مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
تجربیات مصاحبه دکتری ۱۴۰۳
مدرسان شریف
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
عالم زاده

انجمن آزمون دکتری مجموعه مهندسی سیستم‌های انرژی

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

انجمن دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی به بحث و تبادل نظر داوطلبان آزمون دکترا این رشته اختصاص یافته است.

مجموعه امتحانی مهندسی سیستم‌های انرژی از آزمون دکتری ۱۴۰۳ حذف شده است.

انجمن آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

گرایش‌های دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

مطابق دفترچه آزمون دکتری ۱۴۰۲، رشته مهندسی سیستم‌های انرژی در مقطع دکتری دارای پذیرش در 3 گرایش به شرح زیر است:

1) ﻣﺪلﺳﺎزی اﻧﺮژی

2) ﻓﻨﺎوری اﻧﺮژی

3) اﻧﺮژی و ﻣﺤﻴﻂ زﻳﺴﺖ

ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

جهت مشاهده ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی در رشته/گرایش‌های فوق در دانشگاه سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۱ می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

ظرفیت پذیرش آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

 

همچنین برای اطلاع از دانشگاه های دارای پذیرش در مقطع دکترا در این رشته به صفحه زیر مراجعه کنید:

 

سرفصل های آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

داوطلبان آزمون دکتری رشته مهندسی سیستم‌های انرژی لازم است به همه سؤالات سرفصل‌های امتحانی آزمون دکتری این رشته که در دفترچه‌ ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۲ معرفی شده، پاسخ دهند.

عناوین دروس امتحانی رشته مهندسی سیستم‌های انرژی در کنکور دکتری به شرح زیر است:

 

رشته های مجاز به شرکت در کنکور دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، برای شرکت در آزمون دکتری رشته مهندسی سیستم‌های انرژی نیازی به داشتن مدرک کارشناسی ارشد با رشته مرتبط نیست.

فارغ‌‌التحصیلان کلیه رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبت‌نام در کنکور دکتری این رشته هستند. جزئیات را می‌توانید در لینک زیر مشاهده نمایید:

 

همچنین در صورتی که مایلید اطلاعات بیشتری درخصوص رشته های مجاز دکتری ۱۴۰۲ و نیز رشته های دکتری بدون شرط تجانس کسب کنید کلیک کنید.

منابع آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی به‌صورت کلی اقدام می‌کند و جزئیات منابع آزمون دکتری رشته مهندسی سیستم‌های انرژی اعلام نمی‌شود.

در لینک زیر منابع پیشنهادی آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی که می‌توانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در آزمون دکتری ۱۴۰۲ باشند ارائه شده است.

 

همچنین جهت اطلاع از منابع استعداد تحصیلی و منابع زبان عمومی آزمون دکتری می‌توانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.

سوالات کنکور دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

همواره یکی از منابع مهم جهت مطالعه برای کسب آمادگی آزمون دکتری، بررسی سؤالات کنکور سال‌های گذشته است. سؤالات آزمون دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی سال‌های گذشته از طریق لینک‌های زیر قابل دریافت است:

انتخاب رشته آزمون دکترا مهندسی سیستم‌های انرژی

بعد از شرکت در کنکور، نتایج اولیه آزمون دکتری از طریق سازمان سنجش اعلام می‌شود. نتایج شامل درصد کسب‌شده توسط داوطلب در دروس تخصصی، زبان و استعداد تحصیلی، نمره تراز و نیز رتبه است.

بر اساس اطلاعات کارنامه، داوطلبان می‌توانند هم برای دانشگاه‌های سراسری و هم دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته نمایند.

 

جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره انتخاب رشته دکتری کلیک کنید.

سپس نتایج انتخاب رشته دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام می‌شود. در این مرحله داوطلبان متوجه خواهند شد که برای مصاحبه کدام دانشگاه‌ها دعوت شده‌اند.

مصاحبه دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی

دعوت به مصاحبه دکتری بر اساس کسب حدنصاب نمره تراز تعیین‌شده توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد. یعنی اگر داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه نتایج اولیه دکتری، نمره ترازی بالاتر از حدنصاب مدنظر یک دانشگاه کسب کرده باشند، به مصاحبه آن دانشگاه دعوت خواهند شد.

در لینک زیر نمونه حدنصاب نمره تراز دعوت‌شدگان به مصاحبه دکتری مهندسی سیستم‌های انرژی دانشگاه‌های مختلف آورده شده است:

 

اطلاع از جزئیات مدارک مصاحبه دکتری، سوالات مصاحبه دکتری و نیز تجربیات مختلف از جلسات مصاحبه آزمون دکتری می‌تواند به داوطلبان کمک کند تا آگاهانه‌تر در مصاحبه حضور پیدا کرده و شانس قبولی خود را تا حد زیادی افزایش دهند.

در لینک زیر تلاش شده تا با معرفی جزئیات این جلسه و ارائه چندین تجربه مصاحبه دکتری رشته مهندسی سیستم‌های انرژی، زمینه شناخت بیشتر از فضای مصاحبه این رشته برای داوطلبانش فراهم شود.

 

در صورتی که علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درخصوص رتبه‌های قبولی کنکور دکتری این رشته هستید، به صفحه زیر مراجعه کنید:

ثبت‌نام
باخبرم کن!

61 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محسن
آبان ۵, ۱۳۹۹ ۱۰:۲۹ ق٫ظ

سلام، روز بخیر آقا مهران، نتایج نهایی هم اعلام شد، برای من همون پیش بینی شما شد: نوبت دوم تهران، شما چه کردید دوست عزیز…

علی
آذر ۷, ۱۳۹۹ ۲:۱۵ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام.من می خواستم برای دکتری ثبت نام کنم .ارشد تبدیل انرژی شیراز.در صد های شما حدودا چقدر بود؟

محسن
آذر ۹, ۱۳۹۹ ۱۱:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  علی

سلام، برای رتبه مناسب باید متوسطی باللی ۳۰% داشته باشید.

محمد
آذر ۱۴, ۱۳۹۹ ۳:۵۸ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام،تبریک میگم،و آرزوی موفقیت دارم
ممکنه منابعی رو که مطالعه کردید و درصدهاتون رو بفرمایید.

امین
شهریور ۲۸, ۱۳۹۹ ۷:۱۱ ب٫ظ

سلام وقت همه اساتید به خیر
من کارشناسی مکانیک دارم و می خوام آزمون ارشد سال بعد ثبت نام کنم دارم درباره گرایشای ارشد تحقیق می کنم می خوام بپرسم بین گرایشای تبدیل انرژی و طراحی کاربردی و سیستم های انرژی(سیستم های انرژی) کدوم سطح علمی بالاتری داره اگه میشه درباره سیستم های انرژی(سیستم های انرژی) یه مقدار توضیح بدید البته تو اینترنت سرچ کردم واسه تصمیم گیری کافی نبود و توضیحشات همه سایتا اکثرا تکراری بود

محسن
شهریور ۲۲, ۱۳۹۹ ۸:۱۷ ق٫ظ

سلام آقا مهران عزیز ، صبح شما بخیر، نتایج انتخاب رشته هم آمد، بر اساس بررسی های من تراز رشته شهر ها کلا وارونه شده، ظاهرا سنوات قبل پائین ترین تراز مربوط به محیط زیست، بعد دوگرایش مدل سازی و فناوری تهران و سپس فناوری خواجه و در نهایت در راس رشته محل ها، مدل سازی شریف بوده است، البته احتمالا نتایج انتخاب رشته محل هامون هم مشابه هم هست، من گرایش محیط زیست رو مجاز نشدم، متناسب با تراز اعلام شده احتمال می دهم برای روزانه و نوبت دوم این گرایش بترتیب تا رتبه ۱۰ و ۱۴ مجاز شده باشه، برای مدل سازی و فناوری تهران هم مشخصا تراز روزانه تا رتبه ۱۷ و تراز نوبت دوم احتمالا تا ۱۸ مجاز شده است، مدل سازی شریف هم که یک تراز پائین اعلام شده احتمالا تا حدود ۳۰ نفر اول را مجاز اعلام کرده است. نظر شما چیه، میشه نتیجه گرفت؟

مهران
شهریور ۲۳, ۱۳۹۹ ۶:۲۲ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام آقا محسن عزیز. بله منم مثل شما روزانه محیط زیست و حتی شبانشو دعوت نشدم. فکر میکنم تنها علتی که میتونه داشته باشه این هستش که در دفترچه انتخاب رشته واسه روزانه محیط زیست ۲ نفر و واسه شبانش ۱ نفر در نهایت قبول میشه. اما اون دو گرایش دیگه هرکدوم ۳ نفر روزانه و ۲ نفر شبانه می گیرن. احتمالا گفتن محیط زیست چون در مجموع ۳ نفر میخوایم پس مثلا تا رتبه ۱۰ رو برای روزانه و تا رتبه ۱۴ برای شبانه دعوت کنیم ( البته رتبشو حدس میزنم دقیقشو که نمیشه گفت ). اون دو گرایش دیگه هم چون هرکدوم رو ۵ نفر میخواستن پس تا رتبه های پایین تری دعوت کردن. اما شریف خیلی بیشتر دعوت کرده و به نظر میاد ۵ یا ۶ برابر ظرفیتشو دعوت کرده باشه.
دلیل دعوت نشدنمون به گرایش محیط زیست فکر میکنم همین باشه و اگه اونم ۵ نفر میخواست احتمالا دعوت میشدیم.
شریف چون تعداد زیادی دعوت کرده و ظرفیت کمی هم داره طبعا رقابت درش سنگین هست و از به قول شما ۳۰ نفر فقط ۴ نفرو برمیدارن. اما دانشگاه تهران اونجور که به نظر میاد فقط ۶ و ۷ نفر بیشتر از ظرفیتش رو دعوت کرده پس شانس قبولی دانشگاه تهران بیشتره طبق احتمالات.

محسن
شهریور ۲۶, ۱۳۹۹ ۲:۴۴ ب٫ظ
پاسخ به  مهران

سلام، ارادتمندیم آقا مهران، واقعیتش من یه کور سویی از امید برای علی الظهار ضعیفترین گرایش (محیط زیست) داشتم که متاسفانه این وارونگی ترازها این امید رو هم کمرنگ تر کرد، لیکن در مصاحبه بقیه رشته محل ها شرکت خواهم کرد، انشاله شما رو هم ببینیم ….

مهران
مهر ۱, ۱۳۹۹ ۴:۰۰ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام آقا محسن عزیز. بله امسال ترازها یه مقدار عجیب بود. مثلا فرض کنید شبانه محیط زیست رو تا رتبه ۱۰ دعوت شده باشن. خب کسی که رتبش ۱۰ هست احتمالا شبانه رو نره و روزانه گرایشهای دیگه رو ترجیح بده. اینجوری میشه که امکانش هست اون ظرفیت شبانه محیط زیست کلا خالی بمونه و هیچکس اونو نره. در نتیجه ۱۳ نفر ظرفیتی که وجود داشته برای دانشگاه تهران تبدیل بشه به ۱۲ نفر. دیگه تراز شبانه حداقل نباید بیشتر از روزانه باشه و در بدترین حالت باید مساوی باشند. حالا باید ببینیم چی میشه. مصاحبه ها هم که مجازی هست امیدوارم خوب پیش بره

Ms bahrami
بهمن ۲۴, ۱۴۰۰ ۱:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  مهران

سلام درباره منابع راهنمایی میکنید دکترای سیستم انرژی

محمدحسن
شهریور ۲۹, ۱۳۹۹ ۱۰:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

خوشا به حال شما!! من فارغ التحصیل ارشد انرژی دانشگاه تهران هستم. اما امسال با رتبه ۲۱ حتی به شبانه هم دعوت نشدم :| اون هم با چندین مقاله و h-index 4 و… در صورتی که یقین دارم سال گذشته تا رتبه ۴۰ هم دعوت شدند به دانشگاه تهران… لذا تنها برای شریف درخواست ارسال کردم…
امسال در مقایسه با پارسال اجحاف بزرگی کردند…

....
آبان ۲, ۱۳۹۹ ۸:۴۰ ق٫ظ
پاسخ به  محمدحسن

فکر میکنم دقیقا یک روز قبل از مصاحبه بدون هیچ اعلام قبلی ترازا رو آوردن پایین تا افراد بیشتری که مد نظرشون هست دعوت بشن و احتمالا دعوت شدید و ممکن هست قبول هم شده باشید. در هر صورت مصاحبه کاملا در اختیار دانشگاها هست و میتونن به همون رتبه ۴۰ نمره ۵۰ از ۵۰ بدن تا قبول بشه و به رتبه یک هم ۱ از ۵۰ بدن تا مردود بشه. اینکه در این موارد هیچ شفافیتی وجود نداره واقعا خیلی آزار دهنده هست ….

Ms bahrami
بهمن ۲۴, ۱۴۰۰ ۱:۳۹ ب٫ظ
پاسخ به  محمدحسن

سلام درباره منابع ک خوندیدی جامع ترین رو معرفی میکنید

مهران
شهریور ۲, ۱۳۹۹ ۲:۳۸ ب٫ظ

سلام آقا محسن وقتت بخیر.
بله متاسفانه فقط سوال ۴۴ اصلاح شده که دیگه کاملا واضح بود و اگه اونم اصلاح نمیشد خیلی عجیب بود.
البته من سوال ۲۷ و ۳۰ رو هم باهات اتفاق نظر داشتم ولی نمیدونم چرا هیچکدوم اصلاح نشده. خودم ۴ سوال رو با حل کامل فرستاده بودم براشون اما فقط ۴۴ رو ترتیب اثر دادن. نمیدونم بازم بشه اعتراض زد یا نه. چیزی که سنجش گفته تا ۶ شهریور میتونید اگه درخواستی دارید بگید.
از اینکه بگذریم رتبه و تراز عالیه تبریک میگم امیدوارم مراحل بعدی هم موفق باشی. منم رتبه ۱۷ و تراز ۴۳۲۸ شدم و بیشتر امیدم به همین تغییر کلید بود :)))
فکر میکنم شبانه به احتمال زیاد قبول بشید و روزانه هم باید دفترچه بیاد ببینیم چند نفرو میگیرن و اونم بستگی به مصاحبه داره و ۵۰-۵۰ هست فعلا. چیزی که تقریبا قطعی میشه گفت اینکه به مصاحبه دعوتید …

محسن
شهریور ۵, ۱۳۹۹ ۸:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  مهران

ارادتمندیم آقا مهران، من هم تبریک می گم، مشابه هم نتیجه گرفتیم، هر چند اگر کلید درست اصلاح می شد، شاید شرایط بهتر هم می شد، البته من بعید می دونم اعتراضات جدید رو به کلید ترتیب اثر بدهند، امیدوارم که در ادامه مراحل هم موفق باشید، مننون می شوم بفرماءید بنظر شما کدوم گرایشها ( مدل سازی، فناوری و محیط زیست) و کدوم دانشگاهها (شریف و تهران) اولویت هستند؟ ممنون می شوم اگر اولویت های معقول این ۷ رشته گرایش، دانشگاه و دوره دفترچه ۹۹ رو اعلام نظر بفرماءید. سپاسگزارم.

مهران
شهریور ۶, ۱۳۹۹ ۶:۵۴ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

اختیار دارید آقا محسن، خیلی ممنونم. بله متاسفانه کلید اصلاح کامل نشد. متاسفانه ظرفیت ها هم نسبت به سال قبل کمتر شده و انتخاب های کمتری هم نسبت به سالهای پیش داریم و مثلا دانشگاه خواجه نصیر که شاید احتمال قبول شدنش بیشتر بود حذف شده. الان بین ۷ انتخابی که موجود هست، خب میشه گفت روزانه های تهران و شبانه های تهران تنها تفاوتی که با هم دارن فقط هزینشون هست و از نظر مدرک و … هیچ فرقی ندارن و کلاساشونم احتمالا با هم برگزار میشه. (دیگه اونش بستگی به خود شخص داره که آیا حاضره یک سال بیشتر برای قبول شدن روزانه تهران بخونه یا اینکه بجای صرف وقت و یکسال بیشتر خوندن، هزینه شبانه رو بپردازه). در مورد انتخاب بین شریف و تهران، جفتشون به نظرم عالیه. شریف چون دانشکده انرژی بطور جداگانه داره و ظرفیتش کمتره و طبیعتا چون فقط ۴ نفر میخوان قبول شدنش سخت تر هست و فکر میکنم یه مقدار سطحش از تهران بالاتر باشه. این سه گرایشی هم که وجود داره زیاد فرقی با هم ندارن و توی یکی دو تا درس اختیاری فقط تفاوتشون هست اما هر پروژه ای رو میشه در هر کدوم از گرایشها تعریف کرد تا اونجایی که میدونم. اولویتهایی که فکر میکنم منطقی باشه : اول شریف بعد روازنه های تهران (ترتیب گرایش زیاد فرقی نداره و مثلا میشه به ترتیب فناوری، مدلسازی و محیط زیست رو زد) و در نهایت هم شبانه های تهران. امیدوارم در مصاحبه هم موفق باشید و درنهایت موردی که مد… ادامه نظر»

محسن
شهریور ۷, ۱۳۹۹ ۹:۵۴ ق٫ظ
پاسخ به  مهران

از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم، در مورد میزان هزینه، شرایط حضور در دانشگاه، ارزش مدرک و…. دوره شبانه (نوبت دوم) اطلااعاتی دارید، راهنمایی بفرماءید، آیا رقابت در این دوره هم سنگین هست، داوطلبان اقبالی به شبانه دارند یا اصلا این مورد ارزش هزینه کردن دارد؟ ممنونم.

مهران
شهریور ۲۳, ۱۳۹۹ ۶:۲۷ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

خواهش میکنم. ارزش مدرکشون رو که میدونم یکی هست و رقابتشم با این ترازایی که دعوت شدن انگار سنگین هستش :))) . هزینشو هم سایت دانشگاه تهران زده فکر میکنم ترمی ۱۲ میلیون اگه اشتباه نکنم

محسن
مرداد ۱۳, ۱۳۹۹ ۲:۳۳ ق٫ظ

سلام، ظاهرا کلید اولیه سوالات تخصصی مشکلاتی داره،
سوال ۲۶ و ۲۷، نسبت بازده اکسرژی سوخت جامد بیش از سوخت مایع و مایع بیشتر از سوخت گازی است، بنابراین برای سوال ۲۶ پاسخ درست بیشتر از ۱ و برای سوال ۲۷ پاسخ درست ۱< است،
سوال ۳۰، بلاشک ترشولد در ۱۰ درجه سانتیگراد با یوتیلیتی گرم ۲۱۱/۴ کیلو وات اتفاق می افتد.
سوال ۳۷، پاسخ درست ۳۸.۲۵=Q و ۳۳.۵=P است که در گزینه ها موجود نیست، شاید نزدیکترین گزینه به پاسخ درست ۳۸=P و ۳۶=Q باشد.
سوال ۴۴، پاسخ درست ۱۴.۳% و گزینه مناسب در پاسخ ها ۱۵% می باشد.
دوستان عزیز لطفا بررسی و در صورت هم‌نظر بودن در سایت سنجش اعلام نظر نمایید.

مهران
مرداد ۱۳, ۱۳۹۹ ۵:۳۴ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام دوست عزیز
سوال ۲۷ رو باهاتون موافقم گزینه یک درست هست چون بازده انرژیشون یکی هست بازده اگزرژی هم باید مساوی باشه قاعدتا.
سوال ۳۰ هم گزینه ۴ باید درست باشه اما توی کلید زده ۳ که این رو هم باهاتون موافقم.
سوال ۳۷ فکر میکنم توی کلید درست زده باشه چون سر جلسه حساب کردم همون p = 74 و Q = 18 شد. باید از P – TC مشتق میگرفتی مساوی صفر قرار میدادی که Q مساوی ۱۸ درمیاد و بعدش Q = 18 رو میذاری توی عبارت P = 110 – 2Q و P رو بدست میاری که میشه ۷۴. اینو فکر میکنم درست باشه.
اما سوال ۴۴ رو کاملا باهاتون هم نظرم جوابش میشه ۱/۷ که درواقع همون ۱۴.۳ درصد هست که به ۱۵ نزدیکتره و جواب گزینه یک هست.
سوال ۳۹ هم به نظرم ایراد داره و جوابش ۱۲ درصد میشه نه ۱۵ درصد.
به نظر میرسه کلید بسیار مشکل داره و باید در سنجش اعلام کنیم اصلاحش کنند

محسن
مرداد ۱۴, ۱۳۹۹ ۹:۲۶ ق٫ظ
پاسخ به  مهران

سلام متقابل
از اعلام نظر شما ممنونم، پیشنهاد می کنم موارد رو به سازمان سنجش اعلام نمائید، تجربه قبلی من می گه مواردی که از طرف افراد مختلف مطرح می شود در اصلاح کلید موثرتر است.
بنظر شما سطح آزمون چطور بود؟ درصد ها باید در چه حدی باشنه تا بشه نتیجه گرفت؟
من یک مدت از این وادی بدور بودم، ممنون می شوم اگر اطلاعاتی در خصوص مراحل بعدی ، دانشگاه های دارای رشته، سلیقه اساتید و …. دارید، مرا هم راهنمایی کنید.
سپاسگذارم

مهران
مرداد ۱۴, ۱۳۹۹ ۴:۳۵ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

خواهش میکنم نظر شما هم کمک کرد که شکم به یقین تبدیل بشه. بله موارد رو براشون نوشتم و توضیح دادم. فکر میکنم اگه تعدادمون بیشتر باشه و نظرمون رو ثبت کنیم بهتر پیگیری بشه اما بطورکلی تعداد شرکت کننده در رشته سیستم انرژی کم هست و پارسال حدود ۱۶۰ شرکت کننده داشت و امسال احتمالا کمتر هم هست و بخاطر همین ممکنه تعداد کمی به کلید اعتراض کنند. از طرفی بعضی از سوالات کاملا واضحه که کلیدش اشتباهه و حتما باید عوض بشه حتی اگه کسی اعتراض نکنه. حالا من اونهایی رو که مطمئن بودم براشون فرستادم. سطح آزمون فکر میکنم از سالهای قبل خیلی بالاتر بود و همانطور که می دانید کنکور سیستم انرژی به این شکل (یعنی با موارد امتحانی دروس ترمودینامیک ، برنامه ریزی ریاضی پیشرفته ، تکنولوژی پینچ و تحلیل اگزرژی ، و تحلیل سیستمهای انرژی ) فقط در سه سال اخیر (کنکور ۹۶ و ۹۷ و ۹۸) برگزار شده و قبل از اون دو درس ترمودینامیک ، و تکنولوژی پینچ و تحلیل اگزرژی ، جزء موارد امتحانی نبود. به نظرم در مقایسه با سالهای ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ سطح امتحان بسیار بالاتر بود و مثلا نسبت به پارسال درصد پایین تری رو میشد بزنی. درصدها که بستگی به رقبا هم داره ولی فکر میکنم پارسال رتبه یک حدود ۵۰ درصد زده بود و امسال با توجه به سخت تر بودن آزمون، با درصد بین ۴۰ و ۵۰ ، رتبه تک رقمی و حتی یک شدن دور از انتظار نباشه و البته بستگی به… ادامه نظر»

محسن
مرداد ۱۴, ۱۳۹۹ ۹:۲۸ ب٫ظ
پاسخ به  مهران

بابت اطلاعات دقیقتون سپاسگذارم، خیلی مفید بود، فضای کلی موضوع هم دستم آمد. من هم موارد رو به سنجش انتقال دادم، انشاله که ترتیب اثر بدهند! در این صورت شاید بتونم امیدوار به دعوت به مصاحبه باشم.
شما احیانا از برنامه دانشگاه‌های مختلف برای دعوتشدگان به مصاحبه هم خبر دارید؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید تا اعلام نتایج چه کار موثری می شه انجام داد؟
ممنوننم

مهران
مرداد ۱۵, ۱۳۹۹ ۴:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

خواهش میکنم امیدوارم موارد رو لحاظ کنند چون ۴ یا ۵ سوالی که درست زدیم اگر پاسخش اصلاح نشه خیلی درصد رو میاره پایین.
اگر ۳ برابر ظرفیتی که پذیرش دارند رو برای مصاحبه دعوت کنند ( که معمولا هم همینطور هست ) و فرض کنیم مثل پارسال ۱۳ نفر روزانه و ۷ نفر شبانه بگیرند اونوقت تا رتبه ۳۹ به مصاحبه روزانه میتونه دعوت بشه و تا رتبه ۶۰ هم به مصاحبه شبانه دعوت میشه. اما در مورد نحوه مصاحبه دانشگاه ها اطلاعی ندارم چون خودم تابحال مصاحبه ای رو نرفتم ولی اگر بتونید در این یک ماه جایی مقاله بدید میتونه تاثیر داشته باشه. شاید دانشگاهی که در اون ارشد رو خوندیم هم برای بعضی از اساتید مهم باشه و مثلا افرادی که دانشگاه های تهران خوندن یه امتیازی داشته باشن و اینکه فرد در مقطع ارشد در چه زمینه ای کار کرده باشه و زمینه ای که کار کرده با اساتید اونجا مشترک باشه.
امیدوارم که موفق باشید دوست عزیز

محسن
مرداد ۱۵, ۱۳۹۹ ۷:۱۹ ب٫ظ
پاسخ به  مهران

بی نهایت ممنونم، انشاله در مراحل بعدی هم رایزنی داشته باشیم….

محسن
شهریور ۲, ۱۳۹۹ ۰:۲۲ ق٫ظ
پاسخ به  محسن

سلام، روز بخیر آقا مهران عزیز، امیدوارم از اعلام نتایج راضی باشد، ظاهرا فقط جواب سوال ۴۴ که هر دو اتفاق نظر داشتیم در کلید اصلاح شده، من رتبه ام ۱۵ و ترازم ۴۷۷۰ شده، شما چه کردید؟ فکر می کنید با این شرایط بشه نتیجه گرفت؟

Nina
مرداد ۹, ۱۳۹۹ ۱۱:۰۷ ب٫ظ

سلام ببخشید من دانشجوی ترم ۴ ارشد بیوسیستم گرایش انرژی های تجدید پذیر دانشگاه تهران هستم دوتا مقاله در ژورنال های معتبر دارم و مدرک ایلتس هم دارم میخوام دکتری ۱۴۰۰ رشته مهندسی سیستم های انرژی رو شرکت کنم امید هست که تو مصاحبه قبول بشم با توجه به اینکه کارشناسی و ارشد من از یه رشته دیگه ست.
میشه منابع معتبر رو بهم معرفی کنید‌. مثلا بسته های اموزشی و ماهان برای این رشته وجود داره؟

علی
فروردین ۱۹, ۱۳۹۹ ۸:۰۸ ب٫ظ

سلام

کسی جزوه کامل دکتر صبوحی رو داره؟!

و کسی میدونه این رشته چند نفر شرکت کننده داره؟!

هانا
تیر ۲۸, ۱۳۹۸ ۱۱:۰۵ ق٫ظ

با سلام
لطفا با اطلاع رسانی به دوستان و حمایت از موضوع خالی نگهداشتن ظرفیت دکتری به آدرس ذیل، خبر را رسانه ای کنید.هیچ گونه تبعاتی هم برای داوطلبان حمایت کننده وجود ندارد..با سپاس

https://my.farsnews.com/c/9535

یعنی با این طرح «نمره ی داوطلبینی که مطابق میل اساتید نیستند، زیر حد نصاب تعیین شده از طرف دانشگاه، تعیین می کنند و با این اوصاف، حتی اگر داوطلب رتبه برتر باشد، نمره کارنامه سنجش آن، کاملا بی اثر خواهد شد و نتیجه دکتری داوطلب، مردود اعلام می شود.»

امیر
آذر ۵, ۱۳۹۶ ۴:۲۳ ب٫ظ

سلام به دوستان عزیز

در صورت امکان رتبه ها و درصدهایی که در دروس امتحانی را زدید را بفرمایید. میخواستم بدونم که درصدها باید چقدر باشد که امیدوار به قبولی باشم.

با تشکر

رتبه 8 دکتری
آبان ۲۸, ۱۳۹۷ ۳:۵۹ ب٫ظ
پاسخ به  امیر

۳۵ تخصصی
۵۲ استعداد
۱۰ زبان

منصوره
دی ۲, ۱۳۹۷ ۲:۳۶ ب٫ظ
پاسخ به  رتبه 8 دکتری

سلام
امکانش هست راجع به منابعی که مطالعه کردید توضیح بدید؟

رتبه 8 دکتری
بهمن ۶, ۱۳۹۷ ۹:۳۳ ب٫ظ
پاسخ به  منصوره

جزوات دانشگاه شریف و خواجه نصیر رو خوندم…
همینطور برای برنامه ریزی ریاضی میشه کتاب تحقیق در عملیات رشته صنایع رو خوند!

تکمیل ظرفیت 95
آبان ۱۲, ۱۳۹۵ ۸:۵۴ ق٫ظ

سلام، از دوستان کسی خبر داره که در تکمیل ظرفیت ۹۵ برای رشته سیستم های انرژی ظرفیت اعلام شده است.

م
شهریور ۲۵, ۱۳۹۵ ۴:۵۲ ب٫ظ

سلام بچه ها
نظرتون در مورد علوم تحقیقات چیه؟
ارزش داره بریم؟ هزینه اش برام مهم نیس. چقدر مدرکش می ارزه؟

energy
خرداد ۷, ۱۳۹۵ ۰:۰۴ ق٫ظ

دوستان کسی برای دانشگاه آزاد دررشته سیستم های انرژی دعوت به مصاحبه شده؟ به نظرتون بااین شهریه بالا که حدود۸ تا۹ میلیون درهرترم هزینه برمی داره ادامه تحصیل درمقطع دکتری دراین رشته به صلاح هست.

م
خرداد ۸, ۱۳۹۵ ۲:۱۸ ب٫ظ
پاسخ به  energy

سلام اگر به درس خوندن علاقه دارید و برای هزینه مشکلی ندارید خوبه. البته در مورد اینده کاری نمیدونم باید بیشتر تحقیق کنید. باید ببینید که تو چه حیطه ای میخواید کار کنید. اگر هم در حال حاضر به شغلتون علاقه دارید باز هم بستگی به خودتان دارد.

energy
خرداد ۸, ۱۳۹۵ ۲:۴۷ ب٫ظ
پاسخ به  م

باتشکرازپاسخ شما
شماخودتان دراین رشته تحصیل می کنید؟ و به نظرشما برای فردی که درحال حاضرشغل ثابتی نداردادامه تحصیل دراین رشته باتوجه به هزینه های بالای دانشگاه آزادتوجیحی دارد؟ درموردآینده شغلی این رشته چطور
؟ شمااطلاعاتی دارید؟

energy
خرداد ۸, ۱۳۹۵ ۲:۵۲ ب٫ظ
پاسخ به  م

باتوجه به اینکه این رشته درچندشهرمحدودارائه شده است، آیارفت وآمدبرای ادامه تحصیل دراین رشته ازیک شهرکه فاصله زیادی تاتهران دارد وصرف هزینه برای دانشگاه آزاد به امیدآینده شغلی مناسب، ارزشش راداردیاخیر

علی
خرداد ۸, ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ب٫ظ
پاسخ به  energy

به نظر من فعلا برای این رشته کار مناسبی پیدا نمیشه،،،یعنی من که تا حالا آگهی برای رشته انرژی ندیدم،،،فعلا فقط برای هیت علمی شدن به درد میخوره ،،،،اگه فکر میکنی پارتی داری که هیت علمی بشی رشته خوبیه

م
خرداد ۹, ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ق٫ظ
پاسخ به  energy

دوست عزیز من نمیتونم بگم توجیه دارد یا خیر. هر کاری رو که میخواهید انجام بدید توکل بر خدا کنید.
هیچ کس نمیتونه به شما تضمین بده که درس خوندن یا نخوندن باعث ترقی و موفقیت شما میشه. فقط از خدا بخواهید همیشه و در همه حال یاریتان کند و شما خودتان هم هر مسیری رو که انتخاب میکنید ‘مثبت اندیش’ و ‘پرتلاش’ باشید و بقیه رو بسپارید به خدا…

energy
خرداد ۹, ۱۳۹۵ ۱:۵۸ ب٫ظ
پاسخ به  م

دوستان ازپاسخ های شما متشکرم
بنده به تمام فرمایشات شما واقف هستم وکاملا برایم محرز است که امروزه نه تنها برای این رشته بلکه برای اکثررشته های دانشگاهی کارمناسبی وجودنداردوهمچنین هیچ تضمین ودورنمایی رانیزدرآینده برای اشتغال به کار، در این رشته ورشته های فوق نمی توان متصوربود. ازطرفی ایمان به پروردگار، علاقه، پشتکاروبالابردن سطح علمی فرد راعاملی مهم درپیشرفت هرشخص می دانم. اماعلت مطرح نمودن سوالاتم این است که دوستانی که در رشته مهندسی سیستم انرژی دعوت به مصاحبه شده اند وکسانیکه درحال حاضردراین رشته درمقطع دکتری دردانشگاه آزادمشغول به تحصیل هستند، به طوراختصاصی هرگونه اطلاعاتی که درمورداین رشته ازبعداشتغال، زمینه های کاری، توجیح اقتصادی ادامه تحصیل در رشته فوق دردانشگاه آزادومقایسه آن باسایرکشورها، مقایسه وضعیت اشتغال وادامه تحصیل این رشته در داخل وخارج از کشور ومسائلی ازاین دست، راکسب نموده اند، با انعکاس دیدگاه خودزمینه یک تبادل اطلاعات سازنده رافراهم نمایند. دراین مورد لطفا منحصرادوستانی نظرات خودرامنعکس فرمایندکه درحال حاضر یادراین رشته تحصیل می کنندویادعوت به مصاحبه شده اندوتصمیم به ادامه تحصیل دراین رشته رادارند، به این دلیل که این افرادنسبت به سایرین توصیف وتخلیل بهتری راازرشته خود واززوایای مختلف آن می توانندارائه دهند.
باتشکر

م
خرداد ۹, ۱۳۹۵ ۳:۳۰ ب٫ظ
پاسخ به  م

بله بنده نیز دعوت به مصاحبه شدم ولی مثل شما زیاد در جریان اوضاع رشتمون نیستم چون چندسالی هست که از درس و دانشگاه دورم. دوست عزیز چه بیان خوبی دارید بسیار کتابی و مناسب. این نکته خوبی در انجام هر کاری مثل مصاحبه دکتری,شغلهای مناسب است.بهرحال متاسفم نتونستم شما رو راهنمایی کنم. با آرزوی موفقیت برای شما.

رضا
اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۵ ۳:۴۳ ب٫ظ

سلام،
بعد از مصاحبه دانشگاه تهران (دانشکده علوم و فنون یا محیط زیست) با کسی قطعی کرده اند که بگیرندش (روزانه یا شبانه)؟

علی
خرداد ۱۰, ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ق٫ظ
پاسخ به  رضا

نه گویا،به کسی زنگ نزدن و نتایج رو فقط لز طریق سنجش اعلام میکنن

سارا
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ب٫ظ

سلام به نظرتون خواجه نصیر روزانه خوبه یا تهران شبانه؟

علی
اردیبهشت ۲۲, ۱۳۹۵ ۵:۴۰ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

وااا معلومه روزانه نصیر

سارا
اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۵ ۸:۴۵ ب٫ظ
پاسخ به  علی

منظور اگر هزینه شبانه رو داشته باشیم بین مدرک تهران و نصیر بهتر نیست تهران رو انتخاب کنیم؟ چون میگن تو مدرک که شبانه رو نمیارن.
والا خواجه نصیر رو اصلا نمیشناسم و احساس میکنم تهران بهتر باشه شاید هم نظرم اشتباه باشه چون در حال حاضر تو جو دانشگاهها نیستم. نصیر از نظر علمی چطوره؟

علی
اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۵ ۲:۳۸ ب٫ظ
پاسخ به  سارا

دانشگاه نصیر واقعا دانشگاه عالیه،،،،حتی خیلیا میگن از تهران هم بالاتره،،،،،ولی مهندسی انرژی رو خیلی مکانیکی کار میکنن

فرشته
اردیبهشت ۷, ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ق٫ظ

سلام
من رتبه م ۱۰۷ شده ممکنه شانس شبانه داشته باشم ؟

علی
اردیبهشت ۷, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۲ ق٫ظ
پاسخ به  فرشته

پارسال تا ٣٩ روزانه بووود و تا ۶٠ شبانه،،،اما امسال چون همه جا ترازهارو آورن پایین احتمال داره به مصاحبه دعوت بشید،،،شما رزمتون چیه؟

محسن
فروردین ۳۰, ۱۳۹۵ ۲:۲۷ ب٫ظ

من رتبم ۱۹ شده امید به قبولی هست برای من؟

علی
اردیبهشت ۲, ۱۳۹۵ ۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  محسن

بستگی داره رزومتون چی باشه.مقاله دارید؟؟؟؟/کدوم دانشگاه بووودید؟

آرش
فروردین ۲۰, ۱۳۹۵ ۳:۱۸ ب٫ظ

سلام دوستان
با رتبه ۱۴۸ میشه امیدوار بود دعوت به مصاحبه بشم؟

رضا
فروردین ۲۲, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۹ ق٫ظ
پاسخ به  آرش

بستگی به ترازتون داره، تراز شما چنده؟

سعید
بهمن ۱۰, ۱۳۹۴ ۰:۳۶ ق٫ظ

سلام دوستان کسی جزوه یا کتابی در مورد تحلیل سیستمها دارد که راهنمایی کند .
ممنون

اشکان
مرداد ۱۷, ۱۳۹۴ ۷:۵۹ ب٫ظ

منابه مهندسی شیمی برا بچه های تبدیل بهتر از منابع مکانیکه!!!

امیرعلی
مرداد ۱۷, ۱۳۹۴ ۴:۴۳ ب٫ظ

سلام حمید خان.گویا منبعی وجود نداره و باید جزوه اساتید رو پیدا کرد.میشه بفرمایید شما رشتتون چی بوده و کجا خوندید؟

حمید
مرداد ۱۷, ۱۳۹۴ ۳:۰۶ ب٫ظ

برای تحلیل انرژی چه کتابی باید خوند؟

رتبه 8 دکتری
آبان ۲۸, ۱۳۹۷ ۳:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  حمید

جزوه دکتر سبوحی دانشگاه شریف

Ms bahrami
بهمن ۲۴, ۱۴۰۰ ۱:۲۵ ب٫ظ
پاسخ به  رتبه 8 دکتری

سلام
ببخشید میتونم بدونم چ منابعی بخونیم بهتره دراین فرصت کم .