انجمن آزمون دکتری مجموعه مدیریت پروژه و ساخت
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
انجمن دکتری مدیریت پروژه و ساخت به بحث و تبادل نظر داوطلبان آزمون دکترا این رشته اختصاص یافته است.
گرایشهای دکتری مدیریت پروژه و ساخت
مطابق دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۴، رشته مدیریت پروژه و ساخت در مقطع دکتری دارای پذیرش در یک گرایش می باشد.
ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت
جهت مشاهده ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت در رشته/گرایشهای فوق در دانشگاه سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۳ میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
همچنین برای اطلاع از دانشگاه های دارای پذیرش در مقطع دکترا در این رشته به صفحه زیر مراجعه کنید:
سرفصل های آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت
داوطلبان آزمون دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت لازم است به همه سؤالات سرفصلهای امتحانی آزمون دکتری این رشته که در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴ معرفی شده، پاسخ دهند.
عناوین دروس امتحانی رشته مدیریت پروژه و ساخت در کنکور دکتری به شرح زیر است:
رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری مدیریت پروژه و ساخت
مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، برای شرکت در آزمون دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت لازم است داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با این رشته باشند.
داوطلبان عزیز میتوانند رشتههای مجاز به ثبتنام آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت را در صفحه زیر مشاهده نمایند:
همچنین در صورتی که مایلید اطلاعات بیشتری درخصوص رشته های مجاز دکتری ۱۴۰۴ و نیز رشته های دکتری بدون شرط تجانس کسب کنید کلیک کنید.
منابع آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت
سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت بهصورت کلی اقدام میکند و جزئیات منابع آزمون دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت اعلام نمیشود.
در لینک زیر منابع پیشنهادی آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت که میتوانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری ۱۴۰۴ باشند ارائه شده است.
همچنین جهت اطلاع از منابع استعداد تحصیلی و منابع زبان عمومی آزمون دکتری میتوانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.
سوالات کنکور دکتری مدیریت پروژه و ساخت
همواره یکی از منابع مهم جهت مطالعه برای کسب آمادگی آزمون دکتری، بررسی سؤالات کنکور سالهای گذشته است. سؤالات آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت سالهای گذشته از طریق لینکهای زیر قابل دریافت است:
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1403 مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1402 مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1401 مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1400 مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1399 رشته مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1398 رشته مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود دفترچه سؤالات آزمون دکتری 1397 رشته مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود دفترچه سؤالات آزمون دکتری 1396 رشته مدیریت پروژه
- دانلود دفترچه سؤالات آزمون دکتری 1395 رشته مدیریت پروژه
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1394 رشته مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1393 رشته مدیریت پروژه و ساخت
- دانلود سؤالات آزمون دکتری 1392 رشته مهندسی و مدیریت ساخت، مدیریت پروژه و ساخت
انتخاب رشته آزمون دکترا مدیریت پروژه و ساخت
بعد از شرکت در کنکور، نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق سازمان سنجش اعلام میشود. نتایج شامل درصد کسبشده توسط داوطلب در دروس تخصصی، زبان و استعداد تحصیلی، نمره تراز و نیز رتبه است.
بر اساس اطلاعات کارنامه، داوطلبان میتوانند هم برای دانشگاههای سراسری و هم دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته نمایند.
جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره انتخاب رشته دکتری کلیک کنید.
سپس نتایج انتخاب رشته دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام میشود. در این مرحله داوطلبان متوجه خواهند شد که برای مصاحبه کدام دانشگاهها دعوت شدهاند.
مصاحبه دکتری مدیریت پروژه و ساخت
دعوت به مصاحبه دکتری بر اساس کسب حدنصاب نمره تراز تعیینشده توسط دانشگاهها صورت میگیرد. یعنی اگر داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه نتایج اولیه دکتری، نمره ترازی بالاتر از حدنصاب مدنظر یک دانشگاه کسب کرده باشند، به مصاحبه آن دانشگاه دعوت خواهند شد.
در لینک زیر نمونه حدنصاب نمره تراز دعوتشدگان به مصاحبه دکتری مدیریت پروژه و ساخت دانشگاههای مختلف آورده شده است:
اطلاع از جزئیات مدارک مصاحبه دکتری، سوالات مصاحبه دکتری و نیز تجربیات مختلف از جلسات مصاحبه آزمون دکتری میتواند به داوطلبان کمک کند تا آگاهانهتر در مصاحبه حضور پیدا کرده و شانس قبولی خود را تا حد زیادی افزایش دهند.
در لینک زیر تلاش شده تا با معرفی جزئیات این جلسه و ارائه چندین تجربه مصاحبه دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت، زمینه شناخت بیشتر از فضای مصاحبه این رشته برای داوطلبانش فراهم شود.
در صورتی که علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رتبههای قبولی کنکور دکتری این رشته هستید، به صفحه زیر مراجعه کنید:
با ارشد مدیریت پروژه و ساخت میشه دکترای وزارت بهداشت شرکت کرد؟ اگه میشه چه رشته ای؟
فکر کنم بشه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ثبت نام کرد.
مدرک تحصیلی دکترای مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از وزارت بهداشت بسیااااار معتبر هست. فکر کنم بهترین رشته ای هست که میتونیم ثبت نام کنیم.
اسم واقعی و دقیق این رشته، “معماری گرایش مدیریت پروژه و ساخت” است.
ولی عوامل خاصی با هدف تضعیف رشته معماری، گرایش مدیریت پروژه و ساخت را از معماری جدا کرده.
دقیقا. اما نظام مهندسی اینو نمیدونه!
امسال برخلاف پنج سال گذشته که دکترای مدیریت پروژه شرکت می کردم دکترای عمران مدیریت ساخت شرکت کردم و جالبه که با یک دهم تلاشی که برای مدیریت پروژه و ساخت کردم رتبه تک رقمی عمران مدیریت ساخت شدم و روزانه قبول شدم! بله با لیسانس معماری، فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت دکترای عمران گرایش مدیریت ساخت قبول شدم. یکی دیگه ار دوستام با لیسانس عمران و فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت هم که اصلا نخونده بود دکترای عمران مدیریت ساخت دانشگاه علوم تحقیقات قبول شد. ظرفیت دکترای مدیریت پروزه و ساخت خیلی پایینه و دانشگاه آزاد رشته مدیریت پروژه و ساخت پذیرش نداره و کلا دو سه تا دانشگاه دولتی با ظرفیت سرجمع زیر ده نفر پذیرش می کنتند که احتمال قبولی تقریبا صفره چه بسا با رتبه تک رقمی و حتی ۱ هم قبول نخواهید شد. اومدم اینجا چون احساس مسئولیت کردم و وظیفه خودم دونستم که این موضوع رو اطلاع رسانی کنم.
من امسال مدیریت پروژه و ساخت شرکت کردم و ۱۲ ماه مطالعه مداوم داشتم و وضعیت علمی داوطلب در بین۱۹۰ نفر حاضر در جلسه آزمون در مجموعه امتحانی رتبه یک کشور شدم و مردود شدم! بله با رتبه یک قبول نشدم. منم سال بعد دکترای عمران مدیریت ساخت ثبت نام می کنم.
ما نسل Z ها خواستار احترام به رشته معماری و بازگشت اعتبار آن با تجمع گرایش ها و تبدیل آن به یک رشته ی قوی مثل مهندسی عمران و مهندسی برق هستیم. نسل های قبل از ما تعلل کردند و کار به جایی رسید که در یک مقطعی گرایش معماری منظر را به مجموعهی جدیدی همراه با طراحی محیط زیست انتقال دادند. گرایش مدیریت پروژه، گرایش انرژی، گرایش فناوری معماری و گرایش مدیریت ساخته ها را به عنوان رشته ی جداگانه از معماری جدا کردند. ما خواستار بازگشت گرایش های معماری به تنها یک مجموعه هستیم و هیچکس حق ندارد گرایش ها را رشته بنامد. چطور رشته عمران گرایش محیط زیست داریم رشته معماری گرایش معماری منظر نداشته باشیم؟ چطور رشته عمران گرایش مدیریت ساخت داریم رشته معماری گرایش مدیریت پروژه نداشته باشیم؟ ما حتی باید رشته معماری گرایش مهندسی بیمارستان و مهندسی معماری گرایش مدیریت ساخته ها داشته باشیم. مگر معماری فقط علم طراحی است؟ معماری همانقدر که علم طراحی آیت علم اجرا هم هست، همانقدر که علم طراحی و اجرا است علم بهرهبرداری و نگهداری هم هست… معماری روی سلامت جسمی و روانی جامعه هم تاثیر می گذارد لطفا احترام و عزت را به این رشته برگزدانید.
بله موافقم؛ متن شما را برای مدیرگروه دانشگاهمون ارسال کردم.
فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت می توانند برایب دکتری رشته های زیر را هم ثبت نام کنند و شانس خود را چند برابر کنند چون ظرفیت مدیریت پروژه و ساخت خیلی کمه و دانشگاه آزاد رشته ی مدیریت پروژه و ساخت را پذیرش نمیکند ولی رشته های زیر ظرفیت حداقل ده برابر رشته ی مدیریت پروژه را داره و دانشگاه آزاد هم پذیرش دارند:
۱- معماری
۲- شهرسازی
۳- عمران گرایش مدیریت ساخت
۴- مجموعه مدیریت
مهندسی صنایع هم میشه
رشته ای که زیرمجموعه معماریه رو جدا کردند و توسعه نمین!!! فقط خواستن عمر ما تلف شه… این رشته ی رها شده رو منسوخ اعلام کنید!
شاید باورتون نشه ولی من مدرکمو آتیش زدم و الان خیلی حس بهتری دارم.
واقعا شوووورِشو درآوردند!!!! رشته ای که زیر ده نفر ظرفیت داره رو به تنهایی در یک مجموعه قرار دادند! خب رشته مدیریت پروژه و ساخت رو هم میآوردید زیر یه مجموعه با ظرفیت بالا مثل عمران، مدیریت، معماری ،صنایع و…
الان سالهاست که رشته مدیریت ساخته ها در مقطع ارشد پذیرش داره و فارغالتحصیلان زیادی از این رشته میخواهند ادامه تحصیل بدهند، من با ارشد مدیریت ساخته ها مجبور شدم دکترای معماری شرکت کنم. رشته مدیریت پروژه و ساخت هم همینه! ظرفیت زیر ده نفر با ظرفیت هیچ عملا تفاوتی نداره. پیشنهاد میکنم شما هم در مجموعه معماری شرکت کنید.
سلام دوستان کد رشته مدیریت دولتی ۲۱۶۳ مگه نبود الان دردفترچه ۲۱۶۲ نوشته شده چرا؟
این تغییرات هرساله وجود داره نگران نباشید. منم مدیریت دولتی شرکت میکنم، ظرفیت رشته مدیریت پروژه و ساخت خیلی کمه.
ثبت نام دکتری شروع شد، با توجه به ظرفیت پایین دکترای مدیریت پروژه و ساخت تصمیم گرفتم معماری شرکت کنم.
منم همین کار رو کردم. دیگه امیدی نیست که مدیریت پروژه و ساخت بیاد زیرمجموعه معماری…
معماری عالیه ❤
ما میتونیم دکترای صنایع هم شرکت کنیم.
تمام رشته های مهندسی رو میتونیم
بهترین رشته برای ادامه تحصیل برای مایی که مدیریت پروژه و ساخت خوندیم رشته معماری هست. چون رشتمون مرتبط با معماری هست اگه دکترای معماری بگیریم میتونیم هیات علمی رشته مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه ها شیم
در سال فقط یکبار آزمون دکتری برگزار میشه. نمیتونیم منتظر بمونیم اگه مدیریت پروژه و ساخت قبول نشدیم بعد آزمون معماری، فناوری معماری بدیم. باید هرطور شده همین امسال کاری کنیم مدیریت پروژه و ساخت بیاد زیرمجموعه معماری تا شانسمونو برای رشته های دیگه امتحان کنیم.
دوستان لطفا ساده از کنار این قضیه نگذرید، ظرفیت مدیریت پروژه که بالا نمیره حداقل شانس چندتا رشته داشته باشیم.
دقیقا
اگه مدیریت پروژه و ساخت نیاد زیرمجموعه معماری منم برای آزمون دکترای سال بعد معماری شرکت میکنم.
منم همینطور
یکی از دوستان من کارشناسی معماری خوند، ارشد مدیریت پروژه و ساخت، و دکتری معماری. همین امسال هم عضو هیات علمی دانشگاه در رشته مدیریت پروژه و ساخت شد.
دوستان مدیریت پروژه و ساخت شما با تحصیل در دکترای معماری از امتیازهای دکترای مدیریت پروژه و ساخت برخوردار خواهید بود.
ممنون ، پس با خیال راحت مجموعه معماری شرکت میکنیم. البته تلاش هم میکنیم که مدیریت پروژه و ساخت در مجموعه معماری برگزار شه ولی اگه نشد قطعا انتخاب ما مجموعه معماری هست.
دقیقا باید تلاشمونو بکنیم.
تبریک میگم به دوستانی که قبول شدند. البته بجز آقا امیر که پارسال بعد از هفت هشت دوره شرکت در آزمون قبول شد ندیدم کسی مدیریت پروژه و ساخت قبول شه.. منظورم دوستان مدیریت پروژه و ساختی هست که معماری شرکت کردند و قبول شدند.
خبر خوش اینه که با ارشد مدیریت پروژه و ساخت و دکترای معماری به راحتی میتونید عضو هیات علمی شد.
آقا امیر بعد از ۱۱ بار شرکت در آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت قبول شد.
نتایج اومد و معماری علوم تحقیقات قبول شدم ولی نمیدونم پنج شش سال براش وقت بذارم یا نه!
اگه سنت زیر سی ساله و یک ماشین و یک خونه داری برو درغیر این صورت پیشنهاد نمیکنم.
دقیقا من هم میخواستم همین پاسخ رو بدم. اگه از نظر مالی مشکلی نداری و البته سنت بیشتر از سی سال نیست برو در غیر این صورت حسای شده اقدام کن.
دوستان دکترای معماری بجز هیات علمی شدن و تدریس در دانشگاه چه خاصیتی داره؟ ممنون میشم از خواصش بگید. چون یه جوری احساس میکنم بی انگیزه شدم…
والا خاصیت دیگه ای نداره.
دکتری و ارشد در تمام رشته های وزارت علوم تفاوتی با هم ندارند و فقط کسانی که میخوان هیات علمی شوند دکتری میگیرند. حتی رشته مدیریت پروژه و ساخت…
نداره دوست عزیز، یه مهندس همیشه مهندسه و یه هنرمند همیشه هنرمند! اگه میخوای دکتر شی باید رشته های پزشکی بخونی، مثل داروسازی، دندانپزشکی، پزشکی و….
یادتون باشه از طریق تحصیل در مقطع دکترای تخصصی دکتر نمیشید. اگهدتا حالا معماری خوندید تا رشته های پزشکی نخونید تا ابد مهندس معمار هستید.
این رشته کلا مگه سالی چند نفر پذیرس داره که مجموعه جداگانه داره؟ برای سالی ۴ نفر یا نهایتا هفت هشت نفر ارزش داره آخه؟ ما خواستار تلفیق رشته مدیریت پروژه و ساخت با معماری هستیم.
بنظرم منطقی تره چند روز برای درخواست و پیگیری تلفیق وقت بذاریم تا اینکه چند سال بخونیم که رتبه تک رقمی بیاریم!
با رتبه تک رقمی هم قبولی در دکتری مدیریت پروژه و ساخت قطعی نیست.
تا زمان ثبت نام آزمون دکتری وقت داریم درخواست به زیرمجموعه معماری رفتن را به نتیجه برسانیم. دوستان وقت زیادی نداریم…
انجام میشه ایشالا
اگر مجموعه معماری و مدیریت پروژه و ساخت رو ادغام نمیکنید حداقل مثل مجموعه روانشناسی مجموعه معماری رو هم به مجموعه معماری ۱ و مجموعه معماری ۲ تقسیم کنید. در مجموعه ای که مدیریت پروژه و ساخت هست فناوری معماری هم قرار بدید.
حرف حساب
دقیقا مثل کارشناسی ارشد( مجموعه معماری، مجموعه هنرهای ساخت و معماری)
نگران نباشید دیر یا زود ، امسال یا سال بعد یا ده سال بعد بالاخره هم ظرفیت معماری بالا میره و هم در زیرمجموعه معماری قرار میگیره چون درواقع مدیریت پروژه و ساخت یک گرایش از معماریه.
منظورم اینه ظرفیت مدیریت پروژه و ساخت بالا میره.
بله درسته، به همین خاطر بهتره آزمون مدیریت پروژه و ساخت در مجموعه معماری برگزار شه
باید تمام تلاشمونو بکنیم که مدیریت پروژه و ساخت بیاد زیرمجموعه معماری. دوستان لطفا شما هم پیگیری کنید و بی تفاوت نباشید.
مدیر گروه ما نامه ای رو به وزارت علوم ارسال کردند ولی گفتند یک دست صدا نداره و گفتند اگر مدیران گروه دانشگاه های دارای دکترای مدیریت پروژه و ساخت هم نامه بزنند احتمال داره مدیریت پروژه هم بیاد زیرگروه معماری.
دانشجویان ارشد دانشگاه تهران، دانشگاه هنر و دانشگاه تربیت مدرس لطفا از مدیر گروه بخواید که به سازمان سنجش و وزارت علوم نامه بزنند و درخواست کنند آزمون دکترای رشته مدیریت پروژه و ساخت با مجموعه معماری برگزار شه
ببینید دوستان از سال ۱۴۰۳ رشته معماری منظر و حتی رشته مهندسی طراحی محیط زیست در کنار فناوری معماری و… در مجموعه معماری برگزار میشه و مطمئنم شما داوطلبان دکترای مدیریت پروژه و ساخت هم درصورتی که رشته مدیریت پروژه و ساخت در مجموعه معماری برگزار شه خوشحال میشوید! پس چرا برای خوشحالیتون تلاش نمیکنید؟ حتما باید لقمه آماده باشه دوستان؟ خب یک گام هم شما بردارید. توجه کنید که فقط تا آبان ماه وقت دارید وگرنه بعد از شروع ثبت نان نمیشه کاری کرد.
در کامنت ها خوندم که تعداد زیادی از شما داوطلبان میخواستید دکترای معماری شرکت کنید که شانس قبلیتون رو افزایش بدید! خب حالا وقتشه!!! هم شانس قبولی در مدیریت پروژه و ساخت داشته باشید هم قبولی در معماری! و حتی در فناوری معماری!!!!!! چی از این بهتر؟؟؟؟؟
من دانشگاه آزادی هستم ولی تمام تلاشمو میکنم که مدیریت پروژه بیاد زیرمجموعه معماری
۵, ۶ تا کامنت آخر این صفحه به نظرم خیلی کامنت های دقیقی نمی یان. اول درباره ی آسون بودن قبولی دکترای معماری، لااقل روزانه و حتی شبانه ی معماری با توجه به متقاضی زیادی که داره خیلی آسون نیست. اونم برای کسی که درس های متفاوتی رو توی ارشد گذرونده. از دانشگاه آزاد خبر ندارم ولی اگر هم راحت باشه باز انتخاب هرکسی نیست. دوم این که صرف آسون بودن یه کار دلیل کافی برای انجام اون کاره؟ دکترای معماری چه منفعتی برای ارشد مدیریت پروژه و ساخت داره؟ من یادمه اون اوایل که ظرفیت ارشد کم بود، کسانی قبول می شدن که نسبت به این رشته شناخت داشتن و بهش علاقه مند بودن نه این که دنبال اسمش راه بیفتن، در مقابل علاقه ی چندانی به طراحی یا مثلا تاریخ و مبانی نظری معماری نداشتن. الان چی ارزش این رو داره که آدم بخواد خودش رو ۵ سال در اعماق مطالبی که دوست نداره، بین کسانی که دغدغه های متفاوتی دارن، گرفتار کنه؟ دکترا گرفتن شانس اپلای و تغییر رشته شانس هیئت علمی شدن رو پایین می یاره. می مونه یه مدرک، برای کارمندانی که می خوان پایه حقوقشون رو بالا ببرن. هدف بقیه چیه؟ آیا دکترای معماری شانس کار پیدا کردن یه کارشناس ارشد مدیریت پروژه توی شرکت های خصوصی یا تنوع گزینه ها توی آزمون استخدامی رو افزایش میده؟ (بی اطلاعم. این رو خودتون می دونین.) سوم درباره ی اینکه آیا این رشته گرایشی از معماری هست یا نه. دفترچه ی سنجش هنوز برای من مبهمه… ادامه نظر»
ممنون از وقتی که گذاشتی ویکتاریون جان.
منکه با خوندن این نظرات کلا قید دکتری رو زدم.
راه موفقیت که فقط از دکتری نمیگذره اونم دکترای رشته های وزارت علوم.
بله در تمام دنیا رشته مدیریت ساخت وجود داره، رشته مدیریت پروژه هم وجود داره. اما رشته مدیریت پروژه و ساخت رو هرچقدر سرچ کردم در هیچجای دنیا وجود نداشت… حتی خود شما در جستجوهایی که انجام دادی و در کامنت قید کردی این رشته رو ننوشتی. مدیریت پروژه یک رویکرده حتی مهندسان کامپیوتر و مهندسان مکانیک مدیر پروژه دارند، حتی ناسا هم مدیر پروژه داره و اصلا رشته نیست، یه رویکرده، یه شغله، یه گرایشه، ولی رشته تحصیلی نیست… مدیریت ساخت هم همینطور حتی در ایرانم مدیریت ساخت زیرمجموعه عمرانه و اصلا ربطی به رشته مدیریت پروژه و ساخت نداره. برای اینه که دوستان میگن رشته مندرآوردی هست. میبینید که در ایران هم یک رشته رها شده محسوب میشه و توسعه پیدا نکرده و سالهاست ظرفیتش تک رقمیه و یکی دو دانشگاه و بعضا یک سال در میون این رشته رو پذیرش میکنند.
دوستان توجه کنید قبولی در دکترای مدیریت پروژه و ساخت خیلی خیلی سخت تر از قبولی در رشته معماری هست. حالا جالبه بدونید در تمام دنیا مدرک دکترای معماری بسیار با ارزش تر از رشته ای بی نام و نشان که در واقع یک گرایش است تا یک رشته، هست.
پس فکر نکنید چون قبولی سخت تره و چون ظرفیتش کمتره بهتره! قطعا دکترای معماری، دکترای صنایع، دکترای عمران، دکترای مدیریت و… در تمام دنیا از دکترای مدیریت پروژه و ساخت جایگاه بهتری داره.
تو برخی دانشگاهها مثل تهران اومدن عناوین حوزه های پژوهشی مقاطع فوق دکتری توی امریکا رو اسم رشته درست کردن براش این یعنی چی این جذابیتهای کاذب با این عناوین لوکس! به عنوان نمونه رشته مدیریت پروژه و ساخت اسم گول زنک قشنگی داره ولی به چه قیمتی این یک حوزه پژوهشه نه رشته تحصیلی !!!
وقتی برای اولین بار به اروپا رفته بودم ازم پرسیدن چه رشته ای تحصیل کردم و من گفتم مدیریت پروژه که دیدم باز هم میپرسن چه رشته ای و منم میگفتم مدیریت پروزه دیگه و بعد گفتند نصف رشته های مهندسی گرایش مدیریت پروژه دارند شما چه رشته ای خوندید!
برای منم همین مورد پیش اومد که خداروشکر دکترای معماری خوندم و مشکل رو برطرف کردم.
حقیقتشو بخواید رشته ای به اسم “مدیریت پروژه” یا “مدیریت پروژه و ساخت” وجود نداره بلکه مدیریت پروژه یک گرایش هست. در مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی معماری و…گرایشی مدیریت پروژه داریم.
۱-مهندسی کامپیوتر گرایش مدیریت پروژه
۲-مهندسی مکانیک گرایش مدیریت پروژه
۳-مهندسی برق گرایش مدیریت پروژه
۴-مهندسی صنایع گرایش مدیریت پروژه
۵-مهندسی معماری گرایش مدیریت پروژه
دقیقا
دوستان با ارشد مدیریت پروژه و ساخت میتونید دکترای مجموعه مدیریت هم شرکت کنید.
مجموعه صنایع هم میشه. قبولیشم راحته.
مدیریت پروژه و ساخت زیر مجموعه معماری هست.
با این ظرفیت کم مدیریت پروژه و ساخت بهتره معماری بخونید.
درود دوستان کارشناسی معماری و کارشناسی ارشد مدیریت پروژه دارم پیشنهاد میکنید برای دکتری چه رشته ای شرکت کنم؟ معماری یا عمران گرایش مدیریت سخت؟
من نخبه نیستم که بتونم با ظرفیت تک رقمی دکتری مدیریت پروژه و ساخت رشته قطع کارشناسی ارشد خودم رو ادامه بدم. سپاس
توصیه میکنم معماری بخونید. واقعا قبولیش آسونه. موفق باشید.
معماری بهتره
رشته مدیریت پروژه و ساخت زیرگروه اصلی رشته معماری هست و وقتی در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری می نویسه معماری (کلیه رشته ها و گرایش ها) یعنی فارغ التحصیلان رشته مدیریت پروژه و ساخت هم می توانند در آزمون دکترای معماری شرکت کنند. من مقطع ارشدم مدیریت پروژه و ساخت بودم و در حال حاضر دانشجوی دکترای معماری هستم.
هرساله افراد زیادی از فارغ التحصیلان رشته مدیریت پروژه و ساخت ، دکترای معماری پذیرش می شوند.
معماری
اگه رشته مدیریت یا عمران یا هر رشته ای بجز معماری و مدیریت پروژه را برای دکتری انتخاب کنی نمیتونی عضو هیأت علمی دانشگاه شی.
چرا ظرفیت این رشته انقدر کمه و دانشگاه آزاد پذیرش نمیکنه؟
چون این رشته متداول نیست. توصیه میکنم برای دکتری، معماری بخونید.
منم آزمون بعدی معماری شرکت میکنم.
دوستان آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت ۱۴۰۲ چطور بود؟ بنظر من که اصلا معلوم نبود از کدوم منبع طرح کرده بودند! خیلی سخت بود.. پشیمونم کاش مجموعه معماری شرکت میکردم.
دقیقا
آدم پشیمون میشه از آزمون دادن
بهتر بود عنوان این رشته معماری گرایش مدیریت پروژه میبود و آزمونش در مجموعه معماری برگزار میشد.
دقیقا. اونوقت میتونستیم با این ظرفیت پایین شانس خودمون رو برای گرایش های دیگه امتحان کنیم.
باید خودمون درخواست بدیم اینکار انجام شه. در تمام دنیا مدیریت پروژه و ساخت گرایشی از معماری آسا نه رشته ای مستقل!
دقیقا مریم جون؛ راستی منم مثل شما موهامو کوتاه و پسرونه نگه میدادم و پیراهن مردونه میپوشم:)
دوستان من بالاخره امسال قبول شدم، ۵ سال مدیریت پروژه و ساخت شرکت کردم و با راهنمایی های دوستان برای امسال معماری شرکت کردم. جالب اینجاست حتی یک صفحه هم نخوندم فقط رفتم سر جلسه و معماری آزاد تهران قبول شدم. توصیه میکنم برای دکتری معماری ثبت نام کنید؛ موفق باشید.
تبریک میگم مهدی جان، انشالله ازین به بعد هم موفق و موید باشی.
امسال واقعا سال طلایی مدیریت پروژه بود بعد ۱۱ دوره کنکور
خداروشکر از زیر سایه این کنکور درومدیم
امیدوارم دوستان نتیجه گرفته باشن و داوطلبای سال آینده هم تصمیم درست بگیرن و جدی براش تلاش کنن
سلام امیر جان تبریک میگم درصدهاتون چند بود؟
سلام امیر جان مبارک باشه لطفا درصدهاتو با رتبت بنویس و اینکه فقط تک رقمی بیارم برای قبولی کافیه یا اینکه رزومه هم مهمه در چه حد باشه؟
سلام
کنکور ۱۴۰۱
تخصصی ۶۹.۵
استعداد ۴۰
زبان ۱۸
رتبه ۱
تراز ۷۷۵۰
روزانه – دانشگاه تهران.
کنکور ۱۴۰۰
تخصصی ۷۵
استعداد ۵۰
زبان ۱۷.۵
تراز ۸۳۰۰
رتبه ۱
مردود مصاحبه تربیت مدرس
امیر جان برای کنکور دکترای مدیریت پروژه فقط کتابهای دکتر گلابچی انتشارات دانشگاه تهران کافیه یا از انتشارات دانشگاه پارس هم سوال میاد؟
تبریک میگم. آفرین به تلاش و پشتکارتون
کلمه پردیس از مدارک دانشگاه ها حذف شد و عملا. فرقی نمیکنه روزانه باشید یا شبانه یا پردیس
نه همه چی مصاحبس.
رتبه تک رقمی برای دانشگاه تهران اجباریه
ولی برای دانشگاه تربیت مدرس همه چی رزومه و مصاحبه حضوریه.
هموز کارنامه نهایی نیومد من ببیمم نتیجه مصاحبه مدرسم چی شد، هر چند راضی بودم
ولی تهران رو اول زدم. همون هم شد
دانشگاه هنر چطوره اوضاع قبولیش؟
دانشگاه تهران یک سال در میان میگیره و سال آتی دیکه پذیرش نداره دانشگاه مدرس هر سال میگیره یکسال سه تا روزانه، دو تا پردیس، سال بعد سه تاروزانه یک پردیس یعنی کنکور آتی (سه تا روزانه یه پردیس) دانشگاه هنر فعلا فقط ۲ نفر روزانه معلوم نیست هر سال بتونن دانشجو بگیرن، یا افزایش ظرفیت بدن یا بتونن شبانه هم بگیرن. گویا از سه نفر هیات علمی هنر، یه نفر هنوز به درجه دانشجو دکتری گرفتن نرسیده (استنباط من) نگرش در مصاحبه هر سه دانشگاه تا حد زیادی به مدرک زبان در سوابق پژوهشی و تسلط به خوندن متن تخصصی و ترجمه و صحبت کردن انگلیسی اهمیت میدن، دانشگاه هنر بیشتر، یعنی انتظار صحبت کردن در مورد رساله دکتری به انگلیسی هم دارن در دانشگاه تهران سابقه تدریس دانشگاهی بسیار مهمه، در دانشگاه هنر اصلا اهمیتی نداره، دانشگاه مدرس هم خیلی اهمیت نمیده هر سه دانشگاه به مقالات علمی بسیار توجه میکنن، که از میان انها، مدرس اهمیت بیشتری میده، بعد هنر، بعد تهران در دانشگاه تهران و مدرس سابقه کلاس و کتاب کنکور داستن بسیار نمره منفی داره. ولی در دانشگاه هنر همه چیز ارزش داره کتاب داشتن در دانشگاه تهران خیلی مهم، بعد دانشگاه هنر، دانشگاه مدرس کمتر از بقیه سابقه کار مرتبط، دانشگاه مدرس بسیار بسیار اهمیت میده، دانشگاه تهران ترجیحش اینه که فارغ بال باشید. دانشگاه هنر هم خیلی به سابقه کار اهمیت نمیده و وقت خالی شما رو می خواد. مصاحبه دانشگاه هنر، تخصصی و با داشتن اطلاعات مدیریت پروژه و دکتری به روز… ادامه نظر»
ممنون همچنین خیلی خوشحال شدم تبریک میگم. شما واقعا حقتون بود. کدوم دانشگاه قبول شدید؟
ممنونم. لطف داری
سلام,به نظرتون معماری شرکت کنم یا مدیریت ساخت!?منم ارشد مدیریت پروژه هستم و دعوت به مصاحبه هم شدم یکبار مدیریت پروژه رو
معماری
سلام ارشد مدیریت ساخت هستم دکتری
مدیریت پروژه میتونم شرکت کنم
بله ولی قبول نمیشی
قبولی در مدیریت ساخت خیلی خیلی راحته ولی قبولی در مدیریت پروژه تقریبا احتمالش هیچه
چندین ساله از ارشد مدیریت پروژه وساخت فارغ التحصیل شدم و به ده ها شرکت معتبر برای استخدام مرتبط با برنامه ریزی و کنترل پروژه ساختمانی مراجعه کردم و تک تک این شرکت ها از جمله شرکت خاتم الانبیا گفتند برای سمت برنامه ریزی و کنترل پروژه صرفا فارغ التحصیلان رشته های مهندسی صنایع و عمران مدیریت ساخت رو استخدام می کنیم !
اگه باورتون نمی شه همین الان یک نگاهی به صفحه استخدامی همشهری یا ایران جاب یا هرجای دیگه ای بندازید. یا دفترچه استخدامی دستگاه های اجرایی ده سال اخیر رو مطالعه کنید! عزیزان این رشته ای که ما تحصیل کردیم در کشورمون هنوز شناخته شده نیست و خدا میدونه کی و چه زمانی قراره شناخته شه! لطفا به افزایش ظرفیت این رشته اصرار نکنید! هروقت شما تونستید با مدرک ارشد مدیریت پروژه و ساخت یک قدم کوچک برای پیشرفت در زندگیتون بردارید که بدون این مدرک نمیشد اون وقت به فکر دکتری باشید.
همین الان نتایج استعداد درخشان دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد. متاسفانه هیچکسی برای مدیریت پروژه و ساخت قبول نشده….
تربیت مدرس معمولا کسی رو از استعداد نمیگیره.
سال ۹۹ هم تهران یکی گرفت ولی مدرس هیچ کس رو قبول نکرد
دوستان از سایت http://impactfactor.ir مقالتون رو سرچ کنید که توی لیست سیاه نباشه.
ممنون دوست عزیز
سپاس
آیا با کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت میشه دکترای مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت شرکت کرد؟ (در رشته های مجازشون نوشتند مدیریت کلیه رشته ها و گرایش ها)
خیر؛ رشته مدیریت پروژه و ساخت زیرمجموعه رسته مدیریت نیست.
از وزارت بهداشت پیگیری کردم این پاسخ رو دادند.
چه اشتباهی کردیم..
ای وای بازم دفترچه دکترای دانشگاه آزاد اومد و مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه آزاد هیچ ظرفیتی نداره! پس دانشگاه آزاد کی میخواد دکترای مدیریت پروژه و ساخت پذیرش کنه؟!
احتمالا هیچوقت
دقیقا
دوستان
گیریم یه واحد از دانشگاه آزاد پذیرش کنه
معنیش این نیست که میتونه ۲۰ نفر دانشجو بگیره
نهایتا ۲ نفر بگیره
و اینطور نیست که بره رتبه ۱۸۰ رو برداره که
مسلما کسی که رتبه نهاییش شده باشه ۱۱-۱۲ و پردیس مدرس قبول نشه . مستقیم میره دانشگاه آزاد.
نمیدونم منظورم رو گرفتین یا نه
اینجا دیکه مثل ارشد نیست که اختلاف رتبه قبولی تربیت مدرس و دانشکاه آزاد ۲۰۰ نفر باشه که!!! نهایتا ۳ نفر اختلاف هست
ما به همینم راضی هستیم.
پس به نظر من
اگه مطمین هستین که با دو نفر ظرفیت بیشتر قبول میشین
بهتره بخواین شهیدبهشتی که از سال ۱۳۸۰ داره ارشد میگیره و خیلی گرید بالاتری داره پذیرش کنه بجای آزاد
که اقلا هم شانس روزانه، شبانه، پردیس داشته باشین هم در صورت قبولی در دوره های شهریه دار، شهریه کمتری بدین
هم اعتبار بالاتری داره مدرکش
و هم اگه بخواد مجوز دکتری بگیره از همه دانشگاه ها اولویت بالاتری داره
کارنامه ها اومد و من رشته ۱ شدم،
البته در رشته معماری رتبه یک شدم.
سالها آزمون مدیریت پروژه دادم و خداروشکر امسال دیگه معماری رو انتخاب کردم و نتیجه انتخابمو گرفتم.
کارنامه یکی از دوستانم که آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت داده رو مشاهده کردم. تعداد داوطلبین حاضر در جلسه آزمون رشته مدیریت پروژه و ساخت امسال ۲۵۷ نفر و آخرین نفر مجاز به انتخاب روزانه رتبه ۱۰۵ بوده! اینکه رتبه آخرین نفر مجاز از سال های پیش بیشتر شده (تقریبا دو برابر شده) به این معنیه که امسال یک دانشگاه دیگه بجز دانشگاه تربیت مدرس یا دانشگاه تهران دانشجوی دکترای مدیریت پروژه و ساخت میگیره (احتمالا دانشگاه هنر یا دانشگاه شهید بهشتی) ولی با تمام این اوضاع ظرفیت این رشته هنوز زیر ۱۰ هست و تک رقمی میمونه. تقریبا شش تا هشت نفر پذیرش خواهند شد. (دوبرابر پارسال)
و نکته آخر اینکه باز هم مثل سال های گذشته دانشگاه آزاد در این رشته پذیرش نخواهد داشت (چون اگه داشت زیر کارنامه داوطلبین مجاز کد انتخاب رشته دانشگاه آزاد قرار میگرفت)
موفق باشید
تبریک میگم.
انشالله موفق باشین. واقعا خیلی شاهکار کردین که سوالات مبانی نظری رو اینقدر خوب جواب دادین. که این رتبه رو کسب کنید
میشه درصدها و ترازتون رو بدونیم؟
امسال انشالله جواب تمام زحماتتون رو بگیرین
ممنون امیر جان در انجمن معماری درصدهایی نوشتم.
شما هم موفق باشید، شما چه امسال هم مدیریت پروژه و ساخت شرکت کردید؟ چه رتبه ای آوردید؟
ممنونم.
مثل قبل.
و امید به خدا
پریا جان.
اگه جوابم واضح نبود منظورم
همون رشته پارسال
همون رتبه پارسال بود
انشالله خدا بخواد و اولین انتخابمون امسال محقق شود
سلام منم ارشد مدیریت پروژم بهنظرتون دکترا معماری ازمون بدم یا مدیریت ساخت؟!
امیدوارم امسال ظرفیت دوره دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت افزایش پیدا کنه.
بنظرمن که هیچ امیدی نیست.
چرا امیدی نیست ؟ باید خود دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مدیریت پروژه و ساخت به فکر خودشان باشند و مطالبه گری کنند.
بنده معماری هستم و چون یکی از دوستان مدیریت پروژه و ساخت در انجمن معماری شکایت کرده بود اومدم اینجا دیدم خیلی ها شاکی هستند. اونجا هم گفتم معنی نداره کشور ۸۵ میلیون نفری فقط سالی ۳ نفر دکترای مدیریت پروژه و ساخت پذیرش کنه. وزارت علوم موظف هست حتی اگه استاد کم هست یا استاد وارد کنه یا دانشجویان رو به خارج از کشور بفرسته.
مطالبه گری کنید قطعا باید ظرفیت افزایش پیدا کنه.
بله دوبرابر شده ولی بازم تک رقمیه
و از دانشگاه آزاد هم خبری نیست
یعنی از ۲۵۷ نفر شرکت کننده ۲۵۰ نفر قبول نخواهند شد!
کسی هست که بعد این همه سال و ظرفیت ۳ نفر در سال هنوز به قبولی دکترای مدیریت پروژه و ساخت دل بسته باشه و امسال شرکت کرده باشه؟ آقا امیر شما امسال هم آزمون مدیریت پروژه و ساخت دادید؟
سلام
ببینین. من وضعیتم فرق داره
با همه
آنهایی که می خوان دکترا بخونن
یا هر رشته ای بخونن
یا هر دانشگاهی بخونن
من نه
من سنم اینقدر زیاده که این نوع قبولی ها به دردم نمیخوره
و بعد ۴۱ سال سن نمیتونم برم یه رشته ای بخونم که ۱۶ سال دارم تو حیطه دیگری کار می کنم.
نیاز به مدرک دکتری ندارم که مثلاً برم دکترای آزاد معماری سمنان قبول شم.
شاید اونی که جوونه ۲۶-۳۰ سالشه بدردش بخوره
بدرد من نمی خوره
من هم تمام علایقم در این رشته ها خلاصه میشه
(مدیریت پروژه و ساخت. مهندسی مدیریت ساخت. انرژی و معماری. فناوری معماری)
دوتای آخر دکترا ندارن ایران.
مدیریت ساخت هم امکان قبولی دانشگاه دولتی تهران اصلا وجود ندارد.
من هم تمایل به آزاد و … ندارم. اونم دلیلم شخصیه
واسه من دیگه بازگشت سرمایه نداره
یعنی تا درسم تموم شه، ۶-۱۰ سال بعد بازنشسته میشم
و هزینه نجومی آزاد و پردیس و … برای من تو درآمد ناشی از مدرک دکترا مستهلک نمیشه.
ولی نه
من دیگه دلخوشی خاصی به این ظرفیت و قبولی و … ندارم.
موفق باشین
بعید میدونم کسی باقی مونده باشه که هنوز امیدی داشته باشه. انجمن معماری رو دیدم که خیلی از دوستان مدیریت پروژه و ساخت که آزمون دکترای معماری شرکت کردن آزمون رو خوب دادند و حتی احتمال اینکه رتبه های تک رقمی دکترای معماری ۱۴۰۱ از دوستان مدیریت پروژه و ساخت باشند خیلی زیاده. بعید میدونم آقا امیر آزمون مدیریت پروژه و ساخت ثبت نام کرده باشه چون ایشون در آزمون ۱۴۰۰ رتبه ۱ رو کسب کردن ولی در مصاحبه رد شدند. ایشون ارشد انرژی معماری هم دارند و شانس قبولیشون در معماری بسیار زیاد هست، کارشناسیشون هم عمران بودن و در عمران مدیریت ساخت هم شانس زیادی دارند.
امیدوارم همه دوستان و بخصوص آقا امیر موفق باشند.
ممنونم محمدجان. انشالله همه جواب زحماتشون رو بگیرن.
چی بگم. هر چی خدا بخواد.
این نحوه کنکور گرفتن
اون نحوه مصاحبه
اون تعداد پذیرش
و…
جالب اینه هر سال که ما رد میشیم و کسانی که باب میل خودشون هستن رو میگیرن
بعد میشنویم از اینور و اونور که هی میگن امسال نصف ورودی هامون فاجعه و درب داغون هستن
ولی باز سال بعد به همون شیوه پذیرش می کنن!
من سر جلسه آزمون رفتم و پشیمونم! وقتی میبینم انجمن های دیگه مثل انجمن معماری و انجمن عمران مدیریت ساخت فقط در مورد دانشگاه ها بحث میکنند و ما هنوز دغدغه ظرفیت داریم احساس پشیمونیم بیشتر میشه.
جالب اینجاست نظام مهندسی رشته مدیریت پروژه و ساخت رو دارای اعتبار نمیدونه و پروانه ای به فارغ التحصیلان این رشته نمیده و هیچ جا تو استخدامی ها رشته مدیریت پروژه و ساخت پذیرش نمیشه و از اون بدتر هیچ مدیر پروژه ای و حتی رئیس کارگاهی رو ندیدم که مدیریت پروژه و ساخت خونده باشه. واقعا موندم چه اصراری داشتم کنکور مدیریت پروژه و ساخت شرکت کنم. منم باید مثل خیلی هی دیگه برای دکتری رشته دیگه ای مثل معماری، عمران، مدیریت ساخت، صنایع ، مدیریت صنعتی و مدیریت راهبردی و… شرکت میکردم.
در هر صورت از سال بعد دیگه این رشته رو شرکت نمیکنم.
دوستانِ این انجمن خیلی به بنده کمک کردند تا به خودم بیام و در آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت رو ثبت نام نکنم.
به لطف اطلاع رسانی های دوستان آزمون دکترای عمران گرایش مدیریت ساخت شرکت کردم و مطمئنم قطعا قبول خواهم شد.
ان شا الله شما هم سال بعد در رشته ای با ظرفیت بیشتر ثبت نام کنید و قبول شوید.
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان این انجمن.
کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت دارم و بعد از ۷ سال آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت دادن و قبول نشدن فردا میخوام آزمون دکترای معماری شرکت کنم.
دوستان دعا کنید قبول شم؛
به دورترین واحد دانشگاه آزاد هم راضی هستم.
منم امروز آزمون معماری دادم وااااقعا عالی بوووود. شما آزمون رو چطور دادید؟
من هم آزمونو خوب دادم، واقعا معماری عالیه. همگی دوستان موفق باشند.
پیشنهاد میکنم آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت رو تحریم کنیم. من اشتباه کردم ثبت نام کردم اما سر جلسه آزمون نمیرم.
حیف خواب صبح جمعه که بخاطر آزمون صوری از دست بدیم!
اجازه بدیم همون ۳ نفری که از قبل انتخاب شدن برن سر جلسه….
موافقم؛
واقعا حیف خواب صبح جمعه…
من اصلا ثبت نام نکردم
اومدم ببینم این انجم در چه حاله
هرچی کامنتها رو میخونم میبینم همه به فکر تغییر رشته و راه جایگزین هستن و امیدی به دکترای این آزمون ندارن. خدارو شکر که شم و گوش داوطلبین جدید باز شد. ما که جوونیمونو گذاشتیم !!!! کاش به جای اینکه به فکر دکتری بودم یه کارشناسی ارشد حسابداری میگرفتم قطعا استخدام میشدم…….
جلوی ضرر را از هر کجا بگیری منفعت است
دوستان عزیز
رشته مدیریت پروژه و ساخت زیرگروه اصلی رشته معماری هست و وقتی در دفترچه ثبت نام آزمون دکتری می نویسه معماری (کلیه رشته ها و گرایش ها) یعنی فارغ التحصیلان رشته مدیریت پروژه و ساخت هم می توانند در آزمون دکترای معماری شرکت کنند. من مقطع ارشدم مدیریت پروژه و ساخت بودم و در حال حاضر دانشجوی دکترای معماری هستم.
هرساله افراد زیادی از فارغ التحصیلان رشته مدیریت پروژه و ساخت ، دکترای معماری پذیرش می شوند.
موفق باشید.
استاد ما هم همینو می گفت. دانشجویان دوره ما دو دسته بودند، دسته اول لیسانس عمران بودن که فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت اومده بودن و دسته دوم لیسانس معماری و فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت. که استادمون می گفت دسته اول برای دکترای رشته عمران مدیریت ساخت رو انتخاب کنن و دسته دوم دکترای معماری بروند.
در کل می شه گفت لیسانس هر رشته ای بودید دکترای همون رشته رو هم برید. خیلی ها هم لیسانسشون صنایع، مدیریت و… هستند که می توانند همین روش رو در پیش بگیرند. امیدوارم که همه دوستان موفق باشند.
کسایی که دکترای مدیریت پروژه و ساخت ۱۴۰۱ قبول میشن از همین الان قول قبول شدنشونو گرفتند و اصلا تو این انجمن نمیان.
این تجربه ۸ سال آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت دادن منه. امسال منم دکترای معماری شرکت کردم و مطمئنم قبول می شم.
یا فاطمه زهرا امسال ما فارغ التحصیلان مدیریت پروژه و ساخت مجاز به ثبت نام در آزمون دکترای معماری باشیم. ۶ ساله که مدیریت پروژه و ساخت شرکت میکنم.خیلی گناه دارم همش مصاحبه رد میشم :(
دوستان برای اپلای اقدام کنید. وقت خودتون رو برای قبولی در دانشگاه های ایران اونم در رشته ای که ظرفیتش سه نفر در سال هست تلف نکنید.
بهتون قول میدم یک سال زحمت بکشید حتما یه جای خوب با فاند تحصیلی عالی پیدا می کنید…
#حق
با خیال راحت معماری رو انتخاب کن. مدیریت پروژه و ساخت هم یکی از رشته های معماری هست و توسط کارگروه معماری وزارت علوم تصویب شده و در دانشکده های معماری و گروه معماری دانشگاه ها برگزار میشه.
منم معماری شرکت کردم.
انممن معماری رو ببینید. اونجا هم در این مورد صحبت شده است.
انجمن معماری*
کار خوبی کردید. ظرفیت دکترای دانشگاه آزاد در رشته معماری خیلی زیاده و قطعا قبول خواهید شد.
من همین الان عمران – مدیریت ساخت ثبت نام کردم.
خیلی فکر کردم که بجای این چهار پنج سال وقتی که میخوام بذارم تا دکتری وزارت علوم بگیرم ، چهار سال پرستاری بخونم یا نه.
در نهایت تصمیم گرفتم هم آزمون سراسری شرکت کنم هم دکترای عمران مدیریت ساخت.
قطعا اگه پرستاری قبول شم هم راحت تره و هم آینده درخشان تری روبرومه. دعا کنید دوستان.
به امید موفقیت همه
کار خوبی کردید. من موندم وقتی این همه رشته خوب وجود داره (معماری، عمران، مدیریت ساخت، شهرسازی، مدیریت صنعتی، صنایع – مدیریت پروژه ، مدیریت راهبردی، مدیریت بازرگانی یا همون بیزینس منیجمنت و…) چرا هنوز بعضی از دوستان به سه نفر ظرفیت رشته مدیریت پروژه و ساخت امید دارن؟
دوستانی که هنوز تغییر ندادن تا فرصت ویرایش هست انتخابتون رو تغییر بدید.
متاسفانه صفحه ثبت نام بسته شد و من نتونستم ویرایش بزنم :(
راهی هست ویرایش بزنم؟؟؟
میخوام مدیریت راهبردی ثبت نام کنم.
بله
در قسمت سیستم پاسخگویی سایت سازمان ینجش درخواست بده یا با سازمان سنجش تماس بگیر راهنماییت می کنند.
ممنون بنده هم ویرایش کردم . همونطور که در پایینتر هم گفتم بنظرم تحصیل در رشته مدیریت پروژه و ساخت هیچ مزایایی نداره… حتی نظام مهندسی هم قبولش نداره…. برای استخدامی ها هم جایی ندیدم مدیریت پروژ و ساخت استخدام کنند.
دوست عزیز بلاخره موفق شدید ثبت نام کنید؟
بله خداروشکر معماری ثبت نام کردم.
صد در صد امسال معماری قبول میشی ❤
اتفاقا چون ارشد مدیریت پروژه و ساخت بودید، اگه موضوع مدیریت ساختی یا مدیریت پروژه ای برای دکتراتون انتخاب کنید بعد از فارغ التحصیلی اگه مایل باشید برای هیات علمی رشته مدیریت پروژه هم پذیرش میشید.
چندتایی از اساتید عضو هیات مدیریت پروژه و ساخت رو میشناسم که کارشناسی معماری و ارشد مدیریت پروژه داشتن و دکتراشونو معماری بودن و زمینه تحقیقاتیشون مدیریت پروژه و ساخت بوده.
بازم تبریک میگم خانم دکتر انتخاب بجایی کردید.
دقیقا؛
این انتخاب ها و تصمیم های ما هستن که زندگیمونو میسازن؛
وقتی میشه به راحتی معمری قبول شد، اینهایی که اصرار دارن برای سه نفر ظرفیت سالها تلاش کنند رو نمیفهمم.
معماری*
در یک جمله بگم که دکترای معماری خییییییییلیییییی باکلاااااسهههه
در همه جای دنیا رشته مدیریت پروژه و ساخت گرایشی از رشته معماری شناخته می شه، ما فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت که کارشناسی معماری بودیم باید در آزمون دکتری مجاز به ثبت نام در رشته معماری باشیم. دوستان چطور میشه به این مورد اعتراض کرد و خواستار اضافه شدن رشته مدیریت پروژه و ساخت به لیست رشته های مجاز جهت ثبت نام در آزمون دکترای معماری شد؟
مکاتبه با وزارت علوم
اگه از طرف یک دانشگاه باشه خیلی موثرتر هست
همانطور که فارغ التحصیلان معماری می توانند در آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت شرکت نمایند، فارغ التحصیلان مدیریت پروژه و ساخت هم باید بتوانند در آزمون دکترای معماری شرکت کنند.
البته برداشت های متفاوتی از دفترچه دکتری میشه کرد!
یه جورایی شاید ما مدیریت پروژه ساختی ها هم بتونیم دکترای معماری شرکت کنیم!
بنا بر دفترچه موقت آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ منتشره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد رشتههای زیر مجاز به شرکت در کنکور دکتری معماری هستند:
معماری (تمامی رشته ها و گرایش ها)
فنّاوری معماری (گرایشهای بیونیک و دیجیتال)
معماری و انرژی
بازسازی پس از سانحه
مطالعات معماری
من این برداشت رو دارم که مدیریت پروژه و ساخت شامل “معماری (تمامی رشته ها و گرایش ها)” میشه!
باید از سازمان سنجش استعلام بگیریم و بخوایم که اسم تک تک رشته ها و گرایش هایی که میتونن دکترای معماری شرکت کنند رو در دفترچه ۱۴۰۱ بنویسند. (معماری تمامی رشته ها و گرایش ها معمنی نداره و کلی تفسر میتونه داشته باشه)
باید استعلام بگیریم.
رشته های وزارت علوم رها شدند! کسی که تصمیم گیری می کنه حتی اسم رشته های مصوب رو نمی دونه. حتی نمی دونند توانایی فارغ التحصیلان رشته های معماری ، مدیریت پروژه و ساخت ، شهرسازی ، معماری منظر و… چه هست.
دقیقا
با روابط عمومی سازمان سنجش تماس گرفتم و موارد زیر رو گفتم :
به دلیل عدم شفافیت دفترچه ثبت نام آزمون دکترای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در اعلام رشته های مجاز به ثبت نام مجموعه معماری، داوطلبان زیادی دچار سردرگمی شده اند. در دفترچه رشته های مجاز به ثبت نام مجموعه امتحانی ۱۳۵۲ (معماری) به این صورت نوشته شده است :
“معماری تمامی رشته ها و گرایش ها”
که این عنوان برای داوطلبان ابهام به وجود آورده است زیرا مشخص نیست همه رشته های معماری چه رشته هایی هستند! آیا منظور تمامی رشته هایی که توسط کارگروه معماری وزارت علوم تصویب شده اند هست یاهمه رشته هایی که در مجموعه معماری دفترچه کارشناسی ارشد و دکتری آمده است.
به طور مثال رشته های زیادی از جمله مدیریت پروژه و ساخت و رشته معماری منظر توسط کارگروه معماری وزارت علوم تصویب شده اند ولی در مجموعه معماری پذیرش نمی شوند. ما داوطلبان خواستار شفافیت و اعلام عنوان دقیق تمامی رشته های مجاز به ثبت نام در مجموعه معماری آزمون دکترای هستیم.
با تشکر
درود بر شما
این لینک صفحه لیست رشته های مصوب سایت وزارت علوم هست که رشته مدیریت پروژه و ساخت رو سرچ کردم. خودتون ببینید ، همونطور که در جدول مشخص هست و در صرفصل تصویب شده نوشته، رشته مدیریت پروژه و ساخت زیرگروه تحصیلی معماری هست:
https://www.msrt.ir/fa/grid/283/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7?GridSearch%5Bsearch%5D=%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA+%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87+%D9%88+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA&GridSearch%5BpageSize%5D=10
ممنون
فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد. برای اطمینان از روابط عمومی سازمان سنجش سوال کنید.
معلومه که مشکلی پیش نمیاد. بنده کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت هستم و در حال حاضر دانشجوی دکترای معماری.
چه رشته هایی مجاز به شرکت در کنکور دکتری مدیریت پروژه و ساخت هستند؟
شش رشته زیر مجاز به شرکت در آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت هستند :
۱- مدیریت پروژه و ساخت
۲- مهندسی معماری (تمامی گرایشها)
۳- فناوری معماری
۴- معماری و انرژی
۵- مدیریت ساختهها
۶- عمران (گرایش مهندسی و مدیریت ساخت)
سپاس
ممنون
حالا چه رشته هایی مجاز به شرکت در کنکور دکتری معماری هستند؟
شش رشته زیر مجاز به شرکت در آزمون دکتری معماری هستند :
۱- معماری تمامی گرایشها (معماری – معماری آموزشی و فرهنگی، مسکن، پایداری، فنّاوری، آموزشی و فرهنگی)
۲- معماری تمامی رشته ها (که مشخص نیست این بند شامل چه رشته هایی می شود)
۳- فنّاوری معماری (گرایشهای بیونیک و دیجیتال)
۴- معماری و انرژی
۵- بازسازی پس از سانحه
۶- مطالعات معماری
داوطلبان عزیز آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت، همانطور که در کامنت های قبلی سمانه خانوم فرمودند ظرفیت کارشناسی ارشد رشته مدیریت پروژه و ساختی خیلی زیاد شده ولی ظرفیت دکتری رشتمون خیلی کمه و یکسال در میان دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس پذیرش داره و حالا حالاها بعیده دانشگاه دیگه ای بجز این دو دانشگاه پذیرش داشته باشه (حتی دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی ها هم هیچوقت دکترای مدیریت پروژه و ساخت پذیرش نداشتند و بعیده به این زودی ها پذیرش کنند)
برای قبولی در همین ظرفیت کم مصاحبه خیلی مهمه ، درمورد رزومه پژوهشی داوطلبین باید بگم که تعداد مقاله های ژورنالی( داخلی و خارجی) معمولا زیاد نیست. اکثرا یه دونه از پایان نامه دارن. بعضی ها هم فقط کنفرانسی دارن.
تعداد کسایی که مدرک زبان میارن کمتر از چیزیه که آدم انتظار داره.
به خاطر همین بخش های غیر رسمی رزومه هم مهم میشن، مثل سابقه ی تدریس، سابقه ی برگزاری کارگاه، همکاری با نشریات یا حتی سابقه ی کار اجرایی مرتبط با موضوع. تفاوت هایی هم دارن. مثلا تهران به سابقه کار هم اعتنا می کنه ولی تربیت مدرس کیفیت و تعداد مقالات و آشنایی با روش تحقیق خیلی براش مهمه.
کلا انتخاب موضوع و پروپوزال خوب خیلی مهمه. و توی این چندسال تدریجا مهم تر شده. اینکه کاری که قراره انجام بدین رو خوب بتونین توضیح بدین و به مفاهیم پایه ی کارهایی که تا الان انجام دادین هم مسلط باشین.
موفق باشید
مرسی بابت راهنمایی سلما جان .
سلما این توضیحات بخش مصاحبه رو من سابقا برای رشته ی معماری نوشته بودم. اگر تجربه ی خودتون مویِد همچین چیزی برای مدیریت پروژه هست که خب اوکی.
در غیر این صورت فکر می کنم داوطلبای مدیریت پروژه به طور میانگین بیشتر از داوطلبای معماری مقاله ی ژورنالی داشته باشن. گروهشون نسبت به مقاله حساس تره.
ویکتاریون جان بعید میدونم داوطلب های دکترای مدیریت پروژه و ساخت بیشتر از داوطلب های دکترای معماری مقاله و کار پژوهشی داشته باشند. حق باشماست در هر صورت با این ظرفیت کم نمیشه این دو رشته رو مقایسه کرد.
سپاسگزارم لطف کردین
سلما جان شما خودت دانشجوی دکتری مدیریت پروژه هستی؟؟؟؟
خیر عزیزم
تجربه سالها آزمون دکتری دادن بود..
بسیار عالی
بنظرم تحصیل در رشته مدیریت پروژه و ساخت هیچ مزایایی نداره… حتی نظام مهندسی هم قبولش نداره…. برای استخدامی ها هم جایی ندیدم مدیریت پروژ و ساخت استخدام کنند.
دوستان بیایید ظرفیت کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت در سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ رو با هم مقایسه کنیم : در سال ۱۳۹۹ دوازده (۱۲) واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد ارشد این رشته رو پذیرش می کردند. لینک دفترچه ارشد آزاد ۹۹: https://mastertest.ir/1398/04/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%af%d9%81%d8%aa%d8%b1%da%86%d9%87-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d8%a7%d8%af-98-99/ همچنین در سال ۱۴۰۰ بیست و چهار (۲۴) دانشگاه سراسری و غیرانتفاعی هم ارشد مدیریت پروژه و ساخت پذیرش می کردند. لینک دفترچه ارشد سراسری ۱۳۹۹: https://mastertest.ir/wp-content/uploads/Daftarcheh-SabteNam-Arshad-MasterTest-99-400.pdf (در سال ۱۳۹۹ سی و شش (۳۶) دانشگاه دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت پذیرش کردند) و اما سال ۱۴۰۰ : در سال ۱۴۰۰ دوازده (۲+۱۲ (دو واحد بین الملل به صورت آزمون جداگانه و در دفترچه استعداد درخشان) ) واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد ارشد این رشته رو پذیرش می کنند. لینک دفترچه ارشد آزاد ۱۴۰۰: https://mastertest.ir/wp-content/uploads/Rahnama-EntekhabReshte-Arshad-Azad-MasterTest-1400.pdf همچنین در سال ۱۴۰۰ بیست و چهار (۲۴) دانشگاه سراسری و غیرانتفاعی هم ارشد مدیریت پروژه و ساخت پذیرش می کنند. لینک دفترچه ارشد سراسری ۱۴۰۰: https://mastertest.ir/wp-content/uploads/Rahnama-EntekhabReshte-Arshad-Sarasari-MasterTest-1400-1401.pdf (در سال ۱۴۰۰ سی و شش (۳۸) دانشگاه دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت پذیرش می کنند) نتیجه گیری: هرساله ظرفیت کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت افزایش پیدا کرده است و ظرفیت فعلی این رشته در مقطع کارشناسی ارشد هزار (۱۰۰۰) نفر در سال است؛ که در سال های آینده احتمالا به چندین هزار نفر در سال خواهد رسید. و این در حالیست که ظرفیت دکترای مدیریت پروژه و ساخت در تمام این سال ها تک رقمی بوده و به طور میانگین سالانه ۴ نفر پذیرش شده است. حال سوال اینجاست که چه… ادامه نظر»
حالا قسمت استخدامی ها و سایت های شرکت های بزرگ رو ببینید! اصلا توی لیستشون رشته ای به اسم مدیریت پروژه و ساخت وجود نداره!!! فراموش شده ترین رشته تاریخ رشته ما هست…
دقیقا
این رشته رها شده
ظرفیت ها هیچ تناسبی با هم ندارند.
برعکس معماری و عمران
نتیجه گیری عالی بود؛
“ظرفیت فعلی این رشته در مقطع کارشناسی ارشد هزار (۱۰۰۰) نفر در سال است؛ که در سال های آینده احتمالا به چندین هزار نفر در سال خواهد رسید. و این در حالیست که ظرفیت دکترای مدیریت پروژه و ساخت در تمام این سال ها تک رقمی بوده و به طور میانگین سالانه ۴ نفر پذیرش شده است”
دقیقا
دوستان هیچ راهی نیست قبل از ثبت نام متوجه شیم ظرفیت چند نفر هست و چه دانشگاهایی دکترای مدیریت پروژه و ساخت پذیرش میکنند؟
میخوام بدونم اگه ظرفیت سال ۱۴۰۱ هم در حد سه چهار نفر هست رشته دیگه ای ثبت نام کنم.
فقط یک راه هست! از مدیرگروه های رشته مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه هایی که طبق قوانین شرایط ایجاد دوره دکتری این رشته رو دارن پیگیری کنید و بپرسید آیا برای سال ۱۴۰۱ دانشجوی دکتری مدیریت پروژه و ساخت پذیرش می کنند یا نه.
دانشگاه تهران (احتمالا سال آینده پذیرش داشته باشه)
دانشگاه تربیت مدرس (امسال پذیرش داشت)
دانشگاه شهید بهشتی (تاکنون پذیرش نداشته)
دانشگاه هنر (تاکنون پذیرش نداشته)
موسسه غیرانتفاعی معماری و هنر پارس (نداشته)
چند دانشگاه آزاد هم حدودا پنج سال میشه دوره کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت رو دارند اما هیأت علمی مورد نیاز و استاد امتیاز آور کافی ندارند (چون این دانشگاه ها تا زمانی که مجاز به پذیرش حداقل پنج نفر نباشد به دلیل غیر اقتصادی بودن هرگز دوره دکترای اون رشته رو برگزار نمی کنند و با توجه به هیأت علمی فعلیشون مطمئنا پذیرش نخواهند داشت)
تمام دفترچه های انتخاب رشته آزمون سراسری کارشناسی ارشد از سال ۱۳۹۳ تمام دفترچه های انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از سال ۱۳۹۳ رو دانلود کردم.
دانشگاه غیرانتفاعی پارس سال ۱۳۹۴ اولین دوره کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت پذیرش کرد و دانشگاه غیرانتفاعی خاتم سال ۱۳۹۵ پذیرش داشت.
بعضی از واحد های دانشگاه آزاد مثل واحد یزد و نجف آباد از همون سال ها (۹۴ و ۹۵) پذیرش کردن و دو سه سال پذیرششون متوقف شد و مجددا یکی دو سال هست پذیرش میکنند.
دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه هنر هم سال هاست که شرایط پذیرش دکترای مدیریت پروژه و ساخت رو دارند و صرفا بخاطر کمبود اساتید پذیرش نمی کنند و بعید هست برای سال ۱۴۰۱ هم پذیرش داشته باشند.
دانشگاه آزاد هم بعید هست پذیرش داشته باشد. ولی باز میشه از سال آینده از مدیرگروه رشته های معماری و مدیریت پروژه و ساخت بعضی واحد ها پیگیری کرد.
با این اوصاف قبل از ثبت نام آزمون دکترای ۱۴۰۱ از مدیرگروه دانشگاه های زیر پیگیری کنید و بپرسید آیا برای سال ۱۴۰۱ دکترای مدیریت پروژ و ساخت پذیرش می شود یا خیر. اگه پاسخ تمام دانشگاه های زیر خیر بود بیخیال ثبت نام در این رشته شوید:
۱- دانشگاه غیرانتفاعی خاتم
۲- دانشگاه غیرانتفاعی معماری و هنر پارس
۳- دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
خود بنده با ظرفیت فعلی به هیچ عنوان در آزمون دکترای این رشته ثبت نام نمی کنم و در رشته عمران-مدیریت ساخت شرکت میکنم.
ممنون اطلاعات مفیدی بود
دوستاااان راهنمایییم کنید. بنظرتون برای دکترای چه رشته ای بخونم؟؟ با ارشد مدیریت پروژه و ساخت چه رشته هایی میتونم ثبت نام کنم؟
رشته های زیادی از جمله موارد زیر:
۲۳۱۵ -مهندسی عمران ـ مهندسی و مدیریت ساخت
۲۳۵۰ -مهندسی صنایع (تمام گرایش ها از جمله گرایش مدیریت پروژه)
۲۳۱۶ -مهندسی عمران ـ مهندسی محیط زیست
۲۴۰۱ -علوم و مهندسی محیط زیست
۲۱۷۷ -محیط زیست
۲۳۵۸ -مهندسی فنّاوری اطلاعات
۲۱۶۷ -مدیریت فنّاوری اطلاعات
۲۳۰۷ -مهندسی عمران ـ سازه
۲۳۱۱ -مهندسی عمران ـ راه و ترابری
۲۳۱۲ -مهندسی عمران ـ مهندسی سواحل، بنادر و سازههای دریایی
۲۳۱۷ -مهندسی نقشه برداری
۲۱۶۲ -مدیریت بازرگانی و راهبردی
۲۱۴۳ -مدیریت آموزشی
۲۱۴۵ -تکنولوژی آموزشی
۲۱۴۶ -آموزش عالی
۲۱۴۲ -برنامه ریزی درسی
۲۱۶۳ -مدیریت دولتی
۲۱۶۴ -مدیریت صنعتی
۲۱۶۵ -مدیریت رسانه و اطلاعات
۲۱۶۹ -کارآفرینی، آینده پژوهی و مدیریت تکنولوژی
۲۱۷۱ -مالی
۲۲۰۵ -زمین شناسی مهندسی
۲۲۲۳ -زیست شناسی ـ فیزیولوژی
۲۲۲۶ -زیست شناسی سلولی و مولکولی
۲۲۲۸ -ژنتیک مولکولی
۲۲۲۹ -میکروبیولوژی
۲۲۴۸ -علوم شناختی
۲۳۰۴ -مهندسی برق
۲۳۵۵ -مهندسی کامپیوتر
ممنون
جای معماری تو این لیست خالیه….
سلام ضمن تشکر احتمال قبولی تو کدوم بیشتره؟ تعداد پذیرش؟
یعنی چه انتظاری دارین. الان چند ساله همینه.
همه جور رتبه تک رقمی و یک داریم اینجا
همه جور رزومه توپ هم هست
قبولی هم نداریم
حالا یکی دو نفر بیشتر پذیرش بشه
وقتی معیار پذیرش یه چیز دیگست
روش پذیرش با دستکاری نمرات تو اکسل انحام میشه
اینقدر نمرات مصاحبه رو تو اکسل دستکاری می کنن تا اونی که می خوان قبول شه
فرضا دو نفر ظرفیت بیشتر شه
فکر می کنین اون دو نفر با تلاش و تصمیم جدی واسه قبول شدن، انتخاب میشن
نه اون دو نفر هم همونان
فکر می کنی اگه بین شما و فردی ضعیفتر از شما که به یک وزیر و نماینده و … فلان وصله و میتونه واسه دانشکده و گروه اعتبار خاصی درخواست و تایید کنه
شما رو قبول می کنن؟!؟!
نه ازین خبرا نیست!!
اگه می خواین دکترا قبول شین و براتون تغییر رشته فرقی نداره. همین الان تصمیم درست بگیرین
سلام امیر جان اگر لطف کنی درصدها تو با رتبت بنویسی ممنون میشم
کامنت های پایین رو مطالعه کنید. قبلا درصدها و رتبشونو نوشتند.
تا جایی که یادمه امسال رتبه ۱ شدن. در شش هفت سال گذشته هم هربار تک رقمی شدند.
اگه از بنده می پرسید به رشته معماری و معماری نظر و شهرسازی هم فکر کنید.
خود من گه گاهی به انجمن مدیریت پروژه سر می زنم و هدفم صرفا خوندن نظرات هست چون میدونم با این ظرفیت ئقت تلف کردنه که برای مدیریت پروژه و ساخت تلاش کرد.
ممنون
دوستان کارنامه نهایی اومد.
کسی اطلاعاتی داره؟
کسایی که قبول نشده باشن واسشون رتبه نمیاد.
دوستان میتونین شیر کنین مندرجات کارنامه رو؟
مثل تراز اولیه، رتبه، نمره موسسه، نمره نهایی
و اگع قبول شدین انشالله ، رتبه نهایی رو.
سلام.
برا من نمره موسسه زده ۲۳ و حد نصاب موسسه ۳۰. واسه این که حدنصاب موسسه رو نیاوردم اصلا رتبه مو نزدن.
من قبلا در قسمت نظرات همین پیج، رزومه پژوهشی ام رو آوردم و هرطور که حساب بشه امتیاز مصاحبه ام ۲۳ نمیشه.
چند تا پست بالاتر هست نظرم
خوب نمره مصاحبه شما با توجه به سوابق که فرمودین اکیه به نظر من.
کل سوابق پژوهشی ۲۰ نمره داره. که میزان بالایی رو هم بهتون دادن
۳۰ نمره ارزیابی دانشگاهه
هر کس رو که نخوان میتونن بهش از ۳۰ نمره صفر بدن.
سی نمره برای اینه که هرکس قراره قبول شع. هر کس قرار نیست، هم مردود شه
میتونین منظورم رو متوجه شین دیگه
هرکس که قبول شده اون ۳۰ نمره رو بهش خیلی بالا دادن
میشه بپرسم رتبه و تراز اولیه شما چند بود؟
الان دارم به یه نتایجی میرسم
تمام اونهایی که رزومه توپ داشتن. سر نمره ارزیابی دانشگاه افتادن.
ممنون میشم بقیه اطلاعات رو هم بگین.
سلام. من رتبه ام تک رقمی شد با تراز ۵۱۰۰.
درمورد امتیاز پژوهش فکر میکنم از صد امتیاز ۴۰ امتیاز پژوهش ، ۳۰ آموزش و ۳۰ امتیاز برای اساتید هست. برا همین میگم بهم کم امتیاز داده شده. درست میگم؟
آقای امیرم میتونید عنوان بفرمایین نمره موسسه (مصاحبه) شما چند شده؟
مگر دیگه چه کسانی رزومه توپ داشتن و سر ارزیابی افتادن؟
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که من پردیس را انتخاب نکردم. با این نمره اگه اونم انتخاب میکردم قطعی قبول نمی شدم یا شانس برام بود؟
نمره مصاحبه بسته به تراز کنکوره
مثلا امسال که تراز کنکور ۱۰۰۰۰ بوده
نمره مصاحبه ۵۰
پارسال که تراز کنکور ۸۰۰۰ بود. نمره مصاحبه از ۴۰
۵۰ نمره میشه (۲۰ نمره سوابق پژوهشی، ۳۰ نمره ارزیابی دانشگاه)
۴۰ نمره میشه (۱۰ نمره سوابق پژوهشی، ۳۰ نمره ارزیابی دانشگاه)
هرچند باید بشه (۱۶ نمره پژوهشی، ۲۴ نمره ارزیابی دانشگاه) ولی تربیت مدرس برای اینکه دستش باز بمونه از اون کم میکنه به این اضافه می کنه.
در کل نمره مصاحبه ضربدر ۲۰۰ میشه
به اصافه تراز کنکور میشه
نتیجش تقسیم بر دو، میشه نمره کل نهایی که تو آخرین ستون کارنامه شما درج شده
یه سوال دارم
من یکی از دوستان رتبه ۹ شد
با تراز۵۳۲۳
اینجوری که شما هم تک رقمی هستین و هم ترازتون از اون کمتر شده یه مشکلی هست. مطمینین ۵۱۰۰ شده؟ چون اگه با حذف رتبه ۹, فرض رو بر رتبه ۸ بزارم، باید ترازتون بالای ۵۳۵۰ بشه.
من هم نمره مصاحبم ۲۱ شده.
در کل سیستم مصاحبه اینطوریه که من عرضکردم
نه اونطور که شما از ۱۰۰ حساب کردین.
در مورد اینکه پردیس میزدین آیا باز شانس داشتین.
با فرض نمره مصاحبه ۲۳ و تراز ۵۱۰۰ شما.
نمره کل نهایی شما میشه ۴۸۵۰
نمره نهایی من شده ۶۲۰۰
من پردیس قبول نشدم
که اون هم به دلیل حد نصاب موسسه بوده
پس شما اصلا شانسی نداشتین.
در کل اینجور که مشخصه.
نمره کل نهایی من از قبولی های روزانه هم بالاتره
فقط بخاطر حد نصاب مردود شدم
رزومه خوبی دارین. رتبه یک آزمون هم بودین. قبول نشدن شما جای سوال دارد.
شاید علت دیگری دارد مثلا علایق پژوهشی شما با اساتید مرتبط نباشد. یا سن تان زیاد باشد. و نظیر این دست مسایل. وگرنه با این سوابق و داشتن رتبه یک، رشته های دیگر به راحتی قبول می شوید.
من تراز رو مثل رتبه که دقیق ذکر نکردم، اون هم کمی تقریبی گفتم فکر کردم شاید در سایت عمومی مطرح شه مشکلی پیش بیاد ولی درست میفرمایید.
سوالی که پیش میاد، درخصوص بارم بندی مصاحبه، قسمت سوابق آموزشی را چرا ذکر نکردین (معدل، کیفیت دانشگاه و …)؟
یه بخشی از امتیازات به این آموزش مرتبط نیست؟
ببینین. تمام قسمت پژوهشی که در سامانه آپلود کردین همه چی شامل
دانشگاه لیسانس، معدل لیسانس، دانشگاه ازشد، معدل ارشد، مقالات، کتب، اختراع، طرح،مدرک و نمره زبان. تمام و کمال میشه ۲۰ نمره از ۵۰ نمره که میگن سوابق پژوهشی
۳۰ نمره ارزیابی دانشگاه، میشه همون که شما رو تو ۵ دقه ارزیابی کردن، با پرسیدن سوال زبان، روش تحقیق، سابقه شغلی مدیریتی و…
اون ۳۰ نمره همه چیزه، تمام
من نمیدونم چرا اینکار رو میکنن باهام. هیچ عدم همسویی هم مشخص نیست، چون اصلا ازین مسایل صحبت و اطلاعی نیست.
سن و سال فرمودین، افرادی که ۲ سال کوچکتر از من بودن که راحت دارن می خونن همونجا.
درکل این آخرین تلاش من برای تربیت مدرس بود.
من ۳ سال چیزهایی رو تجربه کردم اینجا که خدا سر هیچ بنده اش نیاره.
موفق باشین.
امسال همه جوره حق من نابود شد
حتی از باکس شکایت های سازمان سنجش من. یه تعداد از شکایات که پاسخ هم داده بودن ولی الان نقض شده رو از وسط پیامام حذف کردن!!! دیگه بهشون دسترسی ندارم.
خلاف هایی که صورت میگیره و گفتن بررسی کردیم و دیگه اتفاق نمیفته.
الان پیامام از باکس سازمان سنجشم پاک شده!!!!
خیلی مسایل پشت این پذیرش مدیریت پروژه هست.
خیلی ها که قبول شدن همه با تراز ۲۰۰۰-۳۰۰۰ با پارتی
معاون رییس جمهور و وزیر و … نشستن سر کلاس.
هر کس رفت یه رشته دیگه موفق شد.
موفق باشین.
باعث تاسف هست واقعا. امیدوارم چه این رشته چه هر رشته دیگری سال بعد امتحان می دین قبول بشین.
میگم در جلسه مصاحبه شما فرصت ارایه خودتون را داشتین؟
جلسه من کاملا پرسش ها بسته بود و منی که از قبل متن به فارسی و انگلیسی آماده کرده بودم اصلا فرصت این موارد برام پیش نیومد.
سوالاتی که از من پرسیدن: ۱. چند خط از متنی انگلیسی را آپلود کردن و خواستن ترجمه کنم ۲. سوالی درخصوص پژوهش های قبلی و کتابم پرسیدن ۳. درمورد پروژه ای که درش کار میکنم پرسیدن.
همین و خداحافظی و آرزوی موفقیت داشتن.
یعنی قشنگ تا یکساعت بعد مصاحبه داشتم در و دیوار و نگاه می کردم انقدر شکه شده بودم؛ چون نشد اون چیزی که می خواستم ارایه بدم.
واسه منم همین بود. واسه همه همینه. اونهایی که صبح بودن بعضا زمان بیشتری صرفشون میشه. عصرها کمتر
ولی درکل همینه
هر سال همینه
مصاحبه کاملا بستس. نمیزارن شما مانور بدی
سوالاتشون طوریه، اگه نخواستن توی فیلمی که ازمون ضبط میشه. موقع شکایت و اعتراض دستشون بازه نشون بدن، فلانی مسلط نبود و یا بدرد ما نمیخوره.
کلا تو مصاحبه های مدیریت پروژه. حتی دانشگاه تهران
فقط میشه جواب سوالات رو داد
نه اینکه چیزی از خودت بگی.
من حتی پارسال تهران گفتم تمام وقتم آزاده واسه دانشگاه و مشکل مالی ندارم
یهو از توش واسم ایراد در آوردن، چجوری کار ساختمونی میکنی با پروانه ساختمانی ولی حضور نداری و ..
اگه نخوان، اقلا گیر سه پیچ نمیدن
همین الان نتایج آزمون دکتری اومد و متاسفانه با رتبه تک رقمی و رزومه قوی (معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد بالای ۱۹ ، پایان نامه ۲۰ ، چهار مقاله isi ، تالیف و ترجمه کتاب و نمره زبان) قبول نشدم. یکی دیگه از دوستان اگه اشتباه نکنم آقا امیر هم شرایط بنده رو داشت و چندسال با رتبه تک رقمی قبول نمی شد، امیدوارم ایشون امسال قبول شده باشه؛ آقا امیر اگه پیام منو میبینی لطفا بگو نتیجه چی شد.
اون همه وقتی برای قبولی در آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت گذاشتم می افتم اگه برای آزمون سراسری میخوندم قطعا پزشکی قبول می شدم. از ما که گذشت امیدوارم ظرفیت در سال های بعد افزایش پیدا کنه و هیچکسی شرایط منو تجربه نکنه.
سال ۹۴ ارشد فارغ التحصیل شدم و از همان سال آزمون دکترای مدیریت پروژه شرکت می کردم؛ تا سه سال رد شدم و بعد از اینکه اشتیاق خود را نسبت به این رشته از دست دادم به سمت مدیریت بازرگانی رفتم و سال گذشته به مصاحبه دعوت و در نهایت رد شدم ولی خوشبختانه امسال دکترای مدیریت بازرگانی قبول شدم-الان هر سه مقطع با هم متفاوت هست (کارشناسی معماری، کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و دکترای مدیریت بازرگانی) ولی علاقمندی و زمینه پژوهشی ام بسمت این رشته که قبول شدم بوده و هست – میخواهم بگویم پشتکار داشته باش از میدان خارج نشو حتما نتیجه خواهی گرفت و اگه از این مسیر نشد از یک مسیر دیگه برو مثل عمران مدیریت ساخت، مدیریت بازرگانی، سایر رشته های مدیریت و… راستش برایم شرایط سختی بود با وجود اینکه سوابق تحصیلی ام متفاوت بود ولی با یک پنجم تلاشی که برای رشته مدیریت پروژه و ساخت کردم در رشته مدیریت بازرگانی روزانه قبول شدم.
تبریک میگم
کار درست رو کردی
من هم از همون اول باید میرفتم مدیریت ساخت.
دلمون رو خوش کردیم
که ارشد این رو گرفتیم
بماند که من لیسانسم هم عمران بود.
ولی نتونستم این ریسک و شجاعت تغییر رو به خرج بدم متاسفانه.
این هم شد نتیجش.
ممنون امیر جان
موفق باشید
بهترین کار رو کردید. من هم امسال معماری شرکت می کنم.
پریا جان
متاسف شدم
من امسال رتبه۱ شدم
با پنج تا مقاله کنفرانسی و ترویجی (انفرادی)
یه کتاب دوجلدی انفرادی مرجع رسمی درسی دانشگاهی ۹۰۰ صفحه
مدرک آیلس با نمره حد نصاب
سابقه تدریس یک سال دانشگاهی هم لیسانس هم دستیار ارشد.
سوابق مهندسی عالی ( پروانه پایه ۱ نظام مهندسی عمران در محاسبات، نظارت و اجرا)
پروانه کارشناسی رسمی قوه قضاییه در راه و ساختمان
پونزده سال سابقه کار، و…
ارشد دوم معماری و انرژی از دانشگاه شهید بهشتی با معدل بالای ۱۷/۵. (بهشتی پوست می کنن تو همه گرایش های ساخت و معماری)
و…
با تراز ۸۳۰۰
قبول نشدم
حتی پردیس
حق با اونهاییه که رفتن رشته دیگه
این رشته انحصاریه
سال بعد هم تاثیر ۵۰-۵۰ کنکور مصاحبه میشه
۶۰ مصاحبه- ۴۰ کنکور
رسما دیگه رتبه۱ بیاری با تراز ۹۹۰۰ و رتبه بعد ترازش از۶۰۰۰ شروع بشه
باز شانسی نداری از این مصاحبه جون سالم به در ببری.
برات آرزوی موفقیت دارم
برای همه.
ممنون بابت همدردیتون، منم متاسف شدم شما واقعا خیلی زحمت کشیدید و شما هم حقتون قبولی بود
شما که پروانه پایه ۱ نظام مهندسی عمران در محاسبات، نظارت و اجرا و پروانه کارشناسی رسمی قوه قضاییه در راه و ساختمان دارید به راحتی دکترای عمران – مدیریت ساخت قبول خواهید شد.
موفق باشید
درآمد کارشناس رسمی چقدره ؟ چون من امسال ازمون دارم
هرچیزی درآمدش به میزان کاری هست که به شما بخوره که اون هم مستقیما به پارتی، سلامت سیستم شهرتون، تعداد کارشناسان موجود در شهرتون، و تعداد پروژه های مورد بررسی داره.
انشالله آزمون شما خوب باشه.
هنوز دو سال مونده تا به پروانه ختم شه.
به عنوان آب باریکه درنظر بگیرش
بارها دوستان تاکید کرده اند که بجای سالها تلاش برای مطالعه و ساختن رزومه کافیه پیگیری کنیم تا ظرفیت رشتمون افزایش پیدا کنه. اگه به تازگی تصمیم گرفتید برای آزمون دکترای رشته مدیریت پروژه و ساخت وقت بگذارید و مطالعه و کار پژوهشی کنید آگاه باشید که داری بی راهه می روید! چون با یک دهم تلاشی که برای قبولی در این رشته لازمه می توانید ظرفیت این رشته رو افزایش بدید. خود دانید!
موافقم. پیشنهاد می کنم هرکدوم از دوستان در حد ارسال یک ایمیل هم که شده به مدیران گروه معماری – مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه هایی که بیش از پنج سال از پذیرش کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت اونها میگذره (دانشگاه شهید بهشتی- پردیس کیش دانشگاه تهران- دانشگاه آزاد تهران جنوب و پردیس کیش دانشگاه آزاد وابسته به واحد تهران جنوب-دانشگاه خاتم و دانشگاه معماری و هنر پارس و….) تلاش خودمونو برای درخواست افزایش ظرفیت این رشته کنیم.
در مرحله بعد میتونیم از وزارت علوم هم پیگیری کنیم. (بارها وزارت علوم تاکید بر لزوم افزایش ظرفیت رشته های بینن رشته ای کردند که رشته ما رو هم شامل میشود).
درود بر شما پیشنهادی عالی دادید ☝✌✊✍
بنده هم حتما برای افزایش ظرفیت وقت میذارم و به طور مرتب پیگیری میکنم. امیدوارم تمام داوطلبین این تلاش رو انجام بدن. درضمن دوستانی که تلاش میکنن فردای مصاحبه اساتید یاد پیگیری های این افراد می افتن و قطعا این تلاش ها بجز اینکه باعث افزایش ظرفیت خواهد شد از چشم اساتید پنهون نمیمونه و تاثیر مثبت هم خواهد داشت.
دقیقا
متاسفانه بعضی از داوطلبین برای هیات علمی دندون تیز کردند و موافق افزایش ظرفیت این رشته نیستند.
یکی از اون افراد من بودم که الان خیلی پشیمونم. کاش یک دهم وقتی که برای خوندن گذاشتم رو برای پیگیری صرف می کردم. این رشته فراموش شده و خود ما داوطلبین هم هوای همدیگه رو نداریم……….
همه ما اشتباه می کنیم. مهم اینه که از اشتباهاتمون درس بگیریم.
مطمئنم خیلی از کسایی که پیام شما رو خوندن اگه یک مقدار از وقت و برنامه ریزیشون رو برای افزایش ظرفیت نگذارند به سرنوشت شما دچار می شوند.
موفق باشید
دوستان مصاحبه من زود تموم شد در حد ۴ دقیقه چه معنی داره؟
اصولا هرچی سوالات بیشتری بپرسند و زمان بیشتری مصاحبه کنند به این معناست که رزومه شما رو پسندیدند اما بنده کسی رو می شناسم که در همین رشته مدیریت پروژه و ساخت فقط و فقط ۲ دقیقه مصاحبه داد و دکترای مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تربیت قبول شد.
به هیچ عنوان امیدتونو از دست ندید.
حتما و حتما با استادی که مد نظرتونه قبل از مصاحبه ارتباط بگیرید. اگه جوابم ندادن مهم نیست چندان، بنظرم میخونن مطالبتون رو. شما بصورت رسمی و در قالب یک فایل مثلا pdf شرح بدید براش زمینه های کاری و رزومه تون رو. بقولی ابراز علاقه کنید به زمینه کاری اون استاد. مصاحبه سر راست تر میشه.
وضع مالی رو هم توضیح بدید ببینن چه قدر احتمال داره برای پروژه از جیب خودت خرج کنید و چه قدر ممکنه برای تامین مخارجت نیاز به کار همزمان با تحصیل داشته باشید.
البته زیاد بهشون ربطی نداره واقعا. اما خرج کردن برای پروژه خیلی تابع وضع مالی هست.
سلام دوستان
جواب ها سه ماه دیگه میاد. اگر موافقین کارهای پژوهشی خودتونو بنویسین اینجا کمی از استرس ها کم بشه.
اول از خودم. من یک مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی داشتم و دو آی اس آی که یکیشون ایمپکت فکتور بالایی داره. یک علمی ترویجی هم داشتم.
کنفرانسی ۶ تا داشتم.
کتاب داشتم تالیفی در نشر جهاد دانشگاهی
رتبه اول ارشد هم بودم با معدل ۱۸.۶۴. البته ارشد دانشگاه دولتی نبودم.
شما خیلی رزومه خوبی دارین. تبریک میگم
به سختی میشه چنین رزومه ای در این رشته جمع کرد.
مقالات علمی پژوهشی و ISI و علمی ترویجی و کتاب رو نویسنده اول هم بودین؟
کتاب نویسنده دوم
ترویجی نویسنده اول
آی اس آی یکیش اول یکیش سوم
پژوهشی دوم
سه مقاله کنفرانسی بین الملل داخلی + یک مقاله isi معتبر مستخرج از پایان نامه + پایان نامه با نمره کامل
دوستان لطفا درجه کیفی آی اس آی تون را هم بفرمایین. یعنی مقاله Q1 یا Q2 یا Q3 یا Q4 هست؟
برین به سایت زیر:
https://www.scimagojr.com/
اسم ژورنال رو سرچ کنین و بعد در پایین صفحه در سمت چپ ببینید Q چنده؟
برای من یه آی اس آی Q2 هست
یکی هم Q4
آفرین. خیلی خوب کار کردین.
راهنمایی های شما واسه ما داوطلبای آینده خیلی مفیده.
میشه رتبه و ترازتون هم بگین
داستان این تراز رو من خوب متوجه نشدم.
بچهه ها کسی هست که مصاحبه شده باشه؟
من هستم ، شما هم مصاحبه دادید؟
سلام. کسی از رتبه ها و ترازشون اطلاعاتی داره؟ امسال مثل پارسال تراز از ۸۰۰۰ نیست و از ۱۰۰۰۰ هست
پس نمره مصاحبه هم از ۵۰ نمره میشه
۲۰ نمره سوابق
۳۰ نمره ارزیابی دانشگاه
مجموعش هرچی شد ضربدر ۲۰۰
بعلاوه تراز کنکور
نتیجه تقسیم بر ۲ میشه تراز نهایی
. میدونین تراز واقعی رتبه های ۱-۵ چنده؟
نفر اول که ۱۰۰۰۰ هست درست، نفر دوم تا پنجم هم مشخص نیست مگر اینکه این دوستان ترازشو اعلام کنند. بنظر شما بنده لا سوابق زیر چند امتیاز از ۲۰ نمره سوابق رو میگیرم؟
– کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب با معدل ۱۷.۹
– کارشناسی معماری دانشگاه کرمان (دولتی) با معدل ۱۴.۷۱
– پایان نامه با نمره کامل
– سه مقاله کنفرانسی بین الملل داخلی + یک مقاله isi معتبر مستخرج از پایان نامه
برای مقاله آی اس آی نمره خیلی خوبی میدن
واسه سه تا کنفرانسی هم
نمره کامل پایان نامه خوبه ولی براشون دانشگاه خیلی مهمتره. یعنی نمره نوزده مدرس و بهشتی و تهران خیلی بهتر از کامل دانشگاه های غیر دولتی هست.
مدرک زبان خیلی مهمه
ولی تعیین کننده، سی نمره ارزیابی هست.
و پاسخگویی درست و قابل قبول به سوالات.
اون واقعا کن فیکون میکنه.
در مورد تراز
یه اشتباهی تو ذهن دوستان شکل گرفته
تراز نفر اول دیگه کل نمره تراز نیست
یعنی پارسال که از ۸۰۰۰ بود، نفر اول حدود ۷۷۰۰
و امسال نفر اول حدود ۸۵۰۰ هست
چون تراز رو بر اساس نمره هر درس بر میانگین درصد اون درس با احتساب ضریب و … بدست میاد.
در کل امید بخدا.
رتبه و ترازتون حدود چنده؟
مدرک زبان و کتاب و سابقه تدریس دانشگاهی داشتین؟
اصلا فارغ التحصیل تازه نفس هستین یا یه مدت شاغل بودین؟
همه اینها موثره؟
معدل کارشناسی رو عرض کردم ۱۴.۷۱
ببینید به نظر بنده در دوره کارشناسی به علت بالا بودن حجم دروس و پرداختن به مسائل تئوری و همچنین انتخاب نشدن گرایش و تخصص و انجام نشدن کارهای پژوهشی از اهمیت خیلی زیادی برخوردار نیست و خیلی ها معدل کارشناسیشون تقریبا همین حدود شما هست، مخصوصا اینکه دولتی هم بودید. هرچند این اواخر خیلی از دانشگاه ها مخصوصا غیرانتفاعی ها میانگین معدل کارشناسی هم بالا برده اند اما در کل نوع دانشگاه و سال فارغ التحصیلی تاثیر زیادی داره.
درضمن شما کارشناسی ارشد یک رشته میان رشته ای دارید و در آزمون دکترای یک رشته میان رشته ای شرکت کرده اید پس کارهای پژوهشی و عملکرد شما در دوره کارشناسی ارشد بسیار مهم تر هست و چون در مقطع ارشد معدل بالای ۱۷ دارید در کل از نظر معدل هیچگونه مشکلی نخواهید داشت.
نحوه برگزاری مصاحبه دانشگاه تربیت مدرس : زمان ۱۵ دقیقه
جو بسیار مناسب و برخوردی خوب
سوالات مناسب
عدم خوندن پروپوزال شما و تعیین کردن قبلی نوع پژوهش ها برای اساتید در دوره دکتری که باعث میشه تو تایم کوتاه شما شاید نتونین کارتون رو درست معرفی کنین
زبان براشون مهمه و می پرسن
سال هایی که دانشگاه تهران پذیرش داره؛ نحوه برگزاری مصاحبه تهران: زمان ۵ دقیقه
۱ دقیقه معرفی مقاطع تحصیلی
۲ دقیقه تز دکتری
۲ دقیقه سوال در خصوص عنوان تز و توانایی زبان
دوستی می گفت در جلسه دفاع فقط بدون استرس باشید ؛ تمرکز روی سوال و جواب کوتاه و جامع به سوال بدون حاشیه راز موفقیت است.
چاپ کتاب و مقاله و مدارک زبان زیاد مهم نیستند. متون تخصصی را بیشتر مطالعه داشته باشین حتما یک متن حداقل ۵ خطی برای ترجمه به شما خواهند داد.لازم نیست کلمه کلمه معنی کنید درک مفهوم متن کافیست.
برای دانشگاه مهمه که به بعد از فارغالتحصیلی چند تا مقاله به نام دانشگاه و اساتید چاپ می شود.دانشگاه به گذشته کاری ندارد و موضوع آینده مهمه پس دوستانی که مقاله و کتاب ندارند ترس به دلشون راه ندهند.به داشته های خود متکی باشید.
نتایج مصاحبه چه زمانی اعلام میشه؟
احتمالا نیمه دوم شهریور
آدرس وبسایت دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب:
http://aau.azad.ac.ir/fa
ظرفیت دکترای رشته مدیریت پروژه و ساخت باید افزایش پیدا کنه؛ همونطور که فقط پزشک ها صلاحیت دارن بیمارها رو درمان کنند؛ فقط مدیران پروژه و ساخت باید صلاحیت مدیریت پروژه های ساخت و ساز رو داشته باشند.
متاسفانه در حال حاضر بساز بفروش هایی که اکثرا تحصیلات غیر مرتبط مثل پزشکی دارند (صرفا چون درآمد خوبی دارند، در این حوزه سرمایه گذاری می کنند) و خیلی ها که اصلا سوادی ندارند کار مدیران پروژه رو انجام می دهند. و نظام مهندسی هم هیچ دخالتی نمی کنه.
تراز های رتبه های دارای شانس خوب آزمون دکترای سال نود و نه در رشته مدیریت پروژه و ساخت جهت مقایسه داوطلبان آزمون هزار و چهارصد به بعد :
رتبه۱= ۸۰۰۰
رتبه۲= ۷۴۴۸
رتبه۳= ۶۷۹۱
رتبه۴= ۶۲۳۷
رتبه۵= ۵۷۶۴
رتبه۶= ۵۲۹۸
رتبه۷= ۴۹۹۹
رتبه۸= ۴۸۶۴
رتبه۹= ۴۷۰۲
رتبه۱۰= ۴۶۵۵
رتبه۱۱= ۴۵۴۳
رتبه۱۲= ۴۴۳۶
رتبه۱۳= ۴۳۲۰
نکته یک بسیار مهم : تراز رتبه یک دوبرابر رتبه پانزده هست.
نکته دو بسیار مهم : داوطلبین حاضر در جلسه آزمون این رشته در سال های اخیر حدودا دویست و پنجاه نفر هستن و پیشبینی میشه برای چند سال آینده هم در این حدود (دویست الی سیصد) باقی بمونه.
نکته سه بسیار مهم : ظرفیت این رشته به طور میانگین چهار نفر در سال هست.
تعداد سوالات تخصصی ۹۰ سوال ( باید حداقل چهل و پنج سوال رو صحیح بزنید که رتبه قابل قبول بیارید،پیشنهاد میکنم سوال هاس سال قبل رو از سایت سازمان سنجش دانلود کنید و یک نگاه کنید ببینید در خودتون میبینید با چندین ماه خوندن چهل و پنج تا از سوال ها رو بدون اینکه حتی یک غلط بزنید یا شک داشته باشید درست جواب بدید)
رتبه های پنجاه الی صد که اصلا به مصاحبه دعوت نشدن حدودا سی سوال درست جواب دادن. پس خیلی مهمه که حداقل چهل و پنج تست بدون غلط بتونید جواب بدید.
احتمالش هست ما سال ۹۷ ظرفیت ۳ داشتیم و ۳۲ نفر دعوت شدند برای امتحان کتبی و بعد ۱۶ نفر انتخاب شدند برای مصاحبه حضوری و در نهایت دو تا روزانه و یکی شبانه قبول شدیم.
بله احتمالش هست رتبه پنجاه هم به مصاحبه دعوت بشنن چون حدنصاب رو دانشگاه مشخص میکنه اما خب واقعا هیچ شانسی ندارن.
امسال مثل پارسال تراز از ۸۰۰۰ نیست و از ۱۰۰۰۰ هست.
دوستان باور بفرمایید با نصف تلاش و زمانی که برای خوندن دروس آزمون دکترای مدیریت پروژه و ساخت میذاریم می تونیم مسئولین دانشگاه ها رو راضی کنیم که ظرفیت رشتمونو افزایش بدن. بجای اینکه بشینید ماه ها کتاب های مختلف بخونید و چند سال آزمون بدید که جز سه نفر قبولی سالانه این رشته باشید کافیه به مدیرگروهتون پیام بدید ، زنگ بزنید و حضوری به دیدنش برید. کافیه که با رئیس دانشگاهتون درد و دل کنید، کافیه که به وزارت علوم نامه بزنید. کافیه که به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و از این دست کارها. مطمئن باشید با افزایش ظرفیت شانس قبولیتون خیلی بیشتر میشه. خواهش میکنم بی تفاوت نباشید. حداقل دانشجویان دانشگاه معماری و هنر پارس جناب پروفسور کلابچی رو تحت فشار بذارید.
یادتون باشه اگه مسئولین گفتن به اندازه کافی استاد نداریم ازشون بخواید دوره مشترک با دانشگاه های خارج از کشور برگزار کنن تا شرایط کافی رو به دست بیارن. به طور مثال دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب سالهاست در رشته معماری دوره مشترک با دانشگاه های آلمانی داره. این دانشگاه ها به راحتی می تونن درخواست مجوز پذیرش دکترای مدیریت پروژه و ساخت به صورت مشترک با دانشگاه های خارجی (آلمان، انگلیس، کانادا و … ) بدهند.
کاملا موافقم. فقط خواهشم از دوستانی که هیچ اعتراضی نمی کنند و هیچ تلاشی برای افزایش ظرفیت نمی کنند (حتی در حد اینکه در این مورد با اساتید یا مدیرگروهشون صحبت کنند) اینه که در آینده بعد اینکه تلاش ما نتیجه داد کد رشته محل های جدید دانشگاه ها و کد رشته محل های دوره مشترک با دانشگاه های خارجی رو انتخاب نکنند. سپاس
موافقم
من دانشجوی ورودی ۹۹ دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب هستم و با تمام اساتید دوستم، در این مورد به همه از جمله مدیرگروه و مدیر پژوهشی صحبت کردم. امیدوارم بقیه دوستان هم تلاش کنند. تا الان آنچه که دیدم دوستان اصلا توی کلاس و گروه و به مدیر گروه و … درخواست نمی دهند اما در کنکور دکتری شرکت می کنند!. کاملا با شما موافقم کسانی که می خواهند آزمون دکتری بدهند باید در مورد افزایش ظرفیت هم صحبت کنند.
سلام وقتتون بخیر
من فوق دیپلم معماری داشتم اما میخام شروع کنم از اول مدیریت پروژه برم و هدفم مهاجرت ب کانادا هستش به نظرتون مدیریت پروژه بخونم یا عمران کدوم یکی واس کشور کانادا تقاضای بیشتری داره؟
آقا امین از اول چرا؟ شما کارشناسی معماریتون رو بگیرید و برای ارشد برید کانادا. با کارشناسی ارشد معماری به راحتی میتونید پذیرش مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه های کانادا رو بگیرید. اما یک توصیه، قبل از تصمیم گیری حتما با یک مشاور مهاجرت تحصیلی صحبت کنید.
نتایج انتخاب رشته اومد. برای مصاحبه پردیس خودگردان دانشگاه تربیت مدرس که حدنصابش ۲۳۱۰ هست دعوت شدم، ولی حقیقتا هیچ امیدی به قبولی ندارم چون کل ظرفیت روزانه و شبانه و پردیس امسال ۴ نفر هست.
دانشگاه آزاد دکترای رشته ما رو پذیرش نمی کنه؟
متاسفانه دانشگاه آزاد هیچوقت دکتری مدیریت پروژه و ساخت پذیرش نکرده و فقط دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه تهران (یکسال در میان) رشته مدیریت پروژه و ساخت پذیرش میکنن. امسال نوبت دانشگاه تربیت بود و سال بعد نوبت دانشگاه تهران هست.
به عنوان یه نصیحت دوستانه از رتبه ۱ امسال
تمام سعی و تلاشتون رو توی این چند روز تا مصاحبه بکن.
اگه می خوای حتما قبول شی،
از فردای مصاحبه بنا رو بر این بزار که قبول نمیشی
بشین تا می تونی تا آخر شهریور که جواب میاد بخون.
اگه انشالله قبول شدی، چیز خاصی رو از دست ندادی جز اینکه تو تابستون کرونا نشستی خونه فقط این مطالب رو مرور کردی
اگه قبول نشدی. مثل من که دو سال تا موقع اومدن نتیجه نهایی وقت خودم رو تلف کردم و بعد دیدن جواب مردودی
یهو متوجه شدم کلی وقت رفته و چند ماه تا کنکور بعدی مونده،. نشی.
انشالله موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون. اگه امسال قبول نشم بیشتر از این زمان نمیذارم و قید دکتری رو میزنم. چون اصلا معلوم نیست سال بعد هم شرایط همین باشه.
ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت پروژه و ساخت با ظرفیت پذیرش این رشته در مقطع دکتری هیچ تناسبی نداره. در مقطع کارشناسی ارشد ظرفیت سالانه حدودا هزار نفر و در مقطع دکتری سالانه چهار نفر
خودمون انتخاب کردیم در این رشته تحصیل کنیم. از روز اول هم میدونستیم این رشته ناشناخته هست، پس نباید گله کنیم. کاش مدیریت پروژه و ساخت گرایشی از رشته معماری بود و میتونستیم در آزمون دکترای معماری شرکت کنیم .
به این شکل : دکترای تخصصی معماری گرایش مدیریت پروژه و ساخت
گرایش های رشته مهندسی عمران رو ببینید :
سازه
زلزله
ژئوتکنیک(خاک و پی)
مهنسی و مدیریت ساخت
راه و ترابری
حمل و نقل
مهندسی سواحل،بنادر و سازه های دریایی
مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی
مهندسی و مدیریت منابع آب
مهندسی محیط زیست
مهندسی خطوط راه آهن
پدافند غیر عامل
ساختمان های هوشمند
میبینید چقدر متفاوت هستن؟ با این وجود باز هم گرایشی از رشته عمران محسوب میشن. امامتاسفانه در رشته معماری اینطور نیست..
معماری در همه جای دنیا بیش از بیست گرایش به شرح زیر داره که متاسفانه در این اکثر این گرایش ها رو به صورت رشته جداگانه آموزش میدن و همین باعث شده معماری رو خرد و کوچک کنن و ارزششو پایین بیارن. همونطوری که در لیست زیر میبینید رشته ما هم گرایشی از ابر رشته معماری هست.
مهندسی معماری – معماری
مهندسی معماری – معماری منظر
مهندسی معماری – معماری اسلامی
مهندسی معماری – مطالعات معماری ایران
مهندسی معماری – بازسازی پس از سانحه
مهندسی معماری – معماری داخلی
مهندسی معماری – معماری آموزشی و فرهنگی
مهندسی معماری – فضاهای درمانی و بهداشتی
مهندسی معماری – مسکن
مهندسی معماری – پایداری
مهندسی معماری – مهندسی فناوری
مهندسی معماری – شهرسازی
مهندسی معماری – طراحی شهری
مهندسی معماری – طراحی فضاهای آموزشی
مهندسی معماری – برنامه ریزی شهری
مهندسی معماری – برنامه ریزی منطقه ای
مهندسی معماری – مدیریت شهری
مهندسی معماری – حفاظت و مرمت میراث معماری
مهندسی معماری – حفاظت و مرمت میراث شهری
مهندسی معماری – استحکام بخشی بناهای تاریخی
مهندسی معماری – فناوری معماری بیونیک
مهندسی معماری – فناوری معماری دیجیتال
مهندسی معماری – معماری و انرژی
مهندسی معماری – مدیریت پروژه و ساخت
مهندسی معماری – مدیریت ساخته ها
واسه بازار کار همون ارشد هم کفایت میکنه. کسی دکترا نمیگیره که دوباره بره همون کاری که با ارشدش هم میشد انجام بده، رو انجام بده.
طبیعتا به قصد کار پژوهشی و آکادمیک و هیأت علمی و … میان
دکتری خوندن رشته ای که سالی ۲۰۰ نفر پذیرشداره هم مسلما نمیشه باهاش هیات علمی شد.
پس کمتر بودنش به نفع اونایی هست که تو این چند سال دارن قبول میشن
ولی آره ۴ نفر هم خیلی کمه
ولی ۱۰ نفر به نظر من خوبه
دلیل افزایش پیدا نکردن ظرفیت رو هم فهمیدیم
بله متاسفانه یه عده خاص به طور عمد جلوی افزایش ظرفیت رشته مدیریت پروژه و ساخت رو گرفتن
دوستان بجز دکترای عمران-مدیریت ساخت چه رشته ای رو برای ادامه تحصیل فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت پیشنهخاد میدین؟
صنایع
مدیریت صنعتی
سایر رشته های مدیریت
کلیه گرایش های رشته عمران (محیط زیست، راه و…)
مرتبطترینش عمران مدیریت ساخت هست.
مدیریت بازرگانی (بیزینس منیجمنت) ، و کلا مجموعه مدیریت هم میشه
رشته مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه آزاد پذیرش ندارد و فقط سالی سه چهار نفر در دانشگاه دولتی (یکسال در میان دانشگاه تهران و دانشگاه تریت مدرس) پذیرش می شود.
بعید هم هست از این به بعد هم پذیرش کنه. به طور مثال رشته معماری منظر ده سال هست که در مقطع ارشد توسط واحدهای مختلف در دانشگاه آزاد پذیرش داره اما ظرفیت دکترای همون یکی دو واحدی بود که قبلا بود. پنج سال که چه عرض کنیم ده سال هم گذشته. مدیریت پروژه و ساخت هم همیینه. این رشته ها قرار نیست گسترش پیدا کنن. رشته های اصلی مثل معماری و عمران گسترش پیدا میکنن.
برای استخدامی بخش دولتی و بخش خصوصی هم رشته های اصلی رو میخوان. بنده به شخصه هیچوقت ندیدم رشته مدیریت و پروژه و ساخت رو تو اطلاعیه ها بخوان و افراد شاغل این رشته هم اکثرا با مدرک کارشناسیشون کار می کنند.
سلام من رتبم ۵۴ شده آیا امیدی هست؟
دفترچه انتخاب رشته و ظرفیت رو ببینی خودت متوجه میشی! پایان نامه ارشد، مدرک زبان، تعداد مقالات (علمی پژوهشی) تالیفات، سوابق تدریس ، و مصاحبه علمی (در صورتی که دعوت به مصاحبه شوید) خیلی تاثیر داره. پارسال رتبم ۵۱ شد و دعوت به مصاحبه نشدم (ظرفیت پارسال ۳ نفر بیشتر بود-دانشگاه تهران هم میگرفت) با توجه به اینکه امسال ظرفیت فقط چهار نفر هست به احتمال زیاد به مصاحبه دعوت نمیشی و درصورتی که دعوت شی رزومه عالی باید داشته باشی که ۵۰ نفر رو پشت سر بذاری و حداقل به عنوان نفر چهارم انتخاب شی.
سلام. دوست عزیز. رک بگم
نه شانسی نیست
البته قبلا با رتبه های در این حد هم قبول شدن.
ولی اونا کانکشن وزیر به بالا داشتن.
و میشینن یه گوشه سکوت می کنن. مطلقا حرف نمیزنن.
فقط رفتار بقیه رو می سنجنن.
پس واسه شما که خیلی بی ریا اومدی سوال می کنی
معلومه پارتی وزیر و نماینده مجلس هم نداری
پس واضحه که نه
متاسفانه شانسی نداری.
اون دوست عزیز هم که بالای ۲۰۰ آورد
ببین دوست من
قبول شدن در این رشته
یه حداقل سعی و تلاش رو هم می طلبه
شما حداقل اگه سوال های کنکورهای قبل رو حفظ می کردی، رتبه زیر ۸۰ می آوردی!!!
اینجوری برداشت کردن هم منطقی نیست.
انشالله هر کسکه واقعا دوست داره، و حاضره زندگیش رو یکسال بزاره و زحمتش رو می کشه
مطمئن باشین رتبه زیر ۸ میاره حتما.
در غیر این صورت با نگاه اجمالی به یک کتاب کنکور
در این صورت یا نباید شرکت کرد یا انتظاری نداشت.
کلا سه نفر میگیره بعد با ۵۴ میخوای قبول بشی؟ کنکور دادن تو این رشته اشتباه محضه
تعداد شرکتکنندگان حاضر در جلسه آزمون دکترای مدیریت پروژه ۲۳۷ نفر ولی ظرفیت ۴ نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله یعنی از هر شصت نفر یک نفر قبول میشه.
دقیقا مثل قرعه کشی ایران خودرو هست
نتایج دکترای ۱۴۰۰ اومد، دفترچه انتخاب رشته هم اومد! رتبم بالای ۲۰۰ شد!!! ظرفیت هم فقط ۴ نفر هست. منکه دیگه هیچوقت کنکور دکترای مدیریت پروژه و ساخت نمیدم.
منم همینطور
دوستان بنظرتون دکترای معماری بهتره یا دکترای مدیریت پروژه و ساخت؟ (از نظر بازار کار و موقعیت های اجتماعی و…)
راستشو بخوای هیچکدووم….
نه عمران نه معماری نه مدیریت پروژه و ساخت. دکترای این رشته ها با کارشناسی ارشد و کارشناسی هیچ تفاوتی نداره
با این ظرفیت ، وقت گذاشتن بیعنی تلف کردن وقت
دکتر سعید محمد در در نامه ای به دکتر محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی خواستار به رسمیت شناختن رشته مدیریت پروژه جهت اخذ پروانه اشتغال مهندسی ساختمان و همچنین درج گرایشهای (مدیریت ساخت و مدیریت پروژه و ساخت) در پروانه اشتغال اعضای نظام مهندسی ساختمان شد. از سال ١٣٩١ رشته مدیریت پروژه بر اساس تشخیص کمیسیون هم ارزی وزارت راه و شهرسازی با استناد به قانون ۷ نظام مهندسی از رشتههای مرتبط با عمران شناخته و به فارغ التحصیلان این رشته امتیاز دریافت پروانه نظام مهندسی داده شد. این امر سبب علاقهمندی و جذب دانشجویان زیادی به این رشته شد اما پس از گذشت ۶ سال این کمیسیون به موجب بخشنامهای در سال ۱۳۹۷ فارغ التحصیلان این رشته را از این امتیاز محروم ساخت. در صورتی که بررسی چارت آموزشی رشته مدیریت پروژه و مقایسه آن با رشته مهندسی عمران از تطبیق بیش از ۷۰درصدی این دو چارت خبر می دهد. دکتر محمد همچنین در این مطالبه آورده است: سالهاست که دانشکده های مهندسی عمران، گرایش مهندسی و مدیریت ساخت و دانشکده های معماری گرایش مدیریت پروژه و ساخت دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تربیت می کنند. عمده این دانش آموختگان، دارای پروانه اشتغال مهندسی ساختمان در یکی از رشته های هفتگانه هستند. با این وجود، در سالهای اخیر برخی ادارات کل راه و شهرسازی از درج گرایش کارشناسی ارشد و دکترای گرایش های مرتبط با مدیریت پروژه و ساخت، در پروانه اشتغال خودداری می کنند. خواهشمند است، دستور فرمایید ضمن اصلاح این رویه با تدبیر آن… ادامه نظر»
دستش درد نکنه، تنها کسی که دلسوز رشته ی ما هست ایشونه.
بله همینطور هست.
هرکسی که هیچ تخصصی نداره شغل ساخت و ساز (بساز و بفروش) رو انتخاب میکنه و نظام مندسی هم هیچ دخالتی نمیکنه!!! درصورتیکه نظام پزشکی اجازه نمیده بجز پزشک کسی توی کار درمان دخالت کنه. سازمان نظام مهندسی نیازمند اصلاح اساسی هست.
باید قبوول کنیم که “مدیریت پروژه و ساخت رشته اصلی ساخت و ساز هست” و ما به دریافت پروانه “با عنوان رشته مرتبط” هم راضی نیستیم. این رشته هِد رشته های ساختمانی هست و باید به عنوان رشته درجه یک و اصلی پروانه نظام مهندسی ساختمان دریافت کنه و هیچ احدی اجازه ساخت و ساز نداشته باشه مگر اینکه پروانه نظام مهندسی داشته باشه.
درست می فرمایید سازمان نظام مهندسی نیازمند اصلاح اساسی هست.
سال ۱۳۷۷ رشته مدیریت پروژه و ساخت تاسیس شد…
سال ۱۴۰۰ شده و هنوز ظرفیت دکترای این رشته سالانه چهار نفر هست.
*دشمن دانا که غم جان بُوَد*
*بهتر از آن دوست که نادان بُوَد*
*دشمن دانا بلندت می کند*
*بر زمینت می زند نادان دوست*
خدا خیر بده پرفسور گلابچی رو… کاش از رشتمون حمایت بیشتری میشد.
متاسفانه فقط فکر تاسیس هستن و به توسعه اش کاری ندارن! شما استخدامی ها رو ببین همه مینویسن مهندس عمران و معماری و صنایع میخوان. حتی برای پروژه های معماری هم مینویسن مهندس عمران گرایش مدیریت ساخت. من تا حالا یه استخدامی ندیدم رشته مدیریت و پروژه و ساخت بخوان. جدیداً یه رشته جدید به اسم مدیریت ساخته ها تاسیس کردن که پیشبینی میکنم همین بلایی که سر رشته ما اومد سر اون رشته هم میاد.
پروفوسور گلابچی دکترای این رشته رو در دانشگاه تهران تاسیس کرده و تا چند سال دیگه احتمالا در “موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی معماری و هنر پارس تهران” هم تاسیس کنه. متعجبم دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه هنر که سالهاست ارشد مدیریت پروژه و ساخت دارن چرا دکترای این رشته رو تاسیس نمی کنند.
پروفسور گلابچی این رشته رو وارد نکردن بلکه مرحوم دکتر مجتبی حسینعلی پور در سال ۱۳۷۷ این رشته رو آوردن در دانشگاه تربیت مدرس تاسیس کردند. بعدها به دلایلی دانشگاه تربیت مدرس رو ترک کردند و هیأت علمی دانشگاه شهیدبهشتی شدند. در سال ۸۶ دکترگلابچی حتی اجازه پایان نامه گرفتن به عنوان استاد راهنما رو نداشتن، چون رشتشون اصلا مرتبط نبود و هنوز هم نیست. و دانشجویان دانشگاه تهران میومدن دانشگاه شهید بهشتی با دکتر حسینعلی پور، مهندس کاشف که استاد مدعو میشدن دانشگاه تهران پایان نامه می گرفتن. حالا نمی دونیم چی شد کسی که اجازه پایان نامه ارشد نداشت، الان رساله دکتری می گیره ده ساله ولی استادهای دانشگاه شهیدبهشتی که بیست و پنج ساله دارن ارشد میگیرن بهشون مجوز دکتری ندادن!!! امیدوارم این اعتراضا بزودی بجایی برسه.
از ویکتاریون این سوال رو پرسیدم :
یک زمانی ظرفیت دکترای معماری و دکترای مدیریت پروژه و ساخت نزدیک هم بود و هردو تک رقمی بودن اما حالا ظرفیت معماری به هزار نفر هم میرسه (دفترچه آزاد رو ببینید نصف صفحه کد رشته محل های معماری هست) پردیس خودگردان و حتی دانشگاه های غیر انتفاعی مثل خاتم دکترای معماری پذیرش میکنن اما ظرفیت دکترای مدیریت پروژه و ساخت هنوز تک رقمیه.
جالب اینجاست رشته مدیریت پروژه و ساخت یک رشته میان رشته ای هست و میشه از اساتید رشته عمران، اساتید رشته معماری، اساتید رشته صنایع، اساتید رشته مدیریت صنعتی، اساتید رشته اقتصاد و… استفاده کرد. تمام رشته هایی که نام بردم هرساله صد ها ظرفیت دکتری دارن! چطور برای اونها استاد هست اما برای رشته مدیریت پروژه و ساخت نیست؟ بنظرت دلیل افزایش نیافتن ظرفیت چیه؟
ایشون در جواب گفتن : کم بودن ظرفیت هر رشته ای دلیل خاص خودش رو داره. درباره ی مدیریت پروژه شاید اینا رو بشه گفت: برای تاسیس دکترای یک رشته لااقل به دو تا دانشیار نیاز هست( آیین نامه نوشته یه استاد تمام، دو دانشیار، سه استادیار) ولی خب قبلا یادمه با دو تا دانشیار می شد. و این اعضای هیئت علمی باید عضو اصلی اون گروه یا حداقل به عنوان عضو وابسته ی گروه و از اعضای همون دانشکده باشن. رشته ی مدیریت پروژه ی فعلی توی دانشکده ی معماری ارائه میشه. استادای رشته هایی که گفتی حاضرن دانشکده های خودشون رو ول کنن و بیان عضو معماری بشن؟ درسته که رشته میان رشته ای هست. ولی همکاری در این سطح در ساختارش دیده نشده. مشارکت استادایی که گفتی در این حده که راهنما دوم، مشاور یا داور بشن. یا بیان چند واحد تدریس کنن. اگر قرار به همکاری بیشتری باشه باید مجددا طوری تعریف و تصویب بشه که توی همه ی این دانشکده ها قابل ارائه باشه. و من نمی دونم همچین چیزی اصلا شدنی هست یا نه. اگر ممکن باشه هم نیاز به پیگیری زیادی داره( نه از طرف دانشجو، از طرف کسانی که دستشون برسه) و فکر می کنم اون اراده یا اراده هایی که روزی برای تاسیس این رشته وجود داشت الان دیگه برای گسترشش وجود نداره. مسئله ی دانشگاه آزاد هم یا همین تعداد اساتیده یا تعداد دوره ای که از تاسیس ارشد می گذره. ۵ دوره دانش آموخته ی ارشد میخوان. ۵ دوره… ادامه نظر»
دقیقاً اون اراده یا اراده هایی که روزی برای تاسیس این رشته وجود داشت الان دیگه برای گسترشش وجود نداره.
یادش بخیر یه زمانی این انجمن حسابی فعال بود و بعد آزمون ، زمان کارنامه و انتخاب رشته، زمان مصاحبه ، زمان اعلام نتایج همیشه بحث و گفتگو بود اما اساتید و مسئولین چه بلایی سر رشته مدیریت و پروژه و ساخت آوردن که دوستان نا امید شدن… خیلی حیفه که به داد رشتمون نرسیدن.
در مقطع ارشد حدودا چهل دانشگاه (دولتی و غیر دولتی و مجازی و پردیس و دانشگاه آزاد) در این رشته پذیرش دارن و ظرفیتشون حدودا ۱۰۰۰ نفر در سال هست اما در مقطع دکتری ظرفیت تک رقمی هست و صرفا دانشگاه دولتی تهران و دانشگاه دولتی تربیت مدرس پذیرش دارند. اونم در اکثر سال ها یک سال در میان پذیرش دارن. ظرفیت سالی سه چهار نفر دردی از جامعه دوا نمیکنه…
معماری ظرفیتش خیلی زیاده، شاید تعداد دانشگاه هایی که دکترای معماری پذیرش میکنن به ۷۰ دانشگاه برسه. سیاست های غلط دانشگاه ها باعث شده پذیرش دکترای مدیریت پروژه و ساخت کم باشه.
امیدی به افزایش ظرفیت این رشته هست؟
به نظر بنده خیر.
اگه بی تفاوت باشیم حالا حالاها افزایش پیدا نمیکنه. پس لطفا لینک انجمن رو برای دوستانتون که ارشد مدیریت پروژه و ساخت خوندن یا در حال تحصیل هستن و اساتید این رشته ارسال کنید تا با کمک هم راهکاری برای افزایش ظرفیت پیدا کنیم.
https://phdtest.ir/1399/01/انجمن-دکتری-مدیریت-پروژه-و-ساخت
گیرم که آب رفته به جوی باز آید
با آبروی رفته به باد چه باید کرد …
چرا رشته ی ما هیچ دلسوزی نداره؟؟؟
چون منافعشون جای دیگه هست. هیات علمی صنایع و عمران و معماری میشن و نمیخوان امتیازشون برای رشته مدیریت پروژه و ساخت باشه….
این رشته دیگه مثل قبل طرفدار نداره و مقصر اصلی هم وزارت علومه. کاش وزارت بهداشت مدرک ارشد مدیریت پروژه و ساخت رو هم به عنوان رشته های مجاز برای شرکت در آزمون دکترای مدیریت خدمات درمانی و بهداشتی قبول کنه. پایان نامه من مرتبط با این رشته هست.
در هر صورت آینده ای خوب در انتظارشه.
من کارشناسی معماری و ارشد مدیریت پروژه داشتم و امسال آزمون دکتری عمران – مدیریت ساخت دادم که خداروشکر قبول شدم. وقتی به راحتی میشه دکتری عمران قبول شیم چرا انقدر از ظرفیت پایین دکتری مدیریت پروژه و ساخت گلگی می کنیم؟
۹۰ درصد کسانی که ارشد مدیریت پروژه و ساخت دارن دکتری عمران مدیریت ساخت آزمون میدن.
شما پول دانشگاه ازاد رو داشتی ما که نداریم چکار کنیم
بازم ظرفیت دولتی عمران مدیریت ساخت خیلی بیشتره
دوستان بنظرتون از نظر موقعیت شغلی و حجم و نوع کار و آسایش شغلی و زندگی و حتی پرستیژ، دکتری تخصصی مدیریت پروژه و ساخت خوبه یا دکترای عمومی پزشکی؟
نمیدونم برای آزمون سراسری بخونم و برای قبولی پزشکی تلاش کنم یا برای دکترای تخصصی مدیریت پروژه و ساخت…
صد در صد پزشکی بهتر هست. با نصف زحمتی که برای قبولی دکتری مدیریت پروژه لازمه میتونی در آزمون سراسری پزشکی قبول شی.
پزشکی هم قبول نشدیم بلاخره پرستاری ، روانشناسی ای چیزی قبول میشیم
کاردانی بینایی سنجی هم قبول شی بهتر از دکترای مدیریت پروژه و ساخت هست،
کل رشته های وزارت بهداشت خوب هستن.
واقعا همینطوره
توقف پذیرش دانشجوی دکتری در رشتههای با ظرفیت پایین
https://phdtest.ir/1399/10/کاهش-ظرفیت-دکتری-۱۴۰۰-۱۴۰۱
اگه خود ما دانشجویان و فارغ التحصیلان مدیریت پروژه و ساخت به فکر خودمون نباشیم هیچکسی به فکر ما نخواهد بود. باید به دانشگاه ها فشار بیاریم که ظرفیت دکترای مدیریت پروژه و ساخت افزایش پیدا کنه……
رشته ما تلفیق چهار رشته عمران و معماری و صنایع و مدیریت هست و ظرفیت این ۴ رشته در مقطع دکتری بیش از ده هزار نفر است اما رشته مدیریت پروژه و ساخت همیشه ظرفیتش تک رقمی بوده.
باور کنید مشکل نبود استاد نیست چون میشه از اساتید این چهار رشته استفاده کرد…
کشور ما در حال توسعه هست و رشته ما بسیار مفیده و باید ظرفیتش افزایش پیدا کنه
کاش کلا پذیرشش قطع شه
منابع آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت :
نظریه ها و روش های مدیریت پروژه
کتاب سیستم های اجرای پروژه، تالیف رابرت دورسی، مترجمان امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب روش طرح و ساخت (…, Bridging, EPC, Turn key)، تالیف سیدنی لوی، مترجمان امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب شرایط عمومی پیمان، تالیف اکبر ترکاشوند، انتشارات فدک ایساتیس.
کتاب مدیریت پروژه در پروژه های فناوری اطلاعات (IT)، تالیف کتی شوالب، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب مدیریت کنترل پروژه: کاربرد روش های سی پی ام پرت گرت و پی ان (جلد ۱ و ۲)، تالیف علی حاج شیر محمدی، انتشارات جهاد دانشگاهی (دانشگاه صنعتی اصفهان).
کتاب مدیریت و کنترل پروژه در ساختاری نو و به هنگام شده با افزایش هفت فصل جدید، تالیف علی حاج شیر محمدی، انتشارات ارکان دانش.
کتاب مدیریت استراتژیک پروژه، محمود گلابچی.
کتاب مبانی مدیریت پروژه، تالیف محمود گلابچی و مهندس سید ضیاء حسینی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب نظریه های نوین در مدیریت پروژه، تالیف امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب مدیریت پروژه های صنعتی، تالیف امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
فناوری های ساخت و سیستم های ساختمانی
کتاب ساختمان ها چگونه عمل می کنند، تالیف ادوارد آلن، مترجمان محمود گلابچی و کتایون تقی زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب درک رفتار سازه ها، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب سازه در معماری، تالیف سالوادوری، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب مقاومت مصالح کاربردی، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب فناوری های نوین ساختمانی، تالیف محمود گلابچی و حامد مظاهریان، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند، تالیف محمود گلابچی و محمدرضا گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب سازه های مشبک فضایی، تالیف جان چیلتون، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب سازههای پارچهای کششی، تالیف کریگ هانتینگتون، مترجمان محمود گلابچی، محمدرضا مجاهدی و الهام سرکرده ئی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب پوسته ها و سازه های ورق تاشده برای معماران ، تالیف محمود گلابچی و کتایون تقی زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب استاتیک کاربردی برای دانشجویان معماری و مهندسی عمران، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب ساختمان های فولادی برای دانشجویان معماری و مهندسی عمران، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب ساختمان های بتنی برای دانشجویان معماری و مهندسی عمران، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب سازه به مثابه معماری: یک کتاب مرجع برای معماران و مهندسان سازه، تالیف اندرو چارلسون، مترجمان احسان سروش نیا، محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب معمار + مهندس = ساختار، تالیف ایوان مارگولیوس، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب سیستم های ساختمانی آینده، نگاهی به معماری فردا، تالیف مارتین پاولی، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب معماری دیجیتال، کاربرد فناوریهای CAD/CAM/CAE در معماری، تالیف حسین باستانی، علی اندجی گرمارودی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب طراحی لرزهای برای معماران مقابلهای هوشمندانه با زلزله، تالیف اندرو چارلسون، مترجمان احسان سروش نیا، محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب طبیعت منبع الهام: بررسی و نقد کارهای سانتیاگو کالاتراوا، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب جزئیات ارتقاء دهنده معماری، تالیف احسان سروش نیا، محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب تعامل تکنولوژی و معماری بررسی و نقد آثار نورمن فاستر، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب معماری آرکی تایپی، تالیف محمود گلابچی و آیدا زینالی فرید، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب پلهای ایران و جهان تعامل معماری تکنولوژی و زیبایی، تالیف محمود گلابچی، متین علاقمندان، انتشارات دانشگاه تهران.
کتاب نانو فناوری در معماری و مهندسی ساختمان، تالیف محمود گلابچی، کتایون تقی زاده و احسان سروش نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
ما داوطلبان آزمون دکتری رشته ی مدیریت پروژه و ساخت و رشته معماری خواستار تجمیع این دو رشته در آزمون دکتری هستیم. چون ظرفیت های رشته ی مدیریت پروژه و ساخت خیلی کم هست. و در واقع میخوایم مدیریت پروژه و ساخت یکی از گرایش های رشته ی معماری باشه. دقیقا به صورت زیر:
۱-معماری
۲-معماری گرایش معماری منظر
۳-معماری گرایش معماری داخلی
۴-معماری گرایش فناوری معماری بیونیک
۵- معماری گرایش فناوری معماری دیجیتال
۶-معماری گرایش انرژی معماری
۷-معماری گرایش مدیریت پروژه و ساخت
۸-معماری گرایش مدیریت ساخته ها
۹-معماری گرایش مسکن
۱۰-معماری گرایش فضاهای درمانی و بهداشتی
۱۱-معماری گرایش مطالعات معماری
۱۲-معماری گرایش بازسازی پس از سانحه
۱۳-معماری گرایش معماری اسلامی
۱۴-معماری گرایش فضاهای آموزشی
عالی میشه. موافقم؛
باید از طریق دانشگاهامون اقدام کنیم و درخواست بدیم که زودتر انجام بشه.
این کار نشدنی هست چون دروس مدیریت پروژه میان رشته ای در حوزه مدیریت هست و قابل تلفیق با معماری نیست
ما تلاشمونو میکنیم.
اعلام شرایط تخصیص ظرفیت دانشجوی دکتری به دانشگاه ها :
بر اساس مدل پیشنهادی تخصیص ظرفیت دانشجو در هر سال تحصیلی، به ازای هر ۳ استادیار ۱ دانشجو، به ازای هر ۲ دانشیار ۱ دانشجو و به ازای هر استاد ۱ دانشجوی دکتری به دانشگاهها ظرفیت تخصیص پیدا میکند.
منبع :
https://phdtest.ir/1399/10/%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%aa%d8%ae%d8%b5%db%8c%d8%b5-%d8%b8%d8%b1%d9%81%db%8c%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%ac%d9%88%db%8c-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c/
چشم انداز دکترای رشته مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه های ایران :
براساس این مدل جدید، اگر دانشجویان قبلی دکتری مدیریت پروژه و ساخت در مدت زمان چهار سال فارغ التحصیل شوند دانشگاه تهران میتواند سالانه ۳ دانشجو و دانشگاه تربیت مدرس ۴ دانشجو دکترای مدیریت پروژه و ساخت پذیرش کند. همچنین دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب و نجف آباد و یزد، دانشگاه غیر انتفاعی خاتم و پارس هم می توانند همین تعداد پذیرش کنند. (به شرط ۵ دوره فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت).
با توجه به این تحلیل انتظار داریم سال ۱۴۰۰ و سال ۱۴۰۱ دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس ۷ نفر پذیرش داشته باشند و سال ۱۴۰۲ نیز دانشگاه تهران جنوب و دانشگاه آزاد یزد و دانشگاه خاتم و دانشگاه پارس علاوه بر دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس و در مجموع ۲۰ نفر پذیر داشته باشند. سایر دانشگاه ها از جمله دانشگاه آزاد نجف آباد و … هم از سال ۱۴۰۵ دانشجوی دکترای این رشته رو پذیرش میکنند و از سال ۱۴۰۵ ظرفیت این رشته به حدود ۳۵ نفر در سال خواهد رسید.
اگه پنج سال منتظر موندیم و ظرفیت افزایش پیدا نکرد چی؟ منکه منتظر نمیمونم و دکترای عمران گرایش مدیریت ساخت شرکت میکنم. ظرفیت دولتی و آزادش بالای صد نفر هست
دقیقا
بنا بر دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۰ منتشره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد رشتههای زیر مجاز به شرکت در کنکور دکتری مدیریت و پروژه ساخت هستند:
– عمران (گرایش مهندسی و مدیریت ساخت)
– مدیریت پروژه و ساخت
– معماری (تمامی گرایشها)
– فناوری معماری
– معماری و انرژی
– مدیریت ساختهها
من کسی رو میشناسم که با ارشد صنایع و مدیریت دکترای مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه تربیت مدرس گرفته!!! یعنی مجاز به انتخاب این رشته نبوده؟ یه وقت مدرک استادمونو باطل نکنن؟
دکتری مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه تربیت مدرس – کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علم و صنعت – کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد – کارشناسی مهندسی صنایع از دنشگاه آزاد
مدیریت پروژه و ساخت ترکیبی از سه رشته مدیریت، صنایع و ساختمان (عمران و معماری) هست.
شاید شرایط پذیرش در گذشته متفاوت بوده.
شرایط همیشه همین بوده!
لطفا این انجمن رو به دوستان مدیریت پروژه و ساختی و همکلاسی های خود معرفی کنید و لینک این پیج رو براشون ارسال کنید تا اینجا بیشتر باهم در ارتباط باشیم. ما مدیریت پروژه و ساختی ها باید بیشتر هوای همدیگه رو داشته باشیم.
فکر خوبیه. من لینک این صفحه رو به گروه داشگاه ارسال کردم.
*شرایط موافقت با ایجاد دوره دکترای تخصصی* بر اساس آینن نامه ساماندهی دوره دکتری وزارت علوم ، برای راه اندازی دوره دکترای تخصصی در هر یک از مؤسسات آموزش عالی کشور، دارا بودن شرایط زیر الزامی است: ۱- داشتن برنامه درسی مصوب و زیرساختهای لازم (حسب مورد؛ تجهیزات آزمایشگاهی، کتابخانه و امکان دسترسی به پایگاههای علمی و…) ۲- هیئت علمی تمام وقت (حداقل ۱ نفر استاد تمام؛ ۲ نفر دانشیار؛ ۳ نفر استادیار) با سوابق علمی و تحقیقاتی مرتبط با رشته مورد درخواست ۳- سابقه حداقل ۵ دوره دانش آموختگی دوره کارشناسی ارشد در حوزه مرتبط با رشته مورد درخواست ۴- انطباق درخواست دکترای تخصصی با برنامه راهبردی، مأموریت و جایگاه مؤسسه در نظام ملی سطح بندی ۵- دارا بودن پیوست اشتغال پذیری به منظور توجیه ضرورت راه اندازی دوره دکترای تخصصی منبع: mehrnews با توجه به موارد بالا دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب اولین دوره فارغ التحصیل رشته مدیریت پروژه و ساخت رو در سال ۹۷ داشت و سال ۱۴۰۱ پنجمین دوره فارغ التحصیلی رو خواهد داشت. احتمالا از سال ۱۴۰۲ دوره دکتری مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب و پردیس بین الملل کیش وابسته ب دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب پذیرش خواهیم داشت. همچنین دانشگاه خاتم و دانشگاه پارس(غیر انتفاعی) و دانشگاه آزاد واحد یزد هم دکتری این رشته رو در سال های آینده می آورند. ۱- دانشگاه تهران – ۴ نفر ۲- دانشگاه تربیت مدرس – ۵ نفر ۳- پردیس خودگردان دانشگاه تربیت مدرس – ۳ نفر ۴- دانشگاه پارس – ۱۰ نفر… ادامه نظر»
با این اوصافت حداقل تا سال ۱۴۰۲ ظرفیت دکترای مدیریت پروژه و ساخت تک رقمی میمونه.
توصیه به داوطلبین:
به لینک اهداف دکترای مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تهران به آدرس زیر مراجعه کنید و کل مطالب رو خوب حفظ کنید:
https://arch.ut.ac.ir/-/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA
قسمتی از متن:
هدف از ایجاد دوره دکترای مدیریت پروژه و ساخت رسیدن به یک یا چند مورد از اهداف زیر است:
الف) احاطه بر آثار علمی مهم در یک زمینه و گرایش خاص مدیریت پروژه و ساخت
ب) آشنایی با روشهای پیشرفته تحقیق و کوشش برای نوآوری در این زمینه
ج) دستیابی به جدیدترین مبانی علمی، تحقیقاتی و فناوری در زمینه مدیریت پروژه و ساخت
د) نوآوری در زمینه های علمی و تحقیقی و کمک به پیشرفت و گسترش مرزهای دانش
هـ) تسلط یافتن بر یک یا چند حوزه، همچون تعلیم و تحقیق و برنامه ریزی، اجرا یا هدایت و نظارت و ارزیابی، تجزیه و تحلیل و حل مسائل علمی و گشودن مشکلات علمی جامعه در یکی از زمینه های تخصصی مدیریت پروژه و ساخت برای انجام وظیفه در نظام تحقیقاتی و آموزش عالی کشور و یا وظایف مدیریتی و راهبردی در سازمانهای دولتی و نهادهای برنامه ریزی کشور
و) اشاعه و تولید دانش مدیریت پروژه و ساخت متناسب با ویژگی های فرهنگی و شرایط خاص کشور
ممنون دوست عزیز
سلام دوستان
یه عده که از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شدن دوست دارن اینجا معرکه بگیرند.
من با لیسانس و فوق لیسانس پیام نور و آزاد از شهرستان با رتبه ۴دانشگاه تهران دولتی روزانه قبول شدم.
حتی امسال (سال ۱۳۹۹) یکی از دوستان کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت رو سال ۹۳ از موسسه غیرانتفاعی مجازی مهرالبرز بود و امسال دانشگاه تربیت مدرس قبول شد. بله درست شنیدید ارشد مجازی داشت…
خودتون رو دست کم نگیرید
در ضمن دانشگاه تهرانم اونقدر غول هم نیست فقط دهن پر کن هست.
توکل بر خدا و
تلاش تلاش تلاش
موفق باشید
سلام
تبریک عرض میکنم
میشه لطفا ما رو هم راهنمایی کنید
راجع به رزومه و درصد هاتون برامون بگید و منابعی که مطالعه کردید.
با تشکر
سلام ممنون. باید میانگین کلیه درساتون حداقل ۵۰ درصد باشه تا رتبه تک رقمی بیارید و بهترین رزومه برای شما موضوع پایان نامه خوب باشه و خود پایان نامتون عالی باشه و بی نقص. همچنین براتون مشخص باشه که در دکتری میخواید چیکار کنید! و تسلط کامل به دروس کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت. زبان انگلیسی هم برای رشته ما خیلی مهمه. حالا چندتا مقاله هم داشته باشید که خیلی عالی میشه.
سلام لطفا درصد و رزومه تون رو برای ما پشت کنکوری ها بنویسید. ممنون
والا من نوشتم اما پی اچ دی تست تایید نکرد!
فقط و فقط بسته آموزشی آمادگی کنکور دکتری مدیریت پروژه و ساخت یه انتشارات که انگار نمیشه اسمشو گفت رو خوندم. و ۳ تا مقاله کنفرانسی داشتم. همین … ولی به تمام سوالاتی که در مصاحبه پرسیدند به طور کامل پاسخ دادم (حتی سوالات زبان انگلیسی) .
تبریک میگم بهتون، میشه بگین امسال دانشگاه تهران کلا چند نفر گرفت (کنکور و استعداد)و رتبه های قبولی روزانه و شبانه هرکدوم چجوری بودن؟ چون هر کی یه چیزی میگه. یکی میگه به ترتیب ۱,۲,۳ – یکی میگه به ترتیب ۱,۳,۴
الان شما میگین با رتبه ۴ روزانه قبول شدین.
بقیه رتبه ها چجوری بوده؟
مسلما امسال قبول شدین دیگه؟
چهار نفر دوست عزیز. موفق باشید.
ی
یک نفر استعداد
دو نفر روزانه کنکور
یک نفر شبانه کنکور
؟؟
یا ۴ نفر از طریق کنکور پذیرش شده
میشه بگین چند نفر روزانه کنکور
چند نفر شبانه؟
چون الان بعضی دوستان میگن
آقای علیرضاقادری ارام رتبه ۱ کنکور، نفر اول نهایی هم شدن و روزانه قبول شدن
خانم زهرا .. هم که رتبه ۲ کنکور بودن و استعداد قبول شدن
خانم سمیرا محمود کلایه رتبه ۳ کنکور و رتبه ۲ نهایی شدن و روزانه قبول شدن
آقای سید مصطفی میرمحمدی رتبه ۴ کنکور بودن و شبانه تهران قبول شدن
این چیزیه که از دوستانی که کنکور دادن امسال شنیدم.
حالا کدومش صحت داره؟؟
من فقط میدونم جناب آقای پدرام برازجانی، ورودی مقطع ارشد سال ۹۱ رشته مدیریت پروژه و ساخت موسسه مجازی غیرانتفاعی (الکترونیکی)، پذیرفته شده دکتری مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تربیت مدرس سال ۱۳۹۹ هستن و این یعنی اصلا فرقی نمیکنه چه دانشگاهی بودی و مهم توانایی های امروزته.
منبع:
https://mehralborz.ac.ir/mau1236
آیا دانشگاه آزاد در کنکور ۱۴۰۰رشته مدیریت پروژه و ساخت پذیرش خواهد داشت؟
دانشگاه آزاد تهران جنوب بیشتر از پنج سال هست که داره ارشد مدیریت پروژه پذیرش میکنه، آبا این دانشگاه قصد پذیرش دکتری مدیریت پروژه رو داره؟
امیدوارم پذیرش داشته باشه.
تا سال ۱۴۰۲ اجازه پذیرش دکتری مدیریت پروژه و ساخت رو نداره.
سلام، از کسانیکه در این رشته مشغول به تحصیل هستن یا احیانا اطلاعاتی در لین زمینه دارن، سوالی داشتم. آیا امکان تحصیل و کار خارج از دانشگاه بطور همزمان برای این رشته هست؟ هم از لحاظ اجازه استاد راهنما و هم از لحاظ سنگینی رشته.. چون واقعا درس خوندن صرف، بدون منبع درامد عملا شدنی نیست
بله دانشگاه UM مالزی
منظورم در ایران بود، آیا دانشگاه ها این اجازه رو به دانشجوی دکتری میدن که در کنار درس، هر روز سر کار هم بره؟
تا جایی که من خبر دارم روز ثبت نام یک برگه تعهدنامه امضا می کنیم که نوشته به صورت تمام وقت در دانشگاه ثبت نام میکنم و در این مدت شاغل نخواهم بود! یعنی تحصیل در مقطع دکتری قانوناً برای شاغلین نیست . و درصورت قبولی باید از شغلمون انصراف بدیم. شاغل به تحصیل بودن هم به همین معنی هست.
البته که خیلی ها این قانون رو نادیده میگیرن و در مورد رشته باید بگم دوره دکتری دروس آموزشی کمی داره و اکثرا پژوهشی هست و همونطوری که میدونی کار پژوهشی دانش و تلاش خیلی زیادی میخواد.
راستی قبولی در این رشته خیلی سخته و اکثر سال ها ۳ نفر در سال پذیرش داره!
شما رشته ارشدتون چی بوده و کدوم دانشگاه بودید؟
معماری و مدیریت پروژه
بنظرم مجموعه معماری و مدیریت پروژه باید یک آزمون داشته باشند.
مدیریت پروژه و ساخت شهید بهشتی
اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره
با این ظرفیت نه اصلا ارزش نداره
پایان نامه اش خیلی سخته
ممنون. درمورد دانشگاه آزاد چطور؟ این سخت گیری نسبت به حضور تمام وقت دانشجوی دکتری در دانشگاه وجود داره؟
در دانشگاه آزاد اکثردانشجویان دکتری، شاغل هستن.
این رشته در دانشگاه آزاد پذیرش نداره
دقیقا
بهتره آزمون عمران مدیریت ساخت شرکت کنیم.
بله دانشگاه آزاد
مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه آزاد پذیرش نداره
بهترین دانشگاه آزاد در رشته مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب هست که فقط پنج استاد داره! و اصلا شرایط جذب دانشجوی دکترای مدیریت پروژه و ساخت رو نداره. پس تا ده سال آینده منتظر پذیرش دکترای مدیریت پروژه و ساخت در دانشگاه آزاد نباشید.
استاد امیدوار بخواد شدنیه
سلام
برای درس سیستم های ساختمانی چه کتابهایی رو توصیه می کنید؟
کتاب ساختمان ها چگونه عمل می کنند، تالیف ادوارد آلن، مترجمان محمود گلابچی و کتایون تقی زاده، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب درک رفتار سازه ها، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سازه در معماری، تالیف سالوادوری، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب مقاومت مصالح کاربردی، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب فناوری های نوین ساختمانی، تالیف محمود گلابچی و حامد مظاهریان، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند، تالیف محمود گلابچی و محمدرضا گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سازه های مشبک فضایی، تالیف جان چیلتون، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سازههای پارچهای کششی، تالیف کریگ هانتینگتون، مترجمان محمود گلابچی، محمدرضا مجاهدی و الهام سرکرده ئی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب پوسته ها و سازه های ورق تاشده برای معماران ، تالیف محمود گلابچی و کتایون تقی زاده، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب استاتیک کاربردی برای دانشجویان معماری و مهندسی عمران، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب ساختمان های فولادی برای دانشجویان معماری و مهندسی عمران، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب ساختمان های بتنی برای دانشجویان معماری و مهندسی عمران، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سازه به مثابه معماری: یک کتاب مرجع برای معماران و مهندسان سازه، تالیف اندرو چارلسون، مترجمان احسان سروش نیا، محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب معمار + مهندس = ساختار، تالیف ایوان مارگولیوس، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب سیستم های ساختمانی آینده، نگاهی به معماری فردا، تالیف مارتین پاولی، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. کتاب پلهای ایران و جهان تعامل معماری تکنولوژی و زیبایی،… ادامه نظر»
سلام. دوستانی که نیاز به جزوه دارند برا کنکور. جزوات بنده موجود می باشد. اگر کسی نیاز داشت بگه.
من احتیاج دارم. لطفا اطلاعیه فروش را در برنامه دیوار بذارید، با عنوان : جزوات آزمون دکتری مدیریت پروژه و ساخت. ممنون
سلام. گذاشتم
چه درصد، ترازی و کدوم دانشگاه قبول شدید؟
من به حال فرصت همه پیاما رو خوندم، به نظر میرسید که اینجا گرد اطلاعات گذشته آقا امیر میچرخید و عده ای هم میان و میروند. و این مساله هم باعث مکدر شدن ایشان شده گویا. شاید، شاید هم نه ولی با توجه به اینکه به نظر میرسه همه کسانی که در تربیت مدرس پذیرفته شده اند، کسانی هستند که اصلا در دانشگاه تهران مجاز نشده اند. پس به اینصورت نگاه کردن از بالا به امیر که قبول نشده، کاملا اشتباهه کما این برنامه ریزی که دوست عزیز قبول شده بعد از اعلام قبولی خودشون فرمودند، فقط به درد مصاحبه میخوره. ولی رزومه خوب برای مصاحبه زمانی مفیده که شما تونسته باشین نمره علمی ورود به مصاحبه (دانشگاه تهران برای سال بعد را) کسب بکنید. که به نظر میرسه هیچکدام کسب نکردید. پس من واسه کسب رتبه کنکور نصایح امیر رو منطقی میدونم، که اقلا هر سال رتبه تک رقمی آورده. برای مصاحبه سراغ نصایح شما برم. با استفاده از آماری که همکلاسی هامون که شرکت کردند متوجه شدم. مصاحبه تربیت مدرس کاملا بر اساس تخلف بوده، حالا امیر چرا شکایت نمیکنه،به نظر من از ترس اینکه سالهای آینده، از این اساتید واسه خودس دشمن درست نکنه اولین تخلف: فرم مصاحبه ۵۰ نمره داره، ولی واسه اینکه تبدیل به ۴۰ بشه داخل کارنامه، باید هر دو نمره ۲۰ نمره سوابق و ۳۰ نمره ارزیابی رو در ۸۰ درصد ضرب کنن ولی دانسگاه تربیت مدرس برای اینکه تاثیر ارزیابی رو بالا ببره. ۲۰ نمره سوابق رو تبدیل به ۱۰ نمره و… ادامه نظر»
توضیحات بسیار مفیدی بود. تشکر
تنها امید ما دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد رشته مدیریت پروژه و ساخت افزایش ظرفیت این رشته و پذیرش آن در دانشگاه آزاد هست.
امید منم ۵ ساله همینه…
دوستان آزمون دکترای عمران گریش مدیریت ساخت بدید. به راحتی قبول خواهید شد.
باز خداروشکر همچین انتخابی برای ما وجود داره.
پذیرش های بی رویه کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت و عدم افزایش ظرفیت دکتری این رشته باعث بی ارزش شدن این رشته شده است! در حال حاضر هیچ تناسبی بین پذیرش کارشناسی ارشد و دکترای این رشته وجود ندارد و برای پی بردن به آن فقط کافیست دفترچه های انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سراسری و آزاد را ببینید و بعد از اون ظرفیت دکتری رشته مدیریت پروژه و ساخت را ببینید. تقریبا در هیچ رشته ای این اختلاف عجیب در ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد در مقایسه با ظرفیت پذیرش همان رشته در مقطع دکتری وجود ندارد.
درود بر شما، با نصف وقتی که برای مطالعه منابع آزمون دکتری مدیریت پروژه میذاریم به راحتی میتونیم در آزمون سراسری پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی قبول شیم. مدرک دکتری مدیریت پروژه و ساخت نه برای استخدام شدن به درد میخوره و نه راه اندازی شغلی که بدون این مدرک نشه راهش انداخت!
موقعیت های شغلی برای افرادی که مدرک دکترای رشته های وزارت علوم از جمله مدیریت پروژه ، برق، کامپیوتر، معماری، حسابداری و… را میگیرند هیچ تفاوتی با موقعیت های شغلی افرادی کارشناسی ارشد و حتی کارشناسی این رشته ها رو دارند نداشته ، ندارد و نخواهد داشت!
دقیقاً
با سلام. من دانشگاه تربیت مدرس امسال قبول شدم. این انجمن مجازی با اینکه خلوت و تقریبا عاری از اطلاعات هست، ولی تنها التیام دهنده روزهای سخت انتظار بود و لازم دونستم حالا که انتظار تموم شد، بنا به وظیفه، رجعتی داشته باشم و تجربه اندکم را به الباقی دوستان در این راه بگم. تجربه ای که دارم اینه که اگر حوصله تون کم است، اگر رزومه تون قوی نیست، اگر توانایی روزهای سختو ندارید، اگر تحملمون کم است، بهتر است که کنکور این رشته را شرکت نکنیم زیرا که واقعا راه سختی در پیش است…….. البته که نمیخوام سخت جلوه بدم، ولی چه کنم که واقعیت همینه. در رابطه با رزومه بهتره که پایان نامه ارشد را با موضوع خوبی کار کرده باشید و از اون مهمتر حتما مقاله ازش مستخرج کنید. دارای مقالات مجله ای و ژورنالی باشید. اگر شد کتاب داشته باشید. ثبت ایده هم داشته باشید خوبه. ISI اگر داشته باشید که خیلی خوبه. صرفا با داشتن چندتا مقاله کنفرانسی نمیشه زیاد امیدی داشت. داشتن تجربه کاری کمکتون میکنه. داشتن سابقه تدریس کمکتون میکنه. در خصوص جزوه خوانی یا کتاب خوانی برای کنکور مرحله اول هم حرفم اینه اطلاعات تون به مثابه دریاچه ای باشد با عمق زیاد نه صرفا اقیانوسی با عمق ۱۰ سانت! اصلا و ابدا انقد کتاب و جزوه دور خودتون جمع نکنید. هر چیزی به اندازه باشد. به جای اینکه درباره یه موضوع چندتا جزوه بخونی، بهتره یه جزوه خوب انتخاب کنی و اونو دوبار بخونی تا همون اطلاعات توو ذهن تون… ادامه نظر»
ممنون برای توضیحات مفیدتون؛
موفق باشید.
با این ظرفیت کم هرچی تلاش میکنیم فایده ای نداره ….
باید ظرفیت افزایش پیدا کنه. دوستان دانشگاه آزاد تهران جنوب و دانشگاه پارس لطفا از دانشگاه های محل تحصیلتون بخواید که دکترای رشته مدیریت پروژه و ساخت هم پذیرش کنند.
کنکوری که مصاحبش پارتی بازی هست بر اساس کدوم شایسته سالاری باید امید به قبولی داشت؟
دقیقا، تا ظرفیت هم زیاد نشه این مشکل حل نمیشه.
درست می فرمایید
دقیقا
آقا امیر قبول شدید؟
دوستان سلام فقط خواستم جواب بدم که بی ادبی نشه و ثانیا کسی فکر نکنه که بقیه رو فراموش کردم هرچند متاسفانه تعدادی دیگه سکوت اختیار کردن و جواب ندادن. من قبول، نشدم. نَ شُ دَ م. نمره مصاحبه من تقریبا از بین ۴۰ نفر مدرس در حدود نفر ۳۸ شد!!!!!! یعنی دو نفر کمتر از من بود نمرشون تقریبا!!! افرادی بدون کتاب و مدرک زبان معتبر، نمره مصاحبه بهتر از من کسب کردن . من اعتراضی به نمره مصاحبه ندارم و نکردم و نخواهم کرد هیچ نظری دال بر پارتی بازی ندارم افرادی که من میشناسم و قبول شدن، رزومه عالی داشتن. انشالله موفق باشن من با اعمال نمره مصاحبه از رتبه ۵ کنکور تبدیل شدم به رتبه ۱۲ کل در تربیت مدرس رتبه کل روزانه تهران من شد ۸ رتبه کل شبانه تهران من شد ۴ که فرد قبولی شبانه تهران رتبش بود ۳ بهتون گفتم، که تهران قبولیاش از قبل معلوم بود. ولی همه افرادی که دیدم بعد مصاحبه رتبه کلشون از رتبه کنکور بهتر شد. به غیر از من که رتبم سه برابر شد!!!! تنها سوالی که دارم اینه اگه سارا خانم لطف کنه و جواب بده ۱- قبول شدین انشالله؟ اگه بله، کجا؟ ۲- رتبه کنکور شما چند بود؟ ۳- رتبه کل شما تو تهران و مدرس چطور شد؟ دیگه بعد یک ماه سکوت بعد از مصاحبه، لطف کنید جواب بدین. نگران نباشین. از نمره شما که رتبتون بهتر از من بود نمی خوام استفاده کنم و شکایت کنم حتی رتبه ۴۰ هم نمره مصاحبش… ادامه نظر»
آقا امیر خواهش میکنم که ناراحت نشید. شاید بقیه کار اشتباهی میکنن که بعد نتایج حتی خبر نمیدن قبول شدن یا نه اما قطعا شما کار درست رو انجام دادید. پیشنهادم به شما اینه که تسلیم نشید و یکبار دیگه تلاش کنید. مطمئن باشید همین سالهاست دانشگاه های دیگه هم در رشته ما پذیرش خواهند داشت. موفق باشید.
هم از طریق سازمان سنجش و هم از طریق خود دانشگاه اعتراض کنید، درست میشه ایشالا
امیر جان قبلا هم گفتم مصاحبه ای که فقط پارتی تعیین کننده هست تلاش ارزشی نداره. انشالله موفق باشی در کسب و کار داداش
آقا امیر بازم ادامه بده
سلام دوستان این آخرین پیام من در این گروه است. نه بخاطر اینکه قبول شدم و بقیه رو فراموش کردم نه قبول نشدم از اینکه تنها فردی بودم که با صداقت کامل بدون اسم مستعار همه چیز و اطلاعاتم رو کامل گفتم، همه سوالات رو جواب دادم، نمره هامو، رتبه ها و درصدهامو و… بعضی دوستان از لحظه مصاحبه لفت دادن و سکوت کردن مخفی کاری، نگفتن رتبه و … من جام اینجور جاها نیست. به اندازه کافی از این وضعیت لطمه خوردم. من رتبه کلم تو روزانه تهران شد. ۸. آخرین فرد قبولی رتبش بود ۲ رتبه کلم تو شبانه تهران شد ۴. فرد قبولی رتبش بوده ۳ بهتون گفتم قبولی های تهران از قبل مشخص بودن. تو تربیت مدرس رتبه کلم شد ۱۲ آخرین فرد قبولی روزانه شد ۴ آخرین فرد پردیس هم شد ۶ نمی دونم رتبه ۲ کل تربیت مدرس کی بود. اگه کسی میدونه بگه، ممنون. دوستانی که دیگه حرفی نمیزنن میشه رتبه کنکور، نمره نهایی، نمره مصاحبه و … رو بگن؟ در ضمن من بدترین نمره مصاحبه رو گرفتم تو مدرس. با همون رزومه تو تهران ۱۰ نمره مصاحبه بیشتر کسب کردم. حتی کسایی که کتاب و مدرک زبان هم نداشتن از من نمره مصاحبه بیشتر گرفتن همه رتبه کلشون با کمک مصاحبه کلی، بهتر شد. به غیر از من، که رتبه کلم بعد مصاحبه، ۳ برابر شد!!!! درکل، من نظری مبنی بر تخلف و … ندارم به نمره مصاحبه اعتراض ندارم ، و نخواهم داشت. هر کس قبول شد، رزومه عالی داشت. همه… ادامه نظر»
سلام شاید واقعا اشتباه شده باشه. حتما درخواست اعتراض بده .
متاسفم برای تصمیم گیرانی که ظرفیت کارشناسی ارشد رشته مدیریت پروژه رو از سالی ۲۰ نفر به سالی ۱۰۰۰ نفر رسوندن اما ظرفیت دکترای این رشته دقیقا مثل روز اولشه!!!!
درست میشه. حالا ممکنه ۵ سال طول بکشه یا ۱۰ سال
ده سال طول بکشه دیگه فایده نداره!
امیدوارم امروز از بین دواطلبهای این صفحه حداقل یک نفر قبولی داشته باشیم. دوستان اگه نتیجه اومد و قبول شدید خبر قبولیتونو بدید. و این صفحه رو فراموش نکنید و هر چند وقت یکبار برای راهنمایی ماها اینجا سر بزنید، همگی موفق باشید.
آره برای ما که داوطلب سال بعد هستیم خیلی خوب میشه .
امیدوارم تمامی قبول شدگان داوطلبهای این انجمن باشن
مطمئنا چند نفری خواهند بود مخصوصا شانس آقا امیر خداروشکر خیلی زیاده
ممنون از لطف همه عزیزان. انشالله که همه دوستان موفق باشن.
اگه خدا خواست و قبولی همراه با ثبت نام حاصل شد، من تا حد توان در خدمت سایرین هستم.
حالا تا خدا چه خواهد
سپاس
احتمالا امروز نتایج بیاد
امروز نتایج اعلام میشه، منم امیدوارم از بین دوستان این انجمن قبولی داشته باشیم.
همین الان نتایج اعلام شد امیدوارم قبولی داشته باشیم
یکسال انتظار کم نیست…….
اگر بخوام فقط و فقط ۱۰ کتاب رو برای دروس تخصصی آزمون دکتری سال ۱۴۰۰ بخونم ، اون ۱۰ کتاب چه کتابهایی باید باشند؟ منابع پیشنهادی : ۱- سیستم های اجرای پروژه، تالیف رابرت دورسی، مترجمان امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۲- روش طرح و ساخت (…, Bridging, EPC, Turn key)، تالیف سیدنی لوی، مترجمان امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- شرایط عمومی پیمان، تالیف اکبر ترکاشوند، انتشارات فدک ایساتیس. ۴- مدیریت پروژه در پروژه های فناوری اطلاعات (IT)، تالیف کتی شوالب، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۵- مدیریت کنترل پروژه: کاربرد روش های سی پی ام پرت گرت و پی ان (جلد ۱ و ۲)، تالیف علی حاج شیر محمدی، انتشارات جهاد دانشگاهی (دانشگاه صنعتی اصفهان). ۶- مدیریت و کنترل پروژه در ساختاری نو و به هنگام شده با افزایش هفت فصل جدید، تالیف علی حاج شیر محمدی، انتشارات ارکان دانش. ۷- مدیریت استراتژیک پروژه، محمود گلابچی. ۸- مبانی مدیریت پروژه، تالیف محمود گلابچی و مهندس سید ضیاء حسینی، انتشارات دانشگاه تهران. ۹- نظریه های نوین در مدیریت پروژه، تالیف امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۱۰- مدیریت پروژه های صنعتی، تالیف امیر فرجی و محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۱۱- ساختمان ها چگونه عمل می کنند، تالیف ادوارد آلن، مترجمان محمود گلابچی و کتایون تقی زاده، انتشارات دانشگاه تهران. ۱۲- درک رفتار سازه ها، تالیف محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۱۳- سازه در معماری، تالیف سالوادوری، ترجمه محمود گلابچی، انتشارات دانشگاه تهران. ۱۴- مقاومت مصالح کاربردی، تالیف محمود گلابچی،… ادامه نظر»
امیدوارم کسانی که قبول میشوند منابعی که خوانده اند را به ترتیب اهمیت و تعداد سوالات آزمون برای ما بنویسند تا شماهم بتوانید ده کتاب را انتخاب کنید.
و البته تجربیاتشونو با ما به اشتراک بذارن
ببینید دوستان، من نمی خوام صحبت های ناامیدکننده من واسه بعضیا که خیلی خوش بین هستن حالت آیه یأس خوندن (گلام در کارتون گالیور «من می دونستم که …» رو واستون پیدا کنه) واقعیت اینه من دفعات متعددی شرکت کردم، روزانه شهیدبهشتی مدیریت پروژه خوندم ندیدم از رشته دیگه کسی قبول شه چون مهمترین موضوع اینه که شما در دوره ارشد واحدها و پایان نامه و مقاله مرتبط با مدیریت پروژه گذرونده و داشته باشین این مجاز کردن همه رشته ها، فقط واسه انگیزه الکی دادن به داوطلب و شرکت در کنکوره، همین اصلا فکر نکنید که کسانی که چند سال با مدرک دانشگاه تهران مدیریت پروژه قبول نمیشن، خنگ بودن و شما با پنج ماه خوندن از اونها که چهار سال راحت این مطالب رو دیدن، قویتر میشین. اگه بعضی ها مجاز میشن صرفا بخاطر اینه که شاید بعضی دوره ها شرکت کننده کم باشه. وگرنه رقابت بسیار سنگینه پس از همین الان تصمیم منطقی بگیرید. بهترین گرایش های کم شرکت کننده معماری، گروه طراحی شهری و شهرسازی هستن. در حوزه امتحانی امسال من تعداد داوطلبین حاضر طراحی شهری از مدیریت پروژه هم کمتر بود، ولی ظرفیت خیلی بیشتری داره. از روی حسادت نمیگم، بالاخره یه جو نسبتا رفاقتی بین ما ها که چند وقت تو این صفحه گپ میزنیم وجود داره. واسه خودتون میگم امسال متوجه شدم، که دانشگاه تهران از قبل دانشجوهاش مشخصه یعنی سالی که فقط تهران پذیرش داره، مثل سال آینده، رتبه ۱ آوردن هم به قبولی ختم نمیشه مگر، مگر، مگر. اینکه شاگردای مطرح… ادامه نظر»
بسیار عالی
با ارشد عمران گرایش مدیریت ساخت هم رد میکنن؟
با گرایش مدیریت ساخت نه مشکلی نیست، البته این دانشگاه ها، خیلی سر دانشگاه ارشد حساسیت دارن، اگه سطح دانشگاه بالا نباشه، رد می کنن.
درضمن همه دارن ازینجا فرار میکنن میرن، عمران مدیریت ساخت،
شما از مدیریت ساخت می خوای بیای اینجا؟؟؟
ببینین اون چیزیکه شما اولین بار می خواین واسه کنکور بخونین
بچه های ارشد دانشگاه تهران با رتبه تک رقمی ارشد، یه بار عبور کردن، در دوره ارشد دو سال همین ها رو خوندن، اونم از خود اساتید طراح سوال
واسه کنکور هم تمام مدت این اساتید کنارشون تو دانشگاهشون هستن.
واقعا فکر می کنین، برای ۳-۴ نفر شانسی وجود داره؟؟؟؟؟
چرا حرف من رو قبول نمی کنین؟!؟!؟!؟!
ممنون
با توجه به حجم شدید رقابت و ظرفیت کم سال آینده
من به شخصه بعید میدونم با خواندن تمام این ۳۳ کتاب هم اصلا تضمینی برای قبولی باشد
چه برسه فقط ۱۰ تا
به عنوان نصیحت از شخصی که تمام ۶۰ تا کتاب دکتر گلابچی رو خونده
به صورت جدی دارم عرض می کنم.
اگه فقط وقت خواندن ۱۰-۱۵ کتاب دارید.
به هیچ وجه روی آزمون سال بعد مدیریت پروژه و ساخت سرمایه گذاری نکنید
بهتره عمران مدیریت ساخت شرکت کنید.
که با وقت شما همخونی داشته باشه و به موفقیت نائل شه انشالله.
در مورد منابع و تعداد سوالات هیچ روند ثابتی بین کنکورها در سالهای متوالی وجود نداره
یعنی اصلا منطقی نیست رو حساب سوالات دو سه سال اخیر. دست به انتخاب منابع بزنید.
اگه پذیرش سال بعد فقط دانشگاه تهران باشه که احتمالش زیاده.
رتبه در درجه اول اهمیت هست
پس فقط مجاز شدن با رتبه های آخر دعوت به مصاحبه، به قبولی تهران ختم نمیشه!!!
درسته خواندن تمام این ۳۳ کتاب هم اصلا تضمینی برای رتبه تک رقمی نیست
Yes , not Affect
Yes