مدرسان شریف
پارسه
وکیلی
نوگام
استعداد تحصیلی طورانی
کاکایی
زمان کنکور دکتری ۱۴۰۴
کاکایی
همپا
مدرسان شریف
دانلود سوالات دکتری
آنالیز آکادمی
عالم زاده
مدرسان شریف
وکیلی
نوگام
آنالیز آکادمی
عالم زاده

برگزاری مصاحبه دکتری موسسه علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۳ در ۲۹ خرداد

از اخبار آزمون دکتری جا نمونی! ما همه اخبار رو لحظه‌ای اطلاع رسانی میکنیم! کافیه برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنی … و یا عضو پیج اینستاگرام سایت پی اچ دی تست بشی …

اطلاعیه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درخصوص مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز دکتری ۱۴۰۳ منتشر شد.

زمان ثبت نام مصاحبه دکتری موسسه علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۳

به گزارش پی اچ دی تست، به اطلاع داوطلبان معرفی شده مرحله اول آزمون دوره دکتری تخصصی که برای آن‌ها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است، می‌رساند می‌توانند از تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۳ الی ۱۴۰۳/۰۳/۲۴، با مراجعه به سایت مؤسسه به نشانی (www.rifst.ac.ir) نسبت به ثبت‌نام اینترنتی برای ارزیابی تخصصی اقدام نمایند.

بدیهی است داوطلبانی می‌توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کد رشته محل به این مؤسسه درخواست ارائه نمایند که نمره کل مندرج در کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۳ آن‌ها در رشته امتحانی مربوطه مساوی یا بالاتر از حدنصاب باشد.

شایان ذکر است حدنصاب لازم برای داوطلبان دارای سهمیه ایثارگر ۷۰ درصد و برای داوطلبان دارای سهمیه رزمندگان و مربیان حائز شرایط ۸۰ درصد حدنصاب اعلام شده برای داوطلبان آزاد خواهد بود.

جزئیات مصاحبه دکتری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

زمان مصاحبه آزمون دکتری موسسه علوم و صنایع غذایی ۱۴۰۳

تاریخ مصاحبه: جهت تحویل مدارک مصاحبه ساعت ۸:۱۵ الی ۹ صبح روز ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ در موسسه حضور بهم رسانید.

قابل ذکر است، اولویت ساعت مصاحبه براساس زمان حضور در موسسه تعیین می‌گردد.

جدول شماره ۱: کدرشته محل‌های مورد پذیرش مؤسسه علوم و صنایع غذایی و تاریخ‌های مراجعه حائزین شرایط مرحله ارزیابی تخصصی

کد

رشته محل

کدرشته امتحانی

نام رشته امتحانی

کد

گرایش

نام گرایش

کد

دوره

نام دوره

ظرفیت

* تاریخ مصاحبه

محل تحصیل

۶۱۷۳

۲۴۱۲

علوم و مهندسی صنایع غذایی

۱

فناوری مواد غذایی

۱

روزانه

۵

*

مشهد

۶۱۷۴

۲۴۱۳

علوم و مهندسی صنایع غذایی

۲

زیست فناوری مواد غذایی

۱

روزانه

۵

*

مشهد

۶۱۷۰

۱۴۱۴

علوم و مهندسی صنایع غذایی

۳

شیمی مواد غذایی

۱

روزانه

۵

*

مشهد

۶۱۶۹

۲۴۱۵

علوم و مهندسی صنایع غذایی

۴

صنایع غذایی

۱

روزانه

۵

*

دمشه

مدارک مصاحبه دکتری ۱۴۰۳ مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

– تکمیل فرم شماره ۱ (لینک ثبت نام مصاحبه در سایت مؤسسه)

– تکمیل فرم طرح‌واره مربوط به هر کد رشته محل

– بارگذاری تصویر کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی

– بارگذاری تصویر مدارکی که وضعیت نظام وظیفه معرفی شده را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مشخص نماید. (ویژه آقایان)

– بارگذاری حداقل دو توصیه‌نامه از سوی اساتید (ترجیحاً راهنما و مشاور پایان‌نامه) مبنی بر صلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل در دوره دکتری

– بارگذاری تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۳

– بارگذاری تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

تبصره ۱- آن‌دسته از داوطلبان که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، علاوه بر بارگذاری مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست تصویر مدرک کاردانی را نیز بارگذاری کنند.

تبصره ۲- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه‌ای فارغ‌التحصیل خواهند شد، می‌بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل (فرم پیوست در دفترچه سازمان سنجش)، مربوط به معدل واحدهای گذرانده شده خود را در سامانه درخواست مصاحبه بارگذاری نمایید.

– پرداخت مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰ ریال برای یک رشته‌گرایش که قابل واریز از طریق درگاه اینترنتی مشخص شده در سایت می‌باشد.

* توجه: مبلغ مذکور غیرقابل استرداد است.

– بارگذاری تصویر حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

پرینت مستندات (از فرم شماره ۱، طرح‌واره و تمامی مدارک آپلود شده) روز مصاحبه الزامی است.

شرایط عمومی و اختصاصی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

– احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (۱) و (۲) آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال ۱۴۰۳

برای دانلود دفترچه ثبت نام کنکور دکتری ۱۴۰۳ (دفترچه شماره ۱) و دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری ۱۴۰۳ (دفترچه شماره ۲) کلیک کنید.

شرایط اختصاصی مؤسسه

– آزمون مرحله دوم دکتری (آزمون تخصصی) تنها به صورت مصاحبه حضوری برگزار شده و آزمون کتبی برگزار نخواهد شد.

آدرس مؤسسه:  مشهد، کیلومتر ۱۲ بزرگراه آسیایی، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

رشته های دارای پذیرش دکتری پژوهش محور موسسه علوم و صنایع غذایی

موضوعات پژوهشی تقاضا محور جهت جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور سال ۱۴۰۳-۱۴۰۴ به شرح زیر هستند:

ردیف

نام رشته

گرایش

موضوع طرح پژوهشی جهت ارائه طرح‌واره

۱

مهندسی علوم صنایع غذایی

زیست فناوری مواد غذایی

کاربرد زیست فناوری در تولید غذاهای فراسودمند (پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک)

۲

مهندسی علوم صنایع غذایی

زیست فناوری مواد غذایی

کاربرد روش های زیست فناوری در افزایش ماندگاری و کاهش سطح آلاینده های مواد غذایی (آلاینده های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی)

۳

مهندسی علوم صنایع غذایی

زیست فناوری مواد غذایی

کاربرد روش های بیولوژیکی در ایجاد ارزش افزوده در ضایعات محصولات کشاورزی

۴

مهندسی علوم صنایع غذایی

زیست فناوری مواد غذایی

تولید متابولیت های میکروبی مورد استفاده در صنعت غذا (مواد اولیه، افزودنی ها و…) با استفاده از فرآیندهای تخمیری و… .

۵

مهندسی علوم صنایع غذایی

زیست فناوری مواد غذایی

کاربرد حسگرها و حسگرهای زیستی در تشخیص انواع آلاینده های در مواد غذایی

۶

مهندسی علوم صنایع غذایی

فناوری مواد غذایی

طراحی و فرمولاسیون پودرهای پایدارکننده در صنایع لبنی با قابلیت انحلال در شیر سرد

۷

مهندسی علوم صنایع غذایی

فناوری مواد غذایی

طراحی مهندسی ساختار پایدارکننده در مرز آب-هوای کف­های غذایی با هدف بهبود پایداری کف در محصولات بستنی و ماء الشعیر

۸

مهندسی علوم صنایع غذایی

فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی

بهره­گیری ساختارهای کواسروات در امولسیون پیکرینگ­ها

۹

مهندسی علوم صنایع غذایی

فناوری مواد غذایی و صنایع غذایی 

نقش روانشاختی غذایی در فرمولاسیون­های غذایی و بهبود در حافظه ناخودآگاه مشتریان محصولات غذایی 

۱۰

مهندسی علوم صنایع غذایی

صنایع غذایی

استفاده از روش های نوین درون پوشانی در بهبود ویژگی های تغذیه ای/حسی محصولات غذایی

۱۱

مهندسی علوم صنایع غذایی

صنایع غذایی

بهره گیری از فناوری های نوین در بهبود خواص رئولوژیکی، ریز ساختار و ویژگی های حسی محصولات غذایی

۱۲

مهندسی علوم صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

افزودنی های غذایی و غذا- داروها (استخراج-پایدار سازی- رهایش کنترل شده)

۱۳

مهندسی علوم صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند و زیست تخریب پذیر( تهیه بسته بندی های فعال دوستدار محیط زیست و بررسی  ماندگاری مواد غذایی درآن ها)

۱۴

مهندسی علوم صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

تولید مواد اولیه در صنایع غذایی
(امولسیفایرها، استابلایزرها، قند های رژیمی و ..)

۱۵

مهندسی علوم صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

روش های کروماتو گرافی در جداسازی و حذف باقیمانده سموم از مواد غذایی

۱۶

مهندسی علوم صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

کاربرد حسگرها و حسگرهای زیستی در تشخیص آلاینده های میکروبی در مواد غذایی

۱۷

مهندسی علوم صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

بررسی مدل های ارزیابی خطر مایکوتوکسین ها در خشکبار

نحوه درخواست پذیرش از مؤسسه علوم و صنایع غذایی

– تکمیل و ارسال فرم مخصوص داوطلب و بارگذاری مدارک مورد نیاز مطابق فرم از طریق سایت مؤسسه به نشانی (www.rifst.ac.ir) در زمان‌های اعلام شده.

– پایان زمان ارسال مدارک و بسته شدن سایت جهت ثبت نام در اطلاعیه‌های بعدی مؤسسه به اطلاع معرفی شدگان خواهد رسید.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که مرحله بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته‌شدگان مؤسسه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آن‌ها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آن‌ها از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.

مطالب مفید برای داوطلبان معرفی‌شده

برای شرکت در مصاحبه دکتری ۱۴۰۳

مصاحبه دکتری

تجربه مصاحبه دکتری

مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

تجربه مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

مصاحبه دکتری دانشگاه پیام نور

حد نصاب نمره مصاحبه دکتری

پذیرش دکتری با ارشد آموزش محور

عوامل موثر در مصاحبه دکتری

آمادگی برای مصاحبه

نکات مصاحبه دکتری

آمادگی مصاحبه دکتری

سوالات مصاحبه

سوالات مصاحبه دکتری

سوالات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

سوالات پایان نامه در مصاحبه دکتری

سوالات روش تحقیق در مصاحبه دکتری

معرفی خود به انگلیسی در مصاحبه دکتری

هدف از ادامه تحصیل در مقطع دکتری

سوالات زبان در مصاحبه دکتری

 

مدارک موردنیاز

مدارک مصاحبه دکتری

توصیه نامه مصاحبه دکتری

رزومه مصاحبه دکتری

 

نحوه امتیازدهی در مصاحبه

امتیاز مقاله در مصاحبه دکتری

امتیاز کتاب در مصاحبه دکتری

امتیاز مدرک زبان در مصاحبه دکتری

امتیاز تدریس در مصاحبه دکتری

تاثیر سن در مصاحبه دکتری

تاثیر دانشگاه ارشد در مصاحبه دکتری

تاثیر مشروطی در مصاحبه دکتری

 

ثبت‌نام
باخبرم کن!

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها