم ؟ رزومه آنچنانی ندارم امیدی هست ؟
بچه ها رتبه هاتون چ جوری شد
سلام
من تخصصی ۳۱ زبان ۲۰ استعداد ۱۰
به نظرتون رتبم چند میشه.
ممنونم.
سلام. تخصصی ۵۹ زبان ۴۰ استعداد ۴۰ رتبه چند میشه؟
سلام دوستان من تخصصی۴۴ استعداد ١۶ و زبان ٢ درصد زدم بنظرتون رتبه و ترازم چجور میشه؟ممنون از جوابتون
رتبت حدود نود یا صد میشه
سلام علی آقا. من تخصصی ۵۶
زبان ۵۰
استعداد ۲۸
شمار زیر بیست میشی فک کنم اولویتت کجاست
من سهمیه مربی هم دارم. ۱۲ تا مقاله isi هم دارم. مهم نیست هر جا باشه
خوشبحالتون شما همه جا قبول میشید :))
به نظر شما سطح سوالات چطور بود؟ درصدای شما حدودا چند هست؟
و اینکه رشتمون چند تا شرکت کننده داشت امسال؟
پارسال ۷۵۰ نفر بودن فکر کنم الان طبیعتا کمتر شرکت کردند
سوالا از نظر من اسون تر بود نسبت به سالههای قبل فقط سر هوش بخاطر وقت من اذیت شدم
به نظرم سبک سوالات کاملا عوض شده بود. خواص فیزیکی آسان بود اما سایر درس ها هر کدوم ۳ ۴ تا سوال داشت که اصلا قابل پاسخگویی نبود.
سلام بچه ها اختصاصی ۴۰
زبان ۲۵
استعداد ۳۰
رتبم چند میشه بنظرتون؟
سلام بچه ها برای دکترای مواد تبریز بهتره یا سهند اخه هییت علمی سهند خیلی قوی اند
به نظرم برای متالورژی قطعا سهند خیلی بهتره… برای سرامیک و مواد مغناطیسی و پوشش تبریز بهتره
دلم میخواد چندتا تجربه رو صرفا برای آیندگان بگم که خودم کمتر دیدم کسی راجع به اونها صحبت کنه یا بعضی وقتها نظرات اشتباه بوده: اول از همه، برای بدست آوردن رتبه خوب ساعت مطالعه مهم نیست! بازدهی مطالعه مهمه پس تمام این حرفایی که میگن تا فلان قدر ساعت درس نخونی موفق نمیشیو بریزید دور! با این تفاسیر پس میشه هم سر کار رفت، هم خونه داری کرد هم بچه داری کرد و ده تا کار دیگه هم کرد و برای کنکور هم حاضر شد. (من سر کار میرم تا ۷ شب. از ۸ تا ۱۱ شبها درس میخوندم. کلا روزی ۳ ساعت البته بجز روزهای تعطیل که دیگه ۴ موتوره میخوندم، طی ۴ ماه) موضوع دوم اینکه مراجع برای دروس تخصصی همون مراجع آزمون ارشده! فقط برای درس آنالیز من شنیدم که جزوه استاد دانشگاه تربیت مدرس خیلی کامله (فقط شنیدم و ندیدم و استاد رو هم نمیشناسم). برای قسمت میکروسکوپها و اشعه ایکس هم جزوه اساتید دانشگاه تهران خیلی کامله (اینو دیگه دیدم!). این درس رو خیلی جدی بگیرین چون براتون یک برگ برنده تو بخش اختصاصیه! در ضمن تا میتونید تست بزنید و اصلا روی این موضوع حساب نکنید که تایم هر سوال برای تخصصی زیاده. حتما تستهای زمان دار و در حد زمان کنکور ارشد(هر سوال حدود ۱٫۵ دقیقه) تمرین کنید تا روز کنکور دکتری درگیر کم آوردن زمان نشید. برای دروس عمومی هم همون زبانی که برای ارشد خوندین (۵۰۴، ۱۱۰۰، کتابهای زبان موسسات، کتاب زبان رایگان phd test و…! باز نشینین همشو بخونین!)… ادامه نظر»
ممنون. خیلی کامل و عالی. منم به صحبت های شما چند تا نکته رو برای بچه های سال بعدمیخوام بگم. اول اینکه من خودم شریف قبول شدم. دانشگاه شریف براش مهمه که حتما انتخاب اول باشه. امیرکبیر رو اگه سوم به بعد بزنین قطعا نمرتون رو زیر حد نصاب رد میکنند. چون خیلی واسشون مهمه امیرکبیر رو جزو ۳ انتخاب اول بزنی. من خودم هشتم زده بودم. دانشگاه تربیت مدرس مهمه قبلش با استادها حرف بزنی ولی دانشگاه شریف و تهران مهم نیس و فقط با توجه به رزومه نمره میدن. علم و صنعت هم همینطور. من خودم با اینکه علم و صنعت رو پنجم زده بودم، توی مصاحبه اونجا اول شدم. با اینکه دانشجوهای خودشون هم بودن. کاملا منطقی هستن و فقط بر اساس رزومه انتخاب میکنن و رتبه. صنعتی اصفهان هم خیلی عادلانه است. اونجا هم بر اساس رزومه و رتبه. من خودم مدرک زبان هم نداشتم حتی. معدل لیسانسمم خیلی پایین بود ولی ارشد معدل بالای ۱۷ و رزومه خوبی داشتم. ۲ تا ISI، یک علمی پژوهشی، ۱ کنفرانس، ۱ پروژه. رتبه ۲۳٫ روز مصاحبه سعی کنین خودتون باشین. کاملا با ارامش. نه استرس اره نه چیز خاصیه.
در اخر برای همه کسایی که قراره امسال کنکور شرکت کنن ارزوی موفقیت دارم.
با نوشته شما آدم های شاغل با ساعت کاری زیاد هم امیدوار میشن
سلام
ممنون بابت راهنماییهاتون
خاهشاااااااا اگه جزوه خوبی از درس آنالیز دارین در اختیار بقیه بزارین . من خیلی گشتم اما جزوه بدرد بخوری پیدا نکردم متاسفانه. خیلی ممنون
سلام, بچه ها نمره موسسه که تو کارنامه نهایی هستش تا چقدر نمره هستش برای من ۱۸٫۵ هستش.
حد بالا نداره. فقط باید بالای حد پایین (نصاب) باشی.
من امیرکبیر قبول شدم.
مبارک
رتبه ۲۳، دانشگاه شریف قبول شدم
رزومه: ۲ تا ISI
۱ علمی پژوهشی
۱ کنفرانس
۱ پروژه
مبارک باشه. خوشبحالت. بهترین دانشگاه. کاش منم قبول شم
میشه درصداتون بدونم ممنون
دوستان بیاین اعلام کنید کجا قبول شدین همکلاسی هامونو پیدا کنیم!
سلام شما کجا قبول شدید من علم و صنعت تهران قبول شدم
من چمران اهواز
من امسال قبول نشدم! انشاالله سال دیگه…
اکرم جان شما چکار کردین؟ قبول شدین؟
منم پاسال قبول نشده بودم. امسال شریف قبول شدم. ایشالله شما هم سال دیگه یه جا خوب قبول میشی
بله عزیزم..من روزانه دانشگاه تهران قبول شدم و باید پایان ناممو تا ۳۱ شهریور جمع کنم …به امید موفقیت همه..
سلام، میگم نتیجه چی شد، قراره کی بزنن، سال قبل چهارم زدن
یکشنبه هفته دیگه
ممنون
تنها رشته ای که بچه هاش خیلی استرس نتایج نهایی رو ندارن رشته ماست، خدا قوت
از استرس دستمون به نوشتن نمیره :D
سلام. بچه ها، نتایج نهایی ۱ ماه دیگه میاد. همتون بیاین بگین با چه رتبه ای و کجا قبول شدیو و انتخاب چندومتون رو قبول شدید
با سلام
لطفا با اطلاع رسانی به دوستان و حمایت از موضوع خالی نگهداشتن ظرفیت دکتری به آدرس ذیل، خبر را رسانه ای کنید.هیچ گونه تبعاتی هم برای داوطلبان حمایت کننده وجود ندارد..با سپاس
https://my.farsnews.com/c/9535
یعنی با این طرح «نمره ی داوطلبینی که مطابق میل اساتید نیستند، زیر حد نصاب تعیین شده از طرف دانشگاه، تعیین می کنند و با این اوصاف، حتی اگر داوطلب رتبه برتر باشد، نمره کارنامه سنجش آن، کاملا بی اثر خواهد شد و نتیجه دکتری داوطلب، مردود اعلام می شود.»
بچه ها این درسته که اگه دانشگاهای کسی رو خواد بهش امیل میزنه قبل از نتایج که سنجش اعلام میکنه
واسه استعداد درخشان اره.
کسی اینجا هستش امده باشه مصاحبه چمران اهواز
دوستان کسی هست با رتبه بالای ۷۰ روزانه تربیت مدرس دعوت به مصاحبه شده باشه؟
من
مصاحبه خوب بود؟
رفتار گروه سرامیکش عالی بود ولی گروه خوردگی و شناسایی نه. کلا من خوشم نیومد
سلام. بچه ها کسی میدونه تراز ۳۸۰۰ حول و حوش چه رتبه ای میشه؟
شاید ۷۰ اینا. یا ۸۰
سلام دوستان
اون تعهد استخدام دانشگاه مالک اشتر که در دفترچه زده بودن مثل اینکه اشتباه بوده
سایت دانشگاه اینو گفته
شرط استخدام درج شده در دفترچه آزمون سراسری در ارتباط با این دانشگاه اشتباه می باشد
لینک اطلاعیه
http://www.mut.ac.ir/Edu/node/view?id=1000
مرسی خبر دادی
مالک اعلام کرد؟
بچه ها میشه لطفا رتبه، درصد و ترازتون رو بیاین بگین
رتبه ۱۰۱، تراز ۳۱۰۸، تخصصی ۲۳، هوش ۳۳٫۳۳، زبان ۱٫۱۱
چرا خواجه نصیر شرایطشو اعلام نمیکنه پس؟ مالک هم همین طور.
جالبه در حالی که همه دارن از بالا رفتن تراز دانشگاها گلایه میکنن فک کنم فقط مواد هست که ترازش رو خیلی آوردن پایین امسال دانشگاها
بالا رفتن تراز بیشتر مربوط به دانشگاه تهران هست که در رشته مواد هم همین اتفاق افتاده تراز دانشگاه تهران از تراز دانشگاه شریف هم بیشتر جالب تر اینکه تراز شبانه تهران از روزانه امیرکبیر علم و صنعت و خواجه نصیر و صنعتی اصفهان و برخی کد رشته تربیت مدرس
علت پایین امدن ترازهای رشته مواد، کاهش تعداد داوطلبان هست.
آقا به نظرتون یک دانشگاه ترازشو خودشون قصد دارن اصلاح کنن امکانش هس سنجش اعمالش کنه؟
مگه شما حد نصاب کدوم دانشگاه رو نیاوردی،،، امکانش نیست که ترازها رو تغییر بدن
سلام، تراز دانشگاههای علم و صنعت و امیر کبیر چند شده امسال.
علم و صنعت ۳۰۰۰ و امیرکبیر ۳۱۲۵
من روزانه پژوهشگاه مواد انرژی و شبانه ترببت مدرس دعوت به مصاحبه شدم.. به نظرتون کدومو برم؟ همه میگن پژوهشگاه خوب نیست اما خوب هزینه شبانه ام برام بالاست.. موندم چه کنم.
بچه ها امسال تکمیل ظرفیت هست؟ لطفا بگید
خیر
بچه ها امسال تراز دانشگاه خواجه نصیر چند شده
تراز امسال خواجه نصیر
روزانه ۳۰۱۰
شبانه ۲۲۱۰
سلام دوستان امسال آزمایشی شرکت کردم
با رتبه ۲۸۹ امیدی هست به قبولی روزانه؟
یزد و کرمان و بابل روزانه مجاز شدم
۲ مقاله ISI و ۲ علمی ترویجی و ۶کنفرانسی و مدرک زبان msrt دارم
دومقطع قبلی سراسری خوندم و معدل متوسط
ممنون میشم راهنمایی کنید.
احتمالا اگر بتوانید با اساتید خوب ارتباط برقرار کنید چون ظرفیت روزانه حدود ۱۸۵ نفر هست
خیلی ممنونم
ربطی به رتبه نداره، مصاحبه مهمه، با این مشخصات قبول میشی.
مرسی
سلام! به نظر من اگر امسال آزمایشی شرکت کردین و چیزی هم نخونده بودین پس رتبه خوبی کسب کردین و با کمی تلاش سال آینده میتونید به راحتی رتبه بسیار خوبی بدست بیارین. بخصوص اینکه رزومه هم رزومه خوبیه. ولی اگر علاقمندین حتما امسال قبول بشید خب دیگه بحث دیگه ایه…
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
واقعا بعضی دانشگاه ها ترازو نیاوردن پایین رتبه های متوسط امسال ضرر کردن
نسبت به سال گذشته تراز ها کاهش پیدا کرده من با رتبه ۹۵ مهندسی مواد بجز دانشگاه شریف مدرس و تهران همه دانشگاه ها روزانه شبانه پردیس دعوت به مصاحبه شدم
سلام دوستان خسته نباشین
من واقعا گیر کردم که چیکار کنم لطفن منو راهنمایی کنین
رتبم ۳۶ شده و موندم که تهرانو اول بزنم یا شریفو آخه شاید شریفو اول بزنم مصاحبه دعوت نشم شانس تهران از دس بدم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
شما تا ۵ دانشگاه دعوت به مصاحبه میشی. خوب اگه شریف قبول نشی انتخاب دومت که تهران هستش قبول میشی، جای نگرانی نیست
کی گفته ۵ دانشگاه؟؟؟؟
حالا شما بگو چند دانشگاه دعوت میشی برای مصاحبه
هر دانشگاهی که ترازش به رتبه شما بخوره دعوت میشی. من پارسال ۱۰ تا دانشگاه دعوت شدم
امسال تراز دانشگاه تهران بیشتر از شریف شد
آخر تهران کم کرد و شریف شد بالاترین تراز
واقعا ممنون میشم از عزیزان بین سمنانو ، ماالک اشتر شاهین شهرو ، بابل که تقریبا فاصلشون یکیه با ما بگن به ترتیب کدومو بزنم، و اینک یزد به ما دورتر از ایناس میرزه بزنمش جلو اینا؟ ببخشید اگ راهنماییم کنین ممنون میشم
شما کدوم شهر تشریف دارید؟
من با این که تهران هستم
ولی سمنان رو بعد تبریز زدم
چون پرس و جو کردم محیط دانشگاهش چندان رضایت بخش نبود
دانشگاه مالک اشتر بخاطر داشتن امکانات ازمایشگاهی و نیز داشتن پروژه های صنعتی برای دکتر خوبه اگه شرایطش مشکلی نداره براتون بهتره بالاتر از سمنان و بابل باشه
همدانم
من فاصله خیلی برام مهم الان حتی میخوام شیرازو بعو اهواز بزنم چون تا شیراز ۱۳ ساعت و تا اهواز ۷ ساعت فاصله داریم
گلسا خانم من خودم بچه اهوازم، یه جور برخورد ازم که چمران که یکی از بزرگترین و قدیمیترین دانشگاههای ایرانه رو با بابل مقایسه میکنی که تا چند سال پیش حتی کارشناسی ارشد هم نداشت. به طور کل چمران خیلی سختگیرن و بدون مقاله isi به سختری پزیرش میکنند. من خودم تنها انتخابم چمرانه با ۳ مقاله isi، البته رشتم مکانیکه و ۳ روز پیش با خانم دکتر صادقیان و ریحانیان صحبت کردم، خیلی رو مقاله تاکید میکردند البته من ۱ مقاله isi تو زمینه مهندشی مواد داشتم که هر دوشون خیلی خوششون امد، اینطور از حرفهاشون برداشت کردم رزمه پژوهشی خیلی براشون تا رزمه علمی مهمتره، پارسال گفتن داشتیم با کارشناسی علم و صنعت و ارشد صنعتی اصفهان رد کردن.
ممنونم از راهنمایی تون ببخشید من اطلاعاتم خوب نیس تو مواد زیاد
درضمن من خودم دانش اموخته ی دانشگاه نفتم و نون و نمک خوزستانو خوردم و خیلی براشون ارزش قایلم دکتر
خواهش میکنم، ولی این نکته رو باید بدونی که تو انتخاب رشته ترتیب اولویت دانشگاه دست مصاحبه کننده ها هستش، تو انتخاب دانشگاه دقت کن که دانشگاههای با کیفیت بالاتر اول انتخاب کنی وگرنه بهشون تو روز مصاحبه بر میخوره و ردت میکنند مثل ۲ تا از دوستام، در ضمن اگه دنبال هیات علمی هستی دانشگاههای مادر خیلی بهتر از سازمان ها هستن. ولی در کل اگه من جات بودم اهواز روانتخاب میکردم، موفق باشی
ممنونم همینکارو کردم
من لیسانس چمران بودم. هیئت علمیش واقعااااا حرف نداره. بچه ها بعد لیسانس چمران همه با رتبه های عالی دانشگاه های خوب تهران و صنعتی اصفهان قبول میشن. در کل، من خودم چمرانو خیلی قبول دارم.
فرق ساعتی این دو ۵ ساعته
به نظرم شیراز دانشگاه مادره
ارزشش بالا است
بهتر بالاتر از چمران بزنید
اقا محسن اهواز تا شیراز ۸ ساعته، نه ۵ ساعت. مسیر هم خیلی خطرناکه تمام کوهستانیه.
شیراز شهر صنعتی نیست. واسه دکتری اینده نداره. خیلی هم سخت گیرن
با سلام ممنون میشم پاسخمو بدین دانشگاه چمران اهواز بهتره یا بابل فاصله دوتاش با ما یکی هس ، و اینک پژوهشگاه علمی صنعتی ایران رو قبل اینا بزنم یا بعدش ما تا تهران سه ساعتیم
راحتی خودتون تو اولویت هست.
سلام
به نظرتون سطح دانشگاه های تهران مث امیر کبیر و دانشگاه تهران خیلی بالاتر از دانشگاهی مث فردوسی هست؟ من رتبم ۹ شده و مشهدی هستم به نظرتون رفتن به تهران برای دانشگاهایی که گفتم واقعا ارزش داره؟یا خیلی فرقی با فردوسی ندارن؟ هم از نظر سطح دانشگاه هم امکانات آزمایشگاهی و هم ارزش مدرک
اینکه کدوم دانشگاه رو انتخاب کنید کاملا به شما و شرایط زندگیتون بستگی داره. افرادی هستن که به دلیل تاهل، شرایط شغلی، تک فرزندی، عدم تمایل به دوری از خانواده، نداشتن زندگی راحت در شهر دیگه و … شهر خودشون رو انتخاب میکنن. اگر این مسایل رو ندارید و تنها دغدغتون سطح دانشگاهه، چون من لیسانس فردوسی بودم و ارشد دانشگاه تهران، کاملا تفاوت رو احساس کردم.
ترازتون چند شده؟
۵۹۰۰
بچه ها به نظرتون من صنعتی اصفهان رو زودتر بزنم یا علم و صنعت؟
من اگر بودم علم و صنعت. البته بستگی داره کجا زندگی میکنید و …
دوستان میشه لطفا جواب بدین. شما ترجیح میدین دانشگاه هایی مثله صنعتی شیراز رو انتخاب کنید یا پزوهشگاه و سازمان رو؟
صنعتی شیراز دانشگاه خوبیه
ولی شیراز شهری نیست که بعدش بتونی کاری پیدا کنی. به نظر من تهران بزنین ولی خوابگاه نداره سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
ممنونم. من خودم تهرانم. فقط میخواستم بدونم مدرک دانشگاهی بهتر هست یا سازمان ها؟
من که الان شاغلم به مدرک دانشگاهی به چشم خیلی بهتری نگاه میشه. بیشتر همکارا فکر میکنن مدرک این سازمانها شبیه مدرک MBA و DBA کوتاه مدته!!
سلام دوستان موادی
می خوام من سال دیگه کنکور دکتری شرکت کنم به نظر تون با این اوضاع کار بخونم یا نه؟ امسال دیدم ظرفیت خیلی بالا بردن اینطوری دکتری خوندن هم به درد نمی خوره. البته مالک اشتر بعدش استخدام میشی
به نظرتون اگه کار داشته باشی بعد دکتری بخونی بهتر نیست؟
این موضوع کاملا به شرایط زندگی خود شخص بستگی داره دوست عزیز.
سلام. بچه ها فکر میکنین با رتبه ۹۴ و تراز ۳۱۸۰ کودوم دانشگاه های تهران رو دعوت میشم؟
سلام. سازمان پژوهش های علمی صنعتی ایران، کرج. ولی خوابگاه نداره. اما اگه ترازهارو کم کنن شاسد خواجه نصیر دعوت شین
بچه ها، سازمان پژوهش های علمی صنعتی که پژوهش محور هستش، یعنی اینه واحد درسی دیگه نداره. فقط پایانامه هستش
سلام
دو تا از دوستان من سازمان پژوهش درس می خونن
کلا هشت تا ده واحد درس پاس می کنند بقیه اش پایان نامه و سمینارخ
اقا محسن به نظر شما انتخاب کنم سازمان پژوهش رو،، پایانامم و مقاله isi که دادم مواد پیشرفته بوده،، ولی سر کار هستم و محل کارم دزفول هستش. به نظرت جور در میاد، در ضمن من کارشناسیم و ارشدم مهندسی مکانیک بوده. و از اساتید چمران هم خوشم نمیاد چون همون جا درس خوندم.
رضا جان من خودمم شاغلم
مسافت طولانی توی این مقطع اذیت کننده است بحث یک سال دو سال نیست بخصوص اگه متاهل باشی
خیلی اساتید اصرار دارن حداقل در هر هفته دو روز حضور دلشته باشید
اگه چمران رو دوست نداری دانشگاه شیراز بهتون نزدیک تره و در ضمن جز دانشگاه های مادر و صاحب رنکینگ هست
این پیشنهاده بنده است
والله نمیدونم چکار کنم، کلا دانشگاههای جنوب مثل چمران و شیراز خیلی خیلی سخت گیر هستند برای کسی که شاغله خوب نیست. چه میشه کرد نهایت باید چمران رو بزنم با وجود ایکنه رتبم ۶۷ هستش، ممنون بابت راهنمای محسن جان.
سلام رضا جان
اقا من خودمم شاغل هستم
به نظرم خیلی سخته محل تحصیلت از محل کارت دور باشه
بخصوص که اساتید تاکید دارن که هفته ی حداقل دوبار حضور داشته باشید
به نظرم شما که رشته مکانیک بود شاید استادهای بخش مواد شهید چمران خوب باشن
یا حداقل دانشگاه های نزدیک تر رو انتخاب کن
مثلا دانشگاه شیراز
ام وانشگاه خوبی هست و دانشگاه مادره
اصلا قابل مقایسه با سازمان یا پژوهشگاه نیست
فردا روزی خواستی هییت علمی بشی این که کدوم دانشگاه بودی مهمه
سلام محسن عزیز،
حقیقت من دو استاد راهنما داشتم یکیش دکتر ریحانیان از بخش مواد بود، کاملا اساتید دانشگاه چمران بخش موادشون رو میشناسم..
کلا من برای تفریح میخوام دکترا بخونم، نیازی به هیات علمی شدن ندارم، کارم رسمی هستش.
انتخاب رشته کردم و چمران رو انتخاب کردم محسن، دیگه چاره ای نیست. ممنون بابت راهنمایت.
خواهش می کنم
کاری نکردم
ایشالا هر جا هستید موفق باشید و شاد
به نظرتون گواهی شرکت در گارکاه ها و یا دوره های اموزشی و نرم افزاری در امتیاز مصاحبه تاثیر داره؟
فقط و فقط اگر در راستای انجام پروژه مورد توجه اساتید قرار بگیره یه مقداری تاثیر گذاره! مثلا اگر شبیه سازی بلدید خیلی از اساتید استقبال میکنن
یه سوال، ممکنه کسی رتبه ۱۰۰ داشته باشه، رفته مصاحبه قبولش نکنن، ولی کسی با رتبه ۳۰۰ قبول کنند،، ۷۸۴ نفر شرکت کننده داشتیم ۷۴۱ نفر مجاز روزانه شدند، اینجور که بعضیها میگن که مصاحبه تایین کننده هستش و داورها جوری ممکنه امتیاز بدن که کسی رتبه خوبی نداشته باشه از کسی که رتبه به مراتبط بالاتری داشته باشه جلو بزنه، پس چرا دیگه ازمون کتبی برای دکترا میزارند. من خودم معدل دوره ارشد و کارشنایم ۱۵.۵ بوده ولی ۲ مقاله isi و ۵ مقاله مختلف کنفرانسی داشتم. میترسم به خاطر معدل ردم کنند با وجود اینکه رتبم ۱۰۱ شده. و میخوام روزانه شهرستان بزنم.
۱۰۰ و ۳۰۰ که شما مثال زدین خیلی محدوده بزرگی هستش. اولین شرط اینه که تراز اون دانشگاه رو بیارین که خوب مسلما دانشگاهایی که با رتبه ۱۰۰ دعوت به مصاحبه میشین بیشتر هستش. اما بعد از اون دیگه بحث انتخاب سلیقه ای اساتید تا حدودی هستش. پارسال همکلاسی من با رتبه ۳۰ دکتری دانشگاه تهران قبول شد اما یک همکلاسی دیگه ام با رتبه ۷ قبول نشد. همه میگفتن به خاطر اینه که استاد خودش بود قبولش کرد اما واقعا رزومه قوی ای داشت، ۳ تا مقاله داشت و مدرک زبان و همه چیزهای لازم دیگر. شناخت استاد تاثیر گذار هست قطعا، اما برعکسشم هست مثلا استاد خود من هیچوقت منو قبول نمیکنه چون دو سال ارشد رو کلا با هم در حال جنگ بودیم :))) (البته که منم اونو انتخاب نمیکنم :)) )
و اینکه به نظرم اجازه ندین تجربیات منفی دیگران روتون تاثیر بذاره شما تلاش خودتون رو بکنین و ایشالا که به نتیجه مطلوبتون میرسید حتما.
دوست عزیز ملاک ورود به مصاحبه است
بعدش اگه استادی بخواد شمارو انتخاب کنه امتیازتون رو طوری می ده که در مجموع شما قبول بشید
موضوع همینه، پس دیگه ازمون برای چیه.
امین جان نگران نباشید
شما دو تا مقاله isi دارید که تاثیر زیادی در نظر اساتید داره
نشون میده که کای که کردید خوب بود که تونستید منتشرش کنید
ممنون محسن جان لطف کردی.
قابل توجه دوستان تراز براساس یک فرمول بدست می آید و در این فرمول تراز با تعداد شرکت کننده در آزمون رابطه مستقیم دارد کنکور ۹۶ مهندسی مواد تعداد داوطلب حاضر در آزمون ۱۰۹۸ در کنکور ۹۷ تعداد داوطلب حاضر ۹۱۶ نفر و کنکور امسال تعداد داوطلب حاضر در آزمون ۷۸۴ نفر بوده برای همین تراز نفراتی که در آزمون ۹۶ شرکت کردند از تراز سال ۹۷ بالاتر بوده و همچنین تراز نفرات سال ۹۷ از نفرات امسال بالاتر هست بنابراین تراز پایین امسال به خاطر شرکت کننده کمتر است نسبت به سالهای گذشته در هر صورت اگر فرض بر اینکه دانشگاه ها تراز سال قبل لحاظ کنند نفراتی که به مصاحبه دعوت می شوند شانس قبولی بیشتری دارند به دلیل اینکه تعداد داوطلب دعوت به مصاحبه کمتر هست و در این فرض ممکنه ظرفیت برخی دانشگاه ها خالی باقی بماند پس بنابراین تراز دعوت به مصاحبه توسط دانشگاه کمتر از سال قبل لحاظ می شود در این صورت شانس قبولی با سال قبل تفاوتی ندارد.
ممنون دوست عزیز، اطلاعات خوبی دادی
ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیارمون گذاشتتید
اینطوری کاملا منطقی به نظر میرسه و منو امیدوار کردید
سلام. بچه ها از کجا میشه تراز امسال دانشگاه هارو پیدا کرد؟
انتخاب رشته که کنیم تو کارنامه سری دوم سنجش میاد
سلام دوستان
یکی از دوستانم با رتبه ۱۹۱ ترازش ۲۹۰۰ شده
من با رتبه ۱۳۰ ترازم ۲۷۴۵ شده
چرا اینطوری؟
مگه میشه!!!!!!!!!!!!!!!
خودتون کارنامشو دیدین؟ یا خودش گف
دکتر براتون پرسیدم میگن نمیشه
ممنونم از لطفتون
احتمالا تراز طرف ۲۰۹۰ باشه وگرنه محال ممکنه رتبه براساس تراز سنجیده میشه
بچه ها به نظرتون رزومه علمی بیشتر رو دید داورها تاثیر میگذاره یا رزومه پژوهشی.
من کارشناسیم دانشگاه ازاد بود و ارشدم روزانه دولتی رتبه هم ۹۸ شده، ۲ مقاله isi دارم به نظر شما روزانه چمران قبولم میکنند با توجه به اینکه کارشناسیم ازاد بوده.
بله
نگران نباش دوست عزیز
شما شایستگی داشتی که به اینجا رسیدی
خیالتون راحت قبول میشید
اگه هدفتون دانشگاه چمران هست
قبل از اعلام نتایج برید باهاشون صبحت کنید (لابی کنید)
توکل کنید به خدا حتما قبول میشید با این رتبه
ممنون اقا محسن، کمک خوبی کردی، حتما همین کار رو میکنم، با توجه به شغلم که اهواز هستش، فقط میخوام دانشگاه چمران رو انتخاب کنم.
امین جان شما ترازت چند شده؟
۳۱۴۱
دوستان تراز دانشگاه ها هر ساله ثبت و مشخص است یا این که بسته به ترازهای هر ساله تغییر می کنه؟
ظاهرا تراز های امسال خیلی پایینه
از دوستان اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره بی زحمت راهنمایی کنه
ترازها هر سال تغییر می کنن امسال که ترارها خیلی پایینه تو مواد خدا کمکمون کنه
امیداورم
یکی از دوستان من پارسال با رتبه ۱۳۵ تراز ۳۵۰۰ داشت من امسال با رتبه ۱۳۰ تراز ۲۷۴۵ شده
در حالی که تقریبا درصدهامون نیز یکیه
خدا بخیر کنه
سلام چرا باید نا امید باشیم؟ یا بترسیم؟ خوب اگه تراز کم شده برای همه کم شده و اگه دانشگاها ترازشونو پایین نیارن که نمی تونن کسی رو دعوت کنن!
سلام. من با رتبه ۲۳ تراز ۴۹۶۶ شدم. اصلا نگران نباشید. امسال تراز دانشگاه های خوب کاهش پیدا میکنه.
سلام دوستان. خیلی ممنون میشم اگه جواب سوالات منو بدین.
به نظرتون با رتبه ۳۷ کجاها می تونم دعوت به مصاحبه بشوم؟
فک کنم به جز شریفو تهران بقبه رو بشین
مطمئن هستید؟ پارسال تراز اعلامی شریف و تهران به ترتیب ۵۲۲۰ و ۴۰۲۰ بوده و تراز رتبه ی ۳۷ حدود ۵۲۵۰٫ امسال که ترازها خیلی پایین تره. یعنی باز هم دعوت نمیشم؟
شریفو مطمئن نیستم ولی دانشگاه تهران احتمالش هست
شریف احتمالش کمه ولی تمام دانشگاهها دعوت میشین
سلام
من دوستم پارسال با رتبه ۴۲ شریف و تهران دعوت شد برای مصاحبه
ببخشید اشتباه گفتم. تهران و امیرکبیر دعوت شد
سلام
دوستان رتبه من ۱۳۰ شده و ترازم ۲۷۴۵ است
ایا احتمال دعوت به مصاحبه توی دانشگاه های تهران یا پژوهشگاه مواد و انرژی هست؟
احتمالا ترازها امسال بیاد پایین در این صورت بله
تخصصی ۲۲٫۹۶-استعداد ۳۳٫۳۳– زبان ۱٫۱۱ رتبه ۱۰۱، تراز ۳۱۰۵، بچها به نظرتون تربیت مدرس و یا خواجه نصیر دعوت به مصاحبه میشم
رتبتون چند شده؟
نوشتم که دوست عزیز، رتبه ۱۰۱
شما رشتتون مکانیک بود؟
خیر دوست عزیز
با سلام. رتبه ۲۳ و تراز ۴۹۶۶ امیدی به دعوت به مصاحبه دانشگاه شریف هست یا خیر؟
احتمالا دعوت میشود با توجه به اینکه ظرفیت شریف در روزانه ۱۰ نفر هست
سلام امسال فکر کنم تراز نمره خیلی پایین نسبت به سال قبل من تراز ۳۱۶۹ شدم و رتبه ۹۵ در صورتی که سال گذشته همین حدود تراز رتبه حدود بالای ۲۰۰ بوده دوستان که اطلاع دارید با رتبه ۹۵ دانشگاه های تهران قبول میشم
مطمئنید پارسال رتبه ی بالای ۲۰۰ بالای سه هزار بودن مهندس ؟
پارسال داشتم نظرات بچه های یک رشته دیگه رو میخوندم که مسئله اونها هم همین بود. یعنی رتبه های خوب ولی ترازهای پایین. در ادامه کامنتهاشون متوجه شدم که دانشگاه ها سطح تراز ها رو برای دعوت به مصاحبه آوردن پایین. حدس میزنم که امسال هم همین اتفاق بیفته. ضمن اینکه بچه های پارسال میگفتن تا زیر ۱۰۰ (غیر از تهران و صنعتی شریف) دانشگاه های تهران دعوت به مصاحبه میکنن.
بچه ها با ۲۳۵ کنا دعوت به مصاحبه میشم؟
مالک اشتر شاهین شهر، شهید چمران، یزد، بوعلی همدان، باهنر کرمان، سازمان پژوهش های علمی ایران، سمنان، صنعتی شیراز،
سلام. دوستان میشه رتبه و ترازتون رو بگین؟ کدوم مهمتره؟ با چه ترازی میشه دانشگاه های تهران قبول شد؟
من فکر میکنم رتبه و تراز هر دو مهمه! رتبه که مشخصه چیه ولی تراز نشون میده شرکت کننده ها چقدر باهم تفاوت دارن. اگر رتبتون خوبه ولی ترازتون پایینه احتمال دعوت شدنتون باز هم هست.
شما چند شدیم من ۲۳۴ شدم به نظرتون کجا دعوت به مصاحبه میشم؟
از سالهای قبل یادمه فردوسی مشهد روزانه این رتبه رو دعوت میکرد. احتمالا دانشگاه های هم رده شم دعوت کنن
توکل به خدا
مالک اشتر شاهین شهر، شهید چمران، یزد، بوعلی همدان، باهنر کرمان، سازمان پژوهش های علمی ایران، سمنان، صنعتی شیراز،
مرسی فاطمه جان
من ۱۳۵ شدم با تراز ۲۷۰۰
میشه درصداتونو بگین؟
چرا خودت درصد نمیگی
خب نپرسیدین!
تخصصی ۴۵، استعداد ٣٧، زبان ۵۴
سلام. با این تراز و درصدا رتبتون چند شده؟ میشه بپرسسم کارشناسی و ارشد کجاها بودین؟
سلام. رتبه ۵، تراز نزدیکای ۶۴٠٠، ۶٣٠٠ خورده ای! لیسانس فردوسی، ارشد تهران بودم.
تراز دانشگاه ها ، دکتری ۹۷:
شریف: ۵۲۲۰
تهران: ۴۰۲۰
امیرکبیر: ۳۹۶۶
علم و صنعت: ۴۲۳۱
تربیت مدرس: ۴۵۰۳
تربیت مدرس، گروه سرامیک: ۴۰۲۰
صنعتی اصفهان: ۳۱۳۳
خواجه نصیر: ۳۴۱۳
شیراز: ۲۸۹۰
امسال فک میکنم ترازها مقداری کاهش پیدا کنه برای بعضی دانشگاهها
به سلامتی رتبه ها اومد اما بچه ها ترازا چرا اونجوره؟؟
شما رتبه و ترازتون چطوره؟
نتیجه شما چی شد؟
سلام
من تخصصی۴۵ درصد ،استعداد۳۲ و زبان ۳۰ زدم . امیدی به تهران هست؟؟؟؟
با اوضاعی که امسال داریم فکر کنم شما همه جا دعوت به مصاحبه میشید.
شما رتبتون زیر ۲۰ میشه
من مطمینم تو کلیدا سه تخصصی اشتباه بود
اولیش سوال شماره ۱۴ بود که گزینه ۲ میشد نه ۴,, سوال شماره ۳۰ هم گزینه یک میشود چون معیار ترسکا برای فلزاتی قابل استفاده هستش که استحکام تسلیم کششی و فشاری برابری داشته باشند مانند فولاد ساختمانی و مقدار کرنش E1=E2 میشه نه هر کرنش دلخواه چون در اون صورت تو فاز پلاستیک و شکست قرار میگیریم که دیگه معیار ترسکا جواب نمیده.
سوال ۱۴ درسته! گزینه ۴ میشه! شما احتمالا با C(p) اشتباه گرفتینش! رابطه C(v) همواره همینه و ربطی نداره که نوع فرآیند چیه! در مورد سوال ۳۰ هم من با شما هم نظرم. چون گرایش من شکل دادنه برداشت منم همین بود.
اقای وحید گرمایی ویژه در حجم ثابت cv برای فشار ثابت تعریف نمیشه، که گزینه یک صحیح باشه، معادله گرمایی ویژه برابر du=cvdT+pdv که با ثابت گرفتن حجم dv صفر خواد شد و گزینه ۲ صحیح میشه.
اشتباه شما همینجاست! منبعش هم ۲ فصل اول گسکل
والله من نمیدونم ترمودینامیک شما رشته متالوژی ها چطوریه.
گزینه ۴ صحیح هست. رابطه به راحتی اثبات میشه. هم با Cv و هم با Cp برابر میشه.
cv میشه du/dt در حجم ثابت یا فشار ثابت. هر دو صحیح است.
در مورد سوال ۳۰ هم شکی نکن که گزینه ۱ صحیح هستش و اعتراض به سوال برای سازمان سنجش بفرس من فرستادم. من رشتم مکانیک هستش و تخصصم خستگی و شکست هستش، و معیار ترسکا رو کامل تو درس الاستیسته میخونم.
اگر از du/dt در فشار ثابت مشتق بگیریم به رابطه Cp-R میرسیم که مساوی با Cv است.
این یعنی نقص قانون اول ترمودینامیک که کاملا اشتباهه.
کدوما؟
تو حوزه ما جمعیت متقاضی مهندسی مواد نسبت به پارسال تقریبا ٣-۴ برابر بود!!! راجع به بقیه حوزه ها کسی نظری نداره؟؟
کم بود، شما درصداتون چجو بود نمیدونید اطرافیانتون چجو تخصصی زدن
والا چهره ها خیلی مصمم بود :)) من معمولی زدم. مشارکت بچه ها تو بحث کمه و من اصلا نمیدونم مجموعا خوب زدم یا نه! امید من بیشتر به بقیست تا خودم :))