مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
تجربیات مصاحبه دکتری ۱۴۰۳
مدرسان شریف
مدرسه پژوهش کمی و کیفی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
عالم زاده

مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی (راهنما + سؤالات مصاحبه)

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

برای موفقیت در مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی لازم است خود را برای عملکرد مناسب در مصاحبه آماده کنید. اطلاع از سوالات مصاحبه و نکات مهم به شما کمک زیادی خواهد کرد.

پذیرش در مقطع دکتری رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی به چهار شکل صورت می‌گیرد:

۱- پذیرش از طریق آزمون دکتری (سراسری و آزاد)

۲- پذیرش دکتری بدون آزمون (سراسری و آزاد)

۳- پذیرش دکتری پردیس از طریق آزمون اختصاصی

۴- پذیرش دکتری استاد محور

در هر چهار حالت فوق برگزاری مصاحبه دکتری جزء جدایی‌ناپذیر پذیرش در مقطع دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی است. در ادامه درباره این چهار شیوه توضیحاتی ارائه خواهیم کرد:

پذیرش از طریق آزمون دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی

در پذیرش از طریق آزمون دکتری، معمولاً زمان برگزاری کنکور دکتری اوایل اسفند ماه هر سال است. پس از برگزاری آزمون دکتری، نتایج اولیه در فروردین ماه اعلام می‌شود. نتایج اولیه شامل رتبه، نمره‌تراز و نیز اعلام مجاز بودن داوطلبان به انتخاب رشته دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس، پیام نور، غیرانتفاعی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی است.

با انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری داوطلبان نسبت به انتخاب رشته دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در سایت سازمان سنجش اقدام می‌کنند. نتایج انتخاب رشته دکتری عموماً اواخر اردیبهشت‌ماه اطلاع‌رسانی می‌شود.

زمان مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه‌های سراسری

دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی بر اساس نمره حد نصاب است؛ یعنی دانشگاه‌ها حداقل تراز مدنظر خود را مشخص کرده و همه کسانی که نمره آزمون کتبی آنها بالاتر از حد نصاب تراز دعوت به مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی آن دانشگاه باشد، به مصاحبه دعوت خواهند شد.

پس از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه دکتری، زمان مصاحبه دکتری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و نیز سایت دانشگاه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین لازم است داوطلبان در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرم صلاحیت عمومی دکتری در سایت سازمان سنجش اقدام کنند.

محدودیتی در تعداد دانشگاه‌هایی که داوطلبان به مصاحبه آزمون دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی دعوت می‌شوند وجود ندارد، چرا که دعوت به مصاحبه بر اساس حدنصاب نمره تراز است و داوطلبان در هر تعداد دانشگاهی که حدنصاب را کسب کنند، مجاز به حضور در مصاحبه خواهند بود.

زمان برگزاری مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه آزاد

داوطلبان آزمون دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی نیز با انتشار دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد، نسبت به انتخاب رشته دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اقدام می‌کنند.

زمان برگزاری مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه آزاد نیز پس از اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری آزاد، از سوی مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در سال ۱۴۰۳ احتمالاً به صورت متمرکز و در تهران برگزار می‌شود. بدین صورت که داوطلبان دعوت‌شده به مصاحبه همه واحدهای دانشگاه آزاد لازم است تنها در یک مصاحبه در یکی از واحدهای دانشگاهی تهران در زمان اعلام‌شده حضور پیدا کنند.

تأثیر مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در پذیرش نهایی ۵۰ درصد (۳۰ درصد مصاحبه شفاهی و ۲۰ درصد رزومه آموزشی و پژوهشی) و تأثیر آزمون کتبی نیز ۵۰ درصد است. اما بسیار دیده شده که دانشگاه‌ها با دادن نمره بسیار بالا و یا بسیار پایین تأثیر مصاحبه را در پذیرش نهایی پررنگ کنند. بنابراین مصاحبه دکتری در پذیرش نهایی سهم بسزایی خواهد داشت.

پذیرش دکتری بدون آزمون حقوق جزا و جرم‌شناسی

پذیرش دکتری بدون آزمون رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی در دانشگاه‌های سراسری و نیز دانشگاه آزاد اسلامی بدین صورت است که داوطلبان واجد شرایط، در موعد مقرر نسبت به ثبت‌نام و ارسال مدارک اقدام می‌کنند.

پس از بررسی مدارک اولیه، نتایج دعوت به مصاحبه دکتری بدون آزمون حقوق جزا و جرم‌شناسی اعلام می‌شود و داوطلبان لازم است مطابق زمان‌بندی اعلام‌شده در مصاحبه حضور پیدا کنند.

تأثیر مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در پذیرش نهایی داوطلبان دکتری بدون آزمون ۱۰۰ درصد است و تنها عامل تعیین‌کنند پذیرش، کسب امتیاز در مصاحبه دکتری است.

پذیرش دکتری پردیس حقوق جزا و جرم‌شناسی

در پذیرش دکتری پردیس رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی نیز پس از برگزاری آزمون اختصاصی توسط دانشگاه‌ها، نتایج دعوت به مصاحبه اعلام خواهد شد و داوطلبان در زمانی که از سوی دانشگاه اعلام می‌شود در جلسه مصاحبه حضور خواهند یافت.

تأثیر مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در پذیرش نهایی داوطلبان دکتری پردیس کاملاً وابسته به نظر پردیس دانشگاهی مربوطه است.

نکته مهم این که در حال حاضر پذیرش مستقل دکتری پردیس بدون شرکت در کنکور سراسری تنها در پردیس‌های بین‌الملل دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

پذیرش دکتری استاد محور حقوق جزا و جرم‌شناسی

پذیرش دکتری استاد محور که از سال ۱۴۰۲ صورت می‌گیرد بدین صورت است که اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها طرح‌های پژوهشی را در سامانه نان ثبت کرده و در صورت تایید، جهت انجام طرح در قالب رساله دکتری دانشجو پذیرش می‌کنند.

در این نوع پذیرش داوطلبان یا از طریق کنکور یا از طریق فراخوان دانشگاه، به مصاحبه دعوت می‌شوند. مصاحبه دکتری استاد محور توسط همان عضو هیات علمی که طرح را تعریف کرده برگزار می‌شود. داوطلب در صورت قبولی موظف است طرح پژوهشی مذکور را به عنوان رساله دکتری انجام دهد و عضو هیات علمی که طرح را ثبت کرده هم استاد راهنمای وی خواهد بود.

مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی

عوامل امتیازآور در مصاحبه دکتری رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی

در مجموع موارد زیر مهم‌ترین و مؤثرترین نکات برای قبولی در مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی هستند:

  • معدل هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و نمره پایان‌نامه

  • دانشگاه‌های مقاطع قبلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

  • کارهای تحقیقاتی و پژوهشی (شامل کتاب‌های ترجمه­‌شده و یا تألیفی، همکاری در طرح‌های پژوهشی، اختراعات ثبت‌­شده و سابقه همکاری با مراکز پژوهشی و انجمن‌های علمی و نیز مقالات)

  • سوابق تدریس دانشگاهی

  • مدرک زبان (مدرک زبان آزمون‌های زبان داخلی و خارجی)

مدارک مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی

برای حضور در مصاحبه دکتری رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی لازم است از همه کارها و فعالیت‌هایی که داشته‌اید (تدریس، مقاله، ترجمه، …) فهرستی تهیه و برای آن‌ها تأییدیه‌ها و گواهی‌های لازم را فراهم کنید تا برای مصاحبه ارائه نمایید؛ زیرا در غیر این صورت احتمالاً امتیازی به شما تعلق نخواهد گرفت.

بنابراین علاوه بر مدارک شناسایی (شامل شناسنامه و کارت ملی)، مدارک تحصیلی (شامل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریزنمرات)، لازم است نسبت به تهیه گواهی پذیرش و چاپ مقالات، گواهی تدریس، تهیه کپی از مقالات، تهیه یک نسخه از کتاب تألیف یا ترجمه، تهیه گواهی همکاری در طرح پژوهشی و یا ثبت اختراع و نیز مدرک زبان اقدام نمایید. 

علاوه بر این، معمولاً داشتن توصیه‌نامه مصاحبه دکتری نیز ضروری است. بنابراین به داوطلبان دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی توصیه می‌کنیم حتی‌الامکان از استاد مشاور و استاد راهنمای خود در مقطع کارشناسی ارشد توصیه‌نامه بگیرند.

برای این که در صورت دعوت به مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی دچار نگرانی برای آماده کردن مدارک مصاحبه دکتری نشوید، توصیه ما این است که تا قبل از اعلام نتایج دعوت به مصاحبه نسبت به تهیه مدارک خود اقدام کنید.

سؤالات مصاحبه آزمون دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی

طیف سؤالاتی که در مصاحبه آزمون دکتری رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی پرسیده می‌شود بسیار متنوع است. ممکن است در مصاحبه‌های مختلف همه یا تعدادی از سؤالات زیر پرسیده شود:

– سؤالات تخصصی رشته: اساتید با طرح این سؤالات سعی بر سنجش میزان توانمندی داوطلبان دارند. توصیه ما این است که داوطلبان علاوه بر خواندن منابع اصلی و پایه رشته، منابع روز و آخرین مقالات را نیز مرور کرده و تا جایی که ممکن است مقالات و کتاب‌های اساتید مصاحبه‌کننده هر دانشگاه را نیز مدنظر داشته باشند.

– تسلط بر موضوع پیشنهادی برای رساله دکتری

تسلط بر کارهای پژوهشی داوطلب: اساتید با طرح این سؤالات معمولاً به دنبال این هستند که از سطح علمی دانشجو و نیز مشارکت واقعی وی در کار پژوهشی اطمینان پیدا کنند.

سؤالات زبان انگلیسی به شیوه‌های مختلف: یکی از مباحثی که در بسیاری از مصاحبه‌های دکتری مورد سؤال است، سؤالات زبان انگلیسی است که ممکن است شامل ترجمه متون تخصصی، دیالوگ‌های عمومی، معرفی خود، موضوع پایان‌نامه ارشد و رساله دکتری و … باشد.

سؤالات عمومی: این قبیل سؤالات ممکن است شامل شغل، وضعیت تأهل یا تجرد، محل زندگی، فعالیت‌های روزمره و … باشد که با انگیزه‌های مختلفی ازجمله سنجش اعتمادبه‌نفس داوطلب، سنجش امکان وقت گذاشتن برای تحصیل در مقطع دکتری، سنجش شرایط زندگی یک پژوهشگر آینده دکتری و … مورد سؤال قرار می‌گیرند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص سوالات مصاحبه آزمون دکتری می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

تجربیات مصاحبه دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی

تجربه داوطلبان آزمون دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در سال‌های گذشته حاکی از آن است که علاوه بر رزومه آموزشی، پژوهشی و آمادگی علمی برای حضور در مصاحبه، یک عامل بسیار مهم اعتمادبه‌نفس است.

لازم است داوطلبان این مورد مهم را مدنظر داشته باشند و پیش از حضور در مصاحبه آن را تقویت کنند. چرا که در شرایط عادی داشتن اعتمادبه‌نفس در دیدگاه اساتید اثر مثبتی خواهد گذاشت و البته دیده شده که در برخی مصاحبه‌ها نیز اساتید با به چالش کشیدن دانشجو سعی بر سنجش این موضوع دارند. 

در ادامه تجربیات مصاحبه داوطلبان آزمون دکتری حقوق جزا و جرم‌شناسی در سالیان گذشته، برای آشنایی داوطلبان گرامی این رشته با فضای مصاحبه دانشگاه‌های مختلف آورده شده است:

– در مصاحبه دانشگاه فردوسی یکی از اساتید یک سؤال از من پرسیدند که خودشان گفتند هنوز با تحقیقی که روی این سؤال داشتم به جواب نرسیده‌ام و جوابش را نمی‌دانم، فقط می‌خواهم تحلیل شما را بدانم.

– در مصاحبه کاشان فقط برای متون فقه و متون حقوقی سؤالات از قبل مشخص شده بود، اما دادرسی کیفری و جزای عمومی و اختصاصی را با توجه به مقالات و پایان‌نامه و یا از هر بحثی که پیش می‌آمد سؤال می‌کردند. از من قانون اساسی و حقوق اساسی و مجرمین سیاسی را پرسیدند (البته با توجه به چند واحدی که تدریس داشتم). بعد مبانی نظری پایان‌نامه‌ام را پرسیدند و گفتند «فرق غرض، قصد، سوءنیت عام و خاص و انگیزه چیست؟». از مقالاتم هم سؤال شد و همچنین پرسیدند جای دیگری در مصاحبه شرکت کرده‌ام یا خیر.

– مصاحبه دانشگاه ارومیه منظم و مرتب برگزار شد. هر مصاحبه حدوداً ۲۰ الی ۲۵ دقیقه طول می‌کشید. سه نفر از اساتید در یک اتاق مصاحبه می‌کردند. از بین اساتید فقط خانم دکتر قهرمانی را می‌شناختم. خیلی از داوطلبان می‌گفتند که مصاحبه سخت بوده و سؤالات جزئی مطرح شده است. طبق معمول فقه و متون حقوقی و جزا و آدک و جرم‌شناسی پرسیدند.

  • سؤال فقه: یک پارگراف بلند از موضوع شرب خمر خواستند که ترجمه و تفسیر و تحلیل کنم و راجع به همین موضوع پرسیده شد که «آیا بین شرب خمر فقه و قانون اختلافی هست؟ آیا در قانون صرف شرب خمر مجازات دارد یا مست‌کنندگی هم شرط است؟».
  • سؤال جزایی: «مدت مجازات تکمیلی چه مقدار است؟ فرق بین افترا و تهمت چیست؟»
  • سؤال کیفری: «آیا دادگاه تجدیدنظر می‌تواند حکم به مجازات تکمیلی بدهد؟»
  • سؤال جرم‌شناسی: «پیشگیری افراطی یعنی چه؟»
  • سؤال متون حقوقی: یک متن دادند بخوانیم و ترجمه کنیم.

در این دانشگاه به مقاله اهمیت زیاد می‌دادند. داوطلبانی بودند که رتبه خوبی داشتند، اما مقاله نداشتند که اساتید به آن‌ها گفته بودند که رتبه یک مقوله است و مقاله یک مقوله. نکته دوم این‌که سؤالاتی پرسیدند که من داخل هیچ مصاحبه‌ای سؤالات به این نحو ندیدم، مثلًا از خود من پرسیدند درس حقوق کیفری اقتصادی را با کدام استاد گذرانده‌اید و برای این درس کتاب خواندید یا جزوه؛ و یا موضوع سمینار ارشد شما چه بوده است؟ و مقطع کارشناسی و ارشد را چند ترمه تمام کرده‌اید؟

مصاحبه دانشگاه مازندران خیلی خوب بود و واقعاً برخورد اساتید بسیار عالی بود. خیلی خوب بود که جداگانه سؤال می‌شد و این باعث مطلوب‌تر شدن مصاحبه می‌شد. دکتر هادی‌تبار بسیار عالی بودند. دکتر قدسی از من ماده ۲۹۴ قانون مجازات و یک بحث فقهی را سؤال کردند. سؤالات دکتر کلانتری هم خوب بود، ایشان از ماهوی سؤال کردند. نظریه برچسب‌زنی در جرم‌شناسی نیز از من سؤال شد.

– در دانشگاه مازندران، کادر اداری اخلاق حسنه و خوبی در برابر داوطلبان داشتند و مصاحبه کاملاً منضبط و مرتب برگزار شد. مصاحبه توسط سه نفر از اساتید و هر کدام جداگانه در اتاق اساتید انجام شد. برای متون حقوقی دکتر هادی‌تبار به محض ورود، به انگلیسی به داوطلب خوش‌آمدگویی گفته و احوال‌پرسی می‌کرد و می‌پرسید که از کجا آمده‌اید و کدام دانشگاه بودید و عنوان پایان‌نامه ارشد و اسم استاد راهنما و اولویت چندم بودن دانشگاه مازندارن را نیز سؤال می‌کرد. بعد یک متن انگلیسی می‌داد که بخوانیم و ترجمه کنیم (از law text نبود). خوبی مصاحبه با دکتر هادی‌تبار این بود که اصلاً استرس نداشتیم و اگر بلد نبودیم متن را ترجمه کنیم، می‌توانستیم متن دیگری به دلخواه انتخاب کنیم و یا کلمه‌به‌کلمه ترجمه کنیم. بعد از متون حقوقی به دفتر آقای دکتر کلانتری می‌رفتیم و که حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشید. ایشان مثل دکتر هادی‌تبار اول سؤالاتی جهت معرفی از جمله وضعیت اشتغال، تأهل و موارد مشابه می‎پرسیدند. دکتر کلانتری از درس آیین دادرسی کیفری و جرم‌شناسی سؤال کردند. سؤالات به این صورت بود:

۱- فرق بازپرس با دادستان چیست و چرا این دو مقام را از هم تفکیک کرده‌اند؟

۲- آیا دادستان می‌تواند پرونده را از دادیار پس بگیرد و به دادیار دیگر بسپارد؟

۳- آیا دادستان می‌تواند پرونده را از بازپرس پس بگیرد و به بازپرس دیگر بسپارد؟

۴- آیا همه موارد ارجاعی به دادیار باید به تأیید دادستان برسد؟

۵- آیا دادستان می‌تواند با دادیار یا بازپرس مخالف کند؟

۶- قانون اشباع جنایی را توضیح دهید.

۷- کدام مکتب با اعدام مجرم مخالفت نمود؟

بعد به دفتر آقای دکتر قدسی می‌رفتیم که شخصیت مهربانی داشتند و در محضر ایشان نیز هیچ استرسی نداشتیم. ایشان سؤالات جزایی و فقهی پرسیدند به این صورت که:

۱- الف از ب تقاضای ساخت کلیدی می‌کند آیا جرم است؟ و اگر جرم است آیا ب معاون است یا خیر؟

۲- زوجی ازدواج نموده‌اند و سه ماه بعد (به علت این‌که تاریخ عقدشان مثلاً در نیمه شعبان باشد) آن را ثبت کرده‌اند، آیا جرمی مرتکب شده‌اند؟

۳- مهلت تاریخ ثبت وفات و ولادت چه مدت است؟ (این سؤال جانبی در رابطه با سؤال قبل پرسیده شد.)

۴- یک قسمتی از متون فقه از شرح لمعه دادند که بخوانیم و معنی کنیم (همان متن که می‌گوید یک نفر رگ یک نفر را عمداً پاره می‌کند و مجروح خودش رگ پاره‌شده را عمداً نمی‌بندد تا خون جاری بشود و بمیرد. آیا رگ‌زننده مقصر است یا خود مجروح؟ این متن را باید با مثال در آتش انداختن مقایسه و تفسیر می‌کردیم).

– من به مصاحبه پردیس بین‌المللی کیش رفتم. واقعاً فکر نمی‌کردم تعداد متقاضیان آن‌قدر زیاد باشد. ۵٠ نفر برای مصاحبه آمده بودند و ظرفیت پذیرش ٧ نفر بود. برخورد اساتید خیلی خوب بود. ٧ تا استاد در مصاحبه حضور داشتند که ٣ نفرشان سؤالات سختی می‌پرسیدند. از همه دروس، موضوع پایان‌نامه، وضعیت اشتغال و رزومه سؤال شد که البته رزومه تحصیلی مثل مقاله و غیره فقط ٢٠ نمره داشت، ۶٠ نمره مربوط به خود مصاحبه بود و ٢٠ نمره هم معدل کارشناسی و ارشد و دانشگاه‌های محل تحصیل در مقاطع قبلی و زبان عمومی. یکی از داوطلبان می‌گفت مقاله‌های ISI او را به این علت که نتوانسته بود به انگلیسی توضیح بدهد، نادیده گرفته بودند.

برای مصاحبه دکتری چه مدارکی لازم است؟

معمولاً دانشگاه‌ها مدارکی که لازم است برای مصاحبه ارائه شود را اطلاع‌رسانی می‌کنند. با این حال برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید سری به مطلب مدارک مصاحبه دکتری بزنید.

سوالات مصاحبه دکتری رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی چیست؟

در مصاحبه دکترا سوالات متنوعی مطرح می‌شود؛ سوالات تخصصی رشته، سوالات به زبان انگلیسی، پایان نامه کارشناسی ارشد و … . برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص سوالات مصاحبه دکتری کلیک کنید.

نکات مصاحبه دکتری چیست؟ به چه چیزهایی باید توجه کنیم؟

برخی از مهم‌ترین نکات مورد توجه برای حضور موفق در جلسه‌های مصاحبه دکتری را می‌توانید در این لینک مطالعه کنید.

ثبت‌نام
باخبرم کن!

3 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سیامک
شهریور ۶, ۱۴۰۳ ۹:۲۰ ق٫ظ

سلام و احترام، من ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ رفتم مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد تهران دانشگاه تهران مرکز سمت سوهانک تهران، در آزمون کتبی تخصصی ۳۴ زده بودم و استعداد تحصیلی هم ۲۵ درصد زده بودم متون حقوقی انگلیسی هم سفید بود و نزده بود، خلاصه روز مصاحبه ۳ تا استاد بودن که در مورد دانشگاه اینا پرسیدن و شغلم و ابتدا گفتن از کدوم درس بپرسم گفتم جرم شناسی که شروع کرد از مکاتب حقوق کیفری از جمله مکتب دفاع اجتماعی و فرقش با مکتب تحققی و اینکه که مسئولیت رو چطور میدونستن و نظریه برچسب زنی رو پرسید، بعد از آیین دادرسی کیفری پرسید که آیا صدور قرار تامین کیفری برای بازپرس الزامی هست یا خیر که جواب دادم، بعد ی برگه توش متون حقوقی بود داد دستم گفت بخون و معنی کن که زیاد نتونستم جواب بدم و چند تا لغت هم انگلیسی پرسید، بعد در خصوص اخذ آخرین دفاع پرسید که اجباری هست یا خیر، و متون فقه بخش اشتراک در قتل رو پرسید و در جزا افترای عملی رو پرسید، و در نهایت مصاحبه تموم شد و نتایج که ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ اومد من دانشگاه آزاد لاهیجان قبول شدم. اینم بگه که من برای دکتری یک هفته خوندم و بیشتر اطلاعات دوره کارشناسی و ارشدم بود، برای مصاحبه هم اصلا نخونده بودم و کلا توکل بر خدا رفتم هم امتحان کتبی و مصاحبه، البته ۲ تا مقاله داشتم که در ماهنامه چاپ شده بود و علمی و پژوهشی نبود. معدل ارشدم هم بالای ۱۶ بود و دانشگاه… ادامه نظر»

شبگرد
اسفند ۱۸, ۱۳۹۸ ۷:۲۵ ب٫ظ

رفتم مصاحبه جزا علوم تحقیقات. ارشد پیام نور دامغان بودم پایان‌نامه نداشتم مقاله هم نداشتم ولی معدل الف کارشناسی و ارشد بودم و مدل بالای ۱۷ در دو مقطع و کارشناسی بورسیه دانشگاه علوم قضایی بودم و مشغول کاروزی قضایی هستم. از همه دروس تخصصی سؤال کردن زبان تخصصی عالی جواب دادم متون فقه هم خوب بود جزای اختصاصی هم بد نبود آیین دادرسی کیفری نصفشو رو تقریباً درست جواب دادم جرمشناسی همه اش رو جواب دادم دست و پا شکسته. رفتم داخل اتاق همون اول معدل ارشد رو پرسیدند و در مورد دانشگاه کارشناسیم پرسیدند و گفتند کی وارد کار قضایی میشین و .. بعد گفتند مقاله و اینا دارید یا نه گفتم نه و بعد سؤالات رو پرسیدند.

رجبی
خرداد ۲, ۱۴۰۲ ۷:۵۷ ب٫ظ
پاسخ به  شبگرد

بیشتر در بحث متون فقه از حدود پرسیدند یا دیات یا قصاص؟میخوام بدونم کدوم مهم تره بیشتر بخونم.
متون حقوقی از چه کتابی متن رو خوندید؟