گرایش های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظهای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از رشته های دوره دکتری گروه امتحانی کشاورزی و منابع طبیعی است که به مطالعه و بررسی شیوه تغییر مواد غذایی از مرحله کاشت تا زمانی که به دست مصرف کننده برسد می پردازد.
گرایش های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست؟
داوطلبان همه گرایش های دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی لازم است در کنکور دکتری مجموعه امتحانی علوم و مهندسی صنایع غذایی شرکت کنند. بنابراین، آزمون مجزایی برای گرایشهای مختلف این رشته در مقطع دکتری برگزار نمیشود.
بر اساس دفترچه انتخاب رشته دکتری، فهرست گرایش های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به شرح زیر است:
ﺻﻨﺎﻳﻊ غذایی
شیمی ﻣﻮاد غذایی
ﻓﻨﺎوری ﻣﻮاد غذایی
زﻳﺴﺖ ﻓﻨﺎوری ﻣﻮاد غذایی
دفترچه انتخاب رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را از کجا دانلود کنم؟
همه رشتهمحلهای دارای پذیرش در مقطع دکتری تخصصی در دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری و دانشگاه آزاد اعلام میشود. بنابراین، دفترچه جداگانهای برای رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی منتشر نمیشود و همه اطلاعات لازم در دفترچههای مذکور ارائه میشود.
کدام دانشگاه ها در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع دکتری پذیرش دارند؟
پذیرش در گرایش های دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در دوره های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پردیس خودگردان و دانشگاه آزاد اسلامی صورت میگیرد. دانشگاههای مختلفی در تهران و شهرستانها در این رشته در مقطع دکتری پذیرش دارند.
برای کسب اطلاعات دقیق درخصوص دانشگاه های دارای پذیرش دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی و ظرفیت پذیرش دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی کلیک کنید.
نحوه پذیرش دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
برای شرکت در آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی لازم است نسبت به ثبت نام در کنکور دکتری تخصصی در سایت سازمان سنجش در موعد مقرر اقدام کنید. زمان ثبت نام آزمون دکتری عموما در آبان یا آذرماه است.
رشته های مجاز به شرکت در آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست؟
بنا بر دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۳ منتشره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد همه رشتهها مجاز به شرکت در کنکور دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی کلیک کنید.
برای پذیرش دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد چه باید کرد؟
با توجه به ادغام کنکور دکتری سراسری و دانشگاه آزاد، برای پذیرش در مقطع دکتری این رشته نیز لازم است در همان کنکور سازمان سنجش ثبت نام کنید. در هنگام اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری، مجاز بودن به انتخاب رشته هم برای دانشگاههای سراسری و هم دانشگاه آزاد از سوی سازمان سنجش اعلام میشود.
در ادامه، فرایند انتخاب رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی برای دانشگاههای سراسری از طریق سایت سازمان سنجش و برای دانشگاه آزاد از طریق سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغالتحصیلی دانشگاه آزاد صورت میگیرد. نتایج دعوت به مصاحبه و مصاحبه نیز جداگانه انجام میشود.
نتایج نهایی قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی برای دانشگاههای سراسری و دانشگاه آزاد از طریق سازمان سنجش اعلام میشود.
منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست؟
داوطلبان هر یک از گرایشهای امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی لازم است با توجه به سرفصل های آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی که در دفترچه ثبت نام دکتری ۱۴۰۳ درج شده، نسبت به مطالعه و کسب آمادگی لازم برای آزمون اقدام نمایند.
سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی و ضرایب دروس به صورت کلی اقدام میکند. بدین صورت که ضریب دروس عمومی (شامل زبان عمومی دکتری و استعداد تحصیلی) برابر ۱ و ضریب دروس تخصصی برابر ۴ است. اما جزئیات منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی اعلام نمیشود.
دروس تخصصی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی | – مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل (شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژی مواد غذایی) و کارشناسی ارشد شامل (میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی مواد غذایی، روشهای نوین آزمایشگاهی، انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی) |
دروس عمومی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی |
داوطلبانی که قصد پذیرش در هر یک از گرایش های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی را دارند، لازم است کلیه سرفصلهای امتحانی مربوطه را مطالعه کنند.
برای مشاهده منابع پیشنهادی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به صفحه زیر مراجعه کنید: