نکات مهم انتخاب رشته دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
پس از اعلام نتایج اولیه دکتری ۱۴۰۳، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی لازم است نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. دانستن نکات انتخاب رشته و کمک گرفتن از یک مشاور انتخاب رشته دکترای حاذق به شما کمک خواهد کرد که شانس قبولی بالاتری در دوره دکتری داشته باشید.
زمان انتخاب رشته دکتری
زمان انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳، پس از اعلام نتایج اولیه دکتری از طریق سایت سازمان سنجش اطلاعرسانی خواهد شد.
اگر چه آزمون دکتری سراسری و آزاد به صورت یکپارچه برگزار میشود، اما پس از اعلام نتایج اولیه تا اعلام نتایج نهایی فرایندها مجزا از هم خواهد شد. به نحوی که انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۳، به صورت مجزا و از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد صورت میگیرد.
شرایط انتخاب رشته دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
داوطلبانی که در آزمون دکتری ۱۴۰۳ شرکت کرده و با توجه به نتایج اعلامشده در کارنامه مجاز به انتخاب رشته دکتری سراسری رشته مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی هستند، میتوانند در زمان مقرر به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و انتخاب رشته نمایند.
در انتخاب رشته دکتری سراسری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی هر داوطلب میتواند حداکثر ۵۰ کدرشته محل را انتخاب نماید.
در کارنامه اعلام نتایج دکتری، مجاز بودن یا نبودن جهت انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد نیز اطلاعرسانی میشود. در صورتی که داوطلبان در دانشگاه آزاد نیز مجاز باشند، میتوانند با توجه به اطلاعیههای این دانشگاه، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی میتوانند حداکثر تا ۱۰۰ کدرشتهمحل را انتخاب و در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد وارد کنند.
چگونگی انتخاب رشته دکتری
در هنگام انتخاب رشته آزمون دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی مهمترین موضوعی که لازم است مدنظر داوطلبان باشد علاقه است. چرا که اولویت انتخاب رشته دکتری تاثیر در بالا رفتن شانس قبولی ندارد. البته این موضوع را هم نباید فراموش کنیم که لازم است داوطلبان انتخابهای متنوعی با توجه به نمره تراز خود داشته باشند تا شانس قبولی را از دست ندهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص چگونگی انتخاب رشته، به مطلب نحوه انتخاب رشته دکتری مراجعه کنید.
در ادامه نکات مهم انتخاب رشته دکترا نیز ارائه شده است.
نکات مهم در انتخاب رشته دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
۱. دعوت به مصاحبه دکتری بر اساس نمره حد نصاب دعوت به مصاحبه صورت میگیرد. بنابراین، داوطلبان میتوانند جهت انتخاب رشته آگاهانه، تراز دعوت به مصاحبه دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی سالهای گذشته را بررسی کرده و سپس نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
۲. با توجه به این که دعوت به مصاحبه بر اساس نمره تراز است، محدودیتی در تعداد دانشگاههایی که داوطلبان میتوانند در صورت کسب حدنصاب در مصاحبهشان حاضر شوند، وجود ندارد. بنابراین، خود را در انتخاب دانشگاهها محدود نکنید.
این موضوع بدین معناست که هم دانشگاههای خوبی که ممکن است شانس قبولی نداشته باشید را انتخاب کنید و هم دانشگاههای سطح پایینتری که احتمالا تمایلی به قبولی در آنها را ندارید.
۳. ظرفیت پذیرش دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی در دورههای روزانه، شبانه، غیرانتفاعی، پردیس و پیام نور در دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ و ظرفیت این رشته در دانشگاه آزاد در دفترچه انتخاب رشته دکتری آزاد ۱۴۰۳ اطلاعرسانی میشود. همچنین، اطلاعات دقیق درخصوص گرایشها و دانشگاه های دارای پذیرش دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی نیز در دفترچه انتخاب رشته مشخص خواهد شد.
بنابراین، با توجه به رتبهای که کسب کردهاید و رزومه خود، سعی کنید انتخابی دقیق داشته باشید تا شانس قبولی خود را بالا ببرید.
اگر رتبه خوبی ندارید و یا شرایط رزومه شما مطلوب نیست، سعی کنید از دانشگاههایی که حد نصاب پایینتری برای قبولی دارند هم انتخاب کنید تا شانس پذیرش خود را از دست ندهید. البته توصیه ما این است که حتی در صورت داشتن رتبه و رزومه عالی هم از انتخاب دانشگاههای متوسط و یا دانشگاههای با حد نصاب پایین غافل نشوید. چرا که نمره مصاحبه در پذیرش اهمیت زیادی دارد و میتواند به شدت شانس قبولی شما را تحت تأثیر قرار دهد.
۴. قدر دانشگاهی که مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در آنها گذراندهاید بدانید. احتمالا شانس قبولی شما در این دانشگاهها بالاست. بنابراین، میتوانید در هنگام انتخاب رشته این دانشگاهها را در اولویت قرار دهید.
۵. اگر چه داوطلبان آزمون دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی که بر اساس نتایج اولیه، مجاز به انتخاب رشته سایر رشتههای مجموعه امتحانی مرمت شدهاند، میتوانند رشتهمحلهای آنها را نیز انتخاب کنند، اما توجه داشته باشید که تغییر رشته در مرحله مصاحبه میتواند چالشزا باشد؛ بهخصوص اگر دلایل کافی برای این تغییر رشته و رزومه متناسب با رشته جدید ندارید.
اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری
پس از انتخاب رشته داوطلبان کنکور دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی، نتایج دعوت به مصاحبه دکتری اعلام خواهد شد. سپس داوطلبان لازم است با توجه به زمان مصاحبه دکتری ۱۴۰۳، نسبت به شرکت در مصاحبه اقدام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مصاحبه دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی کلیک کنید.
مطالب مفید برای داوطلبان دکتری:
- رشته های مجاز به شرکت در آزمون دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
- گرایشهای دکتری ﻣﺮﻣﺖ و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
- سرفصل های آزمون دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
- منابع آزمون دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
- کارنامه و رتبه قبولی دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
- انجمن دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی
برای انتخاب رشته دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی باید چه نکاتی را مدنظر داشته باشیم؟
اطلاعات لازم در خصوص ظرفیت رشته، حدنصاب قبولی و دعوت به مصاحبه دکتری این رشته در متن همین مقاله گفته شده است.
آیا می توان در انتخاب رشته دکتری از سایر رشته های مرتبط با مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی نیز انتخاب کرد؟
خیر، داوطلبان آزمون دکتری این رشته، تنها مجاز به انتخاب کدرشته محل های زیرمجموعه همین مجموعه امتحانی هستند.
گرایش های دکتری مرمت و احیای ابنیه و بناهای تاریخی چیست؟
همه جزئیات در خصوص گرایش های این رشته در متن مقاله آورده شده است.